Το Ημερολόγιο ενός...Αλήτη!
+40
tsili
thundercats
Simone
Gloriana
gatoras
Ziggu
cloud
ZweeT_DReamZ
Βίκτωρ
Fotoula
PENNYM
anabou
ladycat
Ασπρουλα
Pepita
Kikiriki
cosette
moukelis
sofi_esp
XIONIS
Chouzouris
Βετούλι
manto
Maro
patousis
Silmaril
Anatoli
marfot75
hroutou
Πούπσυ
vaso
ismini
Marcos
BokSurat
ralou
NiaR
Φωτεινή
Gatadministrator
marmanga
M81
44 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 17
Σελίδα 1 από 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Το Ημερολόγιο ενός...Αλήτη!
Εμένα οι γάτες δεν μου άρεσαν!
Δεν μου έκαναν ποτέ αίσθηση, πώς το λένε;
Τις θεωρούσα ζηλιάρες και εγωίστριες.
Πριν από τρεις μήνες, ένα μεσημέρι και ενώ ήμουν στην αυλή της δουλειάς μου, πήρε το μάτι μου ένα γατί στον κήπο.
Διόλου περίεργο βέβαια, γιατί αυτόν τον κήπο διασχίζουν κατά καιρούς διάφοροι σκύλοι, γάτες, πουλιά...
Ασυναίσθητα πολύ και δίχως κάποιον ιδιαίτερο λόγο του φώναζω "πςςς πςς πςςςς!"...
Σηκώνει το βλέμα του και τότε βλέπω μια...γκρι μοκέτα με δύο καταπράσινα μάτια να κοιτάνε προς το μέρος μου: τέτοιο όμορφο γατί δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου!
Πριν καλά-καλά το συνειδητοποιήσω, ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μου και έρχεται προς το μέρος μου! Όχι μόνο κάθεται να το χαϊδέψω, αλλά γυρίζει ανάσκελα και τρίβεται και στα πόδια μου!
Αυτό ήταν!
Την επόμενη στιγμή, έψαξα να του δώσω κάτι να φάει (ένα μπισκότο δεν είχε και πολύ επιτυχία), και ένα χάρτινο κουτί για να μπει!
Τις επόμενες μέρες είχα ήδη προμηθευτεί γατο-τροφές και το κουτί του είχε πλέον και ένα παλιό -άχρηστο- για εμάς μαξιλάρι, μιας και ήταν μέσα Δεκέμβρη και σίγουρα θα του πρόσφερε λίγη ζεστασιά.
Επίσης, αγόρασα κι ένα βιβλίο σχετικά με την "Φροντίδα της Γάτας", αφού ήμουν παντελώς άσχετη!
Από τότε, η σχέση μας με τον Αλήτη είναι καθημερινή! Πλην ελαχίστων ημερών, που μπορεί να μην εμφανιστεί (και που ειδικά στην αρχή με έτρωγε η αγωνία, μέχρι να καταλάβω και να ενημερωθώ για το πως λειτουργούν οι γάτες).
Μέσα σε αυτό τον καιρό, αν και δεν είναι πολύς, έχουν συμβεί διάφορα, κυρίως καλά και "πρωτόγνωρα" θα έλεγα για μένα, γεγονότα και καταστάσεις:
από τα χάδια και την πρώτη αγκαλιά , τις μέρες που ήταν άρρωστος πολύ , την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό, τις αντιδράσεις του, τον χαρακτήρα του , το πώς περιμένει κάθε πρωί το φαγητό του , τις συναναστροφές του , και άλλα που σιγά-σιγά μπορώ να σας διηγηθώ μέσα σε αυτό το...ημερολόγιο.
Σημείωση: Στην πραγματικότητα δεν ακούει στο όνομα "Αλήτης", αφού ποτέ δεν τον φωνάζουμε έτσι, παρά μόνο τον χαρακτηρίζουμε καλοπροαίρετα τις μέρες που...αλητεύει! Περισσότερο θα έλεγα πως ακούει στο "Έλα, έλα...". Άλλωστε καμία γάτα -που σέβεται τον εαυτό της- δεν έχει μόνο ένα όνομα!
Δεν μου έκαναν ποτέ αίσθηση, πώς το λένε;
Τις θεωρούσα ζηλιάρες και εγωίστριες.
Πριν από τρεις μήνες, ένα μεσημέρι και ενώ ήμουν στην αυλή της δουλειάς μου, πήρε το μάτι μου ένα γατί στον κήπο.
Διόλου περίεργο βέβαια, γιατί αυτόν τον κήπο διασχίζουν κατά καιρούς διάφοροι σκύλοι, γάτες, πουλιά...
Ασυναίσθητα πολύ και δίχως κάποιον ιδιαίτερο λόγο του φώναζω "πςςς πςς πςςςς!"...
Σηκώνει το βλέμα του και τότε βλέπω μια...γκρι μοκέτα με δύο καταπράσινα μάτια να κοιτάνε προς το μέρος μου: τέτοιο όμορφο γατί δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου!
Πριν καλά-καλά το συνειδητοποιήσω, ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μου και έρχεται προς το μέρος μου! Όχι μόνο κάθεται να το χαϊδέψω, αλλά γυρίζει ανάσκελα και τρίβεται και στα πόδια μου!
Αυτό ήταν!
Την επόμενη στιγμή, έψαξα να του δώσω κάτι να φάει (ένα μπισκότο δεν είχε και πολύ επιτυχία), και ένα χάρτινο κουτί για να μπει!
Τις επόμενες μέρες είχα ήδη προμηθευτεί γατο-τροφές και το κουτί του είχε πλέον και ένα παλιό -άχρηστο- για εμάς μαξιλάρι, μιας και ήταν μέσα Δεκέμβρη και σίγουρα θα του πρόσφερε λίγη ζεστασιά.
Επίσης, αγόρασα κι ένα βιβλίο σχετικά με την "Φροντίδα της Γάτας", αφού ήμουν παντελώς άσχετη!
Από τότε, η σχέση μας με τον Αλήτη είναι καθημερινή! Πλην ελαχίστων ημερών, που μπορεί να μην εμφανιστεί (και που ειδικά στην αρχή με έτρωγε η αγωνία, μέχρι να καταλάβω και να ενημερωθώ για το πως λειτουργούν οι γάτες).
Μέσα σε αυτό τον καιρό, αν και δεν είναι πολύς, έχουν συμβεί διάφορα, κυρίως καλά και "πρωτόγνωρα" θα έλεγα για μένα, γεγονότα και καταστάσεις:
από τα χάδια και την πρώτη αγκαλιά , τις μέρες που ήταν άρρωστος πολύ , την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό, τις αντιδράσεις του, τον χαρακτήρα του , το πώς περιμένει κάθε πρωί το φαγητό του , τις συναναστροφές του , και άλλα που σιγά-σιγά μπορώ να σας διηγηθώ μέσα σε αυτό το...ημερολόγιο.
Σημείωση: Στην πραγματικότητα δεν ακούει στο όνομα "Αλήτης", αφού ποτέ δεν τον φωνάζουμε έτσι, παρά μόνο τον χαρακτηρίζουμε καλοπροαίρετα τις μέρες που...αλητεύει! Περισσότερο θα έλεγα πως ακούει στο "Έλα, έλα...". Άλλωστε καμία γάτα -που σέβεται τον εαυτό της- δεν έχει μόνο ένα όνομα!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Απ: Το Ημερολόγιο ενός...Αλήτη!
Είσαι σίγουρη ότι δεν σ' άρεσαν οι γάτες;;;
Τις έχεις καταλάβει τέλεια απ' ό,τι βλέπω (φυσικά και δεν έχουν μόνο ένα όνομα!)
Βέβαια, το γεγονός ότι τη "μύησή" σου την ανέλαβε Γκρι κούκλος λέει από μόνο του πολλά. Να τον χαίρεστε τον "Αλήτη" σας και να μας βάλετε κι άλλες φωτό γιατί νομίζω ότι βρέθηκε ο "χαμένος αδερφός" της θεάς του φόρουμ (=Αργυρώ).
Κι άλλοι έχουμε γκρίζα, αλλά εσείς διαθέτετε και το σωστό πράσινο μάτι!!!
:kardoula: :kardoula: :kardoula:
Τις έχεις καταλάβει τέλεια απ' ό,τι βλέπω (φυσικά και δεν έχουν μόνο ένα όνομα!)
Βέβαια, το γεγονός ότι τη "μύησή" σου την ανέλαβε Γκρι κούκλος λέει από μόνο του πολλά. Να τον χαίρεστε τον "Αλήτη" σας και να μας βάλετε κι άλλες φωτό γιατί νομίζω ότι βρέθηκε ο "χαμένος αδερφός" της θεάς του φόρουμ (=Αργυρώ).
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Ο Αλήτης είναι ο τύπος της φωτογραφίας???? Είναι κούκλος!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Κορίτσι, δεν ήταν ότι δεν σου άρεσαν οι γάτες, δεν είχες βρει ακόμα τον κατάλληλο για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό...
Βάλε κι άλλες φωτογραφίες
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
πανεμορφος!!!! (εμμμμ γκρι παιδι μου! ) :kardoula:
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Αγάπη με την πρώτη ματια!Σηκώνει το βλέμα του και τότε βλέπω μια...γκρι μοκέτα με δύο καταπράσινα μάτια να κοιτάνε προς το μέρος μου
Εχουν τα άτιμα τα άλογα [;] πλάσματα τον τρόπο τους να το κάνουν αυτό.
Καλως ήλθατε κι οι δύο σας στο γατόσπιτο!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
στην παρέα μας!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Πώπω!!!! Κουκλί!!!! Καλώς τους!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Φοβερή ιστορία!
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Καλώς ήρθατε στο Γατόσπιτο.
Κούκλος δείχνει ο γατούλης σου!!
Κούκλος δείχνει ο γατούλης σου!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Είναι αυτό που λέμε, τις γάτες δεν τις διαλέγουμε, μας διαλέγουν!
Κούκλος ο αλητάκος σου!
Κούκλος ο αλητάκος σου!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
"Η εκπαίδευση είναι απλή υπόθεση για τις γάτες.....
Μπορούν να σε εκπαιδεύσουν μέσα σε λίγες μόλις μέρες"
(Το έχω ξαναγράψει αυτό, αλλά το γράφω και σε έναν καινούργιο συν γατοικο)
Αλητάκο μας
(Το έχω ξαναγράψει αυτό, αλλά το γράφω και σε έναν καινούργιο συν γατοικο)
Αλητάκο μας
hroutou- Mature Cat
-
Τόπος : Πατήσια
Αριθμός γατουνίων : 1 ροζούλι + 1 μαυρούλι
Motto : Χάριζε πάντα ένα γλυκό χαμόγελο
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
Να τον χαίρεστε!!!Κούκλος είναι!!!
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Τελειος ειναι!!!καλωσηρθατε και οι δυο!!!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Καλωσήρθατε!!!
Ελπίζω το επόμενο στάδιο εκπαίδευσης να περιλαμβάνει "πώς κάνουμε ζυμαράκια ξαπλωμένοι στον καναπέ" (χωρίς να κόψουμε τις αλητείες μας όμως...)
Και φυσικά να προσθέσω οτι είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!
Ελπίζω το επόμενο στάδιο εκπαίδευσης να περιλαμβάνει "πώς κάνουμε ζυμαράκια ξαπλωμένοι στον καναπέ" (χωρίς να κόψουμε τις αλητείες μας όμως...)
Και φυσικά να προσθέσω οτι είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Πωπω! Τι καλωσόρισμα είναι αυτό!; Έχω μείνει άναυδη! Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια! +
Φταίω εγώ μετά που δεν τις είχα σε πολύ...εκτίμηση!;
Ποια είναι η Αργυρώ;
...Αν και τόσο ανισόρροπη που είμαι εγώ, το μόνο που ελπίζω είναι να βρίσκομαι σε σωστό δρόμο! :silent:
Εγώ αυτό έχω καταλάβει!
Σήμερα έκατσε 15min -με το ρολόι- και δεν τον είδα καθόλου (τον τάισε η μητέρα μου)! Το γαϊδούρι!
...Ελπίζω αύριο να τον δω!
Η πιο...κοντινή εμπερία που θυμάμαι να έχω με γάτα -σαν παιδί- ήταν με αυτή της θείας μου, την οποία τις ελάχιστες φορές που είδα ήταν απίστευτα ζηλιάρα! Πλησίαζα να δω τις κονσέρβες της και παραφυλούσε στη γωνία να ορμίξει. Φυσικά, δεν το συζητάμε να έβλεπε να αγκαλιάζει άνθρωπο η θεία μου!marmanga έγραψε:Είσαι σίγουρη ότι δεν σ' άρεσαν οι γάτες;;;
Φταίω εγώ μετά που δεν τις είχα σε πολύ...εκτίμηση!;
Αυτό είναι που μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή: ο συνδυασμός γκρι με πράσινο (και φυσικά αργότερα που παρατήρησα πως έχει μαύρη μύτη και πατουσάκια)! Το μάτι μου είχε συνηθίσει τα "παρδάλά" γατιά, αλλά αυτός είναι τόσο...minimal!marmanga έγραψε:Βέβαια, το γεγονός ότι τη "μύησή" σου την ανέλαβε Γκρι κούκλος λέει από μόνο του πολλά. Να τον χαίρεστε τον "Αλήτη" σας και να μας βάλετε κι άλλες φωτό γιατί νομίζω ότι βρέθηκε ο "χαμένος αδερφός" της θεάς του φόρουμ (=Αργυρώ).
Ποια είναι η Αργυρώ;
Ναι, αυτός είναι!Gatadministrator έγραψε:Ο Αλήτης είναι ο τύπος της φωτογραφίας???? Είναι κούκλος!
Ή όπως μου είπαν "Βρήκες τις ισορροπίες σου!".Φωτεινή έγραψε:
Κορίτσι,
δεν ήταν ότι δεν σου άρεσαν οι γάτες, δεν είχες βρει ακόμα τον
κατάλληλο για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό...
...Αν και τόσο ανισόρροπη που είμαι εγώ, το μόνο που ελπίζω είναι να βρίσκομαι σε σωστό δρόμο! :silent:
Θα βάλω, θα βάλω!Φωτεινή έγραψε:Βάλε κι άλλες φωτογραφίες
Έχω αρχίσει να το πιστεύω...!Πούπσυ έγραψε:Είναι αυτό που λέμε, τις γάτες δεν τις διαλέγουμε, μας διαλέγουν!
Χαχαχα! Η αλήθεια είναι πως αν δεν θέλει ή δεν του αρέσει κάτι, καλύτερα άστο, μάλλον άδικος ο κόπος (ή λάθος μέθοδος)!hroutou έγραψε:"Η εκπαίδευση είναι απλή υπόθεση για τις γάτες.....
Εγώ αυτό έχω καταλάβει!
Παιδιά αυτά τα "ζυμαράκια" τα έχω ξανακούσει, αλλά δεν ξέρω τι είναι!; Και πώς μπορεί μια γάτα να μάθει να το κάνει;Silmaril έγραψε:Ελπίζω το επόμενο στάδιο
εκπαίδευσης να περιλαμβάνει "πώς κάνουμε ζυμαράκια ξαπλωμένοι στον
καναπέ"
Σιγά μην τις κόψει! Πανσέληνος σήμερα, και τις τελευταίες δύο μέρες έρχεται το πρωί, τρώει, φεύγει και μην τον είδατε τον Αλητήριο!Silmaril έγραψε:...(χωρίς να κόψουμε τις αλητείες μας όμως...)
Σήμερα έκατσε 15min -με το ρολόι- και δεν τον είδα καθόλου (τον τάισε η μητέρα μου)! Το γαϊδούρι!
...Ελπίζω αύριο να τον δω!
M81- Catarazzi
-
Mood :
Αντε, , σου ευχομαι και εσωτερικος ο γατος..
patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων : 9+10 μικρα
Motto : Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2008
Mood :
Καλώς ήρθες! Κούκλος ο μικρός!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Παιδιά αυτά τα "ζυμαράκια" τα έχω ξανακούσει, αλλά δεν ξέρω τι είναι!; Και πώς μπορεί μια γάτα να μάθει να το κάνει;
ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΝΕΕΣ ΓΑΤΟΜΑΜΑΔΕΣ νο 1
A! μα είναι απλό:
Ολες οι γάτες έχουν μέσα τους το γονίδιο του Αρτοποιού.
Τους αρέσει να ζυμώνουν με τα χέρια τους ότι μαλακό και ζεστό βρεθεί μπροστά τους.
π.χ. μια όμορφη κουβερτούλα, ενα πουλόβερ- κατα προτίμηση εκείνο το καλό που έχεις και το προσέχεις σαν τα μάτια σου-, το μπράτσο σου όταν τον κρατάς αγκαλιά, ακόμα και την πλάτη και το πόδι και την κοιλιά σου όταν οι σχέσεις σας συσφιχθούν αρκετά ώστε να έχει πρόσβαση σε αυτά.
Δεν χρειάζεται να τον μάθεις να τα κάνει, όπως είπα την ιδιότητα του Αρτοποιού τη έχουν εγγεγραμένη στον γενετικό τους κώδικα!
Για να ενεργοποιηθεί όμως χρειάζεται να χαλαρώσει, να σε πείσει να τον κρατάς αγκαλιά ή να του χαρίσεις ενα δικό του χώρο για να ζει στο σπίτι σου -κατα προτίμηση όλο σου το σπίτι -
Ενα άλλο πρόβλημα με τα ζυμαράκια έιναι ότι μερικές γάτες όταν ζυμώνουν βγάζουν και νυχάκια και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν το βρίσκουν καθόλου ευχάριστο ούτε οι κουβερτούλες, ούτε το καλό σου πουλόβερ, ούτε το μπράτσο σου, για να μην μιλήσω για την πλάτη και την κοιλιά σου.
Να σε ενημερώσω ωστόσο ότι αν τυχει το Γκριζάκι-Αλητάκι σου να φτάσει στην φαση ενεργοποίησης των Αρτοπαρασκευαστικών του ικανοτήτων-ζυμαρακίων - θα είσαι πλέον αρκετά εκπαιδευμένη γατομαμά.
Τόσο εκπαιδευμένη και ... πορωμένη, που θα αισθάνεσαι τα νυχάκια στο δέρμα σου θα τον κοιτάς με λατρεία και θα του λες :
"Μανάρι μου, γλυκιέ μου κούκλε μου" και θα σου τρέχουν τα σάλια από την γλύκα.
Οπως κάνουμε λίγο ή πολύ όλες μας εδω μέσα!
Πάντως τα ζυμαράκια -το να ζουλάει με τα ποδαράκια της μια γάτα κάτι μαλακό και ζεστό- είναι υποκατάστατο του να ζουλάνε την μαμα τους για να τραβήξουν το γάλα όταν είναι ακόμα μικρά.
Επίσης το κάνουν -ώς ενα σημείο- για να αφήσουν την δικιά τους μυρωδιά σε ενα σημείο
Συνοδεύεται δε πάντα από χουρχουρίσματα δυνατά -στην τρίτη σκάλα του διακόπτη-
Τιιι!
Δεν ξέρεις τι είναι τα χουρχουρίσματα ; ; ;
Ε καλά!
Αυτό στο επόμενο μάθημα!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
ralou έγραψε:Παιδιά αυτά τα "ζυμαράκια" τα έχω ξανακούσει, αλλά δεν ξέρω τι είναι!; Και πώς μπορεί μια γάτα να μάθει να το κάνει;
ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΝΕΕΣ ΓΑΤΟΜΑΜΑΔΕΣ νο 1
A! μα είναι απλό:
Τους αρέσει να ζυμώνουν με τα χέρια τους ότι μαλακό και ζεστό βρεθεί μπροστά τους.
π.χ. μια όμορφη κουβερτούλα, ενα πουλόβερ- κατα προτίμηση εκείνο το καλό που έχεις και το προσέχεις σαν τα μάτια σου-, το μπράτσο σου όταν τον κρατάς αγκαλιά, ακόμα και την πλάτη και το πόδι και την κοιλιά σου όταν οι σχέσεις σας συσφιχθούν αρκετά ώστε να έχει πρόσβαση σε αυτά.
Δεν χρειάζεται να τον μάθεις να τα κάνει, όπως είπα την ιδιότητα του Αρτοποιού τη έχουν εγγεγραμένη στον γενετικό τους κώδικα!
Για να ενεργοποιηθεί όμως χρειάζεται να χαλαρώσει, να σε πείσει να τον κρατάς αγκαλιά ή να του χαρίσεις ενα δικό του χώρο για να ζει στο σπίτι σου -κατα προτίμηση όλο σου το σπίτι -
Ενα άλλο πρόβλημα με τα ζυμαράκια έιναι ότι μερικές γάτες όταν ζυμώνουν βγάζουν και νυχάκια και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν το βρίσκουν καθόλου ευχάριστο ούτε οι κουβερτούλες, ούτε το καλό σου πουλόβερ, ούτε το μπράτσο σου, για να μην μιλήσω για την πλάτη και την κοιλιά σου.
Να σε ενημερώσω ωστόσο ότι αν τυχει το Γκριζάκι-Αλητάκι σου να φτάσει στην φαση ενεργοποίησης των Αρτοπαρασκευαστικών του ικανοτήτων-ζυμαρακίων - θα είσαι πλέον αρκετά εκπαιδευμένη γατομαμά.
Τόσο εκπαιδευμένη και ... πορωμένη, που θα αισθάνεσαι τα νυχάκια στο δέρμα σου θα τον κοιτάς με λατρεία και θα του λες :
Πάντως τα ζυμαράκια -το να ζουλάει με τα ποδαράκια της μια γάτα κάτι μαλακό και ζεστό- είναι υποκατάστατο του να ζουλάνε την μαμα τους για να τραβήξουν το γάλα όταν είναι ακόμα μικρά.
Επίσης το κάνουν -ώς ενα σημείο- για να αφήσουν την δικιά τους μυρωδιά σε ενα σημείο
Τιιι!
Ε καλά!
Αυτό στο επόμενο μάθημα!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Μπράβο βρε Ραλού!!! Δεν θα μπορούσε να τα πει κάποιος καλύτερα!!!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
καλά ralou... 1 λέξη σου πω... ΑΠΛΑ
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Silmaril έγραψε: Μπράβο βρε Ραλού!!! Δεν θα μπορούσε να τα πει κάποιος καλύτερα!!!
BokSurat έγραψε:καλά ralou... 1 λέξη σου πω... ΑΠΛΑ
Σας ευχαριστώ
Δεν σας έχω ξαναπεί πόσο με εμπνέουν οι γάτες;
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ειναι αυτη.M81 έγραψε:
Ποια είναι η Αργυρώ;
Ραλλού
-
Mood :
Καλώς ήρθατε! Περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες του κούκλου!
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
ralou έγραψε:Silmaril έγραψε: Μπράβο βρε Ραλού!!! Δεν θα μπορούσε να τα πει κάποιος καλύτερα!!!BokSurat έγραψε:καλά ralou... 1 λέξη σου πω... ΑΠΛΑ
Σας ευχαριστώ
Δεν σας έχω ξαναπεί πόσο με εμπνέουν οι γάτες;
Φαίνεται!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Χαχαχα!!!ralou έγραψε:ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΝΕΕΣ ΓΑΤΟΜΑΜΑΔΕΣ νο 1
A! μα είναι απλό:
Τιιι!
Ε καλά!
Αυτό στο επόμενο μάθημα!
Δεν υπάρχει καλύτερη περιγραφή! Άκου "γονίδιο του Αρτοποιού"!!!
...Μόνο που δεν μου έχει κάνει ποτέ τον Αρτοποιό!
Έχει έρθει κάποιες φορές στην αγκαλιά μου από μόνος του, αλλά συνήθως σε φάση ύπνου.
Ίσως να τα είχε κάνει κάποια στιγμή σε ένα σκέπασμα που του είχα, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη...
Χμ...επίσης, κάαατι τέτοιο, αλλά με νύχια, κάνει σε μία καρέκλα που κάθεται (γιατί δεν σαν έχω πει πως κάθεται σαν Πασάς στα Ανάκτορα σε καρέκλα γραφείου με ροδάκια παρακαλώ! )
...θα το μελετήσω πάντως!
Σε ευχαριστώ πολύ ralou!
Υ.Γ.: Το χουρχουρητό ξέρω τι είναι: μου το κάνει από τις πρώτες μέρες!
Πράγματι μοιάζουν απίστευτα πολύ!!!ismini έγραψε:Ειναι αυτη.M81 έγραψε:
Ποια είναι η Αργυρώ;
Και τα δικά μας τα μάτια τέτοιο χρώμα είναι!
...Μόνο που η Αργυρώ είναι πεντακάθαρη, εμείς έχουμε μια...αγάπη να κατρακυλιόμαστε στο χώμα!
Πόσο χρονών είναι η Αργυρώ!;
Εμάς ο γιατρός, πριν από κανένα μήνα, μας είπε πως είμαστε ενός έτους το πολύ!
Μόλις βρω λίγο παραπάνω χρόνο θα βάλω!manto έγραψε:Περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες του κούκλου!
Σήμερα σάπισε στον ύπνο (...μέχρι που ροχάλιζε κιόλας!! Για τέτοιο ύπνο μιλάμε!) και το φαγητό ! (Άμα σε τρώνε οι δρόμοι δύο μέρες!)patousis έγραψε:Αντε, , σου ευχομαι και εσωτερικος ο γατος..
...τα οποία τις μισές φορές τα κάνει...εσωτερικά του καταστήματος! Στις 22:00+ το βράδυ τον άφησα!
Μόλις βρω λίγο χρόνο, θα σας γράψω καμώματα + χαρακτήρα!
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
M81- Catarazzi
-
Mood :
Η Αργυρώ σήμερα κλείνει τα 2!
-
Mood :
Να τα εικοσαρήσει!ismini έγραψε:Η Αργυρώ σήμερα κλείνει τα 2!
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
ismini έγραψε:Η Αργυρώ σήμερα κλείνει τα 2!
Άντε, το κορίτσι...χρόνια της πολλά και υγιή!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Ευχαριστούμε! Οσο μεγαλώνει γίνεται πολύ καλό παιδί!
-
Mood :
Χρόνια της πολλά Ζμηνάκι!
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Nα τα εκατοστησεις Αργυρω!Να τη χαιρεσαι Ισμηνη!!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ααα!ismini έγραψε:Η Αργυρώ σήμερα κλείνει τα 2!
Χρόνια της πολλά, καλά, γουργουριστά!
Να την χαίρεσαι την όμοφογκριζουλοπρασινομάτα σου!!!
M81- Catarazzi
-
Mood :
Να ζήσεις Αργυρούλα
και χρόνια πολλά
μεγάλη να γίνεις
με χάδια πολλά
Παντού να γουργουρίζεις
με το Σίβα αγκαλιά
και όλοι να λένε
να μία Θεάαααααααα
hroutou- Mature Cat
-
Τόπος : Πατήσια
Αριθμός γατουνίων : 1 ροζούλι + 1 μαυρούλι
Motto : Χάριζε πάντα ένα γλυκό χαμόγελο
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
Σελίδα 1 από 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Το νέο μου αδέσποτο κελεπούρι...
» Ημερολόγιο 2011 - "Οι Γάτες της Άνδρου"
» Αποσπασματα απο το προσωπικο ημερολογιο του Γκισμο
» Μωράκι ενός μηνός!
» Γατάκι ενός μήνα διατροφή
» Ημερολόγιο 2011 - "Οι Γάτες της Άνδρου"
» Αποσπασματα απο το προσωπικο ημερολογιο του Γκισμο
» Μωράκι ενός μηνός!
» Γατάκι ενός μήνα διατροφή
Σελίδα 1 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios