Η catάληψη
+41
ACRIMONIOUS
kouix
Ηρακλένια
Christy Theod
Witch girl
PakDes
marea
tzelacat
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Chouzouris
YNL
Paw
vanilia cat
Λιλούκι
μπαμπας Νικολας1
niki
Дanae
houlieta
tsili
ΚουκουΒάγια
LAROGATA
Mary-Fish
Fotoula
vaso
moukelis
natalouko
doremi
tia
marina289
Smokys
Dreamer
FROGK
ralou
AmaranthN
funambolo
Anatoli
SuperCatz
Δ²
alex..niaou
otz
f.m123
45 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 26
Σελίδα 4 από 26 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26
Απ: Η catάληψη
ralou έγραψε:πφφφ! Σιγα!Anatoli έγραψε:Μπα δεν ανησυχω!Δεν καθεται αυτος σε κανεναν!Παει και κρυβετε ο βλαξ κατω απο τον καναπε του καθιστικου και δεν βγαινει ουτε για φαγητο ουτε για τουαλετα!Μεγαλυτερες πιθανοτητες εχεις με το Λουκουμακι.
Εδω οι συνεργατιδες σου καταφεραν και βουτηξαν τον Σαγκυ, ο Μικυ ΜΟΥ θα τις δυσκολέψει!
Μωρε, εγω προσευχομαι να τα σπάσετε μεταξυ σας και να κανουν αυτες οι δυο του κεφαλιου τους και να μπουκάρουν.
Παντως και το Λουκουμι πολυ θα γουσταρα να στο πάρω.
Αλλά απκλειστικα σαν μπονους μαζι με τον δικο μου... ξηγημένα πραματα!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Εννοείται ότι θα τα σπάσουν. Με το που θα σπάσει το τακούνι της Φλώρας, στραβοπατήσει, πέσει κάτω (μαζί με το γατί που θα έχει μόλις απαγάγει) και αρχίσουν οι υπόλοιπες να γελάνε και το γατί να τρέχει, θα επέλθει ρήξη (ελπίζω όχι και του τένοντα)
Αν αυτό ξεπεραστεί, η επόμενη κρίση θα έρθει όταν η Τέτα βρεθεί απροστάτευτη στο μπαλκόνι, με άγνωστο αριθμό γατιών, έναν σκύλο και μερικά μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό. Μόλις αρχίσει το παραλήρημα των τετράποδων (και της Τέτας) και γίνει αντιληπτό ότι δεν υπάρχει κοντά ένα σ τ ι β α ρ ό αντρικό χέρι για να δώσει λύση, θα καταλάβει και η Τέτα ότι η θέση μιας σ ε π τ ή ς συζύγου είναι στην κουζίνα της και όχι σε ροζ βανάκια.
Εξαιρετικά ορατό είναι επίσης το ενδεχόμενο διάσπασης σε περίπτωση που η Όλγα βρεθεί αντιμέτωπη με τ σ ι σ ά κ ι α εκτός λεκάνης, γεγονός που δεν είναι καθόλου απίθανο, με δεδομένο το στρες των ζωακίων. Αφου συνειδητοποιήσει ότι άφησε την ασφάλεια των δικών της κατρουλήδων για να μαζεύει τα μαρκαρίσματα του ξένου κόσμου, και αναπολήσει το νησί της, προβλέπεται να παίρνει το πρώτο καράβι σιγοτραγουδώντας "'Αλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη, κι άλλες με τσίσα απανταχού, στη Βίλα έχουν μείνει"
Αν αυτό ξεπεραστεί, η επόμενη κρίση θα έρθει όταν η Τέτα βρεθεί απροστάτευτη στο μπαλκόνι, με άγνωστο αριθμό γατιών, έναν σκύλο και μερικά μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό. Μόλις αρχίσει το παραλήρημα των τετράποδων (και της Τέτας) και γίνει αντιληπτό ότι δεν υπάρχει κοντά ένα σ τ ι β α ρ ό αντρικό χέρι για να δώσει λύση, θα καταλάβει και η Τέτα ότι η θέση μιας σ ε π τ ή ς συζύγου είναι στην κουζίνα της και όχι σε ροζ βανάκια.
Εξαιρετικά ορατό είναι επίσης το ενδεχόμενο διάσπασης σε περίπτωση που η Όλγα βρεθεί αντιμέτωπη με τ σ ι σ ά κ ι α εκτός λεκάνης, γεγονός που δεν είναι καθόλου απίθανο, με δεδομένο το στρες των ζωακίων. Αφου συνειδητοποιήσει ότι άφησε την ασφάλεια των δικών της κατρουλήδων για να μαζεύει τα μαρκαρίσματα του ξένου κόσμου, και αναπολήσει το νησί της, προβλέπεται να παίρνει το πρώτο καράβι σιγοτραγουδώντας "'Αλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη, κι άλλες με τσίσα απανταχού, στη Βίλα έχουν μείνει"
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Αθηνούυυυκοοο!
Τακούνια φόρεσα μόνο σπίτι σου, από εκεί και πέρα κυκλοφορούσα με διακριτική ισόπατη μπότα
Έχουμε άτομο να μας καθαρίζει κατουρήματα και χεσίματα εκτός λεκάνης
Ποιός σου είπε ότι δε μας στηρίζει κάποιο στιβαρό χέρι κάποιου άντρα..?
Και επίσης..
Η Τέτα διάλεξε το ροζ βαν, αν το παρατήσει, θα τη σφάξω και στα δυο γόνατα
Τακούνια φόρεσα μόνο σπίτι σου, από εκεί και πέρα κυκλοφορούσα με διακριτική ισόπατη μπότα
Έχουμε άτομο να μας καθαρίζει κατουρήματα και χεσίματα εκτός λεκάνης
Ποιός σου είπε ότι δε μας στηρίζει κάποιο στιβαρό χέρι κάποιου άντρα..?
Και επίσης..
Η Τέτα διάλεξε το ροζ βαν, αν το παρατήσει, θα τη σφάξω και στα δυο γόνατα
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Aααααααααααααααα! Το ειχα ξεχάσει αυτο!funambolo έγραψε:Εννοείται ότι θα τα σπάσουν. Με το που θα σπάσει το τακούνι της Φλώρας, στραβοπατήσει, πέσει κάτω (μαζί με το γατί που θα έχει μόλις απαγάγει) και αρχίσουν οι υπόλοιπες να γελάνε και το γατί να τρέχει, θα επέλθει ρήξη (ελπίζω όχι και του τένοντα)
Ναιαιαιαιαι! Θελουμε και φωτο απο το συμβαν!
Και θα την εχουμε όταν ολοκληρωθουν οι απαγωγές απο την γνωστη ρεπορτερ ερευνητρια που βρισκεται παντου και παραμονευει πάντα!
Αυτο που λένε για το στιβαρο χέρι αντρα που τον εχουν βαλει να μαζευει τις βρωμοδουλειες των απαχθέντων δεν μου φαίνεται απιθανο...
Ειναι δυναμικές οι μικρες. Για ολα τις εχω ικανές!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
είστε τρελές είστε μουρλές είστε θεότρελες!
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
f.m123 έγραψε:Οι συνεργάτιδες είναι υπό την αυστηρή προστασία των υπόλοιπων μελών. Το ίδιο και τα γατιά/σκυλιά/κουνέλια/χοιρίδια και λοιπά κατοικίδια. Επομένως.. κάθε απόπειρα αρπαγής ζώου των συνεργατιδών θα γίνει πάνω από το πτώμα των υπολοίπων
+1000
Στο κάτω κάτω, τις γάτες των μελών τις έχουμε ούτως ή άλλως μαζί μας. Θα πάμε να κλέψουμε κάτι που το έχουμε ήδη;
Ή θα μαλώσουμε και μετά θα πρέπει να μοιράσουμε τα γατιά;
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
funambolo έγραψε:Εννοείται ότι θα τα σπάσουν. Με το που θα σπάσει το τακούνι της Φλώρας, στραβοπατήσει, πέσει κάτω (μαζί με το γατί που θα έχει μόλις απαγάγει) και αρχίσουν οι υπόλοιπες να γελάνε και το γατί να τρέχει, θα επέλθει ρήξη (ελπίζω όχι και του τένοντα)
ralou έγραψε:
Aααααααααααααααα! Το ειχα ξεχάσει αυτο!
Ναιαιαιαιαι! Θελουμε και φωτο απο το συμβαν!
Και θα την εχουμε όταν ολοκληρωθουν οι απαγωγές απο την γνωστη ρεπορτερ ερευνητρια που βρισκεται παντου και παραμονευει πάντα!
Αυτο που λένε για το στιβαρο χέρι αντρα που τον εχουν βαλει να μαζευει τις βρωμοδουλειες των απαχθέντων δεν μου φαίνεται απιθανο...
Ειναι δυναμικές οι μικρες. Για ολα τις εχω ικανές!
doremi έγραψε: είστε τρελές είστε μουρλές είστε θεότρελες!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
funambolo έγραψε:Ρουλίτσα, μην ανησυχείς καθόλου. Είναι απλά τα πράγματα, όπως είπαμε.
Μόλις ολοκληρωθεί το θεάρεστο έργο των κορασίδων, τις μεταφέρουμε εμείς, με το διακριτικό ροζ βανάκι, σε ασφαλές μέρος και πηγαίνουμε στη Βίλα. Ούτε ροδάκια χρειάζεται, ούτε τίποτα. Μια απλή αντικατάσταση δίποδων της Βίλας θα γίνει και ούτε γάτα ούτε ζημιά (είχε υποννοούμενο το τελευταίο, εντάξει? )
Ο Σάγκυς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν είστε αρκετά δ ο τ ι κ έ ς στο αεροσούτρα. Για να προσέχουμε λίγο τη λίμπιντο παρακαλώ!!
Δεν είμαστε εμείς δοτικές στο αεροσούτρα; Δεν είμαστε; Εμ είναι αχόρταγος κι αυτός, έχουμε και απαγωγές να οργανώσουμε.
Παραβλέπω όλα τα άλλα και μένω στο "ροζ συμμορία" που μ' άρεσε!ralou έγραψε:
Χαχαχα! Και ποια παρακαλω μπορει να αντισταθεί στο αεροσουτρα ενος Σαγκυ ε?!
Οσο για την αντικατασταση συμφωνω!
Αλλά ναι, να περιμένουμε λιγουλάκι ακομα. Ειναι ευκαιρία να αποκτησω δευτερη γατα με το ετσι θέλω,
Οοοοχι Νικολα μου μην φοβάσαι! Εσυ θα εχεις την Φρεγια ολοδικη σου και εγω θα εχω τον Μικυ ΜΟΥ.
(Εγω πάντα θα ελπιζω οι τεσσερεις της ΡΟΖ συμμορίας να τα σπάσουν μεταξυ τους και να βουτηξουν τελικα ΚΑΙ τον Μικυ ΜΟΥ! )
ralou έγραψε:Anatoli έγραψε:Αθηνα
Βρε μανια με τον Μικυ!
Εσενα δεν σου μιλάω!
Και ο Μικυ ΜΟΥ με τον ενα η με τον αλλο τροπο θα βρεθει στα χερια μου καποια στιγμη! Να το ξέρεις!!!
Το επόμενο αγαπημένο πλάσμα που θα βρεθεί στην αγκαλιά μας, θα είναι κορίτσι!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Και μαύρο φαντάζομαι....
Με περίεργη ουρά.....
Με περίεργη ουρά.....
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Mαυρο με περίεργη ουρα???marina289 έγραψε:Και μαύρο φαντάζομαι....
Με περίεργη ουρά.....
Η Ντινο ειναι μαυρη αλλά δεν εχει περιεργη ουρα...
Η Φουσκα της Ελένης εχει περίεργη ουρα αλλά δεν ειναι μαυρη...
Εχουμε μπολικα μαυρα γατακια αλλά ελπιζω η Ροζ συμμορία να μην βουταει και μικρα γατακια!!!
Κατι θα ξέρεις εσυ Μαρίνα!! Μολογα!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Δεν ξέρω!
Ας πούμε ότι κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης ενστίκτου...
Ας πούμε ότι κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης ενστίκτου...
-
Mood :
Τον Φιογκίδη πίσω, ΤΩΡΑ
+1000000000000000000000000000000000000000
doremi έγραψε: είστε τρελές είστε μουρλές είστε θεότρελες!
+1000000000000000000000000000000000000000
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
marina289 έγραψε:Και μαύρο φαντάζομαι....
Με περίεργη ουρά.....
Πολλά ξέρεις εσύ!
Βρε μπας και υπάρχει κι άλλη συνεργάτιδα;;;
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Και βεβαια υπάρχει!Dreamer έγραψε:marina289 έγραψε:Και μαύρο φαντάζομαι....
Με περίεργη ουρά.....
Πολλά ξέρεις εσύ!
Ολγα, Φλωρα, Τετα και η κρυφη συνεργατιδα που δεν εχει αποκαλυφθει ακομα!
Αν υποψιαστω ότι ειναι η Μαρινα... μα το Θεο, θα παω να της κλέψω την Μελινα μερα μεσημέρι
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Πεθαινω οταν τους βλεπω ετσι!
Μονο που στο τελος, εμενα θα στειλουν στο Δαφνι
Ο φιογκος ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Η Νίντζα είναι μαύρη με έτσι μυστήρια ουρά
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Για θυμησε μου Βασω...
Αν ειναι ετσι να παμε να ενημερωσουμε την γατομαμα της!
Αν ειναι ετσι να παμε να ενημερωσουμε την γατομαμα της!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Εκτός και αν κάνω λάθος Ρούλα μου....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Ναι! Εχει πραγματικα παραξενη ουρα!
Ρε κοριτσια... αμαρτια να στερησετε τετοιο πλάσμα απο την μανα του!
Ναι! Εχει πραγματικα παραξενη ουρα!
Ρε κοριτσια... αμαρτια να στερησετε τετοιο πλάσμα απο την μανα του!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
vaso έγραψε:Η Νίντζα είναι μαύρη με έτσι μυστήρια ουρά
Στο μυαλό μου είσαι!
Η Όλγα (ξε)λιγώνεται όταν τη βλέπει!
-
Mood :
όχι κιουρία μου!Dreamer έγραψε:marina289 έγραψε:Και μαύρο φαντάζομαι....
Με περίεργη ουρά.....
Πολλά ξέρεις εσύ!
Απλώς διαβάζω με προσοχή τα γραφόμενά σας!
-
Mood :
Να αφήσετε τη Νίντζα ΜΟΥ ήσυχη!
Ή να την πάρετε και να μου την φέρετε!
- Σπόιλερ:
- Εγώ κατάλαβα ποια είναι η τέταρτη...
AmaranthN- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 + 1 σκυλάκι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη & Φθινόπωρο!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ninja, Naruto, Gabriel!!!
Motto : Ο χρόνος αποφασίζει ποιον συναντάς. Η καρδιά αποφασίζει ποιον θες. Η συμπεριφορά αποφασίζει ποιος θα μείνει!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2012
Mood :
AmaranthN έγραψε:
- Σπόιλερ:
Εγώ κατάλαβα ποια είναι η τέταρτη...
- Σπόιλερ:
- για πε για πε!
-
Mood :
marina289 έγραψε:AmaranthN έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
για πε για πε!
- Σπόιλερ:
- καλε ναι,για πε για πε!!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
marina289 έγραψε:AmaranthN έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
για πε για πε!
- Σπόιλερ:
- Μάλλον η επόμενη απαγωγή θα είναι μια γκρι γατούλα... Και ξέρεις ποια έχει τρέλα με μια γκρι γατούλα...
-
Motto : Ο χρόνος αποφασίζει ποιον συναντάς. Η καρδιά αποφασίζει ποιον θες. Η συμπεριφορά αποφασίζει ποιος θα μείνει!
Mood :
AmaranthN έγραψε:marina289 έγραψε:AmaranthN έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
για πε για πε!
- Σπόιλερ:
Μάλλον η επόμενη απαγωγή θα είναι μια γκρι γατούλα... Και ξέρεις ποια έχει τρέλα με μια γκρι γατούλα...
- Σπόιλερ:
- Να μιλάτε συγκεκριμένα κιουρία μου! Με ονοματεπωνύματα!
Δεν φτάνει που μας βάζουν γρίφους οι ΡΟΖ, θα βάζουμε και μεταξύ μας;;
-
Mood :
marina289 έγραψε:AmaranthN έγραψε:marina289 έγραψε:AmaranthN έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
για πε για πε!
- Σπόιλερ:
Μάλλον η επόμενη απαγωγή θα είναι μια γκρι γατούλα... Και ξέρεις ποια έχει τρέλα με μια γκρι γατούλα...
- Σπόιλερ:
Να μιλάτε συγκεκριμένα κιουρία μου! Με ονοματεπωνύματα!
- Σπόιλερ:
- Ε ας μην κατηγορήσω στα ίσια μέρα που είναι σήμερα... Μην της χαλάσω τη γιορτή...
-
Mood :
+100000000000000000000000 !!!marina289 έγραψε:AmaranthN έγραψε:marina289 έγραψε:AmaranthN έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
για πε για πε!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!AmaranthN έγραψε:marina289 έγραψε:AmaranthN έγραψε:marina289 έγραψε:AmaranthN έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
για πε για πε!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Ε ας μην κατηγορήσω στα ίσια μέρα που είναι σήμερα... Μην της χαλάσω τη γιορτή...
Η Χουλιετα γιορταζει σημερα! Βρε κουκλα μου... για πες... ξερεις τιποτα εκ των εσω??!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα... Αλλά σε μια τόσο πανούργα συμμορία είναι σίγουρο πως θα λάμβανε μέρος!
- Σπόιλερ:
- Τρέμε Δώρα, Άλεξ, Εύα!
-
Mood :
Μπα...είναι πολύ οδοστρωτήρας η houlieta ....AmaranthN έγραψε:Εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα... Αλλά σε μια τόσο πανούργα συμμορία είναι σίγουρο πως θα λάμβανε μέρος!
- Σπόιλερ:
Τρέμε Δώρα, Άλεξ, Εύα!
Λογικά θα θέλουν άτομο με πιο διακριτική παρουσία...
Θα έλεγα τη Mary-Fish, αλλά δεν είναι έξυπνο τα ζευγάρια να συνεταιρίζονται σε τέτοιες μπίζνες...Φαντάζομαι ο Φλώρος θα θέλει να την προστατεύσει, όπως ο Κουφοντίνας τη Σωτηροπούλου...
Είναι ομιχλώδες το τοπίο...
-
Mood :
Πάντως μέχρι ν' αποκαλυφθεί η τέταρτη, εμένα δεν μου το βγάζετε απ' το μυαλό πως η καλή μου θεία είναι μέλος της συμμορίας!
Αλλά κι αν δεν είναι, βλέπω τη συμμορία να καταφέρνει αυτό που τόσο καιρό δεν κατάφερε η μάνα μου. Να πάρει τη Σιέλ!!!
Αλλά κι αν δεν είναι, βλέπω τη συμμορία να καταφέρνει αυτό που τόσο καιρό δεν κατάφερε η μάνα μου. Να πάρει τη Σιέλ!!!
- Σπόιλερ:
- Μόνο μη το δει η Ναταλία αυτό!
- Σπόιλερ:
- Ή μήπως η Ναταλία είναι το τέταρτο μέλος και η επόμενη απαγωγή θα 'ναι η Σιέλ?
-
Mood :
-
Mood :
AmaranthN έγραψε:
-
Mood :
Την Σιέλλλλλ μουυυυ δεν την παίρνει κανένας!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Σελίδα 4 από 26 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26
Σελίδα 4 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios