Αφυδατωμένος μικρούλης...
+14
Debbie4ever
Anatoli
doremi
kat-cats
Fotoula
houlieta
tia
Osi
loulou
Δ²
vaso
Kikiriki
LAROGATA
Τζούλι το Κατσούλι
18 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Αφυδατωμένος μικρούλης...
το ξερω βρε! μου το ειχες ξαναγραψει! απλα σε πειραζω..!!
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Τζουλίνω θα βρεθεί η άκρη και θα στρώσει ο μικρός. Και εγώ έτσι είμουν.. στα έγραψα άλλωστε. Θα βρεθεί το κατάλληλο φάρμακο και μετά τέρμα διάρροια!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Κορίτσια μου...
Αν συμβεί αυτό, Ναταλάκι μου, θα διοργανώσω το πιο εξαίσιο Πάρτυ της Σφικτής Θκατούλας που έγινε ποτέ! Άντε, μετά το δικό σας...
Αν συμβεί αυτό, Ναταλάκι μου, θα διοργανώσω το πιο εξαίσιο Πάρτυ της Σφικτής Θκατούλας που έγινε ποτέ! Άντε, μετά το δικό σας...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Μάλλον το σύμπαν αποφάσισε να με καλοπιάσει σήμερα, γιατί τα καλά νέα μου ήρθαν μαζί. Λοιπόν που λέτε, χθες, συγχισμένη με τις διάρροιες του μικρού κι επειδή δεν είχα χρόνο/δυνατότητα να τον πάω σε γιατρό πριν την Τετάρτη, είπα να κάνω μια τελευταία απόπειρα με το σιρόπι που είπε ο ήδη υπάρχων γιατρός. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν το έβαλα σε φαγητό, αλλά, παρά τις εντονότατες αντιδράσεις του μικρού και με βοήθεια τρίτου, κατάφερα και του το έδωσα με σύριγγα. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν το πρωί στην άμμο του βρήκα 2 σφικτές θκατούλες και τίποτα άλλο!!! Και τώρα πριν λίγο που ξαναπήγε πάλι το ίδιο!!!
Ίσως έκανα εγώ μλκια που το έβαζα το φάρμακο στο φαγητό και δεν έκανε σωστή απορρόφηση, τι να πω; Και το φαγητό αντιδιαρροϊκό ήταν υποτίθεται, ποιος ξέρει... Τέλος πάντων, αφού φαίνεται να τον πιάνει θα κάνουμε όλη τη θεραπεία έτσι (όσο και να χτυπιέται σαν το ψάρι στη στεριά ο μικρός όταν του το δίνουμε..) και βλέπουμε. Πάντως ότι κάτι τον πιάνει είναι υπερανακουφιστικό!
Ίσως έκανα εγώ μλκια που το έβαζα το φάρμακο στο φαγητό και δεν έκανε σωστή απορρόφηση, τι να πω; Και το φαγητό αντιδιαρροϊκό ήταν υποτίθεται, ποιος ξέρει... Τέλος πάντων, αφού φαίνεται να τον πιάνει θα κάνουμε όλη τη θεραπεία έτσι (όσο και να χτυπιέται σαν το ψάρι στη στεριά ο μικρός όταν του το δίνουμε..) και βλέπουμε. Πάντως ότι κάτι τον πιάνει είναι υπερανακουφιστικό!
- Σπόιλερ:
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Αχ και είναι και υπερκούκλος!!
Μπράβο βρε Τζούλι, άντε επιτέλους να σας γυρίσει και λίγο!!
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Δ² έγραψε:Αχ και είναι και υπερκούκλος!!
-
Mood :
Μπραβο ρε Τζουλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αστον να χτυπιεται!! θα το πιει και θα πει και ενα τραγουδι! γατισιο εννοειται!!!
Καλα ε!! ειναι πολυ ζουζουνης!!! κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!!! φτου φτου!!!
Αστον να χτυπιεται!! θα το πιει και θα πει και ενα τραγουδι! γατισιο εννοειται!!!
Καλα ε!! ειναι πολυ ζουζουνης!!! κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!!! φτου φτου!!!
Osi- Senior Cat
-
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Mood :
Όσιιι!
Και τραγούδι και ποίημα και Σαίκσπιρ θα απαγγείλει μη σου πω, θέλει δε θέλει! Αν σταματήσει όντως έτσι η διάρροια και δεν επανέλθει με το πέρας τη θεραπείας, θα κάνω ένα πάρτυ από δω ως το χωριό του Άι-Βασίλη!!!
Και τραγούδι και ποίημα και Σαίκσπιρ θα απαγγείλει μη σου πω, θέλει δε θέλει! Αν σταματήσει όντως έτσι η διάρροια και δεν επανέλθει με το πέρας τη θεραπείας, θα κάνω ένα πάρτυ από δω ως το χωριό του Άι-Βασίλη!!!
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Όσιιι!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Τέλεια τα νέα σας!!
Εγώ δεν βάζω ποτέ φάρμακο μέσα στο φαγητό τους γιατί θέλω να είμαι σίγουρη οτι παίρνουν όλη την δοσολογία που παίρνει. Προτιμώ σίγουρα τα χάπια και αν δεν υπάρχει σε χάπι κάποιο φάρμακο ,σιρόπι όπου το δίνω με σύριγγα.
Εγώ δεν βάζω ποτέ φάρμακο μέσα στο φαγητό τους γιατί θέλω να είμαι σίγουρη οτι παίρνουν όλη την δοσολογία που παίρνει. Προτιμώ σίγουρα τα χάπια και αν δεν υπάρχει σε χάπι κάποιο φάρμακο ,σιρόπι όπου το δίνω με σύριγγα.
-
Mood :
Ναταλάκι μου... Μωρέ, ολόκληρη την ποσότητα έπαιρνε, φρόντιζα να γλύψει ως και την τελευταία υποψία φαγητού, αλλά μάλλον δε γινόταν σωστά η απορρόφηση έτσι. Αυτό με το φαγητό το χρησιμοποιώ πιο πολύ για τα έξω που είναι πιο άγρια και δύσκολα τα αρπάζεις να τους χώσεις σιρόπι στο στόμα... Κατά τα άλλα, τα νέα μας είναι σχετικά ενθαρρυντικά, ο μικρός παίρνει το σιρόπι με τη σύριγγα και τα κακάκια είναι σφιχτά και ελάχιστα μαλακά προς το τέλος 1-2 φορές τη μέρα. Το μόνο κακό είναι ότι προχτές μου έκανε έναν εμετό (τον οποίο λύσσαξε να φάει επιτόπου, ευτυχώς που τον πρόλαβα... ), αλλά ίσως φταίει που έφαγε λαίμαργα και έβγαλε τις κροκετούλες αμάσητες... Τέλος πάντων, το σιρόπι για τη διάρροια τον πιάνει, ανησυχώ ωστόσο για μετά το τέλος της θεραπείας... Πάντως, θα κανονίσω να τον δει γιατρός συντόμως...
-
Mood :
Ο μικρούλης παίρνει τις τελευταίες δόσεις του σιροπιού σήμερα, τα κακάκια συνεχίζουν να είναι όπως προανέφερα, μέχρι 2 φορές τη μέρα. Από όρεξη για φαγητό και παιχνίδι άλλο τίποτα, θα φάει κι εμένα, αφού κατέβει βέβαια από το κεφάλι μου. Έκλεισα επίσης ραντεβού με μία γιατρό που μου σύστησαν στην περιοχή (σε μακρινές περιοχές ήξερα ήδη 2 πολύ καλούς, αλλά η αλήθεια είναι ότι η απόσταση με απασχολεί αν είναι να πηγαίνουμε σε μόνιμη βάση) την Πέμπτη το πρωί για γενικό έλεγχο. Επειδή σκέφτομαι να κάνω και τεστ για τις ανίατες, έχω την εξής απορία: Για να πάρουν αίμα για το τεστ (και γενικά εξετάσεις αίματος) πρέπει να γίνει μέθη ή κάτι τέτοιο;; (γιατί το διάβασα εδώ μέσα σε άλλες δημοσιεύσεις και ανησύχησα) Γιατί όποτε έχουμε κάνει στο Γιόντα, δεν έγινε τίποτα τέτοιο, κανονικά του πήρε, εν ψυχρώ. Να σας πω επίσης ότι ανησυχώ ιδιαίτερα πώς θα τον βρει γενικά η γιατρός στην εξέταση, μην έχει και τίποτα σοβαρό το μωρό μου γενικά. Τον έχω λατρέψει αυτό το γάτο, έχω πάθει την πλάκα μου.
-
Mood :
Τζουλίνω, ηρέμηση κάνουν μόνο αν το γατί δεν κάθεται. Αν είναι είναι ήρεμος θα του πάρουν κανονικά!!
Όλα καλά θα πάνε!!
Όλα καλά θα πάνε!!
-
Mood :
natalouko έγραψε:Τζουλίνω, ηρέμηση κάνουν μόνο αν το γατί δεν κάθεται. Αν είναι είναι ήρεμος θα του πάρουν κανονικά!!
Όλα καλά θα πάνε!!
Αχ, ωραία, ευχαριστώ για την απάντηση Ναταλάκι μου. Έχεις πείρα εσύ. Μακάρι να πάνε όντως όλα καλά, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά αυτός ο μικρός, ελπίζω να είναι υγιής και να ζήσει κοντά μας πολλά χρόνια απολαμβάνοντας τις ανέσεις του "μέσα".
-
Mood :
όλαα καλαα θα πάνεε!!!
και θα ζήσετε πολλα πολλα ομορφα χουρχουριστά χρόνιααα μαζιι!!!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
tia έγραψε:όλαα καλαα θα πάνεε!!!
-
Mood :
Καλησπέρα σας και μιάου από εμάς!!! Προ ολίγου γυρίσαμε από τη νέα γιατρό μας και έχουμε πάμπολλα νέα! Αφενός έχω να δηλώσω ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ από τη συγκεκριμένη γιατρό, καμία σχέση με τον προηγούμενο. Μου εξήγησε τα πάντα, υπήρξε πολύ προσεκτική και αναλυτική, μου είπε και πράγματα που δεν ήξερα και δεν είχα διαβάσει ούτε εδώ και ήταν πάρα πολύ καλή στο χειρισμό του μικρούλη, το ίδιο και ο βοηθός της. Και φοβερό σύστημα επίσης. Κατόπιν αυτών τον μικρούλη θα τον πηγαίνω εκεί, μου είναι και εξαιρετικά κοντά. Αλλά φυσικά το θέμα μας είναι ο μικρός, τον οποίο, με βάση την εξέταση στο ιατρείο, βρήκε πολύ καλά! Καρδιά τέλεια, μάτια, αυτιά όλα εντάξει, στο στόμα απειροελάχιστη ουλίτιδα, την οποία όμως δικαιολογεί απόλυτα γιατί τώρα βγαίνουν πλήρως τα ενήλικά του δόντια και δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι. Για τις διάρροιες μου είπε πως κρίνοντας από τη μορφή είναι ξεκάθαρα κολίτιδα (να σημειωθεί ότι ο μικρός πλέον κάνει πλήρως σχηματισμένα, λίγο μαλακά προς το τέλος) και σε περίπτωση που ξαναγίνει μου σύστησε κάποια άλλη τροφή της hills. Πιθανόν η κολίτιδα προκλήθηκε από απανωτές ιώσεις, κάτι που έφαγε έξω, οτιδήποτε. Σχετικά με τα φάρμακα που μας έδωσε ο άλλος γιατρός, για το ερσέ... μου είπε ότι δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο στην κολίτιδα (όντως την ουσιαστική βελτίωση την είδα μετά από αυτό, ειδικά 2 μέρες μετά τη λήξη της θεραπείας) και ότι το άλλο αντιβιωτικό γενικά έχει κάποιες παρενέργειες στα μάτια και το αποφεύγουν, αλλά εντάξει, καλά τα είδε τα ματάκια του. Το πολύ ευχάριστο είναι ότι ο μικρούλης μου έχει πάει 3,150 ενώ πριν ένα μήνα ήταν με το ζόρι 2,500!!!! Και μάλιστα με διαιτητική τροφή, αν έτρωγε κανονική θα είχε πάρει κι άλλο μου είπε! Μου είπε σταδιακά να την αλλάξω με άλλη της ρόυαλ και μάλιστα για ενήλικες γάτες, στην ηλικία του αυτό προτείνει, δεν ξέρω γιατί. Και τον βρήκε και πλήρως έτοιμο για στείρωση, αλλά θα κάνουμε πρώτα το επαναληπτικό εμβόλιο τον άλλο μήνα και θα το συζητήσουμε τότε. Επίσης πήραμε αίμα για να κάνουμε εξετάσεις για λευχαιμία, aids και τελικά πήραμε και για την ξηρή και την οφθαλμική μορφή της περιτονίτιδας. Στην αρχή έλεγα να μην το κάνουμε το τελευταίο, αλλά μου είπε ότι γενικά, αφού παίρνουμε που παίρνουμε αίμα, ας έχουμε έστω μια γενική ιδέα και είπα οκ. δε θα ανησυχήσω πάντως ιδιαίτερα για το τελευταίο, αφού ξέρω ότι είναι μυστήρια τα πράγματα με τον ιό αυτό, τα δύο πρώτα με αγχώνουν. Μάλιστα θα κάνει πλήρη εξέταση και για τα τρία, όχι απλό τεστ για aids και λευχαιμία, γι' αυτό ίσως αργήσουν λίγο τα αποτελέσματα. Αλλά, αφού τον βρήκε κλινικά σε εξαίρετη κατάσταση, κάναμε και το πρώτο μας εμβόλιο (το τετραπλό)! Και επίσης έχω να σας πω το καταπληκτικό ως η πιο περήφανη γατομάνα του κόσμου: Το παιδί μου έκατσε και του πήρε η γιατρός αίμα από το λαιμουδάκι του αφού τον ξύρισε ΧΩΡΙΣ να του κάνει ηρέμηση! Κι εκείνη και ο βοηθός της εντυπωσιάστηκαν πόσο ήρεμος και καλός ήταν. "Πρώτη φορά" μου λέει "παίρνω τόσο αίμα από γάτα χωρίς ηρέμηση"! Αχ, μακάρι να είναι καλά το παιδί μου, τουλάχιστον από λευχαιμία και aids, φοβάμαι πάρα πολύ. Κατόπιν αυτών είμαστε σπίτι και ο μικρός από τότε που γυρίσαμε, αφού έφαγε, ήπιε και έπαιξε, κοιμάται στα πόδια μου. Ανησυχώ για τις εξετάσεις, να σας πω, την αλήθεια και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη θετική σας γατοενέργεια. Α, φυσικά και θα ανοίξουμε και θέμα σύντομα.
-
Mood :
Μπράβο Τζούλι, τα νέα σας υπέροχα και χαίρομαι πολύ!!!
Μην ανησυχείς...όλα θα είναι καλά...τι στο καλό όλα πάνω στο γατούλη θα πέσουν;;; όχι, θα είναι μια χαρά και το πολύ πολύ να χρειαστεί ειδική τροφή και όλα θα είναι μια χαρά!! περαστικά σας και να μας γράψεις τα νεότερα από τις εξετάσεις!!
Μην ανησυχείς...όλα θα είναι καλά...τι στο καλό όλα πάνω στο γατούλη θα πέσουν;;; όχι, θα είναι μια χαρά και το πολύ πολύ να χρειαστεί ειδική τροφή και όλα θα είναι μια χαρά!! περαστικά σας και να μας γράψεις τα νεότερα από τις εξετάσεις!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Κατερίνα μου, για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Η ειδική τροφή και οτιδήποτε αντιμετωπίσιμο δε με πειράζει καθόλου, αφού είχα την τύχη να μπορώ να τον κρατήσω, έχω κάθε πρόθεση να κάνω το καλύτερο του καλύτερου γι' αυτόν. Για ανοσοανεπάρκεια και ειδικά για λευχαιμία φοβάμαι πιο πολύ, που μου είπε πως είναι το χειρότερο, αφού ζούσε έξω, αν και δεν υπάρχει καμία ένδειξη πάνω του για κάτι τέτοιο. Το νωρίτερο που μπορώ να περιμένω πάντως είναι αύριο το απόγευμα για τα πρώτα αποτελέσματα...
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Καλησπέρα σας και μιάου από εμάς!!! Προ ολίγου γυρίσαμε από τη νέα γιατρό μας και έχουμε πάμπολλα νέα! Αφενός έχω να δηλώσω ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ από τη συγκεκριμένη γιατρό, καμία σχέση με τον προηγούμενο. Μου εξήγησε τα πάντα, υπήρξε πολύ προσεκτική και αναλυτική, μου είπε και πράγματα που δεν ήξερα και δεν είχα διαβάσει ούτε εδώ και ήταν πάρα πολύ καλή στο χειρισμό του μικρούλη, το ίδιο και ο βοηθός της. Και φοβερό σύστημα επίσης. Κατόπιν αυτών τον μικρούλη θα τον πηγαίνω εκεί, μου είναι και εξαιρετικά κοντά. Αλλά φυσικά το θέμα μας είναι ο μικρός, τον οποίο, με βάση την εξέταση στο ιατρείο, βρήκε πολύ καλά! Καρδιά τέλεια, μάτια, αυτιά όλα εντάξει, στο στόμα απειροελάχιστη ουλίτιδα, την οποία όμως δικαιολογεί απόλυτα γιατί τώρα βγαίνουν πλήρως τα ενήλικά του δόντια και δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι. Για τις διάρροιες μου είπε πως κρίνοντας από τη μορφή είναι ξεκάθαρα κολίτιδα (να σημειωθεί ότι ο μικρός πλέον κάνει πλήρως σχηματισμένα, λίγο μαλακά προς το τέλος) και σε περίπτωση που ξαναγίνει μου σύστησε κάποια άλλη τροφή της hills. Πιθανόν η κολίτιδα προκλήθηκε από απανωτές ιώσεις, κάτι που έφαγε έξω, οτιδήποτε. Σχετικά με τα φάρμακα που μας έδωσε ο άλλος γιατρός, για το ερσέ... μου είπε ότι δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο στην κολίτιδα (όντως την ουσιαστική βελτίωση την είδα μετά από αυτό, ειδικά 2 μέρες μετά τη λήξη της θεραπείας) και ότι το άλλο αντιβιωτικό γενικά έχει κάποιες παρενέργειες στα μάτια και το αποφεύγουν, αλλά εντάξει, καλά τα είδε τα ματάκια του. Το πολύ ευχάριστο είναι ότι ο μικρούλης μου έχει πάει 3,150 ενώ πριν ένα μήνα ήταν με το ζόρι 2,500!!!! Και μάλιστα με διαιτητική τροφή, αν έτρωγε κανονική θα είχε πάρει κι άλλο μου είπε! Μου είπε σταδιακά να την αλλάξω με άλλη της ρόυαλ και μάλιστα για ενήλικες γάτες, στην ηλικία του αυτό προτείνει, δεν ξέρω γιατί. Και τον βρήκε και πλήρως έτοιμο για στείρωση, αλλά θα κάνουμε πρώτα το επαναληπτικό εμβόλιο τον άλλο μήνα και θα το συζητήσουμε τότε. Επίσης πήραμε αίμα για να κάνουμε εξετάσεις για λευχαιμία, aids και τελικά πήραμε και για την ξηρή και την οφθαλμική μορφή της περιτονίτιδας. Στην αρχή έλεγα να μην το κάνουμε το τελευταίο, αλλά μου είπε ότι γενικά, αφού παίρνουμε που παίρνουμε αίμα, ας έχουμε έστω μια γενική ιδέα και είπα οκ. δε θα ανησυχήσω πάντως ιδιαίτερα για το τελευταίο, αφού ξέρω ότι είναι μυστήρια τα πράγματα με τον ιό αυτό, τα δύο πρώτα με αγχώνουν. Μάλιστα θα κάνει πλήρη εξέταση και για τα τρία, όχι απλό τεστ για aids και λευχαιμία, γι' αυτό ίσως αργήσουν λίγο τα αποτελέσματα. Αλλά, αφού τον βρήκε κλινικά σε εξαίρετη κατάσταση, κάναμε και το πρώτο μας εμβόλιο (το τετραπλό)! Και επίσης έχω να σας πω το καταπληκτικό ως η πιο περήφανη γατομάνα του κόσμου: Το παιδί μου έκατσε και του πήρε η γιατρός αίμα από το λαιμουδάκι του αφού τον ξύρισε ΧΩΡΙΣ να του κάνει ηρέμηση! Κι εκείνη και ο βοηθός της εντυπωσιάστηκαν πόσο ήρεμος και καλός ήταν. "Πρώτη φορά" μου λέει "παίρνω τόσο αίμα από γάτα χωρίς ηρέμηση"! Αχ, μακάρι να είναι καλά το παιδί μου, τουλάχιστον από λευχαιμία και aids, φοβάμαι πάρα πολύ. Κατόπιν αυτών είμαστε σπίτι και ο μικρός από τότε που γυρίσαμε, αφού έφαγε, ήπιε και έπαιξε, κοιμάται στα πόδια μου. Ανησυχώ για τις εξετάσεις, να σας πω, την αλήθεια και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη θετική σας γατοενέργεια. Α, φυσικά και θα ανοίξουμε και θέμα σύντομα.
Μονο εγω πηρα τον ταρζαν και την τσιτα μαζι σε γατο???
Μπραβο Τζουλι και μικρε αφυδατωμενε!!!!!!!!
υπεροχα νεα!!!
Μη φοβασαι για τις εξετασεις ολα καλα θα πανε! τιποτα δεν θα εχει! θα δεις!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Osi έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Καλησπέρα σας και μιάου από εμάς!!! Προ ολίγου γυρίσαμε από τη νέα γιατρό μας και έχουμε πάμπολλα νέα! Αφενός έχω να δηλώσω ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ από τη συγκεκριμένη γιατρό, καμία σχέση με τον προηγούμενο. Μου εξήγησε τα πάντα, υπήρξε πολύ προσεκτική και αναλυτική, μου είπε και πράγματα που δεν ήξερα και δεν είχα διαβάσει ούτε εδώ και ήταν πάρα πολύ καλή στο χειρισμό του μικρούλη, το ίδιο και ο βοηθός της. Και φοβερό σύστημα επίσης. Κατόπιν αυτών τον μικρούλη θα τον πηγαίνω εκεί, μου είναι και εξαιρετικά κοντά. Αλλά φυσικά το θέμα μας είναι ο μικρός, τον οποίο, με βάση την εξέταση στο ιατρείο, βρήκε πολύ καλά! Καρδιά τέλεια, μάτια, αυτιά όλα εντάξει, στο στόμα απειροελάχιστη ουλίτιδα, την οποία όμως δικαιολογεί απόλυτα γιατί τώρα βγαίνουν πλήρως τα ενήλικά του δόντια και δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι. Για τις διάρροιες μου είπε πως κρίνοντας από τη μορφή είναι ξεκάθαρα κολίτιδα (να σημειωθεί ότι ο μικρός πλέον κάνει πλήρως σχηματισμένα, λίγο μαλακά προς το τέλος) και σε περίπτωση που ξαναγίνει μου σύστησε κάποια άλλη τροφή της hills. Πιθανόν η κολίτιδα προκλήθηκε από απανωτές ιώσεις, κάτι που έφαγε έξω, οτιδήποτε. Σχετικά με τα φάρμακα που μας έδωσε ο άλλος γιατρός, για το ερσέ... μου είπε ότι δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο στην κολίτιδα (όντως την ουσιαστική βελτίωση την είδα μετά από αυτό, ειδικά 2 μέρες μετά τη λήξη της θεραπείας) και ότι το άλλο αντιβιωτικό γενικά έχει κάποιες παρενέργειες στα μάτια και το αποφεύγουν, αλλά εντάξει, καλά τα είδε τα ματάκια του. Το πολύ ευχάριστο είναι ότι ο μικρούλης μου έχει πάει 3,150 ενώ πριν ένα μήνα ήταν με το ζόρι 2,500!!!! Και μάλιστα με διαιτητική τροφή, αν έτρωγε κανονική θα είχε πάρει κι άλλο μου είπε! Μου είπε σταδιακά να την αλλάξω με άλλη της ρόυαλ και μάλιστα για ενήλικες γάτες, στην ηλικία του αυτό προτείνει, δεν ξέρω γιατί. Και τον βρήκε και πλήρως έτοιμο για στείρωση, αλλά θα κάνουμε πρώτα το επαναληπτικό εμβόλιο τον άλλο μήνα και θα το συζητήσουμε τότε. Επίσης πήραμε αίμα για να κάνουμε εξετάσεις για λευχαιμία, aids και τελικά πήραμε και για την ξηρή και την οφθαλμική μορφή της περιτονίτιδας. Στην αρχή έλεγα να μην το κάνουμε το τελευταίο, αλλά μου είπε ότι γενικά, αφού παίρνουμε που παίρνουμε αίμα, ας έχουμε έστω μια γενική ιδέα και είπα οκ. δε θα ανησυχήσω πάντως ιδιαίτερα για το τελευταίο, αφού ξέρω ότι είναι μυστήρια τα πράγματα με τον ιό αυτό, τα δύο πρώτα με αγχώνουν. Μάλιστα θα κάνει πλήρη εξέταση και για τα τρία, όχι απλό τεστ για aids και λευχαιμία, γι' αυτό ίσως αργήσουν λίγο τα αποτελέσματα. Αλλά, αφού τον βρήκε κλινικά σε εξαίρετη κατάσταση, κάναμε και το πρώτο μας εμβόλιο (το τετραπλό)! Και επίσης έχω να σας πω το καταπληκτικό ως η πιο περήφανη γατομάνα του κόσμου: Το παιδί μου έκατσε και του πήρε η γιατρός αίμα από το λαιμουδάκι του αφού τον ξύρισε ΧΩΡΙΣ να του κάνει ηρέμηση! Κι εκείνη και ο βοηθός της εντυπωσιάστηκαν πόσο ήρεμος και καλός ήταν. "Πρώτη φορά" μου λέει "παίρνω τόσο αίμα από γάτα χωρίς ηρέμηση"! Αχ, μακάρι να είναι καλά το παιδί μου, τουλάχιστον από λευχαιμία και aids, φοβάμαι πάρα πολύ. Κατόπιν αυτών είμαστε σπίτι και ο μικρός από τότε που γυρίσαμε, αφού έφαγε, ήπιε και έπαιξε, κοιμάται στα πόδια μου. Ανησυχώ για τις εξετάσεις, να σας πω, την αλήθεια και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη θετική σας γατοενέργεια. Α, φυσικά και θα ανοίξουμε και θέμα σύντομα.
Μονο εγω πηρα τον ταρζαν και την τσιτα μαζι σε γατο???
Μπραβο Τζουλι και μικρε αφυδατωμενε!!!!!!!!
υπεροχα νεα!!!
Μη φοβασαι για τις εξετασεις ολα καλα θα πανε! τιποτα δεν θα εχει! θα δεις!
Όχι, μωρέ, φυσιολογικό είναι να αντιδρά όταν τον ζορίζεις, δεν το περίμενα κι εγώ με τίποτα να καθίσει να του πάρουν αίμα από λαιμό έτσι χωρίς να φρικάρει. Ο Γιόντα μόνο από το πόδι έχει καθίσει, λαιμό ποτέ. Ακόμα και οι γιατροί απόρησαν εκεί, έλεγαν τι φοβερός γάτος που είναι ο μικρούλης. (Τι χάπατο που είναι έπρεπε να λένε βέβαια μάλλον... ) Μωρέ, δεν ξέρω για τις εξετάσεις, έχω τρομάξει ιδιαίτερα με τα διάφορα που ακούω και διαβάζω αλλά θα δούμε...
Εσείς πώς πάτε;
-
Mood :
Υπάρχω και εγώ εδώ....η Κίρα, το μαρσουπιλαμί είναι όνομα και πράγμα....
Δεν θα έχει τίποτα, θα είναι μια χαρά!!!
-
kat-cats έγραψε:Υπάρχω και εγώ εδώ....η Κίρα, το μαρσουπιλαμί είναι όνομα και πράγμα....
;;; Εχμ, θα ομολογήσω ότι δεν κατάλαβα το νόημα αυτής της φράσης στο σημείο τούτο, αν και είμαι και λίγο αργής καύσεως. Αν φάνηκε ότι αγνόησα κάποιο ποστ, ουδέποτε το αγνόησα, απλώς απάντησα στην προηγούμενη σελ. Αν το νόημα της φράσης ήταν ότι και η Κίρα είναι επίσης η τσίτα και ο ταρζάν μαζί, τότε πάω πάσο. Μάλλον εγώ έπεσα στο πιο βαριεστημένο για οποιαδήποτε αντίδραση πλάσμα της ζούγκλας, τι να πω.
Έντιτ: Ευχαριστώ και πάλι ΠΟΛΥ για την υποστήριξη!
-
Mood :
χαχαχαχαχαχαχα ε ναι κοριτσάκι μου αυτό ακριβώς εννοούσα....me tarzan, you jane!! χαχαχαχα έτσι για να μην έχουν κάποιοι μοναξιές και κάποιοι άλλοι να εκτιμούν την ηρεμία των γατουδίων τους!!!
-
χαχαχαχαχαχαχα!!!
Τοτε Kat-cats ειμαστε στα φυσιολογικα πλαισια ε???
Τζουλακι το μαρσουπιλαμι ειναι παιδικο κινουμενο σχεδιο! πολυ πλακα! αλλα αμα του μοιαζει... με γεια σας...!!!
Εμεις μια χαρα! φτου να μην τον ματιασω!
πηδαει σαν το κατσικι, οταν δεν κοιμαται... και γκρινιαζει και φωναζει αμα θελει να παιξει και δεν τον παιζουμε... γιατι τρωμε μεσημεριανο για παραδειγμα... αυτος ομως δεν πτοειται και συνεχιζει να παιζει μονος του!
Η γουνα του εχει γινει πιο μεταξενια απο ποτε, ο πωπος του εστρωσε και απο κακα ενταξει ειμαστε! Αυτα τα νεα μας!
Τζουλακι το μαρσουπιλαμι ειναι παιδικο κινουμενο σχεδιο! πολυ πλακα! αλλα αμα του μοιαζει... με γεια σας...!!!
πηδαει σαν το κατσικι, οταν δεν κοιμαται... και γκρινιαζει και φωναζει αμα θελει να παιξει και δεν τον παιζουμε... γιατι τρωμε μεσημεριανο για παραδειγμα... αυτος ομως δεν πτοειται και συνεχιζει να παιζει μονος του!
Η γουνα του εχει γινει πιο μεταξενια απο ποτε, ο πωπος του εστρωσε και απο κακα ενταξει ειμαστε! Αυτα τα νεα μας!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
kat-cats έγραψε:χαχαχαχαχαχαχα ε ναι κοριτσάκι μου αυτό ακριβώς εννοούσα....me tarzan, you jane!! χαχαχαχα έτσι για να μην έχουν κάποιοι μοναξιές και κάποιοι άλλοι να εκτιμούν την ηρεμία των γατουδίων τους!!!
Α, ωραία, με τη δεύτερη τουλάχιστον το κατάλαβε το "αργής καύσεως". Η ηρεμία του ήταν αυτό που κατέστησε το έδαφος πρόσφορο ώστε να μείνει μέσα ο μικρός. Ωστόσο και τέρας ζωηράδας να ήταν (που είναι κάποιες φορές) και πάλι θα τον λάτρευα.
Osi έγραψε:χαχαχαχαχαχαχα!!!
Το ξέρω το μαρσουπιλαμί με την τεράστια ουρά, για την ακρίβεια από δω μέσα το έμαθα προσφάτως. Ευτυχώς του μικρούλη δεν του μοιάζει, από καμία άποψη για την ώρα. Αν μακρουλέψει και ζωηρέψει στο μέλλον δεν ξέρω. ΤΕΛΕΙΑ τα νέα σας, φτου φτου φτου και ξαναφτού, έτσι κι ακόμα καλύτερα να συνεχίσετε!
Και στις δύο!
Και κάτι από τα νέα του μικρούλη, το κακό είναι ότι μόλις μου έκανε ένα μικρό εμετό. Με είχε προειδοποιήσει η γιατρός όμως ότι μπορεί να κάνει εμετό, όπως και διάρροια, από το εμβόλιο, και να είναι άκεφος για 24-48 ώρες και να κάνει και πυρετό. Πήγε όμως πριν λίγο στην άμμο του και έκανε τα πιο σχηματισμένα και σφιχτά κακάκια που τον έχω δει να κάνει ποτέ. Τι να πω, ελπίζω να είναι παροδική αδιαθεσία λόγω του εμβολίου, κατά τα άλλα η διάθεσή του ήταν εξαιρετική ως τώρα.
-
Mood :
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΕ AIDS ΚΑΙ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
ΑΡΝΗΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
ΑΡΝΗΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!
-
Mood :
εγω παλι γιατι ημουν σιγουρη οτι θα βγει αρνητικος?????????
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Όσι μου Εντάξει μωρέ, ποτέ δεν ξέρεις, ειδικά όταν υπάρχει μεγάλος γατοπληθυσμός, τα λοιμώδη αυξάνονται. Αυτό που μου έδινε ελπίδα γενικώς ήταν ότι ενώ έχουμε γάτες έξω 10 ετών και 6 ετών (εκτός από τις νεαρές) και γενικά αρκετά μεγάλες σε ηλικία και ανεμβολίαστες και κυκλοφορούν κάμποσες αστείρωτες πάλι μεγαλούτσικες, δεν είχαμε τίποτα ύποπτες απώλειες ή κάποια να φαίνεται βαριά άρρωστη. Τώρα για την περιτονίτιδα, να σου πω την αλήθεια, ένα ποσοστό το ψιλοπεριμένω να βγει ίσως θετικός, δε θα πανικοβληθώ, αφενός είναι θέμα εργαστηρίου, αφετέρου στην ομάδα ιών δεν είναι και τόσο δύσκολο να εκτεθεί και δε νομίζω ότι μπορεί να προσδιοριστεί με σιγουριά αν είναι όντως ο συγκεκριμένος. Και τόσες γατούλες έχω ακούσει που έχουν και δεν έχουν νοσήσει, οπότε, ό,τι και να βγει (από βδομάδα το περιμένουμε) θα προσπαθήσω να φανώ ψύχραιμη. Α, και με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι αφού είναι αρνητικός ο μικρός, λογικά θα είναι αρνητική και η μαμά Ίσιδα! Και κάποιες από τις υπόλοιπες λογικά...
-
Mood :
τελεια τα νεακια σας,ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣΣΣΣΣ!!!!!
SophiCat- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 04
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : PHILIA,LIU,
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/11/2012
Mood :
SophiCat έγραψε:τελεια τα νεακια σας,ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣΣΣΣΣ!!!!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ SophiCat με τα υπέροχα γατομωρά!!!
-
Mood :
Η πρωτη μου σκεψη βασικα ηταν αυτη... οτι αν ειχε κατι σοβαρο θα ειχαν και τα υπολοιπα της αυλης οποτε κατι θα καταλαβαινες εστω με τα χρονια... Το θεμα ειναι οτι ο αφυδατωμενος ειναι υγιεστατος!!! οι γενικες βγηκαν? ολα οκ φανταζομαι ε?
Η εξεταση για περιτονιτιδα ειναι ξεχωριστη? εμεις δεν καναμε! ισως επειδη ειχε κανει τα εμβολια...
Η εξεταση για περιτονιτιδα ειναι ξεχωριστη? εμεις δεν καναμε! ισως επειδη ειχε κανει τα εμβολια...
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Γενικές μου είπε η γιατρός ότι δε χρειάζεται να κάνουμε ακόμα, δε θα της πουν λέει κάτι σε αυτή τη φάση, αφού η κλινική του εικόνα είναι ικανοποιητική. Δεν επέμεινα, καθώς μου είπε πως στα λοιμώδη πρέπει να δώσουμε έμφαση τώρα. Και γενικά μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη ως γιατρός. Θα τη ρωτήσω βέβαια μήπως πριν τη στείρωση πρέπει να κάνουμε τίποτα προληπτικές εξετάσεις ή και κατά τη στείρωση αν κρίνει πως τότε πρέπει να γίνουν και γενικές. Για περιτονίτιδα ξεχωριστή εξέταση κάνει (πάλι από το αίμα) αλλά άλλου τύπου, που πάντα αργεί να βγει (νομίζω βιοχημικές). Πάντως διάβασα ότι πολύ δύσκολα μια γάτα (ειδικά από αυτές που ζουν έξω) βγαίνει εντελώς αρνητική στην περιτονίτιδα, σημασία έχει ο βαθμός/το ποσοστό. Μου το είπε και η γιατρός ότι στην Ελλάδα είναι πολύ συχνή η εμφάνιση αυτής της ομάδας ιών. Δεν πολυήθελα να την κάνω, αλλά επειδή αφενός υπάρχει ήδη άλλος γάτος στο σπίτι, αφετέρου στο απώτερο μέλλον θα ήθελα να πάρω κι άλλο γατούνι, δεν είναι κακό να δω τι παίζει στο περίπου, αφού κι εκείνη το πρότεινε.
-
Mood :
και εμεις καναμε βιοχημικες αλλα στα χαρτια που μου εδωσε δεν ειδα κατι!! μονο τις γενικες εχω νομιζω.. ουτε θυμαμαι να μου ειπε κατι γι αυτο...
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω ιδέα και όσο πιο πολύ διαβάζω γι' αυτό το σιχαμένο τον κορονοϊό, τόσο πιο πολύ σκέφτομαι ότι τζάμπα το ψάχνουμε εντέλει... Τίποτα δεν είναι απολύτως σίγουρο, καθώς μόνο ένας ιός από την ομάδα των κορονοϊών μπορεί να υποστεί μετάλλαξη στο σώμα της γάτας (αν υποστεί) και να νοσήσει. Αν έχει εκτεθεί στην ομάδα, πράγμα που αποκαλύπτουν οι εξετάσεις με βάση κάποιες παραμέτρους και όχι με απόλυτη βεβαιότητα, μπορεί να έχει αυτόν ή οποιονδήποτε άλλο της ομάδας. Οποισδήποτε άλλος ιός της ομάδας προκαλεί συνήθως μια ελαφριά διάρροια. Και ακόμα κι αν, ω μη γένοιτο, έχει το συγκεκριμένο ιο, αν το περιβάλλον είναι ευνοϊκό, το ανοσοποιητικό του γατιού χωρίς κάποια καταστολή και κυρίως αν περάσει την ηλικία των 3ετών, δε νοσεί συνήθως. Τώρα για τις βιοχημικές δεν ξέρω ακριβώς τι είναι, απλώς κάπου είχα διαβάσει ότι τον ιό αυτό τον ανιχνεύεις από βιοχημικές.
-
Mood :
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Ο μικρούλης Σμόκι το εφτάψυχο μωρό μας
» Μικρούλης ψάχνει σπίτι.
» Χαρίζεται ο μικρούλης Pixel!
» (ΔΕΝ) Χαρίζεται (ΠΙΑ) ο μικρούλης Ποντικούλης
» Χαρίζεται ο μικρούλης Σπόκ!
» Μικρούλης ψάχνει σπίτι.
» Χαρίζεται ο μικρούλης Pixel!
» (ΔΕΝ) Χαρίζεται (ΠΙΑ) ο μικρούλης Ποντικούλης
» Χαρίζεται ο μικρούλης Σπόκ!
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios