Orijen - Applaws - Acana
+88
Nelly@Virginia
Anastasia Piretzi
purfect
konnaki
LIZA_T
Stella M.
Spiros82
orgios
gatisios
psipsa
Zaxy
ExPer
tinkaki
florans
μελινάκι
Smokys
Φυλλίτσα
Aggas
ChocolateCat
joyinthesky
Ηρακλένια
kouix
nen
alex..niaou
Constant1ne
koneko
kat-cats
Osi
Gatoplikti
f.m123
aggeloydaki
cyberkill
Дanae
Birmangel
houlieta
Μαυρογατος
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Τζούλι το Κατσούλι
Debbie4ever
irinis
vanilia cat
loulou
Aralle
Serenata
Luciddream
stavroula
enoplos
George82
vaso
Joey
Maskotaki
marianthia
doremi
nosyparker
matrix
siba
nelly 's mother
LAROGATA
Λιαννα
moukelis
natalouko
niou
aporw
manto
marfot75
SuperCatz
Qdog
socratisv
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
gatoras
markello
melitta
flokatoula
kounelaki
barkoulitses
Gatadministrator
XIONIS
Shumi
MHTSI
ladycat
Tiger Lilly
Φωτεινή
alexandra
NiaR
Chouzouris
Anatoli
Πούπσυ
thundercats
92 απαντήσεις
Σελίδα 13 από 22
Σελίδα 13 από 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Απ: Orijen - Applaws - Acana
Αμα ανοίξεις Acana ψάρι έλα να τα ξαναπούμε!Μαυρογατος έγραψε:Ναι,μυριζει η Applaws αλλα μπροστα σε μια Acana Grasslands ειναι γαλικο αρωμα!
Γαμώτο, θέλω να πάρω Orijen αλλά δεν θέλω την "ψάρι" και δεν ξέρω αν η άλλη είναι κατάλληλη για γατο 14 ετών...
cyberkill έγραψε:τι έγινε αύξησε τις τιμές η εταιρία?μπήκα στο pet4u να τσεκάρω και η Ακανα κοτόπουλο το 7κιλο 49ευρόπουλα????Οριτζεν κοτόπουλο 7κιλο 54.50???
Δεν ξέρω αν τις ανέβασε η εταιρεια, το πετ4u τις ανέβασε πάντως. Τις ιδιες ακριβώς τιμες που γράφεις τις έβλεπα και παλιοτερα σε άλλα πετ σοπ πάντως. Πιστεύω πως το πετ4u ή εκανε καποια έκπτωση ή επαιρνε ποσοτητα και εδινε καλύτερη τιμή. Μπορει να κάνω και λαθος. Το κατάστημα παντως λεει οτι το ανέβασε η εταιρεια.
Εδώ υπάρχουν ακομα με τις παλιες τιμές. Θα δειξει.....
http://www.alphapetshop.gr/category-58/category-172/acana-el.html
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
houlieta έγραψε:Αμα ανοίξεις Acana ψάρι έλα να τα ξαναπούμε!Μαυρογατος έγραψε:Ναι,μυριζει η Applaws αλλα μπροστα σε μια Acana Grasslands ειναι γαλικο αρωμα!
Γαμώτο, θέλω να πάρω Orijen αλλά δεν θέλω την "ψάρι" και δεν ξέρω αν η άλλη είναι κατάλληλη για γατο 14 ετών...
Γιατι να μην ειναι κατάλληλη; Eπειδή ειναι cat and kitten; Πιστεύω πως η διαφορα ειναι απλά στην κροκέτα σε αυτο το θέμα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Η οριτζεν πιθανως να έχει αλλαξει σύσταση προς το καλύτερο και ισως ποσοστο πρωτεϊνης. Τα site εισαγωγέα και Παραγωγού λένε διαφορετικά πράγματα. Παρεμπιμπτώντος σήμερα παρέλαβα acana απο το παραπάνω πετ σοπ που ανέφερα και μου το άφησε στην παλια τιμή. Μου παν οτι πρέπει να έχουν πάρει αύξηση ενα 5%.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Το καινουριο site του εισαγωγεα τωρα φτιαχνεται,και αλλαξε οντως η συσταση,αφαιρεσαν την πατατα.
Άλλαξε και σχήμα; Έγινε στρογγυλό σαν της Aacana; Μου έστειλαν δείγμα με τέτοιο σχήμα.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Δεν ξερω γιατι εμεις παιρνουμε επτακιλο και δεν εχουν φερει ακομη επτακιλο απο την καινουρια,μονο δυομισοκιλο.
Παιδιά ξέρετε κανένα σάιτ που να αγοράζετε Αcana σε καλή τιμή;Πόσο παίρνετε το 7 κιλο;Εδώ μου είπαν 47 ευρώ και κάνει 1 μήνα να μου το φέρει οπότε ψάχνω αλλού.
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Παιδιά ξέρετε κανένα σάιτ που να αγοράζετε Αcana σε καλή τιμή;Πόσο παίρνετε το 7 κιλο;Εδώ μου είπαν 47 ευρώ και κάνει 1 μήνα να μου το φέρει οπότε ψάχνω αλλού.
http://www.petsupermarket.gr/179/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82/%CE%BE%CE%B7%CF%81%CE%AC-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.html
http://www.pet4u.gr/Category/208/acana
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Τελικά την βρήκα σε έναν φίλο κτηνίατρο το μεγάλο σακί με γεύση κοτόπουλο 47 ευρώ την είχε κι αυτός και την πήρα.Αν θα την φάει ο μαύρος αλήτης θα δούμε.f.m123 έγραψε:ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Παιδιά ξέρετε κανένα σάιτ που να αγοράζετε Αcana σε καλή τιμή;Πόσο παίρνετε το 7 κιλο;Εδώ μου είπαν 47 ευρώ και κάνει 1 μήνα να μου το φέρει οπότε ψάχνω αλλού.
http://www.petsupermarket.gr/179/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82/%CE%BE%CE%B7%CF%81%CE%AC-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.html
http://www.pet4u.gr/Category/208/acana
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Mood :
Αν σας πω ότι δεν ακούμπησε ούτε αυτός ούτε ο σομόν ο αδέσποτος το βράδυ ούτε μία κροκέτα. Δεν αρέσει σε κανέναν από τους δύο.Και πήγα και πήρα σακί 7κιλο. Ευτυχώς δεν το άνοιξα ακόμα και θα πάω αύριο να το αλλάξω με αμπούλες για τους ψύλλους.Θα του πω εγώ,αφού δεν θέλει κροκέτα ας πάρει αμπούλα.
-
Mood :
Δεν είναι από τις ευγευστες κροκέτες για αυτό και καλό είναι να τις ανακατεύεις πρώτα με καποια αγαπημένη του κροκέτα ώστε να περάσει στην νεα σιγα σιγα...ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Αν σας πω ότι δεν ακούμπησε ούτε αυτός ούτε ο σομόν ο αδέσποτος το βράδυ ούτε μία κροκέτα. Δεν αρέσει σε κανέναν από τους δύο.Και πήγα και πήρα σακί 7κιλο. Ευτυχώς δεν το άνοιξα ακόμα και θα πάω αύριο να το αλλάξω με αμπούλες για τους ψύλλους.Θα του πω εγώ,αφού δεν θέλει κροκέτα ας πάρει αμπούλα.
Η Μπετίνα γιατί τις τρώει;Αλλη γεύση έχει αυτή;Το κάθαρμα δεν έχει αγαπημένη κροκέτα για να την ανακατέψω..houlieta έγραψε:Δεν είναι από τις ευγευστες κροκέτες για αυτό και καλό είναι να τις ανακατεύεις πρώτα με καποια αγαπημένη του κροκέτα ώστε να περάσει στην νεα σιγα σιγα...ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Αν σας πω ότι δεν ακούμπησε ούτε αυτός ούτε ο σομόν ο αδέσποτος το βράδυ ούτε μία κροκέτα. Δεν αρέσει σε κανέναν από τους δύο.Και πήγα και πήρα σακί 7κιλο. Ευτυχώς δεν το άνοιξα ακόμα και θα πάω αύριο να το αλλάξω με αμπούλες για τους ψύλλους.Θα του πω εγώ,αφού δεν θέλει κροκέτα ας πάρει αμπούλα.
-
Mood :
Ανακάτεψέ τη σε λιωμένα κομματάκια γάβρου. 'Η που θα τη φάει ή που θα σιχαθεί διά παντός ΚΑΙ το γάβρο.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Επίσης, ας μου απαντήσει κάποιος γιατί μου έχει κολλήσει ο "γαύρος" με β;;;
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Είναι όπως το "αυγό"Μερικοί το γράφουν και με β. Οσο για τις κροκέτες πάει θα τις δώσω πίσω αύριο.Θα πάρω κάνα 2κιλο για το κορίτσι μου και τα υπόλοιπα αμπούλες.Τις χρειάζομαι για τον ψωριάρη.Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Επίσης, ας μου απαντήσει κάποιος γιατί μου έχει κολλήσει ο "γαύρος" με β;;;
-
Mood :
Σημερα τα εβαλα κατω (αφου εμεινα αφραγκη) και ειδα οτι δεν με συμφερει να παιρνω διαφορετικη τροφη για καθε γατα(εχω 4, δυο μικρα, 2 ενηλικα στειρωμενα και το ενα με προβλημα στα δοντια)!!! Οποτε αφου το εψαξα λιγο ειδα οτι με συμεφερει να παρω Orijen η Acana τις 7κιλες συσκευασιες. Το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν κανει καλο στα στειρωμενα. Μην τρεχω και δεν φτανω δηλαδη.. εσεις τους δινετε κανονικα??
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Ναι δίνω κανονικά διότι οι τροφές αυτές βασίζονται στο να μην υπερβαίνει κανείς την ημερήσια ποσότητα. Αν προσέχεις την ποσότητα δεν υπάρχει θεωρητικά πρόβλημα.
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Δηλαδη θα πρεπει να ειμαι με τη ζυγαρια στο χερι??? Αυτο θα ηθελα να το αποφυγω.. αλλα απο το να τρωει το ενα απο το μπωλ του αλλου το προτιμω...
Osi- Senior Cat
-
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Mood :
Εκ των πραγμάτων σαν δυνατοτερες τροφές που ειναι θα κάνουν τα γατιά να χορταινουν με λιγοτερη ποσοτητα. Eγω προτιμώ την acana λογω χαμηλοτερου ποσοστου πρωτεϊνης, προτιμώντας να ειμαι κάπου στην μέση καλου κακού. Βέβαια η orijen έχει σαφώς περισσοτερο κρέας και οχι πατάτα πλέον.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
μπορει καποιος να βαλει καμια φωτογραφια με τις κροκετες?? για να δω πως ειναι σε σχημα κτλ.??
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Κροκέτες αcana wild praire, μην σε ξεγελάει η φωτο δεν ειναι μεγάλες το μέγεθος ειναι μεταξύ kitten και adult.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Σαν μικρά ακτινίδια μου φαίνονται!!!
-
Mood :
Τελεια! ειναι σαν ξεφουσκωτες O/s! Γιατι οπως καταλαβαινεται εχουμε θεμα και με το σχημα!! πρεπει να μοιαζει με αυτο που τρωμε μεχρι τωρα αλλιως διαλεγουμε απο το πιατο μας και η καινουρια τροφη μενει ανεπαφη...
Osi- Senior Cat
-
Mood :
και η Orijen ετσι ειναι???
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Ακριβώς τα ίδια και ο Βολφ Μάλιστα αν δεν είναι το ίδιο σχήμα (κάνει ότι) του πέφτουν από το στόμα. Μα τι τέρατα αναθρέφουμε;;!!Osi έγραψε:Τελεια! ειναι σαν ξεφουσκωτες O/s! Γιατι οπως καταλαβαινεται εχουμε θεμα και με το σχημα!! πρεπει να μοιαζει με αυτο που τρωμε μεχρι τωρα αλλιως διαλεγουμε απο το πιατο μας και η καινουρια τροφη μενει ανεπαφη...
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Ακριβώς τα ίδια και ο Βολφ Μάλιστα αν δεν είναι το ίδιο σχήμα (κάνει ότι) του πέφτουν από το στόμα. Μα τι τέρατα αναθρέφουμε;;!!Osi έγραψε:Τελεια! ειναι σαν ξεφουσκωτες O/s! Γιατι οπως καταλαβαινεται εχουμε θεμα και με το σχημα!! πρεπει να μοιαζει με αυτο που τρωμε μεχρι τωρα αλλιως διαλεγουμε απο το πιατο μας και η καινουρια τροφη μενει ανεπαφη...
Οπως το ειπες... ΤΕΡΑΤΑ...!!!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Ελεος !!
Orijen δεν έχω πάρει ποτε , δεν ξέρω πως ειναι. Κοιτα αν και ακριβο μπορεις να πάρεις ενα μικρο σακκουλι 400γρ να δοκιμάσεις..
Τι ειναι το ξεφούσκωτες O/S;;;
Orijen δεν έχω πάρει ποτε , δεν ξέρω πως ειναι. Κοιτα αν και ακριβο μπορεις να πάρεις ενα μικρο σακκουλι 400γρ να δοκιμάσεις..
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
πριν 3+ χρονια που την επαιρνα ηταν σε μορφη τριγωνακιων (αυτη με το κοτοπουλο). Η 6 fish ηταν δισκακια οπως στην παραπανω φωτο της acana.Osi έγραψε:και η Orijen ετσι ειναι???
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Σιγα μην τις δοκιμασω κι ολας! Αμα μοιαζουν στο σχημα θα κανω σταδιακη αλλαγη ανακατεμενη με τις δικες του και ουτε που θα παρει χαμπαρι.. ελπιζω δηλαδη...Gatoplikti έγραψε: Ελεος !!
Η s/o ειναι της Royal Canin η κλινικη τροφη για στειρωμενα. Του την δινω απο το καλοκαιρι που βγαινει εξω και κανει την αναγκη του στον κηπο οποτε δεν μπορω να τον ελεγξω.
koneko έγραψε:πριν 3+ χρονια που την επαιρνα ηταν σε μορφη τριγωνακιων (αυτη με το κοτοπουλο). Η 6 fish ηταν δισκακια οπως στην παραπανω φωτο της acana.Osi έγραψε:και η Orijen ετσι ειναι???
Ευχαριστω πολυ κοριτσια! Ελπιζω και σε μυρωδια να ειναι καλες... Καλυτερη ποια θεωρειτε? Acana ή Orijen?moukelis έγραψε:Αλλαξε και η Orijen και ειναι πλεον οπως η Acana στο σχημα.
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Βασικα μιλαμε για 4 διαφορετικες γατες. 1 αρσενικο, στειρωμενο, 1,5 χρονων περιπου και 5 κιλα ο οποιος προς το παρον ειναι ολη μερα εξω και μαζευεται κατα τις 7 το απογευμα μεχρι τις 6 το πρωι.. στο ενδιαμεσο ερχεται οταν πεινασει..moukelis έγραψε:Eξαρταται για τι γατα μιλαμε,μεγεθος,καυσεις,διατροφη...
1 θηλυκια στειρωμενη, 1 χρονων και 2 μηνων περιπου, 4-5 κιλα η οποια ειναι ολη μερα εξω στον κηπο. το βραδυ την μαζευω λογω κρυου και γιατι γενικα φοβαμαι μην παθει τιποτα.
Και 2 ακομα μικρα, θηλυκα, αστειρωτα, 5 μηνων περιπου το ενα το εχω μεσα στο σπιτι, βγαινει και μερικες φορες εξω για να ξεδωσει, το αλλο ειναι μονιμα εξω, αγριμακι, δεν πιανεται και το οποιο το κλεινω και αυτο στο υπογειο το βραδυ μαζι με την αλλη θηλυκια. Γενικα ειναι θρεφταρια ολα τους..
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Κοίτα, εφόσον μιλάμε για ζώα που βγαίνουν ή μένουν μόνιμα έξω (και είναι και νεαρά), οπότε καταναλώνουν αρκετή ενέργεια, όποια και να δώσεις (ακόμα και orijen που νομίζω έχει παραπάνω πρωτεΐνη) δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Αρκεί να ταιριάξει στο πεπτικό τους, κυρίως του Όσι που είχε ευαισθησία, γιατί υπάρχουν γάτες που δεν τις σηκώνουν τις ολιστικές σε στομάχι/ έντερο.
-
Mood :
Δοξα το Θεο μεχρι στιγμης ο Οσι οποια τροφη και να του εδωσα μεχρι τωρα την πηρε πολυ καλα λογω της πολυ σταδιακης μεταβολης.
Γιατι να μην σηκωσει την ολιστικη? δεν υποτιθεται οτι ειναι καλυτερη απο τις υπολοιπες? και πιο κοντα στη φυση τους.. λεμε τωρα..
Γιατι να μην σηκωσει την ολιστικη? δεν υποτιθεται οτι ειναι καλυτερη απο τις υπολοιπες? και πιο κοντα στη φυση τους.. λεμε τωρα..
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Σελίδα 13 από 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Applaws vs Arden Grande
» Μαϊμού Orijen στο Zooplus.gr
» Νέα φόρμουλα fit&trim από την Orijen
» Naturea ή Acana
» Applaws vs Arden Grande
» Μαϊμού Orijen στο Zooplus.gr
» Νέα φόρμουλα fit&trim από την Orijen
» Naturea ή Acana
Σελίδα 13 από 22
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios