gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Επιχείρηση "Στειρώσεις"

+38
zeledaki
afroditoula
marina289
ban13
aggeloydaki
tania g
Melina1234
irinis
f.m123
Karamela
Gatoplikti
Mau
houlieta
tia
nikos_x
Osi
Chouzouris
Fotoula
LAROGATA
mpoulaalekoula
vaso
enoplos
Dreamer
aporw
natalouko
YNL
loulou
ralou
Πούπσυ
kat-cats
Дanae
psipsa
doremi
catia
XIONIS
Δ²
Smokys
Τζούλι το Κατσούλι
42 απαντήσεις

Σελίδα 15 από 18 Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 Empty Απ: Επιχείρηση "Στειρώσεις"

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Παρ Μαρ 01, 2013 4:54 pm

kissss flower kissss flower kissss flower
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M_hug

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από LAROGATA Παρ Μαρ 01, 2013 5:05 pm

Τι ομορφες που ειναι οι τσουπρες σου καλε!!!Κουκλες και οι δυο και ιδιαιτερες,οσο για τη Σπαροου μακαρι να βρεθει ενα καλο σπιτι.Οσο για το αλλο θεμα Τζουλινο μου,σιγουρα ειναι ο χρονος που εχει ο καθενας ,αλλα για μενα πιο σημαντικο ειναι το οικονομικο,εδω με δυσκολια καταφερνουμε να φροντιζουμε τα δικα μας ζωακια,καθε φορα που εχουμε κτηνιατρο κοιταζω να μαζεψω τα χρηματα σιγα-σιγα γιατι δυστυχως μαζεμενα ειναι πολυ δυσκολα,ποσο μαλλον οταν προκειται για στειρωσεις ή θεραπειες που χρειαζονται πολυ περισσοτερα..Γι'αυτο σου λεω,οτι προσφερεις παρα πολλα grinning4 πολλες φορες πραγματικα στεναχωριεμαι που δεν μπορω να προσφερω οτι χρειαζονται τα ελευθερα γατακια στο κτημα της μαμας μου,ή στ'αδεσποτα της γειτονιας μου,παρα μονο απο το φαγητο τους Sad
LAROGATA
LAROGATA
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M_thunder

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Παρ Μαρ 01, 2013 5:15 pm

LAROGATA έγραψε:Τι ομορφες που ειναι οι τσουπρες σου καλε!!!Κουκλες και οι δυο και ιδιαιτερες,οσο για τη Σπαροου μακαρι να βρεθει ενα καλο σπιτι.Οσο για το αλλο θεμα Τζουλινο μου,σιγουρα ειναι ο χρονος που εχει ο καθενας ,αλλα για μενα πιο σημαντικο ειναι το οικονομικο,εδω με δυσκολια καταφερνουμε να φροντιζουμε τα δικα μας ζωακια,καθε φορα που εχουμε κτηνιατρο κοιταζω να μαζεψω τα χρηματα σιγα-σιγα γιατι δυστυχως μαζεμενα ειναι πολυ δυσκολα,ποσο μαλλον οταν προκειται για στειρωσεις ή θεραπειες που χρειαζονται πολυ περισσοτερα..Γι'αυτο σου λεω,οτι προσφερεις παρα πολλα grinning4 πολλες φορες πραγματικα στεναχωριεμαι που δεν μπορω να προσφερω οτι χρειαζονται τα ελευθερα γατακια στο κτημα της μαμας μου,ή στ'αδεσποτα της γειτονιας μου,παρα μονο απο το φαγητο τους Sad

Εσύ ήδη προσφέρεις ΠΑΡΑ πολλά γιατί έχεις ήδη σώσει από το δρόμο 4 υπέροχα πλάσματα! Να μη μιλήσω για τα άλλα που φροντίζετε στην οικογένεια!!! Αλλά και μόνο το φαγητό που δίνεις έξω είναι μεγάλο πράγμα, νομίζω, το ίδιο θα ήταν να τρώνε επικίνδυνες αηδίες από τα σπουπίδια;;Οπότε μην ακούω χαζομαρίτσες. gatoula gatoula gatoula Ευτυχώς για τα αδέσποτα έχω γενικά καλύτερες τιμές, σχεδόν οπουδήποτε έχω πάει και ευτυχώς μένω στο πατρικό, του Γιόντα τα έξοδα τα αναλαμβάνουν οι δικοί μου και δεν έχω άλλες ιδιαίτερες υποχρεώσεις. Γι' αυτό σου λέω ότι κάποια στιγμή λογικά δε θα μπορώ να το κάνω. Και μη νομίζεις, εντάξει, οι περισσότερες αποπαρασιτώσεις βγαίνουν σίγουρα εκτός προθεσμίας στα έξω, ειδικά τώρα το χειμώνα, αλλά όταν δεν έχω έξοδα με στειρώσεις και τρέξιμο, ελπίζω πως θα ανταποκρίνομαι καλύτερα και σ' αυτό, θα βρω από κάπου να κόψω... Το βασικό για μένα είναι να μπορώ κάπου να περιθάλψω τα άρρωστα κηπόγατά μου γιατί έξω, ειδικά για ένα ασθενές ή πληγωμένο γατί, είναι μειωμένες οι πιθανότητες επιβίωσης. No Και φυσικά δεν τα στειρώνω μόνο για δικό τους καλό αλλά και για δικό μου, δε με παίρνει να φροντίσω άλλα με τίποτα... Τέλος πάντων, ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα όμορφα λόγια για τις τσούπρες μας! Veryhappy filaki filaki filaki
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.

Δημοσίευση από kat-cats Κυρ Μαρ 03, 2013 10:20 pm

τώρα είδα τις φωτογραφίες....μα τι όμορφες που είναι....να τις χαίρεσαι Τζούλι και να είναι γερές!!! Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 134150
kat-cats
kat-cats
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011

Δημοσίευση από irinis Τρι Μαρ 05, 2013 11:21 am

Αγχος!! Πολυ αγχος!! Παρα πολυ αγχος εχω σημερα!! Το Τζενακι θα παει για στειρωση το μεσημερι και εχω φρικαρει. Το προβλημα ειναι πως επειδη εχω δουλεια δεν θα μπορεσω να κατσω στον κτηνιατρο, θα την αφησω και θα φυγω, και θα παω το απογευμα να την παρω. Ειμαι απαισια μανα??
Και μετα τι??? Τα δικα σας γατουνια σε ποσο καιρο συνηλθαν αποτην στειρωση????

irinis
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Σκύλος
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2012
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 Newher10

Δημοσίευση από Gatoplikti Τρι Μαρ 05, 2013 11:56 am

irinis έγραψε:Αγχος!! Πολυ αγχος!! Παρα πολυ αγχος εχω σημερα!! Το Τζενακι θα παει για στειρωση το μεσημερι και εχω φρικαρει. Το προβλημα ειναι πως επειδη εχω δουλεια δεν θα μπορεσω να κατσω στον κτηνιατρο, θα την αφησω και θα φυγω, και θα παω το απογευμα να την παρω. Ειμαι απαισια μανα??

Να μην έχεις αγχος !! Καλύτερα να μην κάτσεις στον κτηνιατρο θα αγχωθεις και συ και αυτος. Δεν εισαι καθολου απαίσια μάνα! Το γατούνι θα είναι μια μέρα ζαλισμένο και την επόμενη θα ειναι οπως το ξέρεις μια χαρά. Οποτε θα το χεις σήμερα αγκαλίτσα και χωρις φαγάκι, δεν θα θέλει να φάει ουτε αυτο άλλωστε. Αν κάνει νάρκωση με αέριο ακομα καλύτερα. Καλη επιτυχια !!
Gatoplikti
Gatoplikti
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Βουβάλι
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M_choco

Δημοσίευση από f.m123 Τρι Μαρ 05, 2013 4:43 pm

irinis έγραψε:Αγχος!! Πολυ αγχος!! Παρα πολυ αγχος εχω σημερα!! Το Τζενακι θα παει για στειρωση το μεσημερι και εχω φρικαρει. Το προβλημα ειναι πως επειδη εχω δουλεια δεν θα μπορεσω να κατσω στον κτηνιατρο, θα την αφησω και θα φυγω, και θα παω το απογευμα να την παρω. Ειμαι απαισια μανα??
Πρώτη στείρωση; Κι εγώ στην πρώτη κάπως έτσι ήμουν happy2
Μια μερούλα χρειάζονται για να μπορέσουν να συνέλθουν από τη νάρκωση, να μπορούν να πηγαίνουν στη λεκάνη τους κανονικά (τα δικά μου κατουρήθηκαν μωρέεεε) και να έχουν όρεξη για φαγητό και νεράκι. Ε μετά μέρα με τη μέρα ακόμα καλύτερα θα είναι και σε λίγες μέρες θα φύγουν και τα ράμματα Laughing Τίποτα δεν είναι. Απλά την πρώτη μέρα είναι το άγχος, κανένας εμετός, να έχεις λίγο το νου σου κλπ
f.m123
f.m123
Catastro(f)ika Catλογού
Catastro(f)ika Catλογού

Θηλυκό
Κατσίκα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M_coffee

Δημοσίευση από irinis Τρι Μαρ 05, 2013 5:35 pm

Αντε να δουμε τι θα δουμε!!! Σε καμια ωριτσα θα παω να την παρω!

irinis
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Σκύλος

Δημοσίευση από Melina1234 Τρι Μαρ 05, 2013 7:45 pm

oksmily3 Καλή τύχη πάντως Veryhappy
Θα είναι λίγο άσχημα Μέχρι που το γατάκι να συνηθίσει την ταλαιπωρία της νάρκωσης αλλά μην αγχώνεσαι!
Melina1234
Melina1234
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Αριθμός γατουνίων : Ένα όμορο χιονισμένο γατούκι με αποχρώσεις του γκρι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός!γρρρ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πυρόξανθες ζουζούνες
Motto : Εννιάψυχη και ποιος τη χάρη της!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2013
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M-help

https://www.gatospito.com/t9746-topic#709463

Δημοσίευση από tania g Τετ Μαρ 06, 2013 12:05 am

irinis έγραψε:Αντε να δουμε τι θα δουμε!!! Σε καμια ωριτσα θα παω να την παρω!

Ελπιζω να ειστε καλα, υπομονη φιλη μου. Κι εγω πρωταρα ειμαι με τις στειρωσεις, αλλα ολα πανε καλα.Αυριο θα ειστε καλητερα. Καλη αναρωση σας ευχομαι και να δωσεις ενα μεγαλο φιλη στο μωρακι σου...
tania g
tania g
Mature Cat
Mature Cat

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Δραμα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M_violi

Δημοσίευση από Gatoplikti Τετ Μαρ 06, 2013 1:28 am

f.m123 έγραψε:
Πρώτη στείρωση; Κι εγώ στην πρώτη κάπως έτσι ήμουν happy2
Μια μερούλα χρειάζονται για να μπορέσουν να συνέλθουν από τη νάρκωση, να μπορούν να πηγαίνουν στη λεκάνη τους κανονικά (τα δικά μου κατουρήθηκαν μωρέεεε) και να έχουν όρεξη για φαγητό και νεράκι. Ε μετά μέρα με τη μέρα ακόμα καλύτερα θα είναι και σε λίγες μέρες θα φύγουν και τα ράμματα Laughing Τίποτα δεν είναι. Απλά την πρώτη μέρα είναι το άγχος, κανένας εμετός, να έχεις λίγο το νου σου κλπ

Επισης να προσθέσω και γω οτι το τελειοτερο ειναι να γίνεται και πλαστική στα θυληκά. Ουτε ράμματα ουτε φροντιδα ουτε παρακολούθηση ουτε betadine ούτε πληγη υπάρχει στην ουσία. Ιδανικο και για τα αδεσποτακια. Εμένα οσο και να καθαριζε το μέρος της επέμβασης δεν έπαθε τίποτα ουτε υπήρχε ράμμα για το τραβήξει.
Gatoplikti
Gatoplikti
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από irinis Τετ Μαρ 06, 2013 10:54 am

Το τζενακι ειναι καλα. Εχτες οταν την πηρα απο τον κτηνιατρο και την ειδα υπο την επηρεια της ναρκωσης να μην μπορει να ανοιξει τα ματια της αλλα να προσπαθει να δραπετευσει απο το κλουβι σοκαριστηκα. Προσπαθουσε να σηκωθει στα ποδαρακια της τα οποια φυσικα δεν την κρατουσανε και επεφτε , και κλαψουριζε... Εβαλα κατι κλαμματα που ο γιατρος και μια φιλη μου που ειχαμε παει μαζι με κοιταζαν καλα καλα!! Το μωρο μου ολο το βραδυ στριφογυρναγε και κλαψουριζε. Ειναι πολυ συγκλονιστικο συναισθημα, δεν το ειχα ξαναζησει το σκηνικο και δεν φανταζομουν. Ευτυχως η σκυλιτσα μου οταν την βρηκαμε στο δρομο ηταν στειρωμενη οποτε το ειχα γλυτωσει ολο αυτο...
Ξερω πως το εκανα για το καλο της και θα υποφερει 2-3 ημερες αλλα μετα θα ειναι ολα καλα!!
Σε 10 ημερες θα παμε να κοψουμε τα ραμματα.
Απο την εμπειρια σας σε ποσο καιρο θα ζωηρεψει? Και το πιο βασικο ποτε θα σταματησει να ποναει???

irinis
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Σκύλος

Δημοσίευση από Gatoplikti Τετ Μαρ 06, 2013 12:39 pm

Δεν πονάει απλά ζαλίζεται.. Τους βάζουν ένα κάρο παυσιπονα για να μην πονάνε. Λογικα πρέπει ολο αυτο να κρατήσει 1 μέρα. Μην ανησυχεις !

Περαστικά στο τζενάκι σου !
Gatoplikti
Gatoplikti
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Παρ Μαρ 08, 2013 4:47 pm

irinis έγραψε:Το τζενακι ειναι καλα. Εχτες οταν την πηρα απο τον κτηνιατρο και την ειδα υπο την επηρεια της ναρκωσης να μην μπορει να ανοιξει τα ματια της αλλα να προσπαθει να δραπετευσει απο το κλουβι σοκαριστηκα. Προσπαθουσε να σηκωθει στα ποδαρακια της τα οποια φυσικα δεν την κρατουσανε και επεφτε , και κλαψουριζε... Εβαλα κατι κλαμματα που ο γιατρος και μια φιλη μου που ειχαμε παει μαζι με κοιταζαν καλα καλα!! Το μωρο μου ολο το βραδυ στριφογυρναγε και κλαψουριζε. Ειναι πολυ συγκλονιστικο συναισθημα, δεν το ειχα ξαναζησει το σκηνικο και δεν φανταζομουν. Ευτυχως η σκυλιτσα μου οταν την βρηκαμε στο δρομο ηταν στειρωμενη οποτε το ειχα γλυτωσει ολο αυτο...
Ξερω πως το εκανα για το καλο της και θα υποφερει 2-3 ημερες αλλα μετα θα ειναι ολα καλα!!
Σε 10 ημερες θα παμε να κοψουμε τα ραμματα.
Απο την εμπειρια σας σε ποσο καιρο θα ζωηρεψει? Και το πιο βασικο ποτε θα σταματησει να ποναει???

Σιδερένια η μικρούλα σου!!! Εύχομαι πλέον να είναι περδίκι. mati mati mati Όποια θηλυκιά γατούλα έχω στειρώσει, στις 3 μέρες ήταν σε άψογη κατάσταση και οι αρσενικοί από την επόμενη μέρα κιόλας, σε λιγότερο από 24 ώρες. Smile Λίγο προσοχή στα ράμματα και όλα καλά θα πάνε. Smile

kat-cats έγραψε:τώρα είδα τις φωτογραφίες....μα τι όμορφες που είναι....να τις χαίρεσαι Τζούλι και να είναι γερές!!! Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 134150

Ευχαριστώ πάρα πολύ, Κατερίνα μου. filaki filaki
Εδώ και λίγες μέρες η Νύχτα έχει επιστρέψει στον κήπο και προσαρμόστηκε αμέσως πάρα πολύ καλά, νομίζω το χάρηκε κιόλας, έπαιζε και χοροπηδούσε με τα άλλα σαν το κατσίκι. Κι έρχεται πρώτη πρώτη για φαγητό. Το αναπνευστικό έστρωσε μια χαρά (το ίδιο και τα υπόλοιπα 3 κηπόγατα που είχαν κολλήσει, τα πλάκωσα κι αυτά στην αντιβίωση και τώρα δεν ακούγεται ούτε αψού στον κήπο! Madd ), το πόδι άργησε να γίνει καλά αλλά μια χαρά επανήλθε (11 μέρες αντιβίωση, αλλά δεν έφτιαχνε αλλιώς το άτιμο) και όσο ήταν μέσα, τις τρεις τελευταίες μέρες τα θκατουλάκια της ήταν άψογα, χωρίς καν ειδική διατροφή. Veryhappy Η Σπάροου με το καλό θα βει αύριο γιατί εκεί που είχε πειράξει την πληγούλα είχε μείνει ένα απειροελάχιστο κακαδάκι και ήθελα να πέσει/ απορροφηθεί πλήρως και να μην υπάρχει ούτε ίχνος για να την αφήσω να βγει. Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι... happy2 Τώρα το δερματάκι της είναι τελείως καθαρό, οπότε αύριο αν δε βρέχει, θα επανέλθει με το καλό στον κήπο... Κι έτσι σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για τις δύο τελευταίες(;blinking στειρώσεις, της Σουάν και της Μπαρμπόσσα. Η πρώτη η άτιμη ζευγάρωσε πριν λίγες μέρες κι είναι ακόμα μισή ψησιά. Κι έτσι, δυστυχώς, δεν μπορούμε να περιμένουμε. tongueout Ελπίζω να πάνε και πάλι όλα μια χαρά, να κλείσει (για την ώρα έστω) όμορφα αυτό το κεφάλαιο...
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από irinis Παρ Μαρ 08, 2013 6:00 pm

Η μικρουλα μου ειναι μια χαρουλα. Ηδη απο το απογευμα της Δευτερης ημερας αρχισε να τρωει κροκετουλες και εχτες χτυπησαμε ενα σουβλακι λογω της ημέρας (Τσικνοπεμπτη βλεπετε)!!!
Ευτυχως η αναρρωση της ηταν πολυ γρηγορα και δεν ταλαιπωρηθηκε πολυ Smile Laughing

irinis
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Σκύλος

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Παρ Μαρ 08, 2013 6:11 pm

irinis έγραψε:Η μικρουλα μου ειναι μια χαρουλα. Ηδη απο το απογευμα της Δευτερης ημερας αρχισε να τρωει κροκετουλες και εχτες χτυπησαμε ενα σουβλακι λογω της ημέρας (Τσικνοπεμπτη βλεπετε)!!!
Ευτυχως η αναρρωση της ηταν πολυ γρηγορα και δεν ταλαιπωρηθηκε πολυ Smile Laughing

Μπράβο!!! Είδες που όλα πήγαν μια χαρά; Πάντα τέλεια εύχομαι. Κι εγώ είχα τρελό άγχος πριν την πρώτη θηλυκιά, ευτυχώς αναρρώνουν σχετικά εύκολα. Smile Μας την έχεις συστήσει; Αν όχι, πέρνα αν θέλεις από το "Γατοσυστηθείτε" να μας μιλήσεις γι' αυτήν και να τη θαυμάσουμε! Laughing
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Πεμ Μαρ 14, 2013 7:01 pm

Καλησπέρα σας γατογονείς!!! Με τιτανοτεράστια χαρά σάς ανακοινώνω ότι στειρώθηκαν και τα δύο τελευταία( ; ) μικράκια μου η Σουάν και η Μπαρμπόσα και όλα πήγαν περίφημα!! Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Η πρώτη, το φουντωτό μονοφθαλμάκι μου που το καλοκαίρι όσο ήταν μικρούλι πήγε κι ήρθε τρεις φορές στον άλλο κόσμο, αλλά τα κατάφερε και έγινε 7 μηνών δεσποινίς και υπέροχος χαρακτήρας, ήταν ΚΑΙ έγκυος μιας εβδομάδας. Αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά, οπότε Veryhappy Η θκατουλίτσα η Μπαρμπόσα, της οποίας τις γρατζουνιές φέρω, στην απόπειρά μου να τη βουτήξω από την όχι και τόσο στροργική αγκάλη ενός γάταρου, ελπίζω να μου γυρίσει και λίγο πιο ήρεμη. Cool Να σας πω επίσης ότι η λατρεία μου η φουντωτή η Σπάροου έχει επιστρέψει στον κήπο εδώ και λίγες μέρες και προσαρμόστηκε μια χαρά. Τρώει με όρεξη και τρέχει συχνά κοντά μου για χαδάκια και πέρα από την πρώτη μέρα δεν είχε καμιά προστριβή με τα άλλα. heart Ουφ, πάει κι αυτό!!!
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από houlieta Πεμ Μαρ 14, 2013 7:08 pm

Ax, μπράβο, ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
Εγώ αυριο θα πάω την τελευταία μου κοπελιά, μια χωρίς όνομα (κανονικά πρέπει να την βαφτίσω, αν και γυρίζει στο Γαταμου)!...

Ευχομαι μπατζανάκι μου να είσαι τυχερό και να μην εμφανιστούν κι άλλα (αν και έρχεται ο καιρός των γεννητουριων)....

Σιδερένιες να είναι οι μικρές σου!
houlieta
houlieta
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator

Θηλυκό
Μαϊμου
Τόπος : Crazy Waters
Αριθμός γατουνίων : 3 (Ο.ο)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : ...and I whispered to the horse: Trust no man in whose eyes you don't see yourself reflected as an equal...
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/03/2012
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M_skat10

http://www.dpgr.gr/usergalleries/index.php?cat=15102

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Πεμ Μαρ 14, 2013 7:15 pm

Ευχαριστώ, μπατζανακούλι μου!!! kissss kissss kissss kissss Πώς πήγε το τερατίδιον, όλα καλά; Σιδερένια η... δολοφόνος εύχομαι. happy2 Και όλα τέλεια να πάνε για τη "Γαταμου". happy2
Σπόιλερ:
Άσε, κυκλοφορεί συνεχώς στην αυλή η Μάνα Όλων, η Ρεγγίνα, 5 ετών με 6+ γέννες στο ενεργητικό της και την κοιλιά τούρλα!!! Και με θυμήθηκε τώρα, τόσον καιρό ξημεροβραδιαζόταν στους απέναντι. Πάντα όταν εγκυμονεί μου γίνεται μπάστακας. Madd Τι να πεις, από τη μία ελπίζω να γεννήσει αλλού, από την άλλη τη λυπάμαι, θέλω να τη στειρώσω κι αυτή, ταλαιπωρείται χρόνια τώρα (και να έχουν ίσως και μια καλύτερη τύχη τα γατάκια)... Στο μέλλον ωστόσο, θα δούμε...
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από houlieta Πεμ Μαρ 14, 2013 7:23 pm

Το τερατίδιον (μετα από την επιμονη της γιατρού) το άφησα εχθές το πρωί (μέχρι την ωρα εκείνη ηταν στο κλουβάκι) στην σκάλα φιλοξενίας για να ηρεμίσει μια ακόμη εβδομάδα (εκεινη ηρεμεί, εγω στην τσίτα)..
Από την ώρα που την αφήσα και μεχρι εχθες αργα το βραδυ την έχασα και δεν ειχε φαει και την κονσερβα την υπολοιπη (ειχε φαει όμως οσο ηταν στο κλουβι) και έλεγα συνεχεια "Πάει, καπου πήγε και μου πέθανε.."..
Το έλεγα στον αδελφό μου, να ψαξουμε καλά σκάλα και δωμάτιο ταρατσας, μου απαντούσε θα την βρούμε άμα μυρίσει...
Σπόιλερ:
Χθες βραδυ όμως την άκουσα που σκάλιζε και εκσφενδόνιζε την άμμο, από όλα εκανε και έφαγε και κονσερβα και κροκέτες και σήμερα έχει φαει τον άμπακο πάλι, παρόλα αυτά εγω δεν την έχω δει...
Είναι η γατα φαντασμα...
Ενας Θεός ξέρει που είναι...
Και πως θα την βρω να την βγαλω εξω με το καλό...
Ασε που αυριο θα μπει μεσα και η Γαταμου και δεν γνωρίζονται και πολύ (εχουν συναντηθει μοναχα στην αυλή της Σαχάρας όταν η Γαταμου πηγαινε και ετρωγε με τους πίσω)...

Εγω εχω ακομη πρησμένο δαχτυλο και μπόλικο πύον στις τρυπες από τα δόντια της μικρής...
Οι γρατζουνιές στο αριστερό είναι σαφως καλύτερα...

Smile
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου
Motto : ...and I whispered to the horse: Trust no man in whose eyes you don't see yourself reflected as an equal...

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Πεμ Μαρ 14, 2013 7:38 pm

Καλέ, την είχες σε περιορισμένο χώρο και δεν την έβρισκες; happy2 Πο πο, πραγματικά η γάτα φάντασμα! happy2 Στο τραύμα έχεις και πύον; Shocked Ρε συ, αυτό σου έκανε μεγάλη ζημιά, καλά που πήγες και πήρες "πρώτες βοήθειες", υπήρχε όντως θέμα. pale Περαστικούλια ρε μπατζάνι ("υπερκοριστικό" -δηλ το αντίθετο του υποκοριστικού- του "μπατζανάκι" geek ) gatoula Το Γαταμου (άτονο) ως όνομα με τρελαίνει... happy2
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από kat-cats Πεμ Μαρ 14, 2013 10:30 pm

Αχ βρε Μαρία....τι τραβάς...περαστικά σου εύχομαι!!! βρε το Σαχαράκι άγριο πούμα σου βγήκε....εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά!!!
kat-cats
kat-cats

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011

Δημοσίευση από aggeloydaki Παρ Μαρ 15, 2013 1:07 pm

είδα στειρώσεις κ μπήκα γιατί έχω ψιλοφρικάρει από χτες!!!!Είχαμε αποφασίσει εδώ και καιρό να στειρώσουμε την Σβουρα μας (φώτο προφίλ ) βασικά πρώτη φορά την έπιασε οίστρος με το που έγινε 5 μηνών...μετά όλο λέγαμε να πάμε κ δεν μας έβγαιναν τα οικονομικά,μετά ξαφνικά πάθαινε οίστρο κ φαύλος κύκλος!!!πριν ακριβώς έναν μήνα "μπήκε΄' σπίτι μας άλλη μία γατούλα κ λυπηθήκαμε να την βγάλουμε στον κήπο,υπολογίσαμε βάση μεγέθους ότι είναι 2-3 μηνών και την προηγούμενη εβδομάδα ξαφνικά είχε οίστρο!!! Shocked (τελικά η γιατρός μας είπε χτες πως μάλλον είναι περίπου 7-8 μηνών κ επειδή όπως έχουμε καταλάβει ήταν γάτα σπιτιού κ μετά την άφησαν ελέυθερη μέχρι να προσαρμοστεί στον έξω κόσμό επιβραδυνθηκε κ η αναπτυξή της,μέσα σε ένα μήνα που την έχουμε σπίτι έχει γίνει η διπλή!!! ) έτσι κανονίσαμε χτες κ τις πήγαμε κ τις δύο μαζί για στείρωση κ τον σκύλο μας για εμβόλιο (άσχετο αυτό Razz ) βρε κορίτσια,,,,η γιατρός μας είχε πει πως θα είναι κάτι πολύ απλό κ θα είναι μια χαρά μετά!τις στείρωσε το πρωί και μας είπε αν θέλουμε να της πάρουμε το απόγευμα αλλιώς σήμερα,επειδή ξέραμε πως δεν θα νιώθουν άνετα εκεί πήγαμε κ τις φέραμε σπίτι κ τις λυπήθηκε η ψυχή μου.Η συννεφούλα ψιλογύριζε κ πήδαγε λίγο από καρέκλα σε καρέκλα η σβούρα μου όμως είναι σαν χαμένη,έκλαιγε όπως δεν την έχω δει ποτέ!μετά καθόταν ακίνητη,μας έκανε εμετό κ 3-4 φορές!ούτε λόγος να πλησιάσει το μπωλάκι με το νερό !όλο το απόγευμα κοιμόταν βαθιά και σήμερα το πρωί ξύπνησε μεν αλλά ούτε νερό,ούτε κονσερβούλα τρώει,δεν πάει καν να την μυρίσει κ η άλλη που είναι μεγάλο ζητιανάκι με το ζόρι έφαγε πριν λίγο που της έβαλα το μπωλ με την κονσέρβα μέσα στην μουρίτσα της!!!που άλλη φορά ακούει το συρτάρι με τα μαχαιροπήρουνα κ τρέχει σαν παλαβό να ζητιανέψει και ας έχει μόλις φάει!!!επίσης η σβούρα είναι πιο επιθετική,kitty3 χτες ξαφνικά μας έκανε ένα κιχχχ πολύ αγριεμένο,χωρίς φουντωτή ουρά κ σκέφτηκα πως ίσως κάτι φοβήθηκε,αλλά σήμερα το πρωί η μικρή για πρώτη φορά ήρθε μέσα στα σκεπάσματα στο κρεββάτι,κανονικά κάθε πρωί κ βράδυ έρχεται η σβούρα και καθόμαστε αγκαλιά αλλά σήμερα δεν ήρθε κ έτσι άφησα την μικρή να μπει,και όταν τελικά ήρθε η σβούρα κ είδε την άλλη άρχισε πάλι τα κχχχ χωρίς φούτνωμα ουράς και κάτι αγριεμένες άλλες φωνές,που φοβήθηκα,και σε εμενα πριν λίγο πήγε να ρίξει κάτι φάπες!!!τι έπαθε και μας αγριέυει???λέτε να συνεχίσει το αγριέμα στην άλλη??τόσο καιρό τα πάνε σχετικά καλά,αν και αρπάζονται συχνά κ δαγκώνει η μία την άλλη αλλά θεωρώ πως το κάνουν μέσα στο πλαίσιο του παιχνιδιού γιατί δεν ακούμε ποτέ κχχχ από καμιά τους!πότε το κοριτσάκι μου θα συνέλθει???ουτε να αλλάξει πλευρο δεν σηκώνεται κ τα ματακια τα ανοίγει μερικά δευτερόλεπτα και μετά πάλι κλειστα Sad((( σορρυ αν σας ζαλίζω αλλά πραγματικά ανησυχώ πολύ
aggeloydaki
aggeloydaki
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : Σβούρα,Συννεφούλα,Moca (και τα αδεσποτακια του κήπου)
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/07/2012
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M_tour10

Δημοσίευση από aggeloydaki Παρ Μαρ 15, 2013 1:09 pm

ααααααααααα και χτες μας είπε η γιατρός πως τους ξεσκισε!!!αυτοί κ 2 βοηθοί προσπαθούσαν να βγαλουν την σβουρα απο την γατοφορο και εκανε σαν λυσσαμενη!ενω γενικα δεν ειναι αγριο γατι,οποιος ερχεται σπιτι μας τον μυριζει κ μετα ειναι μια χαρα!
aggeloydaki
aggeloydaki
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : Σβούρα,Συννεφούλα,Moca (και τα αδεσποτακια του κήπου)
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/07/2012
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M_tour10

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Παρ Μαρ 15, 2013 2:19 pm

Καλησπέρα! Κατ' αρχάς, μην πανικοβάλλεσαι. Smile Το γατάκι έχει κάνει μια επέμβαση, πονάει και είναι λογικό να φέρεται είτε επιθετικά είτε κακόρεχτα. Το να μην τρώει δε μου φαίνεται πολύ περίεργο, αν νιώθει πόνο ή κάποιον φόβο. Μια απ' τις δικές μου δεν έφαγε παρά την τρίτη μέρα μετά τη στείρωση (στο τέλος της 2ης νομίζω). Επίσης μπορεί για τους γιατρούς να είναι "κάτι απλό" γιατί θεωρείται μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά το ζωάκι όσο να ναι ταλαιπωρείται και ειδικά τα θηλυκά για λίγες ώρες έστω υποφέρουν. Την τρίτη μέρα να δεις που θα χοροπηδάνε και οι δυο, η ανάνηψη είναι συνήθως ραγδαία δυο, τρία 24ωρα μετά. Laughing Εμένα την 3η μέρα ήταν όλες λες και δεν τους είχε συμβεί σχεδόν τίποτα. Επίσης, για την επιθετικότητα που λες ανάμεσα στις γατούλες, δεν είναι κάτι περίεργο, ειδικά αν έχουν τις κακές τους είναι λογικό να ενταθεί. Θα υποχωρήσει μετά από λίγες μέρες και θα έρθουν στα φυσιολογικά τους. Και τώρα που δε θα ταλαιπωρούνται με οίστρους και θα πέσουν οι ορμόνες τους, θα φιλιώσουν καλύτερα. Smile Περαστικά από μας. mati mati mati mati
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Παρ Μαρ 15, 2013 2:21 pm

Α, και επίσης από τη νάρκωση ανακατεύεται γι αυτό έκανε εμετό (ειδικά αν έγινε με ένεση, που είναι πιο βαριά). Αντιβίωση έχει κάνει ενέσιμη ή από το στόμα; Γιατί αν κάνει εμετό την αντιβίωση, πρέπει να το προσέξετε, μήπως χρειαστεί να την πάτε να της κάνει ένεση.
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από houlieta Παρ Μαρ 15, 2013 4:36 pm

Ναι μωρε, μην ανησυχεις, μετα τις 3 πρώτες στειρωσεις συνηθίζεις!...
Σημερα πήγε και η Γαταμου για στείρωση, μετα τις 6 θα πάω να την πάρω..
Επίσης ρωτησα την γιατρό για εμβολιασμό όλων για λύσσα και μου είπε περίπου 10 ευρω το καθένα...
Σε μια εβδομάδα (να γιάνουν λίγο οι στειρωμένες) θα κλείσουμε ραντεβού να έρθει!...
Κανω μια προσπάθεια να γλιτωσω τις ζωούλες τους...
Για να δούμε...
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Τρι Μαρ 19, 2013 3:02 pm

houlieta έγραψε:Ναι μωρε, μην ανησυχεις, μετα τις 3 πρώτες στειρωσεις συνηθίζεις!...
Σημερα πήγε και η Γαταμου για στείρωση, μετα τις 6 θα πάω να την πάρω..
Επίσης ρωτησα την γιατρό για εμβολιασμό όλων για λύσσα και μου είπε περίπου 10 ευρω το καθένα...
Σε μια εβδομάδα (να γιάνουν λίγο οι στειρωμένες) θα κλείσουμε ραντεβού να έρθει!...
Κανω μια προσπάθεια να γλιτωσω τις ζωούλες τους...
Για να δούμε...

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση των στειρώσεων, μπατζανάκι μου!!!! Veryhappy oksmily3 oksmily3 Πο πο, για τα εμβόλια είσαι ΠΟΛΥ ω-φαρδη μιλάμε! Shocked Και μόνο 10ευρώ/γατί και θα έρθει στο σπίτι σου;;! Shocked Καλά, έχω σοβαρές αμφιβολίες αν θα βρω οποιονδήποτε να μου τα κάνει κάτω από 20-25/γατί και δεν ξέρω κανένα γιατρό στην περιοχή να έρχεται σπίτι. Sad Sad Sad Μια χαρά θα τις γλιτώσεις τις ζωούλες τους, όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς. Νομίζω αν η γειτονιά δεν ήταν γατόφιλη, θα είχατε ήδη πρόβλημα, δε νομίζω ν' αλλάξει κάτι τόσο δραματικά, ειδικά αν το δείξεις ότι έχουν εμβολιαστεί κιόλας. gatoula gatoula

Απόψε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, παραλαμβάνω τα φρεσκοστειρωμένα κοριτσούνια μου, τα τελευταία (τουλάχιστον για την ώρα). Έμειναν λίγο παραπάνω στη γιατρό αυτές λόγω Σ-Κ-Κ.Δ. (=Καθαράς Δευτέρας το τελευταίο) για ανάρρωση, θα τις κρατήσω κι εγώ κλασικά μερικές μέρες για να είμαι σίγουρη για τα τραύματα. Laughing Ανυπομονώ να τις παραλάβω και να δω τι μετάλλαξη έχουν υποστεί αυτές. happy2 (Την Μπαρμπόσα δεν την πλησιάζω πολύ πάντως, θα την αφήνω στην ησυχία της... tafos happy2)
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Τρι Μαρ 19, 2013 9:32 pm

Παρέλαβα τέρατα. Στοπ. Είναι αρκετά καλά. Στοπ. Έκαναν τη ζωή πατίνι στην έρημη τη γιατρό. Στοπ. Προσπαθούσαν να τρυπώσουν στην αποχέτευση.Στοπ. Η Μπαρμπόσα αγρίεψε ΤΟΣΟ πολύ που αναγκάστηκαν για λίγο να τη βάλουν σε κλουβί για άγριες γάτες. Στοπ. Εγώ επιβίωσα όταν τα έβαλα στη γατοφόρο(η γιατρός με κάλεσε για ενισχύσεις όταν ήταν να τα πάρει από το χώρο νοσηλείας) και είμαι ακόμα ζωντανή. Στοπ. Χωρίς τη μούρη μου κατεβασμένη. Στοπ.
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από Δ² Τρι Μαρ 19, 2013 11:14 pm

Μπράβο σας, παιδιά μου oksmily3 oksmily3
Δ²
Δ²

Θηλυκό
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M_yoohoo

Δημοσίευση από houlieta Τρι Μαρ 19, 2013 11:19 pm

Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Παρέλαβα τέρατα. Στοπ. Είναι αρκετά καλά. Στοπ. Έκαναν τη ζωή πατίνι στην έρημη τη γιατρό. Στοπ. Προσπαθούσαν να τρυπώσουν στην αποχέτευση.Στοπ. Η Μπαρμπόσα αγρίεψε ΤΟΣΟ πολύ που αναγκάστηκαν για λίγο να τη βάλουν σε κλουβί για άγριες γάτες. Στοπ. Εγώ επιβίωσα όταν τα έβαλα στη γατοφόρο(η γιατρός με κάλεσε για ενισχύσεις όταν ήταν να τα πάρει από το χώρο νοσηλείας) και είμαι ακόμα ζωντανή. Στοπ. Χωρίς τη μούρη μου κατεβασμένη. Στοπ.
Α, μια και το έχεις, έλα να κατεβάσουμε την Σαχάρα από τα κεραμύδια, διότι είναι ακόμη μέσα στο σπίτι αλλά όχι πάντα ορατη με γυμνό μάτι. ΣΤΟΠ.
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από Osi Τρι Μαρ 19, 2013 11:23 pm

Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Παρέλαβα τέρατα. Στοπ. Είναι αρκετά καλά. Στοπ. Έκαναν τη ζωή πατίνι στην έρημη τη γιατρό. Στοπ. Προσπαθούσαν να τρυπώσουν στην αποχέτευση.Στοπ. Η Μπαρμπόσα αγρίεψε ΤΟΣΟ πολύ που αναγκάστηκαν για λίγο να τη βάλουν σε κλουβί για άγριες γάτες. Στοπ. Εγώ επιβίωσα όταν τα έβαλα στη γατοφόρο(η γιατρός με κάλεσε για ενισχύσεις όταν ήταν να τα πάρει από το χώρο νοσηλείας) και είμαι ακόμα ζωντανή. Στοπ. Χωρίς τη μούρη μου κατεβασμένη. Στοπ.

Shocked Shocked
happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2
Μπραβο Τζουλακι!! Καλη αναρωση στα τερατακια σου!!!!
Osi
Osi
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 M_icecream

Δημοσίευση από ban13 Τετ Μαρ 20, 2013 12:00 am

Εμεις ειχαμε τα πρωτα σημαδια οιστρου την προηγουμενη εβδομαδα και σημερα ξεκινησε γκρινια ολη μερα ευτυχως δεν ακουγεται σχεδον καθολου και βαρελακια επισης ολη μερα, ηδη εχω μιλησει με τον κτηνιατρο και σε λιγες μερες παμε για στειρωση...
Ελεγα να το κανω Σαββατο που θα ειναι και ΣΚ μετα και θα μπορω να ειμαι σπιτι αλλα δεν ξερω αν θα της εχει περασει Suspect

Υγ. Παντως ειλικρινα απορω πως μπορει καποιος να αφηνει αστειρωτα ζωα, εγω την βλεπω και λυπαμαι μιας και νομιζω οτι ταλαιπωρειται παρα πολυ...
ban13
ban13
Prime Cat
Prime Cat

Άντρας
Σκύλος
Motto : demonio para unos angel para otros
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2012
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 Bounia

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Τετ Μαρ 20, 2013 3:59 pm

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Τα τέρατα δεν είναι πια τόσο τέρατα!!!! Veryhappy happy2 happy2 Σήμερα κάθισαν να τις χαϊδέψω κα τις δύο και γουργούρισαν. Τους έδωσα και κάτι παιχνιδάκια που δεν αρέσουν στους δικούς μου και ξετρελάθηκαν. Η Σουάν μάλιστα με άφησε να της φροντίσω λίγο την τομή με μπεταντίν γιατί, από τα νεύρα της τα πολλά, είχε κόψει ένα κομμάτι από τα ράμματα. Sad Το ίδιο και η άλλη γμτ, αλλά αυτή ακόμα δεν μπορώ να τη ζορίσω τόσο. Να πω επίσης ότι το Αρχιτέρας η Μπαρμπόσα είναι μεγάάάλη ζηλιάρα: ο βασικός τρόπος για να κάνεις αυτή τη γάτα να πλησιάσει και να ζητιανέψει μάλιστα χάδια και προσοχή είναι να δίνεις χάδια και προσοχή σε όποια άλλη γάτα βρίσκεται τριγύρω. happy2 Η Σουάν, πάλι, της ρίχνει φάπες αβέρτα. Όσο ήταν στο ιατρείο όλο κοντά κοντά κάθονταν, σχεδόν αγκαλιά, τώρα που βρήκαν γη και ύδωρ και... χαλί και καλοριφέρ, η μονοφθαλμίτσα η φουντωτή αποθρασύνθηκε. happy2 Αυτά για την ώρα...

Δ² έγραψε:Μπράβο σας, παιδιά μου oksmily3 oksmily3

Φφφφχαριστούμε!! kissss kissss kissss

houlieta έγραψε:
Α, μια και το έχεις, έλα να κατεβάσουμε την Σαχάρα από τα κεραμύδια, διότι είναι ακόμη μέσα στο σπίτι αλλά όχι πάντα ορατη με γυμνό μάτι. ΣΤΟΠ.

Ακόμα με την τρελοσαχάρα παλεύεις, ώρε Μπατζανάκι; Shocked happy2 Μωρέ, πώς μεταλλάχτηκε έτσι αυτό το θηρίο; Και μετά έλεγα εγώ για τις δικές μου. tafos Μωρέ, μήπως αρχίσει να πλησιάζει αν την πλακώσεις στις λιχουδιές; Ξέρεις, καμιά κονσέρβα κάνα κοτοπουλάκι; (τα έκανα και τα 2 και ξαφνικά τα τέρατα ξέχασαν το μίσος τους το αβυσσαλέο προς το πρόσωπό μου... geek ) Ρε τι πάθαμε με το Σαχαράκι, που φαινόταν τόσο καλό μωρό... No Το χέρι σου πώς είναι;

Osi έγραψε:

Shocked Shocked
happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2
Μπραβο Τζουλακι!! Καλη αναρωση στα τερατακια σου!!!!

Είδες είδες, παλεύω και με τίγρεις τελευταία... happy2 Και ρε παιδί μου ένα περίεργο πράγμα, η μάνα τους και η άλλη αδελφή τους, με το που με βλέπουν πέφτουν ανάσκελα για χάδια... Ειδικά η Σπάροου, αν και πλέον έξω, τα απαιτεί καθημερινά tongueout Ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίσουμε!!! grouphug grouphug

ban13 έγραψε:Εμεις ειχαμε τα πρωτα σημαδια οιστρου την προηγουμενη εβδομαδα και σημερα ξεκινησε γκρινια ολη μερα ευτυχως δεν ακουγεται σχεδον καθολου και βαρελακια επισης ολη μερα, ηδη εχω μιλησει με τον κτηνιατρο και σε λιγες μερες παμε για στειρωση...
Ελεγα να το κανω Σαββατο που θα ειναι και ΣΚ μετα και θα μπορω να ειμαι σπιτι αλλα δεν ξερω αν θα της εχει περασει Suspect

Υγ. Παντως ειλικρινα απορω πως μπορει καποιος να αφηνει αστειρωτα ζωα, εγω την βλεπω και λυπαμαι μιας και νομιζω οτι ταλαιπωρειται παρα πολυ...

Άντε με το καλό να στειρωθεί το κοριτσάκι σου!!! mati mati mati Ε, πιστεύω ως το Σ/Κ θα της έχει περάσει, ειδικά αν είναι πρώτος οίστρος δε νομίζω να κρατήσει πολύ. Απλά θα σε συμβούλευα αν γίνει Σάββατο η επέμβαση, να εξασφαλίσεις ότι θα μπορείς να είσαι σε επικοινωνία με το γιατρός μες στο σ/κ αν ω μη γένοιτο χρειαστείς κάτι. Smile Όσο για το τελευταίο που λες, το θεωρώ αδιανόητο να έχεις μία γάτα μέσα, ειδικά θηλυκή, να μην προορίζεται για αναπαραγωγή και να μην τη στειρώνεις. Δε βγάζει νόημα τέτοια απόφαση (να μη στειρωθεί) όπως και να το κοιτάξεις. tongueout Τώρα για τις έξω, τις αδέσποτες ή ημιαδέσποτες, είναι μια άλλη ιστορία. Ο καθείς πράττει ανάλογα με τις απόψεις του και με βάση τις ευθύνες που θέλει ή/και μπορεί να επωμιστεί...
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από ban13 Τετ Μαρ 20, 2013 6:52 pm

Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Άντε με το καλό να στειρωθεί το κοριτσάκι σου!!! mati mati mati Ε, πιστεύω ως το Σ/Κ θα της έχει περάσει, ειδικά αν είναι πρώτος οίστρος δε νομίζω να κρατήσει πολύ. Απλά θα σε συμβούλευα αν γίνει Σάββατο η επέμβαση, να εξασφαλίσεις ότι θα μπορείς να είσαι σε επικοινωνία με το γιατρός μες στο σ/κ αν ω μη γένοιτο χρειαστείς κάτι. Smile Όσο για το τελευταίο που λες, το θεωρώ αδιανόητο να έχεις μία γάτα μέσα, ειδικά θηλυκή, να μην προορίζεται για αναπαραγωγή και να μην τη στειρώνεις. Δε βγάζει νόημα τέτοια απόφαση (να μη στειρωθεί) όπως και να το κοιτάξεις. tongueout Τώρα για τις έξω, τις αδέσποτες ή ημιαδέσποτες, είναι μια άλλη ιστορία. Ο καθείς πράττει ανάλογα με τις απόψεις του και με βάση τις ευθύνες που θέλει ή/και μπορεί να επωμιστεί...
Ολα καλα σας πανε λοιπον και αφου ακουω και γουργουρητα τοτε ειστε σουπερ Smile
Τωρα εμεις ειναι η δευτερη μερα δεν ξερω αν ειναι ετοιμη το Σαββατο ή να το κανω απο βδομαδα, επειδη δεν ξερω αν θα ειναι ενταξει αμεσως μολις της περασει ο οιστρος οχι τιποτα αλλο.
Με τον κτηνιατρο εννοειται οτι εχω μιλησει και δεν υπαρχει προβλημα αλλα θα το σιγουρεψουμε Παρασκευη για τυχον αλλαγες, το διλημμα βεβαια παραμενει, Σαββατο ή Τριτη ???
ban13
ban13
Prime Cat
Prime Cat

Άντρας
Σκύλος
Motto : demonio para unos angel para otros
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2012
Mood : Επιχείρηση "Στειρώσεις" - Σελίδα 15 Bounia

Σελίδα 15 από 18 Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Επόμενο