Ο Τιγράκος έπεσε από τον 3ο όροφο
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ο Τιγράκος έπεσε από τον 3ο όροφο
Καταρχήν καλημέρα σε όλους,σήμερα έκανα την εγγραφή οπότε είμαι καινούρια εδώ
Ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί δεν ξέρω και πολλά από γάτες και θα ήθελα να με συμβουλεύσετε. Προχθές το πρωί ο 5μιση μηνών γατούλης μου τρύπωσε απο μια χαραμάδα της μπαλκονόπορτας και πήδηξε από τον τρίτο όροφο.Αφού τον έψαχνα για μισή ώρα,ον βρήκα τελικά ξαπλωμένο και ματωμένο στο σαγονάκι του.Δε μπορούσε να κουνηθεί οπότε τον πήρα και τον πήγα κατευθείαν στον κτηνίατρο.Από την ψηλάφιση δε φινεται να έχει σπάσει κάτι,αλλά το πίσω δεξί ποδαράκι του δεν το κουναει και όταν προσπαθεί,τον πονάει πολυ.Ο κτηνίατρος μου είπε ότι έχει άνει φλεγμονή και γιατό πονάει,επίσης στη λεκάνη του έχει πάει μονο 2-3 φορές και όπως περπαταέι νομιζω ότι κάτι δεν πάει καλά,δεν ξέρω αν είναι η στάση του σώματος του που παίρνει επειδή πονάει το δεξί του πόδι.Τελικά πέρα απο τα αιματάκια στο σαγόνι του και ένα σπασμένο δόντι,αυτό που με ανησυχεί είναι το ποδαράκι του και αν έχει κατι στη λεκάνη του.Ο κτηνίατρος μου είπε ότι δε βρίσκει καποιον αυτες τις μερες για ακτινογραφια,αλλα με εχει παραξενεψει λιγο η συνπεριφορα του.ειναι σαν να αδιαφορει λιγακι και αποφασισα σημερα να τον παω σε εναν αλλο κτηνιαρο που βγαζει ο ιδιος ακτινογραφιες και μου τον εχουν συστησει κατι γνωστοι μου.....τι να πω εχω καταστεναχωρεθεί....
Ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί δεν ξέρω και πολλά από γάτες και θα ήθελα να με συμβουλεύσετε. Προχθές το πρωί ο 5μιση μηνών γατούλης μου τρύπωσε απο μια χαραμάδα της μπαλκονόπορτας και πήδηξε από τον τρίτο όροφο.Αφού τον έψαχνα για μισή ώρα,ον βρήκα τελικά ξαπλωμένο και ματωμένο στο σαγονάκι του.Δε μπορούσε να κουνηθεί οπότε τον πήρα και τον πήγα κατευθείαν στον κτηνίατρο.Από την ψηλάφιση δε φινεται να έχει σπάσει κάτι,αλλά το πίσω δεξί ποδαράκι του δεν το κουναει και όταν προσπαθεί,τον πονάει πολυ.Ο κτηνίατρος μου είπε ότι έχει άνει φλεγμονή και γιατό πονάει,επίσης στη λεκάνη του έχει πάει μονο 2-3 φορές και όπως περπαταέι νομιζω ότι κάτι δεν πάει καλά,δεν ξέρω αν είναι η στάση του σώματος του που παίρνει επειδή πονάει το δεξί του πόδι.Τελικά πέρα απο τα αιματάκια στο σαγόνι του και ένα σπασμένο δόντι,αυτό που με ανησυχεί είναι το ποδαράκι του και αν έχει κατι στη λεκάνη του.Ο κτηνίατρος μου είπε ότι δε βρίσκει καποιον αυτες τις μερες για ακτινογραφια,αλλα με εχει παραξενεψει λιγο η συνπεριφορα του.ειναι σαν να αδιαφορει λιγακι και αποφασισα σημερα να τον παω σε εναν αλλο κτηνιαρο που βγαζει ο ιδιος ακτινογραφιες και μου τον εχουν συστησει κατι γνωστοι μου.....τι να πω εχω καταστεναχωρεθεί....
Vaso89- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/12/2013
Απ: Ο Τιγράκος έπεσε από τον 3ο όροφο
Καλημέρα και περαστικά..
Θα πρέπει να γίνει ακτινογραφία για να δείτε τι συμβαίνει...
Επίσης δεν του χορήγησε κάποια αντιβίωση;
Σε ποια περιοχή μένεις;
Θα πρέπει να γίνει ακτινογραφία για να δείτε τι συμβαίνει...
Επίσης δεν του χορήγησε κάποια αντιβίωση;
Σε ποια περιοχή μένεις;
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Στο Βόλο μένω και τελικά τον πήγα σε έναν κτηνίατρο που κάνει ακτινογραφίες ο ίδιος.Το ποδαράκι του εχει βγεί από τη θέση του και δυστυχώς επειδή πέρασαν 48 ώρες δε γίνεται να το ξαναβάλει.Μου είπε ότι δε χρειάζεται χειρουργείο γιατί θα ταλαιπωρηθεί πολυ,απλά τώρα θα σχηματιστεί κάτι σαν ψεδοάρθρωση στο νέο σημείο όπου μετατοπίστηκε.Τον κοίμησε για να τον δεί και τώρα ο μικρός ψιλοανοίγει λίγο λιγότερο το ένα του μάτι,ελπίζω να είναι από τη νάρκωση.
Vaso89- Kitten
-
Λοιπόν,έχω αγχωθεί πολύ,δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...τελικά χθές μετά τη νάρκωση που του έκανε ο γιατρός για την ακτινογραφία και ενώ μέχρι τότε δεν είχα προσέξει κάτι περίεργο,είδα τα ούλα του λίγο ποιο άσπρα(μετά την αναιασθησία),το είπα στο γιατρό,για την ακρίβεια τον έχω πρήξει στα τηλέφωνα και μου λέει ότι είναι φυσιολογικό μετά την αναισθησία να γίνεται αυτό.Ο γατούλης παρόλα αυτά έχει πολύ καλή διάθεση και όρεξη για φαγητό,νερό,παχνίδι.Επειδή όμως ανησυχώ,πήρα και άλον κτηνίατρο και μου είπε να τον πάω σήμερα στις 5 το απογευμα να τον δεί.Φοβάμαι μήπως έχει καμιά εσωτερική αιμοραγία και είμαι πολύ χάλια.Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλά έχω αγχωθεί υπερβολικά
Vaso89- Kitten
-
Δεν γίνεσαι κουραστικη καθόλου, αλιμονο, αλλα σίγουρα κανεις δεν μπορει να σε συμβουλέψει καλύτερα απο τους ίδιους τους γιατρούς. Πολύ κριμα που έχασες το πρωτο 48ωρο. Ομως η ορεξη για φαγητο και παιχνιδι ειναι πολύ καλα σημάδια οτι ο γατούλης ειναι καλά. Μην αγχώνεσαι προκαταβολικά και περίμενε να δεις τι θα σου πει ο γιατρος.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Καλησπέρα...λοιπόν πήγα σε τρίτο γιατρό και γυρίσαμε μόλις πριν λίγο.Ο γιατρός είπε ότι κλινικά έχει καλή εικόνα,είναι καλό το ότι έχει όρεξη για φαγητό και παιχνίδι.¨ομως έπρεπε να του βάλουν το ποδαράκι του το πολύ μέχρι τις 72 ώρες.Κανείς από τους 2 προηγούμενους δεν το έκανε και μάλιστα για τη νάρκωση που του έκανε χθες,μου είπε ότι κακώς του έκανε νάρκωση γιατι δε μπορεί να του κανει αυτος σήμερα για να του ξαναβάλει το πόδι.Θα κάνει μια προσπ΄θεια την Παρασκευή το απόγευμα γιατι μου είπε ότι πρέπει να ανακτήσει τις δυνάμεις του από τη χθεσινή βαριά νάρκωση και ελπίζουμε να μπεί στη θέση του.Αν όχι ίσως αργότερα χρειαστεί χειρουργείο αλλά σε καμία περίπτωση τώρα γιατι θα καταπονηθεί και πρέπει να έχει δυνάμεις.Ας ελπίσουμε την Παρασκευή να πάνε ολα καλά.Έπρεπε να αλλάξω τρεις κτηνιάτρους μέσα σε τρείς μέρες για να μου πει κάποιος τι πρέπει να γίνει...Εννοείται δεν τον ξαναπάω στους άλλους 2 από δω και στο εξής.
Vaso89- Kitten
-
Αυτά είναι τα εξοργιστικά με μερικούς κτηνιάτρους, ουσιαστικά τρεις διαφορετικές διαγνώσεις αν είναι δυντατόν.
Περαστικά στον μικρούλη σου. Εύχομαι να φτιάξουν τα πράγματα μέχρι την παρασκευή και να μη ταλαιπωρηθεί περισσότερο γιατί βλέπω πως αφού έχει την όρεξη για φαί και παιχνίδι θέλω να πιστεύω πως ο μικρός είναι αγωνιστής και δεν θα παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα. Κάνε κουράγιο και κράτησε μας ενήμερους Να μας τον φιλήσεις
Περαστικά στον μικρούλη σου. Εύχομαι να φτιάξουν τα πράγματα μέχρι την παρασκευή και να μη ταλαιπωρηθεί περισσότερο γιατί βλέπω πως αφού έχει την όρεξη για φαί και παιχνίδι θέλω να πιστεύω πως ο μικρός είναι αγωνιστής και δεν θα παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα. Κάνε κουράγιο και κράτησε μας ενήμερους Να μας τον φιλήσεις
Ευχαριστούμε πολύ...Αγωνιώ για την Παρασκευή,ας ελπίσουμε to ποδαράκι να μπεί στη θέση του και να μη χρειαστεί χειρουργείο για το μικρούλη
Vaso89- Kitten
-
Αχ μωρε με τους γιατρούς....
Το θετικο ειναι οτι ο τριτος γιατρος έχει ελπιδες για να μπει το ποδαράκι στην θέση του.
Το θετικο ειναι οτι ο τριτος γιατρος έχει ελπιδες για να μπει το ποδαράκι στην θέση του.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Άντε να δούμε...και ο γιατρός αυτός δεν είναι καν στην πόλη μου,και μόλις τον πήρα τηλέφωνο αμέσως μου ζήτησε λεπτομέρειες για το περιστατικό και μου είπε να τον πάω το απόγευμα,ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο δείχνει και να μην το ταλαιπωρώ και το ψυχούλι κάθε φορά με τόσες αλλαγές...
Vaso89- Kitten
-
Απο τα λεγομενα σου μου ακούγεται οτι ενδιαφέρεται και μάλιστα το πηγες και χριστουγεννιάτικα και πήγε στο ιατρειο. Πολύ θετικο!! Πιστεύω πως με την βοήθεια ενος γιατρού που νοιάζεται και τις δικές σου προσπάθειες, το μικρούλι έχει τις καλύτερες πιθανοτητες, να γίνει τελειως καλα.!! Ευτυχως δεν έπαθε κατι σοβαροτερο
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Το πραγματικά εξοργιστικό είναι ότι αν είχε ακολουθηθεί εξαρχής μία σωστή παρακολούθηση και "νοσηλεία" τώρα ο Τιγράκος θα ήταν μια χαρά και δε θα χρειαζόταν να μπεί στη διαδικασία της 2ης νάρκωσης και ίσως και χειρουργείου αν το ποδαράκι δε σταθεροποιηθεί.Δηλαδή,αν είναι δυνατόν,μια ψυχούλα που θα την ταλαιπωρήσουν δεν τους ενδιαφέρει καθόλου???
Vaso89- Kitten
-
Την Παρασκευή βάλαμε το ποδαράκι και σήμερα το απόγευμα θα πάμε να βγάλουμε τους επιδέσμους...ας ελπίσουμε ότι θα μείνει στη θέση του να περάσει η ταλειπωρία του μικρού,έχω αρκετό άγχος!Θα χρειαστούμε πολλή θετική ενέργεια:O
Vaso89- Kitten
-
Πολλά φιλάκια εκ μέρους των τρελόγατών μου στο μουσούδι του Τιγράκου! Κι όταν με το καλό αναρρώσει και ηρεμήσεις κι εσύ, βάλε μας φωτος πολλές με το αγόρι να το θαυμάσουμε!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Γυρίσαμε από το γιατρό!!!Μετα από αγωνιώδεις προσπάθειες τριών ατόμων να τον κρατήσουνε... του βγάλαμε τους επιδέσμους,μέχρι στιγμής όλα καλά,στις επόμενες μέρες θα δούμε αν κάτσει στη θέση του
Vaso89- Kitten
-
Παρόμοια θέματα
» επεσε ο γατουλης μου απο τον 4ο οροφο
» ΠΤΩΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ
» Επεσε ο γατουλης μου απο το μπαλκονι
» Γλυκύτατος Τιγράκος 2,5 μηνών - Θεσσαλονίκη-YΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥΛΗΣ , Ο ΧΝΟΥΔΩΤΟΣ , ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΑΚΟΣ !!
» ΠΤΩΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ
» Επεσε ο γατουλης μου απο το μπαλκονι
» Γλυκύτατος Τιγράκος 2,5 μηνών - Θεσσαλονίκη-YΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥΛΗΣ , Ο ΧΝΟΥΔΩΤΟΣ , ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΑΚΟΣ !!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios