Υιοθετήθηκε! ~ Χαρίζεται λαχταριστή γατομπουκίτσα!
+15
f.m123
ZIZIKOS
Mary-Fish
Ηρακλένια
Gatoplikti
LAROGATA
moukelis
kat-cats
Τζούλι το Κατσούλι
houlieta
tsili
otz
psipsa
alex..niaou
marina289
19 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Υιοθετήθηκε! ~ Χαρίζεται λαχταριστή γατομπουκίτσα!
Δεν πείθεται γμτ ο Δ. δεν πείθεται με τίποτα...
καταλάβατε ή να κάνω και σχόλιο;
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Θα τους σουτάρω όλους μαζί!otz έγραψε:Ομολογώ πως, όταν είδα ότι δε συμπεριλαμβανόταν η μανούλα στην αγγελία, πήγε το μυαλό μου ότι πάτησε πόδι ο Δήμος για να κρατήσει (και) αυτήν.
ευχαριστούμε!!LAROGATA έγραψε:καλή τύχη βρε Μαρινάκι στο ποντικομικρούλι και στη μανουλίτσα του.Τι γλυκούλι που είναι μωρέ το μικράκι!!
Ναι, κοριτσουλίνο είναι!Gatoplikti έγραψε:marina289 έγραψε: να 'μαστε καλέ! θα δείτε πώς θα ομορφύνουμε σιγά-σιγά!
- Σπόιλερ:
να και η μανουλίτσα!
Aχου μωρέ ψυχουλινάκι μου καρδουλάκι και η μανούλα ειναι μια ομορφιά
Να σου πώ εγω Μαρινάκι τι ειναι αυτο το μπεμπέ. Αυτο εδώ το πλασματίνι ειναι κοριτσάκι , φαινεται απο το μουτράκι του βγάζει μαι θυληκοτητα και μια γλύκα.... Αχου μωρε καρδούλα μου...
- Σπόιλερ:
Μαρινα πρέπει να αλλάξεις επειγοντως κατηγορια και να γινεις γατοπροωθήτρια !!
Χμ... θα έλεγα πως έχει δίκιο... Σχετικό αυτό θα μου πεις, αλλά άκου τον συνετό Δ.Ηρακλής grr έγραψε:Δεν πείθεται γμτ ο Δ. δεν πείθεται με τίποτα...
να'μαστε! βυζαίνουμε !
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Κι μανούλα σχετικά μικρόσωμη φαίνεται! Πολύ όμορφη!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Είναι μικρόσωμη , όντως! Και η μικρούλα ένα ποντίκι!
Πολύ καλή και η μανουλίτσα... Πολύ πράο πλάσμα...
Πολύ καλή και η μανουλίτσα... Πολύ πράο πλάσμα...
-
Mood :
Ελα μωρεεε! Τι καλό ποντικάκι!
Η μαμά έχει απίστευτο βλέμμα
Η μαμά έχει απίστευτο βλέμμα
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Η μαμά είναι υπέροχη και το κοριτσουλίνο είναι παλιοκοριτσουλίνο!
-
Mood :
Νομίζω ότι η Μαρινα τις βαρέθηκε τις γάτες...
houlieta έγραψε:Νομίζω ότι η Μαρινα τις βαρέθηκε τις γάτες...
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
Αχχ ειναι τρέλλα η μαμά !!!
Ξέρω εγω απο αγαπησιάρικα κοριτσάκια !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Μαρινακι μου μαζι ειμαστε στις αγγελιες στη Χρυση Ευκαιρια.Ειχες κανενα τηλεφωνο?εγω ειχα 2-3 αλλα μη σοβαρα
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
marina289 έγραψε:Χμ... θα έλεγα πως έχει δίκιο... Σχετικό αυτό θα μου πεις, αλλά άκου τον συνετό Δ.Ηρακλής grr έγραψε:Δεν πείθεται γμτ ο Δ. δεν πείθεται με τίποτα...
- Βάζω σε spoiler για να μη χαλάσω το θεμα:
- Το επιχείρημά του είναι η δυσκολία στα ταξίδια, πώς θα ταξιδεύουμε με 3 γάτες; Έχει δίκιο, είναι σημαντικό πρόβλημα, όμως, αν υπάρχει διάθεση, λύσεις βρίσκονται. Από εκεί και πέρα εγώ του δείχνω γατάκια μήπως τον συγκινήσω. Τα καταφέρνω, αλλά δεν αρκεί αυτό για να του αλλάξει γνώμη. Απλά θα ήθελα, αν τελικά πάρουμε 3ο γατί, να είναι και πάλι κάποιο αδέσποτο από Ελλάδα, το οποίο φυσικά θα φροντίσουμε να μεταφέρουμε οι ίδιοι εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές μας στην Ελλάδα (με τη Μελίτα είχε βρεθεί μια Ελληνογερμανίδα εθελόντρια που θα έφερνε κι άλλες γάτες, αλλιώς μάλλον θα ναυαγούσε η υιοθεσία)...το λέω σε περίπτωση που τρομάζει η προοπτική να σταλεί γάτα στο εξωτερικό Πάντως για την ώρα (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) δεν παίζει αυτό το σενάριο.
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
houlieta έγραψε:Νομίζω ότι η Μαρινα τις βαρέθηκε τις γάτες...
ότι ξέρεις, ξέρεις!Gatoplikti έγραψε:Αχχ ειναι τρέλλα η μαμά !!!
Δεν είχα κανένα τηλέφωνο!LAROGATA έγραψε:Μαρινακι μου μαζι ειμαστε στις αγγελιες στη Χρυση Ευκαιρια.Ειχες κανενα τηλεφωνο?εγω ειχα 2-3 αλλα μη σοβαρα
κανένα θέμα δεν χαλάς! Αν είναι να'ρθει , θα 'ρθει, να είσαι σίγουρη!Ηρακλής grr έγραψε:marina289 έγραψε:Χμ... θα έλεγα πως έχει δίκιο... Σχετικό αυτό θα μου πεις, αλλά άκου τον συνετό Δ.Ηρακλής grr έγραψε:Δεν πείθεται γμτ ο Δ. δεν πείθεται με τίποτα...
- Βάζω σε spoiler για να μη χαλάσω το θεμα:
Το επιχείρημά του είναι η δυσκολία στα ταξίδια, πώς θα ταξιδεύουμε με 3 γάτες; Έχει δίκιο, είναι σημαντικό πρόβλημα, όμως, αν υπάρχει διάθεση, λύσεις βρίσκονται. Από εκεί και πέρα εγώ του δείχνω γατάκια μήπως τον συγκινήσω. Τα καταφέρνω, αλλά δεν αρκεί αυτό για να του αλλάξει γνώμη. Απλά θα ήθελα, αν τελικά πάρουμε 3ο γατί, να είναι και πάλι κάποιο αδέσποτο από Ελλάδα, το οποίο φυσικά θα φροντίσουμε να μεταφέρουμε οι ίδιοι εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές μας στην Ελλάδα (με τη Μελίτα είχε βρεθεί μια Ελληνογερμανίδα εθελόντρια που θα έφερνε κι άλλες γάτες, αλλιώς μάλλον θα ναυαγούσε η υιοθεσία)...το λέω σε περίπτωση που τρομάζει η προοπτική να σταλεί γάτα στο εξωτερικό Πάντως για την ώρα (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) δεν παίζει αυτό το σενάριο.
Η μικρή μεταμορφώνεται, και το όνομα αυτής Ροζαλία!
Είναι υπέροχη, κοινωνικοποιείται , αγαπά την αγκαλιά και είναι μια ζουζουνίτσα καταπληκτική!
-
Mood :
marina289 έγραψε:
Κοίτα πόζα το σκατό! Για διαφήμιση!
Αφού της αρέσουν οι αγκαλιές, να σου πω ότι σήμερα κάπου διάβασα πως είναι η παγκόσμια μέρα αγκαλιάς της γάτας ή κάτι τέτοιο. Δηλαδή γιορτάζουμε με γατοαγκαλίτσες!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
να'μαστε! βυζαίνουμε !
[/quote]
Τι υπέροχα που είναι και τα δύο .
Καλά το νινί είναι κουκλί θα βρεί σπιτάκι οπωσδήποτε και θα γίνει πανέμορφη γατούλα
Αλλά και για τη μανούλα τι να πώ. Κουκλάρα, γλυκειά, φατσούνα και Φαίνεται τόοοσο καλό γατάκι.
Τη λυγουρεύομαι αλλά δεν τολμώ να το ξεστομίσω.... γιατί αχ............
Αλήθεια πόσο περίπου είναι σε ηλικία ???
ΛΕΙΩΝΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Καλά το νινί είναι κουκλί θα βρεί σπιτάκι οπωσδήποτε και θα γίνει πανέμορφη γατούλα
Αλλά και για τη μανούλα τι να πώ. Κουκλάρα, γλυκειά, φατσούνα και Φαίνεται τόοοσο καλό γατάκι.
- Σπόιλερ:
- δεν έχω άλλα λόγια.... άφωνη
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
otz έγραψε:marina289 έγραψε:
Κοίτα πόζα το σκατό! Για διαφήμιση!
Αφού της αρέσουν οι αγκαλιές, να σου πω ότι σήμερα κάπου διάβασα πως είναι η παγκόσμια μέρα αγκαλιάς της γάτας ή κάτι τέτοιο. Δηλαδή γιορτάζουμε με γατοαγκαλίτσες!
ZIZIKOS έγραψε:να'μαστε! βυζαίνουμε !
- Σπόιλερ:
- δεν έχω άλλα λόγια.... άφωνη
[/quote]
ευχαριστούμε!
Η υπέροχη μανούλα είναι 3- 3 1/2...
και Ροζαλία...
-
Mood :
:[/quote]
ευχαριστούμε!
ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ.........................................
(και δεν λέει να βγεί γμτ)
Φαίνεται πολύ γουργουρογατόνι. Αλήθεια πότε μπορεί να στειρωθεί (ασφαλώς μετα το θηλασμό αλλά σε πόσο καιρό ??)
[/quote]
ευχαριστούμε!
ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ.........................................
(και δεν λέει να βγεί γμτ)
Φαίνεται πολύ γουργουρογατόνι. Αλήθεια πότε μπορεί να στειρωθεί (ασφαλώς μετα το θηλασμό αλλά σε πόσο καιρό ??)
[/quote]
-
Mood :
Eίναι πολύ γλυκιά και πολύ καλή μανούλα!
Γουργουρογατόνι είναι , αλλά πιο πολύ μόνη της και με την μικρή.
Με εμάς δεν έχει εξοικειωθεί καλά ακόμα, μας γνωρίζει, ξέρει ότι θέλουμε το καλό της, δέχεται επιφυλακτικά να την χαϊδεύουμε ,αλλά δεν είναι καλά εξοικειωμένη.
Σκέφτομαι να την στειρώσω όταν δω ότι η μικρή κόψει τον θηλασμό... Για την ώρα την έχει ρουφήξει!
Λογικά σε κανα δυο μήνες;
θα ρωτήσω και τον κτηνίατρο...
Με εμάς δεν έχει εξοικειωθεί καλά ακόμα, μας γνωρίζει, ξέρει ότι θέλουμε το καλό της, δέχεται επιφυλακτικά να την χαϊδεύουμε ,αλλά δεν είναι καλά εξοικειωμένη.
Σκέφτομαι να την στειρώσω όταν δω ότι η μικρή κόψει τον θηλασμό... Για την ώρα την έχει ρουφήξει!
θα ρωτήσω και τον κτηνίατρο...
-
Mood :
marina289 έγραψε:Eίναι πολύ γλυκιά και πολύ καλή μανούλα!
Εντάξει τώρα έχει το παιδάκι της και μάλλον είναι λογικό να είναι λίγο επιφυλακτική (όπως όλες οι μανούλες) και να το προσέχει (σε ασφαλές μεν περιβάλλον) αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και θηλυκό...
Σκέφτομαι να την στειρώσω όταν δω ότι η μικρή κόβει τον θηλασμό... Για την ώρα την έχει ρουφήξει!
Έχω λίγο καιρό να το σκεφτώ (είναι πολύ κοντά στην ηλικία με τον Συλβεστράκο μου.... Θάθελα τόσο πολύ μια παρεούλα γι αυτόν .... αλλά προς τον παρόν τα πράγματα είναι σκ..........
-
Mood :
Εντάξει, μόνο που κάποιος έστω και σκέφτεται και για την μανούλα είναι ανέλπιστο!
Αλλά δεν είναι -Η- χαδιάρα γατούλα που θα θρονιαστεί στα πόδια σου και θα δώσει κοιλίτσα χουρχουρίζοντας. Δεν την λες φοβισμένη, αλλά επιφυλακτική. Και λογικό, 3 1/2 χρόνια αδέσποτη, και πάλι καλά να λες. Πάντως είναι πολύ καλή, όχι το στυλ της τσούγδως γάτας. Έχει πραότητα και ηρεμία σαν πλάσμα, και απολαμβάνει απίστευτα την ηρεμία του σπιτιού.
Το πλάνο μας για την μανούλα είναι να κάτσει εδώ 2; 3 μήνες; θα δείξει.
Μέχρι να κοινωνικοποιηθεί η μικρή και να πάρει απο τη μαμά ό,τι πρέπει να πάρει, και μετά στείρωση και επιστροφή στη βάση της.
Καθόλου ιδανικό σενάριο, αλλά δεν έχω επιχειρήσει να την προωθήσω, γιατί το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο...
Αλλά δεν είναι -Η- χαδιάρα γατούλα που θα θρονιαστεί στα πόδια σου και θα δώσει κοιλίτσα χουρχουρίζοντας. Δεν την λες φοβισμένη, αλλά επιφυλακτική. Και λογικό, 3 1/2 χρόνια αδέσποτη, και πάλι καλά να λες. Πάντως είναι πολύ καλή, όχι το στυλ της τσούγδως γάτας. Έχει πραότητα και ηρεμία σαν πλάσμα, και απολαμβάνει απίστευτα την ηρεμία του σπιτιού.
Μέχρι να κοινωνικοποιηθεί η μικρή και να πάρει απο τη μαμά ό,τι πρέπει να πάρει, και μετά στείρωση και επιστροφή στη βάση της.
Καθόλου ιδανικό σενάριο, αλλά δεν έχω επιχειρήσει να την προωθήσω, γιατί το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο...
-
Mood :
Είναι πολύ κουτσούνι το μικρό
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
το κουτσούνι μεγαλώνει ραγδαία και ομορφαίνει ραγδαία!
-
Mood :
marina289 έγραψε:Εντάξει, μόνο που κάποιος έστω και σκέφτεται και για την μανούλα είναι ανέλπιστο!
Εντάξει το κάθε γατί έχει το χαρακτήρα του. Το σημαντικό είναι αυτό που λές ότι δεν είναι τσούγδω. Σαν θηλυκό που είναι σίγουρα είναι πιο επιφυλατικά. Άλλωστε έχει ζήσει και τόσα χρόνια στο δρόμο και ίσως η ζωή στο σπίτι να αναδείξει πτυχές του χαρακτήρα της που δεν φαίνονται ακόμη γιατί έχει να προσέχει και το μωράκι της. Ο Συλβεστράκος μας (αν έχει διαβάσει την ιστορία μας είναι κι αυτός περίπου 3,5-4 χρονών και δεν μετανοιώσαμε ούτε στιγμή που τον υιοθετήσαμε (και ούτε μας ένοιαξε καθόλου όταν η γιατρός μας είπε την ηλικία του)
Δεν θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να ξαναγυρίσει στο δρόμο?
Μήπως να το επιχειρήσεις γιατί από ότι έχω διαβάσει είσαι και γουρλού.
Και ίσως τελικά να μην είναι τόσο δύσκολο. Τα ζώα του δρόμου τελικά πάντοτε σε εκπλήσσουν.
Εγώ πάντως το σκέφτομαι ... αλλά προς τον παρόν .........
-
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:marina289 έγραψε:Εντάξει, μόνο που κάποιος έστω και σκέφτεται και για την μανούλα είναι ανέλπιστο!
Εντάξει το κάθε γατί έχει το χαρακτήρα του. Το σημαντικό είναι αυτό που λές ότι δεν είναι τσούγδω. Σαν θηλυκό που είναι σίγουρα είναι πιο επιφυλατικά. Άλλωστε έχει ζήσει και τόσα χρόνια στο δρόμο και ίσως η ζωή στο σπίτι να αναδείξει πτυχές του χαρακτήρα της που δεν φαίνονται ακόμη γιατί έχει να προσέχει και το μωράκι της. Ο Συλβεστράκος μας (αν έχει διαβάσει την ιστορία μας είναι κι αυτός περίπου 3,5-4 χρονών και δεν μετανοιώσαμε ούτε στιγμή που τον υιοθετήσαμε (και ούτε μας ένοιαξε καθόλου όταν η γιατρός μας είπε την ηλικία του)
Δεν θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να ξαναγυρίσει στο δρόμο?
Μήπως να το επιχειρήσεις γιατί από ότι έχω διαβάσει είσαι και γουρλού.
Και ίσως τελικά να μην είναι τόσο δύσκολο. Τα ζώα του δρόμου τελικά πάντοτε σε εκπλήσσουν.
Εγώ πάντως το σκέφτομαι ... αλλά προς τον παρόν .........
δεεεν πιστεύουμε να μας ξεχάσατε;;
εντάξει, σε ό,τι αγγελία έχω βάλει λέω σχεδόν τα ίδια, αλλά δεν φταίω, προφανώς έχω τον αγαπομαγνήτη στα γατούνια που βρίσκω! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί τρυφερή και τί χαδιάρα είναι η μικρή! Και η μεγάλη της αδυναμία είναι η αγκαλιά!
Πόσο χαίρομαι για τα μωρά που βρίσκω και με βρίσκουν!!
Δεν έχετε ιδέα τί καλό που είναι μωρέ!
-
Mood :
Αυτό το πλάσμα... αχ, αυτό το πλάσμα!
Την είδα live αυτό το ΣΚ! Είναι υπέροχη, όλο αγκαλιές και παιχνίδι, μυτούλες και γουργουράκια! Μακάρι να βρει το καλύτερο σπιτάκι το νινί! Θα κάνει τον γατογονιό του ευτυχισμένο!
Την είδα live αυτό το ΣΚ! Είναι υπέροχη, όλο αγκαλιές και παιχνίδι, μυτούλες και γουργουράκια! Μακάρι να βρει το καλύτερο σπιτάκι το νινί! Θα κάνει τον γατογονιό του ευτυχισμένο!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
την έχω εδώ και 2 ώρες στην αγκαλιά μου και δεν ξεκολλάει!
τώρα χαζεύω να της πάρω κανα ροζουλί λουράκι της πριγκιπέσας!
να , αυτό χαλβαδιάζω!
η τιμή τσούζει λίγο, αλλά πριγκιπέσα είναι αυτή!
http://www.pet4u.gr/Product/711/perilaimio_me_koy_aki__4504
τώρα χαζεύω να της πάρω κανα ροζουλί λουράκι της πριγκιπέσας!
να , αυτό χαλβαδιάζω!
η τιμή τσούζει λίγο, αλλά πριγκιπέσα είναι αυτή!
http://www.pet4u.gr/Product/711/perilaimio_me_koy_aki__4504
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marina289 στις Δευ Ιουν 09, 2014 8:49 pm, 1 φορά
-
Mood :
Και κροκόδειλο να μαζέψεις, περσάκι θα τον κάνεις
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
-
Mood :
Kαλημέρα απο τη Ρόζα και τη γλυκιά μανούλα της!
...και απο τη Ρόζα και την ουρά του Αρίστου!
-
Mood :
marina289 έγραψε:Kαλημέρα απο τη Ρόζα και τη γλυκιά μανούλα της!
Καλημέρα στα κορτσούδια τα όμορφα ...
-
Mood :
Καλημέρα και απο μας ,τι ομορφα τεραστια ,εκφραστικα ματια που εχει η Ροζα!!!ZIZIKOS έγραψε:marina289 έγραψε:Kαλημέρα απο τη Ρόζα και τη γλυκιά μανούλα της!
Καλημέρα στα κορτσούδια τα όμορφα ...
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Πολύ καλούλα η μικρή Ροζαλία (μια σταλίτσα βέβαια μπροστά στην ... άκρη της ουράς του Αρίστου).... αλλά και η μαμά μια κούκλα!!
Συμπεθέρα εύχομαι γρήγορα να βρεθούν καλά σπιτάκια και για τις δύο αγαπούλες!! Το αξίζουν!!
Τα φιλάκια μας
Συμπεθέρα εύχομαι γρήγορα να βρεθούν καλά σπιτάκια και για τις δύο αγαπούλες!! Το αξίζουν!!
Τα φιλάκια μας
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Ροζαλία σ'αγαπώ!!!
Αυτό.
Αυτό.
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Mood :
πανεμορφες μανα και κορη... ολες μας οι ευχουλες να βρουν το καλυτερο σπιτακι.
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Στο μεταξύ εμείς εδώ ζούμε..μαγικές στιγμές...
ΜΟυ έστειλε πμ η λαρόγατα ότι μια γνωστή της βρήκε 2 ποντικογατουλάκια στα σκουπίδια, και είπαμε να κάνω το εγχείρημα να τα φέρω στη μανούλα (Φανή την έχω βγάλει) μήπως τα δεχτεί.
Τα έφερα πριν λίγο, η Ροζαλία μπροστά τους σκεφτείτε ότι φαίνεται γίγαντας!!
Η μανούλα στην αρχή επιφυλακτική, αυτά σκαρφάλωναν πάνω της, πάνω στο κεφάλι της, στη ράχη της, αυτή άγαλμα, μουδιασμένη...
Πήρα τη Ροζαλία μέσα σε άλλο δωμάτιο, και τα έβαζα προς την κοιλίτσα της ..Νομίζω ότι βρήκαν στόχο, παρόλο που εκείνη δεν τους έδινε κοιλιά, αλλά ευτυχώς δεν έφευγε κιόλας. Τα ανεχόταν.
Νομίζω ότι άρχισαν να βυζαίνουν.
Εφυγα όμως για να μην την στρεσάρει η παρουσία μου.
Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Το δε Ροζαλάκι μοναδικό, εκπληκτικό, τώρα με κάνει μπάνιο, καθισμένη που αλλού;στην αγκαλιά μου!
Εχει γίνει απίθανη! Ελπίζω ΣΚ να βαλω φωτος
Στο μεταξύ εμείς εδώ ζούμε..μαγικές στιγμές...
ΜΟυ έστειλε πμ η λαρόγατα ότι μια γνωστή της βρήκε 2 ποντικογατουλάκια στα σκουπίδια, και είπαμε να κάνω το εγχείρημα να τα φέρω στη μανούλα (Φανή την έχω βγάλει) μήπως τα δεχτεί.
Τα έφερα πριν λίγο, η Ροζαλία μπροστά τους σκεφτείτε ότι φαίνεται γίγαντας!!
Η μανούλα στην αρχή επιφυλακτική, αυτά σκαρφάλωναν πάνω της, πάνω στο κεφάλι της, στη ράχη της, αυτή άγαλμα, μουδιασμένη...
Πήρα τη Ροζαλία μέσα σε άλλο δωμάτιο, και τα έβαζα προς την κοιλίτσα της ..Νομίζω ότι βρήκαν στόχο, παρόλο που εκείνη δεν τους έδινε κοιλιά, αλλά ευτυχώς δεν έφευγε κιόλας. Τα ανεχόταν.
Νομίζω ότι άρχισαν να βυζαίνουν.
Εφυγα όμως για να μην την στρεσάρει η παρουσία μου.
Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Το δε Ροζαλάκι μοναδικό, εκπληκτικό, τώρα με κάνει μπάνιο, καθισμένη που αλλού;στην αγκαλιά μου!
Εχει γίνει απίθανη! Ελπίζω ΣΚ να βαλω φωτος
-
Mood :
Έεεεεεεεεεεεελα μωρέ... Καλό μου κοριτσάκι... Είμαι σίγουρη ότι θα τα δεχτεί τα μωρά κι εγώ σε ζηλεύω ρε Μαρίνα... Τι όμορφες στιγμές ζεις! Φωτό θέλουμε εννοείται (αν κι έχω μια γατοφόρο σου εδώ, οπότε έχω την ΤΕΛΕΙΑ δικαιολογία...χμμμμ)
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται ο ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ! Υιοθετήθηκε!!
» Χαρίζεται γατούλα (Υιοθετήθηκε!)
» Χαρίζεται ο Μουσουδάκος - Υιοθετήθηκε
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙ Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται ο ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ! Υιοθετήθηκε!!
» Χαρίζεται γατούλα (Υιοθετήθηκε!)
» Χαρίζεται ο Μουσουδάκος - Υιοθετήθηκε
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙ Υιοθετήθηκε
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios