"Υπέροχα ορφανά γατάκια ζητούν σπιτάκι"
+3
Yovanka
vaso
Bubbles
7 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
"Υπέροχα ορφανά γατάκια ζητούν σπιτάκι"
Επτά πανέμορφα γατομωράκια ψάχνουν ζεστά σπιτάκια, για να ζήσουν για μια ζωή ευτυχισμένα με ανθρώπους που τα αγαπούν. Δε θέλουν να ξαναβρεθούν ποτέ στα σκουπίδια ή στο δρόμο!Το γατομπουκέτο αποτελείται από πέντε μαύρα και δύο πολύχρωμα πλασματάκια.
Όλα είναι περίπου ενός μήνα και έχουν αποπαρασιτωθεί. Έχουν μάθει να πηγαίνουν στην άμμο τους αλλά θέλουν ακόμα λίγες μέρες για να γίνουν άσσοι! Είναι πολύ παιχνιδιάρικα, χαρούμενα και γουργουριστά. Αναζητούν ανθρώπους που δε θα τα εγκαταλείψουν ποτέ, που θα τους δώσουν πολλές κροκετούλες, πολλά παιχνιδάκια και κυρίως πολλή αγάπη. Για αντάλλαγμα, τα γατάκια θα τους κοιτάνε στα μάτια και θα γουργουρίζουν από χαρά. Θέλετε να δώσετε ένα σπιτάκι στα γατομωράκια των Ιωαννίνων;Θα δοθούν σε σπίτι, με την προϋπόθεση να στειρωθούν όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία.
Αριθμός πρωτοδικείου ΖΩ.Ο.Π.Ι 232/2010, επικοινωνία: Μελετίου Άννα, 6947386239.
Αν τυχόν κάποιος θέλει γατομωράκι αλλά βρίσκεται εκτός Ιωαννίνων (ιδανικά, στη Θεσσαλονίκη), θα γίνει προσπάθεια για μεταφορά μετά από συνεννόηση.
link facebook για περισσότερες φωτογραφίες: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151607428417310.1073741826.693677309&type=1
Όλα είναι περίπου ενός μήνα και έχουν αποπαρασιτωθεί. Έχουν μάθει να πηγαίνουν στην άμμο τους αλλά θέλουν ακόμα λίγες μέρες για να γίνουν άσσοι! Είναι πολύ παιχνιδιάρικα, χαρούμενα και γουργουριστά. Αναζητούν ανθρώπους που δε θα τα εγκαταλείψουν ποτέ, που θα τους δώσουν πολλές κροκετούλες, πολλά παιχνιδάκια και κυρίως πολλή αγάπη. Για αντάλλαγμα, τα γατάκια θα τους κοιτάνε στα μάτια και θα γουργουρίζουν από χαρά. Θέλετε να δώσετε ένα σπιτάκι στα γατομωράκια των Ιωαννίνων;Θα δοθούν σε σπίτι, με την προϋπόθεση να στειρωθούν όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία.
Αριθμός πρωτοδικείου ΖΩ.Ο.Π.Ι 232/2010, επικοινωνία: Μελετίου Άννα, 6947386239.
Αν τυχόν κάποιος θέλει γατομωράκι αλλά βρίσκεται εκτός Ιωαννίνων (ιδανικά, στη Θεσσαλονίκη), θα γίνει προσπάθεια για μεταφορά μετά από συνεννόηση.
link facebook για περισσότερες φωτογραφίες: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151607428417310.1073741826.693677309&type=1
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Σαβ Ιουν 08, 2013 11:22 am, 5 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση / Εμφάνιση φωτογραφιών...)
Bubbles- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 8
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2013
Απ: "Υπέροχα ορφανά γατάκια ζητούν σπιτάκι"
Καλή τύχη στα γατάκια...
Σας διόρθωσα και τις φώτο ώστε να εμφανίζονται...
Σας διόρθωσα και τις φώτο ώστε να εμφανίζονται...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Ευχαριστώ πολύ!! Δεν τα κατάφερνα με τίποτα να τις ανεβάσω...
Bubbles- Kitten
-
΄Τι ΑΠΙΘΑΝΑ φατσούλα που έχουν όλα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πεθαίνω γι' αυτά τα μουτράκια
Πεθαίνω γι' αυτά τα μουτράκια
Yovanka- Junior Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πανθηράκιαααααα
Motto : Once you go black... you don't go back ;-)
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/04/2013
Mood :
Είναι και απίστευτα χαρούμενα και παιχνιδιάρικα όλα τους! Και μόλις κουραστούν, έρχονται όλα πάνω μου και κοιμούνται και γουργουρίζουν! Ειναι για σπίτι σίγουρα! Και λατρεύουν τον καναπέ!!
Bubbles- Kitten
-
Μα είναι πραγματικά σαν μπουκέτο....7 πανέμορφα πλασματάκια και εύχομαι να χουν μια πολύ καλή τύχη!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Να υπενθυμίσω ότι, ειδικά όποιος βρίσκεται Θεσσαλονίκη και επιθυμεί να υιοθετήσει κάποιο, θα αναλάβουμε την μεταφορά! Όμως και από άλλα μέρη, μην διστάζετε να μου τηλεφωνήσετε, είναι όλα τους ψυχούλες!! Σας λένε το εξής μήνυμα:
"Περιμένουμε εναγωνίως τους καινούριους μας γονείς!! Αυτή τη στιγμή κοιμόμαστε οοοοολα μαζί στον καναπέ, έχει γίνει αποκλειστικά δικός μας πλέον, για παιχνίδια και αγκαλιές!! Σήμερα ανακαλύψαμε και μια μπλε κουβέρτα, που πάει πολύ με τα μάτια μας! Καληνύχτα!! "
"Περιμένουμε εναγωνίως τους καινούριους μας γονείς!! Αυτή τη στιγμή κοιμόμαστε οοοοολα μαζί στον καναπέ, έχει γίνει αποκλειστικά δικός μας πλέον, για παιχνίδια και αγκαλιές!! Σήμερα ανακαλύψαμε και μια μπλε κουβέρτα, που πάει πολύ με τα μάτια μας! Καληνύχτα!! "
Bubbles- Kitten
-
http://www.flickr.com/photos/97052205@N07/
Καινούριες φωτογραφίες από τα γατάκια!!! Από χτες έμαθαν τον υπολογιστή, την σκούπα, τα επιτραπέζια, την ανακύκλωση και τις κουρτίνες!! Ένας απέραντος κόσμος είναι το σαλόνι ακόμη για αυτά!! Προωθήστε σας παρακαλώ, να βρεθεί σπιτάκι για τα μωράκια μου! Δεν μπορώ δυστυχώς να κρατήσω 7 γατάκια, είμαι φοιτήτρια, σε περίοδο εξεταστικής και οικονομικά στερήθηκα για να έχουν το καλύτερο γάλα και τις καλύτερες τροφές όλα τους ως τώρα...
Καινούριες φωτογραφίες από τα γατάκια!!! Από χτες έμαθαν τον υπολογιστή, την σκούπα, τα επιτραπέζια, την ανακύκλωση και τις κουρτίνες!! Ένας απέραντος κόσμος είναι το σαλόνι ακόμη για αυτά!! Προωθήστε σας παρακαλώ, να βρεθεί σπιτάκι για τα μωράκια μου! Δεν μπορώ δυστυχώς να κρατήσω 7 γατάκια, είμαι φοιτήτρια, σε περίοδο εξεταστικής και οικονομικά στερήθηκα για να έχουν το καλύτερο γάλα και τις καλύτερες τροφές όλα τους ως τώρα...
Bubbles- Kitten
-
Σήμερα φτιάξαμε και έγχρωμες αγγελίες και θα πάμε σε όλα τα Ιωάννινα να τις δώσουμε σε pet shop,κτηνιατρεία και όπου αλλού μπορέσουμε. Όσο γίνεται να προωθήσετε τα γατάκια μου, φαντάζομαι καταλαβαίνετε τι γίνεται με 7 γατιά μέσα σε φοιτητικό σπίτι. (Αυτη τη στιγμή που γράφω, πίσω στην πλάτη μου παίζουν και σκαρφαλώνουν πάνω μου, ένα είναι πάνω στο χέρι μου και γλιστράει, άλλο είναι στο λάπτοπ πάνω και τα υπόλοιπα τα γλυκά μου τρώνε!!!)
Bubbles- Kitten
-
σήμερα έκλεισε ένας μήνας από τότε που τα βρήκα.. Και έχω άλλο έναν μήνα μπορστά μου για να τους βρω το σπιτάκι που τους αξίζει. Ως τώρα όλοι όσοι καλούν τα θέλουν για αναλώσιμα σε χωράφια, να κυνηγάνε φίδια και σαύρες...Βοηθήστε να βρουν μια αγκαλιά, ένα σπίτι όχι μέσα στη βροχή, απλά με ένα πιάτο φαΐ.Είναι πολύ καλά και όμορφα όλα τους! Μάλιστα ένα από τα μαυράκια σιγά σιγά αποκτάει μια άσπρη φουντίτσα κάτω από το λαιμουδάκι του! Είναι τέλειος!!
Bubbles- Kitten
-
Είμαστε ήδη δύο γατάκια μείον Όμως, όσο και να μας λείπουν, το ότι έφυγαν σημαίνει πως πήγαν στο παντοτινό σπιτάκι τους, με τους καινούριους τους γατογονείς
Στα σκαριά έχουμε 2 υιοθεσίες ακόμα, ελπίζω να γίνουν όντως! Θέλουμε λοιπόν όλα τα γατάκια του gatospito να μας στείλουν τη θετική τους ενέργεια
Πάμε τώρα να δούμε μερικές καινούριες φωτογραφίσκες!!
^
group photo! Όλα τα μωρά στην πίστα Βέβαια, εδώ είναι όλα τα γατούκια, συμπεριλαμβανομένων και των δύο μαυρακίων που υιοθετήθηκαν, αλλά η φωτογραφία είναι σουπερ φρέσκια.
^
Ένα από τα τέσσερα -πλέον- μαυράκια που έχουν μείνει για υιοθεσία!
^
Εδώ το πετύχαμε σε μια σέξι πόζα, βλέπετε το κωλαράκι του
^
Μετά τη σέξι πόζα, πάει να πάρει ένα τηλέφωνο! Παίρνει τους υποψήφιους γονείς του και τους λέει "άντε πού είστε; Περιμένω να πάμε στο σπίτι μας όλοι μαζί!"
^
Όλα μαζί και η αδερφούλα τους στην κορυφή!
^
Μη με κοροϊδέψετε για τις αυτάρες μου! Είμαι σίγουρη ότι ξέρετε πως τώρα είμαι σε μια λίγο άχαρη ηλικία, όπως όλα τα μωράκια Σε κανα δυο βδομάδες που θα είμαι πιο μεγάλη, θα είμαι πολύ όμορφη και συμμετρική
^
Κυνηγώντας σκιές
^
'Ωρα για φαγητό! Όλο το φαΐ για μένα
^
Εδώ ψαχουλεύω τα ρούχα της μαμάς και έχω να πω ότι είναι μαλακά, ζεστά και μυρίζουν μανούλα
Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/kateu8eians...3677309&type=3 και στο πρώτο ποστ!
Στα σκαριά έχουμε 2 υιοθεσίες ακόμα, ελπίζω να γίνουν όντως! Θέλουμε λοιπόν όλα τα γατάκια του gatospito να μας στείλουν τη θετική τους ενέργεια
Πάμε τώρα να δούμε μερικές καινούριες φωτογραφίσκες!!
^
group photo! Όλα τα μωρά στην πίστα Βέβαια, εδώ είναι όλα τα γατούκια, συμπεριλαμβανομένων και των δύο μαυρακίων που υιοθετήθηκαν, αλλά η φωτογραφία είναι σουπερ φρέσκια.
^
Ένα από τα τέσσερα -πλέον- μαυράκια που έχουν μείνει για υιοθεσία!
^
Εδώ το πετύχαμε σε μια σέξι πόζα, βλέπετε το κωλαράκι του
^
Μετά τη σέξι πόζα, πάει να πάρει ένα τηλέφωνο! Παίρνει τους υποψήφιους γονείς του και τους λέει "άντε πού είστε; Περιμένω να πάμε στο σπίτι μας όλοι μαζί!"
^
Όλα μαζί και η αδερφούλα τους στην κορυφή!
^
Μη με κοροϊδέψετε για τις αυτάρες μου! Είμαι σίγουρη ότι ξέρετε πως τώρα είμαι σε μια λίγο άχαρη ηλικία, όπως όλα τα μωράκια Σε κανα δυο βδομάδες που θα είμαι πιο μεγάλη, θα είμαι πολύ όμορφη και συμμετρική
^
Κυνηγώντας σκιές
^
'Ωρα για φαγητό! Όλο το φαΐ για μένα
^
Εδώ ψαχουλεύω τα ρούχα της μαμάς και έχω να πω ότι είναι μαλακά, ζεστά και μυρίζουν μανούλα
Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/kateu8eians...3677309&type=3 και στο πρώτο ποστ!
Bubbles- Kitten
-
Ψυχουλες μου ομορφες λατρευω τα μαυρογατα...καλη τυχη...
zeledaki- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη θα έλεγα είναι η καλύτερη εποχή
Motto : Keep Walking!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/08/2011
Mood :
Πλέον είμαστε τέσσερα! Θα μείνουμε όμως μόνα στο σπίτι, για να πάει και η μαμά να δει τους δικούς της γονείς για καλοκαίρι, θα έρχεται μια κυρία να μας φροντίζει για αυτό το διάστημα...Δεν φοβόμαστε πολύ εμείς, όμως η μαμά μας νιώθει άσχημα να μας αφήσει μόνα, και θα ήθελε να βρούμε το σπιτάκι μας το μόνιμο και εμείς, πριν φύγει κι εκείνη.
Bubbles- Kitten
-
Τα έχετε πάει περίφημα με τισ υιοθεσίες μέσα σε πολύ λίγο χρόνο!
Εύχομαι και τα άλλα 4 μωράκια να βρουν πολύ σύντομα το παντότινό τους σπιτάκι!!
Εύχομαι και τα άλλα 4 μωράκια να βρουν πολύ σύντομα το παντότινό τους σπιτάκι!!
gigi&nala- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 το Ναλακι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμωνας!
Motto : τα μυαλά και τα αερόστατα δουλέυουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2012
Mood :
Πανεμορφα μωρακια..Καλοτυχα να ειναι..
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
Πάντως όλοι μου έλεγαν πόσο εύκολο είναι, πως τετοιες ηλικιες τις παιρνουν πανευκολα, εγώ το βρίσκω πολύ δύσκολο και αγχωτικό το να βρω για όλα γονείς.Μέχρι στιγμής μόνο από το facebook είδαν την αγγελία μου. Εχω βάλει σε 10 sites για αγγελίες και έχω γυρίσει όλα τα κτηνιατρεία και pet shop, γύρω στα 20 δηλαδή στα Γιάννενα, αλλά κανείς δεν εχει επικοινωνησει.:-(
Bubbles- Kitten
-
http://www.flickr.com/photos/9705220...7634299816078/
Τα τέσσερα γατάκια που είναι ακόμη προς υιοθεσία! Τα χρωματιστά είναι θηλυκά. Το έντονο μαύρο και πιο μεγαλόσωμο είναι θηλυκό και το μικρό γκριζομαύρο είναι αρσενικό! Η μαυρούλα είναι πολύ παιχνιδιάρα!! Ο μαύρος με τις γκρι πιτσίλες είναι αυτός που τράβηξε τα περισσότερα και χαιρομαι πολυ που τελικά σώθηκε και μεγάλωσε κιόλας! Πρέπει να ήταν από τα τελευταία της γέννας των 9 γατιών! Αυτός είναι πολύ γουργούρης, με το που τον αγγίξεις! Δείτε τις ολοκαίνουριες φωτογραφίες και αγαπήστε τα!!!
Τα τέσσερα γατάκια που είναι ακόμη προς υιοθεσία! Τα χρωματιστά είναι θηλυκά. Το έντονο μαύρο και πιο μεγαλόσωμο είναι θηλυκό και το μικρό γκριζομαύρο είναι αρσενικό! Η μαυρούλα είναι πολύ παιχνιδιάρα!! Ο μαύρος με τις γκρι πιτσίλες είναι αυτός που τράβηξε τα περισσότερα και χαιρομαι πολυ που τελικά σώθηκε και μεγάλωσε κιόλας! Πρέπει να ήταν από τα τελευταία της γέννας των 9 γατιών! Αυτός είναι πολύ γουργούρης, με το που τον αγγίξεις! Δείτε τις ολοκαίνουριες φωτογραφίες και αγαπήστε τα!!!
Bubbles- Kitten
-
Παρόμοια θέματα
» Νεογέννητα γατάκια ζητούν σπιτάκι!!!!
» (Υιοθετήθηκαν!) 3 μαύρα γατάκια ζητούν ΑΜΕΣΑ σπιτάκι!
» 4 υπέροχα μωράκια ζητούν οικογένειες ή φιλοξενίες!
» ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!
» Χαρίζονται 4 υπέροχα γατάκια
» (Υιοθετήθηκαν!) 3 μαύρα γατάκια ζητούν ΑΜΕΣΑ σπιτάκι!
» 4 υπέροχα μωράκια ζητούν οικογένειες ή φιλοξενίες!
» ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!
» Χαρίζονται 4 υπέροχα γατάκια
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios