Εχουμε βρογχιτιδα...
+4
Lina
maomoi
Gatoplikti
πατουσακια
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Εχουμε βρογχιτιδα...
Σαν κατι καινουργειο αυτό δεν το είχαμε μεχρη τωρα...τωρα το παθαμε όμως... Σημερα ηταν προγραμματισμενη η στειρωση των κοριτσιων (Γρηζουλα και Μπιμπερουλα - από ονόματα δεν τα παω καλα και ξεμεινα από ιδεες τοτε), τους πηγα χθες για να τις δει η γιατρος γιατι ειχαν - εχουν μια βηχουλα και βρογχους. Και εχουμε βρογχιτιδα η Μπιμπερουλα το εχει λιγο πιο βαρια (δεν την σταματάει αυτό στο ζουζουνισμα), και παιρνουμε αντιβιωση, και πηγαίνουμε και για ενεσουλες...(και είναι αγελουδια στο γιατρο). Την στειρωση θα την κανουμε μαλλον την δευτερα...
Λοιπον τα κορίτσια....θαυμαστε μας...
Η Μπιμπερουλα (κατά ημησου μεγαλωσε με μπιμπερο και από κει ηρθε το ονομα), ζουζουνιστο, γουργουριαρα,ναζιαρα και πολύ φυλικη, με τον Συλβεστρακο είναι σχεδόν φυλοι πια.
Και η Γρηζουλα, επιφυλακτικο κοριτσι και παντα σοβαρη...αρχοντικη θα ελεγα...
το φωτο στο επομενο...
Λοιπον τα κορίτσια....θαυμαστε μας...
Η Μπιμπερουλα (κατά ημησου μεγαλωσε με μπιμπερο και από κει ηρθε το ονομα), ζουζουνιστο, γουργουριαρα,ναζιαρα και πολύ φυλικη, με τον Συλβεστρακο είναι σχεδόν φυλοι πια.
Και η Γρηζουλα, επιφυλακτικο κοριτσι και παντα σοβαρη...αρχοντικη θα ελεγα...
το φωτο στο επομενο...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Mood :
Απ: Εχουμε βρογχιτιδα...
Περαστικα στα πανέμορφα κοριτσάκια !!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
περαστικα τους!!!
maomoi- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 και 2 λατρεμένα στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : kalokairi
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : gatsoulini
Motto : xik
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/01/2015
Mood :
Ευχαριστούμε, μακαρι να αρχιζει να πιανει η αντιβιωση...τα λυπάμαι που ταλεπορουνται ετσι...
-
Mood :
Θα τα πιάσει η αντιβιωση μην ανησυχεις απλά θέλουν τον χρονο τους
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Παιρνουν και διπλη αντιβιωση....λογικα η ενεσημη δεν επρεπε να δουλευει πια; Χθες πηραν το πρωτο...Ειδιετερα η Γρηζουλα σαν να είναι χειροτερα τωρα το βραδυ....εννοω βηχει για περισσοτερη ωρα και πιο εντονα από πριν...
-
Mood :
Περαστικά στα ζουζουνάκια και όλα να πάνε καλά τη Δευτέρα.
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Η ενεσιμη πιθανώς να ειναι για ένα 24ωρο. Η θεραπεια με αντιβιωση πρέπει να ολοκληρώνεται για να δεις αποτέλεσμα ή να πλησιαζει προς το τέλος της. Οταν ξεκινάει η αντιβιωση πάντα πεφτει ο οργανισμος.
Μην ανησυχεις δεν ειναι κατι που ειναι σοβαρο.
Μην ανησυχεις δεν ειναι κατι που ειναι σοβαρο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
περνουν ενεσημη καθημερινα και το συροπακι επησης...αλλα η βηχα τους ειναι απο πιο βαθια...θα το δουμε σημερα που θα παμε για την ενεσουλα μας..
-
Mood :
περαστικά σας!
κούκλες και οι δύο!!!
τι ενεσούλες κάνετε?
κι εμένα ο Λιου έχει βρογχίτιδα και 6 μήνες κ ακόμη δεν του χει περάσει εντελώς.. τι κορτιζόνη τι αντιβιώσεις...
κορτιζόνη δεν ξαναπήρε αλλα αντιβίωση ξεκινάμε σταματάμε..
είναι βεβαια σε πολύ καλυτερη κατάσταση αλλα κάποιες φορές τον πιάνει ακόμη βήχας..σε φάσεις..όχι κάθε μέρα..
κούκλες και οι δύο!!!
τι ενεσούλες κάνετε?
κι εμένα ο Λιου έχει βρογχίτιδα και 6 μήνες κ ακόμη δεν του χει περάσει εντελώς.. τι κορτιζόνη τι αντιβιώσεις...
κορτιζόνη δεν ξαναπήρε αλλα αντιβίωση ξεκινάμε σταματάμε..
είναι βεβαια σε πολύ καλυτερη κατάσταση αλλα κάποιες φορές τον πιάνει ακόμη βήχας..σε φάσεις..όχι κάθε μέρα..
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Δεν θυμαμαι πως λενε την ενεσημη αντιβιωση τα κανει η γιατρος προφανως...εγω δεν τολμω... το vibramycin το παιρνουν 2 φορες την ημερα...αλλα στη μια μπορει να εχει καποια παρενεργεια...και εχουμε διακοψει την θεραπεια...δοκημαστηκα για να δουμε αν φταιει η αντιβιωση...
-
Mood :
κι εμείς κάναμε και ενέσιμη και έχουμε αλλάξει 3 ... ευτυχώς παρενέργειες δεν είχαμε.. η γιατρος μου είπε οτι θέλει χρόνο για να επανέλθει ..
υπομονή λοιπόν και περαστικα!
υπομονή λοιπόν και περαστικα!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Mood :
Σε εσενα καποιο περσακι το ειχε; Σε εμας δυσκολευει την κατασταση ότι είναι γατια του εξω και ανεμβολιαστα (μεχρη τωρα δεν μπορούσαμε λογο οικονομικούς λογους), θεωρήσαμε το να στηρωθουν ολλες είναι πιο σημαντικο μας ετυχαν και πολλα αλλα (με τα γατια). Σημερα που πηγαμε μας ειπε η γιατρος ότι ακουγονται πολύ καλητερα....την βηχα και το συρυγμο το εχουμε ακομα...
-
Mood :
Ναι ενα απο τα περσακια μου..
Γενικά δύσκολη η βρογχίτιδα ...θελει επιμονή κ υπομονη ...
Εχω παρατηρήσει πως αν τρέξει κουραστεί κτλ τον πιανει ο βήχας...
Γενικά δύσκολη η βρογχίτιδα ...θελει επιμονή κ υπομονη ...
Εχω παρατηρήσει πως αν τρέξει κουραστεί κτλ τον πιανει ο βήχας...
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
Τα περσικα εχουν καποιο προδιαθεση για αναπνευτηκα προβλήματα ετσι δεν είναι; Από τη το επαθε το εχεις κοιταξει, από ιο η μικροβιο εννοω...
-
Mood :
μεγάλη ιστορία..
το καλοκαίρι ήρθε ένας ανόητος να κάνει αποπαρασίτωση στο σπίτι κ ενώ του είπα να κλείσω τις γάτες μου είπε οχι είναι ακίνδυνο αυτό το φάρμακο.. προφανώς ψέκασε καπου οπου ήταν το λιουδάκι και έπαθε δηλητηρίαση. εκείνη την στιγμή που το ζώο παραπατούσε ήμουν στο μπάνιο μέχρι να βγω.. τον είδε ο μπαμπάς μου και του έδωσε λίγο ξύδι..χωρις να ξέρει οτι δεν κάνει..τον άρπαξα τον πήγα στην γιατρό κατευθείαν.. τελικά δόξα τον θεό τα κατάφερε..αφού έμεινε 3 μέρες εκεί με ορους κορτιζονες και τα χίλια μύρια το πήρα σπίτι αλλα εμφάνισε αυτο τον βήχα μετά..
στην ακτινογραφία φάνηκαν κατι κουκκίδες στα πνευμόνια του..
μου είπε οτι μπορεί να ειναι απο την δηλητηριαση κ το ξύδι..
το οποιο καίει τα πνευμόνια.. αλλα μου είπε με τον χρόνο και θεραπεία θα γίνει εντελώς καλα..τωρα εχει περάσει εξάμηνο και ακόμη έχει λίγο βήχα οταν παιζει πολύ κουράζεται κτλ..
το καλοκαίρι ήρθε ένας ανόητος να κάνει αποπαρασίτωση στο σπίτι κ ενώ του είπα να κλείσω τις γάτες μου είπε οχι είναι ακίνδυνο αυτό το φάρμακο.. προφανώς ψέκασε καπου οπου ήταν το λιουδάκι και έπαθε δηλητηρίαση. εκείνη την στιγμή που το ζώο παραπατούσε ήμουν στο μπάνιο μέχρι να βγω.. τον είδε ο μπαμπάς μου και του έδωσε λίγο ξύδι..χωρις να ξέρει οτι δεν κάνει..τον άρπαξα τον πήγα στην γιατρό κατευθείαν.. τελικά δόξα τον θεό τα κατάφερε..αφού έμεινε 3 μέρες εκεί με ορους κορτιζονες και τα χίλια μύρια το πήρα σπίτι αλλα εμφάνισε αυτο τον βήχα μετά..
στην ακτινογραφία φάνηκαν κατι κουκκίδες στα πνευμόνια του..
μου είπε οτι μπορεί να ειναι απο την δηλητηριαση κ το ξύδι..
το οποιο καίει τα πνευμόνια.. αλλα μου είπε με τον χρόνο και θεραπεία θα γίνει εντελώς καλα..τωρα εχει περάσει εξάμηνο και ακόμη έχει λίγο βήχα οταν παιζει πολύ κουράζεται κτλ..
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
Είναι δυνατων να της ξεφυγουν τα κακακια από την βηχα;;; Εκει που εβηχε η κακομοιρα της ηρθε διαρροια και το εκανε πανω της...μετα μπηκε τρεχοντας στη τοαλετα για να τελειωσει...εχει λερωθεί εντελως από πισω η καιμενη.
-
Mood :
Δεν το βρισκω απιθανο. Γιατι ομως έχει διάρροια? μηπως την πειράζει το φάρμακο και θέλει αλλαγή ? Να παρεις τον γιατρο να ρωτήσεις θα σου έλεγα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Στειρωθηκαμε!!! Την αντιβιωση την αλλαξαμε τελικα και παιρνουν παστα για διαρροια...μεχρη στηγμης όλα καλα...εφαγαν και κάθονται μαζεμένα σαν παπιτσες...
-
Mood :
Καλη αναρρωση!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πιστευω πως τα χειροτερα περασαν...εχουν μια χλιαρη ορεξη για παιχνιδι...την διαρροια εχει ακομα η μια αλλα με την ειδηκη τροφουλα θα κοψει λογικα...
-
Mood :
Mιλα ξανά με τον γιατρο για αυτο γιατι η διαρροια προέκυψε απο τα φάρμακα έτσι δεν ειναι ? δεν υπηρχε πριν?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
μαλλον λογο αντιβιωση είναι...από τοτε το αλλαξαμε και στους 2 σταματησαν οι ενεσουλες και θα δουμε...μηλησα και με την γιατρο και ειπε να συνεχιζουμε με την τροφουλα της ρουαλ να δινω και την florentero και θα στρωσουν... από χθες εχουν καπως μαλακα κακακια και τα μικρα οποτε τι να πω...
-
Mood :
Ωραια θα στρωσουν σιγα σιγα
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Χθες τρεξαμε ξανα στη γιατρο με την γριζουλα τωρα... δεν ετρωγε και κοιμοταν ολλη τη μερα. Ειχε περισσοτερη βηχα και βρογχους...βγαλαμε ακτηνογραφια και εχει χειρωτερεξει λιγάκι... είναι εηρεασμενοι και οι μικρη βρογχοι πια...ξεκηναμε δευτερη αντιβιωση... Μαλλον επειδη βιαστηκα με την στειρωση της, επρεπε να περιμενω μεχρη να γυνει εντελως καλα...
-
Mood :
Μα ο γιατρος έπρεπε να καταλάβει αν ειναι ή δεν ειναι σε θέση να στειρωθει οχι εσυ.
Κατα την άποψη μου την προσωπικη,ειναι πολύ πιθανο να μην έκανε δουλεια η αντιβιωση γιατι το ζώο την απέβαλλε με την διάρροια.
Ρωτησε τον για αυτο αν θέλεις.
Κατα την άποψη μου την προσωπικη,ειναι πολύ πιθανο να μην έκανε δουλεια η αντιβιωση γιατι το ζώο την απέβαλλε με την διάρροια.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
καλη αναρωση , εχω και εγω την μιννι μου με πυρετο αλλα όχι με τετοια συμπτώματα που περιγραφεις
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Μα ο γιατρος έπρεπε να καταλάβει αν ειναι ή δεν ειναι σε θέση να στειρωθει οχι εσυ.
Μοπει να εχεις δικιο...το ξαναξεκηνησαμε το vibramycin, αλλα η μια μου εκανε διαρροια παλι, οποτε συγουρα φταιει η αντιβιωση για την διαρροια. Από το βραδυ θα δωσω ronaxan και στους 2 και βλέπουμε.... Είναι καπως καλητερα σημερα αλλα κοιμούνται ολη τη μερα...
-
Mood :
μπορει ηθελα να γραψω...
-
Mood :
πατουσακια έγραψε:
.το ξαναξεκηνησαμε το vibramycin, αλλα η μια μου εκανε διαρροια παλι, οποτε συγουρα φταιει η αντιβιωση για την διαρροια.
Είχα δώσει και εγώ στον Asher vibramycin όταν ήταν αρρωστούλης και έκανε πιο ρευστά κακά και διάρροια. Επηρεάζει λίγο την χλωρίδα στο στομαχάκι τους ειδικά αν έχουν εξαρχής ευαισθησία. Το είχα αναφέρει στην κτηνίατρο και μου είχε πει να το συνεχίσω.
Με το που τελείωσε η αντιβίωση έφτιαξαν κατευθείαν τα κακάκια του.
Καλησπέρα και από εμένα!Είμαι καινούργιο μέλος, έχω μια ταρταρουγίτσα 4 μηνών περίπου και έχει χρόνια βρογχίτιδα. Μετά τις πρώτες ενέσημες αντιβιώσεις ήταν καλύτερα, τώρα που της κάναμε τον δεύτερο κύκλο (πριν μια εβδομάδα) δείχνει να έχει χειροτερέψει. Αν συνεχίσει θα την ξαναπάω στον κτηνίατρο, ήθελα όμως να ρωτήσω αν ξέρετε τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να της ελαφρύνω έστω λίγο τα συμπτώματα με φυσικούς τρόπους εκτός από την αντιβίωση.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
irida00- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2015
Kαλημέρα!
Δεν ξέρω συγκεκριμένα για την βρογχιτιδα, αλλα μηπως να ρωτήσεις τον γιατρο σου αν χρειάζεται αλλαγή η αντιβιωση εφοσον χειροτερεύει? Ξέρω οτι το vibramycin ειναι πιο ειδικο για τα αναπνευστικα προβληματα της γάτας ομως δεν υπάρχει σε ενέσιμη μορφή, αρα κατι άλλο θα παιρνει η γατούλα σου. Θα έλεγα να μην το αφήσεις άλλο και να κάνεις έστω μια επικοινωνια τηλεφωνική με τον γιατρο σου.
Δεν ξέρω συγκεκριμένα για την βρογχιτιδα, αλλα μηπως να ρωτήσεις τον γιατρο σου αν χρειάζεται αλλαγή η αντιβιωση εφοσον χειροτερεύει? Ξέρω οτι το vibramycin ειναι πιο ειδικο για τα αναπνευστικα προβληματα της γάτας ομως δεν υπάρχει σε ενέσιμη μορφή, αρα κατι άλλο θα παιρνει η γατούλα σου. Θα έλεγα να μην το αφήσεις άλλο και να κάνεις έστω μια επικοινωνια τηλεφωνική με τον γιατρο σου.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
εμεις όταν είχαμε βρογχητηδα πηραμε vibramycin και ενεσουλες για μερικες ημερες και στη συνεχεια vibramycin και marbocyl. το vibramycin θελει αρκετο καιρο για να δρασει....εμεις το παιρναμε για 1 μηνα.... Επησης μπορει να βοηθησει και ο υγρασία (ζεστη), δηλ αφηνεις τη βρηση να τρεχει μεχρη να γεμηζει με αθμους το μπανιο και αφηνεις το γατι στο μπανιο για κανα 10 λεπτα...
Ελπιζω να βοηθησα και περαστηκα στο γατουλι...
Ελπιζω να βοηθησα και περαστηκα στο γατουλι...
-
Mood :
Το βιπραμισιν το δινουν για ολες τις περιπτώσεις τελικα
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Βρογχίτιδα ή ίωση;
» εχουμε διαρροια
» ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ
» Έχουμε πρόβλημα?
» Εχουμε λοιμωδη περιτονιτιδα
» εχουμε διαρροια
» ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ
» Έχουμε πρόβλημα?
» Εχουμε λοιμωδη περιτονιτιδα
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios