Αφυδατωμένος μικρούλης...
+14
Debbie4ever
Anatoli
doremi
kat-cats
Fotoula
houlieta
tia
Osi
loulou
Δ²
vaso
Kikiriki
LAROGATA
Τζούλι το Κατσούλι
18 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 5
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Αφυδατωμένος μικρούλης...
Σήμερα είχαμε μίνι τρεξίματα με τον μικρό κηπογατούλη μας τον Μέρα, γιο της Ίσιδας, 6 περίπου μηνών. Γενικά είναι ένα ευαίσθητο ψιψίνι, το καλοκαίρι πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία με εντονότατες διάρροιες αυτός και τα αδελφάκια του για αρκετό καιρό και σώθηκε στο τσακ, με αντιβίωση και ειδική τροφή για καιρό. Κι ενώ είχε πάρει πλέον τα πάνω του, εδώ και καμιά βδομάδα μου είχε φανεί λίγο πιο αδύνατος. Τέλος πάντων, με τόσα τρεξίματα που είχα με τις διάφορες γατούλες μου (στειρώσεις, μωρά με διάφορα θέματα) τελευταία δεν του είχα δώσει τη μέγιστη σημασία που του έδινα μέχρι να τον συνεφέρω, αλλά γενικώς τον έβλεπα καλά και δε φαινόταν λερωμένος. Ώσπου χτες το πρωί το είδα να κάνει έναν εμετούλι. Εντάξει, δεν πανικοβλήθηκα, δεν είναι και τόσο σπάνιο για τα κηπόγατα γενικά κάτι να βγάλουν, μετά έδειχνε μια χαρά και έφαγε κι όλας. Σήμερα το πρωί δεν ήρθε για τάισμα, τον βρήκα να κοιμάται στο καλαθάκι του. Δεν τον ενόχλησα, λέω "θα φάει πιο μετά". Το μεσημέρι όμως που γύρισα τον εντόπισα μαζεμένο σε μια γωνίτσα του κήπου, μαζεμένο σαν μπαλίτσα, ματάκια κλειστά και να μη δίνει καμία σημασία που τον φώναζα. Τον έβαλα πάλι στο κρεβατάκι του, ούτε που αντέδρασε, δεν ήθελε να φάει μήτε να πιει, ούτε καν μεζεδάκια. Ο γιατρός θα άνοιγε μετά από κάνα δυο ώρες. Τον παρακολούθησα, δεν είδα καμία βελτίωση, τον βουτήξαμε και τον πήγαμε (ούτε στη γατοφόρο δεν πολυδιαμαρτυρήθηκε ο έρμος. ). Η διάγνωση ήταν πως ο μικρούλης είχε αφυδατωθεί, ο γιατρός είδε πως έκανε πάλι διάρροιες (είχε υγρό ποπουδάκι, αλλά επειδή καθαριζόταν μόνος του με μανία, δε φαινόταν βρώμικος αν δεν κοιτούσες καλά) και σε συνδιασμό με τον εμετό (ίσως έκανε και άλλον που δεν είδα) έχασε πολλά υγρά. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είχε καθόλου πυρετό. Του έβαλε ορό, αντιεμετική ένεση και αντιδιαρροϊκή και μας έδωσε αντιεμετικά για 4 μέρες και για μια βδομάδα αντιβίωση (ευτυχώς σε χάπια γιατί αυτός ο μικρός είναι διάολος με το σιρόπι...). Γυρίσαμε εδώ και ο μικρούλης έδειχνε λίγο καλύτερα, έφαγε και ελάχιστα από τα ειδικά φακελάκια που μας έδωσε (μας έδωσε το rc sensitivity control) και κάθισε στο καλαθάκι. Εννοείται θα μείνει μέσα σήμερα (τώρα που εκπαίδευσα και τα γονικά με τις φιλοξενίες ). Δεν έχει όρεξη για τίποτα, αλλά τουλάχιστον κοιμήθηκε γιατί πριν καθόταν μαζεμένο κι ούτε να κοιμηθεί δεν μπορούσε. Και δέχτηκε χαδάκια γουργουρίζοντας πολύ, ενώ δεν είναι χαδιαράκος. Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα ο μικρούλης, έχουμε κάνει πολύ αγώνα γι' αυτόν για μήνες...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Απ: Αφυδατωμένος μικρούλης...
αχ βρε κοριτσακι εισαι απιστευτη, δεν μου λες με θελεις στην αυλη σου?θα σου κανω και μιαρρρ και πατουσακια και οτι αλλο θες
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Βρε Μαράκι... Ειδικά εσένα δε θα σ' άφηνα στην αυλή, θα σε σπίτωνα, ήθελες δεν ήθελες! Μωρέ, τα χαζοβιόλικα τα προσέχω, αλλά μονίμως με τρέχουνε... Πάλι καλά που τον προλάβαμε, ο γιατρός είπε ότι μπορεί να έφαγε και κάτι που δεν έπρεπε και να το έπαθε. Κι είναι τέρας με το φαγητό ο συγκεκριμένος, του δίνω το εκλεκτό και λυσσάει να φάει β' ποιότητας. Να συνέλθει και θα τον ταράξω εγώ στο βραστό κοτόπουλο!
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
τουλαχιστον εχεις καλυτερες τιμες για τ'αδεσποτα ετσι δεν ειναι?Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Βρε Μαράκι... Ειδικά εσένα δε θα σ' άφηνα στην αυλή, θα σε σπίτωνα, ήθελες δεν ήθελες! Μωρέ, τα χαζοβιόλικα τα προσέχω, αλλά μονίμως με τρέχουνε... Πάλι καλά που τον προλάβαμε, ο γιατρός είπε ότι μπορεί να έφαγε και κάτι που δεν έπρεπε και να το έπαθε. Κι είναι τέρας με το φαγητό ο συγκεκριμένος, του δίνω το εκλεκτό και λυσσάει να φάει β' ποιότητας. Να συνέλθει και θα τον ταράξω εγώ στο βραστό κοτόπουλο!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Βασικά αυτός ο γιατρός (στον οποίο πηγαίνουμε και τα τελευταία 15-16 χρόνια, το Γιόντα και το μπαμπά του Γιόντα, που προηγήθηκε) κάνει γενικά καλές τιμές, νομίζω. Για την επίσκεψη, τον ορό, τις 2 ενέσεις, τα φάρμακα και 6φακελάκια ρόυαλ μας πήρε 35 ευρώ, δηλ απ' ό,τι κατάλαβα μόνο το κόστος των αντικειμένων. Και όταν πάμε πχ για αποπαρασίτωση και έλεγχο πληρώνουμε μόνο τα αποπαρασιτικά. Και τον Γιόντα όταν τον βλέπει πάλι χρεώνει μόνο τα αποπαρασιτικά και τα εμβόλια γύρω στα 25-30 το πολύ, (για εμβόλια σε αδέσποτα δεν ξέρω πόσο, αλλά μάλλον θα μάθω σύντομα γιατί έχω κάτι μικρά που ψιλοσκέφτομαι να τα εμβολιάσω). Είναι και σχετικά κοντά, οπότε μεταφορικά πληρώνω ελάχιστα ή με πάει ο πατέρας μου. Οπότε από αυτή την άποψη είμαστε εντάξει.
-
Mood :
Περαστικά στον γατούλη!!!!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Kikiriki έγραψε:Περαστικά στον γατούλη!!!!!
Κική μου, ευχαριστούμε πολύ!
Πήρα και μια φωτό του γατούλη μόλις τον φέραμε από το γιατρό, για να έχω μια ακριβή εικόνα. Έφαγε λίγο από αυτό που είχε μπροστά του ο καημενούλης.
Κι εδώ μια χθεσινή που έτρωγε με τα υπόλοιπα μικρά στην κουζίνα, δεν μπορώ να καταλάβω πότε πρόλαβε και έγινε τόσο χάλια.
Πάντως τώρα που πήγα μέσα είχε μετακινηθεί λίγο από το καλαθάκι και άρχισε να γκρινιάζει όταν με κατάλαβε ότι μπήκα, άκουσα επιτέλους τη φωνούλα του.Και κάθισε για άπειρα χαδάκια και γουργουρητά, αυτό το τέως αγρίμι. Μακάρι να συνέλθει γρήγορα ο ψυχούλης γιατί πολύ ταλαιπωρημένο έδειχνε σήμερα...
-
Mood :
Περαστικά στον μικρούλη.....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
vaso έγραψε:Περαστικά στον μικρούλη.....
Από το στόμα σου και στου γατοθεού τ' αυτί!
-
Mood :
Έλα, θα συνέλθει τώρα. Περαστικά μικρέ μου όμορφε Μέρα!!!
Αμάν βρε Τζούλι, όλο προβλήματα σου τυχαίνουν. Να μην ησυχάσεις κι εσύ λίγο
Αμάν βρε Τζούλι, όλο προβλήματα σου τυχαίνουν. Να μην ησυχάσεις κι εσύ λίγο
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Περαστικά του μωρέ του μικρούλη, και πολλή δύναμη σε σένα γιατί όπως καταλαβαίνω την χρειάζεσαι!
loulou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 2++
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι-μπανάκι-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω... όλες ίσως;
Motto : Το μέλλον ανήκει σε κείνους που ξέρουν να περιμένουν...
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/04/2008
Mood :
Περαστικα σας Τζουλι!!!!!!! Ευχομαι να γινετε γρηγορα καλα!!!!!
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
περαστικούλια και να γίνεται γρήγορα καλα!!!!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Δημητρούλα μου, αφενός... Αφετέρου προσπαθώ να το αντιμετωπίζω ψύχραιμα λέγοντας στον εαυτό μου ότι όλα αυτά είναι μικρά τμήματα ενός μεγαλύτερου προβλήματος, στο οποίο μία είναι η κύρια λύση: Μεγάλος πληθυσμός γάτων, πολλά μωρά (δηλαδή ευπαθής πληθυσμός) και επομένως λογικό να παθαίνουν μονίμως από κάτι. Κύρια λύση να συνεχίσω να στειρώνω τις θηλυκές μου, αναπόφευκτο. Και φυσικά να τα προσέχω πάρα πολύ όσο είναι μικρά κι ευαίσθητα. Όχι ότι τα προσέχω λιγότερο μετά, προς θεού, απλώς μια ενήλικη γάτα ευτυχώς έχει παραπάνω άμυνες.
Λουλού και Όσι μου, ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές και την υποστήριξη!
Τία, ευχαριστούμε...
Και τα νέα της ανάρρωσης... Ο μικρούλης δείχνει σχετικά καλύτερα σήμερα, είναι αρκετά πιο ζωηρός, αν και δεν επανήλθε ακόμα στα φυσιολογικά του. Επιτέλους άνοιξε τα ματάκια του που χθες τα είχε όλη μέρα κλειστά (μάλλον λόγω αφυδάτωσης είχαν ξεραθεί και τον έτσουζαν) και υγράνθηκε η ξερή χθες μυτούλα του. Βρήκα στην άμμο δυο τουρτίτσες αλλά όχι κάτι ακατάσχετο, ελπίζω να πετύχουμε το αντιβιωτικό και να συνέλθει, να μην τον ταλαιπωρώ πολύ με τα φάρμακα. Επίσης είχε κατακατουρήσει την άμμο, μάλλον από τα πολλά υγρά που του έβαλε χτες ο γιατρός. Δυστυχώς η όρεξή του δεν αυξήθηκε πανηγυρικά, το φακελάκι δεν το έφαγε άλλο, τσίμπησε μερικές γκαστροϊντέστιναλ κροκετούλες και τσίμπησε και λίγο κοτοπουλάκι με ρύζι που του φτιάξαμε αλλά όχι πολλά πράγματα. Η άυξηση της ζωηράδας του βασικά με κάνει πιο πολύ να αισιοδοξώ. Τον έχουμε υπό στενό έλεγχο, πιο μετά θα κάνουμε την επιχείρηση μπουκώματος με τα φάρμακά του...
Λουλού και Όσι μου, ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές και την υποστήριξη!
Τία, ευχαριστούμε...
Και τα νέα της ανάρρωσης... Ο μικρούλης δείχνει σχετικά καλύτερα σήμερα, είναι αρκετά πιο ζωηρός, αν και δεν επανήλθε ακόμα στα φυσιολογικά του. Επιτέλους άνοιξε τα ματάκια του που χθες τα είχε όλη μέρα κλειστά (μάλλον λόγω αφυδάτωσης είχαν ξεραθεί και τον έτσουζαν) και υγράνθηκε η ξερή χθες μυτούλα του. Βρήκα στην άμμο δυο τουρτίτσες αλλά όχι κάτι ακατάσχετο, ελπίζω να πετύχουμε το αντιβιωτικό και να συνέλθει, να μην τον ταλαιπωρώ πολύ με τα φάρμακα. Επίσης είχε κατακατουρήσει την άμμο, μάλλον από τα πολλά υγρά που του έβαλε χτες ο γιατρός. Δυστυχώς η όρεξή του δεν αυξήθηκε πανηγυρικά, το φακελάκι δεν το έφαγε άλλο, τσίμπησε μερικές γκαστροϊντέστιναλ κροκετούλες και τσίμπησε και λίγο κοτοπουλάκι με ρύζι που του φτιάξαμε αλλά όχι πολλά πράγματα. Η άυξηση της ζωηράδας του βασικά με κάνει πιο πολύ να αισιοδοξώ. Τον έχουμε υπό στενό έλεγχο, πιο μετά θα κάνουμε την επιχείρηση μπουκώματος με τα φάρμακά του...
-
Mood :
Τζούλη μου, επειδή οταν εχεις ζωα στην αυλή σου τυχαίνουν όλα, θα σου πω τι μου συνέστησε εμένα ο γιατρός σε αφυδάτωση!..
Εννοείται ότι πήρε αντιβίωση αλλά επιπλέον μου ειπε να του βράσω ψαρι (οτι βρω) και ρύζι με λιγι λαδι και πολύ ζουμί και να μου δίνω 3 ή και 4 φορές την ημέρα μια μεγάλη σύριγγα με το ζουμάκι!...
Πραηματικά, το ζ'ωο μέσα σε δυο μέρες αναστήθηκε (και να σκεφτείς δεν ξέραμε αν ειχαν πειραχτεί νεφρα και αν θα τα καταφέρει..)..
Αμα μπορείς, δοκιμασέ το!
Εννοείται ότι πήρε αντιβίωση αλλά επιπλέον μου ειπε να του βράσω ψαρι (οτι βρω) και ρύζι με λιγι λαδι και πολύ ζουμί και να μου δίνω 3 ή και 4 φορές την ημέρα μια μεγάλη σύριγγα με το ζουμάκι!...
Πραηματικά, το ζ'ωο μέσα σε δυο μέρες αναστήθηκε (και να σκεφτείς δεν ξέραμε αν ειχαν πειραχτεί νεφρα και αν θα τα καταφέρει..)..
houlieta έγραψε:Τζούλη μου, επειδή οταν εχεις ζωα στην αυλή σου τυχαίνουν όλα, θα σου πω τι μου συνέστησε εμένα ο γιατρός σε αφυδάτωση!..
Μαράκι, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, αυτό πραγματικά δεν το είχα ξανακούσει. Δεν είναι κακή ιδέα να δοκιμάσω (αν καθίσει να πιει από τη συρίγγα χωρίς να κινδυνεύσω να τον πνίξω ), αν και το λάδι το ψιλοφοβάμαι, δεν προκάλεσε χειρότερη διάρροια; Κι εσείς από κάτι τέτοιο δεν το είχατε πάθει; Φαντάζομαι του έβαλε ορό του δικού σας μικρούλη,ε;
-
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Ηταν πολύ μικρό, ορο δεν έβαλε...Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:houlieta έγραψε:Τζούλη μου, επειδή οταν εχεις ζωα στην αυλή σου τυχαίνουν όλα, θα σου πω τι μου συνέστησε εμένα ο γιατρός σε αφυδάτωση!..
Μαράκι, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, αυτό πραγματικά δεν το είχα ξανακούσει. Δεν είναι κακή ιδέα να δοκιμάσω (αν καθίσει να πιει από τη συρίγγα χωρίς να κινδυνεύσω να τον πνίξω ), αν και το λάδι το ψιλοφοβάμαι, δεν προκάλεσε χειρότερη διάρροια; Κι εσείς από κάτι τέτοιο δεν το είχατε πάθει; Φαντάζομαι του έβαλε ορό του δικού σας μικρούλη,ε;
Αντιβίωση και σούπα...
Λαδι θα βάλεις ελάχιστο, ίσα ίσα, αλλά άμα το φοβάσαι μη βάλεις καθόλου, δεν πειράζει!...
Ουσιαστικά, το θαύμα γίνεται από το ζουμάκι, μου είχε πει ότι το ψάρι έχει εκείνα ακριβώς τα στοιχεία που χρειάζεται για να δυναμώσει και να ανοίξει η όρεξή του, το ίδιο και το ζουμί από το ρύζι!
Εγω είχα βρει σαφρίδια, τα έβαλα μαζί με το ρύζι για βρασιμο, 10 λεπτα δλδ - βία 15 - και στράγγιξα το ζουμάκι.
Εδωσα στα μεγάλα να φανε ρυζι και ψαρια και κρατησα σε ενα μπωλ στο ψυγειο τον ζωμό.
Το έτρωγε με τρελή όρεξη, το ρουφούσε ουσιαστικά από την σύριγγα γιατι ήταν νόστιμο, και πήρε πολύ γρήγορα τα πάνω του!..
Απλά, αν το βαλεις ψυγειο να γεμίζεις την συριγγα σου και να την αφηνεις εξω κανένα μισάωρο για να πάρει θερμοκρασία δωματίου γιατί δεν το τρωνε κρύο!
Τώρα διάβασα τα νέα σας....περαστικά στον όμορφο γατούλη!!! Πιστεύω να γίνει γρήγορα καλά και να μασουλάει!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Φφφφωτούλα μας
Κατερίνα μου, ευχαριστώ πολύ πολύ. Μακάρι να συνέλθει γρήγορα γιατί δεν τον βλέπω να μασουλάει και πολύ για την ώρα.
Μαράκι, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές, ήθελα να σε ρωτήσω αν τα βάζεις μαζί το ψάρι και το ρύζι και ντρεπόμουν, είμαι άσχετη μαγείρισσα. Γιατί το κοτόπουλο μαζί με το ρύζι το βάζω και το τρώνε με μανία, ούτε σπυρί δεν αφήνουν. Φυσικά κανένα δεν τρώει τίποτα που να είναι κρύο, στον αιώνα τον άπαντα , οπότε ό,τι τους δίνω το ζεσταίνω πρώτα. Θα το δοκιμάσω αφού τελειώσουμε τη θεραπεία με τα αντιεμετικά γιατί τον βλέπω ότι ακόμα νιώθει μια αηδία, δε θέλω να τον πιέσω. Από υγρά για την ώρα είμαστε καλυμμένοι με τον ορό, αρκεί να μη σταματήσει να τρώει εντελώς πάλι. Οπότε βλέπουμε...
Κατερίνα μου, ευχαριστώ πολύ πολύ. Μακάρι να συνέλθει γρήγορα γιατί δεν τον βλέπω να μασουλάει και πολύ για την ώρα.
Μαράκι, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές, ήθελα να σε ρωτήσω αν τα βάζεις μαζί το ψάρι και το ρύζι και ντρεπόμουν, είμαι άσχετη μαγείρισσα. Γιατί το κοτόπουλο μαζί με το ρύζι το βάζω και το τρώνε με μανία, ούτε σπυρί δεν αφήνουν. Φυσικά κανένα δεν τρώει τίποτα που να είναι κρύο, στον αιώνα τον άπαντα , οπότε ό,τι τους δίνω το ζεσταίνω πρώτα. Θα το δοκιμάσω αφού τελειώσουμε τη θεραπεία με τα αντιεμετικά γιατί τον βλέπω ότι ακόμα νιώθει μια αηδία, δε θέλω να τον πιέσω. Από υγρά για την ώρα είμαστε καλυμμένοι με τον ορό, αρκεί να μη σταματήσει να τρώει εντελώς πάλι. Οπότε βλέπουμε...
-
Mood :
Εγω θα έλεγα να το αρχίσεις άμεσα!..
Και τωρα, αν μπορείς να βρεις ψάρια!..
Δεν έχω δει καλύτερο δυναμωτικό!..
Και τωρα, αν μπορείς να βρεις ψάρια!..
Δεν έχω δει καλύτερο δυναμωτικό!..
Καλά, τώρα είναι αδύνατο να βρω ψάρια, αύριο όμως ναι. Και σύριγγα δεν έχω, πρέπει να πάρω. Έδωσα το αντιεμετικό τώρα, περιμένω λίγο να δώσω και αντιβίωση... Δεν τρώει πολύ ρε γμτ, από το μεσημέρι τίποτα. Αλλά τουλάχιστον δεν έκανε άλλη διάρροια.
-
Mood :
Πήρε και αντιβίωση κι έδωσα και αρκετό νερό με τη σύριγγα, ευτυχώς το ήπιε (οπότε μπορεί να πιει και το μαγικό ζωμό της Χουλιέτας ). Λίγο πεσμένος μου φάνηκε τώρα, αλλά ίσως ήταν από το τραβολόγημα. Θα του αφήσω φαγάκι για το βράδυ ελπίζοντας κάτι να τσιμπήσει.
-
Mood :
Σήμερα ο μικρούλης μου έδωσε ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρά, γιατί όταν πήγα και τον είδα το πρωί, είχε φάει ολόκληρο το φακελάκι που του έβαλα και πολλές κροκετούλες!!! Και είναι ζωηρούλης και χαδιάρης (και φουλ γκρινιάρης σαν τον έτερο λευκό που διαβιεί σ' αυτό το σπίτι χρόνια τώρα. ). Επειδή θα λείψω το βράδυ ως αύριο το μεσημέρι, θα τον κρατήσουμε λίγο ακόμα μέσα για να ελέγχω την άμμο του και για να σιγουρέψουμε πως δε θα φάει παρά μόνο αυτό το φαγάκι που πρέπει για την ώρα. Μόνο που επειδή το δωμάτιο το θέλει η μητέρα μου, τον μετακομίσαμε στο δικό μου για την ώρα.
- Σπόιλερ:
- Και τώρα έχει ανέβει και έχει κάτσει στην αγκαλιά μου και γουργουρίζει δυνατά και ζυμώνει!
-
Mood :
Πολύ ωραία τα νέα του μικρούλη!!! περαστικά του!!!
-
Μπράβο!!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
- Σπόιλερ:
- (δε μ' αφήνει να σηκωθώ όμως, μονίμως αγκαλιά θέλει, αλλιώς ξεσηκώνει τον κόσμο, δεν πιστεύω στα μάτια μου! )
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:
- Σπόιλερ:
(δε μ' αφήνει να σηκωθώ όμως, μονίμως αγκαλιά θέλει, αλλιώς ξεσηκώνει τον κόσμο, δεν πιστεύω στα μάτια μου! )
αυτό τον γάτο τον θέλωωωωωωω γκρινιάρα!!!
-
Κι εγώ τον θέλω. Πολύ. Ο Γιόντα δεν ξέρω αν τον θέλει. Ούτε αν ο ίδιος θα ήθελε να ζήσει κατά κύριο λόγο σε ένα δωμάτιο, το δικό μου, αν ο μάστερ όντως δεν τον θέλει... Είναι απίστευτα γλυκός, με συγκινεί πολύ η συμπεριφορά του.
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Κι εγώ τον θέλω. Πολύ. Ο Γιόντα δεν ξέρω αν τον θέλει. Ούτε αν ο ίδιος θα ήθελε να ζήσει κατά κύριο λόγο σε ένα δωμάτιο, το δικό μου, αν ο μάστερ όντως δεν τον θέλει... Είναι απίστευτα γλυκός, με συγκινεί πολύ η συμπεριφορά του.
Θα τον θελήσει....αγάλι αγάλι τοφιλί να χει και νοστιμάδα!!!! χαχαχαχα θα τον συνηθίσει σιγά σιγά αφού εσύ έχεις θετική ενέργεια...θα τα μαγέψεις όλα έστω και χωρίς αυλό!!!
-
Ρε παιδιά... Και είναι τόόόσο καλός... Έλειψα περίπου 24 ώρες και το μικρό έμεινε στο δωμάτιο μόνο του, τον πρόσεχαν βέβαια οι δικοί μου, αλλά παρέα δεν είχε, και δεν πείραξε ΤΙΠΟΤΑ. Μόλις ήρθα έκανε απίστευτες γλύκες και το ίδιο μου είπε κι η μητέρα μου ότι της έκανε όποτε έμπαινε να τον δει. Και δεν ανέβηκε καν στο κρεβάτι, ενώ περίμενα να κατσικωθεί εκεί και να μη φεύγει. Και μοιάζει στο γιοντί, κι έχει ένα απίθανο γκρι καπελάκι και μια μαύρη ελίτσα στη μύτη. κι είναι γιος της Ίσιδας... Ουφ, σταματάω! Στο θέμα μου! Από υγεία ο μικρός πάει πολύ καλύτερα, εμετούς δεν είχαμε και επιτέλους τον είδα να πίνει νεράκι, και τρώει με όρεξη. Από κακάκια είναι σχηματισμένα μεν, μαλακά δε (έτρωγε και υγρή τροφή τόσες μέρες), συνεχίζουμε αντιβίωση και βλέπουμε.
Υ.Γ. είμαι περίεργη αν το βράδυ θα είναι καλό παιδί ή θα μου πηδάει στο κεφάλι κάθε δυο λεπτά. Δεν είναι πάντως άτακτος ή παιχνιδιάρης, είναι ήσυχος.
Υ.Γ. είμαι περίεργη αν το βράδυ θα είναι καλό παιδί ή θα μου πηδάει στο κεφάλι κάθε δυο λεπτά. Δεν είναι πάντως άτακτος ή παιχνιδιάρης, είναι ήσυχος.
-
Mood :
Τζούλι τον μάγεψες στο είπα εγώ!!!! χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλύτερα!!!
-
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
kat-cats έγραψε:Τζούλι τον μάγεψες στο είπα εγώ!!!! χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλύτερα!!!
Ε, δεν ήθελε και πολύ, τον αποχαύνωσε η ζέστη και η φροντίδα, μου φαίνεται.
doremi έγραψε:
Και πέρα από το λιώσιμο που υφίσταμαι εδώ και ώρες που γύρισα (και τον κοιτάζω σαν ξεμωραμένη, ξελιγωμένη και ξετσίπωτη γατολάγνα ), να σας πω ότι πήραμε την προτελευταία δόση αντιεμετικού και το αντιβιωτικό μας. Το πρώτο μας δυσκόλεψε λιγάκι γιατί δεν του το έβαλα καλά, και το έφτυσε και μετά του το ξανάβαλα και ένα μικρό κομμάτι διαλύθηκε στο στόμα του και μετά άφρισε το καημενάκι μου. Όμως έδωσα νεράκι με σύριγγα και συνήλθε αμέσως. Το αντιβιωτικό ευτυχώς έχει γεύση και το καταπίνει χωρίς καμία δυσκολία για την ώρα.
- Σπόιλερ:
- Και τώρα που έχω ξαπλώσει κάθεται στην καρέκλα απέναντι και με κοιτάζει με μισόκλειστα μάτια και πεθαίνωωωω...
-
Mood :
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Ο μικρούλης Σμόκι το εφτάψυχο μωρό μας
» Μικρούλης ψάχνει σπίτι.
» Χαρίζεται ο μικρούλης Pixel!
» (ΔΕΝ) Χαρίζεται (ΠΙΑ) ο μικρούλης Ποντικούλης
» Χαρίζεται ο μικρούλης Σπόκ!
» Μικρούλης ψάχνει σπίτι.
» Χαρίζεται ο μικρούλης Pixel!
» (ΔΕΝ) Χαρίζεται (ΠΙΑ) ο μικρούλης Ποντικούλης
» Χαρίζεται ο μικρούλης Σπόκ!
Σελίδα 1 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios