Ο απρόσκλητος επισκέπτης! Υιοθετήθηκε!!!
+8
tania g
kouix
zeledaki
Πούπσυ
marina289
houlieta
vaso
Dreamer
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Ο απρόσκλητος επισκέπτης! Υιοθετήθηκε!!!
- Σεντόνι:
- Τον μικρό μου Μπεν, τον γάτο που με έκανε να αγαπήσω τις γάτες, τον γνώρισα πριν δυο χρόνια σε ένα πολύ φιλόξενο για τους ανθρώπους, αλλά εντελώς αφιλόξενο για τις γάτες χώρο, σε μια κατασκήνωση στον Κάλαμο στην οποία πηγαίνω τα καλοκαίρια ως ομαδάρχισσα. Από τότε που μου τον φέρανε μια σταλιά μωράκι μέσα σʼ ένα φτυάρι με κλειστά μάτια και γεμάτο λάσπες και ψύλλους, μπήκε στο σπίτι μας και στην καρδιά μας και μας άλλαξε οικογενειακώς.
Πριν από λίγες μέρες ήμουν στον ίδιο ακριβώς χώρο ομαδάρχισσα σε μια ομάδα με 11 παιδιά τετάρτης και πέμπτης δημοτικού. Ένα ωραίο κυριακάτικο απόγευμα, λοιπόν, τα παιδιά της ομάδας μου βρήκαν ένα μωρογατούλι περίπου μιας εβδομάδας κοντά σε μια στοίβα από χόρτα και ξερά φύλλα. Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα μέχρι που βγήκα έξω και πήγα κοντά τους να δω τι ήταν αυτό που είχαν μαζευτεί όλα και το κοιτούσαν! Μόλις έφτασα κοντά, ακούω ένα «Κυρία, κοιτάξτε εσείς που αγαπάτε τις γάτες» και μου το έβαλαν στα χέρια. Εγώ το πήρα στην χούφτα μου και πάγωσα. Έμεινα εκεί, ακίνητη να το κοιτάζω σαν χαμένη. Τα παιδιά σκόρπισαν κι εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου από το έδαφος. Σκεφτόμουν πως αυτό το μωράκι το είχαν μόλις πιάσει 11 ζευγάρια χέρια και μαζί με τα δικά μου 12. Άραγε θα το δεχόταν πίσω η μαμά του; Μια κυρία (που ήξερε την αδυναμία που έχω στις γάτες) μου φώναζε: «Άσʼ το γρήγορα εκεί που το βρήκες! Μην τολμήσεις και το πάρεις! Ούτε να το σκέφτεσαι» αλλά εγώ απλά δεν μπορούσα να κάνω βήμα. Τελικά την άκουσα! Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναμπλέξω με μωρά. Θα τα αποφεύγω και θα κλείνω τα αυτιά και τα μάτια μου. Ήξερα όμως πολύ καλά πως το μωράκι αυτό, αν δεν το έπαιρνε η μαμά του δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει. Ή θα το σκότωνε κάνας αρσενικός ή –αν το έπαιρναν χαμπάρι- θα το τρυπούσαν με καμιά τσουγκράνα, θα το έπνιγαν με κάνα κορδόνι ή στην καλύτερη περίπτωση θα πέθαινε από την πείνα. Παρʼ όλα αυτά, έψαξα να βρω ένα όσο γινόταν πιο προστατευμένο μέρος και το άφησα παρακαλώντας να γυρίσει πίσω η μαμά του και να το πάρει. Η ώρα ήταν περίπου 8 το απόγευμα.
Μέχρι το βράδυ είχα πέσει σε μελαγχολία. Το σκεφτόμουν συνέχεια και ανησυχούσα για την τύχη του. Κατά τη 1 το βράδυ και μετά από τεράστιο εσωτερικό πόλεμο πήγα να δω αν το είχε πάρει η μαμά του. Πλησιάζοντας άκουσα το δυνατό του κλάμα και το βρήκα λίγα μέτρα πιο μακριά από κει που το είχα αφήσει. Η μαμά του το είχε προφανώς παρατήσει μετά από τα τόσα ανθρώπινα χέρια που το έπιασαν και ήταν λογικό… Δεν ήξερα τι να κάνω. Το πήρα στα χέρια μου και πήγα και το είπα στην Φ., μια φίλη μου που ίσως να καταλάβαινε. Του δώσαμε 2 σύριγγες γάλα και το ήπιε μονορούφι. Το μωρό πεινούσε πολύ. Ήταν σίγουρα πάνω από 5 ώρες εντελώς νηστικό. Με το που χόρτασε το γλυκό μου, το άκουσα να γουργουρίζει πάνω στο χέρι μου σαν τρακτέρ και αμέσως άρχισε τα πατουσάκια. Αυτό ήταν, με έλιωσε! Δεν μπορούσα πλέον να το αφήσω εκεί με καμία δύναμη. Το πήραμε και το πήγαμε μπροστά σε έναν άλλο χώρο που μένει άλλη μία φιλόζωη φίλη μας, η Κ. (είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού). Κι εκεί συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες βέβαια, γιατί το μωρό έκλαιγε πολύ και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε πουθενά για να μην ακούγεται.
Εν τέλει, το μωρό πέρασε το πρώτο του βράδυ μέσα σε μια κούτα κάτω από μια σκάλα στην παραλία του Καλάμου. Ήμουν σίγουρη ότι την άλλη μέρα δεν θα το βρίσκαμε, αλλά τελικά ο μαχητής του Καλάμου ήταν μια χαρά! Τον πήρε πάλι η τρίτη φίλη στην κούτα και ξεκίνησε να τον ταΐζει. Τότε, διηγήθηκα την ιστορία σε μια τέταρτη φίλη, την Ι. που γνωρίζει κάπως από γάτες, έχει φιλοζωικά αισθήματα και ήταν η καταλληλότερη να το κρατήσει και να το φροντίσει μέχρι να βρίσκαμε ένα τρόπο να το κατεβάσουμε στο σπίτι μου στο Κερατσίνι όπου η ξαδέλφη μου θα το αναλάμβανε μαζί με όλα τα υπόλοιπα που της έχω φορτώσει. Πράγματι, μέσα από κωμικοτραγικές διαδικασίες, ο μικρός μεταφέρθηκε στο δωμάτιο της Ι. και έμεινε εκεί για μια μέρα. Ταΐστηκε, καθαρίστηκε και χαϊδολογήθηκε αρκετά κι από τις δυο μας μέχρι το βραδάκι που το πήρε ο άντρας της Ι. για να το κατεβάσει Κερατσίνι. Την δεύτερή του νύχτα το νινί την πέρασε μέσα σε ένα αυτοκίνητο και το πρωί ήταν στο σπίτι μου!
Από τότε ο μικρός έχει ξετρελάνει κάθε άνθρωπο που τον γνωρίζει! Η Ι. θέλει να τον πάρει σπίτι της κι όλη την ώρα μου λέει πόσο τρυφερός και καλός είναι. Ο άντρας της γυρνώντας μας είπε ότι ένιωσε κάπως όταν τον παρέδωσε στην ξαδέλφη μου. Η δε ξαδέλφη, με παίρνει κάθε τρεις και λίγο τηλέφωνο να μου πει τα κατορθώματα του μικρού. Ολόκληρη εκστρατεία στήθηκε για τα μάτια του και τελικά το άξιζε! Αυτή τη στιγμή είναι πεντακάθαρος και χορτάτος στο δωμάτιό μου, στην γνωστή γατοφόρο που φιλοξενεί κάθε μωρό σε ανάγκη. Είναι πολύ ζωηρός, τρυφερός, φαγάνας και παιχνιδιάρης και η αγαπημένη του ασχολία είναι να σκαρφαλώνει πάνω σου, να ξαπλώνει πάνω στην καρδιά σου και να κοιμάται εκεί ακούγοντας τον χτύπο!
Ο μικρός εννοείται ότι θα δοθεί για υιοθεσία όταν ξεπεταχτεί λίγο. Προς το παρόν απολαμβάνει τη διαμονή του στο ξενοδοχείο για γάτες που έχει πλέον μετατραπεί το σπίτι μου!
Βοήθειά μου! Να και το απαραίτητο οφθαλμόλουτρο(οι φωτό είναι σημερινές, δηλαδή 5 μέρες αφότου τον βρήκα και δεν είναι καλές γιατί είναι από κινητό. Υπόσχομαι, όμως, αύριο να τον βγάλω με μηχανή να φανεί όλη η ομορφάδα του):
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942448143 email: marmaths@live.com
Έχει επεξεργασθεί από τον/την FROGK στις Παρ Αυγ 16, 2013 8:23 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Προσθήκη τηλ. επικοινωνίας)
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Απ: Ο απρόσκλητος επισκέπτης! Υιοθετήθηκε!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Αχ, αυτό εδω μοιάζει με το δικό μου το μολυντήρι, τον Ιωνάκο!
Τι να πω, καλή τύχη...
Τι να πω, καλή τύχη...
Ωωχ!
Ένας πανέμορφος τιγρούλης!!
Αν με τόση ταλαιπωρία φαίνεται τόόσο ομορφόφατσας, φαντάσου όταν μεγαλώσει τί υπέροχος θα γίνει!
Και το μυτόνι υπέροχο !
Ένας πανέμορφος τιγρούλης!!
Αν με τόση ταλαιπωρία φαίνεται τόόσο ομορφόφατσας, φαντάσου όταν μεγαλώσει τί υπέροχος θα γίνει!
Και το μυτόνι υπέροχο !
- Σπόιλερ:
- Και εγώ είχα πει μετά τον Φριξουδέλο να απέχω για κάποιο διάστημα και να μην μαζέψω άλλο γατούνι, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό όταν βλέπεις ένα πλάσμα σε συνθήκες εχθρικές και αντίξοες...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Είναι πραγματικά πανέμορφος και πολύ τυχερός γατούλης! Τον αγάπησαν πολλοί άνθρωποι και μάλιστα με την πρώτη ματιά και νοιάζονται τόσο γι' αυτόν!
Ο χαρακτήρας του είναι εξαιρετικός και άμα τα καταφέρουμε να ξεπεταχτεί, θα γίνει ένας πραγματικά αξιοζήλευτος γατούλης!
Ο χαρακτήρας του είναι εξαιρετικός και άμα τα καταφέρουμε να ξεπεταχτεί, θα γίνει ένας πραγματικά αξιοζήλευτος γατούλης!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Mood :
Τελικά, κατά πάσα πιθανότητα, ο γατούλης μας προέκυψε ναζιάρα γατούλα! Με βάση μια φωτό που βρήκα στο νετ, νομίζω πως ο απρόσκλητος επισκέπτης μας είναι μια μπεμπέκα όλο γλύκα! Άχτι το' χα να βρω και μια μικρή κάποια στιγμή! Περιττό να σας πω ότι η ξαδέλφη μου την έχει λατρέψει και μου ζήτησε να την κρατήσουμε, αλλά πραγματικά μου φαίνεται πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο...
Επίσης, έχουμε κι άλλο πρόβλημα. Το νινί έχει να κάνει κακάκια από την Δευτέρα που ήταν ακόμα στον Καλαμο. Βέβαια δεν κλαίει και δεν παραπονιέται, αλλά μωρέ δεν είναι πάρα πολύς καιρός. Ο πωπός της είναι κόκκινος και πρησμένος. Τι πρέπει να κάνω; Καμιά βοήθεια;
Επίσης, έχουμε κι άλλο πρόβλημα. Το νινί έχει να κάνει κακάκια από την Δευτέρα που ήταν ακόμα στον Καλαμο. Βέβαια δεν κλαίει και δεν παραπονιέται, αλλά μωρέ δεν είναι πάρα πολύς καιρός. Ο πωπός της είναι κόκκινος και πρησμένος. Τι πρέπει να κάνω; Καμιά βοήθεια;
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
είναι πανέμορφη!!! δεν ξέρω τι να κάνεις για κακάκια. δεν ρωτάς κανένα κτηνίατρο; είναι όντως αρκετές μέρες...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Kαλησπερα δεν κανει τοσες μερες θα σκασει πρεπει οπωσδηποτε να ενεργηθει αμεσα μου τοχε πει κτηνιατρος οταν μεγαλωνα και εγω μωρα ρωτηστε οπωσδηποτε η να επιμεινετε με μασαζ στη κοιλια καλη συνεχεια
zeledaki- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη θα έλεγα είναι η καλύτερη εποχή
Motto : Keep Walking!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/08/2011
Mood :
Παιζει και το ντουφαλακ (ανθρωπινο σιροπι κατά της δυσκοιλιότητας)
Αλλα δεν θυμαμαι ακριβως την δοσολογια....
Το μονο που θυμαμαι ειναι, οτι εδινα στα μωρα με συριγγα ινσουλινης το ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ της συριγγας (δηλαδη, μια σταγονιτσα στο καθε ενα) μια φορα την μερα και τα μωρα ήταν τοτε 290 γραμμαρια το καθε ενα.
Νομιζω οτι στο θεμα της χουλιετας "οδηγιες χρησεως νεογεννητων" αναφερεται ΚΑΠΟΥ το ποσο....
Αλλα δεν θυμαμαι ακριβως την δοσολογια....
Το μονο που θυμαμαι ειναι, οτι εδινα στα μωρα με συριγγα ινσουλινης το ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ της συριγγας (δηλαδη, μια σταγονιτσα στο καθε ενα) μια φορα την μερα και τα μωρα ήταν τοτε 290 γραμμαρια το καθε ενα.
Νομιζω οτι στο θεμα της χουλιετας "οδηγιες χρησεως νεογεννητων" αναφερεται ΚΑΠΟΥ το ποσο....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Της αγόρασα τελικά χθες το ντουφαλάκ και τα κλείσματα γλυκερίνης. Της έδωσα το βράδυ λίγο ντουφαλάκ με μια σύριγγα και τώρα θα την παρακολουθώ.
Ξέρει κανείς κάθε πότε πρέπει να της το δίνω αυτό το σιρόπι;
Ξέρει κανείς κάθε πότε πρέπει να της το δίνω αυτό το σιρόπι;
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!
Με 1-2 σταγόνες ντουφαλάκ που της έδωσα χθες, τώρα που την τάισα και την έτριψα λίγο από κάτω έβγαλε το καημένο μια τεράστια ποσότητα κακάκια. Απορώ πως τα κρατούσε όλα αυτά μέσα της τόσες μέρες! Χαίρομαι πολύ για το κοριτσάκι μου, το οποίο απέκτησε και όνομα που το διάλεξε η φίλη μου που το φρόντισε και κανόνισε να έρθει σπίτι μου και η οποία το έχει αγαπήσει πολύ!
Την απρόσκλητη επισκέπτρια λοιπόν, από σήμερα θα την λέμε Στέλλα (αστέρι στα ιταλικά)!
Με 1-2 σταγόνες ντουφαλάκ που της έδωσα χθες, τώρα που την τάισα και την έτριψα λίγο από κάτω έβγαλε το καημένο μια τεράστια ποσότητα κακάκια. Απορώ πως τα κρατούσε όλα αυτά μέσα της τόσες μέρες! Χαίρομαι πολύ για το κοριτσάκι μου, το οποίο απέκτησε και όνομα που το διάλεξε η φίλη μου που το φρόντισε και κανόνισε να έρθει σπίτι μου και η οποία το έχει αγαπήσει πολύ!
Την απρόσκλητη επισκέπτρια λοιπόν, από σήμερα θα την λέμε Στέλλα (αστέρι στα ιταλικά)!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Μπραβο στο κοριτσακι σου και σενα που τη φροντιζεις...
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
Mπράβο σας!!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Dreamer έγραψε:ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!
-
Mood :
Γειά σου Στέλλα !!!
irenelizzy- Junior Cat
-
Τόπος : Κατερίνη
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χαίρομαι που ζω στην Ελλάδα και απολαμβάνω και τις 4 εποχές...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπερδεύτηκα !!!!
Motto : Your Reputation is in the Hands of Others. The Only Thing you can Control is your Character.
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/03/2012
Mood :
Ax αχ ειναι μια κουκλαααααα!! Μπραβο σου
Το ντουφαλακ μπορεις να το δινεις μεχρι 3 φορες τη μερα με συριγγα ινσουλινης. Αν το βαρος του μωρου ειναι 200γρ θα δινεις 0,2 μλ τη φορα. Αν σε 3 μερες δεν ξανακανει κακα του δωστου πρωι-βραδυ να το βοηθησεις
Το ντουφαλακ μπορεις να το δινεις μεχρι 3 φορες τη μερα με συριγγα ινσουλινης. Αν το βαρος του μωρου ειναι 200γρ θα δινεις 0,2 μλ τη φορα. Αν σε 3 μερες δεν ξανακανει κακα του δωστου πρωι-βραδυ να το βοηθησεις
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας! Πάμε πάρα πολύ καλά ευτυχώς! Κι είναι και μια φαγανούλα άλλα πράγμα!
Από τη στιγμή που θα της βάλεις το μπιμπερό στο στόμα, αν δεν χορτάσει δεν μπορείς να της το πάρεις με τίποτα! Ας είναι καλά η μικρούλα! Είναι πολύ καλό μωρό και το αξίζει!
Από τη στιγμή που θα της βάλεις το μπιμπερό στο στόμα, αν δεν χορτάσει δεν μπορείς να της το πάρεις με τίποτα! Ας είναι καλά η μικρούλα! Είναι πολύ καλό μωρό και το αξίζει!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Νέες φωτό:
Η Στέλλα μας είναι πολύ καλά! Έγινε πλέον γατάκι κανονικό, περπατάει και τρώει και κονσερβούλα με λίγη βοήθεια (αν και το γάλα είναι η μεγάλη της αδυναμία). Είναι πάρα πολύ τρυφερή και με κυνηγάει από πίσω συνέχεια! Περιμένει με λαχτάρα τους γατογονείς που θα την υιοθετήσουν για πάντα! Είμαι σίγουρη ότι θα φάνε γερό κόλλημα με αυτό το πλασματάκι! Είναι απίστευτη!
Η Στέλλα μας είναι πολύ καλά! Έγινε πλέον γατάκι κανονικό, περπατάει και τρώει και κονσερβούλα με λίγη βοήθεια (αν και το γάλα είναι η μεγάλη της αδυναμία). Είναι πάρα πολύ τρυφερή και με κυνηγάει από πίσω συνέχεια! Περιμένει με λαχτάρα τους γατογονείς που θα την υιοθετήσουν για πάντα! Είμαι σίγουρη ότι θα φάνε γερό κόλλημα με αυτό το πλασματάκι! Είναι απίστευτη!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Αχ μωρέ η σκατουλίτσα! Τί όμορφη!!
Μαρία εκτονώθηκε λίγο το απωθημένο σου για μπεμπεκάκι-κοριτσάκι;;
Μαρία εκτονώθηκε λίγο το απωθημένο σου για μπεμπεκάκι-κοριτσάκι;;
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Αααααχ, ναι μωρέ... μια χαρά εκτονώθηκε και με το παραπάνω με αυτό το πλάσμα που μου έτυχε... Εδώ να δεις σούργελο! Να ανεβαίνει στο κεφάλι μου και να θηλάζει το αυτί μου η μουρλέγκω...
Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να τα ζήσω αρκετά τα τρία τα μωρούλια γιατί όλο λείπω, αλλά όποτε έρχομαι και τα βλέπω είναι απίστευτο το σκέρτσο και η προσωπικότητα που βγάζουν όλα τους!
Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να τα ζήσω αρκετά τα τρία τα μωρούλια γιατί όλο λείπω, αλλά όποτε έρχομαι και τα βλέπω είναι απίστευτο το σκέρτσο και η προσωπικότητα που βγάζουν όλα τους!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Η Στέλλα είναι μαζί μου διακοπές στην Μάνη και το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μου φωνάζει για να την ταΐζω και να την ανεβάζω στο κρεβάτι να παίξουμε! Κι εγώ μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω βάλει στοιχεία επικοινωνίας στην αγγελία. Παρακαλώ κάποια από τις μοντ να τα προσθέσει στο πρώτο ποστ.
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Έγινε!Dreamer έγραψε:Η Στέλλα είναι μαζί μου διακοπές στην Μάνη και το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μου φωνάζει για να την ταΐζω και να την ανεβάζω στο κρεβάτι να παίξουμε! Κι εγώ μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω βάλει στοιχεία επικοινωνίας στην αγγελία. Παρακαλώ κάποια από τις μοντ να τα προσθέσει στο πρώτο ποστ.
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
Η Στέλλα ακόμα ψάχνει το παλάτι και τους προσωπικούς της υπηρέτες! Έφτιαξε κα άλμπουμ στο φβ: https://www.facebook.com/maria.mavroutsou/media_set?set=a.231275383687445.1073741839.100004149543194&type=1
Μια προώθηση παρακαλώ!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Η μικρή μας Στέλλα μόλις μετακόμισε στο καινούριο της σπιτάκι με μια οικογένεια που έχει ένα μικρό κοριτσάκι. Το καλύτερο είναι ότι μαζί της πήραν και τον Μαρσουπιλαμί και το ακόμη καλύτερο είναι ότι η νέα της μαμά που ξετρελάθηκε μαζί της με το που την έπιασε στην αγκαλιά της κι αυτή κούρνιασε και κοιμήθηκε, είναι φίλη μου, οπότε θα τα βλέπω να μεγαλώνουν!
Παρακαλώ μην κλειδώσετε ακόμα την αγγελία μέχρι να σιγουρευτούμε ότι όλα θα πάνε καλά, αν και πιστεύω ότι τα μωρά μου θα εκπαιδεύσουν πολύ γρήγορα την νέα τους οικογένεια! Καλή ζωή να έχετε μωρούλια μου!
Παρακαλώ μην κλειδώσετε ακόμα την αγγελία μέχρι να σιγουρευτούμε ότι όλα θα πάνε καλά, αν και πιστεύω ότι τα μωρά μου θα εκπαιδεύσουν πολύ γρήγορα την νέα τους οικογένεια! Καλή ζωή να έχετε μωρούλια μου!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Τα νέα σας είναι τέλεια και τα δύο μαζί!!! όλα καλά να είναι από εδώ και πέρα!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Πήγα και είδα την Στελλίτσα στο νέο της σπιτάκι χθες! Αυτό το νινί έχει ανθίσει! Έχει μεγαλώσει αρκετά κι έχει γίνει τόσο απαλή που την λάτρεψα! Παραμένει τρυφερή και χαρούμενη κι έχει υιοθετήσει τα μέλη της νέας της οικογένειας κανονικά! Μου άρεσε που την είδα να κάθεται απέναντι από την νέα της μαμά που τάιζε την δίποδη αδελφούλα της και τις χάζευε για ώρα. Μετά πήγε και κούρνιασε στα πόδια του μπαμπά της που είχε ξαπλώσει στον καναπέ και γενικώς φαινόταν σαν να της ανήκει το σύμπαν! Περνάει πολύ όμορφα και φυσικά είναι ώρα η αγγελία της να κλείσει μια για πάντα!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Νυχτερινός επισκέπτης
» Xαριζονται τα Ζουζουδακια.
» Υιοθεσία για μωρό αρσενικό γατάκι ενός μηνός ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!
» Που να βρώ Γαλήνη...Υιοθετήθηκε
» Ψάχνω σπίτι
» Xαριζονται τα Ζουζουδακια.
» Υιοθεσία για μωρό αρσενικό γατάκι ενός μηνός ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!
» Που να βρώ Γαλήνη...Υιοθετήθηκε
» Ψάχνω σπίτι
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios