Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
+16
Ηρακλένια
Gatoplikti
alexandra
tinkaki
Μαριάννα
psipsa
Μαυρογατος
Zaxy
otz
kat-cats
kouix
tsili
ZIZIKOS
LAROGATA
marina289
houlieta
20 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
Ο μικρός Νέστορας είναι ένα θαυμάσιο γατούνι, εντελώς του γούστου μου ο χαρακτήρας του, ζωηρός, παιχνιδιάρης, γουργουρίζει ασταμάτητα, τρωει ότι προλάβει (τα πάντα δλδ), είναι θαρραλέος και αρχηγόπουλο, εξαιρετικό πλάσμα!
Ακούραστος μιλάμε, ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, αφού και ο Μάξιμος απορεί!
Ακούραστος μιλάμε, ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, αφού και ο Μάξιμος απορεί!
- Σπόιλερ:
- Για τον Ματσιμούλη δεν έχω λόγια, ειλικρινά.. Είναι η χαρά του γατόφιλου, ο γατούλης που τα κάνει όλα εύκολα, το έχει αγγίξει νεραϊδα αυτό το πλάσμα, δεν τον έχω δει ποτε να αγριεύει και να τρομάζει άλλο γατάκι, τι να πω..
Ο τρόπος του είναι συγκλονιστικός ρε παιδιά...
Τι υπέροχος γατούλης..
Οταν αποφασίσει να γίνει και χαδιαρογατος θα είναι και επίσημα ο υπεροχότερος γατούλης που έχω γνωρίσει..
Απ: Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
Είναι πανέμορφος ο μικρός.
Δεν έχει εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον ακόμα?
Δεν έχει εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον ακόμα?
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Από τις περιγραφές σου Μαρία είναι εντελώς μα εντελώς και του δικού μου γούστου αυτός ο γάτος....ρουμπινί, ζωηρός, θαραλλέος τι άλλο μπορεί να θέλει ένας γατογονιός;;;; μα απορώ που δεν τον έχουν βουτήξει ακόμα...
Οσο για το Μάξιμο δικαίως νοιώθεις τόσο όμορφο γι αυτόν....κοιτάμε πόσο όμορφα τον έχει δεχθεί και παίζει μαζί του....σαν να τον γνώριζε πάντα!! πολλά φιλιά να τους δώσεις!!!
Οσο για το Μάξιμο δικαίως νοιώθεις τόσο όμορφο γι αυτόν....κοιτάμε πόσο όμορφα τον έχει δεχθεί και παίζει μαζί του....σαν να τον γνώριζε πάντα!! πολλά φιλιά να τους δώσεις!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Μαξιμουλη εισαι καταπληκτικός!!!!!!
Παντα ήσουν δηλαδη, απλα το ξαναλέω για να μην ξεχνιώμαστε
Φίφα η Παρτε-τα-μωρα-απο-το-φαϊ-μου-μην-τα-παρει-ο-διαλος.
Παντα ήσουν δηλαδη, απλα το ξαναλέω για να μην ξεχνιώμαστε
- Σπόιλερ:
- Νεστορακο, κι εσύ καλός εισαι...
Φίφα η Παρτε-τα-μωρα-απο-το-φαϊ-μου-μην-τα-παρει-ο-διαλος.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Τρια άτομα έχουν ενδιαφερθεί..
Μια κοπελίτσα πριν καιρό, που τελικά πήρε άλλο γατάκι..
Μια κοπέλα έστειλε μνμ εχθές και το συζητάμε..
Και..
Η αδελφή μου...
Εχει κολλήσει άγρια με τον μικρό, τον έχει καταλατρέψει, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να την αφήσω να κάνει τα τρία γατούνια της, τέσσερα...
Είμαι περίεργη λέτε;
Γενικά, είμαι λίγο περίεργη με τις υιοθεσίες, το ξέρω..
Μια κοπελίτσα πριν καιρό, που τελικά πήρε άλλο γατάκι..
Μια κοπέλα έστειλε μνμ εχθές και το συζητάμε..
Και..
Η αδελφή μου...
Εχει κολλήσει άγρια με τον μικρό, τον έχει καταλατρέψει, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να την αφήσω να κάνει τα τρία γατούνια της, τέσσερα...
Είμαι περίεργη λέτε;
Γενικά, είμαι λίγο περίεργη με τις υιοθεσίες, το ξέρω..
Μαρία ότι είναι να γίνει για καλό....ας γίνει!!!! και τελικά θα γίνει αυτό που είχε "προγραμματιστεί" να γίνει...ερήμην σας!!! έτσι είναι αυτά τα πράγματα....το καλό είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον....είμαι βέβαιη πως θα το αξιολογήσετε και θα γίνει το καλύτερο δυνατό!!! είχε άστρο ο μικρός που βρέθηκε μπροστά σου....
-
Σου έχω εμπιστοσύνη συμπεθέρα!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Εγώ πάντως ψηφιζω να μείνει στην οικογένεια!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Συμφωνώ Κι εγω με την Ηρακλένια.
Που θα βρεί καλύτερο φιλαράκια από το Ματσιμούλι
Που θα βρεί καλύτερο φιλαράκια από το Ματσιμούλι
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Χαρά, η αδελφή μου σκέφτεται να τον κρατήσει (μαμά Βότκα-Σόνικ-Μπόμπου), όχι εγω..
houlieta έγραψε:Χαρά, η αδελφή μου σκέφτεται να τον κρατήσει (μαμά Βότκα-Σόνικ-Μπόμπου), όχι εγω..
Ναι αλλά έχει πέρασμα σ'εσένα απότι έχω καταλάβει οπότε θα μπορούν πότε πότε ... να τα λένε
-
Mood :
Αυτό το υπέροχο μωράκι αναζητα ακόμη την παντοτινή του οικογένεια!...
Ο Νέστορας είναι ένα πραγματικό ρουμπίνι, πολύ γλυκό πλάσμα, όλο γουργουρίζει και παίζει, γουργουρίζει και παίζει!.. Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο να βλέπει κανείς ένα τόσο μικρό ζουζουνάκι να έχει μέσα του τόση ενέργεια και όρεξη για όλα!..
Εχθές το βραδυ κοιμηθηκε μαζι μας, ήρθε στο κρεβάτι και κουρνιασε μαζί με τα τρία μεγάλα και το πρωι με ξυπνησε με φιλάκια και γουργουρίσματα, με παιχνίδια στα μαλλιά και με γλυκά νιαουρίσματα..
Οποιος αποκτήσει τον Νέστορα, θα ερωτευθεί παράφορα...
Εγγυημένα πράγματα..
Ο Νέστορας είναι ένα πραγματικό ρουμπίνι, πολύ γλυκό πλάσμα, όλο γουργουρίζει και παίζει, γουργουρίζει και παίζει!.. Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο να βλέπει κανείς ένα τόσο μικρό ζουζουνάκι να έχει μέσα του τόση ενέργεια και όρεξη για όλα!..
Εχθές το βραδυ κοιμηθηκε μαζι μας, ήρθε στο κρεβάτι και κουρνιασε μαζί με τα τρία μεγάλα και το πρωι με ξυπνησε με φιλάκια και γουργουρίσματα, με παιχνίδια στα μαλλιά και με γλυκά νιαουρίσματα..
Οποιος αποκτήσει τον Νέστορα, θα ερωτευθεί παράφορα...
Εγγυημένα πράγματα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την houlieta στις Κυρ Νοε 30, 2014 9:53 pm, 1 φορά
Αχ είναι τέλειος !
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Mood :
Aχ,δεν εχεις κοκκινογατο!tsili έγραψε:Αχ είναι τέλειος !
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
houlieta έγραψε:
:
AX AX AX AX και πάλι ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ
-
Mood :
Απλά δεν υπάρχει αυτό το μωρό!Είναι σαν καρτούν! Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη!
tinkaki- Prime Cat
-
Τόπος : αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1 και μοναδικό μέσα στο σπίτι και πολλά απ'έξω
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη-καλοκαίρι και όποτε βγαίνει ο ήλιος
Motto : keep calm and smile like a Cheshir cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/05/2013
Mood :
Το υπέροχο αυτό αγόρι αναζητά ακόμη την παντοτινή του οικογένεια...
Δεν ξέρω αν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψω τον γλυκό μου Νεστοράκο (Νέσι τον φωνάζω..).. Είναι ένα πάνγλυκο πλάσμα, που παίζει ασταμάτητα, που απολαμβάνει τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό..
Λατρέυει τα χάδια, λατρεύει το φαγητό, λατρεύει την γατοπαρέα, την σκυλοπαρέα, είναι πανέξυπνος, είναι η ουρά μου μέσα στο σπίτι, άλλοτε είναι η ουρά του Μάξιμου με τον οποίο έχουν γίνει αυτοκόλλητοι..
Με ξυπνάει με γουργουριτά και γλυψίματα, μου χαϊδευει το πρόσωπο για να ασχοληθώ μαζί του ή με ελαφρά δαγκωματάκια συνοδευόμενα από το ασταμάτητο γουργουρομοτεράκι..
Τον έχω καρακαταλατρέψει και ξέρω ότι όπου και αν πάει θα αγαπηθεί με πάθος, δεν υπάρχει άλλος τρόπος..
Ένα μικρό, μαγικό πλασματάκι..
Δεν χρειάζεται καν να σας πω ότι είναι όμορφος, όλα τα άλλα είναι υπεραρκετά!..
Και εδω παρέα με τα φιλαράκια του!...
Δεν ξέρω αν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψω τον γλυκό μου Νεστοράκο (Νέσι τον φωνάζω..).. Είναι ένα πάνγλυκο πλάσμα, που παίζει ασταμάτητα, που απολαμβάνει τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό..
Λατρέυει τα χάδια, λατρεύει το φαγητό, λατρεύει την γατοπαρέα, την σκυλοπαρέα, είναι πανέξυπνος, είναι η ουρά μου μέσα στο σπίτι, άλλοτε είναι η ουρά του Μάξιμου με τον οποίο έχουν γίνει αυτοκόλλητοι..
Με ξυπνάει με γουργουριτά και γλυψίματα, μου χαϊδευει το πρόσωπο για να ασχοληθώ μαζί του ή με ελαφρά δαγκωματάκια συνοδευόμενα από το ασταμάτητο γουργουρομοτεράκι..
Τον έχω καρακαταλατρέψει και ξέρω ότι όπου και αν πάει θα αγαπηθεί με πάθος, δεν υπάρχει άλλος τρόπος..
Ένα μικρό, μαγικό πλασματάκι..
Δεν χρειάζεται καν να σας πω ότι είναι όμορφος, όλα τα άλλα είναι υπεραρκετά!..
Και εδω παρέα με τα φιλαράκια του!...
Υπεροχούλης!
Μα κανένας δεν σε έχει πάρει τηλέφωνο;;;
Μα κανένας δεν σε έχει πάρει τηλέφωνο;;;
-
Mood :
Όχι, δυστυχώς δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τον μικρούλη μου..
περίεργο ρε γαμώτο...
-
Mood :
Μόλις τον πρότεινα σε μια κοπελιά που μου είχε ζητήσει τον Παρούλη, αλλά επειδή έχει ένα μικρό αγοράκι, δεν θα ήθελα να ξαναυιοθετηθεί απο οικογένεια με μικρό/α παιδιά...
-
Mood :
σου έχω στείλει πμ!
-
Mood :
houlieta έγραψε:
Ω!ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Θεοί .
Τι πλάσμα έχει γίνει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mood :
Την καλύτερη τύχη εύχομαι στο μικρό Μαρία!!είναι πολύ ιδιαίτερος πραγματικά!!
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
Μα τι όμορφο πλάσμα.....υπέροχος ρουμπινί γάτος!!!! τι να πω....στραβώθηκε ο κόσμος....;;;
-
Εκπληκτικός!!!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Mood :
Αγαπητέ Αγιε Βασίλη,
Φετος τα Χριστούγεννα, δεν θέλω να μου φέρεις εμένα κανενα δώρο.
Αν γίνεται όμως, και αν εχεις χρόνο, θέλω να φέρεις στον μικρούλη Νεστοράκο, ενα ζεστό σπιτάκι, και μια στοργική αγκαλίτσα, που θα τον τυλίγει με αγάπη, και φροντίδα.
Και μιας που θα πας (αν πας) στο Χουλιετόσπιτο, θέλω να δώσεις ένα γλυκό φιλάκι και στον κολητό μου φίλο τον Μαξιμούλη, στην υπεροχότατη αδερφούλα του Σιέλ, και στον Υπερτατο άρχοντά μας τον Χούλιο.
(αντε, δώσε και ενα φιλάκι και στην βασιλομήτωρ)
Σ' ευχαριστώ.
Φίφα.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Έχει και μεγάλο υπέροχο μουσουδίνο-σαγονίνο...σαν τη Ριτούλα μας...
-
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Mood :
Εχω πάθει πλάκα...να ταν αλλιώς τα πράγματα θα τον βούταγα...είναι ρουμπινί...αγαπημένο χρώμα και είναι πανέμορφος όχι απλά όμορφος!!! καλέ μου Αγιε Βασίλη...βοήθησε να βρει το δικό του όμορφο σπιτάκι!!!!
-
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
γαταπληκτικούλης!!!
-
Mood :
Καλά Χριστούγεννα και σε σένα ονειρεμένε κουκλε!!!εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο καινούριος χρόνος να σου φέρει το καλύτερο σπιτάκι!!!αχ είναι μελενιος μωρέ!!!γι'αυτό δεν θέλω να πολυμπαινω στο αναζητούνται....γιατί κάθε φορά δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό!!!!άγιε Βασίλη δώστου γρήγορα ένα σπιτάκι γιατί θα τον βουτήξω εγώ στο τέλος......
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
houlieta έγραψε:
-
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται ο Mousse (δε χαρίζεται πλέον)
» Χαριζεται
» Χαρίζεται η Μινι!
» Χαριζεται η Ηρα
» Χαρίζεται ο Λεν!!!
» Χαριζεται
» Χαρίζεται η Μινι!
» Χαριζεται η Ηρα
» Χαρίζεται ο Λεν!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios