πρεπει να βρω γονεις για τις γατες μου..
+12
tsili
JohnPs13
zeledaki
koneko
calliope g.
kouix
Cat-Fairy
vaso
Πούπσυ
kat-cats
Δανάη_Δ
psipsa
16 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
πρεπει να βρω γονεις για τις γατες μου..
Εκει που ημασταν μια ευτυχισμενη γατοανθρωποοικογενεια, η συμφορα χτυπησε την πορτα μας..Λογω σοβαρου προβληματος υγειας, πρεπει ν αποχωριστω τις περισσοτερες γατουλες του σπιτιου. Οποιος ενδιαφερεται να υιοθετησει καποια απο αυτες, ας μου στειλει μηνυμα .
ο Κηλιδας
ο Σιλβεστρος
Ο Γιανγκ
η Μπουμπου
ο Στάχτης
η Φέδερ
Οι γατουλες αυτες ειναι απο 1 ως 2 χρονων και διαβιωναν μεταξυ δωματιων των παιδιων μου και μπαλκονιου. δεν εχω τροπο να τις κρατησω και να εξασφαλισω πως δεν θα ερχονται σε επαφη με το γιο μου που εχει το προβλημα. για οποιεσδηποτε πληροφοριες ας επικοινωνησετε μαζι μου. Ευχαριστω.
ο Κηλιδας
ο Σιλβεστρος
Ο Γιανγκ
η Μπουμπου
ο Στάχτης
η Φέδερ
Οι γατουλες αυτες ειναι απο 1 ως 2 χρονων και διαβιωναν μεταξυ δωματιων των παιδιων μου και μπαλκονιου. δεν εχω τροπο να τις κρατησω και να εξασφαλισω πως δεν θα ερχονται σε επαφη με το γιο μου που εχει το προβλημα. για οποιεσδηποτε πληροφοριες ας επικοινωνησετε μαζι μου. Ευχαριστω.
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Απ: πρεπει να βρω γονεις για τις γατες μου..
Λυπάμαι πολύ, περαστικά στο παιδάκι σου. Η Παναγία μαζί σας. Εύχομαι να βρουν τα καλύτερα σπιτάκια οι γατούλες σου.
Δανάη_Δ- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το βαφτιστήρι μου τον Πύρο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/03/2013
Mood :
Λυπάμαι πάρα πολύ....περαστικά στο παιδάκι σου και εύχομαι να βρείτε σπιτάκι στα γατάκια σου!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
δεν ξερω τι να κανω ειμαι σε απογνωση.. μπαινουμε για χειρουργειο τη βδομαδα που μας ερχεται. αν ξερει καποιος εστω και για προσωρινο καταλυμα για καμια απο τις γατουλες μου ας μου στειλει μηνυμα..
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Mood :
Όλα να πάνε καλά με το παιδάκι σου!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Όλα να πάνε καλά για το καμάρι σου...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Περαστικα σας!!!! Ευχομαι οτι καλυτερο!!
Cat-Fairy- Junior Cat
-
Τόπος : Σερρες
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 στην αυλη γιατι οι αλλες 2 ειναι στον ουρανο πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχούλα
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/03/2013
Mood :
ευχαριστω..
-
Mood :
psipsa εχεις πι μι.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
δυστυχως λυση δε βρεθηκε για τις γατουλες μου.. και δεν εχουν μαθει οι καημενες να ζουν ουτε λεπτο εξω.... αν ξερετε καποιον που να ενδιαφερεται εστω και για μια απο αυτες θα μας σωσετε!!!δεν αντεχω να τις βγαλω εξω στην αυλη.
-
Mood :
Psipsa παρακολουθώ το θέμα σου και ειλικρινά εύχομαι πρώτα απ' όλα να είναι όλα καλά με το παιδάκι σου και έπειτα να βρεθούν σπιτάκια για τις γατούλες σου.
Φαντάζομαι την αγωνία σου και πιστεύω πως στο τέλος θα βρεθεί η καλύτερη λύση. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να κοινοποιήσω την παρούσα σελίδα ή αν έχεις δημοσιεύσει κάποια αγγελία στο facebook ή σε κάποια άλλη φιλοζωική σελίδα για να προωθήσουμε όπως μπορούμε ο καθένας μας.
Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω πιο έμπρακτα αλλά δυστυχώς όλοι μας έχουμε τα προβλήματά μας.
Φαντάζομαι την αγωνία σου και πιστεύω πως στο τέλος θα βρεθεί η καλύτερη λύση. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να κοινοποιήσω την παρούσα σελίδα ή αν έχεις δημοσιεύσει κάποια αγγελία στο facebook ή σε κάποια άλλη φιλοζωική σελίδα για να προωθήσουμε όπως μπορούμε ο καθένας μας.
Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω πιο έμπρακτα αλλά δυστυχώς όλοι μας έχουμε τα προβλήματά μας.
calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
δεν εχω προβλημα να κοινοποιησετε οπου μπορειτε. ευχαριστω για τη συμπαρασταση
-
Mood :
προώθησα στο φβ. εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
ευχαριστω ολους που ενδιαφερθηκατε ευτυχως ο γιος μου εκανε εγχειρηση και πηγε καλα εχουμε ομως ακομα δρομο να διανυσουμε για να πουμε οτι ξεπερασαμε το προβλημα.. εν τω μεταξυ χασαμε το Σταχτη ειχε ενα προβλημα με τα νεφρα του και αυτες τις μερες που ημουν ολημερις στο νοσοκομειο δεν μπορεσα να τον φροντισω οπως επρεπε... ξαναβαζω εδω τις φωτο των υπολοιπων γατουνιων προς υιοθεσια συν της μικρης Καλυψως η οποια μολις στειρωθηκε και αναρρωνει..
η Φεδερ ετων 3
η Μπουμπου ετων σχεδον 2
ο Γιανγκ 2 ετων
ο Σιλβεστρος ετων 3
η Καλυψω που μαζεψα προσφατα απο το δρομο, που μολις στειρωθηκε και κουρευτηκε..
ο μικρουλης Λουθερ 8 μηνων περιπου..
ιδου η περιβοητη του φωτο με την κλοπη του κρουασαν..
η Φεδερ ετων 3
η Μπουμπου ετων σχεδον 2
ο Γιανγκ 2 ετων
ο Σιλβεστρος ετων 3
η Καλυψω που μαζεψα προσφατα απο το δρομο, που μολις στειρωθηκε και κουρευτηκε..
ο μικρουλης Λουθερ 8 μηνων περιπου..
ιδου η περιβοητη του φωτο με την κλοπη του κρουασαν..
-
Mood :
Περαστικά και σιδερένιο το παιδάκι σου!!! Ολα καλά με την ανάρρωσή του!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Σιδερένιο να είναι το παιδάκι σου Psipsa. Μακάρι η περιπέτειά σας να είναι η τελευταία που περνάτε.
Λυπάμαι για τον Σταχτή και εύχομαι καλή τύχη στα υπόλοιπα γατάκια!
Προωθώ κι εγώ στο FB και όπου αλλού μπορέσω.
Καλημέρα!!
Λυπάμαι για τον Σταχτή και εύχομαι καλή τύχη στα υπόλοιπα γατάκια!
Προωθώ κι εγώ στο FB και όπου αλλού μπορέσω.
Καλημέρα!!
-
Mood :
Καλη αναρρωση και περαστικα στον μικρο σου! Σας ευχομαι τα καλυτερα και ελπιζω να βρεθει λυση με τα γατακια. Υπομονη, μετα την μπορα παντα βγαινει ο ηλιος!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Περαστικα ολα καλα να πηγαινουν απο εδω και περα
zeledaki- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη θα έλεγα είναι η καλύτερη εποχή
Motto : Keep Walking!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/08/2011
Mood :
ευχαριστουμε πολυ!!!
-
Mood :
Καλημέρα psipsa, ελπίζω όλα να είναι καλά με το παιδάκι σου. 'Οσο για τις γατούλες,, έχω προωθήσει στο fb και σε πολλές φιλοζωικές σελίδες το θέμα σας. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και πες μου αν θέλεις να αλλάξω κάτι στο κείμενο ή τις φωτογραφίες. Δεν είμαι expert με τους υπολογιστές αλλά θα κάνω οποιαδήποτε αλλαγή ζητήσεις.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201760525714287.1073741827.1215556843&type=1&l=e3e348bb43
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201760525714287.1073741827.1215556843&type=1&l=e3e348bb43
-
Mood :
ευχαριστω παρα πολυ δεν χρειαζεται να αλλαξω κατι το ποστ ειναι πολυ καλο!! μακαρι να βρεθουν οικογενειες να αγκαλιασουν τα γατουνακια μου..
-
Mood :
Ψάχνω Εδώ και μια εβδομάδα Ρώσικη μπλε γατούλα-γατούλη ή τουλάχιστον ημίαιμο ή ακόμα και κάποιο αδέσποτο που μοιάζει! Μόλις είδα τον Στάχτη κάτι σαν να ξύπνησε μέσα μου! Ακολούθησα το post..Αν διάβασα σωστά έχει απεβιώσει; Πραγματικά λυπάμαι! Ήμουν (και είμαι διατεθιμένος ακόμη και τώρα αν βρεθεί όμοιος-όμοια του) να ταξιδέψω σε όλην την Ελλάδα για να τον υιοθετήσω! Κρίμα...
JohnPs13- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/08/2013
Υπάρχει ένα ημίαιμο(επιεικώς) -καθαρόαιμο(μοάζει) russian μπλε, στο δάσος του Νοσοκομείου Σωτηρία. Αρσενικό, πολύ φιλικό δυστυχώς. Χθες το συνάντησα
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
δυστυχως ο Σταχτης δεν τα καταφερε.. αρρωστησε την ιδια εποχη που ετρεχα στο νοσοκομειο με το γιο μου.. ηταν οντως πολυ ξεχωριστος κι οχι μονο πανεμορφος αλλα και πολυ καλος χαρακτηρας. ευχομαι να βρεις το γατουλη που ονειρευεσαι.
-
Mood :
psipsa έγραψε:Εκει που ημασταν μια ευτυχισμενη γατοανθρωποοικογενεια, η συμφορα χτυπησε την πορτα μας..Λογω σοβαρου προβληματος υγειας, πρεπει ν αποχωριστω τις περισσοτερες γατουλες του σπιτιου. Οποιος ενδιαφερεται να υιοθετησει καποια απο αυτες, ας μου στειλει μηνυμα .
ο Κηλιδας
ο Σιλβεστρος
Ο Γιανγκ
η Μπουμπου
ο Στάχτης
η Φέδερ
Περαστικά εύχομαι στο παιδάκι σου, όλα να πάνε καλά...
Δεν ξέρω αν έχεις βρει λύση σ αυτήν την κατάσταση που αντιμετωπίζεις, η οποία είναι όντως πολύ δύσκολη και επιτακτική λύσεως, αφού είναι θέμα υγείας.Σκέφτηκες κάτι πιο προσωρινό, και για να μην χρειαστεί να αποχωριστείς τα φιλαράκια σου?( αν φυσικά το θέμα υγείας δεν είναι κάτι με το οποίο θα υπάρχει πρόβλημα και στο μέλλον).Δηλαδή να βοηθήσουν φίλοι, οικογένεια κλπ, με το να φιλοξενήσουν όσες γατούλες πρέπει, για όσο χρειάζεται?Αν είναι εφικτό αυτό και λύνει το πρόβλημα, είναι μια καλή λύση.Καλή τύχη ευχομαι....
stephie- Kitten
-
Τόπος : Γλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : Osiris & Solizo (και τα 4 μωράκια τους...) & 2 γατοαγγελούδια...
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/09/2013
Mood :
ευχαριστω για τις ευχες το προβλημα του παιδιου μου ειναι στους πνευμονες το αντιμετωπιζουμε βεβαια αλλα θα πρεπει παντοτε να αποφευγει να εκτιθεται σε οτιδηποτε θα μπορουσε να του επιβαρυνει τους πνευμονες. η μονη λυση που εχω βρει ειναι να απομονωσω τις περισσοτερες γατουλες στο μπαλκονι πραγμα που δεν ειναι το καλυτερο βεβαια γι αυτες αλλα ηταν αναμεσα σε αυτη τη λυση και το δρομο με ολες τις συνεπειες. προτιμησα το μπαλκονι. γι αυτο αναζητω γι αυτες ει δυνατον μια καλυτερη τυχη. ενω ειμαστε ευτυχως μια φιλοζωη γειτονια, συνεχεια χανονται αδεσποτα, προσφατα εχασα τα δυο πορτοκαλογατα που ειχα μεγαλωσει. δεν εμαθα ποτε τι απεγιναν αλλα εξαφανιστηκαν.. τα δικα μου που εχουν μαθει στο σπιτι δεν θα ειχαν καμια ελπιδα να επιβιωσουν στο δρομο γι αυτο και τα εχω στη βεραντα εκτος απο δυο που μενουν στο υπνοδωματιο μου. αλλο χωρο δεν εχω μεσα στο σπιτι και ηδη ειμαστε πολυ στριμωγμενοι..
-
Mood :
psipsa έγραψε:ευχαριστω για τις ευχες το προβλημα του παιδιου μου ειναι στους πνευμονες το αντιμετωπιζουμε βεβαια αλλα θα πρεπει παντοτε να αποφευγει να εκτιθεται σε οτιδηποτε θα μπορουσε να του επιβαρυνει τους πνευμονες. η μονη λυση που εχω βρει ειναι να απομονωσω τις περισσοτερες γατουλες στο μπαλκονι πραγμα που δεν ειναι το καλυτερο βεβαια γι αυτες αλλα ηταν αναμεσα σε αυτη τη λυση και το δρομο με ολες τις συνεπειες. προτιμησα το μπαλκονι. γι αυτο αναζητω γι αυτες ει δυνατον μια καλυτερη τυχη. ενω ειμαστε ευτυχως μια φιλοζωη γειτονια, συνεχεια χανονται αδεσποτα, προσφατα εχασα τα δυο πορτοκαλογατα που ειχα μεγαλωσει. δεν εμαθα ποτε τι απεγιναν αλλα εξαφανιστηκαν.. τα δικα μου που εχουν μαθει στο σπιτι δεν θα ειχαν καμια ελπιδα να επιβιωσουν στο δρομο γι αυτο και τα εχω στη βεραντα εκτος απο δυο που μενουν στο υπνοδωματιο μου. αλλο χωρο δεν εχω μεσα στο σπιτι και ηδη ειμαστε πολυ στριμωγμενοι..
Κατάλαβα...οπότε χρειάζεται μόνιμη λύση...
Κοίταξε να δεις, κι εγώ αυτό θα έκανα, μπαλκόνι...μπαλκόνι...Μέχρι να βρεθεί κάτι πιο μόνιμο.Το συζητάς?ποιό δρόμο?ούτε καν θα το δοκίμαζες, έτσι το λες στον εαυτό σου επειδή ξέρεις ότι είναι μια λύση που δεν θα την έδινες όσο περνάει απ το χέρι σου!!Δεν ξέρω τι χώρο έχεις στην βεράντα, αν είναι μεγάλη κτλ, έχεις και πολλές γατούλες όπως είδα, (και πολύ όμορφες) αλλά νομίζω ότι αν τη διαμορφώσεις και λίγο με τα απαραίτητα ώστε να ναι άνετα, θα συνηθήσουν.Ξέρουν ότι δεν τις έχεις παρατήσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Τα καλύτερα και πάλι εύχομαι για το παιδάκι σου...
και συλληπητήρια για τον γκριζάκο σου.φανταστικός ήταν....
stephie- Kitten
-
Τόπος : Γλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : Osiris & Solizo (και τα 4 μωράκια τους...) & 2 γατοαγγελούδια...
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/09/2013
Mood :
ευχαριστω πολυ οντως κι εγω το ιδιο σκεφτηκα. τη βεραντα την εχω κλεισει με τεντα για το χειμωνα και τη βροχη, ειναι καπως μεγαλη και εννοειται με ολα τα απαραιτητα αλλα ειχαν αλλιως μαθει τα καημενα γιατι μπαινοβγαιναν στα δωματια των παιδιων και τωρα τα εχουμε καπως στην απομονωση. γι αυτο ελπιζω και ψαχνω μηπως και βρεθουν οικογενειες να υιοθετησουν εστω καποιο απο αυτα. δεν εχω ουτε τον απαραιτητο χρονο πια να τους αφιερωσω κι αυτο με λυπει περισσοτερο απ οτιδηποτε αλλο.
-
Mood :
δυστυχως κανενα γατακι μας δεν υιοθετηθηκε. δεν ειναι ρατσας, δεν ειναι μωρα μου απομενει μονο να τα κρατησω στο μπαλκονι του πανω οροφου γιατι το να τα βγαλω εξω στην αυλη θα ειναι σα να τα σκοτωνω. κανενα τους δεν εχει την παραμικρη ορεξη να εξερευνησει τον εξω κοσμο γιατι εδω ειναι το μονο σπιτι που εχουν γνωρισει ποτε και το εξω τους τρομοκρατει. Δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω μιλησει σε ολους τους γνωστους, στην κτηνιατρο μου να εχει το νου της μηπως καποιος βρεθει εστω και για ενα απο αυτα αλλα τιποτα. Αν καποιος εχει καμια ιδεα θα χαρω να την ακουσω..
-
Mood :
Πραγματικά , πολύ λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πραγματα για εσάς. Ελπίζω, τουλάχιστον, το παιδάκι σου να πηγαίνει καλά στην υγεία του και να είναι όλα περαστικά.Δεν έχω facebook, αλλά θα ρωτήσω φίλους και γνωστούς. Μακάρι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση όσο πιο σύντομα γίνεται.
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
Ευχαριστω ο γιος μου παει καλα αλλα επειδη ειναι στον πνευμονα το προβλημα δεν ειναι κατι που θα ξεπεραστει ευκολα και απο δω και στο εξης δεν κανει να εκτιθεται σε οτιδηποτε επιβαρυντικο. Γι αυτο και ο περιορισμος των γατων που κυκλοφορουσαν και εντος σπιτιου τωρα ειναι μονο στο μπαλκονι. για κεινα λυπαμαι που μοιραζονται ενα μικρο χωρο λιγων τετραγωνικων. ενα ενα απο μωρα τα σωσαμε εγω και τα παιδια και τα αγαπησαμε δεν βρηκαμε να δωσουμε για υιοθεσια κανενα και εφτασαν αισιως το νουμερο 8 στο μπαλκονι..
-
Mood :
Καλημέρα, έστειλα το link που έδωσε η calliope g. για προώθηση σε κάποιες φίλες μου που ασχολούνται με προωθήσεις ιυοθεσιών.
Να σε ρωτήσω, αν δωθεί η καινούρια που αν κατάλαβα μένει στο υπόγειο και αδειάσει ο χώρος εκεί δε θα μπορούσες ενδεχομένως να κατεβάσεις αυτά που μένουν στο μπαλκόνι?
Να σε ρωτήσω, αν δωθεί η καινούρια που αν κατάλαβα μένει στο υπόγειο και αδειάσει ο χώρος εκεί δε θα μπορούσες ενδεχομένως να κατεβάσεις αυτά που μένουν στο μπαλκόνι?
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
ευχαριστω για τη βοηθεια σας ολους που ασχολειστε,στο υπογειο μενει ο μεγαλος μου γιος και ηδη μια γατα ειναι πολυ να αντεξει γιατι δεν αεριζεται επαρκως ο χωρος οποτε το να βαλω και αλλες εκει θα κανει την κατασταση ανυποφορη. η γατουλα η Καλυψω (που ηταν με λουρακι και τελικα μαθαμε πως την ειχε πεταξει εξω η οικογενεια της) δεν ανεχεται κανενα αλλο ζωο οποτε δεν μπορει να συνυπαρξει με τα αλλα και ετσι την κατεβασαμε στο υπογειο...
-
Mood :
τα γατακια μας ειναι ολα εδω αν κανενας ενδιαφερεται για καποιο ειπα να ξαναπροσπαθησω να τα προωθησω για υιοθεσια..
-
Mood :
Μια καλη ιδεα αν βρεις χρονο εσυ η καποιος αλλος που να πειανουν τα χερια του ισως μπορεις να φτιαξεις αυτα τα σπιτακια που εφτιαξε η αννα του βρουκου
https://www.youtube.com/watch?v=Wx1D9JYWHRk&feature=youtu.be
για να εχουν μια καλη ποιοτητα ζωης και να μη στεναχωριεσαι που δεν μπορεις να τα αφησεις να μπουν μεσα ειναι καλυτερα απ το να ειναι στο δρομο ετσω και ετσι.Περαστικα στο παιδι σας.
https://www.youtube.com/watch?v=Wx1D9JYWHRk&feature=youtu.be
για να εχουν μια καλη ποιοτητα ζωης και να μη στεναχωριεσαι που δεν μπορεις να τα αφησεις να μπουν μεσα ειναι καλυτερα απ το να ειναι στο δρομο ετσω και ετσι.Περαστικα στο παιδι σας.
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Τέσσερα γατοαγγελουδάκια ψάχνουν γονείς
» SOS!!!!14 γατες σε εναν μικρο κηπο πρεπει να υιοθετηθουν αμεσα-οι γειτονες θα στειλουν το υγεινομικο.Σας παρακαλω βοηθηστε!!!!!
» Zητούν Γονείς
» Αναζητούνται γονείς
» Ο Batman ψαχνει γονεις !
» SOS!!!!14 γατες σε εναν μικρο κηπο πρεπει να υιοθετηθουν αμεσα-οι γειτονες θα στειλουν το υγεινομικο.Σας παρακαλω βοηθηστε!!!!!
» Zητούν Γονείς
» Αναζητούνται γονείς
» Ο Batman ψαχνει γονεις !
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios