Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
+17
Kikiriki
ladycat
aporw
tsili
tzelacat
FROGK
Πούπσυ
purina
ΚουκουΒάγια
natalouko
niou
Paw
SuperCatz
vaso
LAROGATA
Anatoli
ralou
21 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
Μια παραγωγη με περιπέτεια και όνειρα, με δραμα και γελιο.
Και με happy end βεβαιως βεβαιως!
Δηλαδη τι θα κάνεις αμα έρθουν και με βουτηξουν???
Ειχε όρεξη για καυγα πρωι-πρωι!
-Ποιος να σε βουτηξει μαρη?
Να! Ολες αυτες οι γατουδες απο το γατοσπιτο που με λιγουρευονται!
-Σιγα μαρη! Σιγα μην κάνουν και διαδήλωση εξω απο το σπίτι για το ποια θα σε πρωτοκλεψει!
Δηλαδη λες να μην με θέλουν?
Αφου όλοι μου λένε ότι ειμαι κουκλα και μου βάζουν και εκείνο το μαυρογατάκι με το σκόρδο και το σιντι να με φυλάει!
... ή είναι με λεβιε και ματάκι... Τελος πάντων, ξέρεις ποιο λέω.
Αυτο
-Σκορδαλια, κοψε την πάρλα και προσγειωσου. Να ξερεις ότι επίσημα τρεις μόνο γατουδες έχουν δηλώσει ότι θέλουν να σε κλέψουν
Τιιι? Μονο τρεις???
-Ναι! Μονο τρεις. Και μάλιστα οι δυο έχουν εξαφανιστει καιρο απο το γατόσπιτο και δεν μου φαίνεται να κινδυνευεις απο αυτες.
Δηλαδη?
(Γμτ! Απο τότε που ειδε σε επανάληψη την Φωσκολικη Λάμψη περυσι το καλοκαιρι που ειχε αυπνίες τις μικρες πρωινές ωρες, της έχει κολλησει αυτο το «Δηλαδη?». Ισως εσεις οι παλιότερες το θυμάστε, που διάνθιζε τους εξαιρετικους διαλόγους του Μετρ, με μεγάλη συχνότητα, όταν ο κάθενας απο τους ηρωες του προσπαθουσε να λυσει τις απορίες του ρωτώντας τον καθένα απο όλους τους υπόλοιπους, σε ξεχωριστες σκηνές. Ετσι ώστε και να μην του μείνει καμια απορία και εμεις να το εμπεδωσουμε.
Τωρα που το σκέφτομαι, κάποια φίλη απο το γατοσπιτο με είχε αποκαλέσει και εμένα «Φωσκολο» καποτε και πολυ με είχε παραξενέψει, οπότε της απάντησα και εγω «Δηλαδη???» )
Ας ειναι.
-Τι «δηλαδη?» Φρεγια? Η μαμα Κικη εχει πει ότι θα σε κλέψει, και αυτη την έχεις σίγουρη αλλά η θεία Βερα και η θεία Σελέστια, μάλλον άλλα πράγματα έχουν στο μυαλό τους πια και όχι να μπαίνουν στο γατόσπιτο, οποτε ΔΕΝ κινδυνευεις!
Δηλαδη έχω μόνο ΜΙΑ ενεργη θαυμάστρια, μία μόνο που θα ήθελε να με βουτηξει, μία μόνο που θαυμάζει την κορμάρα μου και την εξυπνάδα μου... κι αυτη ειναι η πρωτη μαμα Κικη???
Αααα! Δεν θα το αντεξω...
Χμμ! Εχει πλάκα η γάτα μου όταν παίζει μελλοδραμα βρε κορίτσια...
Σκέτη Κατινα Παξινου. Η μάλλον... σκέτη Ζωζω Σαπουντζάκη θα έλεγα, λόγω σωματικων προσοντων.
Το απογευμα, η Φρεγια παρουσιάστηκε σοβαρη-σοβαρη μπροστα μας. Καλοχτενισμενη και καθαρη, αφρατη και μεταξωτη όπως εχει γίνει τωρα τελευταία, ενα χαρμα ιδέσθαι!
Μπαμπα Νικολα... μάνα... το αποφάσισα! Αφου δεν θέλουν να με βουτηξουν πάει να πει ότι δεν είμαι ουτε ρατσάτη, ουτε αρκετα διάσημη και γνωστη, ουτε επιθυμητη. Διοτι αν ήμουν μια Πατουσα για παραδειγμα, (μπηκα εγω στο γατόσπιτο και μέτρησα... όλοι αυτην και τα Νορβηγάκια ορεγονται) θα χρειαζόμουν σωματοφύλακα για να με προστατευει απο τους γατρομοκράτες και τις κλεφτογατουδες.
Θα πάω λοιπον να κάνω καριέρα στο Χολιγουντ! Να δουμε μετα αν θα τρεχουν όλες πισω μου να μου ζητησουν αυτογραφο και να φωτογραφηθουν μαζι μου!
Τέλος! Πρεπει να πάρω την ζωη μου στα χέρια μου, γιατι αν περιμενω απο σένα ρε μάνα να με κάνεις διάσημη... σωθηκα!!!
-Ρε συ Φρεγια... μάλλον στο Μπολιγουντ πρεπει να πας! Λογω σωματικων προσοντων πουλάκι μου! της λέει ο Ν.
Σκάσαμε στα γέλια με τον Νικόλα, ειχε πολυ πλάκα έτσι που τα έλεγε λες και τα πίστευε.
Αμα η Φρεγια παθαίνει κρίσεις μεγαλειου...
Γελάτε!? ΓΕΛΑΤΕ?! Καλά! Θα σας δειξω εγω!
Μας γυρισε την πλάτη της και απομακρυνθηκε αποφασιστικα
-Μωρε Νικολα... λες να κάνει καμια αποκοτια...??? Ειναι τρελο αυτο το γατι. Και απροβλεπτο.
Ο Νικολας εξακολουθησε να γελάει.
-Ελα βρε Ραλου, αυτη δεν τολμάει να ξεμυτισει, όταν εμφανίζεται φίλος στο σπιτι και κατουριέται πάνω της, λες να τα τολμήσει να πάει να βρει τον Σπιλμπεργκ και να του ζητησει να την πάρει στην επόμενη ταινία του? Μην τρελαίνεσαι!
Ετσι κι εμείς το ξεχάσαμε το θέμα και περιμέναμε να το ξεχάσει και η Φρεγια.
Διότι τι αλλο θα έκανε? Αντε να χωνόταν μέσα στο μποα που μας έχει μείνει απο τις απόκριες και να ονειρευεται αποδρασεις...
Συνεχιζεται...
Και με happy end βεβαιως βεβαιως!
Δηλαδη τι θα κάνεις αμα έρθουν και με βουτηξουν???
Ειχε όρεξη για καυγα πρωι-πρωι!
-Ποιος να σε βουτηξει μαρη?
Να! Ολες αυτες οι γατουδες απο το γατοσπιτο που με λιγουρευονται!
-Σιγα μαρη! Σιγα μην κάνουν και διαδήλωση εξω απο το σπίτι για το ποια θα σε πρωτοκλεψει!
Δηλαδη λες να μην με θέλουν?
Αφου όλοι μου λένε ότι ειμαι κουκλα και μου βάζουν και εκείνο το μαυρογατάκι με το σκόρδο και το σιντι να με φυλάει!
... ή είναι με λεβιε και ματάκι... Τελος πάντων, ξέρεις ποιο λέω.
Αυτο
-Σκορδαλια, κοψε την πάρλα και προσγειωσου. Να ξερεις ότι επίσημα τρεις μόνο γατουδες έχουν δηλώσει ότι θέλουν να σε κλέψουν
Τιιι? Μονο τρεις???
-Ναι! Μονο τρεις. Και μάλιστα οι δυο έχουν εξαφανιστει καιρο απο το γατόσπιτο και δεν μου φαίνεται να κινδυνευεις απο αυτες.
Δηλαδη?
(Γμτ! Απο τότε που ειδε σε επανάληψη την Φωσκολικη Λάμψη περυσι το καλοκαιρι που ειχε αυπνίες τις μικρες πρωινές ωρες, της έχει κολλησει αυτο το «Δηλαδη?». Ισως εσεις οι παλιότερες το θυμάστε, που διάνθιζε τους εξαιρετικους διαλόγους του Μετρ, με μεγάλη συχνότητα, όταν ο κάθενας απο τους ηρωες του προσπαθουσε να λυσει τις απορίες του ρωτώντας τον καθένα απο όλους τους υπόλοιπους, σε ξεχωριστες σκηνές. Ετσι ώστε και να μην του μείνει καμια απορία και εμεις να το εμπεδωσουμε.
Τωρα που το σκέφτομαι, κάποια φίλη απο το γατοσπιτο με είχε αποκαλέσει και εμένα «Φωσκολο» καποτε και πολυ με είχε παραξενέψει, οπότε της απάντησα και εγω «Δηλαδη???» )
Ας ειναι.
-Τι «δηλαδη?» Φρεγια? Η μαμα Κικη εχει πει ότι θα σε κλέψει, και αυτη την έχεις σίγουρη αλλά η θεία Βερα και η θεία Σελέστια, μάλλον άλλα πράγματα έχουν στο μυαλό τους πια και όχι να μπαίνουν στο γατόσπιτο, οποτε ΔΕΝ κινδυνευεις!
Δηλαδη έχω μόνο ΜΙΑ ενεργη θαυμάστρια, μία μόνο που θα ήθελε να με βουτηξει, μία μόνο που θαυμάζει την κορμάρα μου και την εξυπνάδα μου... κι αυτη ειναι η πρωτη μαμα Κικη???
Αααα! Δεν θα το αντεξω...
Χμμ! Εχει πλάκα η γάτα μου όταν παίζει μελλοδραμα βρε κορίτσια...
Σκέτη Κατινα Παξινου. Η μάλλον... σκέτη Ζωζω Σαπουντζάκη θα έλεγα, λόγω σωματικων προσοντων.
Το απογευμα, η Φρεγια παρουσιάστηκε σοβαρη-σοβαρη μπροστα μας. Καλοχτενισμενη και καθαρη, αφρατη και μεταξωτη όπως εχει γίνει τωρα τελευταία, ενα χαρμα ιδέσθαι!
Μπαμπα Νικολα... μάνα... το αποφάσισα! Αφου δεν θέλουν να με βουτηξουν πάει να πει ότι δεν είμαι ουτε ρατσάτη, ουτε αρκετα διάσημη και γνωστη, ουτε επιθυμητη. Διοτι αν ήμουν μια Πατουσα για παραδειγμα, (μπηκα εγω στο γατόσπιτο και μέτρησα... όλοι αυτην και τα Νορβηγάκια ορεγονται) θα χρειαζόμουν σωματοφύλακα για να με προστατευει απο τους γατρομοκράτες και τις κλεφτογατουδες.
Θα πάω λοιπον να κάνω καριέρα στο Χολιγουντ! Να δουμε μετα αν θα τρεχουν όλες πισω μου να μου ζητησουν αυτογραφο και να φωτογραφηθουν μαζι μου!
Τέλος! Πρεπει να πάρω την ζωη μου στα χέρια μου, γιατι αν περιμενω απο σένα ρε μάνα να με κάνεις διάσημη... σωθηκα!!!
-Ρε συ Φρεγια... μάλλον στο Μπολιγουντ πρεπει να πας! Λογω σωματικων προσοντων πουλάκι μου! της λέει ο Ν.
Σκάσαμε στα γέλια με τον Νικόλα, ειχε πολυ πλάκα έτσι που τα έλεγε λες και τα πίστευε.
Αμα η Φρεγια παθαίνει κρίσεις μεγαλειου...
Γελάτε!? ΓΕΛΑΤΕ?! Καλά! Θα σας δειξω εγω!
Μας γυρισε την πλάτη της και απομακρυνθηκε αποφασιστικα
-Μωρε Νικολα... λες να κάνει καμια αποκοτια...??? Ειναι τρελο αυτο το γατι. Και απροβλεπτο.
Ο Νικολας εξακολουθησε να γελάει.
-Ελα βρε Ραλου, αυτη δεν τολμάει να ξεμυτισει, όταν εμφανίζεται φίλος στο σπιτι και κατουριέται πάνω της, λες να τα τολμήσει να πάει να βρει τον Σπιλμπεργκ και να του ζητησει να την πάρει στην επόμενη ταινία του? Μην τρελαίνεσαι!
Ετσι κι εμείς το ξεχάσαμε το θέμα και περιμέναμε να το ξεχάσει και η Φρεγια.
Διότι τι αλλο θα έκανε? Αντε να χωνόταν μέσα στο μποα που μας έχει μείνει απο τις απόκριες και να ονειρευεται αποδρασεις...
Συνεχιζεται...
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Απ: Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
μπραβο βρε Ρουλα μας ,θα περιμενουμε με αγωνια τη συνεχεια,να γελασει λιγο το χειλακι μας ,που μας εχουν κανει την ψυχη μαυρη.Οπως παντα "εγραψες"παλι!!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Ραλού αναμένουμε για τη συνέχεια!
Και να μεταφέρεις στη Φρέγια, παρακαλώ πολύ, ότι εγώ θα ήθελα να την γνωρίσω κάποια στιγμή! Μπορεί να μην την έχω στο ποια γατοσπιτόγατα θα βουτάγατε (είχα βάλει απ'την πρώτη μέρα την Εριέττα και δε νομίζω να το αλλάξω) αλλά γενικά είναι απ'τις γατοσπιτογατες που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον!
Να της δώσεις και τα φιλιά μου, βεβαίως βεβαίως!
Την Εριέττα αν την βουτήξει κάποιος θα είμαστε εμείς κυρία μου που έχουμε και τον αρραβωνιάρη της σπίτι μας..Paw έγραψε:
Και να μεταφέρεις στη Φρέγια, παρακαλώ πολύ, ότι εγώ θα ήθελα να την γνωρίσω κάποια στιγμή! Μπορεί να μην την έχω στο ποια γατοσπιτόγατα θα βουτάγατε (είχα βάλει απ'την πρώτη μέρα την Εριέττα και δε νομίζω να το αλλάξω) αλλά γενικά είναι απ'τις γατοσπιτογατες που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον!
Ραλλού είσαι υπέροχη!!! Θα περιμένουμε την συνέχεια!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Aχ βρε φιλενάδα...Paw έγραψε:
Να, αυτα κάνετε και κοιταξτε τι σκέφτηκε να κάνει το βλαμμενο μου...
Φιλακια παροδωθηκαν βεβαιως βεβαιως
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Πρωι.
Με τσιμπλιασμένο το μάτι ακομα, πάω να ανοιξω το δωμάτιο της για να βγει για τα συνηθισμένα πατουσάκια πάνω στις κουβέρτες του κρεβατιου και τις απαιτητικές κραυγες για φαί.
Ανοιγω την πόρτα και περιμένω την πρωτη κουτουλια στο πόδι μου.
Αφαντη!
Κουνάω τις κροκέττες για να έρθει
Αφαντη!
-Που εισαι Σκορδαλια μου, φωνάζω ανήσυχα
Αφαντη!
-Νικολαααα! Η γατα που ειναι???
-Που να ξέρω ρε συ Ραλου? Κατι θα άκουσε και πηγε και κρυφτηκε (ο καλος μου ειναι πάντα κακοδιάθετος όταν ξυπνάει)
Κούτσα-κούτσα ψάχνω τις γνωστες κρυψωνες της.
-Δδδδεεεεεννν ειναιαιαιαιαι! Ουρλιάζω τρεμοντας απο το φόβο
Ο Νικόλας σηκωνεται με ενα πήδημα απο το κρεβάτι, διότι ναι μεν δεν εχει καλοξυπνησει ακόμα, αλλά εδω πρόκειται για την ΓΑΤΑ του!
-Γαταρα μου που είσαι? Φωναζει και τρέχει μελι απο το στόμα του.
Ψάχνει ξανα όλες τις γνωστες κρυψωνες, ακομα και μερικές που η Φρεγια δεν έχει ανακαλυψει ακόμα, αλλά εμείς τις γνωρίζουμε και κοιτάμε πάντα και εκει.
Εγω, σε κατασταση υστερίας εχω παγωσει, αλλά ψάχνω το δωμάτιο της.
Ααααααα!!!! Τι ειναι αυτο??????????
Ενας μεγάλος φακελος υπάρχει διπλα στο κρεβάτι της. Γραφει επάνω «Για τον Μπαμπα Νικόλα»
Παραβιάζω αδιστακτα το προσωπικο απόρρητο του άντρα μου, ξεσκιζοντας το φάκελο με νευρικές κινησεις και αρχίζω να διαβάζω...
Ααααααα!!!
Γκντουπ!
...
...
...
Σπλατς!
Συνέρχομαι απότομα απο το ποτηρι νερο που μου ρίχνει ο Ν. στα μουτρα.
Κρατάει στο χέρι του το γραμμα της Φρεγιας και έχει γίνει άσπρος σαν πανι.
«Αγαπημενε μου μπαμπα Νικολα, μάνα και πρωτη μαμα Κικη,
...το αποφάσισα! Φευγω απο το σπιτι.
Δεν μπορω να αντέξω το να ειμαι μια μετριότητα, μια γατα που δεν την θέλει κανεις, που καμια γατού δεν θα έμπαινε στον κοπο να κλέψει.
Που, τι μου λειπει δηλαδη?
Και αφρατη και όμορφη και απαλη και ναζιάρα και χουρχουριστη ειμαι!
Σκέφτηκα λοιπον να πάω να γινω μια Σταρ στο Χολυγουντ
Να γινω γνωστη παγκοσμιως, να μου παιρνουν συνεντευξεις, να με βάζουν στα περιοδικα και οι παπαρατσι να κάνουν παρατολμα κολπα για να μου τραβηξουν μια φωτογραφια.
Μετα θα επιστρεψω στην Ελλάδα, πασιγνωση και μοιραια και αμα θέλουν ας με χρησιμοποιήσουν για πρεσβειρα καλης θελήσεως για να κάνω γνωστο στα περατα της γης το χάλι μας και την κακοπέραση μας, μπας και μας λυπηθει κανένας λεφτας.
(Ελα ρε μάνα, ψυχραιμια! Στο υπόσχομαι, δεν θα μπλέξω με τους πολιτικους, αλλωστε εχει αποστρατευτει πια κι αυτος ο επικίνδυνος ο Στρος Πως-τον-λενε , έτσι δεν είναι?)
Σας φιλω όλους.
Μην με ψαξετε, θα καλύψω καλά τα ιχνη μου. Οτι πετυχω θα το πετυχω ΜΟΝΗ ΜΟΥ και θα τριβετε τα μάτια σας.
Και όσες γατουδες θα θέλουν τότε να με βουτηξουν -που θα ειναι πολλές πια!-, χαχαχα! Θα έχουν να κάνουν με τους προσωπικους σωματοφυλακες μου!!!
Φρεγια
υ.γ.
Το ψευδωνυμο «Σκορδαλια» δεν θα το χρησιμοποιήσω.
Θα κάνω καριέρα με το ονομα «Frejia» οπως σωστα γραφεται και όχι «Fregia” όπως το γραφεις εσυ στα γκρινγκλις, αχρηστη μάνα!»
Συνεχιζεται...
Με τσιμπλιασμένο το μάτι ακομα, πάω να ανοιξω το δωμάτιο της για να βγει για τα συνηθισμένα πατουσάκια πάνω στις κουβέρτες του κρεβατιου και τις απαιτητικές κραυγες για φαί.
Ανοιγω την πόρτα και περιμένω την πρωτη κουτουλια στο πόδι μου.
Αφαντη!
Κουνάω τις κροκέττες για να έρθει
Αφαντη!
-Που εισαι Σκορδαλια μου, φωνάζω ανήσυχα
Αφαντη!
-Νικολαααα! Η γατα που ειναι???
-Που να ξέρω ρε συ Ραλου? Κατι θα άκουσε και πηγε και κρυφτηκε (ο καλος μου ειναι πάντα κακοδιάθετος όταν ξυπνάει)
Κούτσα-κούτσα ψάχνω τις γνωστες κρυψωνες της.
-Δδδδεεεεεννν ειναιαιαιαιαι! Ουρλιάζω τρεμοντας απο το φόβο
Ο Νικόλας σηκωνεται με ενα πήδημα απο το κρεβάτι, διότι ναι μεν δεν εχει καλοξυπνησει ακόμα, αλλά εδω πρόκειται για την ΓΑΤΑ του!
-Γαταρα μου που είσαι? Φωναζει και τρέχει μελι απο το στόμα του.
Ψάχνει ξανα όλες τις γνωστες κρυψωνες, ακομα και μερικές που η Φρεγια δεν έχει ανακαλυψει ακόμα, αλλά εμείς τις γνωρίζουμε και κοιτάμε πάντα και εκει.
Εγω, σε κατασταση υστερίας εχω παγωσει, αλλά ψάχνω το δωμάτιο της.
Ααααααα!!!! Τι ειναι αυτο??????????
Ενας μεγάλος φακελος υπάρχει διπλα στο κρεβάτι της. Γραφει επάνω «Για τον Μπαμπα Νικόλα»
Παραβιάζω αδιστακτα το προσωπικο απόρρητο του άντρα μου, ξεσκιζοντας το φάκελο με νευρικές κινησεις και αρχίζω να διαβάζω...
Ααααααα!!!
Γκντουπ!
...
...
...
Σπλατς!
Συνέρχομαι απότομα απο το ποτηρι νερο που μου ρίχνει ο Ν. στα μουτρα.
Κρατάει στο χέρι του το γραμμα της Φρεγιας και έχει γίνει άσπρος σαν πανι.
«Αγαπημενε μου μπαμπα Νικολα, μάνα και πρωτη μαμα Κικη,
...το αποφάσισα! Φευγω απο το σπιτι.
Δεν μπορω να αντέξω το να ειμαι μια μετριότητα, μια γατα που δεν την θέλει κανεις, που καμια γατού δεν θα έμπαινε στον κοπο να κλέψει.
Που, τι μου λειπει δηλαδη?
Και αφρατη και όμορφη και απαλη και ναζιάρα και χουρχουριστη ειμαι!
Σκέφτηκα λοιπον να πάω να γινω μια Σταρ στο Χολυγουντ
Να γινω γνωστη παγκοσμιως, να μου παιρνουν συνεντευξεις, να με βάζουν στα περιοδικα και οι παπαρατσι να κάνουν παρατολμα κολπα για να μου τραβηξουν μια φωτογραφια.
Μετα θα επιστρεψω στην Ελλάδα, πασιγνωση και μοιραια και αμα θέλουν ας με χρησιμοποιήσουν για πρεσβειρα καλης θελήσεως για να κάνω γνωστο στα περατα της γης το χάλι μας και την κακοπέραση μας, μπας και μας λυπηθει κανένας λεφτας.
(Ελα ρε μάνα, ψυχραιμια! Στο υπόσχομαι, δεν θα μπλέξω με τους πολιτικους, αλλωστε εχει αποστρατευτει πια κι αυτος ο επικίνδυνος ο Στρος Πως-τον-λενε , έτσι δεν είναι?)
Σας φιλω όλους.
Μην με ψαξετε, θα καλύψω καλά τα ιχνη μου. Οτι πετυχω θα το πετυχω ΜΟΝΗ ΜΟΥ και θα τριβετε τα μάτια σας.
Και όσες γατουδες θα θέλουν τότε να με βουτηξουν -που θα ειναι πολλές πια!-, χαχαχα! Θα έχουν να κάνουν με τους προσωπικους σωματοφυλακες μου!!!
Φρεγια
υ.γ.
Το ψευδωνυμο «Σκορδαλια» δεν θα το χρησιμοποιήσω.
Θα κάνω καριέρα με το ονομα «Frejia» οπως σωστα γραφεται και όχι «Fregia” όπως το γραφεις εσυ στα γκρινγκλις, αχρηστη μάνα!»
Συνεχιζεται...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
natalouko έγραψε:Την Εριέττα αν την βουτήξει κάποιος θα είμαστε εμείς κυρία μου που έχουμε και τον αρραβωνιάρη της σπίτι μας..Paw έγραψε:
Μωρ' τι μας λες!
Ραλού περιμένουμε τη συνέχεια...!
Paw έγραψε:natalouko έγραψε:Την Εριέττα αν την βουτήξει κάποιος θα είμαστε εμείς κυρία μου που έχουμε και τον αρραβωνιάρη της σπίτι μας..Paw έγραψε:
Μωρ' τι μας λες!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Την κοπάνησε η Φρέγια?
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
natalouko έγραψε:Paw έγραψε:natalouko έγραψε:Την Εριέττα αν την βουτήξει κάποιος θα είμαστε εμείς κυρία μου που έχουμε και τον αρραβωνιάρη της σπίτι μας..Paw έγραψε:
Μωρ' τι μας λες!
Δεν θα σας κουράσω με τις λεπτομέρειες των επόμενων καταστάσεων που ζήσαμε, εγω να χτυπιέμαι στα πατωματα, και εκείνος να έχει κλειστει τον εαυτο του και να μην μιλιέται.
Φυσικα, επικοινωνησαμε με τον Πιπη της, που ειπε ότι δεν έχει ιδέα που να βρισκεται. Αλλά... μου φάνηκε ή δεν εμοιαζε να ανησυχει? Τέλος πάντων τα μοντερνα ζευγάρια δεν τα καταλαβαίνω. Πολυ ψυχραιμα τα βρισκω...
Και, φυσικα, δηλώσαμε την εξαφάνιση της στην Αστυνομία και βάλαμε αφίσες στο σαιτ των αναζητησεων του Ελληνικου Ερυθρου Σταυρου και όσων άλλων μας πηγε το μυαλο.
Βεβαια... λίγοι μας έδωσαν σημασία. Εφ όσον είχε αφησει εκείνο το γραμμα πίσω της που έλεγε ότι φευγει οικειοθελως... τι μπορουσαν να κάνουν. Ενηλικη γάτα είναι...
Τα 24ωρα περνουσαν και ουτε ενα μήνυμα.
Ουτε ενα τηλεφωνημα... ουτε ενα νέο...
Φρεγια μου, καμάρι μου, κουραμπιεδάκι μου, σκορδαλια μου... γυρνα πίσω στη μανουλα!
Aφου έχεις εμάς να σ αγαπάμε κοριτσάκι μου!
Τρεις μέρες μετα έλαβα ενα μηνυμα στο κινητο
«RE SY MANA… COOLARISE! EIMAI KALA KAI FRONTIZW THN KARIERA MOY»
Και ο Νικολας έλαβε μηνυμα στο δικο του κινητο
«MPAMPA ΜΟΥ MIN STENAXWRIESAI. SE LIGO KAIRO UA SE KALESW NA ME KAMARWSEIS OTAN PARW TO OSKAR»
Βεβαια αυτα όλα δεν ήταν καθόλου καθησυχαστικα αλλά... τι μπορει να κάνει κανεις??
Συνεχιζεται...
Φυσικα, επικοινωνησαμε με τον Πιπη της, που ειπε ότι δεν έχει ιδέα που να βρισκεται. Αλλά... μου φάνηκε ή δεν εμοιαζε να ανησυχει? Τέλος πάντων τα μοντερνα ζευγάρια δεν τα καταλαβαίνω. Πολυ ψυχραιμα τα βρισκω...
Και, φυσικα, δηλώσαμε την εξαφάνιση της στην Αστυνομία και βάλαμε αφίσες στο σαιτ των αναζητησεων του Ελληνικου Ερυθρου Σταυρου και όσων άλλων μας πηγε το μυαλο.
Βεβαια... λίγοι μας έδωσαν σημασία. Εφ όσον είχε αφησει εκείνο το γραμμα πίσω της που έλεγε ότι φευγει οικειοθελως... τι μπορουσαν να κάνουν. Ενηλικη γάτα είναι...
Τα 24ωρα περνουσαν και ουτε ενα μήνυμα.
Ουτε ενα τηλεφωνημα... ουτε ενα νέο...
Φρεγια μου, καμάρι μου, κουραμπιεδάκι μου, σκορδαλια μου... γυρνα πίσω στη μανουλα!
Aφου έχεις εμάς να σ αγαπάμε κοριτσάκι μου!
Τρεις μέρες μετα έλαβα ενα μηνυμα στο κινητο
«RE SY MANA… COOLARISE! EIMAI KALA KAI FRONTIZW THN KARIERA MOY»
Και ο Νικολας έλαβε μηνυμα στο δικο του κινητο
«MPAMPA ΜΟΥ MIN STENAXWRIESAI. SE LIGO KAIRO UA SE KALESW NA ME KAMARWSEIS OTAN PARW TO OSKAR»
Βεβαια αυτα όλα δεν ήταν καθόλου καθησυχαστικα αλλά... τι μπορει να κάνει κανεις??
Συνεχιζεται...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ψτ ψψψτ...Ραλούκα!
Μην ανησυχείς καθόλου! Είναι λογικότατο ένα ον με έντονη προσωπικότητα να θελήσει να κάνει την επαναστασή του κάποια στιγμή! Ελπίζω μόνο να κρατήσει λίγο ακόμα, να έχουμε να μαθαίνουμε νεα! Το σίγουρο όμως είναι οτι θα επιστρέψει με μεστό νιο νιο και τρελές εμπειρίες
Μην ανησυχείς καθόλου! Είναι λογικότατο ένα ον με έντονη προσωπικότητα να θελήσει να κάνει την επαναστασή του κάποια στιγμή! Ελπίζω μόνο να κρατήσει λίγο ακόμα, να έχουμε να μαθαίνουμε νεα! Το σίγουρο όμως είναι οτι θα επιστρέψει με μεστό νιο νιο και τρελές εμπειρίες
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
Λες ότι ειναι υγιές αυτο που έκανε βρε Βαγια???
Ξερω γω... μακάρι!
Προς το παρον αναρωτιέμαι για την δικη μας ψυχολογικη κατασταση, όχι για την δικη της.
Με τέτοια νήλα που μας έκανε...
Ας ειναι τουλάχιστον καλα και ας ειναι μικρη η φάπα που θα λάβει απο την πραγματικη ζωη...
Γιατι θα την φάει. Δεν μπορει να μην τη φάει
Ελάχιστοι ειναι αυτοι που την γλυτωνουν!
Ξερω γω... μακάρι!
Προς το παρον αναρωτιέμαι για την δικη μας ψυχολογικη κατασταση, όχι για την δικη της.
Ας ειναι τουλάχιστον καλα και ας ειναι μικρη η φάπα που θα λάβει απο την πραγματικη ζωη...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:Λες ότι ειναι υγιές αυτο που έκανε βρε Βαγια???
Ξερω γω... μακάρι!
Ναι είναι υγιές και το ξέρεις πολύ καλά! Λίγο πολύ, όλοι το κάναμε.
Η ψυχολογική σας κατάσταση μπορεί να είναι ζόρικη αλλά αυτά έχουν οι γονείς Ραλούκα μου. Είναι μεγάλος ο σταυρός ( ). Υπομονή και καλό κουράγιο σε σένα και τον πατέρα Νικόλα. Αναμένουμε όλοι για νεο μήνυμα (αν όχι να επιστρέψει για την ώρα). SMS, e-mail, τηλεομοιότυπο...κάτι τέλος πάντων. Θα έρθει σύντομα μήνυμα, είμαι σίγουρη.
Κουράγιο.
Κουράγιο.
Κουράγιο.
Αξίζει τον κόπο. Θα επιστρέψει σωστή γυναίκα
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
Α ρε Φρεγια, α ρε Φρεγια!
-
Mood :
το σκασε!!!!! φρεγιααααααααααααα
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Της ΦΡΕΓΙΑΣ
1η μερα
Αγαπητο ημερολόγιο.
Το έκανα! Ναι! Το έκανα!
Αποφάσισα να πάρω τη ζωή στα χέρια μου.
Ηθελα να γίνω Πατουσα στη θέση της Πατουσας... Εριεττα στη θεση της Εριεττας... Ηθελα να γινω Πουπα, Χιονάτη, Λοις, Εκτορας, Κιμπα και άλλοι τετοιοι, που όλοι θέλουν και καραδοκουν να τους βουτηξουν.
Θα τους δειξω εγω!
Θα γίνω διασημη και πολυφωτογραφημένη απο γνωστους παπαρατσι και φωτογραφους, θα μιλάνε όλοι για μένα και θα μου πάρουν συνέντευξη απο το Ε! και αλλες εκπομπές που δειχνουν επώνυμους.
Θα φαω ως και την Κιμ Καρντασιαν!
Χολυγουντ σου έρχοοοομαιαιαιαιαι!
3η μερα
Εφτασα στο Χολυγουντ κρυμμενη μέσα στις αποσκευες ενός τουριστα. Τα ξέρω πια εγω αυτα τα κόλπα. Ειχα την εμπειρία απο τοτε που έκρυψα τον Λαρυ στην βαλιτσα και τον έφερα στην Ελλάδα.
Παρ όλο που ειχα την ατυχία να μπω μέσα στο σακβουαγιαζ με τις βρομικες κάλτσeς του...
Μα τι άλλο μου έμενε να κάνω?
Επρεπε να ψάξω να βρω το Αμερικάνικο όνειρο μου αφου στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελπιδα...
Τουλάχιστον εδω, υπάρχουν μερικοι σπουδαιοι σκηνοθέτες και παραγωγοι που θα με δουν και θα εκτιμησουν το ταλέντο και την ομορφια μου. Γιατι στην Ελλάδα... Τι να περιμένω? Να με ανακαλυψει ο Αγγελόπουλος και να με βάλει σε καμια γωνίτσα του μονοπλάνου του, για να γινω διασημη? Η να μου δωσει το βραβειο της «Γατας της Χρονιας» η Μενεγάκη?
5η μέρα
Πειναω λιγο...
Οι αμερικάνοι δεν έχουν συνηθίσει στις αδέσποτες γατες εδω, να ριξουν κανένα φαγάκι της προκοπής. Ολες οι γάτες τους ζουν σε κάτι σπιταρωνες με πισινες και σπα και ζουν ζωη και κότα. Εμένα θα φροντισουν που προσπαθω να ζησω στη ζουλα απο κανένα σουπιδοντενεκε?
Εδω, όλες οι wannabe Σταρ δουλευουν σερβιτορες σε χαικλασσατα ρεστοραν και έχουν ενα τουπε...!
Α παπαπα! Δεν ειμαι εγω για τετοια. Για μια αξιοπρέπεια ζουμε!
...
Η γουνα μου εχει χαλάσει λιγάκι...
Πρεπει κάτι να κάνω σύντομα, γιατι μέχρι να τρυπώσω σε κανενα στουντο να πιάσω την καλη... χάλια θα είμαι...
10η μέρα
Εκανα κάτι κουτουλιτσες σε μια καλη ηλικιωμένη κυρια και με τάισε σημερα. Αραξα σε ενα ωραιο χορτάρι και πλυθηκα πολυ καλά. Μετα άραξα σε ενα ψηλο τοιχο μιας βίλλας και έπαιρνα πόζες για να με θαυμάσει ο κόσμος που περνάει.
Δεν χάνω τις ελπίδες μου, όλο και κάποιος θα με προσέξει και θα με κάνει Σταρ!
Συνεχιζεται...
1η μερα
Αγαπητο ημερολόγιο.
Το έκανα! Ναι! Το έκανα!
Αποφάσισα να πάρω τη ζωή στα χέρια μου.
Ηθελα να γίνω Πατουσα στη θέση της Πατουσας... Εριεττα στη θεση της Εριεττας... Ηθελα να γινω Πουπα, Χιονάτη, Λοις, Εκτορας, Κιμπα και άλλοι τετοιοι, που όλοι θέλουν και καραδοκουν να τους βουτηξουν.
Θα τους δειξω εγω!
Θα γίνω διασημη και πολυφωτογραφημένη απο γνωστους παπαρατσι και φωτογραφους, θα μιλάνε όλοι για μένα και θα μου πάρουν συνέντευξη απο το Ε! και αλλες εκπομπές που δειχνουν επώνυμους.
Θα φαω ως και την Κιμ Καρντασιαν!
Χολυγουντ σου έρχοοοομαιαιαιαιαι!
3η μερα
Εφτασα στο Χολυγουντ κρυμμενη μέσα στις αποσκευες ενός τουριστα. Τα ξέρω πια εγω αυτα τα κόλπα. Ειχα την εμπειρία απο τοτε που έκρυψα τον Λαρυ στην βαλιτσα και τον έφερα στην Ελλάδα.
Παρ όλο που ειχα την ατυχία να μπω μέσα στο σακβουαγιαζ με τις βρομικες κάλτσeς του...
Μα τι άλλο μου έμενε να κάνω?
Επρεπε να ψάξω να βρω το Αμερικάνικο όνειρο μου αφου στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελπιδα...
Τουλάχιστον εδω, υπάρχουν μερικοι σπουδαιοι σκηνοθέτες και παραγωγοι που θα με δουν και θα εκτιμησουν το ταλέντο και την ομορφια μου. Γιατι στην Ελλάδα... Τι να περιμένω? Να με ανακαλυψει ο Αγγελόπουλος και να με βάλει σε καμια γωνίτσα του μονοπλάνου του, για να γινω διασημη? Η να μου δωσει το βραβειο της «Γατας της Χρονιας» η Μενεγάκη?
5η μέρα
Πειναω λιγο...
Οι αμερικάνοι δεν έχουν συνηθίσει στις αδέσποτες γατες εδω, να ριξουν κανένα φαγάκι της προκοπής. Ολες οι γάτες τους ζουν σε κάτι σπιταρωνες με πισινες και σπα και ζουν ζωη και κότα. Εμένα θα φροντισουν που προσπαθω να ζησω στη ζουλα απο κανένα σουπιδοντενεκε?
Εδω, όλες οι wannabe Σταρ δουλευουν σερβιτορες σε χαικλασσατα ρεστοραν και έχουν ενα τουπε...!
Α παπαπα! Δεν ειμαι εγω για τετοια. Για μια αξιοπρέπεια ζουμε!
...
Η γουνα μου εχει χαλάσει λιγάκι...
Πρεπει κάτι να κάνω σύντομα, γιατι μέχρι να τρυπώσω σε κανενα στουντο να πιάσω την καλη... χάλια θα είμαι...
10η μέρα
Εκανα κάτι κουτουλιτσες σε μια καλη ηλικιωμένη κυρια και με τάισε σημερα. Αραξα σε ενα ωραιο χορτάρι και πλυθηκα πολυ καλά. Μετα άραξα σε ενα ψηλο τοιχο μιας βίλλας και έπαιρνα πόζες για να με θαυμάσει ο κόσμος που περνάει.
Δεν χάνω τις ελπίδες μου, όλο και κάποιος θα με προσέξει και θα με κάνει Σταρ!
Συνεχιζεται...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Αχ βρε Φρεγια τι σκαρωσες παλι!!!Πως θα τα βγαλεις περα σε μια ξενη χώρα εσυ που φοβοσουν να μπεις στο σαλονι της μαμας σου,οταν ειχε κοσμο?
Να προσεχεις πολυ και να μην αφήνεις τους γονεις σου χωρις νεα σου,εκεινη η Ραλου θα πεθανει απ'την αγωνια της αν δεν επικοινωνεις μαζί σου.
Ρούλα μου υπομονη,ενηλικη γυναικα ειναι πια το Φρεγιονι σου,πρεπει να απογαλακτηστει καποια στιγμή!!!
Να προσεχεις πολυ και να μην αφήνεις τους γονεις σου χωρις νεα σου,εκεινη η Ραλου θα πεθανει απ'την αγωνια της αν δεν επικοινωνεις μαζί σου.
Ρούλα μου υπομονη,ενηλικη γυναικα ειναι πια το Φρεγιονι σου,πρεπει να απογαλακτηστει καποια στιγμή!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
κι εγώ πιστεύω ότι η διεθνής καριέρα και αναγνώριση θα της κάνουν πολύ καλό και θα επιστρέψει μια ντίβα που δεν θα φοβάται να βγει στον κόσμο!!! δηλώνω ήδη φαν της Φρέγιας!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Ανεξαρτητο γατι η Φρεγια! Δεν την σταματα τιποτα και κανενας. Τελειες οι φωτο. Συγχαρητηρια!!!!!
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
Ρούλαααα!!!
Α ρε Φρέγια τρελόγατο! Εγώ πάντως είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιος του κινηματογράφου θα σε κάνει σταρ, αργά ή γρήγορα (ας ελπίσουμε γρήγορα, για τους γονείς σου!)! Τέτοια ουρά δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητη!
Α ρε Φρέγια τρελόγατο! Εγώ πάντως είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιος του κινηματογράφου θα σε κάνει σταρ, αργά ή γρήγορα (ας ελπίσουμε γρήγορα, για τους γονείς σου!)! Τέτοια ουρά δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητη!
-
Mood :
25η μέρα
Δυσκολα τα πράγματα.
Δεν απελπίζομαι! Θελω να γίνω Πατουσα στη θέση της Πατουσας!
Πρεπει να βρω το κουράγιο να συνεχίσω τις προσπάθειες.
Σημερα σταθηκα με τις γνωστες μου πόζες μπροστα στα στουντιο της Universal και περίμενα.
32η μέρα
Δεν έγινε τίποτα, αλλά ενας πιτσιρικάς απο την καντινα μου έριξε ενα κομμάτι αμερικάνικη πίτσα απο τα αποφάγια. Ανοστη ητανε αλλά δεν πειράζει. Μπορει το υπολοιπο κομμάτι να το ειχε φαει κανένας Αγκ Λη! Για σκεφτειτε το...
45η μέρα
Ειμαι χαρουμενη!
Η μέρα άρχισε περίεργα, όταν παλέψαμε με ενα ευτραφη τυπο γιατι του βουτηξα την τυροπιτα που του επεσε την ωρα που έτρωγε και την ηθελε πίσω.
Εκ των υστερων ανακάλυψα ότι τον λενε Μαικλ Μουρ και ειναι διάσημος σκηνοθετης!!!
Ε λοιπον! Να που επιασε τόπο η παχουλοδροσάτη μου σιλουέττα –διότι μπορει να μην τρωω πολυ εδω που ειμαι, αλλά όσο ναναι το junk food παχαινει!-
Ο τυπος με συμπάθησε και την ωρα που με κέρναγε δευτερη τυρόπιτα στο γραφειο του, ακουσε την ιστορία μου και το όνειρο μου, μου υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει να μου δωσει ενα ρόλο στην επανέκδοση της ταινίας του «Fahrenheit 9/11»!!!!!!!
Ειμαι ευτυχισμένη!!!
Το όνειρο μου αρχίζει να παταει στα ποδια του!
52η μέρα
Εγινε! Εγινε! Εγινε!
Ειμαι πια μια Σταρ! Ε καλα.. ενα ρολάκι ητανε μικρο... αλλά δεν πειράζει!
Baby steps όπως λέμε εμείς εδω στο Αμερικα.
Το remake της ταινίας παρουσιάζει νεα στοιχεια για κάποιο «κουρεμα» (haircut) λεει. Δεν ξέρω τι σημαινει αυτο, εγω πάντως δεν τους άφησα να μου αγγιξουν ουτε μια τριχα της ουράς μου.
Ααα! Οχι! ΟΧΙ! ΟΧΙ!!!!
60η μερα
...
...
...
62η μερα
Ουφ! Ευτυχως! Πάνω που ειχαν τελειωσει τα ντολλαρς απο την προηγουμενη δουλεια, να που σημερα γνωρισα ενα άλλο τυπο που θέλει κι αυτος να κάνει το 273ο remake μιας παλιάς ταινίας του. Βεβαια... αυτος ο ρόλος δεν θα με κάνει Σταρ αφου καλα καλά δεν θα φαίνομαι γιατι θα φορω ενα περίεργο κοστουμι αλλά θα μου εξασφαλισει τα προς το ζειν μέχρι να έρθει η σειρα μου να γίνω επιτυχημένη...
Συνεχίζεται...
Δυσκολα τα πράγματα.
Δεν απελπίζομαι! Θελω να γίνω Πατουσα στη θέση της Πατουσας!
Πρεπει να βρω το κουράγιο να συνεχίσω τις προσπάθειες.
Σημερα σταθηκα με τις γνωστες μου πόζες μπροστα στα στουντιο της Universal και περίμενα.
32η μέρα
Δεν έγινε τίποτα, αλλά ενας πιτσιρικάς απο την καντινα μου έριξε ενα κομμάτι αμερικάνικη πίτσα απο τα αποφάγια. Ανοστη ητανε αλλά δεν πειράζει. Μπορει το υπολοιπο κομμάτι να το ειχε φαει κανένας Αγκ Λη! Για σκεφτειτε το...
45η μέρα
Ειμαι χαρουμενη!
Η μέρα άρχισε περίεργα, όταν παλέψαμε με ενα ευτραφη τυπο γιατι του βουτηξα την τυροπιτα που του επεσε την ωρα που έτρωγε και την ηθελε πίσω.
Εκ των υστερων ανακάλυψα ότι τον λενε Μαικλ Μουρ και ειναι διάσημος σκηνοθετης!!!
Ε λοιπον! Να που επιασε τόπο η παχουλοδροσάτη μου σιλουέττα –διότι μπορει να μην τρωω πολυ εδω που ειμαι, αλλά όσο ναναι το junk food παχαινει!-
Ο τυπος με συμπάθησε και την ωρα που με κέρναγε δευτερη τυρόπιτα στο γραφειο του, ακουσε την ιστορία μου και το όνειρο μου, μου υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει να μου δωσει ενα ρόλο στην επανέκδοση της ταινίας του «Fahrenheit 9/11»!!!!!!!
Ειμαι ευτυχισμένη!!!
Το όνειρο μου αρχίζει να παταει στα ποδια του!
52η μέρα
Εγινε! Εγινε! Εγινε!
Ειμαι πια μια Σταρ! Ε καλα.. ενα ρολάκι ητανε μικρο... αλλά δεν πειράζει!
Baby steps όπως λέμε εμείς εδω στο Αμερικα.
Το remake της ταινίας παρουσιάζει νεα στοιχεια για κάποιο «κουρεμα» (haircut) λεει. Δεν ξέρω τι σημαινει αυτο, εγω πάντως δεν τους άφησα να μου αγγιξουν ουτε μια τριχα της ουράς μου.
Ααα! Οχι! ΟΧΙ! ΟΧΙ!!!!
60η μερα
...
...
...
- Σπόιλερ:
Σημ. Της Ραλους
Συγνωμη... δεν ξέρω τι έχει γραψει για αυτη τη μέρα... Εχει κολλήσει τις σελίδες μεταξυ τους για να μην ανοιγουν.
Καποιο μυστικο ίσως... καποιο όνειρο... ποιος ξέρει.
Χμ... απο μένα το έκλεψε το κολπο. Ειδε τα εφηβικά μου ημερολόγια που έκανα το ίδιο όταν δεν ήθελα να δει τι γραφω η μαμα.
Και πετυχαινε... δεν τα διάβαζε ποτε αυτα στις κολλημένες σελίδες.
Αλλά εγω θα το καταφέρω! Χα! Η πρωτη διδάξασα ειμαι, σιγα μην δεν μπορω να βρω τροπο να τα διαβάσω!
Περιμένετε λιγάκι και θα δειτε!
62η μερα
Ουφ! Ευτυχως! Πάνω που ειχαν τελειωσει τα ντολλαρς απο την προηγουμενη δουλεια, να που σημερα γνωρισα ενα άλλο τυπο που θέλει κι αυτος να κάνει το 273ο remake μιας παλιάς ταινίας του. Βεβαια... αυτος ο ρόλος δεν θα με κάνει Σταρ αφου καλα καλά δεν θα φαίνομαι γιατι θα φορω ενα περίεργο κοστουμι αλλά θα μου εξασφαλισει τα προς το ζειν μέχρι να έρθει η σειρα μου να γίνω επιτυχημένη...
Συνεχίζεται...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
-
Mood :
Οι φωτοσουπιες απαιχτες!Και το στορυ βεβαια!
Αντε να δουμε πως θα την μαζεψεις Ρουλα, που πηραν τα μυαλα της αερα!
-
Mood :
tzelacat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Motto : There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2010
Mood :
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Μια χαρά, άρχισε να ξεδιπλώνεται το ταλέντο της
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Ραλού έγραψες πάλι....Έχω πεθάνει στο γέλιο λέμε.....και έχω και την Ίριδα που άρχισε, κι εγώ θέλω να πάω Χόλλιγουντ και κάτι τέτοιες βλακείες....
Φρέγια μου, καλά όλα τα άλλα, αλλά τη κοπάνησες έτσι , χωρίς ένα τηλέφωνο, χωρίς ούτε μια ειδοποίηση στο κολλητό σου φιλαράκι???
Είμαι πολύ λυπημένος
Ο Τσίλι σου
Φρέγια μου, καλά όλα τα άλλα, αλλά τη κοπάνησες έτσι , χωρίς ένα τηλέφωνο, χωρίς ούτε μια ειδοποίηση στο κολλητό σου φιλαράκι???
Είμαι πολύ λυπημένος
Ο Τσίλι σου
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
» Οταν ο Πιπης συνάντησε την Φρεγια
» Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
» Που βάζουμε αγγελίες όταν ψάχνουμε γατο-γονείς, όταν χάσαμε ή βρήκαμε ζώο!
» Το ψευτικο ονειρο
» Οταν ο Πιπης συνάντησε την Φρεγια
» Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
» Που βάζουμε αγγελίες όταν ψάχνουμε γατο-γονείς, όταν χάσαμε ή βρήκαμε ζώο!
» Το ψευτικο ονειρο
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios