Xαρίζονται οι πανέμορφοι δραπέτες των σκουπιδιών!
+23
gatoula46
kassy84
kouix
Φανούλα
nassia1
f.m123
alex..niaou
koneko
psipsa
thanoschris1
moukelis
otz
vaso
kat-cats
nosyparker
ZIZIKOS
tsili
houlieta
LAROGATA
Ηρακλένια
Dreamer
Τζούλι το Κατσούλι
marina289
27 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 9 από 10
Σελίδα 9 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Απ: Xαρίζονται οι πανέμορφοι δραπέτες των σκουπιδιών!
Αυτός ο Ηρακλής...είναι πολύ ζουζούνος....κοίτα πως κοιμάται το μωράκι....
Οσο για τη μανούλα και τη μικρούλα τι να πω...το έχω ξαναπεί....τέτοια γατιά, τέτοιοι χαρακτήρες δεν πρέπει να μένουν έξω....εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα όπως πρέπει!!!
Οσο για τη μανούλα και τη μικρούλα τι να πω...το έχω ξαναπεί....τέτοια γατιά, τέτοιοι χαρακτήρες δεν πρέπει να μένουν έξω....εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα όπως πρέπει!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Καλή ζωή να έχουν τα μωρουδέλια στα νέα τους σπίτια. Η μαμά Φανή πραγματικά είναι ένα αξιοθαύμαστο πλάσμα ,αν δεν βρεθεί κάτι καλό γι'αυτην βρε Μαρινάκι ,μόλις στειρωθεί φέρτην στο καταφύγιο και βλέπουμε δεν πρέπει να γυρίσει πίσω στοδρόμο.Καλή τύχη και στο Αλικάκι,να γίνει γρήγορα καλά με τις διάρροιες κλπ.κλπ
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Πολύ χαίρομαι που τα νιώθετε και εσείς δικά σας!...Ηρακλής grr έγραψε:δε μπορώ...συγκινούμαι...έχεις έναν τρόπο βρε Μαρίνα και καταφέρνεις να τα "βάζεις" μέσα στο σπίτι μας τα γατάκια σου...α να χαθείς παλιοκόριτσο...
- Σπόιλερ:
καλά που είναι και το Ηρακλούδι και κάνει τα σουργελικά του και ελαφραίνει την κατάσταση! Είναι τόσο γλυκό γατοπαιδάκι μωρέεεε....
υπέροχη φωτο...απλά υπέροχη...
Να πω την αλήθεια στο γατόσπιτο βάζω τις αγγελίες απλά για να τις βάλω, απλά για να τα μοιραστώ μαζί σας, δεν πολυπιστεύω ότι θα βρεθεί υποψήφιος γονιός απο γατόσπιτο...αλλά για κόζι και για μοιρασμα συναισθημάτων τα βάζω κυρίως!
Και εγώ συγκινούμαι πολύ μωρέ....
Και να σας πω ότι ειδικά με την περίπτωση της κάσση ο γκαστόνε... ξε ω θηκε
την έχω αγαπήσει πολύ και εγώ και ο Δήμος!
Η Φανούλα είναι υπέροχη ρε παιδιά, υπέροχηηηηη! Την γλύφει τη μικρή, την ξαναγλύφει..
Η , δε, μικρή την κοιτάζει με ένα ύφος...παρακλητικό να το πεις; λίγα ψιχουλα αγάπης σου γυρεύω να το πεις; με δεος και θαυμασμό να το πεις; σαν ζητιανάκι να το πεις;; Και επιδιώκει συνεχώς να την ακουμπάει τη μαμά! Είναι πολύ γλυκό και το Αλικάκι το άτιμο!....
Κάσσηkassy84 έγραψε:Ευχαριστω Μαρίνα που έβαλες τις φωτογραφίες γιατί δυσκολεύομαι λίγο με τον δικό μου υπολογιστή.
Πραγματικά ειναι μαγική εικόνα το Αλικάκι με την Φανούλα! Ζούνε τοοοοοσο τρυφερες στιγμές!
thanoschris1 έγραψε:
Εσύ ειδικά καταλαβαίνεις πώς νιώθω για τη μανούλα....kat-cats έγραψε:Αυτός ο Ηρακλής...είναι πολύ ζουζούνος....κοίτα πως κοιμάται το μωράκι....
θα δούμε Μαρία μου, ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις και το ενδιαφέρον!LAROGATA έγραψε:Καλή ζωή να έχουν τα μωρουδέλια στα νέα τους σπίτια. Η μαμά Φανή πραγματικά είναι ένα αξιοθαύμαστο πλάσμα ,αν δεν βρεθεί κάτι καλό γι'αυτην βρε Μαρινάκι ,μόλις στειρωθεί φέρτην στο καταφύγιο και βλέπουμε δεν πρέπει να γυρίσει πίσω στοδρόμο.Καλή τύχη και στο Αλικάκι,να γίνει γρήγορα καλά με τις διάρροιες κλπ.κλπ
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
]\7\\\\\\\\\
'/9(((((S*0111111111fffffffffffffffffffff
Αυτά ήταν λίγα λόγια αγάπης από τον Ηρακλή που ανέβηκε πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή, προς όλους σας και κυρίως προς την Νονά του την Μαρίνα!!!
Αυτό το χνουδωτό μπαλοζωάκι ειναι το πιο ησυχο και πιο αξιαγάπητο μωρό που έχω γνωρίσει.
Δεν θα μπορούσα να παραλεψω να πω τι έζησα με την μαμα Φανούλα που είχε αγκαλιάσει την Αλίκη!!!Είχε βάλει το χέρι της και την κρατούσε από την πλατούλα της. Λες και η μια έχει ανάγκη την άλλη! Από τη μια είναι ένα πλάσμα η Φανούλα που θέλει να δώσει φροντίδα και από την άλλη ξέρει πως όσο θηλάζει θα έχει την θαλπωρή σε ένα άνετο και ήσυχο σπίτι.
Αυτά ήταν λίγα λόγια αγάπης από τον Ηρακλή που ανέβηκε πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή, προς όλους σας και κυρίως προς την Νονά του την Μαρίνα!!!
Αυτό το χνουδωτό μπαλοζωάκι ειναι το πιο ησυχο και πιο αξιαγάπητο μωρό που έχω γνωρίσει.
Δεν θα μπορούσα να παραλεψω να πω τι έζησα με την μαμα Φανούλα που είχε αγκαλιάσει την Αλίκη!!!Είχε βάλει το χέρι της και την κρατούσε από την πλατούλα της. Λες και η μια έχει ανάγκη την άλλη! Από τη μια είναι ένα πλάσμα η Φανούλα που θέλει να δώσει φροντίδα και από την άλλη ξέρει πως όσο θηλάζει θα έχει την θαλπωρή σε ένα άνετο και ήσυχο σπίτι.
kassy84- Kitten
-
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή, βιβλία και συντροφιά γατιών
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ρίτοτος
Motto : Ηρακλή Ηρακλή, μάθε πως τρώνε το φαϊ
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2014
Mood :
εγω γιατι ξαφνικα επαψα να μπορω να βλεπω τις φωτογραφιες που ποσταρετε; εμφανιζεται ενα κενο στη θεση της φωτογραφιας, κανω ορεξη για οφθαλμολουτρο αλλα δεν....
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
6059645θ;;τοιπςηξηιοτπερπεεε (απάντηση στον Ηρακλή )kassy84 έγραψε:]\7\\\\\\\\\
έχεις δίκιο, την είχα διαγράψειpsipsa έγραψε:εγω γιατι ξαφνικα επαψα να μπορω να βλεπω τις φωτογραφιες που ποσταρετε; εμφανιζεται ενα κενο στη θεση της φωτογραφιας, κανω ορεξη για οφθαλμολουτρο αλλα δεν....
την ξαναβάζω!
-
Mood :
εδω απ οτι βλεπω εχετε αναρτησει φωτογραφιες για καποιο λογο βλεπω το λινκ (μονο οταν μπαινω για να απαντησω) αλλα οι φωτογραφιες δεν φαινονται. δεν ξερω τι συμβαινει αν καποιος εχει καμια ιδεα ας μου πει...marina289 έγραψε:Κάσση, ο γιος σου είναι καραγκιοζάκι! Πάει στο δωμάτιο της θείας Χαράς και των μωλών, και κάθεται στην ακρούλα σαν το φτωχό συγγενή!
Αυτή είναι η νέα του συνήθεια, να πάει και να κάθεται στην ακρούλα σαν το κακόμοιρο!
Ιδού το παιδί σου!
( όπως βλέπεις βάζει και τα χεράκια μπροστά σαν καλό παιδάκι! )
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Mood :
δεν ξέρω, σ'εμένα φαίνονται κανονικά...
-
Mood :
Αχ ρε Μαρίνα μου....σε καταλαβαίνω πως νοιώθεις για τη μανούλα.... και ότι λέω το λέω μόνο από αγάπη και ενδιαφέρον ποτέ σκοπτικά.... Και με τη Μιλού έτσι ένοιωσα γι αυτό δεν άντεξα να την αφήσω κάτω....είναι τόσο ωραία πλάσματα, τόσο διψασμένα για αγάπη....και η Μιλουδίτσα με κουτουλάει, μου μιλάει, μόνο και μόνο να τη χαιδέψω....
Και μόνο που διαβάζω τις περιγραφές σου λυγώνομαι....εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά και για τη Φανούλα και για το Αλικάκι που μέσα από σένα τα αγαπήσαμε και τα πονάμε!!
Και μόνο που διαβάζω τις περιγραφές σου λυγώνομαι....εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά και για τη Φανούλα και για το Αλικάκι που μέσα από σένα τα αγαπήσαμε και τα πονάμε!!
-
Πάντως (νομίζω) καλύτερα στο καταφύγιο, παρά πίσω στο δρόμο...αν και το ιδανικό θα ήταν ένα σπίτι...
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Ευχαριστούμε Κατερίνα μου,..kat-cats έγραψε:Αχ ρε Μαρίνα μου....σε καταλαβαίνω πως νοιώθεις για τη μανούλα.... και ότι λέω το λέω μόνο από αγάπη και ενδιαφέρον ποτέ σκοπτικά.... Και με τη Μιλού έτσι ένοιωσα γι αυτό δεν άντεξα να την αφήσω κάτω....είναι τόσο ωραία πλάσματα, τόσο διψασμένα για αγάπη....και η Μιλουδίτσα με κουτουλάει, μου μιλάει, μόνο και μόνο να τη χαιδέψω....
Η Φανούλα δεν μας άφηνε να την χαϊδέψουμε , τώρα δέχεται το χάδι μας, όχι εντελώς-εντελώς εξοικειωμένη με αυτό, αλλά πλέον το δέχεται... Μας ξέρει πλέον, ξέρει ότι θέλουμε το καλό της...
Δεν ξέρω τί θα γίνει.
Δεν έχω ιδέα τί είναι αυτά τα καταφύγια και τί συνθήκες επικρατούν σε αυτά. Να πω τη αλήθεια μου δεν έχω φανταστεί καλές εικόνες, αλλά χωρίς να τα έχω επισκεφτεί ποτέ.Ηρακλής grr έγραψε:Πάντως (νομίζω) καλύτερα στο καταφύγιο, παρά πίσω στο δρόμο...αν και το ιδανικό θα ήταν ένα σπίτι...
Ο Ιασονάκος μας, που πλέον ονομάζεται Κρίτωνας, με την πανέμορφη μανούλα του!
-
Mood :
Για να είμαι ειλικρινής ούτε κι εγώ έχω επισκεφθεί ποτέ κατάφυγιο στην Ελλάδα (γι'αυτό και έγραψα "νομίζω" σε παρένθεση)...Μόνο εδώ και στην Ιταλία έχω πάει. Μαντρωμένοι χώροι είναι με κλουβιά για κάποια ζώα που μπορεί να είναι άρρωστα ή να πρέπει να απομονωθούν για κάποιο λόγο από τα υπόλοιπα. Στο καταφύγιο σκύλων είναι όλα τα σκυλιά μέσα σε περιφραγμένους χώρους ανά 2 ή 3 μαζί και υπάρχουν και ξεχωριστοί χώροι για πιο άγρια σκυλιά, κακοποιημένα κλπ ώστε να μην αναστατώνουν με το γαύγισμά τους τα πιο ήμερα. Στο γατοκαταφύγιο οι περισσότερες γατούλες κυκλοφορούν ελεύθερες εντός του χώρου. Οι συνθήκες υγιεινής είναι ικανοποιητικές σε εκείνα που επισκεφθηκα, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς το πλήθος ζώων που φιλοξενούν.
Αν είναι και στην Ελλάδα όπως αυτά που έχω δει, θα προτιμούσα εκεί οπωσδήποτε, παρά πίσω στο δρόμο. Τουλάχιστον εκεί θα ήταν ασφαλής.
Αν είναι και στην Ελλάδα όπως αυτά που έχω δει, θα προτιμούσα εκεί οπωσδήποτε, παρά πίσω στο δρόμο. Τουλάχιστον εκεί θα ήταν ασφαλής.
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Mαρίνα μου και η Μιλού μετά από τόσο καιρό που την έχουμε θέλει πολλά χάδια μεν αλλά δεν θέλει αγκαλιές και ώρες ώρες δείχνει σαν να φοβάται όταν κυκλοφορούμε γύρω της....μας κοιτάζει επιφυλακτικά και τρέχει σαν να φοβάται ότι θα την κλωτσήσουμε....τι να πω έχουν ζήσει κι αυτά στους δρόμους όλα τα άσχημα.... γι' αυτό με τη Μιλού δεν άντεξα να την αφήσω κάτω....ήταν τόσο καλή μανούλα και δείχνει να θέλει τόσο πολύ την αγάπη μας...Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι θα νοιώσει ότι την παρατάμε πάλι στα δύσκολα....στους δρόμους....καλόμαθε τώρα στην ασφάλεια, να τρώει το φαγάκι της, να κοιμάται ήρεμα, να μας κάνει χαρούλες όταν ερχόμαστε να νοιώθει πως είναι πια σπίτι της....απλά φοβάται....και παρόλο που η Κίρα δεν την έχει αποδεχτεί και είναι για όλους μας στενάχωρα το προσπαθώ και επιμένω....
Αν μπορέσεις να κάνεις κάτι με τη Φανούλα, ιδανικά σε ένα σπιτάκι, έστω και φιλοξενία κάπου θα ήταν πολύ όμορφα....τα σκέφτομαι με τόση αγάπη όλα αυτά τα πλασματάκια που γυρνάνε στους δρόμους, μες το κρύο, τη ζέστη, με τόσους κινδύνους, αυτοκίνητα, σκυλιά, ανθρώπους....και λέω μέσα μου κάθε φορά....Χριστέ μου τι τραβάνε κάθε μέρα για να μπορέσουν να ζήσουν..... το σκέφτομαι και για τη Μιλού...τι να χει ζήσει σ' αυτά τα 2-3 χρόνια της ζωής της και φοβάται.... ποιος να ξέρει.... :-(
Ξέρω πως δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα, δυστυχώς, απλά να όταν επεμβαίνουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέλω να σκέφτομαι ρομαντικά, όμορφα, ότι θα μπορούσαμε γι' αυτό το ένα, τα δύο, τα λίγα κάτι να κάνουμε!!! Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα όπως πρέπει!!
Οσο για τον πιτσιρίκο, που χει μια κοιλίτσα σαν φλασκί....τι να πω....του εύχομαι τα καλύτερα με τη νέα του μανούλα!!! έχει τόσο σαστισμένο μουτράκι....σου λέει τι μου κάνει τούτη δω!! χαχαχαχαχα καλή ζωή μικρούλη!
Αν μπορέσεις να κάνεις κάτι με τη Φανούλα, ιδανικά σε ένα σπιτάκι, έστω και φιλοξενία κάπου θα ήταν πολύ όμορφα....τα σκέφτομαι με τόση αγάπη όλα αυτά τα πλασματάκια που γυρνάνε στους δρόμους, μες το κρύο, τη ζέστη, με τόσους κινδύνους, αυτοκίνητα, σκυλιά, ανθρώπους....και λέω μέσα μου κάθε φορά....Χριστέ μου τι τραβάνε κάθε μέρα για να μπορέσουν να ζήσουν..... το σκέφτομαι και για τη Μιλού...τι να χει ζήσει σ' αυτά τα 2-3 χρόνια της ζωής της και φοβάται.... ποιος να ξέρει.... :-(
Ξέρω πως δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα, δυστυχώς, απλά να όταν επεμβαίνουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέλω να σκέφτομαι ρομαντικά, όμορφα, ότι θα μπορούσαμε γι' αυτό το ένα, τα δύο, τα λίγα κάτι να κάνουμε!!! Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα όπως πρέπει!!
Οσο για τον πιτσιρίκο, που χει μια κοιλίτσα σαν φλασκί....τι να πω....του εύχομαι τα καλύτερα με τη νέα του μανούλα!!! έχει τόσο σαστισμένο μουτράκι....σου λέει τι μου κάνει τούτη δω!! χαχαχαχαχα καλή ζωή μικρούλη!
-
Κορίτσια η μανούλα (Φανούλα) στειρώθηκε εδώ και κάτι μέρες και είναι ακόμη στο σπίτι.
Ο Δήμος έχει αρχίσει τις σπόντες να την κρατήσουμε, μάλιστα πιο κάθετος απο άλλες φορές, τύπου "αυτή τη φορά παίρνω εγώ την κατάσταση στα χέρια μου" κτλ
Εγώ δεν το συζητάω να την κρατήσουμε, αλλά δεν έχω πρόβλημα να παραταθεί η φιλοξενία της...
Πάρτε και λίγο Ηρακλάκο, έτσι , για να γελάσετε! Κούκλος, χαδιάρης και καραγκιόζης, ο καλύτερος συνδυασμός!
(όπως βλέπετε δίνουμε τις αρχές μας στα φιλοξενούμενα )
(ο Μίλιος δηλώνει περήφανος για το μαθητούδι του)
Ο Δήμος έχει αρχίσει τις σπόντες να την κρατήσουμε, μάλιστα πιο κάθετος απο άλλες φορές, τύπου "αυτή τη φορά παίρνω εγώ την κατάσταση στα χέρια μου" κτλ
Εγώ δεν το συζητάω να την κρατήσουμε, αλλά δεν έχω πρόβλημα να παραταθεί η φιλοξενία της...
Πάρτε και λίγο Ηρακλάκο, έτσι , για να γελάσετε! Κούκλος, χαδιάρης και καραγκιόζης, ο καλύτερος συνδυασμός!
(όπως βλέπετε δίνουμε τις αρχές μας στα φιλοξενούμενα )
(ο Μίλιος δηλώνει περήφανος για το μαθητούδι του)
-
Mood :
Δεν υπάρχει αυτό το άτομο! Είναι υπέροχος!
Εμένα μου θυμίζει τον Ζορρουδάκο μου πάρα πάρα πολύ! Αν μου πεις κι ότι κρύβει το κεφάλι του και νομίζει ότι δε φαίνεται, σαν στρουθοκάμηλος...
Εμένα μου θυμίζει τον Ζορρουδάκο μου πάρα πάρα πολύ! Αν μου πεις κι ότι κρύβει το κεφάλι του και νομίζει ότι δε φαίνεται, σαν στρουθοκάμηλος...
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Δεν θα εκπλαγώ αν το κάνει και αυτό, καθότι τέρας ευφυίας δεν τον λες!
Ναι, είναι υπέροχος !
-
Mood :
Μου γράφει η Κάσση :
Τα νέα μας από τον Ηρακλή!! Τον Ηρακλή που ήξερες να τον ξεχάσεις!!! Τρελός παιχνιδιάρης, σκέτος ζούζουνος, τρέχει βολίδα και δεν τον προλαβαίνεις. Εκεί που τον κοιτάς, γυρνάς λίγο το βλέμμα και εξαφανίζεται! Βέβαια, ώρες ώρες ξαφνικά κοκαλώνει και πέφτει και κοιμάται!
Τις προάλλες, τον είχα πάρει μαζί στο σπίτι μιας φίλης μου που έχει κουνέλι. Πήρε το κουνέλι στο κυνήγι να παίξει. Βέβαια...το κουνέλι είναι πιο γρήγορο.
Αγαπημένο του σημείο, όπως και στο σπίτι σου, τα παπούτσια και κυρίως οι σαγιονάρες! Μιλάμε είναι παραλίας ο τύπος!!! Καμια φορά έτσι τον φωνάζω.....Ο Παραλίας!!!
...και τον σκέφτομαι να κυνηγάει το κουνέλι!
Τα νέα μας από τον Ηρακλή!! Τον Ηρακλή που ήξερες να τον ξεχάσεις!!! Τρελός παιχνιδιάρης, σκέτος ζούζουνος, τρέχει βολίδα και δεν τον προλαβαίνεις. Εκεί που τον κοιτάς, γυρνάς λίγο το βλέμμα και εξαφανίζεται! Βέβαια, ώρες ώρες ξαφνικά κοκαλώνει και πέφτει και κοιμάται!
Τις προάλλες, τον είχα πάρει μαζί στο σπίτι μιας φίλης μου που έχει κουνέλι. Πήρε το κουνέλι στο κυνήγι να παίξει. Βέβαια...το κουνέλι είναι πιο γρήγορο.
Αγαπημένο του σημείο, όπως και στο σπίτι σου, τα παπούτσια και κυρίως οι σαγιονάρες! Μιλάμε είναι παραλίας ο τύπος!!! Καμια φορά έτσι τον φωνάζω.....Ο Παραλίας!!!
...και τον σκέφτομαι να κυνηγάει το κουνέλι!
-
Mood :
εξεψαρωσε και ο Ηρακλεας και επιδιωκει να σταθει ανταξιος του ηρωικου ονοματος του!!!!!
Μαρινα αν επιτρεπεται στους συμφορουμιστες να εκφερουν αποψη, ας καταγραφει πως κι εγω συντασσομαι μετα του Δημου... η για να το θεσουμε ηπιοτερα, υπερ μιας μακρας και παρατεταμενης φιλοξενιας της μαμας Φανουλας!!!!!
Μαρινα αν επιτρεπεται στους συμφορουμιστες να εκφερουν αποψη, ας καταγραφει πως κι εγω συντασσομαι μετα του Δημου... η για να το θεσουμε ηπιοτερα, υπερ μιας μακρας και παρατεταμενης φιλοξενιας της μαμας Φανουλας!!!!!
-
Mood :
psipsa έγραψε:εξεψαρωσε και ο Ηρακλεας και επιδιωκει να σταθει ανταξιος του ηρωικου ονοματος του!!!!!
psipsa έγραψε:
ας το δεχτώ σαν τη δεύτερη εκδοχή...
-
Mood :
Τις τελευταίες μέρες έχει στρογγυλέψει κι άλλο! Είχα ένα θεματάκι με την ξηρά τροφή αλλά με προσπάθεια και με διάφορες πατέντες έχει λυθεί προσωρινά το θέμα.
Στην αρχή δοκίμασα πολλά διαφορετικά είδη ξηράς τροφής.( Ναι καλά.....μασαέι η κατσικα ταραμά! ) Όταν έχει μάθει στην καλοκονσερβούλα και στο ψαράκι πάει και μυρίζει την ξηρά τροφή και με κοιτάει με βλέμμα "Ελα, αφού μπορείς να δώσεις και κάτι καλύτερο"!
Μετά έβρασα ψάρι, κράτησα το ψαρόζουμο και το έχω στο ψυγείο. απλά βρέχω λίγο τις κροκέτες. Και αυτό το κόλπο έχει παλιώσει.
Η πρόσφατη λύση είναι να τυλίξω λίγες κροκέτες για λίγη ώρα με περίσσευμά ψαριού. Αυτό έχει πιάσει μέχρι να βρει κάτι άλλο.
Μαρίνα...βλέπω ο Δ. έχει πατήσει πόδι αυτή τη φορά! Την βλέπει σαν την γάτα του. Αν δεις ότι μετά τη στείρωση πάει καλά με τα άλλα τα παιδιά....κράτα την. Θα δούμε τι θα κάνουμε και με την Φανούλα....και αν δεν δούμε.....ε, τότε βλέπουμε!
Στην αρχή δοκίμασα πολλά διαφορετικά είδη ξηράς τροφής.( Ναι καλά.....μασαέι η κατσικα ταραμά! ) Όταν έχει μάθει στην καλοκονσερβούλα και στο ψαράκι πάει και μυρίζει την ξηρά τροφή και με κοιτάει με βλέμμα "Ελα, αφού μπορείς να δώσεις και κάτι καλύτερο"!
Μετά έβρασα ψάρι, κράτησα το ψαρόζουμο και το έχω στο ψυγείο. απλά βρέχω λίγο τις κροκέτες. Και αυτό το κόλπο έχει παλιώσει.
Η πρόσφατη λύση είναι να τυλίξω λίγες κροκέτες για λίγη ώρα με περίσσευμά ψαριού. Αυτό έχει πιάσει μέχρι να βρει κάτι άλλο.
Μαρίνα...βλέπω ο Δ. έχει πατήσει πόδι αυτή τη φορά! Την βλέπει σαν την γάτα του. Αν δεις ότι μετά τη στείρωση πάει καλά με τα άλλα τα παιδιά....κράτα την. Θα δούμε τι θα κάνουμε και με την Φανούλα....και αν δεν δούμε.....ε, τότε βλέπουμε!
kassytr- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2014
τα παλιομωρούλια!
-
Mood :
marina289 έγραψε:τα παλιομωρούλια!
Αγαπουλάκια όμορφαααααααααα
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Ηρακλή είσαι ένας υπέροχος μπούρδας!
Ιασονάκο, σ' αγαπώ!
Ιασονάκο, σ' αγαπώ!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Ηρακλάκο είσαι το μωρουδέλι μου!!! Κάθε μέρα έρχεται και με ξυπνάει γλείφοντάς μου τη μυτη! Τι ομορφο ξύπνημα....!
kassytr- Kitten
-
kassytr έγραψε:Ηρακλάκο είσαι το μωρουδέλι μου!!! Κάθε μέρα έρχεται και με ξυπνάει γλείφοντάς μου τη μυτη! Τι ομορφο ξύπνημα....!
-
Mood :
kassytr έγραψε:Ηρακλάκο είσαι το μωρουδέλι μου!!! Κάθε μέρα έρχεται και με ξυπνάει γλείφοντάς μου τη μυτη! Τι ομορφο ξύπνημα....!
Πρωτον πεθαιιιιιιιιιιιιιινω με τη φωτό προφίλ σου. Δεύτερον, τον αγαπώ!
Τρίτον, μάλλον το έχουν τα ασπρόμαυρα γατιά να γλείφουν πρόσωπα!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Επιβεβαιώνω ότι το έχουν τα μαυρόασπρα!
-
Mood :
έφερα ένα μωρουδάκι ενός μήνα θηλυκό που βρήκε μια φίλη μου στο δρόμο. έχουν πρόβλημα τα ματάκια του και του βάζουμε κολλύρια. Εγινε και εξωτερική - εσωτερική αποπαρασίτωση. Το προώθησε η κοπέλα στην χρυσή ευκαιρία αλλά δυστυχώς πολλοί το είδαν, κανένας δεν τηλεφώνησε. ....καλά ο Ηρακλής όλο αγριάδες δεν το συζητώ. Μου κρατάει μούτρα αλλά πάω και τον αγκαλιάζω για να μην έχουμε δράματα.
Πείτε μου τι άλλο μπορώ να κάνω
Πείτε μου τι άλλο μπορώ να κάνω
kassytr- Kitten
-
Κάσυ, ρωτα τον κτηνιατρο σας αν "κανει" να ερθουν σε επαφη τα μικρά.
Πολυ φοβαμαι (χωρις να ειμαι σίγουρη) οτι επειδη η μικρή εχει αυτο το θεματακι με τα ματια της, μηπως δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με τον Ηρακλεα, μην τον κολλήσει, αφου κι αυτος ειναι μικρός ακόμη και δεν εχει ολοκληρωσει τον "παιδικο" κυκλο εμβολιασμου του.....
Πολυ φοβαμαι (χωρις να ειμαι σίγουρη) οτι επειδη η μικρή εχει αυτο το θεματακι με τα ματια της, μηπως δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με τον Ηρακλεα, μην τον κολλήσει, αφου κι αυτος ειναι μικρός ακόμη και δεν εχει ολοκληρωσει τον "παιδικο" κυκλο εμβολιασμου του.....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
δεν τους φερνω κοντα πλεον γιατι δεν τα πανε καλα μαζι. εχεις δικαιο με το θεμα του ματιου....καλο θα ειναι να μην κολλησει και ο ηρακλεας. αν εχετε καμια ιδεα για την προώθηση της μικρουλας να της βρουμε σπιτακι πειτε μου. εκτιμάει τοσο την θαλπωρή που κοιμάτε και ολη την ωρα γουργουρίζει.
kassytr- Kitten
-
πάρτε και τον ηρακλή μας, το καλό μας το παιδί!
-
Mood :
Απο μικρος φαινότανε
τι σοϊ καταγάταρος θα γινότανε.......
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
έχει γίνει φλαφαδένιος χοντρογατούλης !!!! του αρέσει να κάθεται από κάτω από το Χριστουγεννιατικο δέντρο , δίπλα στην φάτνη. Δεν είχαμε πολλά ζώα στη φάτνη και είπε να βοηθήσει!!!
kassytr- Kitten
-
-
Mood :
Σελίδα 9 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» 2 πανέμορφοι γάτοι δίνονται προς υιοθεσία
» Xαριζονται τα Ζουζουδακια.
» Xαριζονται 3 γατακια στις Σερρες
» Xαρίζονται κι άλλα Πλακιώτικα γατάκια
» Xαριζονται τα Ζουζουδακια.
» Xαριζονται 3 γατακια στις Σερρες
» Xαρίζονται κι άλλα Πλακιώτικα γατάκια
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 9 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios