Αφυδατωμένος μικρούλης...
+14
Debbie4ever
Anatoli
doremi
kat-cats
Fotoula
houlieta
tia
Osi
loulou
Δ²
vaso
Kikiriki
LAROGATA
Τζούλι το Κατσούλι
18 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Αφυδατωμένος μικρούλης...
Ξεκινώντας αντίστροφα...
Κατερίνα μου, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές, τις συμβουλές και τις πληροφορίες. Εννοείται πως του δίνω την ειδική κτηνιατρική τροφή κατά της διάρροιας, απλά δεν έτυχε να βρω της hills και πήρα της royal, που του αρέσει και παραπάνω, θα πάρω όμως και της χιλς μόλις ευκαιρίσω, αλλά και κοτόπουλο, με τόσα τρεξίματα δεν έχω προλάβει να ανασάνω. Για την αποπαρασίτωση μου την είπε ο γιατρός να την κάνουμε γιατί είχαν περάσει 3μήνες από την προηγούμενη και να αποκλείσουμε αυτό τον κίνδυνο. Μετά το προβιοτικό (μου το έχει πει άλλος γιατρός αυτό, γι' αυτό και το έδωσα, το διάβασα και στο ίντερνετ να το συστήνουν κι άλλοι κτηνίατροι) παρατηρώ κάποια βελτίωση πάντως. Θα δείξει...
Sophicat, ευχαριστώ πολύ! Βασικά με το προβιωτικό καλύτερα πάμε. Το είχα διαβάσει κι εγώ για το νεράκι, απλά φοβήθηκα να το βάλω μήπως του μυρίζει το νεράκι και δεν πίνει και πάθει πάλι αφυδάτωση. Γι' αυτό προτίμησα στο φαγητό, που η όποια μυρωδιά καλύπτεται. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!
Χουλιετομαρία τον αγαπώ, μου έχει κλέψει ανεπιστρεπτί την καρδιά αυτός ο
Κατερίνα μου, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές, τις συμβουλές και τις πληροφορίες. Εννοείται πως του δίνω την ειδική κτηνιατρική τροφή κατά της διάρροιας, απλά δεν έτυχε να βρω της hills και πήρα της royal, που του αρέσει και παραπάνω, θα πάρω όμως και της χιλς μόλις ευκαιρίσω, αλλά και κοτόπουλο, με τόσα τρεξίματα δεν έχω προλάβει να ανασάνω. Για την αποπαρασίτωση μου την είπε ο γιατρός να την κάνουμε γιατί είχαν περάσει 3μήνες από την προηγούμενη και να αποκλείσουμε αυτό τον κίνδυνο. Μετά το προβιοτικό (μου το έχει πει άλλος γιατρός αυτό, γι' αυτό και το έδωσα, το διάβασα και στο ίντερνετ να το συστήνουν κι άλλοι κτηνίατροι) παρατηρώ κάποια βελτίωση πάντως. Θα δείξει...
Sophicat, ευχαριστώ πολύ! Βασικά με το προβιωτικό καλύτερα πάμε. Το είχα διαβάσει κι εγώ για το νεράκι, απλά φοβήθηκα να το βάλω μήπως του μυρίζει το νεράκι και δεν πίνει και πάθει πάλι αφυδάτωση. Γι' αυτό προτίμησα στο φαγητό, που η όποια μυρωδιά καλύπτεται. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!
Χουλιετομαρία τον αγαπώ, μου έχει κλέψει ανεπιστρεπτί την καρδιά αυτός ο
- Σπόιλερ:
- (γατοσπιτο)
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Πως είναι ο γατούλης σήμερα;;;
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Κατερινάκι, ευχαριστώ πολύ πολύ που ρωτάς. Γενικά από διάθεση, ενεργητικότητα και όρεξη ο μικρούλης είναι πάρα πολύ καλά (φτου να μην τον ματιάσω) μόνο που κάνει σταθερά δυο φορές τη μέρα (μία το βράδυ, μία το πρωί) διάρροια. Του έφτιαξα κοτόπουλο και ρύζι που του αρέσει, θα του το δώσω αργότερα μήπως δω βελτίωση. Μόλις ηρεμήσω λίγο με τη Ματίλντα και με το τρελό πήξιμο που θα έχω 14-19 του μήνα, θα τον πάω είτε στον ίδιο είτε σε άλλο γιατρό να τον ξαναδεί γιατί δε βγαίνει άκρη. Γενικά τα φροντίζω τα φροντίζω κι όλο θέματα έχουνε, δεν ξέρω τι να κάνω. Τεσπα, αρκετά γκρινιάζω, θα δείξει.
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Είναι ένας κούκλος ο μικρός!!!
Καλώς τον δέχτηκες!!!
Θα γίνει καλά, μην ανησυχείς!!
Καλώς τον δέχτηκες!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
natalouko έγραψε:Είναι ένας κούκλος ο μικρός!!!
Καλώς τον δέχτηκες!!!
Ναταλάκι.... Μόλις ανοίξω θέμα επισήμως, θα σας καλέσω άμεσα να μας δείτε αναλυτικά. Η αλήθεια είναι ότι έχω ανησυχήσει γιατί είναι καιρό αυτό το πράγμα, αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει δε φεύγουν εύκολα οι διάρροιες. (σου έστειλα και π.μ. σχετικά, να μου πεις την άποψή σου όποτε θέλεις )
-
Mood :
Σου απάντησα στα πμ!!
Δυστυχώς αν τα πιάσει διάρροια και είναι κολίτιδα δεν φεύγει εύκολα...
Δυστυχώς αν τα πιάσει διάρροια και είναι κολίτιδα δεν φεύγει εύκολα...
-
Mood :
Το βλέπω... Ευχαριστώ και πάλι.
-
Mood :
Μόλις κάναμε 2 σχηματισμένες θκατούλες κι από πάνω λίγο... ντρέσσινγκ με διάρροια. Κάτι είναι και αυτό.
-
Mood :
Κάτι πρέπει να γίνεται με την εντερική χλωρίδα του μικρούλη γιατί από τότε που άρχισα να βάζω προβιοτικό στο φαγητό συμβαίνει το εξής: Κάνει μια δυο καλές (ως και σφικτές) θκατούλες και από πάνω διάρροια. Έμαθα πως υπάρχουν ειδικές πάστες για γάτες που ισορροπούν την εντερική χλωρίδα τους, αλλά ο δικός μας γιατρός δεν έχει κάτι τέτοιο . Μόλις με το καλό ηρεμήσω με την άλλη ψιψίνα και τελειώσω με κάτι τρεξίματα, θα δω τι θα κάνω με την περίπτωσή του από ιατρικής άποψης.
Το μόνο(; ) δυσάρεστο είναι ότι τις τελευταίες μέρες δε φαίνεται και πολύ ευτυχισμένος εδώ μέσα. Γκρινιάζει συχνά, σε σημείο που λες ότι μάλλον κλαίει, έχει τρομερή ενεργητικότητα και αποζητά συνεχώς σημασία, αλλά όχι με χαδιάρικο τρόπο, με παιχνίδι-επίθεση. Και δεν είναι ότι δεν παίζω και δεν ασχολούμαι μαζί του, αντιθέτως. Και εκεί που ήταν αρνί, με έχει ταράξει στις δαγκωνιές και στις νυχιές πάνω στο παιχνίδι. Μάλλον του λείπουν τα γατοαδελφάκια του και η ελευθερία του έξω. Στην αρχή του άρεσε πολύ, αλλά τώρα που δυνάμωσε μάλλον θέλει να φύγει. Στεναχωριέμαι πολύ που ουσιαστικά τον κρατάω "αιχμάλωτο", αλλά δε νομίζω πως θα επιβιώσει έξω με τόσο μεγάλο πρόβλημα και θα ήθελα πολύ να του προσφέρω ένα ασφαλές σπιτικό για πάντα. Τι να πω, θα δούμε, μέχρι να συνέλθει πάντως θα ζει εδώ.
Το μόνο(; ) δυσάρεστο είναι ότι τις τελευταίες μέρες δε φαίνεται και πολύ ευτυχισμένος εδώ μέσα. Γκρινιάζει συχνά, σε σημείο που λες ότι μάλλον κλαίει, έχει τρομερή ενεργητικότητα και αποζητά συνεχώς σημασία, αλλά όχι με χαδιάρικο τρόπο, με παιχνίδι-επίθεση. Και δεν είναι ότι δεν παίζω και δεν ασχολούμαι μαζί του, αντιθέτως. Και εκεί που ήταν αρνί, με έχει ταράξει στις δαγκωνιές και στις νυχιές πάνω στο παιχνίδι. Μάλλον του λείπουν τα γατοαδελφάκια του και η ελευθερία του έξω. Στην αρχή του άρεσε πολύ, αλλά τώρα που δυνάμωσε μάλλον θέλει να φύγει. Στεναχωριέμαι πολύ που ουσιαστικά τον κρατάω "αιχμάλωτο", αλλά δε νομίζω πως θα επιβιώσει έξω με τόσο μεγάλο πρόβλημα και θα ήθελα πολύ να του προσφέρω ένα ασφαλές σπιτικό για πάντα. Τι να πω, θα δούμε, μέχρι να συνέλθει πάντως θα ζει εδώ.
-
Mood :
Mάλιστα...πάντως το προβιοτικό κακό δεν του κάνει. Ο γιατρός δεν μπορεί να σου πει τι θα μπορούσες να κάνεις σε αυτή την περίπτωση...;; πάντως αυτό που γνωρίζω για τα σκυλιά ειναι ότι στην αρχή οι θκατούλες όπως λες είναι συμπαγείς και όσο αδειάζει το έντερο είναι λογικό να φαίνονται διαρροικές...μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο;;; ή απλά θέλει και λίγο χρόνο να φτιάξουν οι ισορροπίες... αχ μωρέ είχε μάθει ο έρημος σε άλλο στυλ και τώρα δυσκολεύεται....με τα δικά σου δεν έρχεται σε επαφή ώστε να μπορέσει να "ηρεμήσει";; γιατί όντως δύσκολο το βλέπω να επιβιώνει με τέτοιο πρόβλημα.... μπράβο σου βρε Τζούλι που το προσπαθείς τόσο, λίγοι θα το έκαναν! εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Αφενός ευχαριστούμε πολύ για τις ευχούλες μια ακόμα φορά. Αφετέρου... όταν λες δικά μου, εννοείς προφανώς τον Γιόντα γιατί μόνο αυτός είναι μόνιμος σ' αυτό το σπίτι. Με τον Γιόντα τον φέρνω σταδιακά σε επαφή και στην αρχή φάνηκαν να έχουν μια συγκρατημένη ανοχή το ένα με το άλλο, αλλά μετά ο Γιόντα του ψιλοκόλησε (όχι ιδιαίτερα επιθετικά, αλλά τον κυνηγούσε να τον μυρίσει από πάνω μέχρι κάτω) και έκτοτε ο μικρός τον φοβάται και τον αποφεύγει.Και ο Γιόντα καλό είναι να μη ζορίζεται λόγω καρδιάς. Με τη φιλοξενούμενη Ματίλντα δεν τον έφερα σε επαφή, μην πέσει καμιά γρατζουνιά ή έντονο παιχνίδι και ανοίξει το τραύμα της, αλλά κι επειδή αυτή έρχεται απευθείας απ' έξω και, αφού είπαμε να μείνει μέσα ο μικρός, να εμβολιαστεί κλπ κι έχει κάνει και πλήρη αποπαρασίτωση πριν λίγες μέρες, ας το αποφύγω. Όσο και να το θέλει πάντως δεν μπορεί να επιβιώσει έξω γιατί πέρα από τον πολύ αδύναμο οργανισμό του και τη φτωχή του ανάπτυξη, όταν τρώει οτιδήποτε πέρα από την ειδική τροφή τα αποτελέσματα είναι χάλια. Το ιδανικό θα ήταν ο μικρούλης να έχει μια συνομίληκη παρέα αλλά υπό τις συνθήκες ζωής μου είναι απλώς αδύνατον να συμβεί αυτό άμεσα και δε σκόπευα έτσι κι αλλιώς να πάρω δεύτερη γάτα τώρα, αν και το ήθελα πολύ. Θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή ο καημένος, γιατί παίζεται η ζωή του κι ας μην το ξέρει. Ευτυχώς όμως, παρότι γκρινιάζει συχνά, δε δείχνει ενδιαφέρον όποτε ανοίγουν πόρτες, οπότε ίσως θέλει απλά σημασία. Πάντως τα κακά του δεν είναι φυσιολιγικά, τα πρώτα σφιχτά και σκουρόχρωμα και μετά εντελώς διάρροια ανοιχτόχρωμου χρώματος και δύσοσμη (συγνώμη για την περιγραφή ) Ο γιατρός το μόνο που είπε ήταν να δώσω αυτό το ερσε... σε συνδυασμό με την άλλη αντιβίωση και θα σφίξει, το οποίο ερσε... για δεύτερη φορά ήταν να το πάρει. Την πρώτη δεν του έκανε τίποτα, τη δεύτερη πήρε μερικές δόσεις ανακατεμένες σε υγρή τροφή και έγινε χειρότερα. Τι να πω, γενικά έχω μια μικρή επιφύλαξη για κάποια πράγματα που έχουν προκύψει με το συγκεκριμένο γιατρό και ίσως πάρω και μια άλλη γνώμη, δε χάνω τίποτα, θα δούμε.
-
Mood :
Το ερσέ... δεν είναι προβιοτικό πάντως... Είναι ανθρώπινο αντιδιαρροϊκό φάρμακο, το οποίο γενικά αντενδείκνυται (στους ανθρώπους) όταν η διάρροια έχει προκληθεί από λοίμωξη (να μην εξηγήσω ακριβώς τι γίνεται στο έντερο...).
Δεν ξέρω αν κάνει για σας, ρώτα και το γιατρό σου, εμένα πάντως η διάρροια (που είχε προκληθεί από αντιβίωση) πέρασε με προβιοτικό για ανθρώπους (ένα συγκεκριμένο, που παίρνουν και οι άνθρωποι όταν τους χορηγείται αντιβίωση, δε γράφω όνομα για ευνόητους λόγους). Έπαιρνε μισή κάψουλα το πρωί και μισή το βράδι. (Η κάψουλα ανοίγει και έπαιρνε τη σκόνη που ήταν μέσα).
Περαστικά!!!
Δεν ξέρω αν κάνει για σας, ρώτα και το γιατρό σου, εμένα πάντως η διάρροια (που είχε προκληθεί από αντιβίωση) πέρασε με προβιοτικό για ανθρώπους (ένα συγκεκριμένο, που παίρνουν και οι άνθρωποι όταν τους χορηγείται αντιβίωση, δε γράφω όνομα για ευνόητους λόγους). Έπαιρνε μισή κάψουλα το πρωί και μισή το βράδι. (Η κάψουλα ανοίγει και έπαιρνε τη σκόνη που ήταν μέσα).
Περαστικά!!!
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
funambolo έγραψε:Το ερσέ... δεν είναι προβιοτικό πάντως... Είναι ανθρώπινο αντιδιαρροϊκό φάρμακο, το οποίο γενικά αντενδείκνυται (στους ανθρώπους) όταν η διάρροια έχει προκληθεί από λοίμωξη (να μην εξηγήσω ακριβώς τι γίνεται στο έντερο...).
Περαστικά!!!
Σαγκομάνα, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις συμβουλές! Κι εμένα αυτό το ερσέ... μου έκανε εντύπωση που μου το έδωσε, όμως το διασταύρωσα και από άλλους ότι το δίνουν ενίοτε οι γιατροί σε γάτες, ωστόσο σε καμία από τις περιπτώσεις που διάβασα δεν είχε αποτέλεσμα. Ακριβώς αυτό το προβιοτικό που λες δίνω κι εγώ και περίπου παρόμοια ποσότητα. Βλέπω βελτίωση αν και δεν έχει λυθεί εντελώς το πρόβλημα, μάλλον γιατί η διάρροια από κάτι άλλο ξεκίνησε που δεν το έχουμε βρει ακόμα, παράσιτο ή μικρόβιο ή και τα δύο, και η αντιβίωση την επανέφερε μάλλον. Τι να πω, είμαστε υπό διερεύνηση...
-
Mood :
Τζούλι μου, μια και ήδη έχεις δώσει ένα σωρό χρήματα για αυτό το θέμα χωρίς αποτέλεσμα, το γατί έχει ταλαιπωρηθεί και συνεχίζει να ταλαιπωρείται, δεν πας μια βόλτα σε μια κλινική να δώσεις κάτι παραπάνω αλλά να γίνει εξέταση κοπράνων και να βρουν επιτέλους τι έχει το γατάκι; Φρόντισε, εφόσον το κάνεις, να έχει περάσει κανένα 20ήμερο τουλάχιστον από την τελευταία χορήγηση αντιβίωσης, ώστε να μην αλλοιώσει το αποτέλεσμα... Τι να πω, ταλαιπωρείστε και οι δύο και ο συγκεκριμένος γιατρός φαίνεται να πειραματίζεται!
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Θα συμφωνησω με τη Δ2!!
τα χρηματα που δινεις και δεν βλεπεις και αποτελεσμα δεν αξιζουν!
Ρωτησα χθες την κτηνιατρο για την παστα με τα προβιοτικα και μου την εδειξε!
παντως και εμενα τετοιες θκατουλες εκανε πριν λιγο καιρο! τωρα λογω κλειστης αμμολεκανης δεν τον βλεπω! σχηματισμενα και για τοπ λιγη διαρροια! ρε μηπως εχει καμια ταινια το μικρο??
πηγαινε το αλλου να τελειωνετε! να ησυχασετε και εσυ και αυτος!
τα χρηματα που δινεις και δεν βλεπεις και αποτελεσμα δεν αξιζουν!
Ρωτησα χθες την κτηνιατρο για την παστα με τα προβιοτικα και μου την εδειξε!
παντως και εμενα τετοιες θκατουλες εκανε πριν λιγο καιρο! τωρα λογω κλειστης αμμολεκανης δεν τον βλεπω! σχηματισμενα και για τοπ λιγη διαρροια! ρε μηπως εχει καμια ταινια το μικρο??
πηγαινε το αλλου να τελειωνετε! να ησυχασετε και εσυ και αυτος!
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Τεστ κοπράνων δεν έχετε κάνει?? Νόμιζα οτι είχατε κάνει και του έδωσε αντίβιωση..
-
Mood :
ΤΙΠΟΤΑ δε μου έχει κάνει, δεν το έχει αναφέρει καν! Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν έχει κάνει καμία εξέταση τόσον καιρό και απλώς μου έδωσε φάρμακα. Θα τον πάω αλλού το συντομότερο, το έχω αποφασίσει έτσι κι αλλιώς και δε με πειράζει να δώσω παραπάνω χρήματα, ίσα ίσα αν είναι να γίνει καλά το μικρό να δώσω και να παραδώσω, μικρότερη ταλαιπωρία θα έχουμε μακροπρόθεσμα από κάθε άποψη! Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, με βοήθησαν στην απόφασή μου. Λέτε πρέπει να πάμε οπωσδήποτε σε κλινική για να γίνουν οι εξετάσεις ή θα μπορούσα να το ψάξω και σε καλά εξοπλισμένο ιατρείο, γιατρό που να εμπιστεύομαι παραπάνω τελος παντων, να τον δουν και αν είναι να με παραπέμψουν; Κατά τα άλλα σήμερα πάλι το ίδιο, μια καλή θκατουλίτθα, λίγη διάρροια, με το προβιοτικό...
Όσο για την ταινία, Όσι μου, έχουμε κάνει τρεις αποπαρασιτώσεις, αν έχει μείνει τίποτα μόνο με εξέταση μπορεί να φανεί πλέον, νομίζω. Σκουλήκια πάντως δεν έβγαιναν στα κακά του ούτε στα χειρότερα της διάρροιας, οπότε δε νομίζω να είναι τόσο εκτεταμένη μια τέτοια μόλυνση ώστε να προκαλεί από μόνη της αυτό το πράγμα...
Όσο για την ταινία, Όσι μου, έχουμε κάνει τρεις αποπαρασιτώσεις, αν έχει μείνει τίποτα μόνο με εξέταση μπορεί να φανεί πλέον, νομίζω. Σκουλήκια πάντως δεν έβγαιναν στα κακά του ούτε στα χειρότερα της διάρροιας, οπότε δε νομίζω να είναι τόσο εκτεταμένη μια τέτοια μόλυνση ώστε να προκαλεί από μόνη της αυτό το πράγμα...
-
Mood :
Ασε και μενα με ρωτησε η Koneko αν καναμε εξεταση κοπρανων και με εβαλε σε σκεψεις!!! μου ειπε για 150 εξετασεις, μεχρι και ουρων, αλλα αυτη ουτε που την ανεφερε!
Χθες που την ρωτησα (κτηνιατρο) τι ακριβως εχει μου λεει παρασιτα αλλα δεν ξερω ακριβως τι! αυτα κανουν κυκλο γι αυτο θα του δωσουμε 4 φορες μιλμπεμαξ ανα 15 ημερες και μετα μια φορα το μηνα! ουτε εμενα βγαζει σκουληκια πλεον!
Ρε αφου εσεις εχετε αυτη την κλινικη στο Πικερμι, ειδα πολλους να γραφουν γι αυτη, γιατι δεν τον πας εκει να τελειωνεις?? τοσα ατομα ειναι σιγουρα θα βγαλουν ακρη!
Στο τελος βλεπω να τον φερνω κι εγω Αθηνα!
Χθες που την ρωτησα (κτηνιατρο) τι ακριβως εχει μου λεει παρασιτα αλλα δεν ξερω ακριβως τι! αυτα κανουν κυκλο γι αυτο θα του δωσουμε 4 φορες μιλμπεμαξ ανα 15 ημερες και μετα μια φορα το μηνα! ουτε εμενα βγαζει σκουληκια πλεον!
Ρε αφου εσεις εχετε αυτη την κλινικη στο Πικερμι, ειδα πολλους να γραφουν γι αυτη, γιατι δεν τον πας εκει να τελειωνεις?? τοσα ατομα ειναι σιγουρα θα βγαλουν ακρη!
Στο τελος βλεπω να τον φερνω κι εγω Αθηνα!
Osi- Senior Cat
-
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Mood :
Δεν είμαι και πολύ σίγουρη, αλλά νομίζω ότι γενικά μου πέφτει πολύ μακριά αυτή η Κλινική και δεν έχω και μεταφορικό, μόνο με ταξί. Υπάρχει και άλλη μια πιο κοντά μου, στην Αγία Παρασκευή, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ή όχι. Βέβαια, αν κριθεί αναγκαίο θα τον πάω οπουδήποτε. Επίσης, επειδή σκέφτομαι γενικά να αλλάξω γιατρό γιατί κάποια πράγματα σε αυτόν δε με καλύπτουν, έλεγα να απευθυνθώ πρώτα σε γιατρό, δεν ξέρω... Είμαι σε σκέψη. (Πάντως το να μη μου έχει κάνει καμία εξέταση, παρότι βλέπει ότι το ψάχνω πολύ, δε μου αρέσει. )
Έντιτ: Πώς ακριβώς το ξέρετε όμως ότι έχει μόνο παράσιτα κι ότι δεν έχει γυρίσει σε κολίτιδα ή κάποια άλλη μόλυνση τέλος πάντων;
Έντιτ: Πώς ακριβώς το ξέρετε όμως ότι έχει μόνο παράσιτα κι ότι δεν έχει γυρίσει σε κολίτιδα ή κάποια άλλη μόλυνση τέλος πάντων;
-
Mood :
ειναι λογικο σχετικα με το τελευταιο που ειπες για τις εξετασεις!
Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω σχετικα με Αθηνα αλλα εγω προσωπικα εκει θα τον πηγαινα! εστω με ταξι!
Ποιος ο λογος να μπλεχτεις με αλλον κτηνιατρο και φτου απο την αρχη! και αμα δεν σου βγει καλος? ας γινει καλα και βρες παραλληλα και νεο κτηνιατρο!
και εγω μια ωρα με το αυτοκινητο κανω για να παω στην δικια μας! ειδικα οταν εχω και τον Οσι μεσα που δεν τρεχουμε!
Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω σχετικα με Αθηνα αλλα εγω προσωπικα εκει θα τον πηγαινα! εστω με ταξι!
Ποιος ο λογος να μπλεχτεις με αλλον κτηνιατρο και φτου απο την αρχη! και αμα δεν σου βγει καλος? ας γινει καλα και βρες παραλληλα και νεο κτηνιατρο!
και εγω μια ωρα με το αυτοκινητο κανω για να παω στην δικια μας! ειδικα οταν εχω και τον Οσι μεσα που δεν τρεχουμε!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Τώρα που το κοιτάω, δεν είναι τόσο μακριά τελικά, αλλού νόμιζα ότι ήταν. Έλεγα μήπως έπρεπε να με παραπέμψουν εκεί, ότι πρέπει δηλαδή να δώσει κάποιος γιατρός παραπομπή ή κάτι τέτοιο. Μόλις ηρεμήσω λίγο και έχω χρόνο να τον πάω (σε λίγες μέρες δηλαδή), θα το ψάξω.
-
Mood :
σορρυ τωρα ειδα την τελευταια ερωτηση!
μα εχει γυρισει σε κολιτιδα λογω τον παρασιτων! εγω αυτο καταλαβα τουλαχιστον! απλα κανει την αγωγη ωστε αν υπαρχουν μεσα του προνυμφες να της εξοντωσουμε!
Να σε παραπεμψουν???
ποιος γιατρος στην Ελλαδα θα παραδεχοταν οτι δεν ξερει??? Πολυ λιγοι.....
Αν και αυτο θα ηταν το σωστο, αλλα δυστυχως μας αφηνουν να ταλαιπωριομαστε!
μα εχει γυρισει σε κολιτιδα λογω τον παρασιτων! εγω αυτο καταλαβα τουλαχιστον! απλα κανει την αγωγη ωστε αν υπαρχουν μεσα του προνυμφες να της εξοντωσουμε!
Να σε παραπεμψουν???
ποιος γιατρος στην Ελλαδα θα παραδεχοταν οτι δεν ξερει??? Πολυ λιγοι.....
Αν και αυτο θα ηταν το σωστο, αλλα δυστυχως μας αφηνουν να ταλαιπωριομαστε!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Ε, έλεγα ότι παραπέμπουν για πιο βαριά περιστατικά κι ότι ίσως το νοσοκομείο δε δέχεται απλά για επίσκεψη-έλεγχο, μόνο αν σε στείλουν για ειδικές εξετάσεις/χειρουργείο. Καλά, αν είναι θα τους πάρω τηλ και θα μάθω,δεν είναι τίποτα αυτό. Πάντως ότι θα αλλάξω σταθερό γιατρό, τουλάχιστον για τον μικρό, θα αλλάξω κι όχι μόνο επειδή δε βρίσκουμε τα της διάρροιας, και για άλλα θεματάκια.
-
Mood :
Τζουλίνω όλοι οι κτηνίατροι κάνουν εξέταση κοπράνων. Όχι οι ίδιοι αλλά τις στέλνουν σε εργαστήριο όπως και με τις εξετάσεις αίματος. Και εμείς του Λινάκου που του κάναμε όχι μία αλλά 4 παρακαλώ εξετάσεις κοπράνων στην γιατρό μας πήγα το δείγμα!!
-
Mood :
Τι να πω, ίσως ο συγκεκριμένος δεν έδωσε βάση στο πρόβλημα, βιαζόταν να τελειώνει, θεώρησε ότι δε χρειάζεται κι ότι θα λυθεί πιο απλά, τι να πω; Και τις αντιβιώσεις (αυτές τις δύο που σου ανέφερα στο πμ είδα ότι τις είχατε πάρει κι εσείς) τις πήρατε αφού έγινε εξέταση και είδε τι έχει, ε; Άρα λογικά δε θα έπρεπε να τα πάρει ο δικός μου αυτά πριν από κάποια εξέταση;
-
Mood :
Αυτές οι αντιβιώσεις είναι για την διάρροια. Δεν χρειάζεται το γατί εξέταση για να τις πάρει. Απλά οταν επειμένει οι διάρροια και δεν περνάει με καμία από αυτές που σου έγραψα, τότε κάνουμε εξέταση για να δούμε αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο και να δώσουμε την κατάλληλη αντιβίωση αφου βέβαια κάνουμε και αντιβιόγραμμα!!Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Τι να πω, ίσως ο συγκεκριμένος δεν έδωσε βάση στο πρόβλημα, βιαζόταν να τελειώνει, θεώρησε ότι δε χρειάζεται κι ότι θα λυθεί πιο απλά, τι να πω; Και τις αντιβιώσεις (αυτές τις δύο που σου ανέφερα στο πμ είδα ότι τις είχατε πάρει κι εσείς) τις πήρατε αφού έγινε εξέταση και είδε τι έχει, ε; Άρα λογικά δε θα έπρεπε να τα πάρει ο δικός μου αυτά πριν από κάποια εξέταση;
Ο Λίνο τελικά δεν είχε κανένα μικρόβιο. Είχε ιδιοπαθή κολίτιδα..
-
Mood :
natalouko έγραψε:Αυτές οι αντιβιώσεις είναι για την διάρροια. Δεν χρειάζεται το γατί εξέταση για να τις πάρει. Απλά οταν επειμένει οι διάρροια και δεν περνάει με καμία από αυτές που σου έγραψα, τότε κάνουμε εξέταση για να δούμε αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο και να δώσουμε την κατάλληλη αντιβίωση αφου βέβαια κάνουμε και αντιβιόγραμμα!!Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Τι να πω, ίσως ο συγκεκριμένος δεν έδωσε βάση στο πρόβλημα, βιαζόταν να τελειώνει, θεώρησε ότι δε χρειάζεται κι ότι θα λυθεί πιο απλά, τι να πω; Και τις αντιβιώσεις (αυτές τις δύο που σου ανέφερα στο πμ είδα ότι τις είχατε πάρει κι εσείς) τις πήρατε αφού έγινε εξέταση και είδε τι έχει, ε; Άρα λογικά δε θα έπρεπε να τα πάρει ο δικός μου αυτά πριν από κάποια εξέταση;
Ο Λίνο τελικά δεν είχε κανένα μικρόβιο. Είχε ιδιοπαθή κολίτιδα..
Ε, τότε ίσως δεν ήταν τόσο τραγικό που δεν το έψαξε ακόμα, ίσως δεν έδωσε βάση στο ότι επιμένει η διάρροια ή θα ήταν το επόμενο βήμα, τι να πω. Πάντως όπου πάω θα ζητήσω στο εξής να γίνουν όποιες εξετάσεις χρειάζεται κατά την κρίση του όποιου γιατρού (αλλά και γενικές κατόπιν, έστω τα τεστ για λοιμώδη), αυτό είναι σίγουρο. Πο πο, εσείς πέσατε στην περίπτωση. Ευτυχώς που συνήλθατε, φτου φτου! Ευχαριστώ και πάλι για τη διαφώτηση!
-
Mood :
Αν κάνεις για τα λοιμώδη θα σου έλεγα να μην κάνεις για FIP. Μόνο για λευχαιμία και FIV!!
-
Mood :
natalouko έγραψε:Αν κάνεις για τα λοιμώδη θα σου έλεγα να μην κάνεις για FIP. Μόνο για λευχαιμία και FIV!!
Ναι, κι εγώ έχω δει ότι για τον ιό της περιτονίτιδας μπορεί να βγάλει άλλα αντί άλλων, αν έχει εκτεθεί στην ομάδα ιών μπορεί να βγαίνει θετικό ενώ δεν έχει τον συγκεκριμένο. Και στο εξωτερικό δεν την πολυκάνουν αυτή την εξέταση διάβασα κάπου. Ούτε ο Γιόντα την έχει κάνει πάντως.
- Σπόιλερ:
- Ένας λόγος που έλεγα να αλλάξω γιατρό είναι ότι του έκανε και του κάνει κάθε χρόνο το εμβόλιο της λευχαιμίας χωρίς καμία εξέταση.
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:natalouko έγραψε:Αν κάνεις για τα λοιμώδη θα σου έλεγα να μην κάνεις για FIP. Μόνο για λευχαιμία και FIV!!
Ναι, κι εγώ έχω δει ότι για τον ιό της περιτονίτιδας μπορεί να βγάλει άλλα αντί άλλων, αν έχει εκτεθεί στην ομάδα ιών μπορεί να βγαίνει θετικό ενώ δεν έχει τον συγκεκριμένο. Και στο εξωτερικό δεν την πολυκάνουν αυτή την εξέταση διάβασα κάπου. Ούτε ο Γιόντα την έχει κάνει πάντως.Ευχαριστώ για τη συμβουλή!
- Σπόιλερ:
Ένας λόγος που έλεγα να αλλάξω γιατρό είναι ότι του έκανε και του κάνει κάθε χρόνο το εμβόλιο της λευχαιμίας χωρίς καμία εξέταση.
Τι εννοεις Τζουλι? Γιατι και εμεις αυτες τις εξετασεις δεν τις καναμε ακομα, ειναι να τις κανουμε οταν θα παει για στειρωση μαζι με εξεταση ουρων και ενα σετ γενικων γιατι ειχε ανεβασμενη μια ουσια στο συκωτι του!
Τι δειχνει δηλαδη αυτο?
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Osi έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:natalouko έγραψε:Αν κάνεις για τα λοιμώδη θα σου έλεγα να μην κάνεις για FIP. Μόνο για λευχαιμία και FIV!!
Ναι, κι εγώ έχω δει ότι για τον ιό της περιτονίτιδας μπορεί να βγάλει άλλα αντί άλλων, αν έχει εκτεθεί στην ομάδα ιών μπορεί να βγαίνει θετικό ενώ δεν έχει τον συγκεκριμένο. Και στο εξωτερικό δεν την πολυκάνουν αυτή την εξέταση διάβασα κάπου. Ούτε ο Γιόντα την έχει κάνει πάντως.Ευχαριστώ για τη συμβουλή!
- Σπόιλερ:
Ένας λόγος που έλεγα να αλλάξω γιατρό είναι ότι του έκανε και του κάνει κάθε χρόνο το εμβόλιο της λευχαιμίας χωρίς καμία εξέταση.
Τι εννοεις Τζουλι? Γιατι και εμεις αυτες τις εξετασεις δεν τις καναμε ακομα, ειναι να τις κανουμε οταν θα παει για στειρωση μαζι με εξεταση ουρων και ενα σετ γενικων γιατι ειχε ανεβασμενη μια ουσια στο συκωτι του!
Τι δειχνει δηλαδη αυτο?
Εντάξει, αφού εξετάζεστε γενικώς και γενικά τη βλέπω ενημερωμένη τη γιατρό σας, μην αγχώνεσαι. Λεπτομέρειες για την περιτονίτιδα και μάλιστα πολύ καλές λέει εδώ https://www.gatospito.com/t422-topic ρίξε μια ματιά εκεί που λέει για τη διάγνωση. Μυστήριο τρένο ο συγκεκριμένος ιός, είναι να μη σου τύχει.
-
Mood :
ευτυχως εχουμε ορεξη!!! αν και σημερα που του αλλαξα την τροφη (δεν ειχε gastroenteric και μου εδωσε obesity, μου ειπε οτι ειναι το ιδιο απλα εχει λιγοτερα λιπαρα) δεν τον βλεπω να τρωει και με τρελη ορεξη!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Τρία κιλά διάρροια μου έκανε πάλι μόλις τώρα, θα τρελαθώ...
(Όσι, μην αγχώνεσαι, θα τη βρείτε την άκρη, αφού είστε ήδη σε καλό δρόμο. Αυτή η τροφή με προβληματίζει που σου έδωσε, έχει τα κατάλληλα ένζυμα για σωστή πέψη, όπως η άλλη για τα εντερικά; Αλλά, για να στην έδωσε κάτι θα ξέρει, δεν μπορεί)
(Όσι, μην αγχώνεσαι, θα τη βρείτε την άκρη, αφού είστε ήδη σε καλό δρόμο. Αυτή η τροφή με προβληματίζει που σου έδωσε, έχει τα κατάλληλα ένζυμα για σωστή πέψη, όπως η άλλη για τα εντερικά; Αλλά, για να στην έδωσε κάτι θα ξέρει, δεν μπορεί)
-
Mood :
Αυτο σκεφτομαι κι εγω...
Ενταξει, σηκωνεις το τηλεφωνο και τους παιρνεις, εφημερευουν ολο το 24ωρο, κλεινεις ραντεβου για σημερα, αυριο, κλεινεις το τηλεφωνο.
Ξανασηκωνεις το τηλεφωνο, καλεις ταξι για ραντεβου, ενημερωνεις οτι εχεις γατα και που πας, κλεινεις το τηλεφωνο!
Τον βουτας, τον πας, ανακαλυπτουν τι εχει, μερα με τη μερα γινεται καλυτερα, ξεαγχωνεσαι, και στο τελος εχεις ενα υγιεστατο δευτερο γατουλι στο σπιτι και εισαι υπερχαρουμενη και υπερευτυχισμενη!
επισης απο την τοση ευτυχια αποφασιζεις να κρατησεις και τη Ματιλντα!
Οκ????
γι αυτο σταματα να κλαις και ακολουθησε τις παραπανω οδηγιες!
Ενταξει, σηκωνεις το τηλεφωνο και τους παιρνεις, εφημερευουν ολο το 24ωρο, κλεινεις ραντεβου για σημερα, αυριο, κλεινεις το τηλεφωνο.
Ξανασηκωνεις το τηλεφωνο, καλεις ταξι για ραντεβου, ενημερωνεις οτι εχεις γατα και που πας, κλεινεις το τηλεφωνο!
Τον βουτας, τον πας, ανακαλυπτουν τι εχει, μερα με τη μερα γινεται καλυτερα, ξεαγχωνεσαι, και στο τελος εχεις ενα υγιεστατο δευτερο γατουλι στο σπιτι και εισαι υπερχαρουμενη και υπερευτυχισμενη!
επισης απο την τοση ευτυχια αποφασιζεις να κρατησεις και τη Ματιλντα!
Οκ????
γι αυτο σταματα να κλαις και ακολουθησε τις παραπανω οδηγιες!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν ήταν στο χέρι μου δε θα είχα κρατήσει ΚΑΙ τη Ματίλντα, όχι τώρα, από ημερών που την έχω;;; Ειδικά τη Ματίλντα την ξεχωρισα απ' όλα τα μωρά όλων των γεννών της μάνας της,από την αρχή μου έτρεχαν τα σάλια. Τι να πω, ας γίνει καλά ο μικρός (και η Ματίλντα, που μάλλον φαίνεται καλύτερα) και σούπερ ευτυχής θα είμαι πάλι.
-
Mood :
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Ο μικρούλης Σμόκι το εφτάψυχο μωρό μας
» Μικρούλης ψάχνει σπίτι.
» Χαρίζεται ο μικρούλης Pixel!
» (ΔΕΝ) Χαρίζεται (ΠΙΑ) ο μικρούλης Ποντικούλης
» Χαρίζεται ο μικρούλης Σπόκ!
» Μικρούλης ψάχνει σπίτι.
» Χαρίζεται ο μικρούλης Pixel!
» (ΔΕΝ) Χαρίζεται (ΠΙΑ) ο μικρούλης Ποντικούλης
» Χαρίζεται ο μικρούλης Σπόκ!
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios