Βρήκα....τι άλλο φυσικά...
+19
abyssinia
alex..niaou
πατουσακια
roulkat
Mary-Fish
houlieta
marina289
tinkaki
LAROGATA
Belatrix Orionis
ZIZIKOS
Zaxy
Gatoplikti
tania g
astralel
kat-cats
tsili
kouix
Antilkmene
23 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 11
Σελίδα 1 από 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Βρήκα....τι άλλο φυσικά...
Δεν ξαναβγαίνω από το σπίτι.Πάει και τελείωσε.Δεν αντέχω άλλο φέτος.Και φυσικά σήμερα μέσα στο χαμό ,ετοιμαζόμαστε να κλείσουμε να ανεβούμε Αθήνα και να τι βρίσκω
Τι κάνω?Έχω μπιμπερό και γάλα για γατάκια, του έδωσα δεν το πολυήθελε.Δοκίμασα να το ταϊσω λίγο κονσερβούλα,κάτι προσπάθησε να μασήσει.Έχει δοντάκια.Παιδιά ,όσοι έχετε εμπειρία πείτε γνώμες.
Τι κάνω?Έχω μπιμπερό και γάλα για γατάκια, του έδωσα δεν το πολυήθελε.Δοκίμασα να το ταϊσω λίγο κονσερβούλα,κάτι προσπάθησε να μασήσει.Έχει δοντάκια.Παιδιά ,όσοι έχετε εμπειρία πείτε γνώμες.
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
Απ: Βρήκα....τι άλλο φυσικά...
αφου εχει δοντακια θα μπορει να φαει πατε κονσερβουλα (λιωμενη)
ΑΛΛΑ και γαλατακι αν του ξαναδωσεις με μπιμπερο, μπορει να πιει ...
Ισως την πρωτη φορα του φανηκε "καπως" μετα απο το βυζακι της μαμας του....
Για να στεκεται και να περπαταει "κανονικα", ειναι περιπου 20-22 ημερων.
(τα λεω αυτα κρινοντας απο την Φιφα και τα σταδια ανάπτυξής της που τα θυμαμαι σαν τωρα....)
Αρα, ειναι πραγματι στο ΟΡΙΟ μεταξυ "γαλακτος" και φαγητου.
Καλα ε...... νιντλεςς του σέϊ οτι ειναι ΘΕΣΠΕΣΙΟΣ!!!!!!!
ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑ.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ θα παρεις!!!!
ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΑΝ δεν σου κανει, θα το επιστεψεις κατ' ευθειαν στην ΜΑΡΙΝΑ..... και θα του βρει αυτη σπιτακια στο ΑΨΕ -Γκαστόνε!
(ειναι ΙΔΙΟΣ με τον Μαξιμουλη της Μαρινας που εδωσε πριν λιγο καιρο...!)
Εντιτ: Μαξιμουλης της Μαρινας = εκεινο το μωρο που κρατιωμουν και νυχια και με δοντια για να μην πω: "ΔΙΚΟ ΜΟΥ"......
ΑΛΛΑ και γαλατακι αν του ξαναδωσεις με μπιμπερο, μπορει να πιει ...
Ισως την πρωτη φορα του φανηκε "καπως" μετα απο το βυζακι της μαμας του....
Για να στεκεται και να περπαταει "κανονικα", ειναι περιπου 20-22 ημερων.
(τα λεω αυτα κρινοντας απο την Φιφα και τα σταδια ανάπτυξής της που τα θυμαμαι σαν τωρα....)
Αρα, ειναι πραγματι στο ΟΡΙΟ μεταξυ "γαλακτος" και φαγητου.
Καλα ε...... νιντλεςς του σέϊ οτι ειναι ΘΕΣΠΕΣΙΟΣ!!!!!!!
ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑ.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ θα παρεις!!!!
ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΑΝ δεν σου κανει, θα το επιστεψεις κατ' ευθειαν στην ΜΑΡΙΝΑ..... και θα του βρει αυτη σπιτακια στο ΑΨΕ -Γκαστόνε!
(ειναι ΙΔΙΟΣ με τον Μαξιμουλη της Μαρινας που εδωσε πριν λιγο καιρο...!)
Εντιτ: Μαξιμουλης της Μαρινας = εκεινο το μωρο που κρατιωμουν και νυχια και με δοντια για να μην πω: "ΔΙΚΟ ΜΟΥ"......
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Θέλει αγκαλιά,αλλιώς κλαίει.Τον τάϊσα λίγο κονσερβούλα.Μάσησε.Απλά θέλει όλα να τα κάνει αγκαλιά.Σκαρφαλώνει επάνω μου και γουργουρίζει.Δεν κάθετε ήσυχος ο άτιμος.Τώρα κάθησε μόνο στα πόδια του Μ. (άντε μπας και τον ηρεμήσω κ αυτόν γιατι )
Νιντλεςς του σει ότι όντως είναι κουκλάκι
Μοιάζει με σιαμάκι. Εν τω μεταξύ κυκλοφορούσε στη γειτονιά ενας αστείρωτος σιαμ που δεν μπόρεσα να πιάσω γιατί δεν πλησιαζόταν.
Τελοςπάντων,Παρασκευή πρώτα ο Θεός το πάω κτηνιάτρο,γιατί μου φτερνίζεται και τα καταγάλανα ματάκια του ήταν γεμάτα τσίμπλες ,όπως και η μυτούλα του.Τα καθαρίσαμε με χαμομηλάκι και η γιατρος μας είπε να ξεκινήσουμε τομπρεξ.Ελπίζω,τουλάχιστον ,να τα παει καλά το μικράκι....
Νιντλεςς του σει ότι όντως είναι κουκλάκι
Μοιάζει με σιαμάκι. Εν τω μεταξύ κυκλοφορούσε στη γειτονιά ενας αστείρωτος σιαμ που δεν μπόρεσα να πιάσω γιατί δεν πλησιαζόταν.
Τελοςπάντων,Παρασκευή πρώτα ο Θεός το πάω κτηνιάτρο,γιατί μου φτερνίζεται και τα καταγάλανα ματάκια του ήταν γεμάτα τσίμπλες ,όπως και η μυτούλα του.Τα καθαρίσαμε με χαμομηλάκι και η γιατρος μας είπε να ξεκινήσουμε τομπρεξ.Ελπίζω,τουλάχιστον ,να τα παει καλά το μικράκι....
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Άρτεμις,πές μου,σε παρακαλώ,πως ταϊζες τη Φιφούλα σε αυτήν την ηλικία
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Ναι ρε συ...!
Σου λεω... ειναι ΤΡΕΛΑ το μωρο....!
Αυτο το μωρο, δεν θα προλαβει να πατησει το πατούσι του στον Πειραια "αν-υιοθετητο"...! στο λεω!!!
Καταγάλανα ματακια ειπες ε....????
αχ!!!
Απλα προσεξε λιγο τα ματακια και τα φτερνισματακια...
Επισης, δωσε του να πιει νερακι.... το βλεπω πολυ αδυνατουλικο, μην εχει καμια αφυδατωση φοβαμαι.....
(βαλε μεσα στο μπιμπερο χλιαρο νερακι με ΚΑΛΑ λιωμενη κονσερβουλα να δεις μηπως πιει αυτο τουλαχιστον.... αντι για γαλα.)
Βεβαια , αφου λες οτι τρεχει πανω κατω, μαλλον δεν θα εχει αφυδατωση κι απλα με εχει πιασει εμενα η ηστερία μου......
Επισης αν εχεις φροντλαϊν σπρεϋ, ψέκασέ τον απο πάνω μεχρι κάτω γιατι μεσα στα χορτα που ηταν θα εχει ολοκληρη αποικία πανω του
και παλι....
αχ....
ΥΓ: Την φιφα την ταϊζα με το μπιμπερο μεχρι 1.5 μηνων... (και μεχρι 2.5 μηνων ΚΑΙ ΒΑΛΕ ενα γευμα το ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ να ειναι μπιμπερο αλλιως γινοταν στο γραφειο μου το "ελα να δεις κι ελα να μας ακουσεις".
Απο 30 ημερων περιπου (ίσως και απο 25 ημερων) ξεκινησαν με τον αδερφουλη της να προσπαθουν να φανε απο το πιατο με προσπαθειες που κατεληγαν να φανε αυτοι 10 και άλλα 40 να φανε τα πατουσια τους οι ουρες τους το πατωμα οι τοίχοι... κτλ.....
Οι πρωτες προσπαθειες "απογαλακτισμού" ηταν ενα ΔΡΑΜΑ, αλλα τα καταφεραν στο τελος.
Με το μπιμπερο δεν ειχα κανενα προβλημα, περαν του οτι οταν αρχισαν να βγαζουν δοντακια εκοβαν τις "κοινες" πιπιλες την μια μετα την αλλη απο το μασουλημα.
ΜΟΝΟ ΜΙΑ πιπιλα αντεχε που ηταν αγορασμενη σε ξεχωριστή συσκευασια Μπιμπερό με πιπιλες και καπακι για το μπιμπερο (οχι μαζι με το γαλα δηλαδη)
Απλα στην πιπιλα, δεν θελει ουτε πολυ κοψιμο ουτε λιγο (εγω χαραζα εναν μικρουλικο σταυρο κι απο εκει επιναν μια χαρα... δεν εκοβα κομματι δηλαδη.. γιατι ετσι γινονταν η τρυπα μεγαλη -χαλασα 1-2 πιπιλες μεχρι να μαθω....)
Σου λεω... ειναι ΤΡΕΛΑ το μωρο....!
Αυτο το μωρο, δεν θα προλαβει να πατησει το πατούσι του στον Πειραια "αν-υιοθετητο"...! στο λεω!!!
Καταγάλανα ματακια ειπες ε....????
αχ!!!
Απλα προσεξε λιγο τα ματακια και τα φτερνισματακια...
Επισης, δωσε του να πιει νερακι.... το βλεπω πολυ αδυνατουλικο, μην εχει καμια αφυδατωση φοβαμαι.....
(βαλε μεσα στο μπιμπερο χλιαρο νερακι με ΚΑΛΑ λιωμενη κονσερβουλα να δεις μηπως πιει αυτο τουλαχιστον.... αντι για γαλα.)
Βεβαια , αφου λες οτι τρεχει πανω κατω, μαλλον δεν θα εχει αφυδατωση κι απλα με εχει πιασει εμενα η ηστερία μου......
Επισης αν εχεις φροντλαϊν σπρεϋ, ψέκασέ τον απο πάνω μεχρι κάτω γιατι μεσα στα χορτα που ηταν θα εχει ολοκληρη αποικία πανω του
και παλι....
αχ....
ΥΓ: Την φιφα την ταϊζα με το μπιμπερο μεχρι 1.5 μηνων... (και μεχρι 2.5 μηνων ΚΑΙ ΒΑΛΕ ενα γευμα το ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ να ειναι μπιμπερο αλλιως γινοταν στο γραφειο μου το "ελα να δεις κι ελα να μας ακουσεις".
Απο 30 ημερων περιπου (ίσως και απο 25 ημερων) ξεκινησαν με τον αδερφουλη της να προσπαθουν να φανε απο το πιατο με προσπαθειες που κατεληγαν να φανε αυτοι 10 και άλλα 40 να φανε τα πατουσια τους οι ουρες τους το πατωμα οι τοίχοι... κτλ.....
Οι πρωτες προσπαθειες "απογαλακτισμού" ηταν ενα ΔΡΑΜΑ, αλλα τα καταφεραν στο τελος.
Με το μπιμπερο δεν ειχα κανενα προβλημα, περαν του οτι οταν αρχισαν να βγαζουν δοντακια εκοβαν τις "κοινες" πιπιλες την μια μετα την αλλη απο το μασουλημα.
ΜΟΝΟ ΜΙΑ πιπιλα αντεχε που ηταν αγορασμενη σε ξεχωριστή συσκευασια Μπιμπερό με πιπιλες και καπακι για το μπιμπερο (οχι μαζι με το γαλα δηλαδη)
Απλα στην πιπιλα, δεν θελει ουτε πολυ κοψιμο ουτε λιγο (εγω χαραζα εναν μικρουλικο σταυρο κι απο εκει επιναν μια χαρα... δεν εκοβα κομματι δηλαδη.. γιατι ετσι γινονταν η τρυπα μεγαλη -χαλασα 1-2 πιπιλες μεχρι να μαθω....)
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Παναγιά μου!!!
Αχ βρε Αντιγόνη, άμα σε θέλει....τι να πω.
Θεσπέσιος είναι
Αχ βρε Αντιγόνη, άμα σε θέλει....τι να πω.
Θεσπέσιος είναι
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Με frontline το ψέκασα αμέσως μολις το εφερα σπίτι, γιατί ήταν τίγκα στους ψύλλους.Σκαρφαλώνει πάνω μου το μούτρο και γουργουρίζει.
Μόνο αγκαλίτσα θέλει...φαίνεται καλοταϊσμένο πάντως.
Μόνο αγκαλίτσα θέλει...φαίνεται καλοταϊσμένο πάντως.
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Φαίνεται πραγματικά πολύ όμορφο.....μόλις λίγο καλοπεράσει κοντά σου θα είναι υπέροχο!! τα καλύτερα εύχομαι για το μικρουλάκι!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Να 'σαι καλά,βρε Κατερίνα μου... Σ'ευχαριστώ που προώθησες και τα άλλα μικράκια μου..Έχω βρει μια προσώρινή λύση και για αυτά,γιατί δεν παίζει να φύγω με 4 γατιά αύριο.είδωμεν..τι να πω...
Ειρήνη Πότε θα έρθεις Σέριφο να δεις από κοντά τι χάνεις
Ειρήνη Πότε θα έρθεις Σέριφο να δεις από κοντά τι χάνεις
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Λοιπόν,πίνουμε γαλατάκι και τρώμε και από το χεράκι ελάχιστη κονσέρβα.Δε βρήκα πατέ για να τη βάλω στο μπιμπερό με το γάλα.Έχει μόνο gourmet και sheba σε κομμάτια,οπότε του δίνω λίγο με το χεράκι.
Άρτεμις
Άρτεμις
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Παρουσα!
Παρακολουθω με αγωνια ....................
(οταν δεν ειμαι απο την ομορφάδα του μωρού!!!)
Παρακολουθω με αγωνια ....................
(οταν δεν ειμαι απο την ομορφάδα του μωρού!!!)
-
Mood :
φοβάμαι μην κάνω καμία....@@@@@@@
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
δεν είναι σαν κοτοπουλάκι?
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
καλε μια χαρα τα κανεις....! μην αγχωνεσαι......
αλλωστε:
α) το μωρο, για να εχει φτασει σχεδον 20 ημερων που το κοβω να ειναι, σημαινει οτι εχει θηλάσει, σημαινει οτι εχει αντισωματα απο την μαμα του, σημαινει οτι το ΜΕΓΑΛΟ "πακετο" εχει περασει.
β) το μωρο τρωει, οποτε καλα κι απο αυτην την αποψη. Α! και το βραδυ δεν χρειαζεται να κανεις ολονυχτία.... στην ηλικια αυτη μπορεις το βραδυ να το ταϊσεις ΜΟΝΟ μια φορα (ή αν το ταϊσεις πχ στις 2 το βραδυ μετα το ταϊζεις το πρωι στις 7)
γ) τσισακια κακακια καναμε...? κανουμε μονοι μας...? πως το βλεπεις...?
δ) κοιμηθηκε καθολου...? ξεκουραστηκε..? πως ειναι...? Αν ειναι δραστηριο-ζωηρό οταν δεν κοιμαται, μην φοβασαι καθολου.
αλλωστε:
α) το μωρο, για να εχει φτασει σχεδον 20 ημερων που το κοβω να ειναι, σημαινει οτι εχει θηλάσει, σημαινει οτι εχει αντισωματα απο την μαμα του, σημαινει οτι το ΜΕΓΑΛΟ "πακετο" εχει περασει.
β) το μωρο τρωει, οποτε καλα κι απο αυτην την αποψη. Α! και το βραδυ δεν χρειαζεται να κανεις ολονυχτία.... στην ηλικια αυτη μπορεις το βραδυ να το ταϊσεις ΜΟΝΟ μια φορα (ή αν το ταϊσεις πχ στις 2 το βραδυ μετα το ταϊζεις το πρωι στις 7)
γ) τσισακια κακακια καναμε...? κανουμε μονοι μας...? πως το βλεπεις...?
δ) κοιμηθηκε καθολου...? ξεκουραστηκε..? πως ειναι...? Αν ειναι δραστηριο-ζωηρό οταν δεν κοιμαται, μην φοβασαι καθολου.
-
Mood :
Antilkmene έγραψε:δεν είναι σαν κοτοπουλάκι?
ενταξει....
τελειωσε με εντελως.............................
Θεος...!
-
Mood :
Τσισάκια κάναμε,τον έτριψα και αμέσως έκανε..κακάκια όχι ακόμη,η αλήθεια είναι δεν επέμεινα πολύ,γιατι είναι διαόλι,δεν κάθεται ήρεμος.
Κοιμάται τώρα,τον έβαλα στο κλουβάκι του και έπεσε ξερός
Επίσης,δε σε τελείωσα ακόμη...Θα σε τελειώσω όταν έρθεις να τον δεις από κοντα
Κοιμάται τώρα,τον έβαλα στο κλουβάκι του και έπεσε ξερός
Επίσης,δε σε τελείωσα ακόμη...Θα σε τελειώσω όταν έρθεις να τον δεις από κοντα
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Αν φτασω στο σημειο να ερθω να τον δω απο κοντα, θα φερω και φιογγο να του φορεσω γιατι θα τον παρω μαζι μου.
Γι' αυτο, λεω να μην ερθω..........
Αλλωστε ΟΤΑΝ μπει η Χαρα, θα τον καπαρωσει.... ειμαι σιγουρη.... αφου τον ειδα, και ειπα μεσα μου -και απ 'εξω μου το ειπα- :
--- ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............
-
Mood :
Ανοίγω το κλουβάκι να δω τι κάνει,σηκώνει κεφάλι και βγαίνει έξω.Αρχίζει τρέχει από δω κ από κει...Τον παίρνω αγκαλιά,του δίνω γαλατάκι με λίγο ζουμι απο κονσερβα,κάνουμε τσισάκια,χαλαρώνει πάνω μου και μόλις τον βάζω πάλι στο κλουβάκι του αρχίζει το κλάμα και ξύνει τα κάγκελα.
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Θελει αγκαλια το μωρο...!
τι ΔΕΝ καταλαβαινεις...??????
αχ! μωρο.........
ΥΓ: δεν υπαρχει κανενας λογος να του δινεις γαλα ΜΕ ζουμι απο κονσερβα......
Καλυτερα σκετο γαλατακι, και που κ που να του δινεις μεζεδακια -λιγα- κονσερβας.
Μην το παρακανεις με "συνδυασμους" φαγητων ακομη. Περιμενε να "γνωριστείτε" πρωτα..... για να δεις τι ειδους θκατουλακια θα σου σερβίρει....
-
Mood :
Το γάλα το έβαλα στο ψυγείο και όταν τον ξαναταϊσω θα το ζεστάνω,μην το πετάω και κάνω άλλο κάθε φορά....σωστά?
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Σωστα!
Σερβίερεται χλιαρο το γαλατακι ΠΑΝΤΑ.
και διατηρείται 1 μερα στο ψυγείο
(αλλα να βγαζεις απο το ψυγειο ΠΕΡΙΠΟΥ οσο θα πρεπει να φαει, μην το ζεσταινεις ολο καθε φορα ξανα κ ξανα κ ξανα....)
-
Mood :
Σ'ευχαριστώ,βρε Αρτεμούλα
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
και ...
αχ μωρό...........
-
Mood :
ωραίο το νέο ψουψούνι. θα γίνει ένας γάταρος μέγας και τρανός.
astralel- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/08/2010
Mood :
astralel έγραψε:ωραίο το νέο ψουψούνι. θα γίνει ένας γάταρος μέγας και τρανός.
Σ'ευχαριστουμε και το κοτοπουλάκι και εγώ...Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
Δεν ξέρω και τη διεύθυνση της κυρίας kouix να της το αφήσω στην πόρτα της δωράκι
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Καλε αυτο ειναι σαν το δικο μου....Τι γλυκουλικο που ειναι...Αφου περπαταει και τρεχει οπως λες, σιγουρα θα ειναι πανω απο ενα μηνων. Μαλλον ειναι ταλαιπωρημενο γι αυτο δεν εχει πολυ ορεξη. Πιστευω πως αν ξεκουραστει και ηρεμησει θα αρχισει να τρωει ασταματητα.. Αντε και καλο κουραγιο...
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
tania g έγραψε:Καλε αυτο ειναι σαν το δικο μου....Τι γλυκουλικο που ειναι...Αφου περπαταει και τρεχει οπως λες, σιγουρα θα ειναι πανω απο ενα μηνων. Μαλλον ειναι ταλαιπωρημενο γι αυτο δεν εχει πολυ ορεξη. Πιστευω πως αν ξεκουραστει και ηρεμησει θα αρχισει να τρωει ασταματητα.. Αντε και καλο κουραγιο...
Ενός μήνα δεν είναι σίγουρα..Εγώ όταν το βρήκα το υπολόγιζα 25 ημερών και η Άρτεμις που έχει ιδία πείρα περίπου τόσο μου είπε,γύρω στις 20 μέρες...
Ευχαριστούμε, θα το χρειαστούμε το κουράγιο...
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Πριν μια βδομαδα βρηκα κι εγω ενα τετοιο Η κτηνιατρος το υπολογισε τοσο σε ηλικια. Ο δικος μου ειχε δοντακια και τρωει μια χαρα μονος του. Δεν προσπαθησα καθολου να του δωσω γαλα. Αλλα πραγματικα ειναι μωρο και θελει αγκαλιες. Τα ζουζουνακια μου μωρε τους λειπουν οι μανουλες τους...
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
η Φίφα και ο Προ, περπατησαν "κανονικα" (χωρις να σερνουν την κοιλια τους στο πατωμα) περιπου 22 ημερων.
Μετα, η εξελιξη ηταν "ραγδαία".
1 μηνα ηταν ο προ οταν τον δωσαμε, και ήδη "ετρεχαν" και τα δύο, περιπου μια βδομαδα πριν τον δωσουμε..... (δηλαδη, απο 23 ημερων... )
Μετα, η εξελιξη ηταν "ραγδαία".
1 μηνα ηταν ο προ οταν τον δωσαμε, και ήδη "ετρεχαν" και τα δύο, περιπου μια βδομαδα πριν τον δωσουμε..... (δηλαδη, απο 23 ημερων... )
- Σπόιλερ:
- Δεν εχω πόρτα κιουρία μου... μένω σε τσαντίρι....!
-
Mood :
kouix έγραψε:
- Σπόιλερ:
Δεν εχω πόρτα κιουρία μου... μένω σε τσαντίρι....!
- Σπόιλερ:
- Ε,τότε,ακόμη πιο εύκολο
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Πότε φτάνετε Αθήνα είπαμε....???????
Καλε τι λεμε τώρα...!?! αφου, αυτο το μωρό γραφει πανω του "ΧΑΡΑ" απο την κορφή μέχρι τα νύχια....
βάζω στοιχημα λεμεεεεεε..............
Εμενα θα μου αρκει να το βλεπω σε φωτος και να ........
-
Mood :
Ξέρεις κάτι ?
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Οχι....
Υποθετω.....
γιατι αυτο το μωρο ειναι πολυ ...... πως να το πω..............
........... ΘΕΟΥΛΗΣ...............?
..................... ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ.............???????
κατι τετοιο τελος παντων......
Το σιγουρο ειναι πως ΟΤΑΝ του βγαλεις κανονική αγγελια "υιοθεσιας", θα υπερθερμανθεί το κινητό σου....
(να εχεις απο κοντα τον φορτiστή by the way.... )
-
Mood :
Άρτεμις,στην άμμο πότε πήγαν?Όταν περπατάει εκτός κλουβιού μου δίνε την εντύπωση ότι κάτι ψάχνει
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
εκει περιπου στον μηνα!
Τελικα τον Προ τον δωσαμε 40 ημερων..... αλλα περπατησαν κανονικα και τα δύο και ετρεξαν οπως ειπα, μια βδομαδα πριν κλεισουν μηνα.....
-πηγα και εψαξα την αγγελια που τους ειχα βαλει για να θυμηθω με ακρίβεια "ημερων".....
-
Mood :
Σελίδα 1 από 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» Σκουλικια και ψυλλοι πως να τα αντιμετωπισουμε φυσικα?
» Ορφανό μικρούλι ομορφάκι, ζητάει απεγνωσμένα μανούλα. Ειναι μοναχούλι του σε πετ σοπ και φυσικά χαρίζεται.
» Μην με τσαντίζεις άλλο σου λέω!!!!!!!!!!
» Κι άλλο πορτοκαλάκι και μάλιστα φουντωτότατο!!!!
» Λάκης-ΚΟΥΤΑΒΙ,άλλο
» Ορφανό μικρούλι ομορφάκι, ζητάει απεγνωσμένα μανούλα. Ειναι μοναχούλι του σε πετ σοπ και φυσικά χαρίζεται.
» Μην με τσαντίζεις άλλο σου λέω!!!!!!!!!!
» Κι άλλο πορτοκαλάκι και μάλιστα φουντωτότατο!!!!
» Λάκης-ΚΟΥΤΑΒΙ,άλλο
Σελίδα 1 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios