H μάγισσα Καλυψώ θα σας σαγηνεύσει! - Υιοθετήθηκε!!!!
+20
SuperCatz
thanoschris
Antilkmene
Iliaz
purina
Τζούλι το Κατσούλι
LAROGATA
tia
kat-cats
ChocolateCat
tsili
marina289
koneko
mpoulaalekoula
Δανάη_Δ
Ηρακλένια
gatoula46
alex..niaou
houlieta
moukelis
24 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
H μάγισσα Καλυψώ θα σας σαγηνεύσει! - Υιοθετήθηκε!!!!
H Καλυψώ είναι μια ολόμαυρη γατούλα Νορβηγικού Δάσους που γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 2012.Μετά από μια αποτυχημένη πρώτη υιοθεσία, ζει στο εκτροφείο Theodorcats,στην Αθήνα. Δυστυχώς λόγω μιας ατυχίας στην πρώτη της γέννα, η στείρωση ήταν μονόδρομος κι έτσι η Καλυψώ, η όμορφη πανθηρίνα μας, δε θα συμμετέχει στο πρόγραμμα εκτροφής, κι αναζητά μια οικογένεια που θα τη λατρέψει ως κατοικίδια γατούλα.
Η Καλυψώ θα υιοθετηθει χωρις αντιτιμο υιοθεσιας, μιας και μας ενδιαφερει να βρει ενα καλο σπιτι.
Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα εξαιρετικού χαρακτήρα, πολύ τρυφερή κι εκδηλωτική. Τα πάει πολύ καλά με άλλες γάτες και με παιδάκια, προσαρμόζεται πολύ εύκολα, και λατρεύει το παιχνίδι. Είναι πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη εξωτερικά κι εσωτερικά, με ηλεκτρονική σήμανση, εξετασμένη κι αρνητική σε FeLV και FIV, φυσικά με βιβλιάριο υγείας και pedigree. Έχει συμμετάσχει σε Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας μαζί με τις αδερφούλες της και κέρδισαν τον τίτλο Best in Show litter. Μπορείτε να δείτε το pedigree της εδώ:
http://pawpeds.com/db/?a=p&id=1105288&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep
Θα προτιμούσαμε να βρει σπίτι στην Αθήνα, για να μπορεί να τη βλέπει που και που ο τωρινός της ιδιοκτήτης, αλλά αν βρεθεί καλό σπίτι και σε άλλη πόλη, είμαστε διατεθειμένοι να το συζητήσουμε.Eννοείται ότι δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις,και ψάχνουμε το καλύτερο σπιτι για το θησαυρό μας. Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορείτε να μου στείλετε ΡΜ ή e-mail στο moukelis@yahoo.com
Μερικές φωτογραφίες της Καλυψούς όταν ήταν μικρούλα:
Calypso 4 days old by moukelis
Calypso 1 month old by moukelis, on Flickr
Calypso 40 days old by moukelis, on Flickr
…και κάποιες πιο πρόσφατες:
GR*Elvenstar's Calypso 7 months old by moukelis, on Flickr
GR*Elvenstar's Calypso 8 months old by moukelis, on Flickr
Περισσότερες φωτογραφίες της εδω:
http://www.flickr.com/photos/37900816@N07/sets/72157631916710153/
Η Καλυψώ θα υιοθετηθει χωρις αντιτιμο υιοθεσιας, μιας και μας ενδιαφερει να βρει ενα καλο σπιτι.
Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα εξαιρετικού χαρακτήρα, πολύ τρυφερή κι εκδηλωτική. Τα πάει πολύ καλά με άλλες γάτες και με παιδάκια, προσαρμόζεται πολύ εύκολα, και λατρεύει το παιχνίδι. Είναι πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη εξωτερικά κι εσωτερικά, με ηλεκτρονική σήμανση, εξετασμένη κι αρνητική σε FeLV και FIV, φυσικά με βιβλιάριο υγείας και pedigree. Έχει συμμετάσχει σε Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας μαζί με τις αδερφούλες της και κέρδισαν τον τίτλο Best in Show litter. Μπορείτε να δείτε το pedigree της εδώ:
http://pawpeds.com/db/?a=p&id=1105288&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep
Θα προτιμούσαμε να βρει σπίτι στην Αθήνα, για να μπορεί να τη βλέπει που και που ο τωρινός της ιδιοκτήτης, αλλά αν βρεθεί καλό σπίτι και σε άλλη πόλη, είμαστε διατεθειμένοι να το συζητήσουμε.Eννοείται ότι δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις,και ψάχνουμε το καλύτερο σπιτι για το θησαυρό μας. Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορείτε να μου στείλετε ΡΜ ή e-mail στο moukelis@yahoo.com
Μερικές φωτογραφίες της Καλυψούς όταν ήταν μικρούλα:
Calypso 4 days old by moukelis
Calypso 1 month old by moukelis, on Flickr
Calypso 40 days old by moukelis, on Flickr
…και κάποιες πιο πρόσφατες:
GR*Elvenstar's Calypso 7 months old by moukelis, on Flickr
Περισσότερες φωτογραφίες της εδω:
http://www.flickr.com/photos/37900816@N07/sets/72157631916710153/
Απ: H μάγισσα Καλυψώ θα σας σαγηνεύσει! - Υιοθετήθηκε!!!!
ελα ρε... δεν θα την κρατησει ο γιωργος?
καλοτυχη να ναι η ομορφια μας,εχει εξελιχθει σε πανεμορφη κουκλαρα!!!!!!
καλοτυχη να ναι η ομορφια μας,εχει εξελιχθει σε πανεμορφη κουκλαρα!!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Καλυτερα ειναι να βρει ενα σπιτακι οπου θα εχει την ησυχια της,χωρις αρσενικα και θηλυκα που καλουν,οιστρους κτλ.
Ευχαριστουμε πολυ για τα γλυκα σας λογια,να μερικες σημερινες φωτό!
GR*Elvenstar's Calypso 1,5 years old by moukelis, on Flickr
Ευχαριστουμε πολυ για τα γλυκα σας λογια,να μερικες σημερινες φωτό!
Είναι πανεμορφη, λατρεύω την χαίτη!...
Μακάρι να βρεθεί γρήγορα ο κατάλληλος άνθρωπος για το κορίτσι το υπέροχο!...
Μακάρι να βρεθεί γρήγορα ο κατάλληλος άνθρωπος για το κορίτσι το υπέροχο!...
Ευχαριστουμε πολυ!
Μπορεις μηπως να προσθεσεις στην αγγελια οτι η Καλυψω μας θα υιοθετηθει χωρις αντιτιμο υιοθεσιας,μιας και μας ενδιαφερει να βρει ενα καλο σπιτι,κι οχι να "βγαλουμε τη ζημια";Γιατι πολλα δυστυχως μπορει να παρεξηγηθουν...
Μπορεις μηπως να προσθεσεις στην αγγελια οτι η Καλυψω μας θα υιοθετηθει χωρις αντιτιμο υιοθεσιας,μιας και μας ενδιαφερει να βρει ενα καλο σπιτι,κι οχι να "βγαλουμε τη ζημια";Γιατι πολλα δυστυχως μπορει να παρεξηγηθουν...
Είναι μια κούκλα η Καλυψώ εύχομαι να βρει το καλύτερο σπίτι που θα τη λατρέψουν και θα της προσφέρουν όλη την αγάπη που της αξίζει!Καλή τύχη εύχομαι σε αυτή την πανέμορφη,γοητευτική και σαγηνευτική ομορφιά!!!
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
μη λες τετοια γιατι βλεπω τον ορεστη με 2η γατα καλα καλα δεν πηρε την πρωτη!moukelis έγραψε:Ευχαριστουμε πολυ!
αχ το κοριτσουδι,ειναι πραγματικα φανταστικη,μακαρι να βρεθει το καλυτερο!!!!!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Mood :
Eυχαριστουμε πολυ πολυ!
Αλεξ μυριζομαι οτι το δευτερο του Ορεστη θα ειναι αγορι,και μαλιστα μπλε...
τι υπονοεις,τι υπονοεις? οτι θελει εναν καζα? γτ κ γω κατι τετοιο αντιληφθηκα οταν ηρθαμε..moukelis έγραψε:Eυχαριστουμε πολυ πολυ!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Eυχαριστουμε για τις λιποθυμιες.
Αυτο ακριβως υπονοω Αλεξ,εισαι τυχερη που ο Καζα θα αργησει να ζευγαρωσει ξανα!
Αυτο ακριβως υπονοω Αλεξ,εισαι τυχερη που ο Καζα θα αργησει να ζευγαρωσει ξανα!
Έχει γίνει μια θεότητα...τι απίστευτη γούνα είναι αυτή; Έτσι θα γίνει κι ο Αρκτουρίνος;
Είμαι βέβαιη πως θα βρει την κατάλληλη οικογένεια σε χρόνο d.t.!
Είμαι βέβαιη πως θα βρει την κατάλληλη οικογένεια σε χρόνο d.t.!
Δανάη_Δ- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το βαφτιστήρι μου τον Πύρο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/03/2013
Mood :
Ναι ετσι θα γινει κι ο Αρκτουρινος,αλλα πιο ψηλος εχω την εντυπωση,περιμενε στον κτηνιατρο με ενα αλλο γατακι 4 μηνων και ηταν διπλασιος!
Εντάξει, είναι και άντρας, το σηκώνει το μπόι. Ενώ η γυναίκα η κοκέτα δε μπορεί να είναι κρεμανταλού!
Αχ αχ δε χορταίνω να τη βλέπω...δεν είναι έτσι όλα τα μαύρα, μόνο τα νορβηγάκια, ε; Απίστευτη μου φαίνεται αυτή η γκριζωπή χαίτη!
Αχ αχ δε χορταίνω να τη βλέπω...δεν είναι έτσι όλα τα μαύρα, μόνο τα νορβηγάκια, ε; Απίστευτη μου φαίνεται αυτή η γκριζωπή χαίτη!
Δανάη_Δ- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το βαφτιστήρι μου τον Πύρο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/03/2013
Mood :
Το πρόσθεσα Δώρα μου, συγνώμη που άργησα αλλά ήμουν εκτος...moukelis έγραψε:Ευχαριστουμε πολυ!
Aπλα αλλαζει το τριχωμα της και ειναι ετσι,δε θα ειναι ετσι η χαιτη της για παντα.
Ευχαριστω πολυ Μαρακι!
Ευχαριστω πολυ Μαρακι!
Νομίζω από τα πιο ιδιαίτερα μέλη της...οικογένειά σας, έτσι?
Κουκλάρα είναι και εάν δεν είχα τρεις "κιουρίες" ήδη (και με ενέκρινες και ως γατογονέα ), δε θα το σκεφτόμουν καν..
Κουκλάρα είναι και εάν δεν είχα τρεις "κιουρίες" ήδη (και με ενέκρινες και ως γατογονέα ), δε θα το σκεφτόμουν καν..
mpoulaalekoula- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood :
Καλοτυχη να 'ναι Δωρα και να βρει ενα καλο σπιτακι οπου θα την λατρευουν!
Αν πω οτι δεν την θελω, θα ειναι ψεμμα (λατρευω μεγαλοσωμα και μακρυτριχα γατια). Αλλα δυστυχως υπαρχουν πολλες απαγορευτικες καταστασεις στην περιπτωση μου
Αν πω οτι δεν την θελω, θα ειναι ψεμμα (λατρευω μεγαλοσωμα και μακρυτριχα γατια). Αλλα δυστυχως υπαρχουν πολλες απαγορευτικες καταστασεις στην περιπτωση μου
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Kαλή τύχη στο σαγηνευτικό κορίτσι!
Η funambolo που έχει εξαφανιστεί;;
Η funambolo που έχει εξαφανιστεί;;
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Άχουουουουουυυυ, καλή τύχη να έχει η Καλυψώ μας....
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Eυχααριστουμε πολυ!Την ειδε η Αθηνα στο FB...
Αυτό κι αν είναι από τα απίστευτα.Είναι η πρώτη και πιστεύω και η τελευταία φορά που μια καθεαυτού γάτα Νορβηγικού δάσους βρίσκεται σε αγγελία υιοθεσίας με μηδενικό αντίτιμο.
Ήταν από τις αγαπημένες μου όταν είχε γεννηθεί μιας και οι μαυρογατούλες είναι η αδυναμία μου.
Ότι καλύτερο της εύχομαι και ελπίζω να καταλήξει σε κάποιον από εδώ μέσα από τους γνωστούς συνφορουμίτες.
Βασικά ελπίζω να την πάρει η houlieta για να έχει ο Μάξιμος παρέα στο χρώμα του.
Ήταν από τις αγαπημένες μου όταν είχε γεννηθεί μιας και οι μαυρογατούλες είναι η αδυναμία μου.
Ότι καλύτερο της εύχομαι και ελπίζω να καταλήξει σε κάποιον από εδώ μέσα από τους γνωστούς συνφορουμίτες.
Βασικά ελπίζω να την πάρει η houlieta για να έχει ο Μάξιμος παρέα στο χρώμα του.
ChocolateCat- Prime Cat
-
Τόπος : Παλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 τη Νάταλιιιιιιιιιιιιιιιιι και την μικρή Άριαααααα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρινή γατοβροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τώρα πια κανένα.Είμαι υπερπλήρης
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/03/2012
Mood :
Πανέμορφη που είναι....πω πω κουκλα!!! μακάρι να μπορούσαμε να την πάρουμε....αχ βρε Κίρα ατίθασο γατί... :-((( η γούνα της είναι εκπληκτική και πραγματικά εύχομαι γι αυτό το κοριτσάκι να βρει ένα υπέροχο σπιτάκι που να την αγαπούν!!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Eυχαριστουμε παρα παρα πολυ,ειναι πραγματικα ενα γλυκυτατο πλασμα που του αξιζουν τα καλυτερα.Ο Μαξιμος παντως δεν ειναι το ιδιο χρωμα,γιατι ειναι καπνιστος,ενω η Καλυψω ειναι σκετο μαυρο,απλα αλλαζει τριχωμα και φαινεται ετσι η χαιτη της.
αχχχχ μας βάζεις σε πειρασμό!!!!
κι εχω αδυναμία στα πανθηράκια...!!!!
μαγευτικά όμορφη η καλυψώ!
εύχομαι πραγματικά ότι ότι καλύτερο για το κορίτσι!!!!
αν και είμαι σίγουρη οτι θα βρεθεί πολύ σύντομα η καλύτερη οικογένεια!
κι εχω αδυναμία στα πανθηράκια...!!!!
μαγευτικά όμορφη η καλυψώ!
εύχομαι πραγματικά ότι ότι καλύτερο για το κορίτσι!!!!
αν και είμαι σίγουρη οτι θα βρεθεί πολύ σύντομα η καλύτερη οικογένεια!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Υπέροχη η Κάλυψώ,ειναι σίγουρο΄οτι θα βρεθει η οικογενεια που θα τη λατρεψει.Ειναι ερωτας τα πανθηρακια
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Οκ, θα έχεις πολλά τηλέφωνα, ελπίζω να είσαι προετοιμασμένη γ'αυτό,moukelis έγραψε:Ευχαριστουμε πολυ!
και εγώ είμαι στο τσακ να σε πάρω να σου κάνω πλάκα ότι ...την θέλω για να μου κυνηγάει τα ποντίκια και τα φίδια στο εξοχικό!
-
Mood :
Από χθες που το έχω δει, δεν τολμάω να γράψω λέξη. Τελικά θα πω τρεις: ΔΩΡΑ, ΜΑΣ ΕΚΑΨΕΣ!!! (σταματάω γιατί θα γεμίσω τη σελίδα με λιποθυμίες. Και είναι ίσως το μόνο Νορβηγάκι που μου αρέσει εξίσου και με το χειμερινό και το θερινό τρίχωμα. ΑΧ!)
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Eυχααριστουμε πολυ για τις ευχε,Μαρινα μην τολμησεις,θα αρχισω να στολιζω κοσμο!
Κρίμα, ρε γμτ, που δεν υπάρχει αντίτιμο υιοθεσίας, να δώσουμε "τα λεφτά στο ντούκου"...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
moukelis έγραψε:Eυχααριστουμε πολυ για τις ευχε,Μαρινα μην τολμησεις,θα αρχισω να στολιζω κοσμο!
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Κρίμα, ρε γμτ, που δεν υπάρχει αντίτιμο υιοθεσίας, να δώσουμε "τα λεφτά στο ντούκου"...
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Κρίμα, ρε γμτ, που δεν υπάρχει αντίτιμο υιοθεσίας, να δώσουμε "τα λεφτά στο ντούκου"...
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
ChocolateCat έγραψε:Αυτό κι αν είναι από τα απίστευτα.Είναι η πρώτη και πιστεύω και η τελευταία φορά που μια καθεαυτού γάτα Νορβηγικού δάσους βρίσκεται σε αγγελία υιοθεσίας με μηδενικό αντίτιμο.
Η αλήθεια είναι πως και εγώ έπαθα ένα μίνι έμφραγμα μόλις είδα την αγγελία, αλλά τα τρία γατούνια μου είναι η κορυφή του βουνού!
Οσο και αν έμεινα ετσι είμαι παιδί με σύνεση (κατά βάθος)...
Ασε που ένας Μαυρογιαλούρος είναι αρκετός!...
Όμως (και αυτό το λέω για να το διαβάσουν όλοι) πρέπει να τονίσω ότι τα μαύρα γατιά είναι πολύ συγκλονιστικά, μάλλον κάτι κουβαλάνε στο dna τους που τα κάνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, πολύ όμορφα, με ωραίες γούνες και γενικά πολύ cool!...
Οπότε να θυμάστε, μπορεί η Καλυψώ να είναι μία, αλλά για όλους υπάρχει ένα μαύρο μωρό!
Και η Καλυψώ είναι μακρύτριχη, ο Μάξιμος δεν μας έκανε την χάρη!...moukelis έγραψε:Eυχαριστουμε παρα παρα πολυ,ειναι πραγματικα ενα γλυκυτατο πλασμα που του αξιζουν τα καλυτερα.Ο Μαξιμος παντως δεν ειναι το ιδιο χρωμα,γιατι ειναι καπνιστος,ενω η Καλυψω ειναι σκετο μαυρο,απλα αλλαζει τριχωμα και φαινεται ετσι η χαιτη της.
ακομα και εγω ειμαι στο τσακ να την παρω τηλεφωνο, που ξερω οτι δεν εχω και πολλες ελπιδες γιατι θα την παω στην αλλη πλευρα του ατλαντικου και θα την βλεπουν σπανια!
Τα μαυρα ειναι απιστευτοι χαρακτηρες και μου το υπενθυμιζει και ο γατουλης που ταιζω στην αυλη. Ειναι απιστευτα χουρχουριστα γατια και δενονται αμεσως με τους ανθρωπους που τα φροντιζουν.
Θα ευχηθω ξανα να βρεθει το καλυτερο σπιτι γι' αυτο το ομορφο κοριτσι!
Τα μαυρα ειναι απιστευτοι χαρακτηρες και μου το υπενθυμιζει και ο γατουλης που ταιζω στην αυλη. Ειναι απιστευτα χουρχουριστα γατια και δενονται αμεσως με τους ανθρωπους που τα φροντιζουν.
Θα ευχηθω ξανα να βρεθει το καλυτερο σπιτι γι' αυτο το ομορφο κοριτσι!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Μάγισσα.....Κίρκη!!
» χαριζεται η Καλυψω!!
» Καλυψώ-σε αναζήτηση γατοοικογένειας!
» Xαριζονται τα Ζουζουδακια.
» Καλυψω,απλα υπεροχη και υπερτυχερη!!
» χαριζεται η Καλυψω!!
» Καλυψώ-σε αναζήτηση γατοοικογένειας!
» Xαριζονται τα Ζουζουδακια.
» Καλυψω,απλα υπεροχη και υπερτυχερη!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios