Χαρίζεται ο Κύριος Καλόβολος!
4 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Χαρίζεται ο Κύριος Καλόβολος!
Πηγαίνοντας σήμερα στο κτηνιατρείο όπου κάνω τις στειρώσεις των αδέσποτων κοριτσιών μας, η γιατρός μού σύστησε έναν υπέροχο νεαρό γατούλη που ψάχνει σπίτι. Είναι νεαρός, στειρωμένος, ΦΟΒΕΡΑ καλόβολος, κοινωνικός, τρυφερός, ανεκτικός, φτιαγμένος πραγματικά για σπίτι. Ασπρόμαυρος, μακροπόδαρος και υπέρκομψος, χάρμα οφθαλμών στη χάρη και στις κινήσεις, σαν χορευτής. Μέχρι πρότινος ζούσε αδέσποτος και η κοπέλα που τον φρόντιζε τον είχε στειρώσει, ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο να τρώει τροφή για στειρωμένα ζώα και δυστυχώς, λόγω ακατάλληλης διατροφής, έπαθε ουρολιθίαση. Έλαβε την κατάλληλη αγωγή και έγινε καλά, προς ώρας φιλοξενείται στο κτηνιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η αγωγή του και ακολουθεί ειδική διατροφή. Μόλις συνέλθει εντελώς, ΔΕΝ θα χρειάζεται κτηνιατρική διατροφή, αλλά τροφή για στειρωμένες γάτες ή έστω καλής ποιότητας τροφή, πράγμα που δε θα μπορέσει να εξασφαλιστεί όσο ζει στο δρόμο. Δυστυχώς, δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό ακόμα στον κτηνιατρείο. Είναι επιτακτική η ανάγκη να βρεθεί σπίτι (για υιοθεσία ή φιλοξενία), καθώς, σε αντίθετη περίπτωση θα επιστρέψει στο δρόμο. Γνωρίζοντάς τον από κοντά μπορώ να εγγυηθώ για τον εντυπωσιακά άριστο χαρακτήρα του! Σπάνια ψυχούλα! Αν και μέρες μέσα στο κλουβί, παρέμεινε τόσο άνετος και καλός απολαμβάνοντας τα χάδια ακόμα και ατόμων που δε γνωρίζει και κοιτώντας με μάτια όλο αγάπη κι ευγνωμοσύνη. Αν αναζητάτε έναν ενήλικο, νεαρό, ήσυχο και πολύ εύκολο στο χειρισμό στειρωμένο γατούλη με μοναδική απαίτηση λίγη αγάπη, ζεστασιά κι ευπρεπές φαγάκι, ο κύριος Καλόβολος είναι ιδανικός για σας. Κατάλληλος για συμβίωση και με άλλες γατούλες!
Μια ιδέα από τον Κύριο Καλόβολο:
Όταν τον πλησίαζα με την κάμερα, ήθελε να τεντωθεί ευχαριστημένος και να χαϊδευτεί παντού, κι έτσι δεν κατάφερα να βγάλω καλές φωτογραφίες. Επιφυλάσσομαι για καλύτερες μόλις, με το καλό, πάω να πάρω την αδεσποτούλα μου!
Μια ιδέα από τον Κύριο Καλόβολο:
Όταν τον πλησίαζα με την κάμερα, ήθελε να τεντωθεί ευχαριστημένος και να χαϊδευτεί παντού, κι έτσι δεν κατάφερα να βγάλω καλές φωτογραφίες. Επιφυλάσσομαι για καλύτερες μόλις, με το καλό, πάω να πάρω την αδεσποτούλα μου!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Απ: Χαρίζεται ο Κύριος Καλόβολος!
Μόλις είδα τον τίτλο σκέφτηκα "αυτή πρέπει να είναι η Μαρίνα που αναπληρώνει το κενό των πον πον! Πάμε να της αλλάξουμε τα φώτα της αγγελίας"
Μωρέ τι καλός που δείχνει ο κύριος Καλόβολος! Αχ να μη μένω Αθήνα, θα τα περνούσα όλα μια φιλοξενία!
Μωρέ τι καλός που δείχνει ο κύριος Καλόβολος! Αχ να μη μένω Αθήνα, θα τα περνούσα όλα μια φιλοξενία!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Ευχαριστώ για το σχόλιο, Γωγουλίνι!!! Αχ, και δεν τον κολακεύουν καθόλου οι φωτό, πρέπει οπωσδήποτε να του βγάλω πιο αντιπροσωπευτικές, να φανεί το βλέμμα του το καλόψυχο! Μα είναι στ' αλήθεια τόοοοσο καλός, μίλησε στην καρδιά μου αυτός ο κύριος!
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Φαίνεται μπουνταλάκος και πολύ γυαλιστερός!
Πολύ συνεπής στο μπάνιο του.
Πολύ συνεπής στο μπάνιο του.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Και να φανταστείς είναι γατούλης που βρίσκεται εδώ και μέρες σε κλουβί και πέρασε και περιπέτεια υγείας με την ουρολιθίαση. Και μάλιστα ζούσε αδέσποτος μέχρι πρότινος και χωρίς καλή τροφή. Παρ' όλα αυτά, έχει πολύ στιλπνό κι όμορφο και πεντακάθαρο τρίχωμα. Φανταστείτε να ήταν και σπιτόγατος, θα λαμπύριζε και θα τριζοβολούσε ολόκληρος!!! ...
- Σπόιλερ:
- Του οφείλω σοβαρές φωτογραφίες, πραγματικά...
-
Mood :
Και ναι, είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ μπουνταλάκος, πού να βλέπατε το ύφος του... Αν του έδινα εγώ ονοματεπώνυμο θα τον έβγαζα Αγάπιο ή Ακάκιο Καλοβολόπουλο!
-
Mood :
Πολύ γλυκός! Του εύχομαι τα καλυτερότερα!!
Αγγελία δεν του έχω φτιάξει γιατί ήδη του έχω βρει σπιτάκι!
Το κενό των πον πον έχει ήδη αναπληρωθεί απο το μικρό πορτοκαλί αλεπούδι που έβαλα στο θέμα μας!Ηρακλής grr έγραψε:Μόλις είδα τον τίτλο σκέφτηκα "αυτή πρέπει να είναι η Μαρίνα που αναπληρώνει το κενό των πον πον! Πάμε να της αλλάξουμε τα φώτα της αγγελίας"
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Αυτά τα δύο ονόματα πολύ μου αρέσουν για γάτο!Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Και ναι, είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ μπουνταλάκος, πού να βλέπατε το ύφος του... Αν του έδινα εγώ ονοματεπώνυμο θα τον έβγαζα Αγάπιο ή Ακάκιο Καλοβολόπουλο!
-
Mood :
Ευχαριστούμε πολύ, Συμπεθερόνι! Είμαι σίγουρη πως ο ευγενικός κύριος Ακάκιος Καλοβολόπουλος ευχαριστεί επίσης! Ήμουν σίγουρη πως θα σου άρεσαν τα ονόματα εσένα...
- Σπόιλερ:
- Πώς τα πάει η καινούρια άφιξη; Συνέρχεται σιγά σιγά;
-
Mood :
marina289 έγραψε:Πολύ γλυκός! Του εύχομαι τα καλυτερότερα!!Το κενό των πον πον έχει ήδη αναπληρωθεί απο το μικρό πορτοκαλί αλεπούδι που έβαλα στο θέμα μας!Ηρακλής grr έγραψε:Μόλις είδα τον τίτλο σκέφτηκα "αυτή πρέπει να είναι η Μαρίνα που αναπληρώνει το κενό των πον πον! Πάμε να της αλλάξουμε τα φώτα της αγγελίας"
Όμορφα!
Περιμένουμε, λοιπόν, τις νέες βελτιωμένες φωτος του κ. Ακάκιου Καλοβολόπουλου, για να τον γνωρίσουμε σε όλο του το μεγαλείο!!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Ναι, ναι, του αξίζουν...
-
Mood :
Μου αρέσουν αυτού του στυλ τα ονόματα!Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ, Συμπεθερόνι! Είμαι σίγουρη πως ο ευγενικός κύριος Ακάκιος Καλοβολόπουλος ευχαριστεί επίσης! Ήμουν σίγουρη πως θα σου άρεσαν τα ονόματα εσένα...
- Σπόιλερ:
Πώς τα πάει η καινούρια άφιξη; Συνέρχεται σιγά σιγά;
Έχω φτιάξει μια λίστα με ονόματα για γατάκια που θα έρθουν στη ζωή μου (θα με πεις πάλι σεσημασμένη ) και αυτά τα δυο είναι εντός λίστας!
- Σπόιλερ:
- Το αλεπούδι δεν έχει θέμα με την ανθρώπινη παρουσία στο χώρο, αλλά το άγγιγμα την/τον αναστατώνει πολύ.... Σιγά-σιγά...
-
Mood :
marina289 έγραψε:Μου αρέσουν αυτού του στυλ τα ονόματα!Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ, Συμπεθερόνι! Είμαι σίγουρη πως ο ευγενικός κύριος Ακάκιος Καλοβολόπουλος ευχαριστεί επίσης! Ήμουν σίγουρη πως θα σου άρεσαν τα ονόματα εσένα...
- Σπόιλερ:
Πώς τα πάει η καινούρια άφιξη; Συνέρχεται σιγά σιγά;
Έχω φτιάξει μια λίστα με ονόματα για γατάκια που θα έρθουν στη ζωή μου (θα με πεις πάλι σεσημασμένη ) και αυτά τα δυο είναι εντός λίστας!
- Σπόιλερ:
Το αλεπούδι δεν έχει θέμα με την ανθρώπινη παρουσία στο χώρο, αλλά το άγγιγμα την/τον αναστατώνει πολύ.... Σιγά-σιγά...
Εντελώς όμως σεσημασμένη...
- Σπόιλερ:
- Δεν πειράζει, αφού δεν έχει πρόβλημα με το χώρο, σιγά σιγά θα συνηθίσει το μικράκι...
-
Mood :
-
Mood :
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Χαριζεται η Ηρα
» περσικος κυριος βρεθηκε στο βολο
» χαρίζεται πορτοκαλογατούλης
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Χαρίζεται ο Mousse (δε χαρίζεται πλέον)
» περσικος κυριος βρεθηκε στο βολο
» χαρίζεται πορτοκαλογατούλης
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Χαρίζεται ο Mousse (δε χαρίζεται πλέον)
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios