Ήλιος, γατομωράκι 40 ημερών ψάχνει τον Άνθρωπο του...
+13
ZIZIKOS
LAROGATA
πατουσακια
kouix
Antonis-Valia
thanoschris1
Lina
Gatoplikti
rourou
marina289
dagger
kat-cats
Leviathan
17 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Ήλιος, γατομωράκι 40 ημερών ψάχνει τον Άνθρωπο του...
Μερικά πλάσματα έρχονται στη ζωή φτιαγμένα για να αγαπήσουν.
Έρχονται για να διεκδικήσουν.
Κάποιες φορές τους δίνουμε σημασία, κάποιες φορές περνούν από μπροστά μας και χάνονται.
Κάποια πλάσματα έρχονται να μας μάθουν τι σημαίνει "Θέλω να ζήσω."
Δεν έφτιαξα αγγελία στον Ήλιο από την αρχή γιατί δεν ήταν σίγουρο πως θα ζούσε. Δεν ήταν με το μέρος μας οι πιθανότητες.
Τι σημαίνει Ήλιος? Ήλιος σημαίνει φως. Ζεστασιά. Αγάπη. Στωικότητα. Δίψα για επιβίωση.
Δεν είναι ούτε δύο μηνών, κι όμως η κακία των ανθρώπων ήδη άφησε πάνω του τα σημάδια της. Κυρίως σωματικά, μιας και έχει ακόμα τη δύναμη να συγχωρεί και να εμπιστεύεται, παρά το πονεμένο του βλέμμα.
Κατάγματα στη σπονδυλική στήλη. Κάταγμα στο ποδαράκι του.
Ήταν λες και είχε πεθάνει ήδη. Τα πόδια και τα τέσσερα παράλυτα. Ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία, δεν έχει περπατήσει ακόμα μα ήδη ξεκίνησε να τα κουνάει.
Δεν έχει πρόβλημα στην αφόδευση αλλά χρειάζεται πίεση στην κυστούλα για να κατουρήσει. Αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μείνει μόνιμο πρόβλημα αυτό.
Μόλις όμως θεραπευτεί θα χρειαστεί σπιτάκι.
Θα δοθεί μόνο για μέσα στο σπίτι, με προυπόθεση τη στείρωση του σε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους. Γιατί δεν έχει χώρο για άλλο πόνο στην καρδούλα του.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με ΠΜ ή στο τηλέφωνο 6980153678.
Άντε και καλό μας μήνα.
Έρχονται για να διεκδικήσουν.
Κάποιες φορές τους δίνουμε σημασία, κάποιες φορές περνούν από μπροστά μας και χάνονται.
Κάποια πλάσματα έρχονται να μας μάθουν τι σημαίνει "Θέλω να ζήσω."
Δεν έφτιαξα αγγελία στον Ήλιο από την αρχή γιατί δεν ήταν σίγουρο πως θα ζούσε. Δεν ήταν με το μέρος μας οι πιθανότητες.
Τι σημαίνει Ήλιος? Ήλιος σημαίνει φως. Ζεστασιά. Αγάπη. Στωικότητα. Δίψα για επιβίωση.
Δεν είναι ούτε δύο μηνών, κι όμως η κακία των ανθρώπων ήδη άφησε πάνω του τα σημάδια της. Κυρίως σωματικά, μιας και έχει ακόμα τη δύναμη να συγχωρεί και να εμπιστεύεται, παρά το πονεμένο του βλέμμα.
Κατάγματα στη σπονδυλική στήλη. Κάταγμα στο ποδαράκι του.
Ήταν λες και είχε πεθάνει ήδη. Τα πόδια και τα τέσσερα παράλυτα. Ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία, δεν έχει περπατήσει ακόμα μα ήδη ξεκίνησε να τα κουνάει.
Δεν έχει πρόβλημα στην αφόδευση αλλά χρειάζεται πίεση στην κυστούλα για να κατουρήσει. Αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μείνει μόνιμο πρόβλημα αυτό.
Μόλις όμως θεραπευτεί θα χρειαστεί σπιτάκι.
Θα δοθεί μόνο για μέσα στο σπίτι, με προυπόθεση τη στείρωση του σε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους. Γιατί δεν έχει χώρο για άλλο πόνο στην καρδούλα του.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με ΠΜ ή στο τηλέφωνο 6980153678.
Άντε και καλό μας μήνα.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Απ: Ήλιος, γατομωράκι 40 ημερών ψάχνει τον Άνθρωπο του...
Μου είναι αδιανόητα όλα αυτά που διαβάζω....η βία η απόλυτη βία σε ανυπεράσπιστα πλασματάκια....και αυτό το μωράκι το καλό να έχει υποφέρει τόσο....δεν έχω λόγια.... το μόνο που θα ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να γίνει το θαύμα και να περπατήσει, να ξεχάσει και να βρει ένα υπέροχο σπιτικό να τον αποζημιώσει για όλα όσα έζησε....
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
kat-cats έγραψε:Μου είναι αδιανόητα όλα αυτά που διαβάζω....η βία η απόλυτη βία σε ανυπεράσπιστα πλασματάκια....και αυτό το μωράκι το καλό να έχει υποφέρει τόσο....δεν έχω λόγια.... το μόνο που θα ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να γίνει το θαύμα και να περπατήσει, να ξεχάσει και να βρει ένα υπέροχο σπιτικό να τον αποζημιώσει για όλα όσα έζησε....
Κατερίνα μου για τα όμορφα σου λόγια..
Ναι, έχει υποφέρει πολύ ο μικρός.. γιαυτό και πρέπει να βρει το καλύτερο σπιτάκι. Το θαύμα ήδη έγινε -επέζησε ενώ όλοι τον είχαν ξεγραμμενο. Θα περπατήσει, γιατί είναι μαχητής.
Ήδη έχει βελτιωθεί ΤΡΟΜΕΡΑ σε σχέση με το πως ήταν τις πρώτες μέρες. Πήγαινε για ευθανασία τότε αλλά είπαμε να το παλέψουμε γιατί έχει τόση θέληση για ζωή..
Το θέμα είναι να βρεθεί αυτός/αυτή που θα το εκτιμήσει.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Δεν τα πιστευω αυτα που διαβαζω ορισμενες φορές.
Δεν μπορω να πιστεψω ότι μπορεί ανθρωπος να ξεσπάσει με τετοιο τρόπο σε ενα ανυπερασπιστο πλασματάκι .
Δεν έχω λόγια πραγματικά. ακου καταγματα σε τοσο μωρακι .... αχ ψυχουλα μου .... αχ
Ευχομαι πραγματικα να γινει εντελως καλα , και να βρεθεί κάποιος που θα το αγαπησει πολύ .
Δεν μπορω να πιστεψω ότι μπορεί ανθρωπος να ξεσπάσει με τετοιο τρόπο σε ενα ανυπερασπιστο πλασματάκι .
Δεν έχω λόγια πραγματικά. ακου καταγματα σε τοσο μωρακι .... αχ ψυχουλα μου .... αχ
Ευχομαι πραγματικα να γινει εντελως καλα , και να βρεθεί κάποιος που θα το αγαπησει πολύ .
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
dagger έγραψε:Δεν τα πιστευω αυτα που διαβαζω ορισμενες φορές.
Οι άνθρωποι δεν σταματούν ποτέ να με εκπλήσσουν, αρνητικά τις περισσότερες φορές.
Ευχαριστούμε πολύ όμως για τις ευχές, χρειαζόμαστε όλη τη θετική ενέργεια που μπορούμε να έχουμε!
- Σπόιλερ:
- Λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια του γατούλη σου, δεν είχα λόγια όταν διάβασα το θέμα σας....
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ρε συ..... αχ....
συνήθως πάω στις φωτος και μετά διαβάζω ...
και τώρα τρέχω στις φώτος, βλέπω αυτό το υπέροχο πλάσμα, τον περσοφατσούλη, τον Αιμιλιάκο, κεραυνοβολιέμαι ...με τη φατσούλα του, με το βλεμματάκι του...
και μετά διαβάζω ...και βουρκώνω...
οι πιο δυνατές προσευχές όλων μας να πάνε όλα καλά για τον Αιμιλιάκο...!
Δεν είδα άλλα πλάσματα γύρω του...για μένα υπάρχει μόνο αυτός.... γλυκό μου αγγελούδι...
και τώρα τρέχω στις φώτος, βλέπω αυτό το υπέροχο πλάσμα, τον περσοφατσούλη, τον Αιμιλιάκο, κεραυνοβολιέμαι ...με τη φατσούλα του, με το βλεμματάκι του...
Δεν είδα άλλα πλάσματα γύρω του...για μένα υπάρχει μόνο αυτός.... γλυκό μου αγγελούδι...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Πού βρίσκεται αυτό το πανέμορφο πλάσμα;
rourou- Kitten
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/08/2013
Mood :
Ειναι πραγματικά καποιες στιγμές που δεν έχεις λογια να εκφραστεις με αυτα που βλέπεις....
Ομως η τύχη έστειλε αυτο το πλάσμα στα χέρια σου και ειμαι πεπεισμένη οτι ειναι μαχητής και θα γινει καλα για να ζήσει την ζωή που του αξίζει...
Ομως η τύχη έστειλε αυτο το πλάσμα στα χέρια σου και ειμαι πεπεισμένη οτι ειναι μαχητής και θα γινει καλα για να ζήσει την ζωή που του αξίζει...
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Όλα να πάνε καλά με το μικρούλη. Είναι τόσο μα τόσο όμορφος, χρυσαφένιος. Μακάρι σύντομα να βρει τις δυνάμεις του!!!!!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
marina289 έγραψε:Ρε συ..... αχ....
Μαρίνα μου εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, το ίδιο και ο Αιμ-Ήλιος.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
rourou έγραψε:Πού βρίσκεται αυτό το πανέμορφο πλάσμα;
Bρισκόμαστε στο Βόλο!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Ειναι πραγματικά καποιες στιγμές που δεν έχεις λογια να εκφραστεις με αυτα που βλέπεις....
Προσπαθούσα πολλές μέρες να σκεφτώ τι θα έγραφα στην αγγελία του.. αν τα κατάφερνε ως τότε.
Αλλά είναι όντως μαχητής, και το πιστεύω πως θα αναρρώσει πλήρως και θα βρει την αγάπη που του αξίζει..
Γατοπληκτούλα
Lina έγραψε:Όλα να πάνε καλά με το μικρούλη. Είναι τόσο μα τόσο όμορφος, χρυσαφένιος. Μακάρι σύντομα να βρει τις δυνάμεις του!!!!!
Σε ευχαριστούμε πολύ Λίνα μου, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρει και όλα θα πάνε καλά!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
αχ ψυχούλα μου πορτοκαλένια!!! βρε Πηνελόπη τι να πω... τόχω δει το θέμα απο χθες όως δεν βρίσκω λόγια να σου γράψω... μόλις τον είδα τον μικρούλη είπα ο Αιμίλιος μωρούλι και μόλις διάβασα με πήραν τα ζουμιά
Αει στο καλό - για να μην βρίσω-.....
Εμείς θα στείλουμε όοολη τη θετική μας ενέργεια και τς καλύτερες σκέψεις και ολόψυχες ευχές να τα καταφέρει ο μικρός μαχητής να σταθεί στα ποδαράκια του και προ πάντων να βρει ένα σπιτάκι που να γνωρίσει μόνο Αγάπη..
Το όνομα είναι άπαιχτο Αιμ-ήλιος!! Του πάει γάντι....
Τα καλύτερα για τον μικρούλη
Εμείς θα στείλουμε όοολη τη θετική μας ενέργεια και τς καλύτερες σκέψεις και ολόψυχες ευχές να τα καταφέρει ο μικρός μαχητής να σταθεί στα ποδαράκια του και προ πάντων να βρει ένα σπιτάκι που να γνωρίσει μόνο Αγάπη..
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
thanoschris1 έγραψε:αχ ψυχούλα μου πορτοκαλένια!!! βρε Πηνελόπη τι να πω... τόχω δει το θέμα απο χθες όως δεν βρίσκω λόγια να σου γράψω... μόλις τον είδα τον μικρούλη είπα ο Αιμίλιος μωρούλι και μόλις διάβασα με πήραν τα ζουμιά
Το Αιμ-Ήλιος είναι έμπνευση της Μαρίνας!
Η αλήθεια είναι πως και μενα τον Αιμίλιο μου θυμίζει τρομερά, και σε εμφάνιση αλλά κυρίως σε χαρακτήρα.. και σκεφτόμουν να τον πω Αιμίλιο στην αρχή, αλλά μας προέκυψε Ήλιος γιατί είναι ένα πολύ φωτεινό μωρούλι..
Χρειαζόμαστε όλη τη θετική ενέργεια που μπορούμε να έχουμε, αχ να τον δω να περπατάει μόνο..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
ειναι πανέμορφος και τυχερός μέσα στην ατυχία του...
όλη μας τη θετική ενέργεια στέλνουμε για να γίνει καλά και να έχει μια όμορφη ζωούλα!
όλη μας τη θετική ενέργεια στέλνουμε για να γίνει καλά και να έχει μια όμορφη ζωούλα!
Antonis-Valia- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και περί τα δέκα αδεσποτάκια και αυξανόμαστε συνεχώς...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ήλιος κ αεράκι θαλασσινό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλααααααα!!!
Motto : Αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθει....
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2013
Mood :
Πολύ πριν αναφερθείτε στον ΑΙμίλιο της Μαρίνας, ειδα τον μικρό πορτακαλακη, και το σκεφτηκα οτι του μοιαζει πολύ....!!!!!
Ελπίζω να ξεπερασει τα προβλήματα και να γίνει γρήγορα ενα ευτυχισμένο περσοφατσογατουνάκι....
Ελπίζω να ξεπερασει τα προβλήματα και να γίνει γρήγορα ενα ευτυχισμένο περσοφατσογατουνάκι....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Είναι απιστευτο το ποσο απανθρωποι είναι καποιο, ένα τοσο ομορφο μωρουλι τι εφταιξε για να το παθει αυτό. Στεναχωρηθηκα φανταστα για το μωρουλι...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
Antonis-Valia έγραψε:ειναι πανέμορφος και τυχερός μέσα στην ατυχία του...
kouix έγραψε:Πολύ πριν αναφερθείτε στον ΑΙμίλιο της Μαρίνας, ειδα τον μικρό πορτακαλακη, και το σκεφτηκα οτι του μοιαζει πολύ....!!!!!
Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!
πατουσακια έγραψε:Είναι απιστευτο το ποσο απανθρωποι είναι καποιο, ένα τοσο ομορφο μωρουλι τι εφταιξε για να το παθει αυτό. Στεναχωρηθηκα φανταστα για το μωρουλι...
Καλά άσχημο γατούλι δεν υπάρχει..
Κρατιόμουν εδώ και μια βδομάδα να μην πω τίποτα για τον μικρό, να μην το γρουσουζέψω γιατί δεν ήξερα αν θα ζήσει ή αν..
Αλλά τουλάχιστον αυτό τον κίνδυνο τον διαφύγαμε τώρα, και ξέρω πως θα πάνε όλα καλά.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Γιατι βρε γμτ να υπαρχει τοσος γι'αυτα τα μικρα,απροστατευτα πλασματακια? ευχομαι με ολη μου την ψυχη ο μικρουλης να σηκωθει στα ποδαρακια του και να πανε ολα καλα .Γιατι να μην εχω ενα ακομη δωματιο στο σπιτι,οπως και η ατυχη Ινιμι ετσι και αυτος ο μικρουλης Ηλιος με σακατεψε.Δεν μπορω να βλεπω πονεμενα ζωα βρε γμτ και να μην μπορω να βοηθησω
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Αχ ρε γμτ τόση βία και κακία σ' ένα ανυπεράστικο και τόσο δα πλασματάκι
Τα λόγια είναι φτωχά
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά
Είμαι σίγουρη ότι θα μας εκπλήξει ο μικρούλης και με τη δύναμή του και με την ομορφιά του
10000000 εύγε Πηνελόπη εύχομαι να πάνε όλα καλά για το μικρό πορτοκαλένιο αγόρι και να βρεί σύντομα την αγάπη και τη φροντίδα που γνώρισε κοντά σου αυτές τις μέρες
Γλυκουλάκι μου
Τα λόγια είναι φτωχά
Είμαι σίγουρη ότι θα μας εκπλήξει ο μικρούλης και με τη δύναμή του και με την ομορφιά του
10000000 εύγε Πηνελόπη εύχομαι να πάνε όλα καλά για το μικρό πορτοκαλένιο αγόρι και να βρεί σύντομα την αγάπη και τη φροντίδα που γνώρισε κοντά σου αυτές τις μέρες
Γλυκουλάκι μου
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
LAROGATA έγραψε:Γιατι βρε γμτ να υπαρχει τοσος γι'αυτα τα μικρα,απροστατευτα πλασματακια? ευχομαι με ολη μου την ψυχη ο μικρουλης να σηκωθει στα ποδαρακια του και να πανε ολα καλα .Γιατι να μην εχω ενα ακομη δωματιο στο σπιτι,οπως και η ατυχη Ινιμι ετσι και αυτος ο μικρουλης Ηλιος με σακατεψε.Δεν μπορω να βλεπω πονεμενα ζωα βρε γμτ και να μην μπορω να βοηθησω
Ελπίζω μόνο ο μικρός να μην έχει την κατάληξη της Ίνιμι....
Όρεξη έχει πάντως, πατουσάκια προσπαθεί να κάνει..έχει αρχίσει και δείχνει πως θέλει να σηκωθεί..πιστεύω όλα καλά θα πάνε, τόση θετικη ενέργεια λαμβάνει αυτό το πλάσμα, δεν μπορεί..
ZIZIKOS έγραψε:Αχ ρε γμτ τόση βία και κακία σ' ένα ανυπεράστικο και τόσο δα πλασματάκι
Τα λόγια είναι φτωχά
Γλυκουλάκι μου
Εγώ μωρέ δεν κάνω τίποτα, η κτηνίατρος αξίζει όλα τα εύσημα..
Κι ο Ηλιος φυσικά που έχει τόση θέληση να ζήσει..
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Kαλημέρα κι από τον Αιμ-Ήλιο!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Αχ αγοράκι μου πανέμορφο!!!
-
πιτσιτσίνο μου!
-
Mood :
ίδια η κατάσταση Πηνελόπη;
κουνάει καθόλου χεράκια;
για πες, πώς είναι ο φουντουνάκος;
κουνάει καθόλου χεράκια;
-
Mood :
θέλουμε νεάκια από τον γλυκούλη μας !!!
-
Mood :
marina289 έγραψε:ίδια η κατάσταση Πηνελόπη;
κουνάει καθόλου χεράκια;
Πήγα σήμερα και τον είδα!
Κουνάει λίγο τα μπροστινά ποδαράκια, το ένα περισσότερο από το άλλο. έχω και δύο άθλια βιντεάκια, θα τα περάσω από το κινητό στο λαπτόπι να δεις κι εσύ. Σηκώνει όμως πολύ περισσότερο το κεφαλάκι του, για να δει τι γίνεται τριγύρω ο κουτσομπόλης..
Γενικώς πάμε καλά, σταθερά.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Με συγκινείτε όλοι πολύ με το ενδιαφέρον σας..
Ο Ήλιος σας στέλνει μπόλικα πατουσάκια ως ευχαριστώ.
(Το ματάκι μας είναι δακρυσμένο γιατί ο Φοίβος είναι βλακούλης και δεν ξέρει πως δεν πρέπει να πατάμε τα 'αδερφάκια' μας στα μάτια όταν κάνουμε πατούσια. )
(Το ματάκι μας είναι δακρυσμένο γιατί ο Φοίβος είναι βλακούλης και δεν ξέρει πως δεν πρέπει να πατάμε τα 'αδερφάκια' μας στα μάτια όταν κάνουμε πατούσια. )
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:Με συγκινείτε όλοι πολύ με το ενδιαφέρον σας..
τι μας κάνεις τώρα??? τι φατσάκι είναι αυτό??
σου λιώνει την καρδιά!
άντε να αναρρώσει ο γλυκός μου!!! όλα καλά θα πάνε!!! του στελνουμε την αγάπη μας!!
-
Mood :
Αχ βρε Ηλιε μ'εχεις πραγματικά πεθάνει .Δεν υπάρχει αυτὀ το βλέμμα
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Μόλις τώρα μιλαγα με την κτηνίατρο, το αγόρι μας έφαγε κοτοπουλάκι.
Τρώει με όρεξη πολλή, αυτό είναι καλό τουλάχιστον.
Τρώει με όρεξη πολλή, αυτό είναι καλό τουλάχιστον.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μπράβο το μωρουλάκι... άντε να δυναμώσει να σταθεί στα ποδαράκια του...να το βλέπουμε και να μην το πιστεύουμε!!!
Είναι απίστευτα γλυκό φατσάκι κι ένα βλέμμα αχχχχχχχχχχ!!
Την αγάπη μας και όοοοοοοοοοολες τις θετικές μας σκέψεις σας στέλνουμε
Είναι απίστευτα γλυκό φατσάκι κι ένα βλέμμα αχχχχχχχχχχ!!
Την αγάπη μας και όοοοοοοοοοολες τις θετικές μας σκέψεις σας στέλνουμε
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Σε αγαπάμε φουντουνίνο!
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
Όλη η αθωωότητα σε ένα μόνο βλέμμα
Όλη μας την αγάπη και τις θετικές μας σκέψεις να πάνε όλα καλά
Με τόση φροντίδα και αγάπη δεν μπορεί ..... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Μάτια μου όμορφα....μωρό μου πορτοκαλάκι μου καλό!!! το αγαπώ πολύ!!!!
-
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Βιτάμ, φουντωτό γατομωράκι 50 ημερών για γατολαίμαργους!
» Ελπίδα, ψάχνει τον άνθρωπο της!
» Ο Μήτσος ψάχνει έναν άνθρωπο...ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ!!!!!
» Ένας φουντωτός μαχητής ψάχνει τον Άνθρωπο του.
» Μπλε αριστούργημα ψάχνει τον Άνθρωπο που θα το εκτιμήσει ...
» Ελπίδα, ψάχνει τον άνθρωπο της!
» Ο Μήτσος ψάχνει έναν άνθρωπο...ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ!!!!!
» Ένας φουντωτός μαχητής ψάχνει τον Άνθρωπο του.
» Μπλε αριστούργημα ψάχνει τον Άνθρωπο που θα το εκτιμήσει ...
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios