Γαστρεντερικό - Ενδοπαράσιτα
+48
psipsa
belezza
Stella M.
Αλεχ90
maraki172
vanilia cat
Spiros82
PiperMaru
startmarha
Gatoplikti
Constant1ne
SoFiA11
otz
koneko
MOLLY17
LAROGATA
kleinekatze
Τζούλι το Κατσούλι
kouix
Osi
niki
kardioygeia
alex..niaou
barkoulitses
SuperCatz
maritina
goodone
doremi
natalouko
Μενεγάτα
XIONIS
Anatoli
Πούπσυ
gatoras
Kikiriki
niou
Tiger Lilly
sardela
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
christiana
Φωτεινή
Pepita
OrAnGeLo
Chouzouris
Milly
Marcos
marmanga
Αστρογάτος
52 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 7
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Γαστρεντερικό - Ενδοπαράσιτα
Το πήρε το χάπι του ο μικρός περσοπρίγκηψ?
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
not yet...ψαχνω :
-το κουραγιο-
-την καταλληλη στιγμη
- και καποιον αλλον μαζι για ενισχυσεις!
-το κουραγιο-
-την καταλληλη στιγμη
- και καποιον αλλον μαζι για ενισχυσεις!
maritina- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκαιρι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οτιδηποτε τηγανομουρικο..με την μυτη τοσο μεσα ωστε να μου προκαλει εγκεφαλικο! ζητω τα τηγανομουρικα!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/07/2011
Mood :
Άνοιξε το στοματάκι του, ρίξε το χαπάκι μέσα, σπρώξ'το με το δάχτυλό σου, κι είστε έτοιμοι!
Ε οκ, ίσως εσύ να είσαι και λίγο γρατζουνισμενοδαγκωμένη..!
Ε οκ, ίσως εσύ να είσαι και λίγο γρατζουνισμενοδαγκωμένη..!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
εγώ γονατίζω, βάζω το γατί ανάμεσα στα πόδια μου και του ανοίγω το στόμα απο πάνω ενω με το άλλο χέρι χώνω το χάπι βαθεια.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
λεω να κανω τη μεθοδο γατοσουβλακι κ αν δεν πετυχει και το φτυσει να κοψω το χαπι σε 2 κοματια!
maritina- Junior Cat
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οτιδηποτε τηγανομουρικο..με την μυτη τοσο μεσα ωστε να μου προκαλει εγκεφαλικο! ζητω τα τηγανομουρικα!
Mood :
λοιπον τα νεοτερα! απο τις 6 προσπαθουσαμε 2 ατομα εγω και η ξαδερφη μου να του δωσουμε το χαπι,ξεκινησαμε με το γατοσουβλακι το οποιο ναυαγησε αμεσως με τρομερα απειλητικες κραυγες, συνεχισαμε με τη μεθοδο κρατα κεφαλι να ριξω μεσα το χαπι αποτυχημενες τουλαχιστον 20 προσπαθειες αν οχι παραπανω! συνεχισαμε κοβωντας το χαπι σε 2 κομματια σε περιπτωση που του ηταν τεραστιο κ για αυτο το εφτυνε, τζιφος....αλλη μιση ωρα προσπαθουσαμε με το ενα μονο κομματακι, μας δαγκωσε χερια μας γρυλιζε και αλλα πολλα...αποφασισαμε να βαλουμε το μισο χαπι σε ενα κομματακι τυρι, το αποτελεσμα; εφαγε μονο το τυρι και τον επιασαν και διαρροια σε χρονο ντε τε, τελικα αποφασισαμε να κανουμε το χαπι σκονη και με αλουμινοχαρτο σαν χωνι του το ριχναμε μεσα στο στομα....τουλαχιστον 5 φορες με διαλλειματα ενδιαμεσα...εν τελη οτι απεμεινε το βαλαμε στην κονσερβα i/d και περιμενουμε να πεινασει και να φαει....
maritina- Junior Cat
-
Mood :
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Πούπσυ έγραψε:εγώ γονατίζω, βάζω το γατί ανάμεσα στα πόδια μου και του ανοίγω το στόμα απο πάνω ενω με το άλλο χέρι χώνω το χάπι βαθεια.
ακιρβωςαυτο κανω κ εγω ελιζα! τις πιεζω ελαφρως αναμεσα στα ποδια για να μην μπορουν να την κανουν κ ετσι εχω κ τα δυο χερια ελευθερα για δραση!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
maritina έγραψε:λοιπον τα νεοτερα! απο τις 6 προσπαθουσαμε 2 ατομα εγω και η ξαδερφη μου να του δωσουμε το χαπι,ξεκινησαμε με το γατοσουβλακι το οποιο ναυαγησε αμεσως με τρομερα απειλητικες κραυγες, συνεχισαμε με τη μεθοδο κρατα κεφαλι να ριξω μεσα το χαπι αποτυχημενες τουλαχιστον 20 προσπαθειες αν οχι παραπανω! συνεχισαμε κοβωντας το χαπι σε 2 κομματια σε περιπτωση που του ηταν τεραστιο κ για αυτο το εφτυνε, τζιφος....αλλη μιση ωρα προσπαθουσαμε με το ενα μονο κομματακι, μας δαγκωσε χερια μας γρυλιζε και αλλα πολλα...αποφασισαμε να βαλουμε το μισο χαπι σε ενα κομματακι τυρι, το αποτελεσμα; εφαγε μονο το τυρι και τον επιασαν και διαρροια σε χρονο ντε τε, τελικα αποφασισαμε να κανουμε το χαπι σκονη και με αλουμινοχαρτο σαν χωνι του το ριχναμε μεσα στο στομα....τουλαχιστον 5 φορες με διαλλειματα ενδιαμεσα...εν τελη οτι απεμεινε το βαλαμε στην κονσερβα i/d και περιμενουμε να πεινασει και να φαει....
Άντε κουράγιο!
Σε 3 μήνες που θα πρέπει να ξαναπάρει χάπι, εδώ θα είμαστε!
-
Mood :
παιδια ο γατουλης μου εκανε παλι μια μικρη ποσοτητα απο διαρροια..εχω ανησυχησει λετε να ειναι απο το χαπι; απο το κομματακι τυρι;
maritina- Junior Cat
-
Mood :
Μήπως του έχεις κάνει αλλαγή τροφής και δεν έχει συνηθίσει ακόμα?
-
Mood :
oχι του εδινα τη χιλς για στειρωμενα αλλα ετρωγε και απο την μπλου συγχρονως..τωρα τελειωσε η χιλς και δινω μονο μπλου μαζι με i/d κονσερβα..
maritina- Junior Cat
-
Mood :
Το τυρι δε νομιζω οτι φταιει αφου υπαρχουν κονσερβες που περιεχουν και δεν ειναι απαγορευμενη τροφη. Η Μπλου περιεχει πολλη πρωτεινη και καποια γατακια δεν αντεχουν τις τροφες με πολλη πρωτεινη και τους προκαλει διαρροια.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Anatoli έγραψε:Το τυρι δε νομιζω οτι φταιει αφου υπαρχουν κονσερβες που περιεχουν και δεν ειναι απαγορευμενη τροφη. Η Μπλου περιεχει πολλη πρωτεινη και καποια γατακια δεν αντεχουν τις τροφες με πολλη πρωτεινη και τους προκαλει διαρροια.
+1
Εμείς είχαμε πρόβλημα με την Orijen που έχει πολλή πρωτεΐνη.. Ο Gizmo δεν την δέχτηκε και έκανε διάρροιες με αίμα..
Προσπάθησε να βρεις την hill's ώστε να να του επαναφέρεις την διατροφή.
-
Mood :
λοιπον πηγα απο την κυρια που μου εδωσε τον γατο η οποια ανηκει στο φιλοζωικο σωματειο που τον παρατησαν οι προηγουμενοι ιδιοκτητες, και πηραμε μαζι τηλεφωνο την πρωην ιδιοκτητρια να μαθουμε τι τον ταιζαν, μας ειπε λοιπον πως ετρωγε whiskas ξηρα τροφη, και gourmet κονσερβα....απο το σουπερ μαρκετ φυσικα και πως οτιδηποτε αλλο του εδινε εκανε αμεσως διαρροια...του πηρα λοιπον μια γκουρμετ κονσερβα κοτοπουλο για να δω αν θα κανει και παλι διαρροια και την τσακισε σαν τρελος,η i/d βεβαια τωρα θα του ξυνιζει, αλλα δεν μας πειραζει αναμενω να παει στην αμμολεκανη να δω αποτελεσματα...σκεφτομαι πολυ σοβαρα να του παρω και την whiskas την ξηρα αν και τις θερωρω τροφες β ποιοτητας,αλλα αμα ειναι συνηθισμενος σε αυτες;;;
maritina- Junior Cat
-
Mood :
Μπορείς να του πάρεις τις whiskas να φάει για ένα μικρό διάστημα να στρώσει το έντερο του και μετά τις αλλάζεις σταδιακά με κάποια άλλη καλύτερη τροφή!!!maritina έγραψε:λοιπον πηγα απο την κυρια που μου εδωσε τον γατο η οποια ανηκει στο φιλοζωικο σωματειο που τον παρατησαν οι προηγουμενοι ιδιοκτητες, και πηραμε μαζι τηλεφωνο την πρωην ιδιοκτητρια να μαθουμε τι τον ταιζαν, μας ειπε λοιπον πως ετρωγε whiskas ξηρα τροφη, και gourmet κονσερβα....απο το σουπερ μαρκετ φυσικα και πως οτιδηποτε αλλο του εδινε εκανε αμεσως διαρροια...του πηρα λοιπον μια γκουρμετ κονσερβα κοτοπουλο για να δω αν θα κανει και παλι διαρροια και την τσακισε σαν τρελος,η i/d βεβαια τωρα θα του ξυνιζει, αλλα δεν μας πειραζει αναμενω να παει στην αμμολεκανη να δω αποτελεσματα...σκεφτομαι πολυ σοβαρα να του παρω και την whiskas την ξηρα αν και τις θερωρω τροφες β ποιοτητας,αλλα αμα ειναι συνηθισμενος σε αυτες;;;
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Δεν ξερω τι να σου πω αλλα σιγουρα η λυση δεν ειναι να τρωει Whiskas. Iσως η λυση θα ηταν να παρεις αρχικα μια Γουσκας και σιγα σιγα να αρχισεις να προσθετεις λιγη μπλου.Πολυ πολυ λιγη, 4-5 κροκετες αρχικα και σιγα σιγα να την αυξανεις. Να κρατησεις δλδ αυτη η μεταβαση κανα μηνα. Μερα με τη μερα λιγες παραπανω Μπλου και λιγο λιγοτερες Γουισκας. Εγω που ταιζα Ρογιαλ Κανιν για να κανω τη μεταβαση σε Οριτζεν μου πηρε ενα μηνα + αλλα ποτε δεν παρουσιασαν προβληματα.
Αρχικα ομως μιλα πρωτα με τον γιατρο σου μηπως πρεπει πρωτα να φαει καποια ειδικη τροφη για την διαρροια.
Αρχικα ομως μιλα πρωτα με τον γιατρο σου μηπως πρεπει πρωτα να φαει καποια ειδικη τροφη για την διαρροια.
-
Mood :
κ εγω φοβαμαι στην παρουσα κατασταση μηπως η γουισκας επιβαρυνει την διαρροια! θα μιλησω με τον γιατρο και βλεπουμε.
maritina- Junior Cat
-
Mood :
Όχι, μην του δίνεις β' ποιότητας τροφή..
Η γνώμη μου είναι να πάρεις λίγη από το σ/μ για να κάνεις σταδιακή μετάβαση από την whiskas στην hill's αρχικά και στη συνέχεια ν' ανακατέψεις την hill's με την blue, αν φυσικά την αντέξει το γαστρεντερολογικό του.
Θα δεις πώς θα πάει και σας εύχομαι να πάει καλά!
Και όπως είπε και η Τέτα, μίλα με τον γιατρό, μήπως θα πρέπει να πάρει gastrointestinal για την διάρροια. Θα του αρέσει πολύ και θα σταματήσει τη διάρροια πολύ γρήγορα!
Η γνώμη μου είναι να πάρεις λίγη από το σ/μ για να κάνεις σταδιακή μετάβαση από την whiskas στην hill's αρχικά και στη συνέχεια ν' ανακατέψεις την hill's με την blue, αν φυσικά την αντέξει το γαστρεντερολογικό του.
Θα δεις πώς θα πάει και σας εύχομαι να πάει καλά!
Και όπως είπε και η Τέτα, μίλα με τον γιατρό, μήπως θα πρέπει να πάρει gastrointestinal για την διάρροια. Θα του αρέσει πολύ και θα σταματήσει τη διάρροια πολύ γρήγορα!
-
Mood :
μιλησα με τη βοηθο του γιατρου! η γαστροιντεστιναλ που λες ειναι της ρογιαλ ? μου ειπε να μην δωσω καθολου φαι για 12 ωρες και μετα να αρχισω αποκλειστικη διαιτα με την i/d ή τη gastrointestinal της ρογιαλ , μου ειπε σε καμια περιπτωση να μη δωσω whiskas ακομα και αν την ετρωγε στο αλλο σπιτι...οποτε θα περιμενουμε και θα δουμε.
maritina- Junior Cat
-
Mood :
γιατι ετσι κ αλλιως απο τοτε που τον πηρα εχει περασει ενας μηνας οποτε εχει καιρο να φαει και την whiskas.
maritina- Junior Cat
-
Mood :
Με gastrointestinal θα στρώσει γρήγορα, ναι της Roayal είναι κι είναι καταπληκτική σαν αποτέλεσμα.
Η Περιπέτεια με το χάπι είναι για ανέκδοτο!
Η Περιπέτεια με το χάπι είναι για ανέκδοτο!
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
ναι οντως ειχε γελιο..αλλα απο κεινη τη μερα με το χαπι δεν εχουν σταματησει τα ευκοιλια κακακια ειναι η μονη μου εννοια τι θα κανω με το γατο μου... μιλησα και με τους δυο γιατρους, μου ειπαν κ οι δυο να δωσω μονο i/d για αρκετες μερες και σιροπι flagyl..καλα για το πως δινω το σιροπι δεν θελετε να σας περιγραψω...μονο στο στομα του δεν παει, ολο το λουζεται.... αλλα κουτσα κουτσα κατι παιρνει! σημερα μετα απο 1 ημερα θεραπειας με i/d κονσερβα αποκλειστικα χωρις καμμια αλλη ξηρα τροφη ή κοσνερβα, εκανε κακακια παρα πολυ ευκοιλια επεφταν σα σκουληκακια (ετυχε να ειμαι μπροστα) ελπιζω να αρχισει να φτιαχνει σιγα σιγα και μετα οταν τα κακακια του γινουν σκληρα μαλλον θα του αρχισω ξηρα τροφη της ρογιαλ κανιν και οχι μπλου σε περιπτωση που τον πειραζει , να ρωτησω η γαστροιντεστναλ ειναι η πρωην ιντεστιναλ;; ειναι της κτηνιατρικης σειρας;;
maritina- Junior Cat
-
Mood :
maritina έγραψε: ναι οντως ειχε γελιο..αλλα απο κεινη τη μερα με το χαπι δεν εχουν σταματησει τα ευκοιλια κακακια ειναι η μονη μου εννοια τι θα κανω με το γατο μου... μιλησα και με τους δυο γιατρους, μου ειπαν κ οι δυο να δωσω μονο i/d για αρκετες μερες και σιροπι flagyl..καλα για το πως δινω το σιροπι δεν θελετε να σας περιγραψω...μονο στο στομα του δεν παει, ολο το λουζεται.... αλλα κουτσα κουτσα κατι παιρνει! σημερα μετα απο 1 ημερα θεραπειας με i/d κονσερβα αποκλειστικα χωρις καμμια αλλη ξηρα τροφη ή κοσνερβα, εκανε κακακια παρα πολυ ευκοιλια επεφταν σα σκουληκακια (ετυχε να ειμαι μπροστα) ελπιζω να αρχισει να φτιαχνει σιγα σιγα και μετα οταν τα κακακια του γινουν σκληρα μαλλον θα του αρχισω ξηρα τροφη της ρογιαλ κανιν και οχι μπλου σε περιπτωση που τον πειραζει , να ρωτησω η γαστροιντεστναλ ειναι η πρωην ιντεστιναλ;; ειναι της κτηνιατρικης σειρας;;
Nαι και στα 2!
-
Mood :
Όταν το γατάκι μας έχει ενδοπαράσιτα, αυτό φαίνεται με κάποιο τρόπο; Στα κακάκια του ας πούμε; Υπάρχει τρόπος να το καταλάβουμε;
Στο μικρούλι μου εδωσα για 3 μέρες παστούλα panacur. Aν είχε πρόβλημα με ενδοπαράσιτα έχει απαλλαχθει τώρα ή υπάρχει περίπτωση και όχι;
Επίσης όταν το βρήκα είδα ότι είχε ψιλους (αυτά τα μαυρα που μοιάζουν με τις ψείρες που είχαμε εμείς μικρα και βολτάρουν στο δερματάκι τους) το ψέκασα με σπρέι effipro. Το γατάκι είναι μόνο μέσα στο σπίτι και στο μπαλκόνι. Χρειάζεται να το ξαναψεκάσω μετά από λιγο καιρό πάλι για να είμαι σίγουρη ότι απαλλάχθηκε από τα εξωπαράσιτα;
Στο μικρούλι μου εδωσα για 3 μέρες παστούλα panacur. Aν είχε πρόβλημα με ενδοπαράσιτα έχει απαλλαχθει τώρα ή υπάρχει περίπτωση και όχι;
Επίσης όταν το βρήκα είδα ότι είχε ψιλους (αυτά τα μαυρα που μοιάζουν με τις ψείρες που είχαμε εμείς μικρα και βολτάρουν στο δερματάκι τους) το ψέκασα με σπρέι effipro. Το γατάκι είναι μόνο μέσα στο σπίτι και στο μπαλκόνι. Χρειάζεται να το ξαναψεκάσω μετά από λιγο καιρό πάλι για να είμαι σίγουρη ότι απαλλάχθηκε από τα εξωπαράσιτα;
goodone- Junior Cat
-
Τόπος : Μυτιλήνη
Αριθμός γατουνίων : Δύο πριγκίπισσες πια...!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βαρυχειμωνια σε πολύ ζεστο σπιτάκι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το κουκλί μακρύτριχο russian blue που είδα στο κλουβάκι στην κτηνίατρο και είναι και τυφλό και ψάχνει και μαμά.....(RIP γλυκό μου αγγελάκι)...
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/09/2011
καλησπέρα , η γατα μου κανει πολυ συχνα εμετο , εχει ανορεξια και ποναει στην κοιλια οταν την σηκωνω. Ειναι 12 χρ. Μπορείτε να με βοηθήσετε ??
kardioygeia- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/02/2012
Μήπως να την πήγαινες μια βόλτα στον γιατρό σας?? Είναι και μεγάλη σε ηλικία η γατούλα και θέλει περισσότερη προσοχή..kardioygeia έγραψε:καλησπέρα , η γατα μου κανει πολυ συχνα εμετο , εχει ανορεξια και ποναει στην κοιλια οταν την σηκωνω. Ειναι 12 χρ. Μπορείτε να με βοηθήσετε ??
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω χάπια milbemax για γάτες, στην Θεσσαλονίκη;
niki- Mature Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοδιακοπές όλες τις εποχές του χρόνου
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Βρούκο οπωσδήποτε!
Motto : Ο θεός έπλασε την γάτα για να δώσει στον άνθρωπο την απόλαυση ότι χαιδεύει την τίγρη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/01/2008
Mood :
Ρε παιδια λυστε μου μια απορια.. το Drontal ποσο καιρο κανει να δρασει????????????????? Γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!
Εκανα απορασιτωση στο γατακι μου (5 μηνων) 3 φορες ανα 15 ημερες (μισο χαπι), ψυλλους δεν ειχε αλλα εβαζα και αμπουλα κανονικα. Και σημερα ειδα απο πισω του κολλημενα νεκρα σκουληκακια. Το καλο ειναι οτι ειναι νεκρα. Αλλα 2 μηνες μετα τα βγαζει?? δεν θα επρεπε να τα βγαλει οταν εδινα τα χαπια???
Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα χρησιμοποιω το Drontal σαν πρωτη αποπαρασιτωση μεχρι τωρα εδινα Milbemax που κανει τρομερη δουλεια και πινω νερο στο ονομα του, αλλα ειπα λογω κρισης να δοκιμασω το αλλο. Να ξανακανω αποπαρασιτωση με Milbemax???
Η μαμα μου, μου ειπε οτι εδω και 3 ημερες τα βλεπει αυτα τα σκουληκακια. Νεκρα φυσικα.
Εκανα απορασιτωση στο γατακι μου (5 μηνων) 3 φορες ανα 15 ημερες (μισο χαπι), ψυλλους δεν ειχε αλλα εβαζα και αμπουλα κανονικα. Και σημερα ειδα απο πισω του κολλημενα νεκρα σκουληκακια. Το καλο ειναι οτι ειναι νεκρα. Αλλα 2 μηνες μετα τα βγαζει?? δεν θα επρεπε να τα βγαλει οταν εδινα τα χαπια???
Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα χρησιμοποιω το Drontal σαν πρωτη αποπαρασιτωση μεχρι τωρα εδινα Milbemax που κανει τρομερη δουλεια και πινω νερο στο ονομα του, αλλα ειπα λογω κρισης να δοκιμασω το αλλο. Να ξανακανω αποπαρασιτωση με Milbemax???
Η μαμα μου, μου ειπε οτι εδω και 3 ημερες τα βλεπει αυτα τα σκουληκακια. Νεκρα φυσικα.
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Διαβαζοντας (ξανα) το πρωταρχικό ποστ σε αυτο το θεμα, καπου πηρε το ματι μου πως υπαρχει περιπτωση να μολυνθει ενα γατακια απο καποιο ειδος παρασιτων αν εχει προσβαση "εξω" και ... εκει ΕΞΩ δοκιμασει απο τον (μπλιαξ) εμετο μιας αλλης μολυσμενης γατουλας....
Αυτο, ΣΥΝ το γεγονος οτι νομιζω πως τα δικα σου γατακια (διορθωσε με αν κανω λαθος) εχεις πει οτι μπαινοβγαινουν εξω, ... ΜΗΠΩΣ το γατακι ΞΑΝΑμολυνθηκε με καποιον τετοιο τροπο....?
Αυτο, ΣΥΝ το γεγονος οτι νομιζω πως τα δικα σου γατακια (διορθωσε με αν κανω λαθος) εχεις πει οτι μπαινοβγαινουν εξω, ... ΜΗΠΩΣ το γατακι ΞΑΝΑμολυνθηκε με καποιον τετοιο τροπο....?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Το σκεφτηκα, αλλα ειμαι πολυ τυπικη με την αποπαρασιτωση! Επισης αυτο που με προβληματισε ειναι οτι βγαινουν νεκρα 2 μηνες μετα! Το οτι ειναι νεκρα ειναι σαφως καλο και αυτο θελουμε οταν κανουμε για πρωτη φορα αποπαρασιτωση αλλα γιατι 2 μηνες μετα δεν καταλαβαινω...
Να ξανακανω απο την αρχη αποπαρασιτωση με Μιλμπεμαξ και advocate?? Τελικα οτι δινεις παιρνεις...
Να ξανακανω απο την αρχη αποπαρασιτωση με Μιλμπεμαξ και advocate?? Τελικα οτι δινεις παιρνεις...
Osi- Senior Cat
-
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Mood :
κι αν.... το γατακι κατι κολλησε απο εξω πριν 10 μερες... και τωρα τα βγαζει νεκρα τα σουληκακια ΕΠΕΙΔΗ ο οργανισμος του ακόμη εχει μεσα το φαρμακο που τα σκοτωνει...?
εγω δεν νομιζω να ΕΙΧΕ σκουληκακια πριν 2 μηνες που του εδωσες το ντρονταλ και πως απλα, τωρα αποβαλει ο ορανισμος του αυτα που ΤΟΤΕ καταπολεμησε το φαρμακο.
Μαλλον το αντιθετο εχει σημβει.
Επειδη ακόμη το φαρμακο ειναι εν ισχύει στο οργανισμό του, τωρα καταπολεμαει κατι που το γατακι κολλησε προσφατα.
(ολα αυτα τα λεω με την ΑΠΛΗ λογικη μου) και παραλληλα δηλωνω πληρη απειρία πανω σ' αυτα τα θεματα....
εγω δεν νομιζω να ΕΙΧΕ σκουληκακια πριν 2 μηνες που του εδωσες το ντρονταλ και πως απλα, τωρα αποβαλει ο ορανισμος του αυτα που ΤΟΤΕ καταπολεμησε το φαρμακο.
Μαλλον το αντιθετο εχει σημβει.
Επειδη ακόμη το φαρμακο ειναι εν ισχύει στο οργανισμό του, τωρα καταπολεμαει κατι που το γατακι κολλησε προσφατα.
(ολα αυτα τα λεω με την ΑΠΛΗ λογικη μου) και παραλληλα δηλωνω πληρη απειρία πανω σ' αυτα τα θεματα....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Ναι ειναι λογικο αυτο που λες αλλα απο τη στιγμη που δρα το φαρμακο δεν θα επρεπε να αποτρεψει τα σκουληκακια να εξελιχθουν?? γιατι δεν ηταν ενα! εκει προβληματιζομαι!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
δεν ξερουμε αν τα σκουληκακια εξελιχθηκαν ή.... (μπλιαξ μπλιαξ) απλα ...φαγωθηκαν δια μεσου του εμετου μιας αλλης γατας.....
Απο την αλλη, δεν ξερω...
Παντως σχετικα με το ντρονταλ θα ηθελα να σε καθυσηχασω, γιατι -αν και , αλλο τα γατακια και αλλο τα σκυλακια- εγω στα σκυλακια δινω το ντρονταλ ΠΑΝΤΑ ... και δεν το δινω ΚΑΝ καθε 3 μηνες, και δεν ειχαν ποτε προβλημα με σκουληκακια......
(βεβαια και το ΤΟΝΙΖΩ, τα σκυλακια μου ειναι εντος οικιας συνεχεια, πλην περιπτωσεων εκδρομων ή βολτας... οπου ΚΑΙ εκει, η εξοδος ειναι σχετικα ελεγχομενη ως προς το ΜΕ ΤΙ ερχονται σε επαφη....)
Απο την αλλη, δεν ξερω...
Παντως σχετικα με το ντρονταλ θα ηθελα να σε καθυσηχασω, γιατι -αν και , αλλο τα γατακια και αλλο τα σκυλακια- εγω στα σκυλακια δινω το ντρονταλ ΠΑΝΤΑ ... και δεν το δινω ΚΑΝ καθε 3 μηνες, και δεν ειχαν ποτε προβλημα με σκουληκακια......
(βεβαια και το ΤΟΝΙΖΩ, τα σκυλακια μου ειναι εντος οικιας συνεχεια, πλην περιπτωσεων εκδρομων ή βολτας... οπου ΚΑΙ εκει, η εξοδος ειναι σχετικα ελεγχομενη ως προς το ΜΕ ΤΙ ερχονται σε επαφη....)
-
Mood :
Δε νομιζω να εφαγε εμετο αλλης γατας! ενταξει ειναι φαταουλας αλλα γενικα κινειται στην αυλη μας και σε χωρους που ειναι και τα υπολοιπα γατουνια μου τα οποια ειναι ολα αποπαρασιτωμενα! δηλαδη πολυ δυσκολο... δεν ξερω τι να πω... εχω σηκωσει τα χερια ψηλα!!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 3 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios