"Χαρίζονται 3 λαχταριστά κοριτσάκια και ένα καπνιστό αγοράκι"
+19
Witch girl
kouix
zeledaki
Dreamer
kat-cats
tsili
alex..niaou
doremi
marina289
vaso
Τζούλι το Κατσούλι
Ηρακλένια
Antilkmene
SuperCatz
Βανέσσα
Δανάη_Δ
Gatoplikti
gatoula46
LAROGATA
23 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: "Χαρίζονται 3 λαχταριστά κοριτσάκια και ένα καπνιστό αγοράκι"
Τα καλά νέα θέλω εγώ, φίλτατη, όλα τα άλλα περιττεύουν. Φιλάκια στα μουτράκια τα υπέροχα, που εύχομαι να είναι σύντομα σπιτωμένα!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
ολες μας τις ευχες να πανε ολα καλα!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Καλημέρα σας,έχουμε να σας πούμε καλά νέα προς το παρόν και λέω προς το παρόν ,γιατί έχει φοβηθεί το μάτι μου με τις υιοθεσίες.Εχθές λοιπόν η κυρία που ενδιαφερόταν για τη Δάφνη,ήρθε την είδε και την πήρε.Είναι μια οικογένεια απ΄την Μολδαβία μ'ενα αγοράκι 10 χρονών.Η κοπέλα μου φάνηκε μια χαρά,υπέγραψε για την υιοθεσία,εκείνη απο μόνη της ρώτησε για τη στείρωση κλπ,κλπ.Ελπίζω αυτή τη φορά,αυτό το σπίτι που είναι και το τριτο που πηγαίνει ,να ειναι και παντοτινο!!Καλη τυχη να εχουν και στα αλλα δυο κοριτσακια μου!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Ευχάριστα νέα Μαρία!!μπράβο εύχομαι την ίδια τύχη να έχουν και τα υπόλοιπα μωράκια με νέες μόνιμες οικογένειες σύντομα!
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
Αχ, μπράβο!!! Για να ρωτάει για τη στείρωση από μόνη της, καλή είναι, ξέρει!
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
υπεροχη η υπογραφη σας!!!!ελπιζω πραγματι ν'αποδειχθει,καλή η κοπέλα και να μην εχω αλλες δυσαρεστες εκπληξεις...Ειχα κι αλλο τηλεφωνο σημερα για τη Δαφνη,αλλα τους ειπα για τη Μυρτω και θελουν να'ρθουν να τη δουν ,το πιθανοτερο σημερα τ'απογευμα.Το θεμα μου ειναι ομως οτι η μικρη που την πηγα εχθες στο κτηνιατρο εχει μυκητες και αρχισε θεραπεια και δεν ξερω πως να ξεπερασω το κολλημα αν τελικα την παρουν.Και το καλυτερο ειναι οτι μαλλον κολλησα και εγω,αλλα δεν το εχω πει σε κανεναν,γιατι θ'ακουσω τον εξαψαλμο.αντε καντε καμμια προσευχη,μπας και φυγει και η Μυρτω σημερα!!!!!Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Αχ, μπράβο!!! Για να ρωτάει για τη στείρωση από μόνη της, καλή είναι, ξέρει!
-
Mood :
'Αντε μωρέ μέσα στη στεναχώρια για την Αγάπη και το Μίλιο ν' ακούσουμε και κάτι ευχάριστο. Μετά τον Πάρη που έγινε γείτονάς μου, βρήκε σπιτάκι και η μικρή Δάφνη.
Καλή τύχη στο Δαφνάκι να πεις στην κοπελιά να στέλνει φωτογραφίες να την καμαρώνουμε τη γλυκούλα.
Μακάρι όλα να πάνε καλά και για το Μυρτούδι και το Κλειουδάκι.
Κι εσένα περαστικά σου Μαρία μου, αυτά είναι τα δυσάρεστα της γατοσυγκατοίκησης αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά.
Καλό Σαββατοκύριακο!
Καλή τύχη στο Δαφνάκι να πεις στην κοπελιά να στέλνει φωτογραφίες να την καμαρώνουμε τη γλυκούλα.
Κι εσένα περαστικά σου Μαρία μου, αυτά είναι τα δυσάρεστα της γατοσυγκατοίκησης αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά.
Καλό Σαββατοκύριακο!
calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
ευχαριστω για τις ευχες,ναι μωρε μες τα δυσαρεστα ας εχουμε και ενα ευχαριστο και ακομα καλυτερα και δυο ευχαριστα ......Τι ο Παρης υιοθετηθηκε στη Νικαια?calliope g. έγραψε:'Αντε μωρέ μέσα στη στεναχώρια για την Αγάπη και το Μίλιο ν' ακούσουμε και κάτι ευχάριστο. Μετά τον Πάρη που έγινε γείτονάς μου, βρήκε σπιτάκι και η μικρή Δάφνη.
Καλό Σαββατοκύριακο!
-
Mood :
εχουμε νεα λοιπον ,η δευτερη υιοθεσια εξετελεσθη,η Μυρτούλα τωρα βρισκεται στο νεο της σπιτι.Ηρθε ενα κυριος με το 6χρονο αγορακι του και τη γατοφορο αν χειρας,την πηραν λοιπον και ευχομαι και εδω να πανε ολα καλα.Το θεμα με τους μυκητες το ξεπερασα,αναφεροντας για δερματιτιδα και του ειπα του ανθρωπου να την κανει μπανιο με fungoral μολις πανε σπιτι,ετσι μειωνεται κατα πολυ η πιθανοτητα μεταδοσης,η μικρη παιρνει ηδη θεραπεια και τους εδωσα και τα φαρμακα μαζι και ελπιζω οτι θα πανε ολα καλα.Περασα και απ΄την κτηνιατρο μας και της ειπα τα καθεκαστα και πιστευει οτι δεν θα υπαξει θεμα.Εδειξα και τα δικα μου εξανθηματα και μου ειπε οτι δεν ειναι μυκητες,επομενως πρεπει να παω σε δερματολογο για να δω τι σκατα ειναι.Ξερω οτι ηταν καπως ,που δεν ειπα ολη την αληθεια για τους μυκητες ,αλλα φοβουμουν για την υιοθεσια.νοιωθω λιγο τυψεις,αλλα ελπιζω οτι θα με λυπηθει ο καλος Θεουλης α ναι οταν ημουν στην κτηνιατρο με πηραν κι αλλο τηλεφωνο για τη Δαφνουλα,τελικα αυτο το γατι εχει το κατιτις του,τωρα γιατι μου ειχε ξεμεινει τοσο καιρο δεν μπορω να το καταλαβω.Η κοπελα ειδε την αγγελια εδω στο γατοσπιτο,της ειπα οτι υιοθετηθηκε και της ειπα για την Κλειω μου,της αναφερα οτι η μικρουλα ειναι ένα ιδιαιτερο μωρό,για έναν ιδιαιτερο ανθρωπο,που δεν θα κολλησει στο κατεστραμμενο της ματακι και που θελησει να χαρισει μια ομορφη ζωη σένα πλασμα που εχει τυρρανιστει.Μου ειπε οτι θα το σκεφτει.Παντως επειδη απ΄ότι βλεπω υπαρχει ενδιαφερον στις αγγελιες του γατοσπιτου να σημειωσω οτι τα εξοδα και της μικρης Κλειως θα καλυφθουν απ΄το σωματειο και για το ματακι της ,αν θελησει ,ο γατογονιος που την διαλεξει να της το κλεισει και για τη στειρωση και για τα εμβολια κλπ,κλπ
-
Mood :
Μαράκι, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!! Συγχαρητήρια, όλα να πάνε τέλεια!!! Περαστικά για τους μύκητες, με την κατάλληλη αλοιφή, θα περάσει αμέσως.
-
Mood :
Maρία μου, εύχομαι αυτή η φορά να είναι και η τυχερή τους.
Όσο για την Κλειώ, έχω ήδη εκφράσει το θαυμασμό μου γι'αυτό το πλάσμα.
Μια καλή υιοθεσία και γι'αυτό το ξεχωριστό κορίτσι.
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Μαράκι, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!! Συγχαρητήρια, όλα να πάνε τέλεια!!! Περαστικά για τους μύκητες, με την κατάλληλη αλοιφή, θα περάσει αμέσως.
ελπιζω οτι και για την Κλειω κατι θα βρεθει στο τελος.Οσο για το καπνιστο μου αγορι το Σμοκι,ειναι ολο και καλυτερα και γινεται ολο και πιο κουκλος.Μου τον ζητησε μια γνωστη μου,αν τελικα δεν κατσει αυτη η υιοθεσια γιατι δεν εχω καταφερει να επικοινωνησω μαζι της τις τελευταιες μερες,θα μπει ξανα σε αγγελια.Πιστευω οτι αυτος ο μικρουλης θα γινει αναρπαστος.Η κτηνιατρος την τελευταια φορα που τον ειδε μονολογουσε"ποσο ομορφο μπορει ακομη να γινει αυτο το γατι?"ειναι πραγματι πολυ ιδιαιτερος,παραμενει καπνιστος με αχνες ριγες στα ποδια και στα πλευρα,το φατσονι εχει γινει ολοστρογγυλο και τα ματια του επισης,η μυτουλα του ειναι ελαφρα πλακουτσωτη,η γιατρος πιστευει οτι εχει ριζες απο περσακι.Θα βγαλω νεες φωτογραφιες για να τον δειτε τον εφταψυχοAntilkmene έγραψε:Maρία μου, εύχομαι αυτή η φορά να είναι και η τυχερή τους.
-
Mood :
Λιμπιστικός ο νέος...
-
Mood :
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Μαρία,έχουμε νέα από τις υιοθεσίες? Πώς είναι οι μικρές στα καινούρια τους σπιτια? Για τον Σμοκι και την Κλειούλα υπήρξε ενδιαφέρον?
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
Καλησπέρα Αντιγόνη μου,για τις μικρές δεν πήρα τηλέφωνο,γιατί δεν θέλω να ενοχλώ τόσο νωρίς,έχουν τα τηλεφωνά μου αν τυχόν κάποιο προβλημα και οποιαδήποτε απορία τους είπα να μου τηλεφωνήσουν.Για την Κλειώ ακόμη δεν έχω τίποτα,για τον Σμόκυ πάλι,ακόμη ψάχνω την γνωστή μου που ενδιαφέρθηκε,είναι σε κάποιο συνέδριο και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της .Πάντως θα φτιάξω νέα αγγελία για τον Σμόκυ.Δεν είναι πολύ καλες οι φωτογραφίες γιατι ειναι απο κινητό,ο Σμοκυ απο χθες ειναι στο καταφύγιο για να κανει παρέα στην Κλειώ.Αυριο που θα πάμε θα τους βγάλω φωογραφίες με την μηχανή" />" />" />
Το κοριτσάκι μου σε πιο παλιά φωτογραφία" />και η νέα γατομαμά της Δάφνης " />
-
Mood :
Μα τι στοργικά που κοιτάει η Δαφνούλα την νέα της μαμά!!!?!
....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
ναι μωρε και η κοπελα ειναι πολυ γλυκια και αφρατουλα σαν τη Δαφνη ,νομιζω θα ταιριαξουν μια χαραkouix έγραψε:
Μα τι στοργικά που κοιτάει η Δαφνούλα την νέα της μαμά!!!?!
....
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:Καλησπέρα Αντιγόνη μου,για τις μικρές δεν πήρα τηλέφωνο,γιατί δεν θέλω να ενοχλώ τόσο νωρίς,έχουν τα τηλεφωνά μου αν τυχόν κάποιο προβλημα και οποιαδήποτε απορία τους είπα να μου τηλεφωνήσουν.Για την Κλειώ ακόμη δεν έχω τίποτα,για τον Σμόκυ πάλι,ακόμη ψάχνω την γνωστή μου που ενδιαφέρθηκε,είναι σε κάποιο συνέδριο και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της .Πάντως θα φτιάξω νέα αγγελία για τον Σμόκυ.Δεν είναι πολύ καλες οι φωτογραφίες γιατι ειναι απο κινητό,ο Σμοκυ απο χθες ειναι στο καταφύγιο για να κανει παρέα στην Κλειώ.Αυριο που θα πάμε θα τους βγάλω φωογραφίες με την μηχανή" />" />" />
Αχ, τι όμορφες φωτογραφίες, τι καλά!!!! Και πόσο μα πόσο πολύ ταιριάζει η Δαφνούλα με τη μαμά της!!! Και πώς την κοιτάζει έτσι, μωρέ, λες και την αναγνώρισε αμέσως για μαμά!!! Όσο για τον Σμόκι, τι να πω, έχει γίνει αβάσταχτα λιμπιστικός, αχ αχ αχ!!! Γλυκύτατο φατσόνι!!! Η άλλη η ιδιαίτερη Κλειούλα έχει μέσα της τόση ομορφιά και είναι τόσο αφράτη που πραγματικά κατακτά όποιον τη γνωρίζει! Καλότυχα να είναι όλα, κι αυτά που αναζητούν κι αυτά που βρήκανε το σπιτάκι τους!!!
-
Mood :
Σήμερα πήγα το πρωί να τος βγάλω καμμιά καλύτερη φωτογραφία με τη μηχανή ,αλλά δεν καθόντουσαν τα άτιμα.Οταν πάω σπίτι θα ξεδιαλέξω κάμμια καλή και θα φτιάξω ξανά αγγελία.Τζούλι μου
-
Mood :
Ναι, καλύτερα φτιάξε μία από την αρχή για τα τελευταία που δεν έχουν βρει ακόμα σπίτι, ώστε να μην μπερδεύονται οι ενδιαφερόμενοι.
-
Mood :
Καλησπέρα, επειδη ειμαι εντελώς νεα εδω και δεν εχω εξοικειωθεί ακόμα με τον τροπο λειτουργίας , ενδιαφέρομαι για τον σμοκυ, αλλα ειμαι στην Θεσσαλονίκη αν μπορει να λυθει αυτο ας επικοινωνήσετε μαζι μου. Ευχαριστω
deisdemona- Kitten
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/01/2014
Mood :
αν θες παρεμε στο 6976075126 να μιλησουμεdeisdemona έγραψε:Καλησπέρα, επειδη ειμαι εντελώς νεα εδω και δεν εχω εξοικειωθεί ακόμα με τον τροπο λειτουργίας , ενδιαφέρομαι για τον σμοκυ, αλλα ειμαι στην Θεσσαλονίκη αν μπορει να λυθει αυτο ας επικοινωνήσετε μαζι μου. Ευχαριστω
-
Mood :
Εχουμε νεα απ΄τη μικρη Δαφνη,με πηρε εχθες η κοπελα που την υιοθετησε και μου ειπε οτι η μικρη θελει αντρα!!!!!Μια σταλια σκ@@@
ειναι ακομη, μολις 5 μηνων και αρχισε τα γαμπρισματα Ειχε και πλακα η κοπελα γιατι δεν μιλαει πολυ καλα τα ελληνικα και μου περιεγραφε σατρ-πατρα τι κανει η μικρη ,σκετη απολαυση.Της ειπα μολις τελειωσει ο οιστρος να με παρει αμεσως τηλεφωνο για να κλεισουμε ραντεβου για την στειρωση.Μεγαλωσαν τα κοριτσια μου
ειναι ακομη, μολις 5 μηνων και αρχισε τα γαμπρισματα Ειχε και πλακα η κοπελα γιατι δεν μιλαει πολυ καλα τα ελληνικα και μου περιεγραφε σατρ-πατρα τι κανει η μικρη ,σκετη απολαυση.Της ειπα μολις τελειωσει ο οιστρος να με παρει αμεσως τηλεφωνο για να κλεισουμε ραντεβου για την στειρωση.Μεγαλωσαν τα κοριτσια μου
-
Mood :
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζονται 3 γατακια (1 αγορακι και 2 κοριτσακια)
» Χαρίζεται ο Σμόκυ,ένα μικρό καπνιστό αγοράκι Υιοθετήθηκε!!!
» Χαρίζονται κοριτσάκι κι αγοράκι 25 ημερών
» Λαχταριστα μπεμπακια ψαχνουν σπιτακι
» Τιραμισούλης- Τάρτα-Μόκα, Μάφφιν λαχταριστά γλυκάκια υιοθετήθηκαν!
» Χαρίζεται ο Σμόκυ,ένα μικρό καπνιστό αγοράκι Υιοθετήθηκε!!!
» Χαρίζονται κοριτσάκι κι αγοράκι 25 ημερών
» Λαχταριστα μπεμπακια ψαχνουν σπιτακι
» Τιραμισούλης- Τάρτα-Μόκα, Μάφφιν λαχταριστά γλυκάκια υιοθετήθηκαν!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 6 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios