Naturea
+14
gatisios
rouli726
Constant1ne
aporw
purina
moukelis
nikos_x
kat-cats
ban13
Δ²
f.m123
houlieta
Karamela
Μαυρογατος
18 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Naturea
Δ² έγραψε:Περαστικά στη μικρούλα σου!!
Να ρωτήσω, μήπως οι γάτες σουστειρώθηκαν σε πολύ νεαρή ηλικία;
η μια στειρωθηκε περιπου 6 μηνων γιατι ηταν αδεσποτη(και εγκυος νομιζω), η μικρη μου ηταν αστειρωτη
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Karamela έγραψε:Δ² έγραψε:Περαστικά στη μικρούλα σου!!
Να ρωτήσω, μήπως οι γάτες σουστειρώθηκαν σε πολύ νεαρή ηλικία;
η μια στειρωθηκε περιπου 6 μηνων γιατι ηταν αδεσποτη(και εγκυος νομιζω), η μικρη μου ηταν αστειρωτη
Άρα δεν θα έχει σχέση με τη στείρωση... Κουράγιο, όλα θα πάνε καλά. Με το καλό να επιστρέψει σπίτι η μικρή
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Περαστικά στο μωρακι σου!...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Δήμητρα, μοιραζόμαστε τις ιδιες ανησυχίες... Πιστευω πολύ στην σημασία της ωρίμανσης...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Δήμητρα, μοιραζόμαστε τις ιδιες ανησυχίες... Πιστευω πολύ στην σημασία της ωρίμανσης...
H μικρη ειναι 11 μηνων! δεν ηταν δηλαδη οτι δεν ειχε ωριμασει..αργησαμε τη στειρωση γιατι βρηκαμε το σκυλι και εφυγαν πολλα λεφτα εκει..σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Περαστικούλια μωρέ..Karamela έγραψε:f.m123 έγραψε:Ηρωίδα Καραμέλα, έχω φρίξει με τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει κατά καιρούςKaramela έγραψε:παιδια να εχετε το νου σας και στα θηλυκα!
η μια μας γατα εχει παθει 2 φορες κυστιτιδα και η μικρη μου ειναι εδω και 10 μερες στον κτηνιατρο επειδη επαθε fus σε πολυ σοβαρη κατασταση! εγω τωρα θα αλλαξω ΠΑΛΙ τροφη και θα αρχισω και προληπτικα cranberry που κανει θαυματα στο ουροποιητικο.
ετσι οπως το εγραψα φανηκε οτι η ιδια γατα που εχει παθει 2 φορες κυστιτιδα ειναι στον γιατρο.
στον γιατρο ειναι το στερνοπουλι μου, εχει παει κι εχει ερθει ποσες φορες . Μακαρι ολα να πανε καλα γιατι εχουμε τρελαθει ολοι και εχω στερεψει πλεον απο το κλαμα
δεν με νοιαζει ουτε η ταλαιπωρια ουτε τιποτα το μονο να γυρισει σπιτι το κοριτσακι μου, την εχω απο 4 ημερων και της εχω απιστευτη αδυναμια..
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Σήμερα παρήγγειλα τροφές και η κοπέλα από το pet μου έφερε δείγματα της τροφής naturea και για τα δύο! η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην....εντάξει ο Ιντεφίξ τρώει τα πάντα...η Κίρα όμως μεταξύ pronature και naturea...προτίμησε τη δεύτερη...εντύπωση μου έκανε...μυρίζει ωραία δεν μπορώ να πω...της είπα για το μαγνήσιο και μου είπε ότι όντως για τις γάτες είναι υψηλό γιατί απευθύνονται σε όλες τις ηλικίας της γάτας, μία τροφή για όλες, και ότι ο αντιπρόσωπος διατείνεται ότι εκτός από το μαγνήσιο παίζει ρόλο και ο συνδυασμός φωσφόρου - μαγνησίου..... είναι αλήθεια παιδιά αυτό; εσείς τι λέτε;
βέβαια η τροφή για γάτες έρχεται μόνο σε 2 κιλά και έχει 21,κάτι ευρώ....πανάκριβη είναι....για τα σκυλιά η μεγάλη συσκευασία 12 κιλά στα 66 ευρώ, λογική τιμή μου φαίνεται.
βέβαια η τροφή για γάτες έρχεται μόνο σε 2 κιλά και έχει 21,κάτι ευρώ....πανάκριβη είναι....για τα σκυλιά η μεγάλη συσκευασία 12 κιλά στα 66 ευρώ, λογική τιμή μου φαίνεται.
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Ισως τη προτιμησε επειδη ειναι καινουρια γευση
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Nαι μπορεί να ισχύει αυτό.... η μυρωδιά της μου θυμίζει της ακάνα. Ωραία μυρίζει δεν μπορώ να πω αλλά το σημαντικό είναι να τους ταιριάζει.
-
Tι θυμηθηκα μολις.....
Οι Orijen-αδες αποφασισαν μετα απο τοσα χρονια που καμαρωνουν την πατατα σαν συστατικο οτι δεν ειναι καλη. Ανεβαζει κ αυτη τα διαφορα κακα κ τις πληγες του Φαραω Τωρα νομιζω το γυρισαν σε αρακα ή φασολια.
Το μαγνησιο σε 0,12 ουτε εμενα μου φαινεται τραγικο. Κοιταζουμε κ αλλα πραγματα σε μια τροφη πχ. το αν περιεχει οξινοποιητες
Στα εξωτερικα μερικες απο τις καλες τροφες εχουν μαγνησιο κοντα στο 0,15.
Οι Orijen-αδες αποφασισαν μετα απο τοσα χρονια που καμαρωνουν την πατατα σαν συστατικο οτι δεν ειναι καλη. Ανεβαζει κ αυτη τα διαφορα κακα κ τις πληγες του Φαραω Τωρα νομιζω το γυρισαν σε αρακα ή φασολια.
Το μαγνησιο σε 0,12 ουτε εμενα μου φαινεται τραγικο. Κοιταζουμε κ αλλα πραγματα σε μια τροφη πχ. το αν περιεχει οξινοποιητες
Στα εξωτερικα μερικες απο τις καλες τροφες εχουν μαγνησιο κοντα στο 0,15.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Το μαγνήσιο δηλαδή δεν είναι φοβερά ανεβασμένο.....τα υπόλοιπα αυστατικά είναι καλά πάντως.....
Η τιμή όμως για τη συσκευασία τη μικρή.....στον ουρανό!!
-
Παρα τις αντιρρήσεις μου ( ) την δοκιμάσαμε και εμεις την Νaturea και μας άρεσε...
Πολύ, πρέπει να παραδεχτω!...
Μολις ερθει η 7κιλη θα πάρουμε ενα σακί να έχουμε, σε συνδιασμό πάντα με υγρή τροφούλα...
Πολύ, πρέπει να παραδεχτω!...
Μολις ερθει η 7κιλη θα πάρουμε ενα σακί να έχουμε, σε συνδιασμό πάντα με υγρή τροφούλα...
Και στην Κίρα αρέσει πολύ....και στον Ιντεφίξ!! απλά η μικρή συσκευασία έρχεται πολύ ακριβή. Ο αντιπρόσωπος που επικοινώνησα μου είπε ότι θα προσπαθήσουν να τη φέρουν σε μεγάλη συσκευασία σύντομα....για να δούμε....Μεγάλη δυσκολία η επιλογή "καλής" τροφής! εγώ πάντως έχω καθιερώσει 2 φορές την ημέρα και της δίνω και κονσέρβα μαζί με ξηρά τροφή.
-
Σημερα τη δοκιμασαμε κι εμεις.Ολοι τη μυρισαν,κανενας δεν την εφαγε.Ηλπιζα να την προτιμησει εστω η Φυλλια,που παλευω να παρει λιγο βαρος,αλλα τιποτα...Τις τελευταιες τρεις μερες τους δινω και ενα γευμα ωμο,και τρελαινεται.Πιστευω θα τους συνεχισω το ωμο για τρια γευματα την εβδομαδα σε συνδυασμο με την ξηρα και βραστο κοτοπουλο,ψαρι,οπως και γιαουρτακι,αυγο και κατσικισιο γαλατακι.Ελπιζ η γνωμη τους για τη Naturea να αλλαξει,για να εχουμε αι μια εναλλακτικη της Orijen-Acana.
Εμείς εδώ είμαστε πειναλέοι τύποι, οικογενειακώς!
Το ωμό που δίνεις Δωρα τι ειναι, μοσχαράκι;
Και το αυγό, ωμό και αυτό;
Μοσχαρακι ναι,καθομαι και της το καθαριζω της κοντεσσας κι απο το τελευταιο λιπακι.Αυγουλακι οχι ωμο,βραστο ή ποσε,γιατι τρελαινεται με τον κροκο τον μελατο. Θελω να μου πει καποιος πως στο καλο γινονται τα χοντρα γατια.
Εγω δεν ξερω πως τα κρατατε αδυνατα!moukelis έγραψε:Μοσχαρακι ναι,καθομαι και της το καθαριζω της κοντεσσας κι απο το τελευταιο λιπακι.Αυγουλακι οχι ωμο,βραστο ή ποσε,γιατι τρελαινεται με τον κροκο τον μελατο. Θελω να μου πει καποιος πως στο καλο γινονται τα χοντρα γατια.
Εχω αρχισει να πιστευω ότι οταν εχουν πάντα τροφή, όπως τα δικά σου, τελικά τρώνε λιγότερο..
Ενω οταν τρωνε καποιες ωρες συγκεκριμένες, παχαίνουν, ψυχολογικό ίσως;
Τρωνε με ορεξη επειδη θα ξαναφάνε μετα από ώρες;
Ποιος ξέρει...
Ωμό θα φαει ο Μαξιμος αν του δωσω και εχω μπει στο τρυπάκι, αλλά φοβαμαι κιόλας...
Το αυγό μου φαίνεται ενδιαφέρον, θα το δοκιμάσω!
Eπειδη βλεπω οτι ψαχνεται και τροφες με granberry http://www.petopoleion.gr/p.Meowing-Heads-Hey-good-looking-gia-enilikes-gates-350gr.513208.html
για το χαμηλοτερο μαγνησιο:
http://www.pets-friends.gr/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%BE%CE%B7%CF%81%CE%AC-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/PROFINE-CAT/Profine-Sterilised-%CE%9A%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%A1%CF%8D%CE%B6%CE%B9-1.5Kgr
και την !go καναδεζικη με μαγνησιο 0,10% http://fetcheat.gr/ind/for-cats/go-cat/go-cat-sensitivity-shine-freshwatertrout-salmon/
για το χαμηλοτερο μαγνησιο:
http://www.pets-friends.gr/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%BE%CE%B7%CF%81%CE%AC-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/PROFINE-CAT/Profine-Sterilised-%CE%9A%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%A1%CF%8D%CE%B6%CE%B9-1.5Kgr
και την !go καναδεζικη με μαγνησιο 0,10% http://fetcheat.gr/ind/for-cats/go-cat/go-cat-sensitivity-shine-freshwatertrout-salmon/
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
Η Go! πρωτεινη 49,5%...Ημαρτον +++
Oσο για το παχουλα κ αδυνατα γατια...Στο σκαρι του ζωου ειναι εχω καταληξει εγω.Οπως κ το αν χανουν ευκολα ή οχι βαρος :/
Oσο για το παχουλα κ αδυνατα γατια...Στο σκαρι του ζωου ειναι εχω καταληξει εγω.Οπως κ το αν χανουν ευκολα ή οχι βαρος :/
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Και μένα η Κίρα είναι δύσκολη. Τρώει κοτόπουλο αλλά όχι κιμά...και μερικές φορές μοσχάρι όχι πάντα.... το δε ψάρι δεν το δοκιμάζει.... αντίθετα ο Ιντεφίξ τρελαίνεται!!! Από τις κονσέρβες δε, τρώει μόνο ορισμένες....είναι απίθανη άλλα λοιμοκτονούν και αυτή επιλέγει....τέσπα θα της βράσω και εγώ λίγο αυγό να δω αν το φάει....πάντως θεωρώ ότι ίσως θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω για να συνηθίσουν νέες γεύσεις...και καλό είναι να έχουμε εναλλακτικές γιατί ποτέ δεν ξέρεις....Και εγώ στην Κίρα έχω διαθέσιμη ξηρά τροφή από το απόγευμα μέχρι την άλλη μέρα το πρωί και είδα τελικά ότι δεν τρώει περισσότερο και διατηρείται καλά.
-
Αυτό έχω διαβάσει ότι το κάνουν γιατί το έχουν σαν ένστικτο....ότι δεν θα βρουν ξανά τροφή.....και έτσι δημιουργείται αυτός ο φαύλος κύκλος....εγώ αρχικά δεν άφηνα τροφή, τώρα τελευταία όμως και επειδή με ξυπνούσε συνέχεια αποφάσισα να της αφήνω ξηρά τροφή στο μπωλάκι της και τελικά βλέπω ότι τρώει λιγότερο, τρώει καλύτερα και δεν με ξυπνάει τόσο πολύ....και είναι περίπου 4 κιλά τώρα που είναι 15 μηνών.aporw έγραψε:προσωπικά όσες φορές προσπάθησα να αφήσω διαθέσιμη τροφή καταναλώθηκε άμεσα..
-
Τις κονσερβες τις εχει δοκιμασει κανεις;
Constant1ne- Kill Deal Cats
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/09/2014
Mood :
Πήρα αυτή την εβδομάδα κοτόπουλο-κουνέλι και τους αρέσε πολύ!
-
Εγω πηρα τονο-γαριδα αλλα δεν ειχε καμια σχεση με schezir η applaws, ουτε καν μυριζε τονο. Απογοητευτηκα και φαινονται τοσο καλες.
-
Mood :
εμενα η μικρη μου τρελαινεται για τις κονσερβες naturea. εχουμε δοκιμασει ολες τις γευσεις, λογω της προσφορας που εχει πολυ καιρο 2+1 δωρο.
rouli726- Junior Cat
-
Τόπος : βυρωνας
Motto : δε σκεφτονται ολοι οπως εγω.
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2014
Mood :
Οι κροκέτες στην naturals cat&kitten chicken (πορτοκαλί) δεν έχουν όλες το ίδιο σχήμα και μέγεθος;
gatisios- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 8
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2017
Γενικά όσοι την έχετε δοκιμάσει σαν εταιρεία στην ξηρά τροφή , οι γάτες σας την τρώνε? Έχετε παρατηρήσει εμετούς η διάρροιες ? Γιατί έχω διαβάσει παρόμοια σχολια απο εδώ και από εκεί. Σκέφτομαι να αλλάξω την applaws που τους δινω με την naturea
Spiros82- Junior Cat
-
Τόπος : Αμφιάλη Κερατσινίου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοχείμωνο
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/05/2017
Mood :
Εμένα μου έκαναν μαλακά στην αρχη παρολη την σταδιακή αλλαγή αλλα το φαγαν το 7 κιλο. Δεν μου πολυγέμισε το μάτι σε σχέση με την ακάνα παντα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Εμένα τα δικά μου δε πολυεθουσιάστηκαν.
Και το μέγεθος της κροκέτας μικρό και δε τους πολυάρεσε
Την υποψιάστηκα και για τροφική αλλεργία στο μεγάλο και την κόψαμε. Γενικά δε μας κάθησε καλά
Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι τρώνε περισσότερη κονσέρβα μεσ τη μέρα και η μόνη κροκέτα για την οποία λυσσαγαν ήταν η ρόγιαλ (για στειρωμένα). Όλες τις άλλες ψιλοφτυστέες τις έχουν.
Και το μέγεθος της κροκέτας μικρό και δε τους πολυάρεσε
Την υποψιάστηκα και για τροφική αλλεργία στο μεγάλο και την κόψαμε. Γενικά δε μας κάθησε καλά
Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι τρώνε περισσότερη κονσέρβα μεσ τη μέρα και η μόνη κροκέτα για την οποία λυσσαγαν ήταν η ρόγιαλ (για στειρωμένα). Όλες τις άλλες ψιλοφτυστέες τις έχουν.
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Το θέμα είναι οτι ακάνα και όριτζεν είναι πολύ ακριβές για μένα. Προσπαθώ να βρώ μία τροφή προσιτή της προκοπής grain free και δεν μπορώ να καταλήξω . Κάθε πρόταση δεκτή
Spiros82- Junior Cat
-
Τόπος : Αμφιάλη Κερατσινίου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοχείμωνο
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/05/2017
Mood :
Spiros82 η Nutrivet Inne ειναι πολυ καλη εναλλακτικη. Κοστιζει 36? το 6κιλο.
-
Mood :
Spiros82 έγραψε:Γενικά όσοι την έχετε δοκιμάσει σαν εταιρεία στην ξηρά τροφή , οι γάτες σας την τρώνε? Έχετε παρατηρήσει εμετούς η διάρροιες ? Γιατί έχω διαβάσει παρόμοια σχολια απο εδώ και από εκεί. Σκέφτομαι να αλλάξω την applaws που τους δινω με την naturea
Παρατήρησα θαμπό τρίχωμα με την ξηρά της Naturea (Salmon, το μπλε). Αρχικά νόμιζα ότι είναι το κανονικό του αυτό. Αλλάζοντας ξηρά τροφή είδα ότι ήταν αυτό που τον επηρέαζε. Για τις κονσέρβες, μόνο που δεν μου είπαν «φάτες εσύ». Με τη Leonardo (fish) ξηρά το τρίχωμα έγινε λαμπερό και φαίνεται περισσότερο υγιής. Πάντως θα τους την αλλάξω και αυτή (τη Leonardo). Θα το γυρίσω σε Orijen με κονσέρβα Leonardo.
Anastasia Piretzi- Mature Cat
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Χρυσούλα της Σαλαμίνας.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/10/2016
Mood :
H εταιρία συστήνει για στειρωμένες την naturals και όχι τη grain free.
gatisios- Junior Cat
-
Ρώτησα τη Naturea αν η lands cat&kitten είναι κατάλληλη για στειρωμένες και μου απάντησαν το εξής: "
Due to its nutritional characteristics (i.e. low content of carbohydrates) the Lands cat & kitten dry food is also suitable for sterilized cats."
Due to its nutritional characteristics (i.e. low content of carbohydrates) the Lands cat & kitten dry food is also suitable for sterilized cats."
gatisios- Junior Cat
-
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios