Η catάληψη
+41
ACRIMONIOUS
kouix
Ηρακλένια
Christy Theod
Witch girl
PakDes
marea
tzelacat
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Chouzouris
YNL
Paw
vanilia cat
Λιλούκι
μπαμπας Νικολας1
niki
Дanae
houlieta
tsili
ΚουκουΒάγια
LAROGATA
Mary-Fish
Fotoula
vaso
moukelis
natalouko
doremi
tia
marina289
Smokys
Dreamer
FROGK
ralou
AmaranthN
funambolo
Anatoli
SuperCatz
Δ²
alex..niaou
otz
f.m123
45 απαντήσεις
Σελίδα 23 από 26
Σελίδα 23 από 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Απ: Η catάληψη
otz έγραψε:tsili έγραψε:Κι εγώ...Αντέγραψα
Τώρα το είδα, δε μου ήρθαν οι απαντήσεις σου. Αλλά, ούτως ή άλλως, εσύ είσαι συμπεθέρα, άρα ειδικό καθεστώς.
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
- Σπόιλερ:
- Χαίρομαι που είμαι στην ίδια πλευρά με την Όλγα και όχι εναντίον της
Έχω να διορθώσω και να τελειώσω το αυριανό στόρι!!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Για οποιαν σκεφτηκε τις ερωτησεις!
(Και οποιον σκεφτηκε το στορυ βεβαια!!)
Ευτυχως που δεν χρειαστηκε να απαντησω κι εγω, εφ οσον η γατα μου ειναι ηδη στα χερια σας...
Θα ειχα αποτυχει... και μετα μονο ο Δρ. Φροιντ-Μιλιος θα μπορουσε να με βγαλει απο την καταθλιψη μου...
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
οχι ασυλια???
ωχχ θεε μου..
ωχχ θεε μου..
Christy Theod- Prime Cat
-
Τόπος : Βόλος
Αριθμός γατουνίων : 'Εναν και μοναδικό... τον Julian που κάνει για 10!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοκαίρι και Γατοχειμώνα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολα??!!
Motto : Cats are like potato chips... You can't have just one!
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/09/2013
Mood :
ralou έγραψε:
Για οποιαν σκεφτηκε τις ερωτησεις!
(Και οποιον σκεφτηκε το στορυ βεβαια!!)
Ευτυχως που δεν χρειαστηκε να απαντησω κι εγω, εφ οσον η γατα μου ειναι ηδη στα χερια σας...
Θα ειχα αποτυχει... και μετα μονο ο Δρ. Φροιντ-Μιλιος θα μπορουσε να με βγαλει απο την καταθλιψη μου...
Εσύ πιθανότατα θα το είχες πάρει ζεστά και θα είχες διαβάσει, οπότε μπορεί να το έπιανες το κατοστάρι ή να το πλησίαζες.
Δίδαγμα που βγαίνει από το διαγώνισμα:
Γράψαν οι αντιγραφείς καλά κι οι τίμιοι καλύτερα!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
otz έγραψε:
Μόνο αν γίνει άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου της κυρίας που πήρε το 97% και της εξετάστριας καθώς και της κυρίας που θα εκδώσει τα διπλώματα και παπλώματα κι έλεγχος από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της αστυνομίας θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα
ACRIMONIOUS- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : Μου το απήγαγαν
Motto : Για την τιμή του Χούλιο
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/02/2014
ACRIMONIOUS έγραψε:otz έγραψε:
Μόνο αν γίνει άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου της κυρίας που πήρε το 97% και της εξετάστριας καθώς και της κυρίας που θα εκδώσει τα διπλώματα και παπλώματα κι έλεγχος από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της αστυνομίας θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα
Ζήλιαααα ψώρααααααα!
Ή κάνεις την απατεωνιά σωστά ή δεν την κάνεις. Αν δίναμε τις απαντήσεις σε κάποιον, θα ήταν ΟΛΕΣ σωστές. Εμείς δεν είμαστε amateurs...
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
Αμέ! Μπορώ να παραδώσω τηλεφωνο (κινητό και σταθερό), λάπτοπ, περιστέρια και κουκουβάγιες για να δεις ότι δεν ανταλλάχθηκε κανένα μήνυμα και το βαθμό τον πήρα με σκληρή μελέτη και πολλές άυπνες νύχτες!ACRIMONIOUS έγραψε:otz έγραψε:
(καλά ας κόψω κάτι)
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Να πω οτι το 15 το ήξερα αλλά δεν ηθελα με τιποτα να το διορθώσω....
Ντροπή και αίσχος που βάλατε αυτην την ερωτηση στο τεστ!
Ντροπή και αίσχος που βάλατε αυτην την ερωτηση στο τεστ!
YNL έγραψε:
Αααααααααααααααααααααααααα πεθαίνωωωωωωωωωωωω! Έκανα κοιλιακούς από το γέλιο.
Φλωράααααααααααανς! Τέτααααααααααααααα! (Πού είναι αυτή; ). Αγρδξφικσξοςα!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ είναι όχημα!
- Σπόιλερ:
- Πιο μέσα να πέσετε για την οδήγησή μου, δεν γινόταν. Θα πω τρία περιστατικά:
1. Την 1η φορά που έδωσα για δίπλωμα (το πήρα με τη 2η), ενώ ως τότε είχε να λέει ο δάσκαλος για το πόσο προσεκτική ήμουν, πάω να πάρω μια ΑΠΛΗ στροφή και ανεβαίνω πεζοδρόμιο. Σοκάρομαι και σταματάω το αμάξι. Κοιτάω έντρομη τους εξεταστές. Με λυπήθηκαν. Μου λένε "αν το διορθώσεις, οκ". Αρχικά σκέφτομαι το αυτονόητο: Να κατέβω από το πεζοδρόμιο, να κάνω λίγο πίσω και να ξαναπάρω τη στροφή. Και μετά σκέφτομαι "Έλα μωρέ, πού να τους ταλαιπωρώ τώρα τους ανθρώπους" και κάνω το αψυχολόγητο: Παίρνω τη στροφή όπως είμαι, πάνω από το πεζοδρόμιο. Το αμάξι χοροπήδηξε. Ε τότε δεν ήμουν εγώ η έντρομη. Τα είδαν όλα οι άνθρωποι. Ακόμα θυμάμαι τη φάτσα τους.Τους κοιτάω ατάραχη, χαμογελάω, τους λέω "Χαχα κόπηκα,ε;" και βγαίνω από το αμάξι, τους αφήνω εκεί και φεύγω.
2. Ήμουν για καφέ με την κουμπάρα μου σε ένα μεσαιωνικό χωριό, αρκετά χιλιόμετρα μακριά. Ήμασταν έτοιμες να πληρώσουμε και να φύγουμε. Με παίρνει τηλέφωνο ο Στέλιος από το καράβι, του λέω ότι θα πάω σπίτι και μου λέει "θα σε πάρω σε καμιά ώρα". Του λέω "η Βαγγελιώ οδηγάει". Και μου λέει "Ε τότε θα σε πάρω σε 20 λεπτά".
3. Είχα βγει για ποτό, πήγαινα μια φίλη στο σπίτι και με σταματάνε για αλκοτέστ. Δεν είχα πιει, γενικά δεν πίνω σχεδόν ποτέ, αλλά είχα τόσο χαζό ύφος που με πέρασαν για μεθυσμένη. Μου ζητάει ο τροχονόμος δίπλωμα, άδεια, ασφάλεια κλπ και ανοίγω απότομα την πόρτα του οδηγού για να ανάψει το φωτάκι. Είχε καλά αντανακλαστικά ο τροχονόμος, δεν τον χτύπησα. Μου λέει "καλά, τι κάνεις;"". Του εξηγώ ότι ανοίγω την πόρτα για να ανάψει το φως. Μου λέει με σιγουριά ότι σε όλα τα αμάξια υπάρχει διακοπτάκι γι' αυτό. Εκεί μένω για λίγο άφωνη, γιατί συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρω αν έχω τέτοιο διακοπτάκι. Δεν ήξερα πώς ανάβει. Και του λέω με ύφος: "Το δικό μου αμάξι δεν έχει τέτοιο πράγμα".
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
otz έγραψε:ACRIMONIOUS έγραψε:otz έγραψε:
Ζήλιαααα ψώρααααααα!
Ή κάνεις την απατεωνιά σωστά ή δεν την κάνεις. Αν δίναμε τις απαντήσεις σε κάποιον, θα ήταν ΟΛΕΣ σωστές. Εμείς δεν είμαστε amateurs...
Εσεις η ίδια έχετε δηλώσει σε παλαιότερη σελίδα πως οι αντιγράφοντες κάνουν λάθος στην αντιγραφή. Το ίδιο έγινε σκόπιμα και με την προστατευομένη σας.
Περιστέρια, κουκουβάγιες και αράχνες δεν ανακρίνονται. Απαλλάσσονται από την ταλαιπωρία Τα δηλώνετε γιατί ξέρετε πως είμαστε φιλόζωοιMary-Fish έγραψε:Αμέ! Μπορώ να παραδώσω τηλεφωνο (κινητό και σταθερό), λάπτοπ, περιστέρια και κουκουβάγιες για να δεις ότι δεν ανταλλάχθηκε κανένα μήνυμα και το βαθμό τον πήρα με σκληρή μελέτη και πολλές άυπνες νύχτες!ACRIMONIOUS έγραψε:otz έγραψε:
(καλά ας κόψω κάτι)
Αχάααααααα Πολλές άυπνες νύχτες.
Τα πρακτικά της έρευνας αναφέρουν τα εξής
Ο διαγωνισμός δημοσιεύτηκε στις 10/2 ώρα 2010
Μπήκατε στις 11/2 ώρα 1714 για να δημιουργήσετε άλλοθι ότι δήθεν κάνετε γρήγορη επανάληψη
Δυο ώρες σχεδόν μετά δηλώνετε πως στείλατε τις απαντήσεις στις 11/2 ώρα 1954
Ένα λεπτό μετά η εξετάστρια με ανακούφιση αναγγέλλει "Ελήφθη!"
Μια συμφορίτησα ζητά να τις στείλετε τις απαντήσεις και σας υπόσχεται πως θα κάνει δύο λάθη.
Πανικόβλητη της λέτε πως δεν είναι σωστό
Γιατί ?????????????? Επειδή γνωρίζετε πως έχετε ήδη δυο λάθη αλλά δεν ξέρετε ποια είναι αυτά λόγω συντεχνιών και διαπλεκόμενων
Δεν χρειάζεται να συνεχίσω. Τα υπόλοιπα είναι θέμα Admin.
We rest our case
ACRIMONIOUS- Kitten
-
Σιγά μην κάνει σκόπιμα λάθη, ενώ η ασυλία προσφέρεται όταν δεν κάνεις κανένα λάθος.
- Σπόιλερ:
- Αυτό μόνο εγώ θα μπορούσα να το κάνω.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Τώρα άμα εγώ πω ότι δεν έχω καν διαβάσει όλες τις ερωτήσεις του τεστ, θα γίνω η χειρότερη μαθήτρια της τάξης;
Άλλωστε... τι σημασία έχει; Μην φοβάστε λαέ την ροζ ομάδα! Ό, τι και να κάνουν θα υπάρχει πάντα η λαχανί ομάδα που θα παίρνει πίσω τα παιδιά σας από τα χέρια αυτών των αδίστακτων εγκληματιών!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
κυριε Γιάννη
Όλγα
Μάλλον είστε απο αυτούς που όταν στο σχολείο δεν τα πάνε καλά σε κάποιο διαγώνισμα γυρνάνε σπίτι και μετα το
"Μα γιατί παιδί μου τέτοιο χάλι? Η Αφροξυλάνθη, η κόρη του κυριου Κωστα του μανάβη πήρε 19" λένε φτηνές δικαιολογίες ότι τάχα μου τάχα μου η Αφροξυλάνθη αντέγραψε, είχε σκονάκια, γκόμενο τον καθηγητή, είναι μέλος σε σκοτεινές μυστικές οργανώσεις όπως illuminati και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Όλγα
ACRIMONIOUS έγραψε:Περιστέρια, κουκουβάγιες και αράχνες δεν ανακρίνονται. Απαλλάσσονται από την ταλαιπωρία Τα δηλώνετε γιατί ξέρετε πως είμαστε φιλόζωοιMary-Fish έγραψε:Αμέ! Μπορώ να παραδώσω τηλεφωνο (κινητό και σταθερό), λάπτοπ, περιστέρια και κουκουβάγιες για να δεις ότι δεν ανταλλάχθηκε κανένα μήνυμα και το βαθμό τον πήρα με σκληρή μελέτη και πολλές άυπνες νύχτες!ACRIMONIOUS έγραψε:otz έγραψε:
(καλά ας κόψω κάτι)
Αχάααααααα Πολλές άυπνες νύχτες.
Τα πρακτικά της έρευνας αναφέρουν τα εξής
Ο διαγωνισμός δημοσιεύτηκε στις 10/2 ώρα 2010
Μπήκατε στις 11/2 ώρα 1714 για να δημιουργήσετε άλλοθι ότι δήθεν κάνετε γρήγορη επανάληψη
Δυο ώρες σχεδόν μετά δηλώνετε πως στείλατε τις απαντήσεις στις 11/2 ώρα 1954
Ένα λεπτό μετά η εξετάστρια με ανακούφιση αναγγέλλει "Ελήφθη!"
Μια συμφορίτησα ζητά να τις στείλετε τις απαντήσεις και σας υπόσχεται πως θα κάνει δύο λάθη.
Πανικόβλητη της λέτε πως δεν είναι σωστό
Γιατί ?????????????? Επειδή γνωρίζετε πως έχετε ήδη δυο λάθη αλλά δεν ξέρετε ποια είναι αυτά λόγω συντεχνιών και διαπλεκόμενων
Δεν χρειάζεται να συνεχίσω. Τα υπόλοιπα είναι θέμα Admin.
We rest our case
Μάλλον είστε απο αυτούς που όταν στο σχολείο δεν τα πάνε καλά σε κάποιο διαγώνισμα γυρνάνε σπίτι και μετα το
"Μα γιατί παιδί μου τέτοιο χάλι? Η Αφροξυλάνθη, η κόρη του κυριου Κωστα του μανάβη πήρε 19" λένε φτηνές δικαιολογίες ότι τάχα μου τάχα μου η Αφροξυλάνθη αντέγραψε, είχε σκονάκια, γκόμενο τον καθηγητή, είναι μέλος σε σκοτεινές μυστικές οργανώσεις όπως illuminati και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
-
Mood :
Τα πρακτικά υπάρχουν στις σελίδες 28-29 και 30. και είναι αδιάψευστοι μάρτυρες του Colpo Grosso που έγινε.
ACRIMONIOUS- Kitten
-
Special Valentine episode
-ΡΟΥΛΑ;;;;
Ο Μπαμπάς Νικόλας κοιτάζει έντρομος μπροστά του και η Χιονάτη του πέφτει από τα χέρια. Το τελευταίο πρόσωπο που περίμενε να συναντήσει εδώ ήταν η γυναίκα του.
Αλλά δεν κάνει καμία κίνηση να φωνάξει. Να κατσαδιάσει. Να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο βρε αδερφέ.
Γιατί;
Γιατί φυσικά η Ρούλα είναι ΔΕΜΕΝΗ σε μια καρέκλα!!
-...και γιʼαυτό την πήραμε κύριε Μπαμπά Νικόλα τη γυναίκα σας.
-Δε γινόταν να γίνει κανένας γάμος χωρίς αυτήν!
-Ποιός θα ετοίμαζε τους γάμους, τις βέρες, ποιός θα τα οργάνωνε όλα;
-Άσε που δε θα ήταν έγκυρος κανένας γάμος αν δεν ήταν εδώ η Ραλού!
-ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;; Δε φτάνει που μου απαγάγατε τη μοναχοκόρη μου, τη μοσχοθυγατέρα μου, μου πήρατε ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;;;
-Μα κύριε Μπαμπά Νικόλα βλέπετε, τα γατάκια μας..
-Τα γατάκια ΣΑΣ;;; Καθόλου «σας» δεν είναι τα γατάκια!
-Μα μη φωνάζετε καλέ μπαμπά-Νικόλα!
-Αααα! Για να σας πω! ΕΣΕΙΣ φταίτε με τη λαχανί σας ομάδα, αν δεν ήταν αυτοί θα είχαμε ήδη παντρευτεί με τον καλό μου - και θα είχαμε εδώ ΚΑΙ τους κουμπάρους μας, τη Σιελ και τον Αιμίλιο! (πετάγεται η Μπαρίλλα αγανακτησμένη)
-Μμμμμμ βμμμμ μμμ!!
Προσπαθεί να αρθρώσει δύο κουβέντες και η Ραλού, της οποίας το στόμα είναι δεμένο.
Ο Μπαμπάς Νικόλας λύνει το σατέν φουλάρι που κρατούσε κλειστά τα χείλη της Ραλούς και το τραβάει με τη λίμα που κρατάει στα χέρια του (και την οποία χρησιμοποίησε νωρίτερα για να απειλήσει την Τέτα όσο έδενε τα σχοινιά)
-Βρε καλέ μου, με λίμα ήρθες να με σώσεις;
-Τι να κάνω; Το αποκριάτικο μαχαίρι το ξέχασα στον ήλιο χθες και έλιωσε. Και όσο για σας δεσποινίδες μου, απαιτώ τώρα να μάθω, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ; Το κορίτσι μου; Το φως της ψυχής μου;;;;;
Όλες δείχνουμε έντρομες το δρόμο προς το δωμάτιο της Ηλέκτρας, όπου η Φρέγια έπαιρνε το πρωινό της τσάι.
Καθόμαστε παγωμένες στο ίδιο σημείο, καθώς ο Μπαμπάς Νικόλας προχωρά προς το διάδρομο.
Ξαφνικά ακούγεται μια φωνή να σπάει την παγωμένη ατμόσφαιρα.
-Καλά ρε κορίτσια, εμένα έτσι θα με αφήσετε;! ΛΥΣΤΕ ΜΕ!!!
....
Ο Μπαμπάς Νικόλας προχωράει στον άδειο διάδρομο κοιτάζοντας προσεχτικά τους τοίχους, τις πόρτες, περιμένοντας να πεταχτεί ένα από τα τόσα γατιά που έχουν απαχθεί. «Τι διάολο, που είναι όλα τα γατιά; Δεν θα έπρεπε να προσπαθούν να το σκάσουν;» μονολογεί καθώς τραβάει το λάστιχο από το μαύρο
Καθώς περπατάει ακούει τη φωνή της θυγατέρας του από μια μισάνοιχτη πόρτα. Πλησιάζει και κρυφοκοιτάει από την άκρη της πόρτας. Βλέπει την Ηλέκτρα και τη Φρέγια να συζητούν.
\
«Κοκτέιλ το ποτίζουν το κορίτσάκι μου οι κακούργες!» ψιθυρίζει καθώς κοιτάει τα δύο κολονάτα ποτήρια στο τραπεζάκι.
Όσο παρατηρεί το χώρο, ακούει τη συζήτηση των δύο κοριτσιών και τα μάτια του βουρκώνουν.
Ξαφνικά η Φρέγια σταματά να μιλάει και τρέχει προς την πόρτα.
-ΜΠΑΜΠΑ!!!!!!
Καθώς καθόμαστε όλοι στο σαλόνι και συζητάμε, η Όλγα ετοιμάζει κάτι και το φέρνει σε έναν δίσκο.
-ΟΡΙΣΤΕ, αυτά το ποτίζετε το κορίτσι μου και δεν έρχεται σπίτι, το ζαβλακώνετε με.. ΑΛΚΟΟΛ!!
-Καλέ τσάι είναι. Απλά οι μελλόνυμφοι ζήτησαν τέτοια ποτήρια για να είναι πιο κλασάτο το κλίμα.
-Το κλασάτο κλίμα μας μάρανε.
-Έχουν δικαίωμα να ζητήσουν ό,τι θέλουν οι νύφες! Ορίστε μας!
-Και λοιπόν κύριε μπαμπά Νικόλα, αν μπορείτε σήμερα, αφήστε μας να κάνουμε τους γάμους που τόσο πολύ θέλουν τα κορίτσια μας- τόσο καιρό ανύπαντρα τα έχουν και βρήκαν ευκαιρία τώρα, σε τέτοιο πολυτελές μέρος, με τέτοια κουμπάρα..
-Η πιο όμορφη είναι η κουμπάρα! Η κοράκλα μου!!
-Ναι μα φυσικά, είδατε τι φόρεμα διαλέξαμε για την υπέροχη κουμπάρα μας;
-Οπότε που λέτε, αν μπορείτε, τα σπάτε αύριο, να σας φιλοξενήσουμε σήμερα σε ένα από τα δωμάτια μας, και αύριο ξημερώνει νέα μέρα.
-Ας γίνουν οι γάμοι μιας και κανονίστηκαν. Και βλέπουμε. Κι εσύ ρε γυναίκα! Πώς σε έφεραν εδώ;
-Να καλέ μου, με έφεραν εδώ δεμένη, και όταν ήρθαμε στην έπαυλη μου εξήγησαν οι ΡΟΖ από εδώ ότι θέλανε να παντρέψουν τα κορίτσια μας, και με παρακάλεσαν να μείνω να κάνω τους γάμους. Δεν γίνεται γάμος χωρίς τη Ραλού είπαν. Μου το ζήτησε και η Φρέγια μας..
-Αφού το ζήτησε η σκορδαλιά τότε καλά έκανες και δέχτηκες.
Καθώς συζητάμε, έρχεται τρέχοντας η Φρέγια.
-Έτοιμα όλα Φρέγια;
-Μιααααρ!
-Τέλεια. LIGHTS!
-Σιγά μαρή ψωνάρα λάιτς. Φύγαμε!
Πρώτο ζευγάρι η Μπαρίλλα με το Ζορρό. Το ζευγάρι προτίμησε έναν elegant γάμο, όπως αρμόζει στην ντίβα μας.
Δεύτερο στη σειρά ζευγάρι η Ίριδα με τον Τάρτα, σε πιο μποέμ στυλ όπως αιτήθηκε η νύφη μας.
Τα νυφικά και οι λεπτομέρειες ανήκουν στην κολεξιών –Όλγαʼς φάσιον, απαγωγές 2013-2014.
Τρίτο ζευγάρι..
Κάτι αναπάντεχο.
Ο Ναρούτο με τη Μπεζ πλησιάζουν αργά προς τη Ρούλα, με ρομαντική διάθεση. Άλλωστε η Μπεζ μας είναι ήσυχο κορίτσι, και ακριβώς αυτό είναι που κέρδισε τον γόη μας.
Παρένθεση: παρακαλείται να πει κάποιος στην Ηρώ ότι παντρεύουμε το παιδί της.
Ευχαριστώ.
Οι γάμοι ολοκληρώνονται υπό τους μελωδικούς ήχους ψαλμών από τα χείλη της Ραλού και με τη βοήθεια της υπέροχης κουμπάρας Φρέγιας.
Καθώς σκοτεινιάζει και τα ζευγάρια κλείνονται στα ιδιαίτερα τους για να απολαύσουν την πρώτη τους νύχτα, μαζευόμαστε όλοι οι υπόλοιποι στο σαλόνι.
-Μα απόψε; Γιατί απόψε, αύριο με το φως της ημέρας!
-Ακριβώς, αφού ξέρετε, όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί.
-Είπαμε, απόψε. Κάνατε τους γάμους σας, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τώρα αυτά.
-Όμως.. θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για να μπορέσετε να φύγετε απόψε με κάποιο δικό μας μεταφορικό μέσο, θα πρέπει να πάρετε μόνο μια από τις δύο- Φρέγια ή Ραλού.
-ΓΙΑΤΙ;;;
-Γιατί δε χωράτε παραπάνω από 2 άτομα στο ελικόπτερο. Δε θα μπορεί να πετάξει από το βάρος! Είναι πολύ μικρό. Κι ο οδηγός του ιστιοπλοϊκού έχει πάρει άδεια για Μπαχάμες και πήρε μαζί του και το τιμόνι για να μην δώσουμε αλλού τη δουλειά του λέει. Οπότε ούτε το ιστιοπλοϊκό μπορείτε να πάρετε.
-Μάλιστα.
-Σίγουρα δε θέλετε να φύγετε αύριο;;;
-ΟΧΙ!Εγώ παίρνω το κοριτσάκι μου και φεύγω!!!
Καθώς λέει τα τελευταία λόγια, κλείνουμε όλες τα μάτια ώστε να μην δούμε την αγαπημένη μας Φρέγια να χάνεται μέσα από τα χέρια μας.
Ακούμε την πόρτα να κλείνει.
Ανοίγουμε τα μάτια και βλέπουμε τη Φρέγια να κάθεται στον καναπέ ακριβώς μπροστά μας.
Καθώς αναρωτιόμαστε τι συνέβη, ο Μπαμπάς Νικόλας κατευθύνεται προς το ελικόπτερο που τον περιμένει έξω από την έπαυλη.
Happy Valentineʼs Day!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
ACRIMONIOUS έγραψε:otz έγραψε:Witch girl έγραψε:AAAAAAAAAAμμμ...εγώ παιδιά δεν θέλω τέτοια...
Αγαπητοί ΡΟΖ,
Να κανονίσουμε καμία μέρα να έρθετε,να σας στρώσουμε το τραπέζι,μετά να φύγουμε εμείς και άμα θέλετε,πάρτε και τη Ζαχαρίτσα,να γευτείτε λίγη αριστοκρατική γκρίνια
Με εκτίμηση για το έργο σας,
Νεφέλη
Να, καλά τα λέω εγώ ότι η επόμενη γενιά θα ξελασπώσει τον κόσμο. Να ένα κορίτσι με κατανόηση για τους άλλους.
Δεχόμαστε ευχαρίστως την πρόσκληση, συμπαθούμε τις ομιλητικές γάτες.
Νεφέλη κορίτσι μου μη κάνεις παρέες με τις απαγωγίνες. Θα καταστρέψεις το μέλλον σου.
Κι όταν τις τραπεζώσεις φώναξε τους λαχανί να τους μπαγλαρώσουν.
Ειδάλως θα είσαι το κλασσικό δείγμα του "δείξε μου τον φίλο σου να σου πως ποιος είσαι".
Καλέ θα μου την φέρουν πίσω! τόσο νιαρ νιαρ το δευτερόλεπτο αναρωτιέσαι τι θέλει απ'τη ζωή σου! 'Αλλωστε είναι καιρός να παντρευτεί και αυτή! Θα προτιμούσαμε γάμο αριστοκρατικό (βλεπε Μπαρίλλα -Ζορρό) οπότε αν την απαγάγετε τελικά και βρείτε και στην ΡΟΖ έπαυλη καναν καλό γαμπρό στείλτε πμ....
Ρε σεις έχω λιώσει!
Τί να πρωτοσχολιάσω και πόση δουλειά έχετε κάνει;;
Α να χαθείτε τρελοκόριτσα!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
f.m123 έγραψε:
Παρένθεση: παρακαλείται να πει κάποιος στην Ηρώ ότι παντρεύουμε το παιδί της.
Ευχαριστώ.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
To ειδα
Σχολιασμος το απογευμα γιατι φευγω για γιατρο!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
ralou έγραψε:To ειδα
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Οι λεπτομέρειες του τι έγινε πριν φτάσει ο κύριος μπαμπάς Νικόλας στο σπίτι των Ροζ απαγωγέων θα την διάβάσετε σε πολύ λίγα λεπτά στο θέμα Η ΑΝΤΙ-catάληψη
https://www.gatospito.com/t9365-topic
.
.
YNL έγραψε:Οι λεπτομέρειες του τι έγινε πριν φτάσει ο κύριος μπαμπάς Νικόλας στο σπίτι των Ροζ απαγωγέων θα την διάβάσετε σε πολύ λίγα λεπτά στο θέμα Η ΑΝΤΙ-catάληψη
.
- Σπόιλερ:
- You are back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
+++1000000000000000000000000000000000000000000000000000marina289 έγραψε:
Ρε σεις έχω λιώσει!
Τί να πρωτοσχολιάσω και πόση δουλειά έχετε κάνει;;
Α να χαθείτε τρελοκόριτσα!
χαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχα
Christy Theod- Prime Cat
-
Τόπος : Βόλος
Αριθμός γατουνίων : 'Εναν και μοναδικό... τον Julian που κάνει για 10!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοκαίρι και Γατοχειμώνα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολα??!!
Motto : Cats are like potato chips... You can't have just one!
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/09/2013
Mood :
Ρε ό, τι να' ναι είστε! Αφήσαμε τις απαγωγές και πιάσαμε τα love stories...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Dreamer έγραψε:
Ρε ό, τι να' ναι είστε! Αφήσαμε τις απαγωγές και πιάσαμε τα love stories...
Δεν τις αφήσαμε τις απαγωγές, τις περάσαμε σε άλλο επίπεδο, πιο εξελιγμένο.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Πρέπει να μας λέτε πότε θα βγαίνει το επόμενο επισόδιο
-
Mood :
Mary-Fish έγραψε:
Eτοιμάζεται.Απλώς περιμένω να συνεδριάσουμε με τις άλλες.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Ε βέβαια. Η μία μαρή (Φλώρα) μπαίνει άγριες ώρεςotz έγραψε:Mary-Fish έγραψε:
Eτοιμάζεται.Απλώς περιμένω να συνεδριάσουμε με τις άλλες.
-
Mood :
-Βάρυνες!
-ΟΧΙ!
-Βάρυνες σου λέω… Κοψομεσιάστηκα να σε μεταφέρω αγκαλιά στο ελικόπτερο!!!!
-Πφφφ… σιγά! Να έπαιρνες Εκείνη αντί για μένα να δω αν θα κοψομεσιαζόσουν με την θεοχόντρη την Φρέγια σου!
-Η γάτα μου δεν είναι χοντρή! Είναι χαμηλοστήθα!
-Ναι… αυτή και ο Οβελίξ!
-Να σου πω…! δεν θα μιλάς έτσι για την Σκορδαλιά μου… Τʼ ακούς??!!!
-…
-…
-…
Και ο καυγάς καλά κρατεί, οι φωνές είναι εκκωφαντικές μέσα στην μικροσκοπική καμπίνα του διθέσιου ελικοπτέρου.
Αλλά αυτά είναι οικογενειακές ιστορίες … ας μη σας λέω λεπτομέρειες. Μετά από 31 χρόνια γάμου ένα ζευγάρι καταφέρνει στο τέλος να βρει τις ισορροπίες του
Κάποια στιγμή στο σπίτι, πάνω από ένα ποτήρι σαμπαν… εεε… χμμμ… τίλιο ήθελα να πω, που το πίνουμε καθημερινά -σήμερα σε ποτήρια σαμπάνιας βέβαια λόγω της ημέρας- για την ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, τον ρώτησα
-Τελικά… γιατί διάλεξες εμένα να πάρεις και όχι εκείνην???
-Εεε… χμ… μην νομίζεις ότι ήταν εύκολη απόφαση… Είδα όμως ότι το κορίτσι μου ήταν καλά… κατά βάθος διασκέδαζε κιόλας εκεί πάνω στα ροζ σεντόνια της. Και είδες??!! Είδες πόσο ΘΕΑ ήταν μέσα σ αυτή την τουαλέτα που της είχαν φτιάξει για το γάμο… Μετά μου εξήγησε ότι είχε ζητήσει να την ράψουν στην Λουκία, όπως την συμβούλευες πάντα να προτιμάει, ξέρεις, ότι τάχα τα ρούχα της την κόβουν και την δείχνουν πιο κομψή! Είχε πιάσει και την κουβέντα με την Αρχηγό και Μεγάλη Ποντι(κο)φικα Ήλεκτρα… σίγουρα θα λέγανε τα δικά τους για το «Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων» και φαίνονταν να πέρανε μια χαρά…
Είπα να την αφήσω λιγάκι ακόμα να διασκεδάσει και να χαρεί. Άλλωστε ησύχασε κιόλας που με είδε μετά από τόσο καιρό.
-Και δεν ανησυχείς δηλαδή τώρα που δεν την έχεις κοντά σου???
-Τέλος πάντων… έκανα μια θυσία γι αυτήν… Αλλά φυσικά ο αγώνας συνεχίζεται! Κοίτα… δεν σου είπα τίποτα αλλά υπάρχει αυτός ο τύπος ο ΑΝΤΙ-κάπως… μιλήσαμε λίγο σήμερα που συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί με ωραίες τηγανίτες γαρίδες και θα βοηθήσει κι αυτός… Είναι πολύ εντάξει παΐδι αυτός ο Μηνάς!
-Γαρίδες???
-Ναι είχε κάτι τηγανιτές γαρίδες τελείες!
-Πφφ… σιγά ! Ως γνωστόν οι καλύτερες γαρίδες είναι οι βραστές με μαγιονέζα.
-ΤΙΙΙΙ! ΑΥΤΟ έχεις να πεις δηλαδή??!!
-Όχι μόνο. Και οι κοκκινιστές σαγανάκι με φετούλα είναι τέλειες…
-Και η ΓΑΤΑ ΜΑΣ??? Δεν σε νοιάζει που λείπει το κοριτσάκι μας??
-ΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ «ΜΑΣ» μωρέ!!!! Που όλη μέρα είναι στην αγκαλιά σου και εμένα με γράφει στα παλιά της τα πατούσια!!! Κάνε ότι θέλεις! Εγώ θέλω κι άλλη γάτα ΔΙΚΙΑ μου, όχι να έχω μόνο την ψιλή κυριότητα και εσύ να έχεις την επικαρπία! ΚΑΤΑΔΙΚΙΑ μου!
Και όχι μόνο μια! Και δυο και τρεις και τέσσερεις! Πολλές γάτες ΘΕΛΩ! Την ΦΡΕΓΙΟΣΚΡΔΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!
Πφφφ…!
Και έτσι κυρίες μου και κύριοι περάσαμε το βραδύ του Αγ. Βαλεντίνου στο σπίτι μας και μετά ξαπλώσαμε για ύπνο με γυρισμένες τις πλάτες.
Διότι… ναι μεν τα παντρεμένα ζευγάρια για 31 ολόκληρα χρόνια βρίσκουν τις ισορροπίες τους τελικά αλλά… μια 7κιλη γάτα πάντα μπορεί να τις ανατρέψει!
ΠΑΝΤΑ!
-ΟΧΙ!
-Βάρυνες σου λέω… Κοψομεσιάστηκα να σε μεταφέρω αγκαλιά στο ελικόπτερο!!!!
-Πφφφ… σιγά! Να έπαιρνες Εκείνη αντί για μένα να δω αν θα κοψομεσιαζόσουν με την θεοχόντρη την Φρέγια σου!
-Ναι… αυτή και ο Οβελίξ!
-Να σου πω…! δεν θα μιλάς έτσι για την Σκορδαλιά μου… Τʼ ακούς??!!!
-…
-…
-…
Και ο καυγάς καλά κρατεί, οι φωνές είναι εκκωφαντικές μέσα στην μικροσκοπική καμπίνα του διθέσιου ελικοπτέρου.
Αλλά αυτά είναι οικογενειακές ιστορίες … ας μη σας λέω λεπτομέρειες. Μετά από 31 χρόνια γάμου ένα ζευγάρι καταφέρνει στο τέλος να βρει τις ισορροπίες του
Κάποια στιγμή στο σπίτι, πάνω από ένα ποτήρι σαμπαν… εεε… χμμμ… τίλιο ήθελα να πω, που το πίνουμε καθημερινά -σήμερα σε ποτήρια σαμπάνιας βέβαια λόγω της ημέρας- για την ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, τον ρώτησα
-Τελικά… γιατί διάλεξες εμένα να πάρεις και όχι εκείνην???
-Εεε… χμ… μην νομίζεις ότι ήταν εύκολη απόφαση… Είδα όμως ότι το κορίτσι μου ήταν καλά… κατά βάθος διασκέδαζε κιόλας εκεί πάνω στα ροζ σεντόνια της. Και είδες??!! Είδες πόσο ΘΕΑ ήταν μέσα σ αυτή την τουαλέτα που της είχαν φτιάξει για το γάμο… Μετά μου εξήγησε ότι είχε ζητήσει να την ράψουν στην Λουκία, όπως την συμβούλευες πάντα να προτιμάει, ξέρεις, ότι τάχα τα ρούχα της την κόβουν και την δείχνουν πιο κομψή! Είχε πιάσει και την κουβέντα με την Αρχηγό και Μεγάλη Ποντι(κο)φικα Ήλεκτρα… σίγουρα θα λέγανε τα δικά τους για το «Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων» και φαίνονταν να πέρανε μια χαρά…
Είπα να την αφήσω λιγάκι ακόμα να διασκεδάσει και να χαρεί. Άλλωστε ησύχασε κιόλας που με είδε μετά από τόσο καιρό.
-Και δεν ανησυχείς δηλαδή τώρα που δεν την έχεις κοντά σου???
-Τέλος πάντων… έκανα μια θυσία γι αυτήν… Αλλά φυσικά ο αγώνας συνεχίζεται! Κοίτα… δεν σου είπα τίποτα αλλά υπάρχει αυτός ο τύπος ο ΑΝΤΙ-κάπως… μιλήσαμε λίγο σήμερα που συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί με ωραίες τηγανίτες γαρίδες και θα βοηθήσει κι αυτός… Είναι πολύ εντάξει παΐδι αυτός ο Μηνάς!
-Γαρίδες???
-Ναι είχε κάτι τηγανιτές γαρίδες τελείες!
-Πφφ… σιγά ! Ως γνωστόν οι καλύτερες γαρίδες είναι οι βραστές με μαγιονέζα.
-ΤΙΙΙΙ! ΑΥΤΟ έχεις να πεις δηλαδή??!!
-Όχι μόνο. Και οι κοκκινιστές σαγανάκι με φετούλα είναι τέλειες…
-Και η ΓΑΤΑ ΜΑΣ??? Δεν σε νοιάζει που λείπει το κοριτσάκι μας??
-ΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ «ΜΑΣ» μωρέ!!!! Που όλη μέρα είναι στην αγκαλιά σου και εμένα με γράφει στα παλιά της τα πατούσια!!! Κάνε ότι θέλεις! Εγώ θέλω κι άλλη γάτα ΔΙΚΙΑ μου, όχι να έχω μόνο την ψιλή κυριότητα και εσύ να έχεις την επικαρπία! ΚΑΤΑΔΙΚΙΑ μου!
Και όχι μόνο μια! Και δυο και τρεις και τέσσερεις! Πολλές γάτες ΘΕΛΩ! Την ΦΡΕΓΙΟΣΚΡΔΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!
Πφφφ…!
Και έτσι κυρίες μου και κύριοι περάσαμε το βραδύ του Αγ. Βαλεντίνου στο σπίτι μας και μετά ξαπλώσαμε για ύπνο με γυρισμένες τις πλάτες.
Διότι… ναι μεν τα παντρεμένα ζευγάρια για 31 ολόκληρα χρόνια βρίσκουν τις ισορροπίες τους τελικά αλλά… μια 7κιλη γάτα πάντα μπορεί να τις ανατρέψει!
ΠΑΝΤΑ!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:
Κλαίω!
ralou έγραψε:
Κοίτα… δεν σου είπα τίποτα αλλά υπάρχει αυτός ο τύπος ο ΑΝΤΙ-κάπως… μιλήσαμε λίγο σήμερα που συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί με ωραίες τηγανίτες γαρίδες και θα βοηθήσει κι αυτός… Είναι πολύ εντάξει παΐδι αυτός ο Μηνάς!
Όχιιιιιιιιιιι! Όχι, κύριε μπαμπά Νικόλα, δεν είναι! Τα ακούσαμε όλα με το παπουτσο-μικρόφωνο (μέχρι που τέλειωσαν οι μπαταρίες. Μαρή Φλωράνς! )
ralou έγραψε:
Και όχι μόνο μια! Και δυο και τρεις και τέσσερεις! Πολλές γάτες ΘΕΛΩ!
Κι εμείς!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Χριτε μου!!! Τωρα το ειδα!otz έγραψε:ralou έγραψε:
Κλαίω!ralou έγραψε:
Κοίτα… δεν σου είπα τίποτα αλλά υπάρχει αυτός ο τύπος ο ΑΝΤΙ-κάπως… μιλήσαμε λίγο σήμερα που συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί με ωραίες τηγανίτες γαρίδες και θα βοηθήσει κι αυτός… Είναι πολύ εντάξει παΐδι αυτός ο Μηνάς!
Όχιιιιιιιιιιι! Όχι, κύριε μπαμπά Νικόλα, δεν είναι! Τα ακούσαμε όλα με το παπουτσο-μικρόφωνο (μέχρι που τέλειωσαν οι μπαταρίες. Μαρή Φλωράνς! )ralou έγραψε:
Και όχι μόνο μια! Και δυο και τρεις και τέσσερεις! Πολλές γάτες ΘΕΛΩ!
Κι εμείς!
Τον ειπε "παΐδι"!???!!!
Μα... "παΐδι"
Ολγα... εγω οτι ου ειπε ξερω...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
To παπουτσο-μικρόφωνο ξέρει πολλά όμως.
Μιλούσαν άνετα γιατί ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να το προσέξουν.
"Παΐδι", ε; Ύποπτο, πολύ ύποπτο. Δεν μπορεί να το είπε τυχαία αυτό ο μπαμπάς Νικόλας. Κάτι ξέρει που δεν ξέρουμε. Πρέπει να έχουν επικοινωνήσει ξανά από τότε.
Μιλούσαν άνετα γιατί ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να το προσέξουν.
"Παΐδι", ε; Ύποπτο, πολύ ύποπτο. Δεν μπορεί να το είπε τυχαία αυτό ο μπαμπάς Νικόλας. Κάτι ξέρει που δεν ξέρουμε. Πρέπει να έχουν επικοινωνήσει ξανά από τότε.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Πάντως έχω να πω ότι όλες οι ροζ είστε α-νε-πρό-κο-πες ( ),
να είναι καλά η Όλγα που σας έχει ξελασπώσει!
Όλγα, λιωνω που έχεις πάρει σοβαρά το ρόλο σου!
Α! Και κάτι άλλο!
Σου πάει πολύ που είσαι δασκάλα!
να είναι καλά η Όλγα που σας έχει ξελασπώσει!
Όλγα, λιωνω που έχεις πάρει σοβαρά το ρόλο σου!
Α! Και κάτι άλλο!
Σου πάει πολύ που είσαι δασκάλα!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Σελίδα 23 από 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Σελίδα 23 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios