Xαρίζεται Αγαπούλης made in Baoulo
+21
YNL
marmecus
thanoschris1
Antilkmene
Smokys
Lina
marina289
Ηρακλένια
Leviathan
psipsa
koneko
Γατοβοηθός
Zaxy
LAROGATA
Μαυρογατος
tsili
kat-cats
Xribo
ZIZIKOS
Gatoplikti
kouix
25 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 9
Σελίδα 3 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Xαρίζεται Αγαπούλης made in Baoulo
Καλημέρα σας
Κατ' αρχην,
Κυρία Χαρα, σας ευχαριστώ πολύ που με θαυμάζετε...
Κατα δεύτερον, πρεπει να σας πω, οτι εχω μεγάλη αγωνία για το αν και ποιοι θα με ζητήσουν να με κάνουν δικό τους.
Θελω εκεί που θα πάω, να περνάω το ίδιο καλά με εδώ που είμαι τώρα....
Να με αγαπάνε, να με φροντίζουν, να με χαϊδεύουν, και να μου μιλάνε τρυφερά.
Ζητάω πολλά?
Κατ' αρχην,
Κατα δεύτερον, πρεπει να σας πω, οτι εχω μεγάλη αγωνία για το αν και ποιοι θα με ζητήσουν να με κάνουν δικό τους.
Ζητάω πολλά?
- Σπόιλερ:
- Αν νομιζετε οτι ζητάω πολλά, μένω κι εδω που είμαι τωρα, δεν με πειράζει καθόλου εμένα
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Αρτεμούλα καλημέρα,
καλή μου βρείτε και στο μπαουλομωράκι ονοματάκι.... γιατί προβλέπω να μεγαλώνει η οικογένεια!!!!
Και όπως λες δεν φαίνεται να το πειράζει καθόλου... μα καθόλου το μωρό - και μάλλον προτιμάει να μείνει εκεί που βρίσκεται!!!
καλή μου βρείτε και στο μπαουλομωράκι ονοματάκι.... γιατί προβλέπω να μεγαλώνει η οικογένεια!!!!
Και όπως λες δεν φαίνεται να το πειράζει καθόλου... μα καθόλου το μωρό - και μάλλον προτιμάει να μείνει εκεί που βρίσκεται!!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Χριστίνα, ... ενα θα σου πω:
ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ.
Αλλα οταν κυριαρχει η λογική, μια φωνη μέσα μου μου λέει:
-πόσα θα μαζεψεις στο σπιτι σου πια...?????????? ΣΥΝΕΛΘΕ!
ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ.
Αλλα οταν κυριαρχει η λογική, μια φωνη μέσα μου μου λέει:
-πόσα θα μαζεψεις στο σπιτι σου πια...?????????? ΣΥΝΕΛΘΕ!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
kouix έγραψε:Καλημέρα σας
Κατ' αρχην,
Ζητάω πολλά?
- Σπόιλερ:
Αν νομιζετε οτι ζητάω πολλά, μένω κι εδω που είμαι τωρα, δεν με πειράζει καθόλου εμένα
Αχ γλυκό μου αγορίνι πως να μη σε θαυμάζω που είσαι σα κρουασανάκι γλυκό ζεστό και για φάγωμα
Την αγωνία σου να σε φροντίζουν όσο κι εκεί που είσαι, την καταλαβαίνω.
Αλλά μη στεναχωριέσαι θα καταλάβει η μαμά σου ποιοι θα σε θέλουν πραγματικά και θα σε αγαπήσουν όπως σου πρέπει και δεν θα σε δώσει όπου νάναι
ΚΑΙ
Ασφαλώς δεν ζητάς πολλά ..
ΖΗτάς αυτά που δικαιωματικά αξίζεις
- Σπόιλερ:
- Αν και μεταξύ μας σε βλέπω να μένεις εκεί που είσαι. Που θα βρείς καλύτερα
A!!!! Και πές στη μαμά σου βρε γλυκούλι μου να μας βάλει και καμμια καινούργια φωτο να σε ΞΑΝΑθαυμάσουμε
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Eίναι πολύ όμορφο, αφράτο και καλοσυνάτο μωράκι... τι να πω φαίνεται ο κόσμος χόρτασε ομορφιά.... ή απλά δεν έχει ανοίξει τα μάτια του!! Πάντως ένα ονομάτι το θέλει αυτό το ζαχαρένιο μωράκι...κρίμα είναι!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Είναι ένα από τα πιο ΟΜΟΡΦΑ γατάκια που έχω δει!!!! Τρελαίνομαι και για μακρύτριχα και για τιγράκια!!!
Ειλικρινά το έχω σκεφτεί άπειρες φορές να σου πω ότι θα τον πάρω εγώ, ΑΛΛΑ δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ ΟΥΦ!!!
Ειλικρινά το έχω σκεφτεί άπειρες φορές να σου πω ότι θα τον πάρω εγώ, ΑΛΛΑ δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ ΟΥΦ!!!
Xribo- Junior Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 0 γατούνια (αυτό εύχομαι να αλλάξει), 3 σκυλούδια
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/10/2014
Mood :
Xribo έγραψε:Είναι ένα από τα πιο ΟΜΟΡΦΑ γατάκια που έχω δει!!!! Τρελαίνομαι και για μακρύτριχα και για τιγράκια!!!
Να το συζητησουμε...?
Δεν ειμαι αδιακριτη ουτε θελω να μπω σε χωραφια που δεν πρεπει, αλλα απλα, αυτο το "δεν μπορω" εχει πολλες διαστάσεις.....
Κι εγω ειχα πει οτι "δεν μπορω" να κρατησω και την Φίφα και τον Προ (τον αδερφουλη της Φίφας, μαζι τα ειχαμε βρει) ... και τελικα, ΚΑΙ θα μπορουσα, ΚΑΙ το μετανοιωσα πικρά που δεν τον κρατησα.....
-
Mood :
kouix έγραψε:Xribo έγραψε:Είναι ένα από τα πιο ΟΜΟΡΦΑ γατάκια που έχω δει!!!! Τρελαίνομαι και για μακρύτριχα και για τιγράκια!!!
Να το συζητησουμε...?
Δεν ειμαι αδιακριτη ουτε θελω να μπω σε χωραφια που δεν πρεπει, αλλα απλα, αυτο το "δεν μπορω" εχει πολλες διαστάσεις.....
Κι εγω ειχα πει οτι "δεν μπορω" να κρατησω και την Φίφα και τον Προ (τον αδερφουλη της Φίφας, μαζι τα ειχαμε βρει) ... και τελικα, ΚΑΙ θα μπορουσα, ΚΑΙ το μετανοιωσα πικρά που δεν τον κρατησα.....
Φυσικά να το συζητήσουμε, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου πω για ποιους λόγους δεν μπορώ να το πάρω (και φυσικά αυτοί είναι και οι λόγοι που δεν έχω πάρει κάποιο, αλλά ούτε μπόρεσα να κρατήσω τον Μήτσο που είχα βρει χτυπημένο):
Ο πρώτος λόγος είναι ότι άτομα από το πολύ στενό μου συγγενικό περιβάλλον (οι αδερφές μου) έχουν αλλεργία στις γάτες
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο άντρας μου δεν θέλει να πάρουμε άλλο ζώο μέσα στο σπίτι, καθώς το σπίτι είναι σχετικά μικρό και έχουμε ήδη ένα ενυδρείο 1,5 μέτρο (το οποίο από πάνω έχει ένα κενό και το γατάκι αν θέλει μπορεί να ψαρεύει) και ένα μικρόσωμο σκυλί και
ο τρίτος λόγος είναι ότι αν κάποια στιγμή βρει τρόπο να βγει μέσα από το σπίτι και κατέβει στην αυλή του σπιτιού, υπάρχει περίπτωση να είναι και η τελευταία φορά που θα το δούμε ζωντανό, διότι ένα από τα δύο σκυλιά που έχουμε στην αυλή δεν τα πάει καθόλου καλά με τις γάτες.
και ο τελευταίος είναι ότι δουλεύω αρκετές ώρες και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ μαζί του όσο θα θέλω και θα πρέπει.
Θα ήθελα να σου πω εν συντομία τι μου συνέβησε τον Μάϊο, όταν αποφάσισα να αποκτήσω μία γάτα Neva Masquerade. (Neva Masquerade διότι πίστευα, και ακόμη έχω ελπίδες, ότι δεν θα προκαλεί αλλεργία στις αδερφές μου). Το επόμενο βράδυ, που μίλησα με το εκτροφείο, και αφού προσπαθούσα να πείσω τον άντρα μου με επιχειρήματα και για το πως θα εκπαιδεύσουμε το σκυλί ώστε να δέχεται την γάτα που θα πάρουμε (γιατί όπως προείπα ο άντρας μου δεν θέλει άλλο ζώο μέσα στο σπίτι και φοβάται επίσης για την ακεραιότητά του εκτός αυτού), κατάφερε και μπήκε στην αυλή μία γάτα και έγινε ο κακός χαμός. Ευτυχώς καταφέραμε και την σώσαμε από τα δόντια της Λούση (της σκυλίτσας που δεν χωνεύει τις γάτες). Μετά από μερικές μέρες, πήγαμε σε ένα φυτώριο, όπου έχει γάτες και γατάκια, μαζί με το μικρόσωμο σκυλάκι μας (1650γρ για την ακρίβεια) και ήρθε μία γάτα και επιτέθηκε στο σκυλάκι μας. Ευτυχώς κατάφερα με τον οδηγό να τον τραβήξω μακριά της και να τον πάρω στην αγκαλιά μου. Βέβαια, αυτά τα δύο περιστατικα πιστεύω ότι ήταν καθαρά συμπτώσεις, αλλά με κράτησαν πίσω στην απόκτηση του γατιού και δεν με βοήθησαν καθόλου με τα επιχειρήματα που είχα για να πάρουμε ένα.
Μ'αρέσουν πολύ οι γάτες, και αυτός ήταν ο ένας από τους λόγους που μπήκα και στο φόρουμ. Και θα ήθελα πολύ να πάρω το πανέμορφο γατάκι που έχεις και το έχω ερωτευτεί, αλλά δεν μπορώ. Προς το παρόν αρκούμαι στο να πηγαίνω και να βλέπω τον Μήτσο στο σπίτι της φίλης μου, να ταϊζω γατάκια μακριά από το σπίτι (ώστε να μην με ακολουθήσουν και προσπαθήσουν να μπουν μέσα στην αυλή) και φυσικά να χαζεύω και να λιγουρεύομαι τα δικά σας
Δεν ξέρω πως σου φαίνονται οι λόγοι που σου είπα, αλλά αυτοί είναι που με κρατάνε πίσω
Xribo- Junior Cat
-
Mood :
Ενυδρείο -Σκύλος κήπου= δεν ειναι μονιμο προβλημα.
Η αλεργία ισως και να ειναι.
Η αρνηση του συζύγου είναι.
Και αναλύω τα παραπανω:
Εχω κι εγώ δύο σκυλάκια (κι ενα καναρίνι)
Το ενα σκυλάκι, οποτε εβλεπε τις αδεσποτούλες που περναγαν διερχώμενες απο τον κηπο, μεχρι και που πηδαγε και τις γειτονικες μάντρες για να τις κυνηγίσει.
(Βεβαια οταν καμια φορά τις εφτανε φρεναριζε και ... "τιποτα", τις κοιταγε...)
Επισης ειχα τον σκύλο του αδερφου μου για αρκετα φεγγαρια στο σπιτι (τοτε ειχα μονο το ενα απο τα δυο σκυλακια που εχω τωρα)
... και, εκεινος ο "λυκος" δεν τα πηγαινε -καθολου- καλα, ουτε με την σκυλίτσα μου, ουτε με τις γατες στον δρομο.
Κι ομως, μεσα σε ενα βραδυ, μεταμορφώθηκε στον καλύτερο φίλο της Ηρας, οταν αναγκαστήκαμε να μεινουμε ολοι μαζι.... μεχρι και καρπαζοεισπρακτορα τον ειχε κανει η Ηρα, τελευταιος ετρωγε κιολας, αφου χορταινε η Ηρα....
Και αργοτερα, οταν αναγκαστήκαμε -και παλι- να τον αποχωρηστούμε, ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ, εγινε ο καλύτερος φίλος 20-30 γατουνιων σε ενα κτήμα, που οταν μου ειχε πει ο ανθρωπος που τον ειχε ζητησει οτι ειχε 30 γατουλες, του ειπα: δεν τις λυπασαι? και μου ειπε: μεσα σ' ενα βραδυ, θα μαθει να τις σεβεται και θα επελθει ισορροπία, οπερ και εγέννετω.
Οσο για το ενυδρείο, το παραλληλίζω με το καναρίνι μου.
Στην αρχη η γατα μου εκανε attack στο κλουβι όποτε της δινόταν η ευκαιρεία.
Τωρα, παει και καθεται στην πολυθρόνα της μητερας μου, στο μισο μετρο απο το κλουβί, και δεν το ενοχλεί Π-Ο-Τ-Ε.
Ηταν η αρχική "εξσταση" που ειχε παθει με αυτο το "κατι" που δεν μπορουσε να φτασει, και πετουσε και κελαήδουσε... ΟΤΑΝ το συνήθησε, σταματησε να το θεωρει παιχνίδι-ενδιαφερον-θηραμα.
Οσο για το θεμα της αλεργίας, δεν ξερω αν μενετε μαζι με τις αδερφες σου, παντως, πρεπει να σου πω, οτι υπαρχουν ιονιστές, που κανουν πολυ καλη δουλεια, ειδικά αν δεν μενετε μαζι κι ερχονται μια στο τόσο, νομιζω οτι μπορουν να βοηθησουν, αλλα δεν ξερω τον βαθμό αλεργίας για να σου πω και τον βαθμό βοηθειας που θα παρεις απο αυτους.
Υπαρχει μέλος στο γατοσπιτο (η γλυκεία Βάλια, με την υπεργλυκια γατουλα την Σουζανούλα) που εχει αλεργια στις γατες, που περυσι με πόνο στην καρδια εβαλε αγγελια να χαρισει την γατουλα της λογο αλεργείας, και φετος, εναν χρονο μετα, συζούνε όλο και καλύτερα, γιατι δεν ηθελε να την αποχωρηστεί, και κανει τα παντα προς αυτην την κατευθυνση.
Και βεβαια υπαρχει και η ομοιοπαθητική που εχει λειτουργήσει θετικά σε αντιστοιχες περιπτωσεις. Που ομως, δεν ξερω αν ειναι διατεθημένες οι αδερφες σου να μπουν σ' αυτην την διαδικασια...
Τέλος, η συμφωνη γνωμη του εταιρου ήμισυ, οπως και ο χρονος που εχεις να διαθεσεις στα ζωάκια που θα μενουν στο σπίτι, ειναι ενα θέμα που δεν εχω να πω κατι. Εκει, το θεμα ειναι ή οκ ή όχι οκ.
Δεν εχω να πω κατι πανω σ' αυτο.
Με ολα αυτα που ειπα, δεν προσπαθω να σε "πεισω" οτι ... ΜΠΟΡΕΙΣ ή ΔΕΝ μπορεις.
Ισα ισα που αν μου ζητησεις την γνωμη μου, (για να γινω και πιο ξεκαθαρη) θα σου πω: δεν μπορεις.
Απλα ηθελα να σου αντιπαραθεσω μερικα περιστατικά, στα πλάισια της συζήτησης, που παρ' οτι υπηρχε προβλημα, το προβλημα ξεπεράστηκε.
Ομως στο μελλον, ελπιζω να μπορεσεις, δεν το θεωρω "αδύνατο".
Και αναλύω τα παραπανω:
Το ενα σκυλάκι, οποτε εβλεπε τις αδεσποτούλες που περναγαν διερχώμενες απο τον κηπο, μεχρι και που πηδαγε και τις γειτονικες μάντρες για να τις κυνηγίσει.
Επισης ειχα τον σκύλο του αδερφου μου για αρκετα φεγγαρια στο σπιτι (τοτε ειχα μονο το ενα απο τα δυο σκυλακια που εχω τωρα)
... και, εκεινος ο "λυκος" δεν τα πηγαινε -καθολου- καλα, ουτε με την σκυλίτσα μου, ουτε με τις γατες στον δρομο.
Κι ομως, μεσα σε ενα βραδυ, μεταμορφώθηκε στον καλύτερο φίλο της Ηρας, οταν αναγκαστήκαμε να μεινουμε ολοι μαζι.... μεχρι και καρπαζοεισπρακτορα τον ειχε κανει η Ηρα, τελευταιος ετρωγε κιολας, αφου χορταινε η Ηρα....
Και αργοτερα, οταν αναγκαστήκαμε -και παλι- να τον αποχωρηστούμε, ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ, εγινε ο καλύτερος φίλος 20-30 γατουνιων σε ενα κτήμα, που οταν μου ειχε πει ο ανθρωπος που τον ειχε ζητησει οτι ειχε 30 γατουλες, του ειπα: δεν τις λυπασαι? και μου ειπε: μεσα σ' ενα βραδυ, θα μαθει να τις σεβεται και θα επελθει ισορροπία, οπερ και εγέννετω.
Τωρα, παει και καθεται στην πολυθρόνα της μητερας μου, στο μισο μετρο απο το κλουβί, και δεν το ενοχλεί Π-Ο-Τ-Ε.
Ηταν η αρχική "εξσταση" που ειχε παθει με αυτο το "κατι" που δεν μπορουσε να φτασει, και πετουσε και κελαήδουσε... ΟΤΑΝ το συνήθησε, σταματησε να το θεωρει παιχνίδι-ενδιαφερον-θηραμα.
Οσο για το θεμα της αλεργίας, δεν ξερω αν μενετε μαζι με τις αδερφες σου, παντως, πρεπει να σου πω, οτι υπαρχουν ιονιστές, που κανουν πολυ καλη δουλεια, ειδικά αν δεν μενετε μαζι κι ερχονται μια στο τόσο, νομιζω οτι μπορουν να βοηθησουν, αλλα δεν ξερω τον βαθμό αλεργίας για να σου πω και τον βαθμό βοηθειας που θα παρεις απο αυτους.
Υπαρχει μέλος στο γατοσπιτο (η γλυκεία Βάλια, με την υπεργλυκια γατουλα την Σουζανούλα) που εχει αλεργια στις γατες, που περυσι με πόνο στην καρδια εβαλε αγγελια να χαρισει την γατουλα της λογο αλεργείας, και φετος, εναν χρονο μετα, συζούνε όλο και καλύτερα, γιατι δεν ηθελε να την αποχωρηστεί, και κανει τα παντα προς αυτην την κατευθυνση.
Και βεβαια υπαρχει και η ομοιοπαθητική που εχει λειτουργήσει θετικά σε αντιστοιχες περιπτωσεις. Που ομως, δεν ξερω αν ειναι διατεθημένες οι αδερφες σου να μπουν σ' αυτην την διαδικασια...
Τέλος, η συμφωνη γνωμη του εταιρου ήμισυ, οπως και ο χρονος που εχεις να διαθεσεις στα ζωάκια που θα μενουν στο σπίτι, ειναι ενα θέμα που δεν εχω να πω κατι. Εκει, το θεμα ειναι ή οκ ή όχι οκ.
Ισα ισα που αν μου ζητησεις την γνωμη μου, (για να γινω και πιο ξεκαθαρη) θα σου πω: δεν μπορεις.
Απλα ηθελα να σου αντιπαραθεσω μερικα περιστατικά, στα πλάισια της συζήτησης, που παρ' οτι υπηρχε προβλημα, το προβλημα ξεπεράστηκε.
-
Mood :
Ο μικρός Μπαουλίτος, κοιμάται κι ονειρεύεται το μέλλον του.....
(θα την ανεβαζα χθες το βραδυ την φωτό μαζι με μια καληνυχτα του, αλλα με πήρε και με σήκωσε η νύστα.....)
(θα την ανεβαζα χθες το βραδυ την φωτό μαζι με μια καληνυχτα του, αλλα με πήρε και με σήκωσε η νύστα.....)
-
Mood :
kouix έγραψε:Ο μικρός Μπαουλίτος, κοιμάται κι ονειρεύεται το μέλλον του.....
αχ Παναγία μου,,,,, τι μωρούλι είναι αυτό!!!
-
Mood :
Εΐναι μωρουλι ... "αζήτητο" ακόμη....
Μακαρι να μπορουσα να μεταφερω με λόγια το πόσο καλό γατακι ειναι... αλλα δεν ειμαι καλη σ' αυτα...
Για να μην πω για την γουνιτσα του την απαλη σαν μεταξι.....
Και για το βλεμα του το θανατηφόρο δεν λεω, γιατι τα εχει πει η γατοπληκτούλα παραπανω.....
Μακαρι να μπορουσα να μεταφερω με λόγια το πόσο καλό γατακι ειναι... αλλα δεν ειμαι καλη σ' αυτα...
Για να μην πω για την γουνιτσα του την απαλη σαν μεταξι.....
Και για το βλεμα του το θανατηφόρο δεν λεω, γιατι τα εχει πει η γατοπληκτούλα παραπανω.....
-
Mood :
ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Ειρήνη, τι θα έλεγες να ερθεις πάλι να δεις πόσο εχει ΑΣΧΗΜΗΝΕΙ απο την προηγουμενη φορα που τον ειδες...?
Παντως αν αποφασισεις να ερθεις, μην ανησυχεις για το ΠΩΣ θα τον μεταφερεις στο σπιτι σου. Χωράει ακόμη μεσα σε κουτι απο παπουτσια (του Αλεξ ομως... που ειναι μεγαλο νουμερο...)
Παντως αν αποφασισεις να ερθεις, μην ανησυχεις για το ΠΩΣ θα τον μεταφερεις στο σπιτι σου. Χωράει ακόμη μεσα σε κουτι απο παπουτσια (του Αλεξ ομως... που ειναι μεγαλο νουμερο...)
-
Mood :
Είναι όμορφος, νινάκι ζωγραφιστό και πολύ τυχερό που το προσέχεις!!!! εύχομαι να βρει έναν καλό γονιό σύντομα που θα τον αγαπάει και θα τον προσέχει όπως εσείς!!!
-
Μα πόσο όμορφο πλάσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
kouix έγραψε:Ο μικρός Μπαουλίτος, κοιμάται κι ονειρεύεται το μέλλον του.....
Αχχχχχχχχχχχχχχχ Θεέ μου
Μα πόσο όμορφο νινί είναι ........ πόσο............
Έχει μια γλύκα το μουτράκι του
Θα γινει ένας υπέροχος γάτος, κυριολεκτικα
-
Mood :
Κορίτσια... Να προσθέσω περιγραφικά εστω τι ακριβως συνέβει πριν λιγο για να καταλαβετε...
Ο Μπαουλίτος ειναι διπλα στον Αλεξ στον καναπε και κοιμαται...
περνάω απο δίπλα, και δεν αντεχω να αντισταθώ στον πειρασμο, και τον χαίδευω. ( για τον Μπαουλίτο μιλάω)
... κι αυτος, αυτοματως, γυριζει και μου δίνει την κοιλίτσα του γουργουρίζοντας!!!!!
... ΟΥΤΕ η Φιφα, ΟΥΤΕ η Μπομπο το εχουν κανει ποτε αυτο......
Ειναι εντελως "Αγαπούλης" αυτος ο Μπαουλομωρούλης.
Ο Μπαουλίτος ειναι διπλα στον Αλεξ στον καναπε και κοιμαται...
περνάω απο δίπλα, και δεν αντεχω να αντισταθώ στον πειρασμο, και τον χαίδευω. ( για τον Μπαουλίτο μιλάω)
... κι αυτος, αυτοματως, γυριζει και μου δίνει την κοιλίτσα του γουργουρίζοντας!!!!!
... ΟΥΤΕ η Φιφα, ΟΥΤΕ η Μπομπο το εχουν κανει ποτε αυτο......
Ειναι εντελως "Αγαπούλης" αυτος ο Μπαουλομωρούλης.
-
Mood :
Αχ, σίγουρα θα έρθω να τον ξαναδώ....
Να μου περάσει το κρύωμα....
Να μου περάσει το κρύωμα....
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Mood :
Πληροφορίες
Γειά σας. Επείδή θα μ΄ενδιέφερε να πάρω ένα αρσενικό γατάκι μπορείτε να δώσετε κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Πχ τι ηλικία έχει; κλπ
Επίσης από που και πως θα μπορούσε κάποιος να τον παραλάβει.
Ευχαριστώ
Μάρκος.
Επίσης από που και πως θα μπορούσε κάποιος να τον παραλάβει.
Ευχαριστώ
Μάρκος.
marmecus- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/11/2014
Καλησπέρα.
Το γατάκι είναι περίπου 50 ημερών, και βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο (Αττικής)
Θα μπορουσαμε να μιλήσουμε στο τηλεφωνο που εχω αναρτήσει στην αγγελια (στην πρωτη σελίδα) για να πουμε κι άλλες λεπτομέρειες, αν σας ενδιαφέρει.
Το γατάκι είναι περίπου 50 ημερών, και βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο (Αττικής)
Θα μπορουσαμε να μιλήσουμε στο τηλεφωνο που εχω αναρτήσει στην αγγελια (στην πρωτη σελίδα) για να πουμε κι άλλες λεπτομέρειες, αν σας ενδιαφέρει.
-
Mood :
Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για την συζήτηση που κάναμε. Με ενημέρωσες και για άλλες εναλλακτικές τις οποίες δεν είχα σκεφτεί και μου έδωσες ελπίδες Χαίρομαι που πιστεύεις και εσύ ότι δεν είναι ακατόρθωτο στο μέλλον να αποκτήσω ένα.kouix έγραψε:Ενυδρείο -Σκύλος κήπου= δεν ειναι μονιμο προβλημα.
Και αναλύω τα παραπανω:
Εύχομαι τα καλύτερα για αυτό το υπέροχο γατομωρό!!! Είναι ένα κουκλάκι!!!
Xribo- Junior Cat
-
Mood :
Xribo έγραψε:
Εύχομαι τα καλύτερα για αυτό το υπέροχο γατομωρό!!! Είναι ένα κουκλάκι!!!
Εννοείται! ΜΟΝΟ στα καλύτερα θα παει. Αλλιως, .... δεν το κουναει ρούπι απο δω.
a lot.
-
Mood :
... κάτι ψήνεται για το μπαουλομωράκι..... fingers crossed όλοι ....... και πολλα σκορδόχαντρα!!!!!
Θα έχω νεότερα μάλλον τ'απογευματακι....
(αχ! μακαρι να ειναι ΤΟΣΟ καλη περιπτωση οσο μου ακουγεται......)
-
Mood :
Αντε να ακούσουμε όμορφα νέα....
-
Zaxy- Senior Cat
-
Τόπος : Κοντά στο νεράκι...
Αριθμός γατουνίων : 2 νιάου + 1 γαβ
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/06/2014
Mood :
&
fingers crossed
emoticon σκόρδο δεν έχει
Μακάρι να είναι όπως τα λές.
Να μας πείς αμέσως
-
Mood :
Aπαιτώ να μάθω για το γάτο μου!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Mood :
tsili έγραψε:
Aπαιτώ να μάθω για το γάτο μου!
Ειρήνη αργείς...... χαρακτηριστικά
-
Mood :
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Δεν σας λεω λεπτομεριες (ακομη) γιατι ΑΝ σας πω, θα με κραξετε... καθως ειναι απο τις περιπτωσεις που ΑΡΧΙΚΑ λεει κανεις:
-καταλαβα, μεθαυριο θα στο γυρισουν πίσω.....
Ενα θα σας πω μονο:
-θα μενει Ανω Κυψελη-Γαλατσι (πολυ κοντα μου δηλαδη....)
Ολα αυτα βεβαια, ... ΑΝ "μας" κατσει.....
Ακόμη δεν ειναι βεβαιο.
και ξανα...
-καταλαβα, μεθαυριο θα στο γυρισουν πίσω.....
Ενα θα σας πω μονο:
-θα μενει Ανω Κυψελη-Γαλατσι (πολυ κοντα μου δηλαδη....)
Ολα αυτα βεβαια, ... ΑΝ "μας" κατσει.....
Ακόμη δεν ειναι βεβαιο.
και ξανα...
- Σπόιλερ:
- Κανω τις δουλειες μου σημερα εν τάχει, για να τον παρω μετα αγκαλια , και να μην τον αφησω μεχρι αυριο, ουτε λεπτο...
-
Mood :
Και από μένα
Xribo- Junior Cat
-
Mood :
:
mati:
Τα καλύτερα για το μωρουλίνι μέσα από τη καρδιά μας!!!
-
Mood :
Τι έγινε με το μπαουλομωράκι ?
Τι νέα έχουμε ? 'Όλα καλά ?
Ανησυχούμε .
Τι νέα έχουμε ? 'Όλα καλά ?
Ανησυχούμε .
-
Mood :
Σελίδα 3 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται Αγαπούλης περίπου 2.5 μηνών
» Xαρίζεται πορτοκαλί γατάκι
» Xαρίζεται πορτοκαλάκι στη Θεσ/νίκη!
» Xαρίζεται η Ιόλη
» xαριζεται ο μπομπος!
» Xαρίζεται πορτοκαλί γατάκι
» Xαρίζεται πορτοκαλάκι στη Θεσ/νίκη!
» Xαρίζεται η Ιόλη
» xαριζεται ο μπομπος!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios