Από μια κλωστή..
+26
Chouzouris
kouix
calliope g.
purina
astralel
vaso
catia
Ηρακλένια
kat-cats
f.m123
tia
tania g
LAROGATA
Osi
Dreamer
Μαυρογατος
koneko
Mary-Fish
ZIZIKOS
houlieta
Φανούλα
otz
YNL
marina289
thanoschris1
Evakikou
30 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 6
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Από μια κλωστή..
Μπράβο στο κορίτσι ..
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Άντε μπράβο, δεν χοροπηδάμε ακόμα αλλά χαιρόμαστε..
Προτείνω κοτώθουμε όλοι τα γατιά μας και ησυχάσουμε....0 στεναχώριες μετά....Τι λέτε???
Σβουρηχτά φιλάκια στην μαυροκοιλίτσα
Προτείνω κοτώθουμε όλοι τα γατιά μας και ησυχάσουμε....0 στεναχώριες μετά....Τι λέτε???
Σβουρηχτά φιλάκια στην μαυροκοιλίτσα
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Μπράβο το κορίτσι!!!
Ο μαυρούλης μας έφαγε κι αυτός μια κλωστή προχθές, ευτυχώς όμως την έκανε κακά σήμερα. Για συμπαράσταση θα το έκανε, με άκουσε που διηγομουν τις προάλλες την περιπέτεια της Νίντζα στο γατομπαμπά του.
Έχεις δίκιο, κι εγώ το έχω προσέξει αυτό που λες στο δικό μας, έχει ξεφτίσει, αν και είναι ακόμα γερό, δεν είναι για πέταμα. Το θέμα είναι ότι με τα ξέφτια δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Θα δοκιμάσω να κουρεψω όσα πετάνε.
Ο μαυρούλης μας έφαγε κι αυτός μια κλωστή προχθές, ευτυχώς όμως την έκανε κακά σήμερα. Για συμπαράσταση θα το έκανε, με άκουσε που διηγομουν τις προάλλες την περιπέτεια της Νίντζα στο γατομπαμπά του.
Gatoplikti έγραψε:
Edit
Επιτρέψτε μου να αναφέρω σε αυτο το θέμα και ένα κινδυνο που μπορει να μην έχουμε σκεφτει. Διιαβάζωντας αυτο το θέμα έτρεξα απευθειας στο ονυχοδρομιο μου και έβγαλα αυτο το χοντρο σχοινι που έχει, γιατι μου είχε ξεφτισει και ειχε κοπει στο ένα επιπεδο. Εχω παρατηρήσει οτι το γατι πάει και το δαγκώνει, καθως επισης και οτι οταν κανει τα νύχια του σε σημειο που δεν έχει χαλάσει, πετάγονται κομματάκια απο το σχοινι που ειναι σαν κλωστές. Κοντά βέβαια 2-3 ποντοι, αλλα μήπως πρέπει να προσέχουμε και αυτα..
Έχεις δίκιο, κι εγώ το έχω προσέξει αυτό που λες στο δικό μας, έχει ξεφτίσει, αν και είναι ακόμα γερό, δεν είναι για πέταμα. Το θέμα είναι ότι με τα ξέφτια δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Θα δοκιμάσω να κουρεψω όσα πετάνε.
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Μπράβο στο κοριτσι,μακαρι να συνεχισει ετσι
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Evakikou έγραψε:Update!
Λοιπόν, η κατασταση έχει ως εξής: Τρώει μόνη της σχεδόν μια ολόκληρη i/d την ημέρα, πάει καθημερινά τουαλέτα αν και δυσκολεύεται λίγο και έχει ζωηρέψει, τύπου θα κάνει και τη βόλτα της. Οι ναυτίες κόπηκαν μαχαίρι! Δεν χοροπηδάμε ακόμα, είμαστε ψυχραιμα αισιόδοξοι! Αυτά!
Μπράβο Νιντζάκι! έτσι μπράβο, κάθε μέρα και καλύτερα νέα σας να ακούμε!
Αθανασία μου, νομίζω πως αυτά τα μικρά τέρατα, πάντα θα βρίσκουν τρόπους να μας ταράζουν και να μας κοψοχολιάζουν, εκτός κι αν ανακατασκευάσουμε τα σπίτια μας από την αρχή αποκλειστικά σε γατόσπιτα. Για του λόγου το αληθές...Gatoplikti έγραψε: Επιτρέψτε μου να αναφέρω σε αυτο το θέμα και ένα κινδυνο που μπορει να μην έχουμε σκεφτει. Διιαβάζωντας αυτο το θέμα έτρεξα απευθειας στο ονυχοδρομιο μου και έβγαλα αυτο το χοντρο σχοινι που έχει, γιατι μου είχε ξεφτισει και ειχε κοπει στο ένα επιπεδο. Εχω παρατηρήσει οτι το γατι πάει και το δαγκώνει, καθως επισης και οτι οταν κανει τα νύχια του σε σημειο που δεν έχει χαλάσει, πετάγονται κομματάκια απο το σχοινι που ειναι σαν κλωστές. Κοντά βέβαια 2-3 ποντοι, αλλα μήπως πρέπει να προσέχουμε και αυτα..
Ο Μαρξ παίζει με το ποντικάκι του πάνω στην καρέκλα!
Άυτό που αντικρίζεις όταν σηκώσεις το μαξιλάρι της καρέκλας!
Τι να κάνω εγώ τώρα; Πώς ξέρω αν τα κομμάτια που μασουλάει του κάνουν ζημιά; Να τον μαλώσω να μην ακονίζει τα νύχια και τα δόντια του στην ψάθα; Ν' αλλάξω καρέκλες; Και τι να κάνω με τα καλώδια; Με τα πόμολα των ντουλαπιών που μασουλάει; Με τις κουρτίνες που τις έχει κάνει λουρίδες; Μα δεν υπάρχει γωνιά του σπιτιού που να μην κρύβεται κάποιος κίνδυνος.
calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
Evakikou έγραψε:Update!
Λοιπόν, η κατασταση έχει ως εξής: Τρώει μόνη της σχεδόν μια ολόκληρη i/d την ημέρα, πάει καθημερινά τουαλέτα αν και δυσκολεύεται λίγο και έχει ζωηρέψει, τύπου θα κάνει και τη βόλτα της. Οι ναυτίες κόπηκαν μαχαίρι! Δεν χοροπηδάμε ακόμα, είμαστε ψυχραιμα αισιόδοξοι! Αυτά!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
μπραβο του
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
calliope g. έγραψε:Evakikou έγραψε:Update!
Μπράβο Νιντζάκι! έτσι μπράβο, κάθε μέρα και καλύτερα νέα σας να ακούμε!
Αθανασία μου, νομίζω πως αυτά τα μικρά τέρατα, πάντα θα βρίσκουν τρόπους να μας ταράζουν και να μας κοψοχολιάζουν, εκτός κι αν ανακατασκευάσουμε τα σπίτια μας από την αρχή αποκλειστικά σε γατόσπιτα. Για του λόγου το αληθές...Gatoplikti έγραψε: Επιτρέψτε μου να αναφέρω σε αυτο το θέμα και ένα κινδυνο που μπορει να μην έχουμε σκεφτει. Διιαβάζωντας αυτο το θέμα έτρεξα απευθειας στο ονυχοδρομιο μου και έβγαλα αυτο το χοντρο σχοινι που έχει, γιατι μου είχε ξεφτισει και ειχε κοπει στο ένα επιπεδο. Εχω παρατηρήσει οτι το γατι πάει και το δαγκώνει, καθως επισης και οτι οταν κανει τα νύχια του σε σημειο που δεν έχει χαλάσει, πετάγονται κομματάκια απο το σχοινι που ειναι σαν κλωστές. Κοντά βέβαια 2-3 ποντοι, αλλα μήπως πρέπει να προσέχουμε και αυτα..
Ο Μαρξ παίζει με το ποντικάκι του πάνω στην καρέκλα!
Άυτό που αντικρίζεις όταν σηκώσεις το μαξιλάρι της καρέκλας!
Τι να κάνω εγώ τώρα; Πώς ξέρω αν τα κομμάτια που μασουλάει του κάνουν ζημιά; Να τον μαλώσω να μην ακονίζει τα νύχια και τα δόντια του στην ψάθα; Ν' αλλάξω καρέκλες; Και τι να κάνω με τα καλώδια; Με τα πόμολα των ντουλαπιών που μασουλάει; Με τις κουρτίνες που τις έχει κάνει λουρίδες; Μα δεν υπάρχει γωνιά του σπιτιού που να μην κρύβεται κάποιος κίνδυνος.
Πωπω!!!
Πραγματικα τι μπορεις να κάνεις..... Αντε τις καρέκλες να τις αλλάξεις αλλα τα υπολοιπα;
Εχεις παρατηρήσει ομως αν έχει παρουσιάσει ποτε προβλήματα τέτοιου ειδους; Mπορει απλά να τα μασουλάει χωρις να τα καταπινει γιατι απο ολα αυτα που γράφεις θα χε δειξει κατι φαντάζομαι.. Τωρα τα καλώδια δεν ξέρω νομιζω καπου πρέπει να έχει το φόρουμ συμβουλές για αυτο...
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Gatoplikti έγραψε: Πωπω!!!
Πραγματικα τι μπορεις να κάνεις..... Αντε τις καρέκλες να τις αλλάξεις αλλα τα υπολοιπα;
Εχεις παρατηρήσει ομως αν έχει παρουσιάσει ποτε προβλήματα τέτοιου ειδους; Mπορει απλά να τα μασουλάει χωρις να τα καταπινει γιατι απο ολα αυτα που γράφεις θα χε δειξει κατι φαντάζομαι.. Τωρα τα καλώδια δεν ξέρω νομιζω καπου πρέπει να έχει το φόρουμ συμβουλές για αυτο...
Tίποτα δεν μπορώ να κάνω Αθανασία μου, τρία χρόνια άνεργη εγώ ξέρω πως μπορώ και τους αγοράζω ακόμα τις τροφές τους, την άμμο τους και τα καρδιοφάρμακα του Μπάμπου που είναι και πανάκριβα. 'Άσε εμβόλια, χάπια αντιπαρασιτικά, γιατρούς κάθε τρεις και λίγο γιατί είμαι και χέστρ@. Σιγά να μην αλλάξω καρέκλες, τον κυνηγάω όταν τον πετύχω αλλά είναι ύπουλος ο παπαρίλος! Ευτυχώς δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ θέμα, αλλά μ' αυτά που διαβάζω τρέμουν τα φυλλοκάρδια μου. Πάντως για τα καλώδια, ακολούθησα τη συμβουλή φίλων (δεν θυμάμαι ποιος) από το γατόσπιτο και τα έτριψα με λεμονόκουπα, αυτά που συνήθιζε να μασουλάει πιο συχνά. Νομίζω πως έπιασε προς το παρόν!
Τι να πω μακάρι να μην πάθαιναν ποτέ τίποτα κι εμείς να μπορούσαμε να είμαστε λίγο ήσυχες και χαλαρές!
calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
Μπράβο Νιντζάκι μου! Είσαι πολύ σκληρό καρύδι! Όλο και καλύτερα εύχομαι!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
calliope g. έγραψε:Gatoplikti έγραψε: Πωπω!!!
Tίποτα δεν μπορώ να κάνω Αθανασία μου, τρία χρόνια άνεργη εγώ ξέρω πως μπορώ και τους αγοράζω ακόμα τις τροφές τους, την άμμο τους και τα καρδιοφάρμακα του Μπάμπου που είναι και πανάκριβα. 'Άσε εμβόλια, χάπια αντιπαρασιτικά, γιατρούς κάθε τρεις και λίγο γιατί είμαι και χέστρ@. Σιγά να μην αλλάξω καρέκλες, τον κυνηγάω όταν τον πετύχω αλλά είναι ύπουλος ο παπαρίλος! Ευτυχώς δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ θέμα, αλλά μ' αυτά που διαβάζω τρέμουν τα φυλλοκάρδια μου. Πάντως για τα καλώδια, ακολούθησα τη συμβουλή φίλων (δεν θυμάμαι ποιος) από το γατόσπιτο και τα έτριψα με λεμονόκουπα, αυτά που συνήθιζε να μασουλάει πιο συχνά. Νομίζω πως έπιασε προς το παρόν!
Τι να πω μακάρι να μην πάθαιναν ποτέ τίποτα κι εμείς να μπορούσαμε να είμαστε λίγο ήσυχες και χαλαρές!
Πως ειναι το νιντζάκι;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Τα νέα μας!
Το Νιντζάκι γενικά πάει καλύτερα! Πάει τουαλέτα 2 φορές την ημέρα, τρώει λίγο μόνη της παράλληλα με το τάισμα και έχει κερδίσει λίγο βάρος. Εχει κάνει κανα 2 φορές εμετό, μόνο σάλια, αλλά μετά έτρεξε στο φαί. Είναι ζωηρή, παραπονιέται και αντιδρά πλέον! Εχθές σταματήσαμε και τα φάρμακα! Οι αιματολογικές ήταν σούπερ και ο αιματοκρίτης ανέβηκε 9 μονάδες! Το μονο που μας ανησυχει πολύ είναι ότι έχει αρχίσει να παρουσιάζει αστάθεια. Περιμένουμε τις εξετάσεις απο Αθήνα την Τρίτη για να δούμε. Εύχομαι να μην είναι αυτό που νομίζουμε.
Το Νιντζάκι γενικά πάει καλύτερα! Πάει τουαλέτα 2 φορές την ημέρα, τρώει λίγο μόνη της παράλληλα με το τάισμα και έχει κερδίσει λίγο βάρος. Εχει κάνει κανα 2 φορές εμετό, μόνο σάλια, αλλά μετά έτρεξε στο φαί. Είναι ζωηρή, παραπονιέται και αντιδρά πλέον! Εχθές σταματήσαμε και τα φάρμακα! Οι αιματολογικές ήταν σούπερ και ο αιματοκρίτης ανέβηκε 9 μονάδες! Το μονο που μας ανησυχει πολύ είναι ότι έχει αρχίσει να παρουσιάζει αστάθεια. Περιμένουμε τις εξετάσεις απο Αθήνα την Τρίτη για να δούμε. Εύχομαι να μην είναι αυτό που νομίζουμε.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Update
Πάμε καλά! Αν εξαιρεσουμε κάτι εμετούληδες λόγω ζαλαδας και λαιμαργίας, πάμε πολύ καλά! Οι εξετάσεις μας βγήκαν πολύ καλές, οι βιοχημικές και οι αιματολογικές και η εξέταση για FIP αρνητική. Πυρετό δεν κάνουμε, τουαλέτα πάμε καθημερινά, πίνουμε νεράκι και τρώμε i/d και απο εβδομάδα θα ξεκινήσουμε και ξηρά. Φαρμακα μόνο primperan για την ναυτία που της προκαλει η ασταθεια. Η αστάθεια οφείλεται σε ένα σύνδρομο που λέγεται "Σύνδρομο παρεγκεφαλίδας" (Vestibular). Aυτό το παθαίνουν γάτες μιας κάποιας ηλικίας (από 12 και πάνω) και μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη βιταμίνης B1, αναιμία, FIP, καρκίνο, λευχαιμία κτλ. Αλλά υπάρχει και μια άλλη μορφή, το Ιδιοπαθές, πιο σπάνιο... Του οποιου τα βαριά συμπτώματα κρατάνε 4-5 μέρες και η γατα συνερχεται μέσα σε 3 εβδομαδες πλήρως. Μαντέψτε ποιο είχαμε!!! Η Νίντζα Ρίχτερ λοιπόν, 5 μερές μετά, δεν παραπατάει πλέον απλά έχει μια ελαφριά κίνηση στο κεφάλι... Και προσέχουμε το φαγητό μας να είναι λίγο και πολλές φορές για να μην κάνει εμετό! Αυτά!!!! Σας αγαπάμε πολύ!
Πάμε καλά! Αν εξαιρεσουμε κάτι εμετούληδες λόγω ζαλαδας και λαιμαργίας, πάμε πολύ καλά! Οι εξετάσεις μας βγήκαν πολύ καλές, οι βιοχημικές και οι αιματολογικές και η εξέταση για FIP αρνητική. Πυρετό δεν κάνουμε, τουαλέτα πάμε καθημερινά, πίνουμε νεράκι και τρώμε i/d και απο εβδομάδα θα ξεκινήσουμε και ξηρά. Φαρμακα μόνο primperan για την ναυτία που της προκαλει η ασταθεια. Η αστάθεια οφείλεται σε ένα σύνδρομο που λέγεται "Σύνδρομο παρεγκεφαλίδας" (Vestibular). Aυτό το παθαίνουν γάτες μιας κάποιας ηλικίας (από 12 και πάνω) και μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη βιταμίνης B1, αναιμία, FIP, καρκίνο, λευχαιμία κτλ. Αλλά υπάρχει και μια άλλη μορφή, το Ιδιοπαθές, πιο σπάνιο... Του οποιου τα βαριά συμπτώματα κρατάνε 4-5 μέρες και η γατα συνερχεται μέσα σε 3 εβδομαδες πλήρως. Μαντέψτε ποιο είχαμε!!! Η Νίντζα Ρίχτερ λοιπόν, 5 μερές μετά, δεν παραπατάει πλέον απλά έχει μια ελαφριά κίνηση στο κεφάλι... Και προσέχουμε το φαγητό μας να είναι λίγο και πολλές φορές για να μην κάνει εμετό! Αυτά!!!! Σας αγαπάμε πολύ!
άντε ντε....
astralel- Prime Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/08/2010
Mood :
α ρε νιντζάκι ηρωίδα !
-
Mood :
Μπράβο Νιντζάκι ..
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
9ψυχες αυτές οι γατες,μπραβο στο Νιντζακι!!!!!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Νιντζα ονομα και πραμα.......
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Κοπελλάρα μου εσύ!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Mood :
Μπράβο Νιντζάκι... Καλή και ταχεία ανάρρωση εύχομαι... ...!!!
Buddylove- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5-6 αδεσποτάκια με λατρεία στο Buddy μου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/07/2014
Μπράβο Νιντζάκι!!
Κι εμείς σας αγαπάμε πολύ!
Κι εμείς σας αγαπάμε πολύ!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Το Νιντζάκι σήμερα αποφάσισε να μας κάνει ένα δώρο!
Εκανε εμετούλη στις 7 το πρωί μια τριχόμπαλα με κλωστή... την ίδια κλωστή... το ίδιο χρώμα... Θα μας τρελάνει!
Σταματήσαμε τα φάρμακα για το στομάχι και τις ναυτίες, να δούμε πως θα πάει.. Η γιατρός της λέει πως είναι καινούρια.. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν στο στομάχι της σχεδόν 3 μήνες και να μην προχώρησε στο έντερο. Εγώ πάλι της είπα ότι αποκλείεται να είναι καινούρια, δεν υπάρχει πλέον κλωστή ούτε για δείγμα στο σπίτι...! Μου είπε λοιπόν ότι αυτό θα είναι πρωτοφανές αν συμβαίνει! Πφφφφφ... Από τέτοια άλλο τίποτα!
Εκανε εμετούλη στις 7 το πρωί μια τριχόμπαλα με κλωστή... την ίδια κλωστή... το ίδιο χρώμα... Θα μας τρελάνει!
Σταματήσαμε τα φάρμακα για το στομάχι και τις ναυτίες, να δούμε πως θα πάει.. Η γιατρός της λέει πως είναι καινούρια.. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν στο στομάχι της σχεδόν 3 μήνες και να μην προχώρησε στο έντερο. Εγώ πάλι της είπα ότι αποκλείεται να είναι καινούρια, δεν υπάρχει πλέον κλωστή ούτε για δείγμα στο σπίτι...! Μου είπε λοιπόν ότι αυτό θα είναι πρωτοφανές αν συμβαίνει! Πφφφφφ... Από τέτοια άλλο τίποτα!
Ελεος! τι κλωστη ήταν αυτη πια, που διατηρησε μεχρι και το χρωμα της 3 μηνες μεσα στο στομαχι... με τόσα οξέα που κυκλοφορουν εκει μέσα...???
..... απο που ψωνίζετε κλωστες να παρουμε κι εμεις...?
Περαστικά στην υπομονετική υπέροχη μαυρούλα..... θέλω πολυ να την δώ σε φωτό "after", ανεμελη σαν να μην συνεβη ποτε αυτο το σκηνικό...!!!!
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Ο χριστος και η παναγια πια!!
Πως ειναι δυνατον αυτο το πράγμα; Υπάρχει καμια περιπτωση να έχει κρύψει καπου κατι η μικρή; Aλλα μεσα στην αρώστεια της κιολας.....
Θα πρέπει να χε καταπιει το μισο καρούλι ένα πράγμα απο οτι καταλαβαινω.
Πως ειναι δυνατον αυτο το πράγμα; Υπάρχει καμια περιπτωση να έχει κρύψει καπου κατι η μικρή; Aλλα μεσα στην αρώστεια της κιολας.....
Θα πρέπει να χε καταπιει το μισο καρούλι ένα πράγμα απο οτι καταλαβαινω.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
εύχομαι να τελείωσαν τα βάσανα σας και είναι ένα κακό όνειρο όλα αυτά.
εύχομαι όταν περάσει αυτό το διαβολοκαλόκαιρο, να βρει ο χειμώνας γερά όλα τα γατούνια μας. γερά και γουργουριστά - εκτός από την δικιά μου, που θα μου ρίξει δύο φάπες έτσι να για συνέλθω....
εύχομαι όταν περάσει αυτό το διαβολοκαλόκαιρο, να βρει ο χειμώνας γερά όλα τα γατούνια μας. γερά και γουργουριστά - εκτός από την δικιά μου, που θα μου ρίξει δύο φάπες έτσι να για συνέλθω....
astralel- Prime Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/08/2010
Mood :
Παιδιά όσο περνάνε οι μέρες, έχει αυξηθεί η ορεξή της για φαγητό, παιχνίδι, δεν έχει ξανακάνει εμετό και είναι πιο ευδιάθετη απο ποτέ!
Αυτή η κλωστή είναι σιγουρα παλιά, σήκωσα το σπίτι όλο μηπως και κάτι μου είχε ξεφύγει. Τίποτα! Σαν να της έφυγε ένα βάρος, έφυγαν οι ναυτίες εντελώς, χωρίς την παραμικρή φαρμακευτική αγωγή! Έχω αρχίσει να χαίρομαι! Την βλέπω να επιστρέφει! Με περιμένει στην πόρτα, μου νιαουρίζει με τον δικό της τρόπο, είναι όλο αγάπες και πάνω από όλα έχει αρχίσει να παίζει!!!
Αυτή η κλωστή είναι σιγουρα παλιά, σήκωσα το σπίτι όλο μηπως και κάτι μου είχε ξεφύγει. Τίποτα! Σαν να της έφυγε ένα βάρος, έφυγαν οι ναυτίες εντελώς, χωρίς την παραμικρή φαρμακευτική αγωγή! Έχω αρχίσει να χαίρομαι! Την βλέπω να επιστρέφει! Με περιμένει στην πόρτα, μου νιαουρίζει με τον δικό της τρόπο, είναι όλο αγάπες και πάνω από όλα έχει αρχίσει να παίζει!!!
-
Mood :
τέλεια τα νέα σας!!! φιλιά πολλά στο κοριτσάκι σου!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Mood :
Μπράβο Νιντζάκι!!!!!!!!!!!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 5 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios