Χαρίζονται γατο-μορφίτσες, γατ-ομορφίτσες!
+15
kat-cats
Τζούλι το Κατσούλι
alex..niaou
thanoschris1
ZIZIKOS
kouix
tsili
Dreamer
houlieta
LAROGATA
kassy84
vaso
FROGK
Ηρακλένια
marina289
19 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 4 από 6
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Χαρίζονται γατο-μορφίτσες, γατ-ομορφίτσες!
Πεθαίνω για το πανθηράκι!
Δε νομίζω ότι υπάρχουν πιο εντυπωσιακά γατιά από τα μαύρα.
Μαρίνα, όντως αδικούνται στις φωτό τα μαυράκια.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Ηρακλής grr έγραψε:Α ούτε κι εγώ σιχαίνομαι... Μία εξέταση κοπράνων ίσως να είναι η πιο σωστή κίνηση. Καλή όρεξη!
Δεν το βρήκα το ντεξτεράκι. Θα ξαναπάω σήμερα, μπας και...ZIZIKOS έγραψε:marina289 έγραψε:[
υγ βλάσσης εξαφανισμένος...
τί κρίμα...μα τί κρίμα...τόσο όμορφο και τόσο ήμερο γατάκι...
θα ξαναπάω εννοείται, αλλά στενοχωρήθηκα που δεν τον είδα.
Αν τον βρείς βάλε φωτο να τον δούμε (ντεξτεράκι γατί μούρλια...............) Είναι ήδη καπαρωμένος ??????????
Α και βάλε και Αλίκη ανφάς.
Αντε....... περιμένουμε
Ελα ΓΚΑΣΤΟΝΕ δούλευε και μην κοιμάσαι. Έχεις ακόμα πολύ χ.... μο..
Αλικάκι θα σας βάλω! Είναι καταπληκτική, τσαχπίνα , ναζιάρα και υπέροχη!
Νομίζω πάμε καλύτερα
Και νομίζω ότι ο Γκαστόνε έριξε και σ'αυτή ένα
θα σας ενημερώσω!
Γουστάρεις ζαβοκαταστάσεις εσύ!Mary-Fish έγραψε:Ρε συ Μαρίνα δε σου κάνω πλάκα, τα χάζευα και ήμουν έτοιμη για το εμοτικον που λιποθυμάει γι αυτά τα δύο μόνο πριν καν διαβάσω το ροζ.. Για να μη λες ότι επιλέγω μόνο τα ζαβά και ζωηρά. Με τραβάνε πριν καν τα γνωρίσω.marina289 έγραψε:Είναι πολύ όμορφα γατάκια συμπεθέρα!houlieta έγραψε:Ο Μάξιμος είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ, σχεδόν ζηλεύω που δεν θα τον έχω εγω!...
Τελικά το έχει το όνομα!
Θα είναι σιελοτέτοιος και τιγρέ, δλδ ο απόλυτος κούκλος!..
Γκρινιάρη τον κόβω βεβαια..
Όχι, δεν είναι γκρινιάρης, είναι όλα τους καλόβολα και μαλθακά (εκτός πανθηράκου και τιγράκου μόνο όταν πεινάνε, που παίζουν μεταξύ τους τρελά μπουνίδια)
Απλώς για τις φωτογραφίες τα βγάζω στο μπαλκόνι , και αναστατώνονται που τα πάω σε άλλο χώρο και γκρινιάζουν.
Όχι μόνο δεν είναι γκρινιάρικα, αλλά είναι μαλακουέρδικα μέχρι τρελού λιωσίματος!
Μη μου δείξετε μικρό Ντεξτεράκι....Θα με μαζεύετε. Αντε να βρεθεί
Μωρέ, μόνο στο φαγητό γκαζώνουν αυτά τα δύο. Κατα τ'άλλα είναι πολύ βούτυρα όλα τους....
Το ντεξτερίνι ήταν υπέροχο. Κρίμα που δεν το βρήκα. Του έχω σίγουρο σπιτάκι...κρίμα
otz έγραψε:Πεθαίνω για το πανθηράκι!
Τις τελευταίες μέρες λιώνω για Σείριο!
(αλλάζω γούστα κάθε 2-3 μέρες)
Οκ ο Ρήγας είναι ο καρακούκλαρος της γέννας, δεν χωράει αμφιβολία. Θα γίνει θεσπέσιος.
Ο Μάξιμος είναι Ρήγας στο πιο κοντότριχο και στο λιγότερο στρουμπουλό.
Ο Αστέριος είναι πολύ γλυκόφατσας και ο πιο διστακτικός απ'όλα
Και ο άλλος , το παλιοπανθηρόνι, είναι απίστευτος μωρέ... τί φατσούλι είναι αυτό!
Και ναι, νομίζω θα γίνει μακρύτριχος, γαμώ τα γουναρικάκια έχει.
τα αγαπώ μωλέ-μωλέεε!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
marina289 έγραψε:[
Αλικάκι θα σας βάλω! Είναι καταπληκτική, τσαχπίνα , ναζιάρα και υπέροχη!
Νομίζω πάμε καλύτερα
Και νομίζω ότι ο Γκαστόνε έριξε και σ'αυτή ένα
θα σας ενημερώσω!
Όχι μόνο δεν είναι γκρινιάρικα, αλλά είναι μαλακουέρδικα μέχρι τρελού λιωσίματος!
Τις τελευταίες μέρες λιώνω για Σείριο!
(αλλάζω γούστα κάθε 2-3 μέρες)
Οκ ο Ρήγας είναι ο καρακούκλαρος της γέννας, δεν χωράει αμφιβολία. Θα γίνει θεσπέσιος.
Ο Μάξιμος είναι Ρήγας στο πιο κοντότριχο και στο λιγότερο στρουμπουλό.
Ο Αστέριος είναι πολύ γλυκόφατσας και ο πιο διστακτικός απ'όλα
Και ο άλλος , το παλιοπανθηρόνι, είναι απίστευτος μωρέ... τί φατσούλι είναι αυτό!
Και ναι, νομίζω θα γίνει μακρύτριχος, γαμώ τα γουναρικάκια έχει.
τα αγαπώ μωλέ-μωλέεε![/quote]
ΕΙΣΑΙ Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Η..............................................................................................................
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Οι πάνθηρες τσέπης έχουν όλοι κάτι μαγευτικό...
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
περιμένουμε νέα και για το κορίτσι μας το Αλικάκι. Είναι καλύτερα από διάρροιες;;;
kassy84- Kitten
-
Τόπος : Νίκαια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή, βιβλία και συντροφιά γατιών
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ρίτοτος
Motto : Ηρακλή Ηρακλή, μάθε πως τρώνε το φαϊ
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2014
Mood :
έχω σκάσει...
πήγα ξανά μπας και βρω τον βλάσση και μου είπε ένας κύριος ότι τον σκότωσαν προχθές κωλοπαίδια με πέτρες.
έχω σκάσει.
δεν τον είχα βουτήξει κατευθείαν όταν τον είδα, γιατί δεν ήθελα να αργήσω στην δουλειά.
γιατί τόση ατυχία, γιατί τόση κτηνωδία παντού;
τόσο όμορφο και γλυκό γατάκι.
γαμώ το κερατο μου
πήγα ξανά μπας και βρω τον βλάσση και μου είπε ένας κύριος ότι τον σκότωσαν προχθές κωλοπαίδια με πέτρες.
έχω σκάσει.
δεν τον είχα βουτήξει κατευθείαν όταν τον είδα, γιατί δεν ήθελα να αργήσω στην δουλειά.
γιατί τόση ατυχία, γιατί τόση κτηνωδία παντού;
τόσο όμορφο και γλυκό γατάκι.
γαμώ το κερατο μου
-
Mood :
Όχι ρε πούστη.... Τα καλά και τα ήρεμα την πατάνε γιατί έχουν εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και δεν τρέχουν να φύγουν όπως θα πρεπε να κάνουν.
Κ αυτός που στο είπε τα είδε και δεν τα σταμάτησε ή το άκουσε από άλλους? σιχτιρ μαλακισμένα
Κ αυτός που στο είπε τα είδε και δεν τα σταμάτησε ή το άκουσε από άλλους? σιχτιρ μαλακισμένα
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
ένας παππούλης μου το είπε, δεν ήταν παρών.
Και άλλη φορά που ήταν παρών σε άλλη κακοποίηση του είπαν "σκάσε θα το γδάρουμε και θα στο δώσουμε να το φας"
έχει ιδέα απο κωλόπαιδα που συχνάζουν σε πλατείες κτλ; ε , για τέτοια μιλάμε. Δημοτικού παρακαλώ...
Με ανατριχιάζει πόσο πολύ παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη. Ήμουν έτοιμη να τον βουτήξω προχθές...
ήμουν στο τσακ. Και δεν το έκανα για να μην αργήσω στη δουλειά...
Και μετά πήγα και τον έψαχνα και δεν τον βρήκα. Τότε δεν είχε γίνει ακόμα το συμβάν.
Γιατί να μην τον βρω;
Και άλλη φορά που ήταν παρών σε άλλη κακοποίηση του είπαν "σκάσε θα το γδάρουμε και θα στο δώσουμε να το φας"
έχει ιδέα απο κωλόπαιδα που συχνάζουν σε πλατείες κτλ; ε , για τέτοια μιλάμε. Δημοτικού παρακαλώ...
Με ανατριχιάζει πόσο πολύ παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη. Ήμουν έτοιμη να τον βουτήξω προχθές...
ήμουν στο τσακ. Και δεν το έκανα για να μην αργήσω στη δουλειά...
Και μετά πήγα και τον έψαχνα και δεν τον βρήκα. Τότε δεν είχε γίνει ακόμα το συμβάν.
Γιατί να μην τον βρω;
-
Mood :
Πωπω ρε Μαρίνα...ανατρίχιασα και μόνο στη σκέψη...πολύ κρίμα το φουκαριάρικο...για τα τσογλάνια τι να πεις τώρα...
- Σπόιλερ:
Να σου πω μια ιδέα? Υπάρχουν μαλακές γατοφόροι από ύφασμα με μεταλλικό σκελετό που κλείνουν και μπαίνουν σε θηκη, γίνονται σε μέγεθος όσο ένα λαπτοπ και είναι πολύ ελαφριές. Του Ηρακλή τέτοια του έχουμε. Μια τέτοια θα μπορούσες να την έχεις πάντα μαζί σου και να μη χάνεις χρόνο να τρέχεις πίσω να βρεις γατοφόρο και να ξαναπηγαίνεις και ξανά-μανα σπίτι και μετά στη δουλειά σου, τι λες? Με 25-30 ευρώ βρίσκεις άνετα, μπορεί και με λιγότερο. Κάνε μια αναζήτηση στο ιντερνετ.
edit : πχ αυτό ---> http://www.amazon.de/Trixie-39693-Transport-H%C3%BCtte-hellblau-dunkelblau/dp/B00178PJVE/ref=sr_1_12?s=pet-supplies&ie=UTF8&qid=1406740277&sr=1-12
είναι για σκύλους βέβαια και δεν έχω καταλάβει πού είναι τα χερούλια....αλλά για να πάρεις μια ιδέα καλό είναι....το έχει και σε μικρότερο μέγεθος με 20?
ή αυτό καλύτερα---> http://www.amazon.de/Kerbl-84223-Tragetasche-Brasil-Gro%C3%9F/dp/B003PCY7D6/ref=pd_sim_sbs_petsupplies_1?ie=UTF8&refRID=0335VNMK43QWM726SV0Z
-
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Mood :
άσε , πόνεσα πολύ Ηρακλένια μου...ένα γατάκι ζάχαρη με μάτια ολόγλυκα, λαμπερά ...
Γιατί να μην το βουτήξω όταν το σκεφτόμουν...ήμουν τόσο κοντά να το κάνω...
Γιατί να μην το βουτήξω όταν το σκεφτόμουν...ήμουν τόσο κοντά να το κάνω...
- Σπόιλερ:
- έννοια σου και βούτηξα ένα άλλο. Ούτε γατοφόροι , ούτε τίποτα. Πάνω στην ζοχάδα μου βρήκα ένα άλλο, και το πήρα , στα χέρια παρακαλώ... Λέω "βούτηξέ τον γιατί θα είναι ο επόμενος..." Ένας άσπρος γατούλης, σωσίας του Νινιάρα της tsili. Σκέψου τί καλός, που διάνυσα ένα χμ περίπου κρατώντας τον στα χέρια....Περίπου 3 μηνών. Εδώ τον έχω, τον έχω ψεκάσει να φύγει ο πληθυσμός απο πάνω του. Θα σας τον γνωρίσω...
-
Mood :
Όχι ρε συ... πολύ κρίμα για τον γατούλη...
- Σπόιλερ:
- Μαρίνα ειλικρινά σε θαυμάζω για όσα κάνεις. Έχεις σώσει τόσα γατούνια. Μακαρι να υπήρχαν πολλοί σαν εσένα!
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
Αχχχ Αγία Μαρίνα των γατουνίων... τόσα κι άλλα τόσα καλά να βρεις στη ζωή σου κορίτσι μου καλό!! Είσαι ένας υπέροχος Άνθρωπος αλλά και το ταίρι σου δεν πρέπει να έχει άλλο ταίρι!! Μπράβο σας!!
Δυστυχώς παλιόπαιδα θα υπάρχουν πάντα!!
Στεναχωρήθηκα και θύμωσα αφάνταστα για το μικρούλι,στεναχωρέθηκα και θύμωσα για τις αρχές που δεν έχουν πάρει αυτά τα παιδιά είτε από το σπίτι τους είτε από το σχολείο τους και που υποτίθεται ότι είναι το μέλλον της Ελλαδίτσας μας... αλλά τι να λέμε τώρα!!!
Χάρηκα όμως και πάρα πολύ για τον ασπρούλη που βρήκε ζεστασιά στην αγκαλιά σας.Ανυπομονώ να τον γνωρίσω συμπεθερούλα!!
Δυστυχώς παλιόπαιδα θα υπάρχουν πάντα!!
Στεναχωρήθηκα και θύμωσα αφάνταστα για το μικρούλι,στεναχωρέθηκα και θύμωσα για τις αρχές που δεν έχουν πάρει αυτά τα παιδιά είτε από το σπίτι τους είτε από το σχολείο τους και που υποτίθεται ότι είναι το μέλλον της Ελλαδίτσας μας... αλλά τι να λέμε τώρα!!!
Χάρηκα όμως και πάρα πολύ για τον ασπρούλη που βρήκε ζεστασιά στην αγκαλιά σας.Ανυπομονώ να τον γνωρίσω συμπεθερούλα!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη και μούρχονται δάκρυα στα μάτια.
Πόσο κρίμα το καυμένο τι φρικτός θάνατος πόσο άδικος γμτ
Τι παιδιά τσογλάνια κωλόπαιδα είναι αυτά . Τι γονείς τα αναθρέφουν ?
Ωρες ωρες ντρέπομαι θλίβομαι γι αυτό που είμαστε σαν λαός.
Φοβάμαι ότι Όσοι και να υπάρχουν που τα σώζουν και τα φροντίζουν δεν θα είναι τελικά ποτέ αρκετοί ....
Κρίμα και πάλι κρίμα .....
σήμερα.......
Πόσο κρίμα το καυμένο τι φρικτός θάνατος πόσο άδικος γμτ
Τι παιδιά τσογλάνια κωλόπαιδα είναι αυτά . Τι γονείς τα αναθρέφουν ?
Ωρες ωρες ντρέπομαι θλίβομαι γι αυτό που είμαστε σαν λαός.
Φοβάμαι ότι Όσοι και να υπάρχουν που τα σώζουν και τα φροντίζουν δεν θα είναι τελικά ποτέ αρκετοί ....
Κρίμα και πάλι κρίμα .....
σήμερα.......
-
Mood :
Πολύ στενοχωρήθηκα...πως να σταματήσεις τέτοια κακία....
το μόνο που μπορώ να πω είναι μπράβο σου βρε Μαρίνα....μέσα από την καρδιά μου μπράβο!! αν δεν υπήρχαν άνθρωποι όπως εσύ δεν θα υπήρχε έστω και αυτή η πρόοδος....Να σαι καλά!!
περιμένουμε φωτο από το νέο πλασματάκι και εύχομαι από καρδιάς να βρει το λιμάνι του
το μόνο που μπορώ να πω είναι μπράβο σου βρε Μαρίνα....μέσα από την καρδιά μου μπράβο!! αν δεν υπήρχαν άνθρωποι όπως εσύ δεν θα υπήρχε έστω και αυτή η πρόοδος....Να σαι καλά!!
περιμένουμε φωτο από το νέο πλασματάκι και εύχομαι από καρδιάς να βρει το λιμάνι του
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Αν ήξερα ποιά είναι τα τσογλανάκια (θα συγκρατιόμουν για να μην τα πλακώσω και) μπορεί να πήγαινα μια βολτίτσα από το σχολείο τους και να έκανα μια καλή "κουβεντούλα" με το διευθυντή και να απαιτούσα να καλέσει τους γονείς τους. Μέχρι και στην αστυνομία θα έφτανα αν το έκρινα απαραίτητο, κι ας με λέγαν και κακιά ή τρελλή ή ό,τι άλλο ήθελαν.
Όλα ξεκινούν μέσα από το σπίτι. Οι δικοί μου δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα φιλόζωοι στην πράξη, αλλά και ποτέ δε μας ενθάρρυναν να βλάψουμε ζωάκι, το εντελώς αντίθετο. Κι όταν βρέθηκε γατούλα με μωράκια νεογέννητα στην αυλή μας τη βοηθήσαμε με τα ελάχιστα που γνωρίζαμε, σε κάθε περίπτωση όμως δεν βλάψαμε ούτε εκείνη ούτε τα μωράκια της.
Όλα ξεκινούν μέσα από το σπίτι. Οι δικοί μου δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα φιλόζωοι στην πράξη, αλλά και ποτέ δε μας ενθάρρυναν να βλάψουμε ζωάκι, το εντελώς αντίθετο. Κι όταν βρέθηκε γατούλα με μωράκια νεογέννητα στην αυλή μας τη βοηθήσαμε με τα ελάχιστα που γνωρίζαμε, σε κάθε περίπτωση όμως δεν βλάψαμε ούτε εκείνη ούτε τα μωράκια της.
-
Mood :
Αυτό που σκέφτομαι είναι να πάω να τα βρω και να τους μιλήσω. Οι συζητήσεις με διευθυντές κτλ πιστεύω ότι μπορεί να τους βγάλουν αντίδραση...
Οι γατομορφίτσες μας μεγαλώνουν ...
ματσιμούλης !
ριγκατόνης!
αστερούνης!
σειριόνης!
Οι γατομορφίτσες μας μεγαλώνουν ...
ματσιμούλης !
ριγκατόνης!
αστερούνης!
σειριόνης!
-
Mood :
Αχ μα τι υπέροχα που είναι όλα τους.
Τα έχεις κυριολεκτικά μεταμορφώσει .. Και η παρουσίαση απίθανη.
Θα μας κάνεις και για την Αλικούλα τέτοια παρουσίαση καλή νεράιδα των γατιών ???
Τα αγαπώ όλα
Αλήθεια ποιο είναι ελεύθερο είπαμε ?
Θα μας κάνεις και για την Αλικούλα τέτοια παρουσίαση καλή νεράιδα των γατιών ???
Τα αγαπώ όλα
-
Mood :
Ηρακλής grr έγραψε:Αν ήξερα ποιά είναι τα τσογλανάκια (θα συγκρατιόμουν για να μην τα πλακώσω και) μπορεί να πήγαινα μια βολτίτσα από το σχολείο τους και να έκανα μια καλή "κουβεντούλα" με το διευθυντή και να απαιτούσα να καλέσει τους γονείς τους. Μέχρι και στην αστυνομία θα έφτανα αν το έκρινα απαραίτητο, κι ας με λέγαν και κακιά ή τρελλή ή ό,τι άλλο ήθελαν.
Ο διευθυντής δεν έχει καμιά δικαιοδοσία για κάτι που έγινε εκτός σχολικού ωραρίου. Ούτε είναι αυτός που έχει δώσει αυτή την ανατροφή στα παιδιά.
Μια μικρή παρένθεση, πριν αρχίσουν να τρέχουν τα σάλια μου για το μικρό μαυράκι!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
'Ολγα, δεν εννοούσα βέβαια πως θα πήγαινα να βρω το διευθυντή για να τα βάλει τιμωρία, αλλά για να τον ενημερώσω και να του επιστήσω την προσοχή σε κάτι τρομακτικό που κάνουν οι μαθητές του στον ελεύθερό τους χρόνο και να του προτείνω (εκτός από το να ενημερώσει τους γονείς που πιστεύω ότι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ξέρουν ότι τα καμάρια τους πετροβολούν γατάκια μέχρι θανάτου) να οργανώσει με τους δασκάλους του σχολείου μια ενημέρωση, ένα "μάθημα" σχετικά με το σεβασμό προς τη φύση, τα ζώα, τη ζωή την ίδια, γιατί προφανώς κάποιοι άνθρωποι πάσχουν από έλλειψη συνείδησης. Μπορεί και να μην έβγαζα τίποτα και να εισέπραττα κάποια απάντηση του τύπου "δεν είναι η δουλειά μας αυτή"...Όμως να γνωρίζετε, πως στα σχολεία του εξωτερικού η δουλειά τους είναι ΚΑΙ αυτή...Ακόμα και εκδρομές στα καταφύγια οργανώνουν, ώστε να δουν και να μάθουν τα παιδιά τον εθελοντισμό και το σεβασμό προς τη ζωή (επιμένω να λέω ζωή, έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται όλη η πλάση) και με κάθε ευκαιρία τα μαθαίνουν πώς να βοηθήσουν και να λειτουργήσουν αν βρουν χτυπημένο ζώο (και φυσικά πως δεν επιτρέπεται να χτυπήσουν ζώο. Αν παιδί χτυπήσει ζώο, θα έρθουν σε επαφή με γονείς και ψυχολόγους, γιατί θεωρούν ότι κάτι δεν πάει καλά είτε στο παιδί είτε στην οικογένεια ολόκληρη). Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί στην Ελλάδα γίνονται αυτά που γίνονται...........
(την αστυνομία την ανέφερα για τους γονείς, ως κηδεμόνες των τσογλανακίων και φυσικά σαν την πιο ακραία λύση, αναλόγως με το τι θα εισέπραττα κι από αυτούς)
Εγώ με τα παιδιά δεν τα πάω καλά Μαρίνα. Δεν έχω τρόπο, τα αντιμετωπίζω σαν ενήλικες. Αν εσύ μπορείς, θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα για αρχή.
Ας αλλάξουμε θέμα.
(την αστυνομία την ανέφερα για τους γονείς, ως κηδεμόνες των τσογλανακίων και φυσικά σαν την πιο ακραία λύση, αναλόγως με το τι θα εισέπραττα κι από αυτούς)
Εγώ με τα παιδιά δεν τα πάω καλά Μαρίνα. Δεν έχω τρόπο, τα αντιμετωπίζω σαν ενήλικες. Αν εσύ μπορείς, θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα για αρχή.
Ας αλλάξουμε θέμα.
-
Mood :
Μα είναι όλα υπέροχα!! ξετσούμισαν τα νινάκια και ομόρφυναν επικίνδυνα!! Νάσαι καλά βρε Μαρινάκι!!
Και η φωτογράφηση εξαιρετική!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Εχουν μεταμορφωθεί σε....γάτες!!! απίστευτα τα μικρά, η φωτογράφιση σούπερ και έχουν αναδειχθεί όλα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Νοιώθω πως ο τιγράκος είναι ο βουτυρένιος της παρέας ή κάνω λάθος...;;; και μετά βέβαια ο Ρήγας....και μετά ο Σείριος....και μετά......
Νοιώθω πως ο τιγράκος είναι ο βουτυρένιος της παρέας ή κάνω λάθος...;;; και μετά βέβαια ο Ρήγας....και μετά ο Σείριος....και μετά......
-
Ευχαριστούμε πολύ! Είναι όντως υπέροχα, γλυκοφατσάκια και όμορφα όλα τους!ZIZIKOS έγραψε:Αχ μα τι υπέροχα που είναι όλα τους.
Τα αγαπώ όλα
Για το Αλικάκι τα έγραψα στο θέμα της..
Ελεύθερο δεν είναι κανένα
Τα ω-παίδια τα έχω βάλει στο πρόγραμμά μου, κάποια στιγμή θα πάω να τα βρω...otz έγραψε:Ηρακλής grr έγραψε:Αν ήξερα ποιά είναι τα τσογλανάκια (θα συγκρατιόμουν για να μην τα πλακώσω και) μπορεί να πήγαινα μια βολτίτσα από το σχολείο τους και να έκανα μια καλή "κουβεντούλα" με το διευθυντή και να απαιτούσα να καλέσει τους γονείς τους. Μέχρι και στην αστυνομία θα έφτανα αν το έκρινα απαραίτητο, κι ας με λέγαν και κακιά ή τρελλή ή ό,τι άλλο ήθελαν.
Ο διευθυντής δεν έχει καμιά δικαιοδοσία για κάτι που έγινε εκτός σχολικού ωραρίου. Ούτε είναι αυτός που έχει δώσει αυτή την ανατροφή στα παιδιά.
Μια μικρή παρένθεση, πριν αρχίσουν να τρέχουν τα σάλια μου για το μικρό μαυράκι!
Με πόνεσε πολύ αυτό που έγινε...
Το πανθηράκι...
Τα τηλέφωνα λένε ότι είναι το πιο σουξεδιάρικο απ'όλα τους!
Είναι leader ο Σείριος, θα το έχει το όνομα!
Σκεφτείτε ότι ο αστερούνης ακόμα τρικλίζει, δεν περπατάει καλά, και ο σείριος τρέχει εδώ και κάτι μέρες!
Ηρακλής grr έγραψε:'Ολγα, δεν εννοούσα βέβαια πως θα πήγαινα να βρω το διευθυντή για να τα βάλει τιμωρία, αλλά για να τον ενημερώσω και να του επιστήσω την προσοχή σε κάτι τρομακτικό που κάνουν οι μαθητές του στον ελεύθερό τους χρόνο και να του προτείνω (εκτός από το να ενημερώσει τους γονείς που πιστεύω ότι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ξέρουν ότι τα καμάρια τους πετροβολούν γατάκια μέχρι θανάτου) να οργανώσει με τους δασκάλους του σχολείου μια ενημέρωση, ένα "μάθημα" σχετικά με το σεβασμό προς τη φύση, τα ζώα, τη ζωή την ίδια, γιατί προφανώς κάποιοι άνθρωποι πάσχουν από έλλειψη συνείδησης. Μπορεί και να μην έβγαζα τίποτα και να εισέπραττα κάποια απάντηση του τύπου "δεν είναι η δουλειά μας αυτή"...Όμως να γνωρίζετε, πως στα σχολεία του εξωτερικού η δουλειά τους είναι ΚΑΙ αυτή...Ακόμα και εκδρομές στα καταφύγια οργανώνουν, ώστε να δουν και να μάθουν τα παιδιά τον εθελοντισμό και το σεβασμό προς τη ζωή (επιμένω να λέω ζωή, έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται όλη η πλάση) και με κάθε ευκαιρία τα μαθαίνουν πώς να βοηθήσουν και να λειτουργήσουν αν βρουν χτυπημένο ζώο (και φυσικά πως δεν επιτρέπεται να χτυπήσουν ζώο. Αν παιδί χτυπήσει ζώο, θα έρθουν σε επαφή με γονείς και ψυχολόγους, γιατί θεωρούν ότι κάτι δεν πάει καλά είτε στο παιδί είτε στην οικογένεια ολόκληρη). Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί στην Ελλάδα γίνονται αυτά που γίνονται...........
Ας αλλάξουμε θέμα.
thanoschris1 έγραψε:Μα είναι όλα υπέροχα!! ξετσούμισαν τα νινάκια και ομόρφυναν επικίνδυνα!! Νάσαι καλά βρε Μαρινάκι!!
kat-cats έγραψε:Εχουν μεταμορφωθεί σε....γάτες!!! απίστευτα τα μικρά, η φωτογράφιση σούπερ και έχουν αναδειχθεί όλα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Γατοψυχολόγα μου!
Ο τιγράκος είναι ο πιο βουτυρένιος όντως! Έχει το στυλ χαρακτήρα που αγαπώ!
Είναι η μεγάλη αδυναμία του Δήμου! Πολύ-πολύ γλυκό μωρό !
Και αυτό το μόνιμο παράπονο στο βλέμμα με λιώνει...
Και αυτά τα αυτάκι-ξωτικού!
-
Mood :
Το ξερα!!! αφού φαίνεται μωρέ το ζουζουδάκι μου!!!
-
-
Mood :
Τόσο τα γατομωρά όσο και τα ονοματάκια τους είναι ΖΑ ΧΑ ΡΗ !!!! Ριγκατόνι, Ματσιμούλης, Σειριόνης, Αστερούνης!! τρελοφατσούλες.
Μερικά παιδιά δεν καταλαβαίνουν τίποτα....οι γονείς τους φταίνε που δεν τους έχουν δώσει αρχές. Το περιστατικό που ανέφερες Μαρίνα δεν μπορούσα ούτε να το διαβάσω. Ανατρίχιασα.
Μερικά παιδιά δεν καταλαβαίνουν τίποτα....οι γονείς τους φταίνε που δεν τους έχουν δώσει αρχές. Το περιστατικό που ανέφερες Μαρίνα δεν μπορούσα ούτε να το διαβάσω. Ανατρίχιασα.
kassytr- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2014
Σήμερα κλείνουμε 1 μήνα ζωής! Η περίσταση απαιτεί επισημότητες και γ'αυτό και εμείς φορέσαμε τα παπιγιόνια μας! (inspiration by dora antoniou )
ριγκατόνης
με ύφος " θεωρείς ότι είναι απαραίτητο αυτό; " (και την μόνιμη μπίχλα στο μουτρίνι του)
ματσιμούλης!
αστερούνης!
σειριόνης!
...και μερικές προηγούμενων ημερών!
alternative ριγκατόνης!
ριγκατόνης
με ύφος " θεωρείς ότι είναι απαραίτητο αυτό; " (και την μόνιμη μπίχλα στο μουτρίνι του)
ματσιμούλης!
αστερούνης!
σειριόνης!
alternative ριγκατόνης!
-
Mood :
Σαν αγαπησιάρικο ξωτικούλι!
-
Mood :
marina289 έγραψε:
-
Mood :
Συγκλονιστικά τα μωρά....απίστευτα όμορφα όλα τους....αλλά έχω πάθει πλάκα με το Ρήγα και τον Αστέριο....πανέμορφοι πραγματικά!!!
Μαρίνα μου τα έδωσες όλα τελικά τα μωράκια...;; έχει μείνει κάποιο;;;
Μαρίνα μου τα έδωσες όλα τελικά τα μωράκια...;; έχει μείνει κάποιο;;;
-
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Ο Ρήγας είναι αντικειμενικά ο πιο όμορφος, υπέροχο τρίχωμα, γλυκόφατσας...θεωρώ ότι μεγαλώνοντας θα γίνει συγκλονιστικός!
Ο αστερούνης είναι τελικά η αδυναμία μας, αγαπησιάρης, εύθραυστος και με μια γλυκιά συστολή στα πάντα...
Κατερίνα μου είναι όλα "ρεζερβέ"
Ο Ρήγας είναι αντικειμενικά ο πιο όμορφος, υπέροχο τρίχωμα, γλυκόφατσας...θεωρώ ότι μεγαλώνοντας θα γίνει συγκλονιστικός!
Ο αστερούνης είναι τελικά η αδυναμία μας, αγαπησιάρης, εύθραυστος και με μια γλυκιά συστολή στα πάντα...
Κατερίνα μου είναι όλα "ρεζερβέ"
-
Mood :
Σειριος και Αστέριος
"alternative ριγκατόνης"
Όσο για τα παιδιά Μαρίνα να μην πας να τους βρεις μόνη σου, καλύτερα να πας με το Δήμο... Ειδικά μετά από αυτό που είπαν στον παππού
"alternative ριγκατόνης"
Όσο για τα παιδιά Μαρίνα να μην πας να τους βρεις μόνη σου, καλύτερα να πας με το Δήμο... Ειδικά μετά από αυτό που είπαν στον παππού
-
Mood :
Δεν έχω πρόβλημα να είναι και ο Δήμος, αλλά να κάθεται πιο μακριά. Θέλω να τους μιλήσω μόνη μου, και όσο πιο αλητάκια είναι, τόσο πιο πολύ "τα'χω"
Απλώς το έχω βάλει στο πρόγραμμα μετά τις 25, ως τότε είμαι αδειούχα και σε λίγες μέρες Σαντορινούχα
-
Mood :
Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ, να είναι κάπου κοντά στο οπτικό τους πεδίο. Δεν το λέω επειδή δεν το χεις, αλλά δεν ξέρεις ποτέ.marina289 έγραψε:
Δεν έχω πρόβλημα να είναι και ο Δήμος, αλλά να κάθεται πιο μακριά. Θέλω να τους μιλήσω μόνη μου, και όσο πιο αλητάκια είναι, τόσο πιο πολύ "τα'χω"
Απλώς το έχω βάλει στο πρόγραμμα μετά τις 25, ως τότε είμαι αδειούχα και σε λίγες μέρες Σαντορινούχα
Σε θαυμάζω. Εγώ θα τα είχα σαπίσει τα μ#$*μένα
Σε μισώ.....
- Σπόιλερ:
- Λατρεύω Σαντορίνη. Να περάσετε τέλεια!!!!
-
Mood :
Πέρσι δεν πήγαμε ενώ είχαμε κανονίσει λόγω Μίλιου .
Αγαπώ Σαντορίνη, τί να λέμε!
Αγαπώ Σαντορίνη, τί να λέμε!
-
Mood :
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Piggy, η γατο-γουρουνίτσα
» Γατο-ασανσέρ!
» Γατό-σάλτσες!
» Χαρίζεται ο Φρουφρού - ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!
» Τα γατο-σκουπιδάκια
» Γατο-ασανσέρ!
» Γατό-σάλτσες!
» Χαρίζεται ο Φρουφρού - ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!
» Τα γατο-σκουπιδάκια
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 4 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios