Η Κυβέλη σπίτι θέλει... / Χαρίζεται υπέροχο μωράκι.. *Υιοθετήθηκε*
+17
kouix
f.m123
ZIZIKOS
thanoschris1
alex..niaou
Φανούλα
Ελίτσα
LAROGATA
Dreamer
tinkaki
Ηρακλένια
kat-cats
moukelis
tsili
koneko
marina289
houlieta
21 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 5
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Η Κυβέλη σπίτι θέλει... / Χαρίζεται υπέροχο μωράκι.. *Υιοθετήθηκε*
Σήμερα το πρωι η αδελφή μου με φώναξε να βγω έξω γιατι μου είχε φερει δώρο μια γάτα..
Εγω υπέθεσα ότι θα ήταν κάποιος ποντικός...
Μπα...
Μια μαυρη γατούλα (η Τρελή, έτσι την λέμε) που έρχεται και τρωει που και που στην αυλή μας, μου έφερε ένα μωράκι...
Μου το άφησε στην πόρτα μου (έχουμε δυο εισόδους, στην δική μου το έφερε, ήξερε αυτή)..
Ενα μικρό κοριτσάκι, περίπου 40 ημερών.. Λιγο πάνω, λίγο κάτω...
Το ένα της ματάκι ήταν τελείως κλειστό και ανησυχησα πολύ, αλλά το καθαρισα με λίγο χαμομήλι και υπάρχει ματάκι, αυριο θα πάμε στον γιατρό να μάθουμε τι ακριβώς πρέπει να δώσουμε/βάλουμε στο ματάκι...
Στο μεταξύ έδωσα Banminth και την ξεκίνησα Vibramicyn, ο γιατρός είπε να ξεκινήσω από σήμερα...
H μικρή ψάχνει σπίτι..
Είναι μια πανέμορφη λευκή calico γατούλα αλλά με "ξεβαμμένα" χρωματα (dilute), κάθεται να την χαϊδεψω και γυρίζει και την κοιλίτσα της ενώ προσπαθεί να γουργουρίσει. Είναι τρυφερό μωρο, πιστεύω ότι η γάτα που μου το έφερε το είχε κοντά σε ανθρώπους (δλδ το ζωο πρέπει να ζει σε καποια αυλή, αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισε να έρθει σε εμένα με το μωρό της)...
Μπορεί να μην της φαίνεται πόσο όμορφη είναι, αλλά σε μια εβδομάδα πιστεύω θα ξετυλιχτεί η ομορφιά της..
Είναι ένα ιδιαίτερο μικρό και ελπίζω να βρεθεί ένα σπίτι για αυτην, το να ζει στην αυλή μας δεν είναι εγγύηση για τίποτα, δυστυχώς η ζωή των γάτων του δρόμου είναι δραματικά σύντομη..
Αν ψάχνεται ένα όμορφο και γλυκό κοριτσάκι, η Κυβέλη νομίζω θα σας αποζημιώσει στο απόλυτο...
Στο μεταξύ θα σας την δείχνω όσο πιο συχνα μπορώ για να την λιγουρεύεστε!..
Η Κυβέλη...
Η μαμά της είναι η μαυρη γατούλα δίπλα της και εφόσον αποφάσισε να έρθει μόνιμα στην αυλή μου με το μωρό της, σύντομα θα στειρωθεί.. Λίγο να ξεπεταχτεί το μπεμπάκι της και να γίνει και αυτή καλά, νομίζω φτερνίζεται...
Θα με βρείτε εδώ φυσικά καθώς και: email: maria_houlio@yahoo.gr - τηλ: 697 77 47 012
Εγω υπέθεσα ότι θα ήταν κάποιος ποντικός...
Μπα...
Μια μαυρη γατούλα (η Τρελή, έτσι την λέμε) που έρχεται και τρωει που και που στην αυλή μας, μου έφερε ένα μωράκι...
Μου το άφησε στην πόρτα μου (έχουμε δυο εισόδους, στην δική μου το έφερε, ήξερε αυτή)..
Ενα μικρό κοριτσάκι, περίπου 40 ημερών.. Λιγο πάνω, λίγο κάτω...
Το ένα της ματάκι ήταν τελείως κλειστό και ανησυχησα πολύ, αλλά το καθαρισα με λίγο χαμομήλι και υπάρχει ματάκι, αυριο θα πάμε στον γιατρό να μάθουμε τι ακριβώς πρέπει να δώσουμε/βάλουμε στο ματάκι...
Στο μεταξύ έδωσα Banminth και την ξεκίνησα Vibramicyn, ο γιατρός είπε να ξεκινήσω από σήμερα...
H μικρή ψάχνει σπίτι..
Είναι μια πανέμορφη λευκή calico γατούλα αλλά με "ξεβαμμένα" χρωματα (dilute), κάθεται να την χαϊδεψω και γυρίζει και την κοιλίτσα της ενώ προσπαθεί να γουργουρίσει. Είναι τρυφερό μωρο, πιστεύω ότι η γάτα που μου το έφερε το είχε κοντά σε ανθρώπους (δλδ το ζωο πρέπει να ζει σε καποια αυλή, αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισε να έρθει σε εμένα με το μωρό της)...
Μπορεί να μην της φαίνεται πόσο όμορφη είναι, αλλά σε μια εβδομάδα πιστεύω θα ξετυλιχτεί η ομορφιά της..
Είναι ένα ιδιαίτερο μικρό και ελπίζω να βρεθεί ένα σπίτι για αυτην, το να ζει στην αυλή μας δεν είναι εγγύηση για τίποτα, δυστυχώς η ζωή των γάτων του δρόμου είναι δραματικά σύντομη..
Αν ψάχνεται ένα όμορφο και γλυκό κοριτσάκι, η Κυβέλη νομίζω θα σας αποζημιώσει στο απόλυτο...
Στο μεταξύ θα σας την δείχνω όσο πιο συχνα μπορώ για να την λιγουρεύεστε!..
Η Κυβέλη...
Η μαμά της είναι η μαυρη γατούλα δίπλα της και εφόσον αποφάσισε να έρθει μόνιμα στην αυλή μου με το μωρό της, σύντομα θα στειρωθεί.. Λίγο να ξεπεταχτεί το μπεμπάκι της και να γίνει και αυτή καλά, νομίζω φτερνίζεται...
Θα με βρείτε εδώ φυσικά καθώς και: email: maria_houlio@yahoo.gr - τηλ: 697 77 47 012
Απ: Η Κυβέλη σπίτι θέλει... / Χαρίζεται υπέροχο μωράκι.. *Υιοθετήθηκε*
Ωωω, νέες αφίξεις;;
Πολύ όμορφη η Κυβέλη και καλή τύχη να έχει!
Στο ματάκι της βάζεις τίποτα;;
Πολύ όμορφη η Κυβέλη και καλή τύχη να έχει!
Στο ματάκι της βάζεις τίποτα;;
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Ο γιατρός είπε όχι, να την πάω να την δει για να της κάνει τεστ (ρίχνει ένα υγρό στα μάτια που αλλάζει χρώμα) και να δούμε αν χρειάζεται απλά tobrex ή tobratex και αλοιφή..
Γενικώς, μου απαγορεύει ρητα να βάζω πραγματα στα μάτια (ενώ με το vibramicyn δεν έχει πρόβλημα)...
Αυριο φάρμακο...
Για σήμερα μου είπε να της το καθαρίζω ανά 4-5 ώρες με χαμομήλι..
Αυτό κάνω, για αυτό και είναι κάπως ανοιχτό..
Το πρωί ήταν γεμάτο τσίμπλες το ματάκι της και κλειστό...
Ομορφούλα δεν είναι;
Γενικώς, μου απαγορεύει ρητα να βάζω πραγματα στα μάτια (ενώ με το vibramicyn δεν έχει πρόβλημα)...
Αυριο φάρμακο...
Για σήμερα μου είπε να της το καθαρίζω ανά 4-5 ώρες με χαμομήλι..
Αυτό κάνω, για αυτό και είναι κάπως ανοιχτό..
Το πρωί ήταν γεμάτο τσίμπλες το ματάκι της και κλειστό...
Ομορφούλα δεν είναι;
Tι ομορφο κοριτσακι! Επιπεφυκιτιδα το κοβω να εχει, οποτε μαλλον το ματακι της ειναι μια χαρα και θα γινει θεα
Φυσικα απο οτι φαινεται (απο το κοκκαλο) και αυτο το καλικο μωρο εχει μια κλιση με γκουρμε φαγητα και σιγουρα θα λατρευει την ωμη διατροφη
Φυσικα απο οτι φαινεται (απο το κοκκαλο) και αυτο το καλικο μωρο εχει μια κλιση με γκουρμε φαγητα και σιγουρα θα λατρευει την ωμη διατροφη
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Της το έφερε η μαμά της το κόκκαλο!
Είπα να της το πάρω, αλλά μου άπλωσε απειλητικά το "τεράστιο" πόδι και τα νύχια της (γρυλίζοντας) και αποφάσισα να την αφήσω να το χαρεί...
Είπα να της το πάρω, αλλά μου άπλωσε απειλητικά το "τεράστιο" πόδι και τα νύχια της (γρυλίζοντας) και αποφάσισα να την αφήσω να το χαρεί...
Ναι, είναι πολύ όμορφη! Με την φροντίδα σου θα λάμψει!
-
Mood :
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Θα λάμψει και θα γίνει πανέμορφο κοριτσάκι!!!! καλή τύχη στο μωράκι!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Πανέμορφη! Καλή τύχη να έχει!!
- Σπόιλερ:
- (αχ)
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Πω πω είναι πάρα πολύ όμορφο το μωρό και τα χρώματα είναι ιδιαίτερα. Εύχομαι περαστικά και γρήγορα στη νέα οικογένεια! Επίσης, μπράβο σας που νοιαστήκατε για τα γατούνια!
tinkaki- Prime Cat
-
Τόπος : αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1 και μοναδικό μέσα στο σπίτι και πολλά απ'έξω
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη-καλοκαίρι και όποτε βγαίνει ο ήλιος
Motto : keep calm and smile like a Cheshir cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/05/2013
Mood :
Αχ, βρε Μαρία, αχ! Μια κούκλα η Κυβέλη και μέρα με τη μέρα θα γίνεται ακόμα πιο όμορφη! Καλή τύχη να έχει!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Σας ευχαριστω πολύ κορίτσια!.. Να 'στε καλά και μακάρι να πιάσουν οι ευχές σας!
Μολις γυρίσαμε από τον κτηνίατρο, η μικρούλα γενικά ειναι πολύ καλά, για το ματάκι θα αρχίσουμε tobrex και zovirax γιατί ο γιατρός θεωρεί πιθανό να έχει ερπητοϊό..
Πάντως είναι σε περίφημη κατάσταση, ζωηρότατη, ετοιμοπόλεμη και εντυπωσιακή, τόσο ο γιατρός όσο και μια κυρία που περίμενε εκεί ξετρελάθηκαν με την ομορφιά της (και ο γιατρός μας είναι σκυλοφαν, δύσκολα εντυπωσιάζεται με γάτα..)...
Μόνο το ματάκι της την ταλαιπωρεί, φυσικά θα συνεχίσουμε και vibramicyn και σε 15 μέρες θα τα έχουμε ξεπεράσει ολα!..
Αποπαρασιτωθηκε και η μαμά της σήμερα μέσα-εξω...
Ελπίζω να μην απομακρυνθούν από την αυλή και όλα να πάνε καλά και να είναι τυχερά γιατί δυστυχώς, ποτέ δεν ξέρει κανείς...
Οσοι μπορείτε κοινοποιήστε!
Μολις γυρίσαμε από τον κτηνίατρο, η μικρούλα γενικά ειναι πολύ καλά, για το ματάκι θα αρχίσουμε tobrex και zovirax γιατί ο γιατρός θεωρεί πιθανό να έχει ερπητοϊό..
Πάντως είναι σε περίφημη κατάσταση, ζωηρότατη, ετοιμοπόλεμη και εντυπωσιακή, τόσο ο γιατρός όσο και μια κυρία που περίμενε εκεί ξετρελάθηκαν με την ομορφιά της (και ο γιατρός μας είναι σκυλοφαν, δύσκολα εντυπωσιάζεται με γάτα..)...
Μόνο το ματάκι της την ταλαιπωρεί, φυσικά θα συνεχίσουμε και vibramicyn και σε 15 μέρες θα τα έχουμε ξεπεράσει ολα!..
Αποπαρασιτωθηκε και η μαμά της σήμερα μέσα-εξω...
Ελπίζω να μην απομακρυνθούν από την αυλή και όλα να πάνε καλά και να είναι τυχερά γιατί δυστυχώς, ποτέ δεν ξέρει κανείς...
Οσοι μπορείτε κοινοποιήστε!
Ξέχασα να σας πω ότι έχω ανεβάσει και μια μικροαγγελία στο fb, αν μπορείτε κάποιοι την μοιράζεστε με τον υπόλοιπο πλανήτη..
Το Σάββατοκύριακο θα οργανωθώ καλύτερα, με άλμπουμ, θα έχει ομορφύνει και η κυρά..
Σήμερα με απειλεί κιόλας όταν με βλέπει ξαφνικά!...
Εδώ μια φωτογραφία...
Το Σάββατοκύριακο θα οργανωθώ καλύτερα, με άλμπουμ, θα έχει ομορφύνει και η κυρά..
Εδώ μια φωτογραφία...
κουκλα η Κυβελη,περαστικα της και καλή τυχη.Τι κακο ειναι αυτο με τα γατομωρα αυτη την εποχη,σημερα στην πυλωτη μας ειχα δυο φρεσκοαφιχθεντα μικρα 2 μηνων ,ταλαιπωρα και καχεκτικα.Τους εβαλα κροκετες και νερο στο πιατακι που ταιζω την αδεσποτουλα της γειτονιας και επεσαν με τα μουτρα.Αλλα οι "καλοι"μου γειτονες εσπευσαν μολις τα ειδαν να πεταξουν τα μπολακια στα σκουπιδια
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
houlieta έγραψε:Ξέχασα να σας πω ότι έχω ανεβάσει και μια μικροαγγελία στο fb, αν μπορείτε κάποιοι την μοιράζεστε με τον υπόλοιπο πλανήτη..
Εδώ μια φωτογραφία...
το σκασμένο!
Ντάξει, με έχεις βάλει στην πρίζα με αυτή τη μικρή!
Να σου δώσω το μέιλ του Δ. να του στείλεις μέιλ να πει και αυτός το οκ;
-
Mood :
Γιατι, υπάρχει περίπτωση να πει όχι ο Δ.;
Αυτην την μικρή, δεν θα θέλει να την δώσει!..
Σε το λέω!...
Αυτην την μικρή, δεν θα θέλει να την δώσει!..
Σε το λέω!...
Υπάρχει περίπτωση να πει όχι (στην αρχή)
Γιατί είμαστε σε φάση υπέρβασης ορίου και τα μικρά θέλουν ενασχόληση. Και ο Δ υπερβολικός όπως πάντα μόνο που δεν τα βυζαίνει ανα 3ωρο
Άσχετα που με το που δώσαμε τη Ροζαλία είδαμε ένα μικρό φουντωτό ασπρόμαυρο και προσπαθούσαμε να το πιάσουμε!
Είχαμε και εύκαιρη γατοφόρο βλέπεις...
Δεν ξέρω πώς να του το σερβίρω. Αυτό είναι μόνο το θέμα.
Κάτσε, να κάνω κοπυ πειστ την αγγελία και να του τη στείλω!
Γιατί είμαστε σε φάση υπέρβασης ορίου και τα μικρά θέλουν ενασχόληση. Και ο Δ υπερβολικός όπως πάντα μόνο που δεν τα βυζαίνει ανα 3ωρο
Άσχετα που με το που δώσαμε τη Ροζαλία είδαμε ένα μικρό φουντωτό ασπρόμαυρο και προσπαθούσαμε να το πιάσουμε!
-
Mood :
Πανέμορφο το μωρό!!! Χίλια μπράβο που τα φροντίζετε
Ελίτσα- Kitten
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 6
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/05/2014
marina289 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να πει όχι (στην αρχή)
Αυτό θα μπορούσα να το κάνω εικόνα στο μυαλό μου!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Καλημέρα!!!
Το υπέροχο Κυβελάκι κάθε μέρα είναι και πιο όμορφο, σήμερα ή αυριο θα σας την δείξω πάλι, να δείτε πόσο ομόρφυνε αυτές τις μέρες!..
Επίσης να σας πω ότι ξέρει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα της, είχα γεμίσει ένα μπωλ με κροκέτες για να φάνε οι υπόλοιπες γάτες που έρχονται στην αυλή (η Κυβέλη, η μαμά της και ο Μερκούρης που είναι πιο σταθεροί τρώνε ότι και τα μέσα) και η μικρή πήγε και έκανε εκεί τα κακά της!..
Το υπέροχο Κυβελάκι κάθε μέρα είναι και πιο όμορφο, σήμερα ή αυριο θα σας την δείξω πάλι, να δείτε πόσο ομόρφυνε αυτές τις μέρες!..
Επίσης να σας πω ότι ξέρει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα της, είχα γεμίσει ένα μπωλ με κροκέτες για να φάνε οι υπόλοιπες γάτες που έρχονται στην αυλή (η Κυβέλη, η μαμά της και ο Μερκούρης που είναι πιο σταθεροί τρώνε ότι και τα μέσα) και η μικρή πήγε και έκανε εκεί τα κακά της!..
σλουρπ!
τη λιγουρεύομαι αυτή τη σκατούλα!
τη λιγουρεύομαι αυτή τη σκατούλα!
-
Mood :
houlieta έγραψε:Καλημέρα!!!
Μεχρι και η μικρη καταλαβε οτι οι κροκετες ειναι αχυρο
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
αχου το κουκλακι! μαρακι, βιπραμισιν γιατι της δινεις; αντιβιωση δεν είναι ;
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
koneko έγραψε:houlieta έγραψε:Καλημέρα!!!
Μεχρι και η μικρη καταλαβε οτι οι κροκετες ειναι αχυρο
Ναι, αλλά με αυτό το άχυρο τρέφονται τα αγελαδάκια της γειτονιάς, μην την ενθαρρύνεις!...
Φανή, η μικρή όταν ήρθε είχε ένα κλειστό ματάκι και φτερνιζόταν, ο γιατρός που την εξέτασε είδε και εκκρίματα - μυξούλες - όταν της καθάρισε το πρόσωπο, είχε και ψύλλους η μικρή...Φανούλα έγραψε:αχου το κουκλακι! μαρακι, βιπραμισιν γιατι της δινεις; αντιβιωση δεν είναι ;
Το vibramicyn είναι αναγκαίο..
Για δείτε μας, αλλάξαμε καθόλου;
Δεν είμαστε πιο όμορφες;
Μόλις 6 μέρες μετά και το μικρό μου άρχισε να ανθίζει!..
Ποιος θα την πάρει ρε παιδιά αυτήν την κουκλάρα;
Σε λίγο έρχονται κι άλλες φωτογραφίες της μπέμπας μου, αναμείνατε!
Δεν είμαστε πιο όμορφες;
είναι πολύ λαχταριστό κοριτσούδι!
αναμένουμε!
αναμένουμε!
-
Mood :
α,το ματακια ειναι σαφεστατα βελτιωμενο!!!! κουκλιτσα η μπεμπα!!!
κανατε κ μπανακι??
κανατε κ μπανακι??
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
ανοιξε σχεδον το ματακι της
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
τι κοριτσαροςhoulieta έγραψε:Για δείτε μας, αλλάξαμε καθόλου;
Δεν είμαστε πιο όμορφες;
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
Ακολουθεί φωτογραφικό παραλήρημα!...
Η μικρή είναι ένα πολύ γλυκό και παιχνιδιάρικο γατακι! Και πολύ έξυπνο!..
Ηδη έχει μάθει το κόλπα της αυλής, ξέρει ότι την προσέχω και την ταϊζω και με υποδέχεται, μέχρι και το μηχανάκι γνωρίζει και βγάζει το μουτράκι της στην άκρη της σκάλας..
Ελπίζω πραγματικά να βρεθεί σύντομα ένα σπίτι για αυτήν, δεν θέλω να της συμβεί κανένα κακό και δυστυχώς, η τύχη της αδέσποτης ζωής δεν είναι και πολύ μεγάλη...
Τρώει ήδη κονσέρβα και είναι πολύ φαγανή γενικώς!..
Και σας το λέω να το ξέρετε, από κοντά είναι πιο όμορφη!
Αλεξ ναι, το ματάκι είναι ήδη πολύ καλύτερα!
Ευτυχώς!
Οσο για το μπάνιο, όχι, δεν την έκανα.. Την καθαρισα μόνο με βρεγμένο πανάκι και κάθε μερα καθαρίζουμε το προσωπάκι με χλιαρό νερο (για να βάλουμε tobrex)..
Η μικρή είναι ένα πολύ γλυκό και παιχνιδιάρικο γατακι! Και πολύ έξυπνο!..
Ηδη έχει μάθει το κόλπα της αυλής, ξέρει ότι την προσέχω και την ταϊζω και με υποδέχεται, μέχρι και το μηχανάκι γνωρίζει και βγάζει το μουτράκι της στην άκρη της σκάλας..
Ελπίζω πραγματικά να βρεθεί σύντομα ένα σπίτι για αυτήν, δεν θέλω να της συμβεί κανένα κακό και δυστυχώς, η τύχη της αδέσποτης ζωής δεν είναι και πολύ μεγάλη...
Τρώει ήδη κονσέρβα και είναι πολύ φαγανή γενικώς!..
Και σας το λέω να το ξέρετε, από κοντά είναι πιο όμορφη!
- Σπόιλερ:
Λοιπόν...
Αυτη είναι μια φωτογραφία "δωρο" γιατί ειναι πολύ αστείο αυτό που κάνει!..
Τωρα που βγήκα να την δω και να της βάλω tobrex είχε κάνει πάλι την ανάγκη της μέσα στις κροκέτες!
Είναι τόσο χαριτωμένη!...
Αλεξ ναι, το ματάκι είναι ήδη πολύ καλύτερα!
Ευτυχώς!
Οσο για το μπάνιο, όχι, δεν την έκανα.. Την καθαρισα μόνο με βρεγμένο πανάκι και κάθε μερα καθαρίζουμε το προσωπάκι με χλιαρό νερο (για να βάλουμε tobrex)..
φοβερή είναι ρε συ!! Απίθανη!!
-
Mood :
Θα κάψει καρδιές η τσαμπερδόνα!! ΄Ηδη φαίνεται η ομορφιά της.
Καλότυχο να είναι και αυτό και να βρεθούν γρήγορα οι γατογονείς που θα το αγκαλιάσουν!!
Καλότυχο να είναι και αυτό και να βρεθούν γρήγορα οι γατογονείς που θα το αγκαλιάσουν!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Η εικονα στο spoiler μου αρεσε ακομα περισσοτερο! Η μικρη ειναι γεννημενη για να τρεφεται με ωμη τροφη Ειναι η χαρα του καθε b.a.r.fer Φανταζομαι πως αν δει ωμο κρεας θα γρυλλιζει απο την χαρα της οπως η δικια μου Τελικα τα τριχρωμα εχουν Χαρακτηρα!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Δεν έχω δοκιμάσει να της δώσω κάτι ωμό, κονσέρβες πάντως τρωει με χαρά (ενω κροκέτα δεν εχει φάει, ούτε την GO! που της έβαλα σήμερα, επειδή είναι πιο μικρή σε μέγεθος)...
Και εμένα μου άρεσε η φωτο στο spoiler, κυρίως γιατί μια εβδομάδα που είναι εδώ η μικρή δεν εχω δει ποτέ διάρροια και αυτό είναι πάντα κάτι καλό!
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» χαριζεται υπεροχο γατακι!- ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Ενα υπέροχο και άφοβο μουτράκι ψάχνει σπίτι. Υιοθετήθηκε....
» φουντωτο μωρακι μοναχουλι.. - Υιοθετήθηκε!
» ΜΩΡΑΚΙ (ΔΕΝ) ΖΗΤΑΕΙ (ΠΙΑ) ΣΠΙΤΙ!
» Δινεται για υιοθεσια αυτο το υπεροχο πλασμα! Υιοθετήθηκε!!!
» Ενα υπέροχο και άφοβο μουτράκι ψάχνει σπίτι. Υιοθετήθηκε....
» φουντωτο μωρακι μοναχουλι.. - Υιοθετήθηκε!
» ΜΩΡΑΚΙ (ΔΕΝ) ΖΗΤΑΕΙ (ΠΙΑ) ΣΠΙΤΙ!
» Δινεται για υιοθεσια αυτο το υπεροχο πλασμα! Υιοθετήθηκε!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τρι Σεπ 03, 2024 9:22 pm από xnoudoto_teras
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
Πεμ Αυγ 24, 2023 9:09 pm από belezza