Διάρροια
+23
LAROGATA
FROGK
koneko
Δ²
Πούπσυ
Anatoli
Τζούλι το Κατσούλι
Pepita
Milly
Φωτεινή
marfot75
Tasha
life
brea
Desdemona
Fotoula
marestros
cloclo
sardela
Marcos
XIONIS
marmanga
Chouzouris
27 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Απ: Διάρροια
ok λοιπόν Κικίτσα.life έγραψε:Μετα απο 2 24ωρα διαιτας σημερα πηγε πρωτη φορα τουαλετα[ειχα αρχισει να σκαω και γιαυτο] κι ευτυχως τα εκανε κανονικα...
Τα καναμε τα καναμε κανονικοτατα
Τωρα λεω το βραδυ να της δωσω λιγες απο τις κροκετες της να δουμε
Λίγες κροκέτες μαζί με i/d
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
ΟΚ Σημερα και αυριο το πρωι θα της δωσω λιγες κροκετες και i/d.Οσο για το κονσερβακι που ετρωγε πριν θα της το ξεκινησω μετα απο 2-3 ημερεςΡιπήτ έγραψε:ok λοιπόν Κικίτσα.life έγραψε:Μετα απο 2 24ωρα διαιτας σημερα πηγε πρωτη φορα τουαλετα[ειχα αρχισει να σκαω και γιαυτο] κι ευτυχως τα εκανε κανονικα...
Τα καναμε τα καναμε κανονικοτατα
Τωρα λεω το βραδυ να της δωσω λιγες απο τις κροκετες της να δουμε
Λίγες κροκέτες μαζί με i/d
Ευχαριστω πολυ
life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/12/2007
Mood :
Περαστικά της!
brea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Τρίκαλα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2=20
Motto : Σας έχω πει ότι το λατρεύω το παιδί μου το μαύρο???
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/04/2008
Mood :
Μακαρι να πατε καλυτερα!
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤV ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΔΩΡΑΚΙ!2-3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΥΓΡΟ ΦΡΙΚΑΡΑ!!!!!!!!ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΛΕΙΨΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΛΑΒΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΑΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΙΑ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ?
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Δεν νομίζω βρε συ... Δεν κάνεις ένα τηλ. στον κ. Πάνο?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ .ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ?Chouzouris έγραψε:Δεν νομίζω βρε συ... Δεν κάνεις ένα τηλ. στον κ. Πάνο?
-
Mood :
Στο έστειλα με ΠΜ
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥChouzouris έγραψε:Στο έστειλα με ΠΜ
-
Mood :
Γατοσπιτόπαιδα, καλησπέρα, γράφω εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα με το ίδιο θεματάκι! Λοιπόν, μια από τις καινούριες μας θηλυκές γατοαφίξεις στον κήπο μου έχει φέρει τα μωράκια της, που γεννήθηκαν πριν 1,5 περίπου μήνα. Μαζί με τη μανούλα την τελευταία μία δύο εβδομάδες τρώνε κανονικά φαγάκι για μικρά. Παρατηρώ ωστόσο ότι τις τελευταίες μέρες τα δύο ή και τα τρία (σύνολον 4:) ) κάνουν διάρροιες. Και μάλιστα το ένα μου φαίνεται σαν να έχει συγκαεί κιόλας, ίσως βέβαια απλώς να είναι πασαλειμένο. Το κακό είναι ότι αυτά τα χαζούλια είναι κάπως φοβητσιάρικα και δυσκολεύομαι πολύ να τα πιάσω (ειδικά το ένα που μου φαινόταν χάλια μαύρα από διάρροια δεν πιάνεται με τίποτα) και προφανώς ύπο αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να τα πάω ακόμα στο γιατρό ή ακόμα και να τα ζυγίσω για να πάρουν παστούλα αποπαρασίτωσης ή ακόμα και να τα καθαρίσω λιγάκι. Πιστεύω πως με τον καιρό θα συνηθίσουν και θα μπορέσω να τα φροντίσω πιο σοβαρά, αλλά για την ώρα σκέφτομαι να πάρω gastrointestinal royal canin και να τους δώσω. Ενδύκνυται γι' αυτές τις περιπτώσεις, ε; Να κάνω και τίποτα άλλο; Κοτοπουλάκι δεν έχω, αλλά και να πάρω, πέφτουν όλες οι γάτες πάνω και δεν τ' αφήνουν να φάνε, πρέπει να φτιάξω δυο κοτόπουλα ολόκληρα για να καταφέρουν να τσιμπήσουν κι αυτά...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Κανε την αρχη με αυτη την τροφη που λες της Κανιν. Ελπιζω να στρωσουν.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ευχαριστώ, απ' ό,τι διάβασα τελικά κάνει γι' αυτό. Αν ήταν και λίίίγο πιο συνεργάσιμα, θα μπορούσα να τα βοηθήσω λίγο παραπάνω, ελπίζω να στρώσουν και να με συνηθίσουν κιόλας σύντομα.
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
συμφωνώ με την Τέτα, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει. απο τα αδεσποτάκια που τάιζα πέρσυ έβρισκα διάρροιες στον κήπο, αλλά δεν ήξερα απο ποιο. και ο Σεβάχ είχε και έπρεπε να τον πάω στο γιατρό να του δώσει φάρμακο. ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Ναι, το φαντάζομαι ότι δε θα είναι και τόσο εύκολο να αντιμετωπιστεί, αφού το παρατηρώ εδώ και λίγες μέρες... Αν πιάνονταν δε θα υπήρχε πρόβλημα, ίσως το ένα που είναι λίγο πιο τολμηρό να καταφέρω να το πιάσω και να το πάω ως "αντιπρόσωπο" και για τα άλλα. Αλλά μόνο όταν τρώνε μπορώ να τα "βουτήξω" , και το πιο ζόρικο με τίποτα. θα πάρω το φαγάκι για αρχή, να δίνω τουλάχιστον μια κάποια πιο ειδική τροφή, και θα δούμε...
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Ναι, το φαντάζομαι ότι δε θα είναι και τόσο εύκολο να αντιμετωπιστεί, αφού το παρατηρώ εδώ και λίγες μέρες... Αν πιάνονταν δε θα υπήρχε πρόβλημα, ίσως το ένα που είναι λίγο πιο τολμηρό να καταφέρω να το πιάσω και να το πάω ως "αντιπρόσωπο" και για τα άλλα. Αλλά μόνο όταν τρώνε μπορώ να τα "βουτήξω" , και το πιο ζόρικο με τίποτα. θα πάρω το φαγάκι για αρχή, να δίνω τουλάχιστον μια κάποια πιο ειδική τροφή, και θα δούμε...
Κατ'αρχήν περαστικά. Κατά δεύτερον, εγώ για φαρμακευτική τροφή θα έπαιρνα Hill's και όχι RC (ενώ στις τροφές συντήρησης θεωρώ τη Royal καλύτερη). Θα έδινα κονσέρβα i/d. Επειδή όμως είναι μάλλον ίωση (που δεν ξέρεις πόσο σοβαρά μπορεί να εξελιχθεί), εγώ θα τα πήγαινα σε κτηνίατρο asap (αν όχι όλα, τουλάχιστον όσα πιάσεις).
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Ευχαριστώ πολύ! Και γω φοβάμαι για ίωση γιατί πριν κάνα δύο εβδομάδες ένα από τα "δικά μου" τα μεγάλα "επίσημα κηπόγατα" είχε κάνει διάρροιες το οποίο είναι και αποπαρασιτωμένο(ευτυχώς του πέρασε πολύ γρήγορα), οπότε υποπτεύομαι πως "κυκλοφορεί" κάνα μικρόβιο. Θα δω αν καταφέρω να πιάσω έστω τον γενναίο μικρούλη... Θα πάω και στο πετ σοπ το συντομότερο δυνατό να δω ποια τροφούλα έχουν/ μου προτείνουν από τις δύο και αναλόγως πράττω. Μου χουν βγάλει την πίστη αυτά τα μωρά, ζωή να ΄χουν, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα το ένα είχε μια τεράστια τσίμπλα στο μάτι, που του το έκλεινε τελείως, και πάλευα να το πιάσω να το καθαρίσω, αλλά τίποτα... Συνήλθε ευτυχώς. Ευτυχώς που έχουν τη μάνα τους, η οποία όμως δεν τα πολυκαθαρίζει η χαζοβιολίτσα!
-
Mood :
και εγω θα τα πηγαινα asap στον κτηνιατρο γιατι η διαρροια μπορει να τα σκοτωσει (αφυδατωνονται πολυ γρηγορα). Αν δεν μπορεσεις να τα πιασεις, αυξησε τα γευματα τους προσθετωντας μερικες κουταλιες ρυζονερο ή ζουμι απο κοτα. Δινε μονο υγρη τροφη προς το παρον.
Ειναι πιθανο να εχει συγκαει απο την διαρροια, ο δικος μου ειχε συγκαει απο την διαρροια που ειχε διαρκεσει μονο μια μερα και σε συνδιασμους με λιγους εμετους που εκανε και ανορεξια, ειχε αφυδατωθει σε σημειο να χρειαστει ορο (ηταν σχεδον 2 ετων τοτε, φαντασου τι μπορει να παθει ενα μικρο γατακι).
Ειναι πιθανο να εχει συγκαει απο την διαρροια, ο δικος μου ειχε συγκαει απο την διαρροια που ειχε διαρκεσει μονο μια μερα και σε συνδιασμους με λιγους εμετους που εκανε και ανορεξια, ειχε αφυδατωθει σε σημειο να χρειαστει ορο (ηταν σχεδον 2 ετων τοτε, φαντασου τι μπορει να παθει ενα μικρο γατακι).
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και συγνώμη που άργησα να απαντήσω! Ομολογώ ότι αυτό περί αφυδάτωσης με τρομοκράτησε πολύ , αλλά τουλάχιστον παρατήρησα πως τα γατάκια πίνουν αρκετό νερό (τους το αλλάζω 3φορές τη μέρα λόγω ζέστης) και κυρίως θηλάζουν με μανία τη μάνα τους... Ομολογώ ότι είχα απελπιστεί τις προηγούμενες μέρες, πάντως σήμερα τα νέα μας είναι συγκρατημένα αισιόδοξα γενικώς, όχι τέλεια, αλλά καλύτερα. Από προχτές βράδυ άρχισα hills i/d ξηρά (δυστυχώς φακελάκια δε βρήκα στο "κοντινό" πετ σοπ, αύριο σκοπεύω να πάω στο πιο μακρινό να ψάξω) και σήμερα και χτες κατάφερα να δώσω πολύ κοτόπουλο ψαχνό στήθος ανακατεμένο με ρύζι (να αγιάσει το χέρι της μάνας μου που πήγε κι αγόρασε 7φιλέτα(!!!), ώστε να μπορέσουν να φάνε και τα μικρά και να μην τους το φάνε όλο τα λυσσαλέα για λιχουδιές μεγάλα!!). Και το κοτόπουλο και τις κροκέτες, ως και το ρύζι, τα φάγανε με όρεξη και από χτες το βράδυ, και ειδικά σήμερα μου φαίνεται πως είναι λίίίγο καλύτερα τα μωρά. Δε βρήκα άλλες διάρροιες ύστερα από χτες το πρωί και επίσης δεν τα βλέπω σήμερα φρεσκοπασαλειμένα. Επίσης πρώτη φορά τα είδα σήμερα να παίζουν λιγάκι. Μακάρι να πάνε καλά τα καημένα, δεν μπορώ να σταματήσω να τα σκέφτομαι γμτ, πάντα έτσι όταν έχω άρρωστο γατί γύρω μου... Το κακό είναι πως είναι ακόμα πάρα πολύ αδυνατούλια, ειδικά τα δύο. Και δυστυχώς δεν κατάφερα να τα πάω στο γιατρό, όσες προσπάθειες κι αν έκανα, δεν πιάνονταν. Η χειρότερη εμπειρία ήταν σήμερα το πρωί που σε κάποια φάση το πιο γενναίο με ακολούθησε ανεβαίνοντας τα σκαλιά που οδηγούν στην πόρτα της κουζίνας. Λέω, τώρα θα σε βουτήξω. Αμ δε... Η σκάλα της κουζίνας απέχει καμιά δεκαριά εκατοστά από τη βεράντα γύρω από το σαλόνι και οδηγεί στην πόρτα της πρώτης. Ανοίγω διάπλατα την πόρτα ώστε, ακόμα κι αν δεν καταφέρω να το γραπώσω, αυτό να τρέξει προς τα μέσα και να είναι στο σπίτι τουλάχιστον. Αλί και τρις αλί, ενώ φαινόταν μια χαρά όσο το πλησίαζα πολύ αργά με το χέρι μου, σε κάποια φάση πανικοβάλλεται και αρχίζει να τρέχει σαν τρελό δεξιά αριστερά. Πριν προλάβω να αντιδράσω, είχε γλυστρίσει και είχε πέσει κάτω, στον κήπο, ανάμεσα στη σκάλα και στη βεράντα του σαλονιού. Μικρή απόσταση ύψους αλλά μεγάλη για μωρό γατί... Πάει λέω, θεέ μου, το σκότωσααααααα! Κόντεψα να πεθάνω επί τόπου από την τρομάρα. Τα κλάσματα δευτερολέπτου που μεσολάβησαν μέχρι να το ακούσω να τσιρίζει μου φάνηκαν αιώνας. Μόλις το είδα να κουνιέται τότε μόνο κατάλαβα ότι με είχε λούσει κρύος ιδρώτας κι έτρεμα... Ok, over-reaction, αλλά φανταστείτε να προσπαθούσα να το σώσω και να προκαλούσα μεγαλύτερο κακό... Ευτυχώς αυτό σηκώθηκε και πήγε να καταβροχθίσει κοτόπουλο, το παρακολουθώ συνέχεια από μακριά και φαίνεται εντάξει για την ώρα... Μακάρι να συνέλθουνε σύντομα τα καψερά... Ευτυχώς η μαμά γατούλα είναι ήρεμη και πιάνεται οπότε Σεπτέμβρη το πολύ, καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν παραμένει στον κηπάκο μας, πάει για στείρωση...
-
Mood :
Κατ'αρχήν χαίρομαι που πάνε καλύτερα. Μακάρι να γίνουν γρήγορα καλά.
Τώρα τα υπόλοιπα που έγραψες.
Hill's κονσέρβα (σε τσίγγινο) δεν είχε το πετ; Νομίζω η υγρασία τα βοηθά περισσότερο από την ξηρά...Πάντως από το καθόλου, καλή είναι και η ξηρά i/d εφόσον πίνουν και νεράκι.
Αυτά που τα βλέπεις αδύναμα ίσως τα βοηθήσει λίγη βιταμίνη σε παστούλα. Ρώτα έναν κτηνίατρο μήπως έχει κάτι συγκεκριμένο να σου προτείνει να δώσεις εσύ, αφού δεν πιάνονται. Το ότι τρώνε και έχουν όρεξη είναι πολύ καλό.
Αυτό που έπεσε ελπίζω να μην έπαθε κάτι. Παρακολούθησέ το και αν δεις κάτι ανησυχητικό προσπάθησε μαζί με άλλο ένα άτομο και με δέλεαρ φαγητό να το πιάσεις οπωσδήποτε. Εφόσον σε ακολούθησε, σε εμπιστεύεται κιόλας...
Τη γατούλα φοβάμαι μη δεν την προλάβεις και ξαναμείνει έγκυος. Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, μια και θηλάζει ακόμη...Αν τη στείρωνες το συντομότερο θα ήταν καλά. Πρόσεξε όμως ο κτηνίατρος να μην τη στειρώσει και φύγει διακοπές, γιατί θέλεις και παρακολούθηση μετά. Καλό είναι όταν κάνει την επέμβαση να μείνει 3-4 μέρες μέσα στο σπίτι και όχι στην αυλή, για να μην πάθει τίποτα...
Τέλος, να ρωτήσω το όνομά σου (γιατί δεν θυμάμαι αν έχουμε συστηθεί);; Εγώ είμαι η Δήμητρα.
Τώρα τα υπόλοιπα που έγραψες.
Hill's κονσέρβα (σε τσίγγινο) δεν είχε το πετ; Νομίζω η υγρασία τα βοηθά περισσότερο από την ξηρά...Πάντως από το καθόλου, καλή είναι και η ξηρά i/d εφόσον πίνουν και νεράκι.
Αυτά που τα βλέπεις αδύναμα ίσως τα βοηθήσει λίγη βιταμίνη σε παστούλα. Ρώτα έναν κτηνίατρο μήπως έχει κάτι συγκεκριμένο να σου προτείνει να δώσεις εσύ, αφού δεν πιάνονται. Το ότι τρώνε και έχουν όρεξη είναι πολύ καλό.
Αυτό που έπεσε ελπίζω να μην έπαθε κάτι. Παρακολούθησέ το και αν δεις κάτι ανησυχητικό προσπάθησε μαζί με άλλο ένα άτομο και με δέλεαρ φαγητό να το πιάσεις οπωσδήποτε. Εφόσον σε ακολούθησε, σε εμπιστεύεται κιόλας...
Τη γατούλα φοβάμαι μη δεν την προλάβεις και ξαναμείνει έγκυος. Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, μια και θηλάζει ακόμη...Αν τη στείρωνες το συντομότερο θα ήταν καλά. Πρόσεξε όμως ο κτηνίατρος να μην τη στειρώσει και φύγει διακοπές, γιατί θέλεις και παρακολούθηση μετά. Καλό είναι όταν κάνει την επέμβαση να μείνει 3-4 μέρες μέσα στο σπίτι και όχι στην αυλή, για να μην πάθει τίποτα...
Τέλος, να ρωτήσω το όνομά σου (γιατί δεν θυμάμαι αν έχουμε συστηθεί);; Εγώ είμαι η Δήμητρα.
-
Mood :
Γεια σου Δήμητρα! Είμαι η Τζούλι (αν και όχι κατσούλι)! Χαίρω πολύ για τη γνωριμία κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Εννοείται ότι ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ για τη στείρωση αλλά επειδή είμαι πολύ έχμ... με αυτά τα θέματα θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα είναι οι πιο κατάλληλες συνθήκες για να μην την εκθέσω σε κίνδυνο κι εκείνη και τα μωρά της... Και εννοείται μέσα πρέπει να μείνει, όχι μόνο τρεις τέσσερις μέρες, παραπάνω για να μην μολυνθεί κλπ, απλώς έχω θέμα χώρου και γι' αυτό έχω υπόψη μου να προτιμήσω γιατρό που θα την κρατήσει κάνα δυο μέρες να την παρακολουθήσει κιόλας και να την πάρω εγώ μετά, και γι' αυτό λέω και Σεπτέμβριο, να έχει πάρει και μερικά κιλά. Τώρα αν ξαναγεννήσει, θα τα φροντίσω και τα επόμενα, τι να κάνω, το έχω ξαναπάθει με άλλη γατούλα...
Για τα μωράκια, σχετικά με την παστούλα ξέρω, και τροφή κίττεν καλή προτίθεμαι να δώσω κατόπιν, αλλά με νοιάζει να κοπεί η διάρροια, αυτό ήταν το πρόβλημά μας. Καλά, το μικρό αυτό εννοείται με κοτόπουλο με ακολούθησε, σιγά μη με ακολουθούσε από "αγάπη"! Διάβασα επίσης σε αρκετά σημεία ότι τους κάνει καλό να πάρουνε ένα ένζυμο (δε λέω όνομα, αν και δεν είναι φάρμακο, προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής είναι, εντελώς κοινότυπο), που βοηθάει στο κόψιμο της διάρροιας, αλλά θα ρωτήσω το γιατρό γι' αυτό. Ουφ, θα με σκάσουνε! Στο πετ που πήγα ούτε τσίγκινο είχε χιλς ούτε φακελάκι, ούτε της ρόυαλ, αύριο όμως σκοπεύω να πάω σε μεγαλύτερο πετ σοπ και μάλλον θα βρω απ' όλα.
Για τα μωράκια, σχετικά με την παστούλα ξέρω, και τροφή κίττεν καλή προτίθεμαι να δώσω κατόπιν, αλλά με νοιάζει να κοπεί η διάρροια, αυτό ήταν το πρόβλημά μας. Καλά, το μικρό αυτό εννοείται με κοτόπουλο με ακολούθησε, σιγά μη με ακολουθούσε από "αγάπη"! Διάβασα επίσης σε αρκετά σημεία ότι τους κάνει καλό να πάρουνε ένα ένζυμο (δε λέω όνομα, αν και δεν είναι φάρμακο, προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής είναι, εντελώς κοινότυπο), που βοηθάει στο κόψιμο της διάρροιας, αλλά θα ρωτήσω το γιατρό γι' αυτό. Ουφ, θα με σκάσουνε! Στο πετ που πήγα ούτε τσίγκινο είχε χιλς ούτε φακελάκι, ούτε της ρόυαλ, αύριο όμως σκοπεύω να πάω σε μεγαλύτερο πετ σοπ και μάλλον θα βρω απ' όλα.
-
Mood :
Χάρηκα, Τζούλι!
Λοιπόν μη σκάσεις, αφού από ότι φαίνεται τα έχεις όλα υπό έλεγχο μέχρι στιγμής και έχεις και σχέδια για το μέλλον. Θα τα καταφέρετε μια χαρά. Αφού δεν τα βλέπεις τσερλισμένα, είναι πολύ καλό σημάδι. Αν τύχει και παρακολουθήσεις κάποιο την ώρα που τα κάνει και είναι σφικτά, τότε θα ησυχάσεις και τελείως!! Θα φανεί πάντως ότι καλυτερεύουν. Και η i/d είναι πολύ αποτελεσματική, δώσε την για λίγες μέρες και μετά κόψε την όταν σιγουρευτείς ότι έχουν "στρώσει" και δίνε τροφούλα απλή για να δυναμώσουν. Αυτά και καλή σας συνέχεια. Περιμένουμε νεότερα
Λοιπόν μη σκάσεις, αφού από ότι φαίνεται τα έχεις όλα υπό έλεγχο μέχρι στιγμής και έχεις και σχέδια για το μέλλον. Θα τα καταφέρετε μια χαρά. Αφού δεν τα βλέπεις τσερλισμένα, είναι πολύ καλό σημάδι. Αν τύχει και παρακολουθήσεις κάποιο την ώρα που τα κάνει και είναι σφικτά, τότε θα ησυχάσεις και τελείως!! Θα φανεί πάντως ότι καλυτερεύουν. Και η i/d είναι πολύ αποτελεσματική, δώσε την για λίγες μέρες και μετά κόψε την όταν σιγουρευτείς ότι έχουν "στρώσει" και δίνε τροφούλα απλή για να δυναμώσουν. Αυτά και καλή σας συνέχεια. Περιμένουμε νεότερα
-
Mood :
Σχέδια έχω, το θέμα είναι πως "όταν κάνεις ένα σχέδιο, ο θεός γελάει"! Ελπίζω όμως πως όντως θα πάνε όλα καλά, πήγα και τα τάισα πάλι, τρία τουλάχιστον έφαγαν με πολλή όρεξη, το άλλο το πολύ μικρόσωμο μέτρια... Πρώτη μέρα σήμερα που δεν τα είδα μετά το φαί να τρέχουνε σαν τρελά στο χώμα, ούτε τίποτα διάρροιες ξέμπαρκες... Τι να πω, θα δείξει... Πάντως, δεν το περίμενα να δω το παραμικρό αποτέλεσμα απλώς με μια τροφή, εντυπωσιάστηκα. ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές και την ενθάρρυνση!
-
Mood :
Δεν είναι απλή τροφή, στην ουσία είναι φάρμακο, γι'αυτό δεν τη δίνουμε μόνιμα παρά μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα. Εχει μέσα διάφορα ένζυμα για το έντερο, πιθανώς και αυτό στο οποίο αναφέρθηκες προηγουμένως... Τα βοηθά πολύ τα ζωάκια, και τα σκυλάκια η αντίστοιχη, το ξέρω από πρώτο χέρι.
-
Mood :
Α, ομολογώ ότι αυτό δεν το ήξερα! Διάβασα βέβαια ότι τη δίνουν μόνιμα μόνο σε περιπτώσεις χρόνιας διάρροιας. Για την ώρα δεν τη σταματάμε με τίποτα και περιμένουμε... Ευχαριστώ και πάλι, θα ενημερώσω σχετικά...
-
Mood :
Ξερω πως σας εχω ζαλισει με τον Λακυ μου... Το πρωι οπως και πριν απο λιγο οτν πηγε να τα κανει εβγαζε εναν περιεργο "νερουλο" ηχο. Εβγαλε πολυ πραμα και νερουλα προς ελαφρως σφιχτα. Μετα εσερνε τον ω του στο πατωμα. Αλλα αυτη η μποχα δεν αντεχεται... Φαρμακα δεν εχω ουτε καποιον κτηνιατρο. Μπορω να το ρυθμησω με διατροφη?
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
Κοτοπουλάκι βραστό σκέτο Κωνσταντίνα μου.
-
Mood :
Ίσως και λίγο ριζάκι ανακατεμένο, εμάς σχεδόν έκανε θαύματα... Αλλά αν βρεις και κάποια ειδική κροκετούλα που βοηθά να σταματήσει τη διάρροια, θα βοηθήσει πολύ πιστεύω.
-
Mood :
να ρωτησω κατι Κωνσταντινα μου,μηπως του αλλαξες τροφη και τι νερο του δινεις ,μηπως απ΄τη βρυση και τον πειραξε?Αν εχεις κοντα σου καποιο πετσοπ κοιταξε αυριο για καποια ειδικη τροφη για το εντερο αν δεν βρεις ,τοτε κοτοπουλακι
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
αχ μωρε ο καημενούλης. βράσε κοτοπουλάκι με ρυζάκι και βρες απο αύριο κτηνίατρο. αν δεν αλλάξατε φαϊ, τότε μπορεί να τον πείραξε το νερό. δωσε του εμφιαλωμένο. στη γερμανία όλοι εμφιαλωμένο πίνουν.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Περαστικά του Κωνσταντίνα!
Με κοτοπουλάκι βραστό & ρυζάκι γλασέ θα φτιάξει. Ίσως είναι και η αλλαγή περιβάλλοντος, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα βγει το στρες...
Αν και αυτό με το νερό μπορεί να είναι πιο πιθανό αν πίνει από τη βρύση.
Εγώ έπινα από τη βρύση και στο Μόναχο+στο Βερολίνο χωρίς να με πειράξει.
Με κοτοπουλάκι βραστό & ρυζάκι γλασέ θα φτιάξει. Ίσως είναι και η αλλαγή περιβάλλοντος, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα βγει το στρες...
Αν και αυτό με το νερό μπορεί να είναι πιο πιθανό αν πίνει από τη βρύση.
Εγώ έπινα από τη βρύση και στο Μόναχο+στο Βερολίνο χωρίς να με πειράξει.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Νερο εμφιαλομενο του εβαλα. Ισως η τροφη. Του εκανα κοτοπουλακι με ρυζακι και ο χαζουλης ξεχωριζει και τρωει μονο το κοτοπουλο. Κρατησα και το νερο απο το ρυζι. Να του το δωσω?
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Mood :
FROGK έγραψε:Νερο εμφιαλομενο του εβαλα. Ισως η τροφη. Του εκανα κοτοπουλακι με ρυζακι και ο χαζουλης ξεχωριζει και τρωει μονο το κοτοπουλο. Κρατησα και το νερο απο το ρυζι. Να του το δωσω?
Ναι!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ευχαριστω κοριτσια. αυριο θα ψαξω πετ σοπ για κροκετες και αν συνεχιστει θα ψαξω για κτηνιατρο.
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Tελικά είναι καλά ο μικρός;
-
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios