Εσείς τα ταΐζετε μόνο χαβιάρι;;;;
+21
M81
markello
Fairy dogmother
Chouzouris
melitta
scabious
barkoulitses
ladycat
marmanga
Φωτεινή
Maro
Marcos
tsili
gatoras
Pepita
Anatoli
Smokys
manto
XIONIS
Πούπσυ
Tiger Lilly
25 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Εσείς τα ταΐζετε μόνο χαβιάρι;;;;
Τι ταΐζετε τα γατούνια σας εν μέσω κρίσης, όσοι τουλάχιστον ζοριστήκατε;
Δεν ξέρω πώς, αλλά έχω πάθει έναν ψυχαναγκασμό ότι είναι εγκληματικό να τα ταΐσω οτιδήποτε κάτω από ProPlan, γιατί δεν έχουν τα υπερτέλεια συστατικά, θα κάνουν εμετούς, θα πάθουν διάρροιες, θα καταστραφεί το ουροποιητικό τους, θα τα πάρουν εξωγήινοι κλπ κλπ...
Τους πήρα Purina Tonus προχθές (9 ευρώ τα 3 κιλά, αντί για 20 που έδινα στην ProPlan) και μου κακοφάνηκε. Από την άλλη, από ένα σημείο και μετά δεν παλεύονται οι τιμές...
Δεν ξέρω πώς, αλλά έχω πάθει έναν ψυχαναγκασμό ότι είναι εγκληματικό να τα ταΐσω οτιδήποτε κάτω από ProPlan, γιατί δεν έχουν τα υπερτέλεια συστατικά, θα κάνουν εμετούς, θα πάθουν διάρροιες, θα καταστραφεί το ουροποιητικό τους, θα τα πάρουν εξωγήινοι κλπ κλπ...
Τους πήρα Purina Tonus προχθές (9 ευρώ τα 3 κιλά, αντί για 20 που έδινα στην ProPlan) και μου κακοφάνηκε. Από την άλλη, από ένα σημείο και μετά δεν παλεύονται οι τιμές...
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Απ: Εσείς τα ταΐζετε μόνο χαβιάρι;;;;
εχεις δίκιο. αλλα στα δικά μου πρεπει να δίνω την ειδική τροφή για στειρωμενα της ρόυαλ κανιν. εχουν 30 ευρώ τα 3,5 κιλά και παίρνω καθε φορά 2 πακετα, ενα για τον καθένα. Ο δε Τζέρυ δεν μπορεί να ζήσει με την προτεινόμενη δόση, γιατί τρελαίνεται στην πεινα.
Στην Λούσυ που ειναι κατω, αλλοτε δίνω απο την ρουαλ κανιν της πουπσυ και αλλοτε whiskas ή purina one απο το σουπερ μαρκετ. Η αλήθεια ειναι οτι ποναει το πορτοφόλι... μετά ειναι και η αμμος.... με δυο γατες την καταναλώνω στο μισό χρόνο...
Στην Λούσυ που ειναι κατω, αλλοτε δίνω απο την ρουαλ κανιν της πουπσυ και αλλοτε whiskas ή purina one απο το σουπερ μαρκετ. Η αλήθεια ειναι οτι ποναει το πορτοφόλι... μετά ειναι και η αμμος.... με δυο γατες την καταναλώνω στο μισό χρόνο...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Πάντως και η tonus από ότι είδα έχει για στειρωμένα.
Θέλω να πω είναι τόσο τραγική πια η ποιοτική διαφορά τους και θα πάθουν όλα αυτά τα τρομαχτικά που φοβόμαστε αν φάνε μια πιο φτηνή τροφή;
Θέλω να πω είναι τόσο τραγική πια η ποιοτική διαφορά τους και θα πάθουν όλα αυτά τα τρομαχτικά που φοβόμαστε αν φάνε μια πιο φτηνή τροφή;
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Τι να σου πω... Εγω παλι δινω 30 ευρω τα 3,5 κιλα για την κτηνιατρικη Young Male της Royal Canin. Aυτο εδινα στον Χιονη μου οταν ηταν μοναχοπαιδι αυτο δινω σε ολα τωρα που εχω τεσσερα!!! Οσο και αν ζοριζομαι προτιμω να κοψω κατι απο μενα παρα να "ριξω" την ποιοτητα της ζωης τον γατουνιων μου. Απλα κατοπινν συνεννοησης με το Petshop που προμηθευομαι την τροφη μου φερνουν πια τη 10κιλη συσκευασια και μου ερχεται αρκετα πιο φθηνα
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
υπάρχει 10κιλη συσκευασία για τα young male-female?
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Ναι, εμάς τη φέρνει η κτηνίατρος, 68 ευρώ το 10κιλοΠούπσυ έγραψε:υπάρχει 10κιλη συσκευασία για τα young male-female?
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
θα της το πω. Ποσο κραταει?
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ναι!!! Την ειχα δει στο internet στο ebay και εψαχνα να βρω τροπο να την φερω Ελλαδα αλλα τελικα ηταν πιο απλο!!! Απλα τη ζητησα απο το ZΩΟΠΟΛΙΣ το Petshop απ'οπου ψωνιζω και μου την παραγγηλαν απο τον αντιπροσωπο!!! Ειναι πολυ πιο οικονομικη γιατι κανει 68 ευρω το 10κιλο και μου τη δινουν αν θυμαμαι καλα 63 ή 65. Προς το παρον τρωνε τα τρια αλλα σε λιγο καιρο που θα στειρωθει κι ο Πολυς θα τρωει κι αυτος. Γιατι δινεις ξεχωριστα Young Female στην Πουπσυ Ελιζακι? Εμας ο γιατρος μας ειπε οτι μπορει να τρωει και η Νεφελη απο την Young Male.
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
έτσι εκανα απο την αρχή, στη πούπσυ το female, στο τζέρυ το male. Βέβαια ο Τζέρυ τρώει και της πουπσυ και αντίστροφα. αν αφήσει κάποιος υπολείμματα στο πιατο του.. το εφαγε ο αλλος!
δεν εχει σημασία τελικά αν ειναι για αγορια ή για κορίτσια?
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Για τα κοριτσια νομιζω οτι ειναι περισσοτερο θεμα διαιτας για να μη παχυνουν με τη στειρωση. Για τα αγορια ειναι πιο σημαντικο γιατι κινδυνευουν οχι μονο απο παχος αλλα κι απο ουριλιθιαση. Ισως γι'αυτο ο γιατρος τους μου ειπε οτι μπορει η Νεφελη να τρωει Yοung Male και οχι το αντιστροφο!Πούπσυ έγραψε:έτσι εκανα απο την αρχή, στη πούπσυ το female, στο τζέρυ το male. Βέβαια ο Τζέρυ τρώει και της πουπσυ και αντίστροφα. αν αφήσει κάποιος υπολείμματα στο πιατο του.. το εφαγε ο αλλος!
-
Mood :
Δεν μπορώ να υπολογίσω, γιατι ο Γιακουμής τρώει και κονσερβα.Πούπσυ έγραψε:θα της το πω. Ποσο κραταει?
Τη 10κιλη τη μοιράζομαι με τις μαμαδες Καρβουνάκη, στην αρχή δεν ξεραμε και παίρναμε τις μικρες συσκευασίες (1,5 κιλο)
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
Εγω διαβαζα στο μαικατ οτι στο εξωτερικο λεει δεν υπαρχουν τροφες ειδικα για στειρωμενα γιατι ειναι αυτονοητο οτι τα ζωα ειναι στειρωμενα.Μαλιστα ειχαν κανει λινκ το σαιτ της ρογιαλ κανιν της Αμερικης ή του Καναδα και οντως η τροφη για τα στειρωμενα δεν υπηρχε.Πολυ κουφο μου φανηκε.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ελιζα υπολογισε οτι τα 10 κιλα δια 140 γρ την ημερα (70 γρ Τζερυ+70 γρ Πουπσυ) βγαινει για 71 ημερες.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
επειδη την εχω παθει σου λεω πως αν τα ταιζεις φθηνοτερη τροφη τα χρηματα που θα περισσευουν θα τα δωσεις μαζεμενα καποια στιγμη στον κτηνιατρο.Ισως να φαινομαι υπερβολικη αλλα καλυτερα να προλαμβανεις παρα να θεραπευεις ,που σε μερικες περιπτωσεις δε γινεται.Το λεω εκ πειρας και πολυ δυσαρεστης μαλιστα.Tiger Lilly έγραψε:Πάντως και η tonus από ότι είδα έχει για στειρωμένα.
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Να ρωτήσω κάτι? Έπαιρνα για τη Μινούσκιν την young female και επειδή όταν στειρώθηκε ο Μονκ δεν είχε το πετ σοπ young male πήρα μια της Hills που είναι γενικά για μικρά στειρωμένα.
Είναι τελικά καλύτερο για τα αρσενικά να τρώνε πολύ συγκεκριμένη τροφή προς αποφυγή ουρολιθιάσεων?
Είναι τελικά καλύτερο για τα αρσενικά να τρώνε πολύ συγκεκριμένη τροφή προς αποφυγή ουρολιθιάσεων?
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Ο Τζέρυ τρώει το διπλάσιο μην πω τριπλάσιο. ΔΕΝ γινεται να χορτάσει με 70 γραμμάρια όλη την ημέρα. Τελειώνει το φαί του και κλαίει, και μετά καβαλάει τους παγκους και τα τραπέζια και ψάχνει για φαί, τραβάει τη σακούλα απο τον κάδο, μπας και φαει τιποτα... αστα ο Τζέρυ ειναι αχόρταγος. Μονο την Πούπσυ εχει μάθει τη δοσολογία. Δεν ξέρω πως θα τον μαθω να τρώει λιγοτερο.Anatoli έγραψε:Ελιζα υπολογισε οτι τα 10 κιλα δια 140 γρ την ημερα (70 γρ Τζερυ+70 γρ Πουπσυ) βγαινει για 71 ημερες.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Εμενα παντως με τροφη για στειρωμενα Pro-Plan After Care που ετρωγε δεν την γλιτωσε την ουρολιθιαση τωρα τρωμε royal canin sterilised 37 και ελπιζουμε να μην την ξαναπαθει.Ο Θεος ξερει τι τρωνε!
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:Ο Τζέρυ τρώει το διπλάσιο μην πω τριπλάσιο. ΔΕΝ γινεται να χορτάσει με 70 γραμμάρια όλη την ημέρα. Τελειώνει το φαί του και κλαίει, και μετά καβαλάει τους παγκους και τα τραπέζια και ψάχνει για φαί, τραβάει τη σακούλα απο τον κάδο, μπας και φαει τιποτα... αστα ο Τζέρυ ειναι αχόρταγος. Μονο την Πούπσυ εχει μάθει τη δοσολογία. Δεν ξέρω πως θα τον μαθω να τρώει λιγοτερο.Anatoli έγραψε:Ελιζα υπολογισε οτι τα 10 κιλα δια 140 γρ την ημερα (70 γρ Τζερυ+70 γρ Πουπσυ) βγαινει για 71 ημερες.
Σιγα σιγα πρεπει να του το φτασεις στα 70.Τωρα που στειρωθηκε θα αρχισει να παχαινει και μετα αντε να τον μαζεψεις.Βαζε του ζυγισμενο 90-100 γρ σε ενα ταπερακι και αρχισε να του το μοιραζεις σε πολλες μικρες δοσεις κατα τη διαρκεια της ημερας.ανα εβδομαδα κατεβαινε 10 γρ μεχρι να φτασει τα 70.Ξερω ειναι δυσκολο αλλα εφοσον στειρωθουν δεν χανουν βαρος ευκολα.ο δικος μου δεν χανει με τιποτα και ας τρωει μονο 70 γρ.
-
Mood :
Και για να απαντήσω στην ερώτηση της Tiger Lily παρότι έχουμε ζοριστεί αρκετά οικονομικά,όλο και κάτι περιττό βρίσκω να κόψω απο τα δικά μου έξοδα και να αγοράζω καλής ποιότητας (ελπίζω τουλάχιστον ) τροφή για τα βλαμμένα. Επίσης προσπαθώ να ψωνίζω μεγάλες ποσότητες απο πετ σοπ που έχουν καλύτερες τιμές και κάποιες φορές μου κάνουν και κάποια έκπτωση. Πάντως έχω εντοπίσει μεγάλες διαφορές στις τιμές ανάλογα το πετ σοπ.
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
gatoras έγραψε:Και για να απαντήσω στην ερώτηση της Tiger Lily παρότι έχουμε ζοριστεί αρκετά οικονομικά,όλο και κάτι περιττό βρίσκω να κόψω απο τα δικά μου έξοδα και να αγοράζω καλής ποιότητας (ελπίζω τουλάχιστον ) τροφή για τα βλαμμένα. Επίσης προσπαθώ να ψωνίζω μεγάλες ποσότητες απο πετ σοπ που έχουν καλύτερες τιμές και κάποιες φορές μου κάνουν και κάποια έκπτωση. Πάντως έχω εντοπίσει μεγάλες διαφορές στις τιμές ανάλογα το πετ σοπ.
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:Ο Τζέρυ τρώει το διπλάσιο μην πω τριπλάσιο. ΔΕΝ γινεται να χορτάσει με 70 γραμμάρια όλη την ημέρα. Τελειώνει το φαί του και κλαίει, και μετά καβαλάει τους παγκους και τα τραπέζια και ψάχνει για φαί, τραβάει τη σακούλα απο τον κάδο, μπας και φαει τιποτα... αστα ο Τζέρυ ειναι αχόρταγος. Μονο την Πούπσυ εχει μάθει τη δοσολογία. Δεν ξέρω πως θα τον μαθω να τρώει λιγοτερο.Anatoli έγραψε:Ελιζα υπολογισε οτι τα 10 κιλα δια 140 γρ την ημερα (70 γρ Τζερυ+70 γρ Πουπσυ) βγαινει για 71 ημερες.
Τι λες τωρα?!?!?!?!?! Εδω ο Πιπης και τρωει 60 -αντε το πολυ 70 οταν κλαιει!-γραμμαρια την ημερα που ειναι και 7 κιλα γαταρος!!! Στο μικρο δινεις τοσο πολυ???? Θα σου γινει βοδι κι αντε να του κανεις διατα μετα....
-
Mood :
πως ελέγχετε τις δόσεις καλέ??? 70 γραμμάρια? ο δικός μου αν πεινάει δε σταματάει με ΤΙΠΟΤΑ.
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Σε γενικές γραμμές ναι.... συνεχίζω να την ταΐζω με χαβιάρι....
Είναι τόσο άθλιες κατά τη γνώμη μου οι ζωοτροφές που τουλάχιστον να τρώει τις καλύτερες...
Είναι τόσο άθλιες κατά τη γνώμη μου οι ζωοτροφές που τουλάχιστον να τρώει τις καλύτερες...
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Λόγω διαβήτη ναι, αλλά και πριν royal έτρωγε.
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Marcos έγραψε:
+1... κι εγώ δίνω ό,τι έδινα και πριν και τώρα που οι κονσέρβες - λόγω δυσκοιλιότητας του Ντακίρι - έχουν την τιμητική τους και τις αγοράζω πιο συχνά από πριν, το κόστος έχει εκτιναχθεί...είναι τα ειδικά για στειρωμένα φακελάκια της Royal Canin από τον κτηνίατρο (14 περίπου ευρώ τα 12 τεμάχια), οι Applaws, Almo Nature και οι Schesir οι οποίες έχουν περίπου 1 ευρώ η μία... αλλά, χαλάλι δεν με πειράζει. Καλύτερα να φάω ψωμοτύρι εγώ, παρά σκουπίδια τα γατιά μου.
Αυτό για τη 10κιλη συσκευασία της Royal Canin δεν το ήξερα Έχω μείνει στο σακούλι του 1,5 κιλού και παίρνω και για αρσενικά και για θηλυκά και ανακατεύω τις κροκέτες...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
H Ρογιαλ βγαινει και σε 4 κιλη Φωτεινη.Σε οσα πετ σοπ εχω παει την βρισκω.
-
Mood :
Την αγοράζω από τον κτηνίατρο και φέρνει μόνο του 1,5 κιλού. Σε κανέναν άλλο δεν έχω βρει αυτή που παίρνω (Skin Neutered)...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
πλακα κανεις;Marcos έγραψε:Σε γενικές γραμμές ναι.... συνεχίζω να την ταΐζω με χαβιάρι....
-
Mood :
Φωτεινή έγραψε:Την αγοράζω από τον κτηνίατρο και φέρνει μόνο του 1,5 κιλού. Σε κανέναν άλλο δεν έχω βρει αυτή που παίρνω (Skin Neutered)...
Δεν την ξερω την συγκεκριμενη....
-
Mood :
Είναι με το πράσινο χρώμα για ωραίο τρίχωμα στα μακρύτριχα..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Α, ωστε τετοια τρωει το γατακι γαλακτος!!!
-
Mood :
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Εντάξει λοιπόν, κερδίσατε. Μόλις φτιάξουν τα οικονομικά θα τους πάρω Royal (που όπως κατάλαβα είναι αυτή που προτιμάτε οι περισσότεροι/ες).
Με έχετε κάνει να νιώθω ατελείωτες τύψεις... Είμαι μια άθλια γατομάνα.
Με έχετε κάνει να νιώθω ατελείωτες τύψεις... Είμαι μια άθλια γατομάνα.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Καθόλου να μην έχεις τύψεις!
Είναι απολύτως προσωπική επιλογή του καθενός!!!!!
Δεν είσαι άθλια γατομάνα.... εμείς μάλλον είμαστε υστέρες....
Είναι απολύτως προσωπική επιλογή του καθενός!!!!!
Δεν είσαι άθλια γατομάνα.... εμείς μάλλον είμαστε υστέρες....
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Πόσες φορές ταΐζετε τη γάτα ημερησίως;
» Εσείς τι θα κάνατε?
» Συνταγές για τροφή γατουλίνων!
» Τρωει μονο κονσερβα
» Εσείς σε ποιό στάδιο είστε;;; Εεεε?
» Εσείς τι θα κάνατε?
» Συνταγές για τροφή γατουλίνων!
» Τρωει μονο κονσερβα
» Εσείς σε ποιό στάδιο είστε;;; Εεεε?
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios