ΣΠΑΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΓΑΤΑΚΙ
+5
Τζούλι το Κατσούλι
kat-cats
Φανούλα
Μαυρογατος
marinakiaa
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΣΠΑΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΓΑΤΑΚΙ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΣΧΗΜΑ.. ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ.. ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΜΟΥΣ.. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ?? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ??
marinakiaa- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2013
Απ: ΣΠΑΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΓΑΤΑΚΙ
Ξανα στον γιατρο και γρηγορα!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ... ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ...
marinakiaa- Kitten
-
Επρεπε να το κρατησει για παρακολουθηση. Οι σπασμοι σταματησαν?
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ.... ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ... ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ...
marinakiaa- Kitten
-
Μα τι εμβόλιο του εκανε το τριπλό;
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
Τηλεφώνησέ του και πες του ότι το περιστατικό έχει συνέχεια....και στην ανάγκη τηλεφώνησε σε κάποιον άλλον κτηνίατρο εκτός της πόλης σου για να σου πει έστω τηλεφωνικά τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο....μην αφήνεις το χρόνο να περνάει είναι κρίμα....
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
ΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ... ΗΡΘΕ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ.... ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ.... ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ...
marinakiaa- Kitten
-
Μα γιατι όμως τηλεφωνα σε αλλον σε λίγο θα ανοίξουν όλοι
-
Mood :
Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ... ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΡΑ... ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ...
marinakiaa- Kitten
-
Τι εγινε τελικα με το γατακι?
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ...ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΒΕΒΑΙΑ.... ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ...
marinakiaa- Kitten
-
ευτυχως που είναι καλύτερα΄, ενημέρωσε μας αν εχεις τυχόν νέα, ελπίζω να γινουν όλα περαστικά, μην ήταν πολύ μικρό για τριπλό;
-
Mood :
ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
marinakiaa- Kitten
-
Και εγω καλά δεν τα ξερω αλλά στην μεγάλη μου γατούλα τριων μηνών της έκανε ο γιατρός το πρωτο εμβόλιο και όχι το τριπλό, το τριπλό τελευταίο. Τα παιδιά θα ξερουν καλυτερα, εδώ μέσα, εχουν αρκετες γατες
-
Mood :
Κατ' αρχάς περαστικά σας, εύχομαι γρήγορα το μικρό να το ξεπεράσει και αύριο να είναι περδίκι. Από 1,5-2 μηνών μπορεί να γίνει εμβόλιο σε γατάκι, απ' ό,τι θυμάμαι, δεν πρέπει να φταίει η ηλικία. Απλώς κάποια ουσία που είχε το εμβόλιο "αντέδρασε" άσχημα στον συγκεκριμένο οργανισμό. Δυστυχώς αυτή είναι μια σπάνια αλλά πιθανή παρενέργεια του οποιουδήποτε εμβολιασμού σε άνθρωπο ή ζώο. Έχω ακούσει και πιο ήπιες αλλεργικές αντιδράσεις αλλά έχω ακούσει και τη χειρότερη δυνατή, ένα μέλος που έγραφε συχνά παλαιότερα είχε χάσει τη γατούλα του από αλλεργική αντίδραση σε εμβόλιο λευχαιμίας. Συνήθως στον επόμενο εμβολιασμό οι αντιδράσεις είναι πιο ήπιες, ωστόσο πολλοί γιατροί συμβουλεύουν αν το ζώο δεν έρχεται σε επαφή με άλλα ζώα, δε βγαίνει έξω κλπ, να γίνεται όσο το δυνατόν πιο σπάνια ο εμβολιασμός, ή να χρησιμοποιηθεί εμβόλιο άλλης εταιρείας. Περαστικά σας εύχομαι ολόψυχα.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Φανούλα, τι εννοείς; Το βασικό εμβόλιο που γίνεται στις γάτες και τα γατάκια είναι το τριπλό (ερπητοϊός-καλυκοϊός-πανλευκοπενία) ή το τετραπλό (ερπητοϊός-καλυκοϊός-πανλευκοπενία-χλαμυδίωση) και μετά γίνεται επαναληπτικός εμβολιασμός 1 μήνα μετά του ίδιου εμβολίου. Κάποιοι κάνουν και δεύτερη επανάληψη.Φανούλα έγραψε:Και εγω καλά δεν τα ξερω αλλά στην μεγάλη μου γατούλα τριων μηνών της έκανε ο γιατρός το πρωτο εμβόλιο και όχι το τριπλό, το τριπλό τελευταίο. Τα παιδιά θα ξερουν καλυτερα, εδώ μέσα, εχουν αρκετες γατες
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Καταρχην περαστικα και καλη αναρρωση! Με τον τροπο που αντεδρασε προφανως ειναι επικινδυνο να της επαναλαβεις το εμβολιο. Κρατα το γατι μεσα και απεφευγε να ερχεσαι και εσυ αλλα και το γατι σε επαφη με αλλες γατες μεχρι να ενηλικιωθει (με την ενηλικιωση περναει καποιες ασθενειες σε πολυ ελαφρια μορφη). Δεν πιστευω οτι η αλλαγη μαρκας εμβολιου θα βοηθησει σε περιπτωση που θελησεις να επαναλαβεις το εμβολιο. Ισως ο τυπος του εμβολιου να βοηθησει (πχ να κανεις το μη ενεσιμο , αυτο που δινεται σε σταγονες στην μυτη). Ειναι παντως αρκετα επικινδυνη κατασταση αν επιλεξεις να του κανεις ειτε το ενα ειτε το αλλο εμβολιο και θα πρεπει να μεινει το γατι στο κτηνιατρειο για αρκετη ωρα για να σιγουρευτειτε οτι ολα πηγαν καλα. Αν καταφερει και δεχτει ο οργανισμος του την 2η δοση του εμβολιου, θα ηταν το ιδανικοτερο. Αν γινει ετσι, μη του κανεις αλλα εμβολια. Δεν χρειαζονται ουτως ή αλλως οταν μια γατα ζει μεσα.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
τζουλι μου, πολλά δεν γνωριζω ,ε δω στο βιβλιαρακι του ειδα πως έγινε ένα εμβολιο :leptodog-L Δεν εχω ιδεα τι είναιΤζούλι το Κατσούλι έγραψε:Φανούλα, τι εννοείς; Το βασικό εμβόλιο που γίνεται στις γάτες και τα γατάκια είναι το τριπλό (ερπητοϊός-καλυκοϊός-πανλευκοπενία) ή το τετραπλό (ερπητοϊός-καλυκοϊός-πανλευκοπενία-χλαμυδίωση) και μετά γίνεται επαναληπτικός εμβολιασμός 1 μήνα μετά του ίδιου εμβολίου. Κάποιοι κάνουν και δεύτερη επανάληψη.Φανούλα έγραψε:Και εγω καλά δεν τα ξερω αλλά στην μεγάλη μου γατούλα τριων μηνών της έκανε ο γιατρός το πρωτο εμβόλιο και όχι το τριπλό, το τριπλό τελευταίο. Τα παιδιά θα ξερουν καλυτερα, εδώ μέσα, εχουν αρκετες γατες
και δευτερο ένα: Rabisin( που είναι για την λύσσα) και μετα το τρικατ το οποιο λόγω οικονομικού και στειρωσεως ακόμα δεν έκανα και λέω το Δεκεβρη. Παιδια είμαι τελειως ανιδεη και από εσας ότι μαθαινω οι κτηνιατροι δεν πολυεξηγούνοπότε ότι είναι πες μου να μην κάνω κάποιο λαθος λόγω αγνοιας στα μωρα μου
-
Mood :
Καλέ, τι είναι αυτά που διαβάζω;;;!!! Κατ'αρχάς το leptodog-l πρώτη φορά το ακούω σε γάτα, είναι εμβόλιο που γίνεται σε σκύλο κατά της λεπτοσπείρωσης.(να, δες και την τελευταία δημοσίευση, στο τέλος της σελίδας εδώ http://www.ourdogs.gr/ad/viewtopic.php?f=28&t=2149&hilit=%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1&start=300 ) Η οποία λεπτοσπείρωση δεν έχω ακούσει ποτέ να χτυπάει γάτα, ψάχνω και στο ίντερνετ και δε βρίσκω κάτι. Έχω πάθει πλάκα τώρα! Μήπως ο γιατρός σας έχει περισσότερη (ή μόνο) εμπειρία με σκυλιά;Επίσης το πρώτο εμβόλιο που γίνεται στο γατάκι είναι το τριπλό/τετραπλό γιατί προφυλάσσει από ασθένειες που μπορούν να αποβούν θανατηφόρες για νεαρές γάτες, ακόμα κι αν ζουν μόνο μέσα, και γίνεται το δυνατόν συντομότερο!!! (σε αυτό που λέει η Ηρώ έχει πολύ δίκιο, μετά την ενηλικίωση μια γάτα έχει πολύ πιο ήπια αντίδραση σε αυτές τις ασθένειες και μπορεί να μειωθεί/διακοπεί ο εμβολιασμός σε περίπτωση ανάγκης) Της λύσσας καλώς έκανε και του το έκανε, γιατί έχουν εμφανιστεί κρούσματα στη χώρα, αν και πρώτη φορά ακούω να το κάνει πριν το τριπλό. Πιο άμεσα κινδυνεύει από ρινοτραχειίτιδα ένα γατάκι...Για ψάξου πάντως λίγο γιατί αυτό με το leptodog δε μου κάθεται καλά...
Για τα εμβόλια της γάτας δες και εδώ:
https://www.gatospito.com/t5007-topic
Για τα εμβόλια της γάτας δες και εδώ:
https://www.gatospito.com/t5007-topic
-
Mood :
Απιστευτο αν ισχυει να εχει κανει στο γατακι εμβολιο για σκυλο πρεπει να μαθεις για να μη το κανει και πουθενα αλλου.το γατακι πως ειναι σημερα?
zeledaki- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη θα έλεγα είναι η καλύτερη εποχή
Motto : Keep Walking!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/08/2011
Mood :
ναι ρε παιδια πω τι επαθα, τωρα το παω σε άλλο γιατρο, σε έναν νεαρο και θα του δειξω το βιβλιαρακι, να μου πει! λετε ευτυχως που δεν επαθε τιποτα τογατι αν δεν βρεχει αυριο θα το παω το βιβλιαρακι και θα σας πω...αχ τζουλι μου ειδες ποσα κουλα συμβαινουν στον κοσμο και αν εισαι και αδαης σε τρωνε λαχανο... λεω μηπως γινεται το ιδιο εμβολιο κ'στις γατες ειδαλλως
-
Mood :
Ο νεος γιατρος που το πηγαινω , μου ειπε πως γινεται και σε γατούλες το ιδιο εμβολιο,κανονικα θα επρεπε να ειχε γινει το τρικατ πρωτα. Τωρα τι να πω, σας φαινεται ασυνηθιστο ξερετε και καλυτερα/ η φιλη δεν μας ειπε αν σταματησε το γατακι τους σπασμους
-
Mood :
Δεν υπάρχει εμβόλιο κατά της λεπτοσπείρωσης για γάτες. Ο λόγος είναι είναι πως η γάτα έχει αναπτύξει μια φυσική κληρονομική "ανοσία"/αντίσταση προς αυτό το μικροοργανισμό εξαιτίας της σχέσης της με τα τρωκτικά που κυνηγάει και που είναι φορείς του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν κολλάει ή δεν αρρωσταίνει, αλλά ότι δεν κινδυνεύει από αυτό. Γι'αυτό το λόγο δεν παράγεται εμβόλιο για γάτες. Ίσως ο γιατρός να εννοούσε πως αν συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να εμβολιαστεί μια γάτα κατά της λεπτοσπείρωσης, τότε κάνουν αυτό για σκύλους γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο για γάτες. (ούτε εγώ έχω ξανακούσει βέβαια κάτι τέτοιο...)Φανούλα έγραψε:Ο νεος γιατρος που το πηγαινω , μου ειπε πως γινεται και σε γατούλες το ιδιο εμβολιο,κανονικα θα επρεπε να ειχε γινει το τρικατ πρωτα. Τωρα τι να πω, σας φαινεται ασυνηθιστο ξερετε και καλυτερα/ η φιλη δεν μας ειπε αν σταματησε το γατακι τους σπασμους
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Τι να σας πω βρε παιδιά, μυστηριο καλυπτει το θεμα!παντως αν και τριων μηνων το γατι τοτε δεν έπαθε τιποτα!
-
Mood :
E μήπως ο ένας γιατρος καλύπτει τον άλλον ή απλα δεν θέλει να πει οτι δεν έπρεπε να γινει το εμβολιο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Δεν ξερω καλή μου φίλη ειλικρινά, θα τον φερω σπίτι να κάνει και στα δυο τα γατάκια το τριπλό και θα τον ξαναρωτησω για το θεμα ! Η μεγάλη εχει πάθει φοβια με την γατοφόρο μετα την στειρωση και δεν πιανεται να την πας στο ιατρείο, οπότε αναγκαστικά θα'ρθει σπίτι..
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Διάρροια μετά από εμβόλιο
» Κύστη μετά απο εμβόλιο
» Σπασμοί ξανά : (
» Τα εμβόλια της γάτας
» Πρώτο εμβόλιο !
» Κύστη μετά απο εμβόλιο
» Σπασμοί ξανά : (
» Τα εμβόλια της γάτας
» Πρώτο εμβόλιο !
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios