ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ
Γατομανουλες και γατομπαμπαδες γεια σας!!!
Είμαι καινούργια στην παρεα σας καθώς πρόσφατα απέκτησα 2 γατάκια! Απ'ότι υποπτεύομαι κάποιος τα παράτησε έξω από το κατάστημα του πατέρα μου και έτσι κατέληξαν στο σπίτι μου! Τα μικρά λοιπόν τα έχω στον κήπο.. στην περιοχή δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα οπότε είναι οκ!! Το θέμα είναι πως είναι δύσκολο να τα μεταφέρω σε κτηνίατρο(βρίσκεται πολύ μακριά απο εδώ )και ακόμη δεν με έχουν μάθει.. οπότε σκέφτηκα για αρχή να κάνω μόνη μου ο,τι μπορώ! Είδα λοιπόν πως θα πρέπει να γίνει αποπαρασίτωση..εξωτερική και εσωτερική. Πήρα τηλέφωνο σε έναν κτηνίατρο και μου είπε να χρησιμοποιήσω stronghold kai malbimax. Βέβαια βιαζόταν να το κλείσει και έτσι δεν είμαι και τόσο σίγουρη εάν είχε πρόθεση να βοηθήσει ουσιαστικά.. τα γατάκια είναι γύρω στα 3-4 μηνών και επειδή δεν θέλω να τα αφήσω στην τύχη τους μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει;; Ευχαριστωωω!!!
Είμαι καινούργια στην παρεα σας καθώς πρόσφατα απέκτησα 2 γατάκια! Απ'ότι υποπτεύομαι κάποιος τα παράτησε έξω από το κατάστημα του πατέρα μου και έτσι κατέληξαν στο σπίτι μου! Τα μικρά λοιπόν τα έχω στον κήπο.. στην περιοχή δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα οπότε είναι οκ!! Το θέμα είναι πως είναι δύσκολο να τα μεταφέρω σε κτηνίατρο(βρίσκεται πολύ μακριά απο εδώ )και ακόμη δεν με έχουν μάθει.. οπότε σκέφτηκα για αρχή να κάνω μόνη μου ο,τι μπορώ! Είδα λοιπόν πως θα πρέπει να γίνει αποπαρασίτωση..εξωτερική και εσωτερική. Πήρα τηλέφωνο σε έναν κτηνίατρο και μου είπε να χρησιμοποιήσω stronghold kai malbimax. Βέβαια βιαζόταν να το κλείσει και έτσι δεν είμαι και τόσο σίγουρη εάν είχε πρόθεση να βοηθήσει ουσιαστικά.. τα γατάκια είναι γύρω στα 3-4 μηνών και επειδή δεν θέλω να τα αφήσω στην τύχη τους μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει;; Ευχαριστωωω!!!
dimitrakv- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/12/2013
Απ: ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ
Καλως ηρθες και καλως τα δεχτηκες οντως πρεπει να γινει αποπαρασιτωση για ψυλλους και για σκουληκακια η stronghold για ψυλλους ειναι μια χαρα πιανει και καποια εσωτερικα παρασιτα αλλα καλυτερα για σκουληκακια να δωσεις το χαπι απλα να προσεξεις για ποσα κιλα να αγορασεις λογικα το πολυ μεχρι 2.5
zeledaki- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη θα έλεγα είναι η καλύτερη εποχή
Motto : Keep Walking!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/08/2011
Mood :
Να φροντίσεις το θέμα του ύπνου γιατί κάνει αρκετό κρύο τα βράδια. Θέλουν μια φωλίτσα, έστω ένα χαρτοκιβώτιο, με μια κουβερτούλα σε ένα προστατευμένο από βροχή και αέρα σημείο. Την κουβερτούλα και την φωλίτσα θα πρέπει να τα σκουπίζεις με την ηλεκτρική σκούπα για να βοηθήσεις στον έλεγχο των εξωπαράσιτων. Καλό είναι να έχεις και δεύτερη κουβερτούλα γιατί θα νοτίζει από τα ποδαράκια τους όταν θα βρέχει.
Εγώ χρησιμοποιώ Frontline για έξω και Drontal για έσω και είμαι ευχαριστημένη, αυτά που έγραψες δεν τα ξέρω πρακτικά. Μένεις σε επαρχιακή πόλη?
Εγώ χρησιμοποιώ Frontline για έξω και Drontal για έσω και είμαι ευχαριστημένη, αυτά που έγραψες δεν τα ξέρω πρακτικά. Μένεις σε επαρχιακή πόλη?
pyramid- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/06/2013
zeledaki έγραψε:Καλως ηρθες και καλως τα δεχτηκες οντως πρεπει να γινει αποπαρασιτωση για ψυλλους και για σκουληκακια η stronghold για ψυλλους ειναι μια χαρα πιανει και καποια εσωτερικα παρασιτα αλλα καλυτερα για σκουληκακια να δωσεις το χαπι απλα να προσεξεις για ποσα κιλα να αγορασεις λογικα το πολυ μεχρι 2.5
σ ευχαριστώ πολύυυ!!!!! είδα πως υπάρχουν και για μικρά γατάκια με μια μικρή έρευνα οπότε θα πάρω εκείνα!
dimitrakv- Kitten
-
pyramid έγραψε:Να φροντίσεις το θέμα του ύπνου γιατί κάνει αρκετό κρύο τα βράδια. Θέλουν μια φωλίτσα, έστω ένα χαρτοκιβώτιο, με μια κουβερτούλα σε ένα προστατευμένο από βροχή και αέρα σημείο. Την κουβερτούλα και την φωλίτσα θα πρέπει να τα σκουπίζεις με την ηλεκτρική σκούπα για να βοηθήσεις στον έλεγχο των εξωπαράσιτων. Καλό είναι να έχεις και δεύτερη κουβερτούλα γιατί θα νοτίζει από τα ποδαράκια τους όταν θα βρέχει.
Όσον αφορά το θέμα του ύπνου έχω βάλει σε μια κούτα εφημερίδες και κουβέρτα και την τοποθέτησα σε σημείο που ούτε βρέχει ούτε φυσάει..γενικά έχουν ένα δωμάτιο θα λέγαμε στον κήπο όλο δικό τους( στο οποίο έχουν ισοπεδώσει τα πάντα από τα παιχνίδια τους )
όσον αφορά το θέμα των εξωπαρασίτων στη φωλιά σκεφτόμουν να ψεκάζω με κάποιο σπρέι την κουβέρτα που και που...και μετά από ώρα να την τοποθετώ πάλι στην κούτα τους.. μήπως αυτό όμως είναι επικίνδυνο για τα μικρά;;;
dimitrakv- Kitten
-
Υπάρχει κάποιο σπρέι που είναι και για χώρους κατοικιδίων, όπως γράφει, θα ρωτήσω την κτηνίατρό μου αύριο για σιγουριά και θα σου πω.
Πάντως θα έλεγα να επιλέξεις την λύση της ηλεκτρικής σκούπας που καθαρίζει στα σίγουρα και να πλένεις την κουβερτούλα τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Να επιλέξεις μια μικρή από αυτές που είναι για τα καροτσάκια των μωρών ώστε να στεγνώνει εύκολα.
Πάντως θα έλεγα να επιλέξεις την λύση της ηλεκτρικής σκούπας που καθαρίζει στα σίγουρα και να πλένεις την κουβερτούλα τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Να επιλέξεις μια μικρή από αυτές που είναι για τα καροτσάκια των μωρών ώστε να στεγνώνει εύκολα.
pyramid- Kitten
-
Την ρώτησα και μου είπε ότι το όποιο τέτοιο προιόν θα πρέπει να γράφει ξεκάθαρα ότι δεν είναι επικίνδυνο για τα ζώα. Αυτή πάντως συστήνει την ηλεκτρική σκούπα και αποφυγή σκευασμάτων.
Θα έλεγα να μην το διακινδυνεύσεις μιας και είναι μακριά ο κτηνίατρος.
pyramid- Kitten
-
pyramid έγραψε:Την ρώτησα και μου είπε ότι το όποιο τέτοιο προιόν θα πρέπει να γράφει ξεκάθαρα ότι δεν είναι επικίνδυνο για τα ζώα. Αυτή πάντως συστήνει την ηλεκτρική σκούπα και αποφυγή σκευασμάτων.
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!! οπότε θα βάζω ηλεκτρική και ο θεος βοηθος!
dimitrakv- Kitten
-
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios