Πεσιμο σκισιμο και ισως σπασιμο?
+11
gigi&nala
LAROGATA
tsili
YNL
Kikiriki
koneko
houlieta
Φανούλα
kouix
thanoschris1
Gerasimos
15 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Πεσιμο σκισιμο και ισως σπασιμο?
Μακαρι μακαρι μακαρι ... να πανε ολα καλα και κατα την αναρρωση και να γινουν ολα καποια στιγμη, "περασμενα ξεχασμένα"...!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
εχασα επεισοδια δηλ. άλλο πραγμα ειχε ο γατούλης πιο σοβαρό! αχ αν το προλάβαιναν από την αρχη αλλά και τωρα δεν είναι αργά να μας ενημερώνεις
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
Τελικά ήταν ζόρικο. Καλή ανάρρωση και γρήγορη να έχει το ζουζούνι σου.
Να μας λες τα νέα σας.
Να μας λες τα νέα σας.
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
αποψε προμηνυεται δυσκολη βραδια..δεν εχω ακουσει πιο σπαραχτικη κραυγη απο γατα..τα εχασα οταν τον ακουσα..πρεπει να ποναει υπερβολικα πολυ..τρεμει ολοκληρος συνεχεια και δυστυχως ελαχιστα μπορω να τον ηρεμησω...σιγουρα ειναι η πρωτη μερα αλλα μου εφυγε ολη η χαρα που πηγε καλα το χειρουργειο ...
Gerasimos- Kitten
-
Τόπος : Καλαμαρια
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2014
Mood :
δεν του εκανε ο γιατρος παυσίπονη ενεσουλα...?
αυριο το πρωι, παρ΄τον ενα τηλεφωνο να το ρωτησεις αν μπορεις να του δωσεις κατι για τον πονο...
αυριο το πρωι, παρ΄τον ενα τηλεφωνο να το ρωτησεις αν μπορεις να του δωσεις κατι για τον πονο...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Του εκανε αλλα προφανως ειναι μεγαλος ο πονος...δεν ξερω τι να κανω..σπαραζει και δεν μπορω να βοηθησω
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
μακαρι να ηξερα και να μπορουσα να σου δωσω μια συμβουλη...
Στην σκυλιτσα μου (10 κιλα) που εκανε σχετικα προσφατα εγχειρηση, μου ειπε ο γιατρος να παρω και ενα πονσταν σιροπι και να της δινω 5ml τρεις φορες την μερα...
Σιγουρα ομως, και ως δοσολογια θα διαφερει για ενα γατακι... και δεν θα εβαζα και το χερι μου στην φωτια οτι ΚΑΝΕΙ να παρει ΚΑΙ το γατακι πονσταν....
Στην σκυλιτσα μου (10 κιλα) που εκανε σχετικα προσφατα εγχειρηση, μου ειπε ο γιατρος να παρω και ενα πονσταν σιροπι και να της δινω 5ml τρεις φορες την μερα...
Σιγουρα ομως, και ως δοσολογια θα διαφερει για ενα γατακι... και δεν θα εβαζα και το χερι μου στην φωτια οτι ΚΑΝΕΙ να παρει ΚΑΙ το γατακι πονσταν....
-
Mood :
Καλημερα...ο γατος ουρλιαζε και χτυπιοταν μιλουσα και με το γιατρο στο τηλ ο οποιος τον ακουγε και δεν αντεξε ουτε αυτος και ηρθε απο το σπιτι στις 1.30 το βραδυ...μολις χτυπησε το κουδουνι ο γατος καταφερε με τα μπροστα του ποδια να βγαλει το ναρθηκα..ο πονος και το ουρλιαχτο κυριως μην πω εντελως προερχοταν απο τον ναρθηκα γιατι πιεζε το οιδημα που εχει στο ποδι του απο την εγχειρηση..μολις τον εβγαλε ηρεμησε του εγινε και μια παυσιπονη ενεση και απο τοτε κοιμαται. Θα τον εχουμε υπο στενη παρακολουθησει για 3.μερες γιατι δε θελουμε να βαλει βαρος σε εκεινο το ποδι οποτε θα εχει πολυ αγκαλια οταν θα κανει κινηση να περπατησει να υποχωρησει το οιδημα και θα δοκιμασουμε να ξαναβαλουμε ναρθηκα διαφορετικα δε θα εχει νοημα το χειρουργειο καθως πρεπει τουλαχιστον 3 βδομαδες να αοοφυγει να βαλει βαρος σε εκεινο το ποδι..συνολικα μεσα στο.ποδι εχει 1.80 μετρα ραμματα!!!!!!!
Οσο περνανε οι μερες ελπιζω να εχω και καλυτερα νεα
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
Αχ μωρέ το καημένο... τι πόνους θα περνάει..
Τώρα που ξέρεις να το προσέχεις σαν τα μάτια σου.
Περαστικά του και πάλι. Να μας λες τα νέα σας.
Τώρα που ξέρεις να το προσέχεις σαν τα μάτια σου.
Περαστικά του και πάλι. Να μας λες τα νέα σας.
christhanos- Prime Cat
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/07/2013
Mood :
Υπάρχει παυσίπονο σιρόπι για γάτες. Λέγεται Metacam. Ρώτα τον κτηνίατρο σου. Ponstan, depon απαγορεύονται σε γάτες γιατί είναι θανατηφόρα ( προκαλούν ανεπανόρθωτη βλάβη στο συκώτι). Δεν ξέρω βέβαια μήπως σε μορφή σιροπιού ι είναι ακίνδυνα.
Τι πάθατε στα καλά καθούμενα... Υπήρχε μια περίπτωση γατούλας εδώ , πριν κάποια χρόνια, με κόψιμο τένοντα και νομίζω πως έγινε καλά.
Περαστικά εύχομαι
Τι πάθατε στα καλά καθούμενα... Υπήρχε μια περίπτωση γατούλας εδώ , πριν κάποια χρόνια, με κόψιμο τένοντα και νομίζω πως έγινε καλά.
Περαστικά εύχομαι
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Ναι το ξερω το metacam αυτο του εδινα πριν την εγχειρηση και θα του δινω και τωρα αυτες τις μερες..μακαρι να γινει καλα γιατι αν δεν πετυχει παμε σε αλλα
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
Καλημερα σου ,τι επαθε στα καλα καθουμενα ο γατουλης σου,περαστικα του και να πανε ολα καλα.Μηπως θα ηταν καλυτερα ,ασχετα απ΄τον ναρθηκα να τον περιοριζες καπως,μηπως μπορεις να βρεις απο τον γιατρος σου,ή απο καπου αλλου,καποιο κλουβι απ'αυτα που χρησιμοποιουν στα πετσοπ,που χωρανε και δοχειο τροφης και μια μικρη αμμολεκανη,αν εμενες Αθηνα θα μπορουσα να σου δανεισω ενα τετοιο για καποιες μερες,ο περιορισμος ειναι το σημαντικοτερο σ'αυτες τις περιπρωσεις.Θα μπορουσες αν τελικα το αποφασισεις και δεν βρισκεις απο γνωστους,να βρεις φιλοζωικες της πολης σου και ν'απεθυνθεις,αυτες συνηθως εχουν κλουβια για περιορισμο.Και παλι περαστικα σαςGerasimos έγραψε:Καλημερα...ο γατος ουρλιαζε και χτυπιοταν μιλουσα και με το γιατρο στο τηλ ο οποιος τον ακουγε και δεν αντεξε ουτε αυτος και ηρθε απο το σπιτι στις 1.30 το βραδυ...μολις χτυπησε το κουδουνι ο γατος καταφερε με τα μπροστα του ποδια να βγαλει το ναρθηκα..ο πονος και το ουρλιαχτο κυριως μην πω εντελως προερχοταν απο τον ναρθηκα γιατι πιεζε το οιδημα που εχει στο ποδι του απο την εγχειρηση..μολις τον εβγαλε ηρεμησε του εγινε και μια παυσιπονη ενεση και απο τοτε κοιμαται. Θα τον εχουμε υπο στενη παρακολουθησει για 3.μερες γιατι δε θελουμε να βαλει βαρος σε εκεινο το ποδι οποτε θα εχει πολυ αγκαλια οταν θα κανει κινηση να περπατησει να υποχωρησει το οιδημα και θα δοκιμασουμε να ξαναβαλουμε ναρθηκα διαφορετικα δε θα εχει νοημα το χειρουργειο καθως πρεπει τουλαχιστον 3 βδομαδες να αοοφυγει να βαλει βαρος σε εκεινο το ποδι..συνολικα μεσα στο.ποδι εχει 1.80 μετρα ραμματα!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LAROGATA στις Παρ Ιαν 24, 2014 12:33 pm, 1 φορά
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Εχει συνδυασει το κλουβακι με πονο η γιατρο και τρελενεται οταν μπαινει μεσα..δε ενοχλει να ειναι εξω αρκει να μη τον αφησουμε να πατησει το.ποδι...παλι καλα που ερχεται και σκ οποτε θα ειναι εφικτο αυτο.κυριακη η δευτερα θα δοκιμασουμε να ξαναβαλουμε ναρθηκα..να χει ηρεμησει και το πρηξιμο και αν ειμαστε τυχεροι και το δεχτει ακομη καλυτερα
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
τωρα ειδα την απαντηση σου,απλα ειναι δυσκολο να εισαι συνεχως απο πανω του,γι'αυτο και αυτα τα κλουβια που λεω ,κυριως τα μεγαλα που ειναι για σκυλια εχουν αρκετο χωρο ,ωστε να μην νοιωθει παγιδευμενος,τελος παντων ,εσυ ξερεις καλυτερα τον μικρο σουGerasimos έγραψε:Εχει συνδυασει το κλουβακι με πονο η γιατρο και τρελενεται οταν μπαινει μεσα..δε ενοχλει να ειναι εξω αρκει να μη τον αφησουμε να πατησει το.ποδι...παλι καλα που ερχεται και σκ οποτε θα ειναι εφικτο αυτο.κυριακη η δευτερα θα δοκιμασουμε να ξαναβαλουμε ναρθηκα..να χει ηρεμησει και το πρηξιμο και αν ειμαστε τυχεροι και το δεχτει ακομη καλυτερα
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
αχ, τι επαθες στα καλά καθουμενα, ενημερωσε μας για κάθε αλλαγη.
-
Mood :
Συμφωνω οτι ειναι δυσκολο απλως για 3 μερες θα το κανουμε και δευτερα θα ξαναδοκιμασουμε να βαλουμε ναρθηκα..τωρα αν τον απορριψει και τον αλλο θα δουμε
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
ο γατούλης είναι αυτος στην φωτο σου στο αβαταρ; αχ, είναι γλυκας .
-
Mood :
ναι εδω ειναι 3 μηνων ..τωρα βεβαια πιο μεγαλος καποια στιγμη θα βαλω και αλλες φωτο..ειανι κουκλακι εχει τελεια ματακια.
αργα το μεσημερι εφαγε λιγο και ξανακοιμηθηκε αναμεσα στα ποδια μου. το πρηξιμο εχει πεσει αισθητα οποτε αναπτερωθηκα λιγο..τη δευτερα που θα δοκιμασουμε ναρθηκα ξανα ευχομαι να τον δεχτει γιατι οπως προαναφερθηκε ειναι αδυνατον να ειναι καποιος συνεχεια διπλα του μηπως παει να πατησει το ποδι του.
πιο αυπνος ειχα καιρο να νιωσω χαχα 3 μερες εχω κοιμηθει 5 ωρες + τη δουλεια μου χρωσταει πολλα ο χοντρουλης χαχαχ
αργα το μεσημερι εφαγε λιγο και ξανακοιμηθηκε αναμεσα στα ποδια μου. το πρηξιμο εχει πεσει αισθητα οποτε αναπτερωθηκα λιγο..τη δευτερα που θα δοκιμασουμε ναρθηκα ξανα ευχομαι να τον δεχτει γιατι οπως προαναφερθηκε ειναι αδυνατον να ειναι καποιος συνεχεια διπλα του μηπως παει να πατησει το ποδι του.
πιο αυπνος ειχα καιρο να νιωσω χαχα 3 μερες εχω κοιμηθει 5 ωρες + τη δουλεια μου χρωσταει πολλα ο χοντρουλης χαχαχ
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
αχ βρε Γερασιμε τι κανουμε και εμεις οι γατογονεις, θυσιες η αυπνια είναι οντως θυσια-και εμενα είναι πέντε κιλά της εχω κανει και θεμα , σισσυ η λιχουδω, πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε με την χοντρουλα και τον χονδρουλη μετα την περιπετεια σας και αν υπάρχει θεμα με τα κιλάκια μας.
https://www.gatospito.com/t10672-topic
https://www.gatospito.com/t10672-topic
-
Mood :
απ'οσο εχω ρωτησει ειναι ενταξει τα κιλα του αρκει να μην παχυνει παραπανω γιατι οταν τον βρηκα 2.5 μηνων ηταν με μια μερα ακομη ζωη βαρια βαρια λογω κοιλης και πληρης αφυδατωσης.( αλλη περιπετεια και εκεινη χαχα)
και παρολο που τον στειρωσα παραμενει ενεργητικος οποτε διατηρειται.
και παρολο που τον στειρωσα παραμενει ενεργητικος οποτε διατηρειται.
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
και η δικη μου ειχε 10 μερες να φαει μολις την βρηκα, ηταν πετσι και κοκκαλο σε κωματωδη κατάσταση αλλα να που εφτασε τα 5 κιλά
-
Mood :
Καλησπερα και ευχομαι να γινει γρηγορα καλα ο γατουλης σας,ηθελα να πω πως πριν απο λιγους μηνες ο γατος του ξαδερφου μου εκοψε τους τενοντες απο το ποδι του εγχειρηστηκε και τωρα ειναι καλα αλλα οταν βγηκε δεν του εβαλαν γυψο αλλα για 20 μερες εμενε σε ενα ειδικο κλουβι λιγο μεγαλο για να μην περπαταει και πηδαει εβγαινε μονο για τουαλετα την πρωτη μερα κλαψουριζε αλλα μετα συνηθισε ηθελα να το αναφερω να το εχεις υποχην σου περαστικα και παλι
zeledaki- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη θα έλεγα είναι η καλύτερη εποχή
Motto : Keep Walking!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/08/2011
Mood :
ζελεδακι, αυτή η πληροφορια εχω την εντυπωση πως θα βοηθησει τον φίλο μας
-
Mood :
Περαστικά στο γατουνακι σου και από μένα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το ξεπεράσετε γρήγορα!!
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
ειναι και στο καθε γατι το πως δεχεται το κλουβι..τη δευτερα θα δοκιμασουμε παλι ναρθηκα και αν δεν τον κρατησει παλι ισως αναγκαστω να προσπαθησω και αυτη τη λυση
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
ανανεωση..
πριν καμια ωριτσα γυρισαμε απο το γιατρο του ξαναβαλαμε ναρθηκα με την ελπιδα να τον δεχτει! διαφορετικα συνεχιζουμε συντηρητικα αλλα με ενδεχομενο να του μεινει κουσουρι στο πατημα του ποδιου του και με χειροτερο σεναριο να σπασει απο καποια πιεση το δεσιμο και να ξαναχρειαστουμε εγχειρηση..
πριν καμια ωριτσα γυρισαμε απο το γιατρο του ξαναβαλαμε ναρθηκα με την ελπιδα να τον δεχτει! διαφορετικα συνεχιζουμε συντηρητικα αλλα με ενδεχομενο να του μεινει κουσουρι στο πατημα του ποδιου του και με χειροτερο σεναριο να σπασει απο καποια πιεση το δεσιμο και να ξαναχρειαστουμε εγχειρηση..
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
Καλησπέρα, καιρό είχαμε να μάθουμε νέα σας.
Πιστεύω αυτή τη φορά να τα πάει καλύτερα με το νάρθηκα και όλα να εξελιχθούν όπως πρέπει για να ξαναβρει ο ...χοντρούλης σου τον παλιό καλό εαυτό του. Πόσο χρόνο πρέπει να μείνει με το νάρθηκα???
Πιστεύω αυτή τη φορά να τα πάει καλύτερα με το νάρθηκα και όλα να εξελιχθούν όπως πρέπει για να ξαναβρει ο ...χοντρούλης σου τον παλιό καλό εαυτό του. Πόσο χρόνο πρέπει να μείνει με το νάρθηκα???
-
Mood :
Ξέχασα.... περαστικούλια και πάλι ,δώσε κι ένα φιλάκι στο μυτάκι του από τη Grace
-
Mood :
και παλι αρχισε να φωναζει..του εβγαλα το καπελο και ηρεμησε..το πατησε και το ποδι λιγο και καταλαβε οτι δεν ειναι κατι το τρομερο και ηρεμησε.μακαρι να το συνηθισει ..διαφορετικα δε το βλεπω να επιβιωνει ο ναρθηκας μεχρι το πρωι..
βεβαια μπορει ακομη να μην εχει συνελθει εντελως απο την ηρεμηστικη και να ειναι ησυχος τωρα..θα δειξει υποθετω σε καμια ωριτσα που θα ειναι σε full mode πως θα αντιδρασει
βεβαια μπορει ακομη να μην εχει συνελθει εντελως απο την ηρεμηστικη και να ειναι ησυχος τωρα..θα δειξει υποθετω σε καμια ωριτσα που θα ειναι σε full mode πως θα αντιδρασει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gerasimos στις Δευ Φεβ 03, 2014 11:23 pm, 1 φορά
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
οταν πρωτοκαναμε την εγχειρηση μου ειχαν πει στις 13 του μηνος ( δλδ μετα απο 20 μερες ) να τον παω για επανεκτιμηση..
λογικα το διαστημα ειναι το ιδιο .τοτε θα τον ξαναπαω να το δουμε.
λογικα το διαστημα ειναι το ιδιο .τοτε θα τον ξαναπαω να το δουμε.
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
πως παει μετα την ηρεμιστικη;
-
Mood :
οπως αναμενοταν εβγαλε ξανα το ναρθηκα..μας προεκυψε αλανιαρης ο μικρος...
οποτε συνεχιζουμε συντηρητικα οσο γινεται και οποτε δεν ειναι μονος του να μη το παταει..
οποτε καπου εδω μειωνονται και οι ελπιδες μου να μη του μεινει κανενα κουσουρι στο πατημα του ποδιου του
οποτε συνεχιζουμε συντηρητικα οσο γινεται και οποτε δεν ειναι μονος του να μη το παταει..
οποτε καπου εδω μειωνονται και οι ελπιδες μου να μη του μεινει κανενα κουσουρι στο πατημα του ποδιου του
Gerasimos- Kitten
-
Mood :
Εντάξει και να μείνει κάποιο κουσούρι δεν έγινε και τίποτα. Από τη στιγμή μάλιστα που ζει σε προστατευμένο περιβάλλον!
Περαστικά!
Περαστικά!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» ΠΕΣΙΜΟ
» ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ-ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ
» Ιογενής Λευχαιμία ίσως?
» Χαρίζεται γατούλα σιάμ.
» ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ-ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ
» Ιογενής Λευχαιμία ίσως?
» Χαρίζεται γατούλα σιάμ.
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios