ο συντροφος μου εγινε γατομπαμπας ξαφνικα σε ενα απογευμα!!!!
+10
Anatoli
alex..niaou
takisgatompampas
ΚουκουΒάγια
flokatoula
niou
SuperCatz
doremi
Πούπσυ
marie aristocat
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ο συντροφος μου εγινε γατομπαμπας ξαφνικα σε ενα απογευμα!!!!
Σημερα το απογευμα εκει που καθομουν στο μαγαζι βλεπω ενα μικρο γατουνι το πολυ 4 μηνων στο πεζοδρομιο να περπαταει μολις κανω ψι ψι ψι ετρεξε κοντα μου!!!!ειχα παρει να φαω εκεινη την στιγμη και λογω νηστειας ηταν και τυχερη καλαμαρακια πηρα και της εδωσα και κατευθειαν μαμ μαμ μαμ στελνω τον δικο μου να παει να παρει κροκετες 3 φορες την εβαλα να φαει....ειναι πολυ φιλικη παχουλουλα γκρι λευκο και πρεπει να εφυγε απο καποιο σπιτι και να βρεθηκε μονη της στην οδο του μαγαζιου και με την γνωστη γυναικεια τσαχπινια επεισα τον δικο μου να την παρει σπιτι εννοειτε οτι θα πληρωνω και εγω τα πιο πολλα κιολας γιατι ο δικος μου ειναι λιγο δυσκολο και ετσι εγινε γατομπαμπας....τρελενοταν να χαιδευεται πανω του και θα ηταν κριμα να την αφησουμε μονη της στον δρομο και ετσι εγινα γατομαμα για δευτερηηηη φοραααααααααααααααααα
marie aristocat- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και καμια 4-5 στην αυλη αδεσποτα που τα φροντιζω...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χιονι και καλοκαιρι.....με τιποτα βροχη....μπλιαχ!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ OTHELLO KAI THN LUNA THΣ TIA!!!!!!!!!!!!!
Motto : ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!Τα ζωα ειναι πολυ καλυτερα απο τους ανθρωπους....με λιγο φαι και χαδι σε εχουν θεο τους ενω οι ανθρωποι σε πληγωνουν και σε πατανε ουτε ευχαριστω δεν ακους....ενω τα ζωακια σε αγαπανε και αν ειχαν στομα θα σου ελεγαν εκατομμυρια ευχαριστω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/02/2011
Mood :
Απ: ο συντροφος μου εγινε γατομπαμπας ξαφνικα σε ενα απογευμα!!!!
πολύ ωραία τα νέα σας!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Με το καλό η νέα γατούλα
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Mε γεια σας το νέο γατσούνι!
Μην ανησυχείς, θα πέσει στα νύχια και στα δίχτυα της, σαν ώριμο φρούτο!
Θέμα χρόνου είναι!
Μην ανησυχείς, θα πέσει στα νύχια και στα δίχτυα της, σαν ώριμο φρούτο!
Θέμα χρόνου είναι!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Δε βάζεις και καμία φωτο, μήπως χάθηκε από κάπου? Άμα την είδες παχουλούλα και πολύ φιλική, μάλλον από κάπου έφυγε πρόσφατα και μπορεί να την ψάχνουν.
Εγώ εύχομαι να είναι ταισμένη από κάποιον στη γειτονιά και επιτέλους να βρήκε ενα ζεστό σπιτάκι!!
Βάλε μας φωτο!!!!
Εγώ εύχομαι να είναι ταισμένη από κάποιον στη γειτονιά και επιτέλους να βρήκε ενα ζεστό σπιτάκι!!
Βάλε μας φωτο!!!!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
εγω ειμαι ο τακης ο νεος γατομπαμπας....καποια στιγμη θα βαλω και φωτο σημερα εμαθε να πηγαινει σε αμμο να τα κανειιι!!!!!!!!!!ευχαριστουμε και ελπιζω να με βοηθησετε αν χρειαστει!!!
takisgatompampas- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2011
takisgatompampas έγραψε:εγω ειμαι ο τακης ο νεος γατομπαμπας....καποια στιγμη θα βαλω και φωτο σημερα εμαθε να πηγαινει σε αμμο να τα κανειιι!!!!!!!!!!ευχαριστουμε και ελπιζω να με βοηθησετε αν χρειαστει!!!
Kαλώς ήρθες! Ό,τι χρειαστείς, ρώτα!
Καλή συνγατοίκηση να έχετε με τη γατούλα σου!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
eyxaristoooo poluuuu!!!!!
takisgatompampas- Kitten
-
paidia kamia voitheia gia euresi onomatos???????
takisgatompampas- Kitten
-
-
Mood :
etsi elegan to skuli mias filis tis marias pou pethane kai den thelei!!!!
takisgatompampas- Kitten
-
-
Mood :
tora irthe stin maria to katsouliiii!!!!mou eipe oti thimithike tin tzouli to katsouli....den trelenomaste gia to ariel....!!
takisgatompampas- Kitten
-
Μπελ..
Μινα...
Σελιν...
Μινα...
Σελιν...
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
το βρηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ: ΛΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ: ΛΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!
takisgatompampas- Kitten
-
Καλως ηρθες και μεγεια και το ονομα!
Εμενα μου αρεσει πολυ και το Νεφελη!
Εμενα μου αρεσει πολυ και το Νεφελη!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
καλώς ήρθες στην παρέα μας νέε γατομπαμπά!!!!
όμορφο όνομα είναι το λίζα απλά είναι πιο σκυλίσιο, δηλαδή σε γάτα δεν το έχω ξανακούσει εγώ προσωπικά΄ενώ σε σκύλο ξέρω τουλάχιστον 4 που λέγονται/λέγονταν έτσι!
να σας ζήσει η μικρή σας η γατίτσα, να μας βάλετε φωτογραφίες να την θαυμάσουμε!!!
θα πρότεινα αφού ήταν παχουλούλα να βάλετε αφισάκια με φωτγραφία της εκεί κοντά που την βρήκατε ότι βρέθηκε αυτή η γατούλα, ώστε αν όντος άνεικε κάπου και την έχασαν να τους την δώσετε πίσω... είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα όταν χάνεις ένα ζωάκι σου, θα είναι επίπονο κ για εσάς αν όντος σας πάρουν τηλέφωνο αλλά θεωρώ ότι αυτό θα ήταν το πιο σωστό!
όμορφο όνομα είναι το λίζα απλά είναι πιο σκυλίσιο, δηλαδή σε γάτα δεν το έχω ξανακούσει εγώ προσωπικά΄ενώ σε σκύλο ξέρω τουλάχιστον 4 που λέγονται/λέγονταν έτσι!
να σας ζήσει η μικρή σας η γατίτσα, να μας βάλετε φωτογραφίες να την θαυμάσουμε!!!
θα πρότεινα αφού ήταν παχουλούλα να βάλετε αφισάκια με φωτγραφία της εκεί κοντά που την βρήκατε ότι βρέθηκε αυτή η γατούλα, ώστε αν όντος άνεικε κάπου και την έχασαν να τους την δώσετε πίσω... είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα όταν χάνεις ένα ζωάκι σου, θα είναι επίπονο κ για εσάς αν όντος σας πάρουν τηλέφωνο αλλά θεωρώ ότι αυτό θα ήταν το πιο σωστό!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
perimenoume mipws emfanistei kapoios stin perioxi me afises H' na tin anazitaei genika...
takisgatompampas- Kitten
-
+ 1000BokSurat έγραψε:καλώς ήρθες στην παρέα μας νέε γατομπαμπά!!!!
Aυτό είναι το πιο σωστό
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
τυχερηηηη! εγω με την γνωστη γυναικεια τσαχπινια ουτε μεχρι την καφετερια για ενα καφε δεν μπορω να τον πεισω να παμε, οχι να παρει γατι..marie aristocat έγραψε:Σημερα το απογευμα εκει που καθομουν στο μαγαζι βλεπω ενα μικρο γατουνι το πολυ 4 μηνων στο πεζοδρομιο να περπαταει μολις κανω ψι ψι ψι ετρεξε κοντα μου!!!!ειχα παρει να φαω εκεινη την στιγμη και λογω νηστειας ηταν και τυχερη καλαμαρακια πηρα και της εδωσα και κατευθειαν μαμ μαμ μαμ στελνω τον δικο μου να παει να παρει κροκετες 3 φορες την εβαλα να φαει....ειναι πολυ φιλικη παχουλουλα γκρι λευκο και πρεπει να εφυγε απο καποιο σπιτι και να βρεθηκε μονη της στην οδο του μαγαζιου και με την γνωστη γυναικεια τσαχπινια επεισα τον δικο μου να την παρει σπιτι εννοειτε οτι θα πληρωνω και εγω τα πιο πολλα κιολας γιατι ο δικος μου ειναι λιγο δυσκολο και ετσι εγινε γατομπαμπας....τρελενοταν να χαιδευεται πανω του και θα ηταν κριμα να την αφησουμε μονη της στον δρομο και ετσι εγινα γατομαμα για δευτερηηηη φοραααααααααααααααααα
καλως το δεχτηκατε το γατουλι!
μελινάκι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Αγαπώ τα Χριστούγεννα <3
Motto : ο ηλιος λαμπει, το ενυδρειο ειναι καθαρο, κι εμεις θα φυγουμε απο εδω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
μελινάκι έγραψε:τυχερηηηη! εγω με την γνωστη γυναικεια τσαχπινια ουτε μεχρι την καφετερια για ενα καφε δεν μπορω να τον πεισω να παμε, οχι να παρει γατι..marie aristocat έγραψε:Σημερα το απογευμα εκει που καθομουν στο μαγαζι βλεπω ενα μικρο γατουνι το πολυ 4 μηνων στο πεζοδρομιο να περπαταει μολις κανω ψι ψι ψι ετρεξε κοντα μου!!!!ειχα παρει να φαω εκεινη την στιγμη και λογω νηστειας ηταν και τυχερη καλαμαρακια πηρα και της εδωσα και κατευθειαν μαμ μαμ μαμ στελνω τον δικο μου να παει να παρει κροκετες 3 φορες την εβαλα να φαει....ειναι πολυ φιλικη παχουλουλα γκρι λευκο και πρεπει να εφυγε απο καποιο σπιτι και να βρεθηκε μονη της στην οδο του μαγαζιου και με την γνωστη γυναικεια τσαχπινια επεισα τον δικο μου να την παρει σπιτι εννοειτε οτι θα πληρωνω και εγω τα πιο πολλα κιολας γιατι ο δικος μου ειναι λιγο δυσκολο και ετσι εγινε γατομπαμπας....τρελενοταν να χαιδευεται πανω του και θα ηταν κριμα να την αφησουμε μονη της στον δρομο και ετσι εγινα γατομαμα για δευτερηηηη φοραααααααααααααααααα
melinaki mou einai varis kai magkas????oloi oi antres exoun to koumpi tous einai mexri na to vreis meta i gunaika exei to panw xeri!!!!!
-
Motto : ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!Τα ζωα ειναι πολυ καλυτερα απο τους ανθρωπους....με λιγο φαι και χαδι σε εχουν θεο τους ενω οι ανθρωποι σε πληγωνουν και σε πατανε ουτε ευχαριστω δεν ακους....ενω τα ζωακια σε αγαπανε και αν ειχαν στομα θα σου ελεγαν εκατομμυρια ευχαριστω!!!
Mood :
oso gia tis afises rotisa stin geitonia kai kanenas den exase gataki mou eipan kai pio katw.....an emfanistei kapoios tha to dosoume piso dustixos
-
Mood :
εχω ψαξιμο ακομα τοτε...marie aristocat έγραψε:μελινάκι έγραψε:τυχερηηηη! εγω με την γνωστη γυναικεια τσαχπινια ουτε μεχρι την καφετερια για ενα καφε δεν μπορω να τον πεισω να παμε, οχι να παρει γατι..marie aristocat έγραψε:Σημερα το απογευμα εκει που καθομουν στο μαγαζι βλεπω ενα μικρο γατουνι το πολυ 4 μηνων στο πεζοδρομιο να περπαταει μολις κανω ψι ψι ψι ετρεξε κοντα μου!!!!ειχα παρει να φαω εκεινη την στιγμη και λογω νηστειας ηταν και τυχερη καλαμαρακια πηρα και της εδωσα και κατευθειαν μαμ μαμ μαμ στελνω τον δικο μου να παει να παρει κροκετες 3 φορες την εβαλα να φαει....ειναι πολυ φιλικη παχουλουλα γκρι λευκο και πρεπει να εφυγε απο καποιο σπιτι και να βρεθηκε μονη της στην οδο του μαγαζιου και με την γνωστη γυναικεια τσαχπινια επεισα τον δικο μου να την παρει σπιτι εννοειτε οτι θα πληρωνω και εγω τα πιο πολλα κιολας γιατι ο δικος μου ειναι λιγο δυσκολο και ετσι εγινε γατομπαμπας....τρελενοταν να χαιδευεται πανω του και θα ηταν κριμα να την αφησουμε μονη της στον δρομο και ετσι εγινα γατομαμα για δευτερηηηη φοραααααααααααααααααα
melinaki mou einai varis kai magkas????oloi oi antres exoun to koumpi tous einai mexri na to vreis meta i gunaika exei to panw xeri!!!!!
μελινάκι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Αγαπώ τα Χριστούγεννα <3
Motto : ο ηλιος λαμπει, το ενυδρειο ειναι καθαρο, κι εμεις θα φυγουμε απο εδω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
Καλωσήρθες στην παρέα μας Τάκη!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
σε ευχαριστω εκ μερους του....κατσε μεχρι να το μαθει το γατοσπιτο θα περασει κανενας χρονος :Ρ
-
Mood :
takisgatompampas έγραψε:tora irthe stin maria to katsouliiii!!!!mou eipe oti thimithike tin tzouli to katsouli....den trelenomaste gia to ariel....!!
Καλώς ορίσατε και να χαίρεστε το νέο γατουλάκι σας!
Κατά τα άλλα έχω να δηλώσω πως είμαι σίγουρα αξέχαστη!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
εισαι εισαι!!!!!!δεν ξεχνιεσαι εσυυυυυ!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχι
-
Mood :
marie aristocat έγραψε:εισαι εισαι!!!!!!δεν ξεχνιεσαι εσυυυυυ!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχι
Γιούπιιιιιιιι! Μόλις κέρδισα τη θέση μου στην αθανασία!
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα.....να ρωτησω εγω κατι αλλο 2 πραγματα!!!!
1.τι κολλημα εχουν φαει οι γατες μου με τα λουλουδια που εχω μεσα στο σπιτι και πανε και τα μυριζουν συνεχεια????
2.η θυληκια γιατι συνεχεια νιαουριζει χωρις να υπαρχει λογος????φαγωμενη ειναι,παιζει,νερο πινει,κακακια κανει γιατι συνεχεια ειναι νιαου νιαου????
1.τι κολλημα εχουν φαει οι γατες μου με τα λουλουδια που εχω μεσα στο σπιτι και πανε και τα μυριζουν συνεχεια????
2.η θυληκια γιατι συνεχεια νιαουριζει χωρις να υπαρχει λογος????φαγωμενη ειναι,παιζει,νερο πινει,κακακια κανει γιατι συνεχεια ειναι νιαου νιαου????
-
Mood :
Μια ιδέα σχετικά με το δεύτερο ερώτημα θα ήταν μήπως πρόκειται περί οίστρου. Για ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα συμπτώματα! Εκτός κι αν είναι στειρωμένη, οπότε άκυρο. Επίσης μπορεί να θέλει χάδια, παιχνίδια και γενικώς προσοχή. Και αν αναφέρεσαι στην καινούρια γατούλα (γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς), ίσως επειδή έχει αλλάξει πρόσφατα περιβάλλον, δεν έχει συνηθίσει ακόμα το νέο της σπίτι και γκρινιάζει λιγάκι!
Το πρώτο, πάντως, με τα φυτά δε μου φαίνεται ιδιαίτερα περίεργο. Κι ο δικός μου τα μυρίζει τα λουλούδια καμιά φορά, ίσως τους προκαλεί περιέργεια ή ενδιαφέρον η μυρωδιά, δεν ξέρω. Συχνότερα πάντως μυρίζουν τα φυτά με μανιά όταν έχει αφήσει τη μυρωδιά της εκεί κάποια άλλη γάτα (αν "ψέκασε" πχ αρσενικός ή τρίφτηκε στα φυλλώματα).
Το πρώτο, πάντως, με τα φυτά δε μου φαίνεται ιδιαίτερα περίεργο. Κι ο δικός μου τα μυρίζει τα λουλούδια καμιά φορά, ίσως τους προκαλεί περιέργεια ή ενδιαφέρον η μυρωδιά, δεν ξέρω. Συχνότερα πάντως μυρίζουν τα φυτά με μανιά όταν έχει αφήσει τη μυρωδιά της εκεί κάποια άλλη γάτα (αν "ψέκασε" πχ αρσενικός ή τρίφτηκε στα φυλλώματα).
-
Mood :
οχι για την δικια μου λεω ναι στειρωμενη ειναι!!!!!!μαλλον θελει πιο πολυ προσοχηηηη!!!!!
-
Mood :
marie aristocat έγραψε:οχι για την δικια μου λεω ναι στειρωμενη ειναι!!!!!!μαλλον θελει πιο πολυ προσοχηηηη!!!!!
Καθόλου πρωτότυπο για γατούλι, νομίζω...
-
Mood :
μολις πιανω τον υπολογιστη και δεν την δινω σημασια ερχεται και με καβαλαειιιι!!!!
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Τι κάνουμε αν βρούμε ένα μωρό γατάκι στο δρόμο
» S.O.S Χτυπημένη γατούλα, ζητείται μεταφορικό μέσο για σήμερα το απόγευμα
» Νέο γατάκι
» Η Ασημούλα έγινε μαμά
» Η Ιβάννα έγινε μανούλα!
» S.O.S Χτυπημένη γατούλα, ζητείται μεταφορικό μέσο για σήμερα το απόγευμα
» Νέο γατάκι
» Η Ασημούλα έγινε μαμά
» Η Ιβάννα έγινε μανούλα!
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios