Χαρίζεται πανέμορφος γκριζούλης
+14
Lina
ZIZIKOS
psipsa
spyroid
tsili
Witch girl
Kikiriki
Ηρακλένια
thanoschris1
gigi&nala
kouix
LAROGATA
otz
kat-cats
18 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Χαρίζεται πανέμορφος γκριζούλης
Αυτό το υπέροχο αγόρι – τώρα είναι 6 μηνών περίπου - το φροντίζω απ' όταν ήρθε στην πυλωτή μας 3 μηνών! Στην αρχή φοβόταν να μας πλησιάσει….ερχόταν έτρωγε και έφευγε…. Σιγά σιγά όμως εξοικειώθηκε μαζί μας, και τώρα μας αναζητά παντού!!!
Εκτός από πολύ όμορφος γατούλης, είναι και χαδιάρης, πουρπουρίζει συνεχώς, επικοινωνεί με νιαρ νιαρ συνέχεια και του αρέσει να παίζει μαζί μας!
Ξέρω πως είναι δύσκολες εποχές, αλλά επειδή τον αγαπάω πολύ και θέλω το καλύτερο για εκείνον, παρακαλώ μόνο εάν κάποιος είναι έτοιμος να δεσμευτεί σοβαρά, να του δώσει ένα σπιτικό (εσωτερικό μωρό δηλαδή), αγάπη και ασφάλεια και να τον στειρώσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, να επικοινωνήσει μαζί μου Τηλ. 6973 003973.
Nine Lives Charity reg. no. 2157/08
Εκτός από πολύ όμορφος γατούλης, είναι και χαδιάρης, πουρπουρίζει συνεχώς, επικοινωνεί με νιαρ νιαρ συνέχεια και του αρέσει να παίζει μαζί μας!
Ξέρω πως είναι δύσκολες εποχές, αλλά επειδή τον αγαπάω πολύ και θέλω το καλύτερο για εκείνον, παρακαλώ μόνο εάν κάποιος είναι έτοιμος να δεσμευτεί σοβαρά, να του δώσει ένα σπιτικό (εσωτερικό μωρό δηλαδή), αγάπη και ασφάλεια και να τον στειρώσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, να επικοινωνήσει μαζί μου Τηλ. 6973 003973.
Nine Lives Charity reg. no. 2157/08
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
-
-
-
-
Απ: Χαρίζεται πανέμορφος γκριζούλης
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Είναι πραγματικά αξιολάτρευτος.....δεν μου χει ξανατύχει τόσο χαδιάρικο και τόσο πουρπουριστό γατουδάκι.....εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί κάτι πολύ καλό!!!
-
ειναι υπεροχος ο μικρος ,που τον εκρυβες καλε τοσο καιρο?Βαλε αγγελιες παντου,χρυση ευκαιρια,αδεσποτο κλπ,κλπ,ειμαι σιγουρη οτι θα εχει ζητηση ο μικροςkat-cats έγραψε:
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
kat-cats έγραψε:
Μα ΤΙ μωρό "ονειρο" ειναι αυτο.....?
................. τυχερος πολυ θα ειναι αυτός που θα το πάρει αυτο το γατουλίνι.....
Μου θυμίζει πολυ την Μελίτα.....
Μωβίζει κιόλας λιγάκι ή είναι η ιδεα μου...?
Μωβίζει δε μωβίζει... ειναι για πολλες...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Tι υπέροχο μωρό!!
Καλότυχο να είναι, και γρήγορα στο νέο του σπιτάκι!!
gigi&nala- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 το Ναλακι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμωνας!
Motto : τα μυαλά και τα αερόστατα δουλέυουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2012
Mood :
Καλότυχο να είναι!! από ομορφιά σκίζει.. είναι πολύ ιδιαίτερο το χρώμα του και δεν νομίζω ότι θα μείνει στην πυλωτή για πολύ ακόμα!! Είναι πολύ όμορφος!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
ένας Μελίτος!!!
Πουρπουρίζει κιόλας???
Κατερίνα είναι υπέροχο αυτό το πλασματάκι! Το βλέπω και συγκινούμαι πολύ γιατί η ομοιότητα είναι φοβερή...αν και το κοριτσάκι μου ήταν τόσο τυχερό από μωρό, έτσι θα το φανταζόμουν να έμοιαζε...
Εύχομαι ολόψυχα να πάει στο καλύτερο σπιτάκι!
Πουρπουρίζει κιόλας???
Κατερίνα είναι υπέροχο αυτό το πλασματάκι! Το βλέπω και συγκινούμαι πολύ γιατί η ομοιότητα είναι φοβερή...αν και το κοριτσάκι μου ήταν τόσο τυχερό από μωρό, έτσι θα το φανταζόμουν να έμοιαζε...
Εύχομαι ολόψυχα να πάει στο καλύτερο σπιτάκι!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ!! πραγματικά ο γατούλης είναι αξιολάτρευτος. Και άργησα να βάλω φωτογραφίες του γιατί μας έτυχαν τόσο ανάποδα πράγματα από το Δεκέμβρη και μετά.....πέθανε ο πατριός μου, διαδικαστικά θέματα, αφήστε πολλά.... οπότε αμέλησα πολύ το θέμα του!!!
Το χρώμα του είναι εξαιρετικό....είναι βαθύ γκρι και ανάμεσα κάνει σκιές καφέ.....και στο σύνολο μωβίζει κιόλας!!!! του έχω τρελή αδυναμία!!
Οπως ξέρετε οι περισσότεροι η Κίρα δεν είναι εύκολη γατούλα....και ο άντρας μου επίσης..... ενώ τον αγαπάει πολύ δεν θέλει να τον πάρουμε επάνω γιατί φοβάται ότι η Κίρα θα αγριέψει πάλι πολύ και δεν το αντέχει....την τελευταία φορά για 1 μήνα κρυβόταν κάτω από τα κρεβάτια και έβγαινε για λίγο μόνο για να φάει....άσε τα ουρλιαχτά.... εγώ πάλι θέλω τόσο πολύ να το προσπαθήσω.....άσε με έχει φάει η έννοια του γιατί είναι πραγματικά εξαιρετικός! αλλά άμα αποσυντονίζονται τα μέλη του σπιτιού επέρχεται ανισορροπία....
Ελπίζω να είναι τυχερός και να βρεθεί πραγματικά κάποιος που να τον λατρέψει όπως του αξίζει!!! είναι τόσο τρυφερός....τον παίρνω αγκαλιά και κάθεται σαν μωρό....ούτε νύχια, ούτε δαγκώματα....πουρπουρίζει δε συνέχεια....τον χουφτώνω συνέχεια κι αυτός δεν με αφήνει ούτε να περπατήσω....κι όταν είναι αγκαλιά μου απλά με κοιτάζει με αυτά τα υπέροχα πράσινα μάτια....
Το χρώμα του είναι εξαιρετικό....είναι βαθύ γκρι και ανάμεσα κάνει σκιές καφέ.....και στο σύνολο μωβίζει κιόλας!!!! του έχω τρελή αδυναμία!!
Οπως ξέρετε οι περισσότεροι η Κίρα δεν είναι εύκολη γατούλα....και ο άντρας μου επίσης..... ενώ τον αγαπάει πολύ δεν θέλει να τον πάρουμε επάνω γιατί φοβάται ότι η Κίρα θα αγριέψει πάλι πολύ και δεν το αντέχει....την τελευταία φορά για 1 μήνα κρυβόταν κάτω από τα κρεβάτια και έβγαινε για λίγο μόνο για να φάει....άσε τα ουρλιαχτά.... εγώ πάλι θέλω τόσο πολύ να το προσπαθήσω.....άσε με έχει φάει η έννοια του γιατί είναι πραγματικά εξαιρετικός! αλλά άμα αποσυντονίζονται τα μέλη του σπιτιού επέρχεται ανισορροπία....
Ελπίζω να είναι τυχερός και να βρεθεί πραγματικά κάποιος που να τον λατρέψει όπως του αξίζει!!! είναι τόσο τρυφερός....τον παίρνω αγκαλιά και κάθεται σαν μωρό....ούτε νύχια, ούτε δαγκώματα....πουρπουρίζει δε συνέχεια....τον χουφτώνω συνέχεια κι αυτός δεν με αφήνει ούτε να περπατήσω....κι όταν είναι αγκαλιά μου απλά με κοιτάζει με αυτά τα υπέροχα πράσινα μάτια....
-
Τον κοινοποίησα και του εύχομαι καλή τύχη! Έχω και εγώ έναν γλυκό Πορτοκαλάκη που ταίζω από μωράκι αλλά όλο και δεν έπαιρνα την απόφαση να τον ανεβάσω επάνω να τον μάθω σε σπίτι μήπως και τον πάρει κάποιος και όταν το έκανα, γύρω στα Χριστούγεννα, φοβήθηκε πολύ και δεν επέμεινα. Μακάρι ο δικός σου γκριζούλης να βρει το καλυτερότερο σπίτι! Νομίζω πως θα τον βοηθήσει το ιδιαίτερο τρίχωμα του αλλά και οι ματάρες!!!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Η αλήθεια είναι πως φοβάται ολίγον τους ξένους....εμένα απλά με ξέρει πια και είναι γλυκούλης και αγαπούλης!!! πιστεύω όμως ότι αν βρεθεί άνθρωπος να τον χαιδέψει ο μικρός είναι τόσο έτοιμος να αγαπηθεί και να αγαπήσει....το αποζητά τόσο πολύ!!! και νοιώθω τόσο άσχημα....θέλω τόσο να τον πάρω επάνω....στην αρχή ίσως να είναι πολύ δύσκολα αλλά θέλω να πιστεύω πως κάτι καλό θα γίνει με λίγη προσπάθεια και τύχη....λέω τώρα....είναι και η Κίρα μου κυριαρχική αντιδρά τόσο έντονα.....της έχουμε και αδυναμία μετά την Τζίντζερ μας....θα δούμε αν είναι τυχερό το μωράκι αυτό θα βρει σπιτάκι!!! το μόνο που με ενδιαφέρει πάντα όταν μεσολαβώ είναι να είναι καλά αν πάει κάπου αλλού, να τον αγαπούν και να τον βλέπουν σαν κομμάτι της οικογένειάς τους....γιατί ακόμα και η υπόνοια ότι μπορεί να μην περνάει καλά με αρρωσταίνει...
Η αλήθεια είναι πως φοβάται ολίγον τους ξένους....εμένα απλά με ξέρει πια και είναι γλυκούλης και αγαπούλης!!! πιστεύω όμως ότι αν βρεθεί άνθρωπος να τον χαιδέψει ο μικρός είναι τόσο έτοιμος να αγαπηθεί και να αγαπήσει....το αποζητά τόσο πολύ!!! και νοιώθω τόσο άσχημα....θέλω τόσο να τον πάρω επάνω....στην αρχή ίσως να είναι πολύ δύσκολα αλλά θέλω να πιστεύω πως κάτι καλό θα γίνει με λίγη προσπάθεια και τύχη....λέω τώρα....είναι και η Κίρα μου κυριαρχική αντιδρά τόσο έντονα.....της έχουμε και αδυναμία μετά την Τζίντζερ μας....θα δούμε αν είναι τυχερό το μωράκι αυτό θα βρει σπιτάκι!!! το μόνο που με ενδιαφέρει πάντα όταν μεσολαβώ είναι να είναι καλά αν πάει κάπου αλλού, να τον αγαπούν και να τον βλέπουν σαν κομμάτι της οικογένειάς τους....γιατί ακόμα και η υπόνοια ότι μπορεί να μην περνάει καλά με αρρωσταίνει...
-
Μπορείτε να κλειδώσετε την αγγελία. Από χθες το μεσημέρι ο γλυκός και τρυφερός μου γατούλης βρίσκεται στο σπίτι του με το νέο του μπαμπά!!! αρχικά φοβήθηκε μέσα στη γατοφόρο, όταν είδε όμως ότι δεν κινδυνεύει καθόταν στην αγκαλιά μας και πουρπούριζε συνεχώς!!! είναι απλά υπέροχος και εύχομαι τα καλύτερα γι αυτόν από εδώ και πέρα. Είναι από τις φορές που η ομορφιά του τον βοήθησε να βρει γρήγορα σπιτάκι!! Ο νέος του μπαμπάς υποσχέθηκε να κρατήσει επαφή μαζί μου και πιστεύω πως θα τα πάνε μια χαρά!!! Θα μου λείψει πολύ αλλά πιστεύω ότι το καλύτερο γι αυτόν είναι να είναι μέσα σε σπιτάκι όπου θα τον φροντίζουν και θα τον αγαπούν!!! καλή τύχη μικρούλη
-
Τι όμορφα νέα.... βρήκε κι ο πανέμορφος γκριζούλης ζεστό σπιτάκι και σίγουρα ο μπαμπάς του θα τον έχει ώπα-ώπα!! Μακάρι α μαθαίνουμε νέα τους!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Aχ μπράβο , να ζήσει υπέροχα
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Τέλεια!!
Καλή ζωή να έχουν!
gigi&nala- Prime Cat
-
Mood :
Το παιδί που τον πήρε έχει πολύ καλή διάθεση και μάλιστα ήρθε πάλι σήμερα για να μου επιστρέψει τη γατοφόρο και μου είπε τα νέα του. Ο μικρός Γκίζμο, είναι ακόμα φοβισμένος αλλά θέλει πολύ την αγάπη του μπαμπά του....κάθεται δίπλα του και αποζητά να τον χαιδέψει.... είναι πολύ καλό βήμα. Απλά ακόμα δεν τρώει μόνος του και το παιδί του δίνει κροκέτα και την τρώει από το χέρι του και το βασικότερο δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμα την άμμο....πιστεύω ότι πια δεν θα μπορεί να κρατηθεί και θα αναγκαστεί....είναι το μόνο που με έχει προβληματίσει, αλλιώς ο μικρούλης μου που τον είδα σε βίντεο κάθεται στον καναπέ και μπουγαδιάζεται κοιτώντας τον φακό με πολύ άνεση!!! είναι ήρεμο παιδί ο μπαμπάς του και πιστεύω θα τα πάνε τέλεια!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τη θετική σας ενέργεια!!! εύχομαι πάντα τα καλύτερα για όλους, όλες και φυσικά για όλαααα τα γατουδάκια!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τη θετική σας ενέργεια!!! εύχομαι πάντα τα καλύτερα για όλους, όλες και φυσικά για όλαααα τα γατουδάκια!!!
-
Αχ τι καλα που υιοθετηθηκε ο μικρουλης ,πολυ το χαρηκα,καλη ζωη να εχιε στην νεα του οικογενεια
-
Mood :
Είχα πολύ άγχος....χθες όμως που ήρθε ο Αλέξανδρος και μου δειξε βιντεάκι από τον μικρό πάνω στον καναπέ να μπουγαδιάζεται με άνεση....είπα ΟΚ ο μικρός θα περάσει όμορφα!!! μιλήσαμε και σήμερα το πρωί και θα με πάρει και το απόγευμα. Εχει πολύ διάθεση για επικοινωνία ο μπαμπάς του και εγώ χαίρομαι πολύ γιατί έτσι θα μπορώ να μαθαίνω νέα του!!! και όταν πια εγκληματιστεί εντελώς στο νέο του σπίτι για μένα θα είναι μεγάλη πολύ μεγάλη χαρά....γιατί άλλο ένα πλασματάκι βρήκε το μέρος του!!!
-
Μπραβο. Μακαρι να περναει καλα ο ομορφος
spyroid- Prime Cat
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1 φουντοτο, 1 πορτοκαλακι και 1 μαυρογατο
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρι. Μπαλκονατος
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ξερω και 'γω; Πως να διαλεξεις;
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/02/2014
Mood :
θα σας λέω νέα του!!!
-
Μπράβο!!!!!! Περιμένουμε φωτογραφίες σπιτικές!!!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Το μωράκι μου νομίζω πως περνάει καλά....
ο μπαμπάς του μου είπε πως τον ακολουθεί παντού...ούτε σκύλος να ήταν!!! κουνιέται εκείνος, κουνιέται και ο Γκίζμο, πάει σε άλλο δωμάτιο εκείνος και ο Γκίζμο από πίσω!!!
ο μπαμπάς του μου είπε πως τον ακολουθεί παντού...ούτε σκύλος να ήταν!!! κουνιέται εκείνος, κουνιέται και ο Γκίζμο, πάει σε άλλο δωμάτιο εκείνος και ο Γκίζμο από πίσω!!!
-
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
είναι και φουντωτός;;;;;;;;;;; Κούκλος !!! Καλή ζωή να έχει!!!!
είναι και φουντωτός;;;;;;;;;;; Κούκλος !!! Καλή ζωή να έχει!!!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Ναι μωρέ....έχει αράξει τώρα και καλωπίζεται συχνά όπως μου είπε....οπότε τώρα θα δείξει και η πραγματική ομορφιά του!!!
-
Τι όμορφες που είναι οι φώτος από σπιτωμένα γατάκια!
Και ο συγκεκριμένος είναι γάταρος με τα όλα του!!
Φαίνεται πως η τύχη του χαμογέλασε για τα καλά!
gigi&nala- Prime Cat
-
Mood :
Ετσι νομίζω και εγώ! Ο μπαμπάς του είναι μετρημένος, σοβαρός και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το κάθε τι που τον αφορά! ο Γκίζμο ήταν πολύ όμορφος αλλά πιστεύω πως τώρα που είναι πια σπιτωμένος θα δείξει όλο το μεγαλείο της η φύση επάνω του!!!
-
spyroid- Prime Cat
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1 φουντοτο, 1 πορτοκαλακι και 1 μαυρογατο
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρι. Μπαλκονατος
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ξερω και 'γω; Πως να διαλεξεις;
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/02/2014
Mood :
πολυ χαιρομαι που ακουω ενα ενα τα γατακια του φορουμ να βρισκουν το μονιμο σπιτακι τους!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
αραξε ο μικρος τι καλα,μακαρι ολα τα πλασματα του κοσμου,να εχουν την ιδια τυχη.
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios