Αρτι-αφιχθέντες μαχητές..
+11
thanoschris1
Antonis-Valia
kat-cats
LAROGATA
dagger
Gatoplikti
πατουσακια
Lina
ZIZIKOS
kouix
Leviathan
15 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Αρτι-αφιχθέντες μαχητές..
dagger έγραψε:Μην μου στεναχωριεσαι κοριτσάκι μου.
Δεν θελω να σε αισθανομαι στεναχωρημένη .... στεναχωριεμαι κι εγώ
Αντε και για να χαρείς λίγο .... ο Τζαρβαν αποφάσισε να αφήσει τον μεγαλο μου γιο να τον χαιδέψει ...
Αλήθεια Μαρία μου?
Αχ, τι ωραία. Ελπίζω να με αφήσει και μένα να τον χαιδέψω όταν έρθω.
Καλά είμαι μωρέ, είναι πολύ ευαίσθητα σε αυτή την ηλικία, το ξέρω...
- Σπόιλερ:
- Αλλά ήταν ανάγκη να είναι ο Μορφεάκος το μωρό που θα ''φύγει''?
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
πατουσακια έγραψε:Κριμα το μικρουλουλικο, αλλα εκανες ότι μπορουσες μαλλον και ετρεχες και σε άλλο κτηνιατρο και παλι δεν θα μπορουσε να γυνει τιπ. Τα υπολοιπα είναι καλα;Leviathan έγραψε:Δεν τα καταφεραμε δυστυχώς......
Lina έγραψε:Δεν ξέρω τι να πω, να πω να μην στενοχωριέσαι? Δεν γίνεται! Κάνεις τόσα πολλά βρε Πηνελόπη μου και όσο και προετοιμασμένη κι αν είσαι πάλι λες γιατί. Μην το βάζεις κάτω έχεις κι άλλα...
Όλα να πάνε καλά για τα μικράκια και θα πάνε θα το δεις!!!!!!
ZIZIKOS έγραψε:Λυπάμαι πολύ Πηνελόπη
Και για το μωρό και για σένα που κάνεις τόσα
Μακάρι να πάνε όλα καλά με τα υπόλοιπα
Zaxy έγραψε:Κρίμα το μωρούλι γαμώτο... Ξέρεις πόσο ευαίσθητα είναι δυστυχώς από πρώτο χέρι Πηνελόπη μου. Όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Έκανες ό,τι μπορούσες και κανείς δεν μπορεί να ζητήσει κάτι παραπάνω από αυτό. Καλή τύχη στα υπόλοιπα.
LAROGATA έγραψε:Αχ βρε Πηνελοπη μου,δυστυχως τα μωρουλια πολυ δυσκολα τα καταφερνουν χωρις τη μαμα της. Ειναι κριμα και πολυ στεναχωρο πραγμα,αλλα εσυ κανεις περισσοτερα απ΄οτι μπορεις.Εκεινοι οι σκατανθρωποι που τα χωρισαν απ΄τη μαμα τους πως μπορουν και εχουν ησυχη τη συννειδηση τους.Ελπιζω τα υπολοιπα μωρουλια να ειναι πιο τυχερα
Κορίτσια
Ήταν αδύναμος από την αρχή ο Μορφεάκος μου, δεν έπαιρνε τόσο βάρος όσο τα υπόλοιπα.. και πάντα στο πίσω του μυαλού μου το είχα σαν ενδεχόμενο.
Είμαστε 12 ημερών σήμερα, και τα μωρούλια μου τα έχω μια βδομάδα ήδη!
Πως περνάει ο καιρός...
Έχουμε ανοίξει και όλοι ματάκια, ελπίζω αύριο να μας βγάλω καμια φωτογραφία της προκοπής.
Οι τρεις εναπομείναντες μαχητές πάντως είναι μια χαρά, και η κτηνίατρος μας βρήκε σε καλή κατάσταση.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καρδούλες μου.....
δεν το είδα για το Μορφέα...πολύ στενοχωρήθηκα.... δεν φταις εσύ Πηνελόπη μου, ούτε να το σκέφτεσαι...συμβαίνει...κρίμα για το μωράκι....
Εύχομαι όμως οι άλλη μαχητές να σταθούν τυχεροί και να βρουν γρήγορα το σπιτάκι τους!!! γεροί και δυνατοί μαχητές σας καλύτερα σπιτάκια!!!
δεν το είδα για το Μορφέα...πολύ στενοχωρήθηκα.... δεν φταις εσύ Πηνελόπη μου, ούτε να το σκέφτεσαι...συμβαίνει...κρίμα για το μωράκι....
Εύχομαι όμως οι άλλη μαχητές να σταθούν τυχεροί και να βρουν γρήγορα το σπιτάκι τους!!! γεροί και δυνατοί μαχητές σας καλύτερα σπιτάκια!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
kat-cats έγραψε:Καρδούλες μου.....
Το ξέρω Κατερίνα μου.
Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ, μακάρι τα υπόλοιπα να τα καταφέρουν!
Έχουμε ανοίξει ματάκια!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Πηνελόπη αυτό το θέμα με τελειώνει...
αυτα τα γατούλια αν μεγάλωναν με το γαλατακι της μαμας τους που κάποιος αποφασισε να τους στερησει και μαζι να τους κοψει και το νημα της ζωης τους, ισως ζούσε και ο Μορφέας μας....
πολύ λυπάμαι που μας άφησε... έγινε αγγελουδάκι σωστό πλέον και πηγε μαζί με τα άλλα μας..... κουραγιο σε σένα! σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη....
είναι υπέροχο αυτό που κάνεις το ξαναλέω! σε θαυμάζω!!
μπράβο! χιλια μπράβο!!
οι μαχητές φαινονται μια χαρά!! αυτό ειναι πολύ θετικό!! ο Μορφέας ηταν πιο αδυναμούλης ο καημενος! ίσως να ειναι και σε πιο καλό μερος από αυτό που ειμαστε εδώ!! Ας μας κοιταει από ψηλα και ας στελνει θετικη ενεργεια και αγάπη στα αδερφάκια του που δίνουν τον αγώνα τους για να ζησουν και να γίνουν γατάρες!!!
όλα καλά να πανε από εδω και πέρα ευχομαι!!
και αν χρειαστεις ότιδηποτε εμεις εδώ ειμαστε!!
αυτα τα γατούλια αν μεγάλωναν με το γαλατακι της μαμας τους που κάποιος αποφασισε να τους στερησει και μαζι να τους κοψει και το νημα της ζωης τους, ισως ζούσε και ο Μορφέας μας....
πολύ λυπάμαι που μας άφησε... έγινε αγγελουδάκι σωστό πλέον και πηγε μαζί με τα άλλα μας..... κουραγιο σε σένα! σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη....
είναι υπέροχο αυτό που κάνεις το ξαναλέω! σε θαυμάζω!!
μπράβο! χιλια μπράβο!!
οι μαχητές φαινονται μια χαρά!! αυτό ειναι πολύ θετικό!! ο Μορφέας ηταν πιο αδυναμούλης ο καημενος! ίσως να ειναι και σε πιο καλό μερος από αυτό που ειμαστε εδώ!! Ας μας κοιταει από ψηλα και ας στελνει θετικη ενεργεια και αγάπη στα αδερφάκια του που δίνουν τον αγώνα τους για να ζησουν και να γίνουν γατάρες!!!
όλα καλά να πανε από εδω και πέρα ευχομαι!!
και αν χρειαστεις ότιδηποτε εμεις εδώ ειμαστε!!
Antonis-Valia- Senior Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1 και περί τα δέκα αδεσποτάκια και αυξανόμαστε συνεχώς...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ήλιος κ αεράκι θαλασσινό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλααααααα!!!
Motto : Αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθει....
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2013
Mood :
πηνελόπη, δεν έχω λόγια για σένα...Στα έχουν πει οι προηγούμενες
όλα αυτά και απο μένα, μην τα επαναλαμβάνω...
κοίτα μωρέ ματουνάκια!
όλα αυτά και απο μένα, μην τα επαναλαμβάνω...
κοίτα μωρέ ματουνάκια!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Leviathan έγραψε:πατουσακια έγραψε:Κριμα το μικρουλουλικο, αλλα εκανες ότι μπορουσες μαλλον και ετρεχες και σε άλλο κτηνιατρο και παλι δεν θα μπορουσε να γυνει τιπ. Τα υπολοιπα είναι καλα;Leviathan έγραψε:Δεν τα καταφεραμε δυστυχώς......Lina έγραψε:Δεν ξέρω τι να πω, να πω να μην στενοχωριέσαι? Δεν γίνεται! Κάνεις τόσα πολλά βρε Πηνελόπη μου και όσο και προετοιμασμένη κι αν είσαι πάλι λες γιατί. Μην το βάζεις κάτω έχεις κι άλλα...
Όλα να πάνε καλά για τα μικράκια και θα πάνε θα το δεις!!!!!!ZIZIKOS έγραψε:Λυπάμαι πολύ Πηνελόπη
Και για το μωρό και για σένα που κάνεις τόσα
Μακάρι να πάνε όλα καλά με τα υπόλοιπαZaxy έγραψε:Κρίμα το μωρούλι γαμώτο... Ξέρεις πόσο ευαίσθητα είναι δυστυχώς από πρώτο χέρι Πηνελόπη μου. Όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Έκανες ό,τι μπορούσες και κανείς δεν μπορεί να ζητήσει κάτι παραπάνω από αυτό. Καλή τύχη στα υπόλοιπα.LAROGATA έγραψε:Αχ βρε Πηνελοπη μου,δυστυχως τα μωρουλια πολυ δυσκολα τα καταφερνουν χωρις τη μαμα της. Ειναι κριμα και πολυ στεναχωρο πραγμα,αλλα εσυ κανεις περισσοτερα απ΄οτι μπορεις.Εκεινοι οι σκατανθρωποι που τα χωρισαν απ΄τη μαμα τους πως μπορουν και εχουν ησυχη τη συννειδηση τους.Ελπιζω τα υπολοιπα μωρουλια να ειναι πιο τυχερα
Κορίτσια
Ήταν αδύναμος από την αρχή ο Μορφεάκος μου, δεν έπαιρνε τόσο βάρος όσο τα υπόλοιπα.. και πάντα στο πίσω του μυαλού μου το είχα σαν ενδεχόμενο.
Είμαστε 12 ημερών σήμερα, και τα μωρούλια μου τα έχω μια βδομάδα ήδη!
Πως περνάει ο καιρός...
Έχουμε ανοίξει και όλοι ματάκια, ελπίζω αύριο να μας βγάλω καμια φωτογραφία της προκοπής.
Οι τρεις εναπομείναντες μαχητές πάντως είναι μια χαρά, και η κτηνίατρος μας βρήκε σε καλή κατάσταση.
ψυχούλια μου όμορφα!!
με τόση αγάπη και φροντίδα όλα θα πάνε σούπερ!!
μπράβο!!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Σας λείψαμε?
Από την ερχόμενη βδομάδα θα ετοιμάσουμε και την αγγελιούλα μας γιατί μόλις απογαλακτιστούμε θα χρειαστούμε σπιτάκι όσο πιο γρήγορα γίνεται..
Προς το παρόν μένουν στην κτηνίατρο τα μωρά μου ως τη δευτέρα γιατί εγώ ήρθα Αθήνα.
Αλλά πάμε καλά.
Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια!
Μιλτιάδης
Mιλιάννα
Και Μίνωας, που αρνείται να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής..
Από την ερχόμενη βδομάδα θα ετοιμάσουμε και την αγγελιούλα μας γιατί μόλις απογαλακτιστούμε θα χρειαστούμε σπιτάκι όσο πιο γρήγορα γίνεται..
Προς το παρόν μένουν στην κτηνίατρο τα μωρά μου ως τη δευτέρα γιατί εγώ ήρθα Αθήνα.
Αλλά πάμε καλά.
Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια!
Μιλτιάδης
Mιλιάννα
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
τι πλασματακια υπεροχα που ειναι
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Leviathan έγραψε:
Μιλτιάδης
Leviathan έγραψε:Mιλιάννα
Leviathan έγραψε:
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
Σας ευχαριστούμε πολύ, προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον -μόνο ένα τηλέφωνο για τη Μιλιάννα που δεν είχε και αποτέλεσμα τελικά.
Είναι πολύ τρυφερά μωρά και τα τρία και δεν θέλω να καταλήξουν σε κάποιο κτήμα, ή στη φωλιά της Αλάσκας..
Είναι πολύ τρυφερά μωρά και τα τρία και δεν θέλω να καταλήξουν σε κάποιο κτήμα, ή στη φωλιά της Αλάσκας..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ax μωρε τα μωρουδακια τι ομορφα που ειναι.Μακαρι να πανε ολα καλα και να βρουν και ενα καλο σπιτακι
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:Ax μωρε τα μωρουδακια τι ομορφα που ειναι.Μακαρι να πανε ολα καλα και να βρουν και ενα καλο σπιτακι
Ευχαριστούμε πολύ, μακάρι!!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:Σας ευχαριστούμε πολύ, προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον -μόνο ένα τηλέφωνο για τη Μιλιάννα που δεν είχε και αποτέλεσμα τελικά.
Δεν υπάρχει τρόπος να τα περιορίσεις κάπου, ώστε να μη τα βρει η Αλάσκα;
-
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:Σας ευχαριστούμε πολύ, προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον -μόνο ένα τηλέφωνο για τη Μιλιάννα που δεν είχε και αποτέλεσμα τελικά.
Προς το παρόν είναι περιορισμένα σε γατοφόρο. Μόλις κλείσουν 3 βδομάδες θα μετακομίσουν στο κουζινάκι μου αλλά και πάλι μόνο αν δεν υπάρχουν άλλα φιλοξενούμενα τότε. Και πάλι όμως είναι επίφοβο εκεί, πολλές φορές η Αλάσκα έχει γλυστρήσει κάτω από τα πόδια μου κι έχει μπει μέσα.. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει θύματα έτσι αν και πχ, την Τετάρτη τη Λεβάντα την άρπαξε και πλέον έχει πληγή στο μάτι και παίρνει αντιβίωση η μικρούλα..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:Σας ευχαριστούμε πολύ, προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον -μόνο ένα τηλέφωνο για τη Μιλιάννα που δεν είχε και αποτέλεσμα τελικά.
Προς το παρόν είναι περιορισμένα σε γατοφόρο. Μόλις κλείσουν 3 βδομάδες θα μετακομίσουν στο κουζινάκι μου αλλά και πάλι μόνο αν δεν υπάρχουν άλλα φιλοξενούμενα τότε. Και πάλι όμως είναι επίφοβο εκεί, πολλές φορές η Αλάσκα έχει γλυστρήσει κάτω από τα πόδια μου κι έχει μπει μέσα.. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει θύματα έτσι αν και πχ, την Τετάρτη τη Λεβάντα την άρπαξε και πλέον έχει πληγή στο μάτι και παίρνει αντιβίωση η μικρούλα..
Περαστικούλια μωρέ στη Λεβάντα και εύχομαι ό,τι καλύτερο και για εκείνη και για τα μωράκια...
- Σπόιλερ:
- Εγώ πάντως την Αλάσκα τη λατρεύω
-
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:Σας ευχαριστούμε πολύ, προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον -μόνο ένα τηλέφωνο για τη Μιλιάννα που δεν είχε και αποτέλεσμα τελικά.
Περαστικούλια μωρέ στη Λεβάντα και εύχομαι ό,τι καλύτερο και για εκείνη και για τα μωράκια...
- Σπόιλερ:
Εγώ πάντως την Αλάσκα τη λατρεύω
Eυχαριστούμε!
Μωρέ κι εγώ τη λατρεύω τη μικρή μου αλλά έχει σκοτωσει ξανά και δεν θέλω να το ρισκάρω.. όσο πιο γρήγορα φύγουν τα μωρά, τόσο το καλύτερο.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:Σας ευχαριστούμε πολύ, προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον -μόνο ένα τηλέφωνο για τη Μιλιάννα που δεν είχε και αποτέλεσμα τελικά.
- Σπόιλερ:
Eυχαριστούμε!
Μωρέ κι εγώ τη λατρεύω τη μικρή μου αλλά έχει σκοτωσει ξανά και δεν θέλω να το ρισκάρω.. όσο πιο γρήγορα φύγουν τα μωρά, τόσο το καλύτερο.
- Σπόιλερ:
- Και εγώ είχα στεναχωρηθεί πολύ για το Ινιμάκι...
-
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:Σας ευχαριστούμε πολύ, προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον -μόνο ένα τηλέφωνο για τη Μιλιάννα που δεν είχε και αποτέλεσμα τελικά.
- Σπόιλερ:
Eυχαριστούμε!
- Σπόιλερ:
Και εγώ είχα στεναχωρηθεί πολύ για το Ινιμάκι...
- Σπόιλερ:
- Και το χειρότερο είναι πως είχε ξαναγίνει αυτό.. και πριν το Ινιμάκι.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:
- Σπόιλερ:
Eυχαριστούμε!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Και το χειρότερο είναι πως είχε ξαναγίνει αυτό.. και πριν το Ινιμάκι.
- Σπόιλερ:
- Πολύ κρίμα... λυπάμαι...
- Σπόιλερ:
- Συγνώμη που θα βγω αλλά η Μάνγκο και ο Μους τι κάνουν;
-
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:
- Σπόιλερ:
Eυχαριστούμε!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Και το χειρότερο είναι πως είχε ξαναγίνει αυτό.. και πριν το Ινιμάκι.
- Σπόιλερ:
Πολύ κρίμα... λυπάμαι...
- Σπόιλερ:
Συγνώμη που θα βγω αλλά η Μάνγκο και ο Μους τι κάνουν;
- Σπόιλερ:
- Θα τα γράψω στο θεματάκι τους αργότερα, έχω καλά νέα για τη Μάνγκο, όχι και τόσο για τον Μους..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Όμορφα που γίνονται
Leviathan έγραψε:
Προς το παρόν είναι περιορισμένα σε γατοφόρο. και πχ, την Τετάρτη τη Λεβάντα την άρπαξε και πλέον έχει πληγή στο μάτι και παίρνει αντιβίωση η μικρούλα..
'Αρπαξε η Αλάσκα τη Λεβάντα ???
Γιατί δεν την κλείνεις κάπου την ώρα που πάς στη κουζίνα ???
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα μικρά και περαστικά στο Λεβαντίνι
Πηνελόπη ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!! Θέλει πολύ προσοχη τελικά.
Μακάρι να βρεθούν για όλα τα μικρά σπιτάκια γρήγορα
- Σπόιλερ:
- Αν η Αλάσκα πειράξει τα μικρά θα την αντιπαθήσω στ αλήθεια
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:
Όμορφα που γίνονταιLeviathan έγραψε:
Προς το παρόν είναι περιορισμένα σε γατοφόρο. και πχ, την Τετάρτη τη Λεβάντα την άρπαξε και πλέον έχει πληγή στο μάτι και παίρνει αντιβίωση η μικρούλα..
'Αρπαξε η Αλάσκα τη Λεβάντα ???
Γιατί δεν την κλείνεις κάπου την ώρα που πάς στη κουζίνα ???
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα μικρά και περαστικά στο Λεβαντίνι
Πηνελόπη ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!! Θέλει πολύ προσοχη τελικά.
Μακάρι να βρεθούν για όλα τα μικρά σπιτάκια γρήγορα
- Σπόιλερ:
Αν η Αλάσκα πειράξει τα μικρά θα την αντιπαθήσω στ αλήθεια
Ευχαριστούμε! Ναι, μεγαλώνουν κι ομορφαίνουν, ειδικά αυτός ο Μιλτιάδης...
Και ναι την άρπαξε, αλλά φταίω κυρίως εγώ που δεν πρόσεχα αρκετά. Άνοιξα την πόρτα της κουζίνας και η Λεβάντα πετάχτηκε έξω.
Το θέμα είναι πως δεν έχω άλλες πόρτες στο σπίτι που κλείνουν. Μόνο την εξώπορτα και της κουζίνας.
Σκ'εφτηκα να κλέινω την Αλάσκα στη γατοφόρο όταν πρέπει να ταίσω τα μωρά ή να πάω στην κουζίνα αλλά πρώτον στρεσάρεται πολύ -έχει αυτοτραυματιστεί μια φορά που την έκλεισα στη γατοφόρο- κι από την άλλη θα έπρεπε να περνάει τη μιση μέρα κλεισμένη...
Δεν φταίει η αλάσκα όταν στην ουσία είναι μόνιμα στρεσαρισμένη από την παρουσία της τιτάνιας και της φέρνω κι εγώ ξένα γατιά συνέχεια..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
Και ναι την άρπαξε, αλλά φταίω κυρίως εγώ που δεν πρόσεχα αρκετά. Άνοιξα την πόρτα της κουζίνας και η Λεβάντα πετάχτηκε έξω.
Το θέμα είναι πως δεν έχω άλλες πόρτες στο σπίτι που κλείνουν. Μόνο την εξώπορτα και της κουζίνας.
Σκ'εφτηκα να κλέινω την Αλάσκα στη γατοφόρο όταν πρέπει να ταίσω τα μωρά ή να πάω στην κουζίνα αλλά πρώτον στρεσάρεται πολύ -έχει αυτοτραυματιστεί μια φορά που την έκλεισα στη γατοφόρο- κι από την άλλη θα έπρεπε να περνάει τη μιση μέρα κλεισμένη...
Δεν φταίει η αλάσκα όταν στην ουσία είναι μόνιμα στρεσαρισμένη από την παρουσία της τιτάνιας και της φέρνω κι εγώ ξένα γατιά συνέχεια..
Εντάξει κάποια στιγμή είναι ανθρώπινο να αφαιρεθείς με τόση κούραση.
Απότι κατάλαβα πρέπει να κάνεις "τανζανιές" για να μπείς στη κουζίνα, μη πεταχτεί κανένα μικρό, μη μπεί η Αλάσκα, τρέλλα σκέτη
Μόνο μια "Τιτάνια" τη συνεφέρνει τελικά
- Σπόιλερ:
Ίσως είναι περιττό να το γράψω, αλλά για να μη παρεξηγηθώ .....
δεν στο έγραψα σαν "παρατήρηση" ή με "κακή" πρόθεση, αλλά θα ήταν πραγματικά κρίμα να συμβεί κάτι κακό μετά από τόση προσπάθεια που κάνεις για όλα τα μωρά
-
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:Leviathan έγραψε:
Εντάξει κάποια στιγμή είναι ανθρώπινο να αφαιρεθείς με τόση κούραση.
Απότι κατάλαβα πρέπει να κάνεις "τανζανιές" για να μπείς στη κουζίνα, μη πεταχτεί κανένα μικρό, μη μπεί η Αλάσκα, τρέλλα σκέτη
Μόνο μια "Τιτάνια" τη συνεφέρνει τελικά
- Σπόιλερ:
Ίσως είναι περιττό να το γράψω, αλλά για να μη παρεξηγηθώ .....
δεν στο έγραψα σαν "παρατήρηση" ή με "κακή" πρόθεση, αλλά θα ήταν πραγματικά κρίμα να συμβεί κάτι κακό μετά από τόση προσπάθεια που κάνεις για όλα τα μωρά
Εννοείται πως δεν σε παρεξήγησα βρε, κατάλαβα πως το είπες.
Απλά έχω κουραστεί να ακούω γενικά τον περίγυρο μου και κάποιες -γατόφιλες- που ξέρω να προτείνουν ''λύσεις'' σχετικά με την Αλάσκα και να την κακολογούν λες και είναι serial killer που τα κάνει όλα από σαδισμό.
- Σπόιλερ:
- Οι ''λύσεις'' ποικίλουν από το απλό ''δώστην αλλού'' μέχρι το ''πέτα το έξω το παλιόγατο''' ή και την ευθανασία.
Στην ουσία η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να δοθεί η Τιτάνια αλλού και να σταματήσω να φέρνω γατιά σπίτι αλλά ούτε και αυτό είναι εφικτό.
Θα δείξει...
Κάνω ότι μπορώ πραγματικά να προστατέψω τα μικρά, τα παίρνω μαζί μου και στη σχολή να φανταστείς ώστε να μην είναι στο σπίτι χωρίς επίβλεψη αλλά... αλλά.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
Απλά έχω κουραστεί να ακούω γενικά τον περίγυρο μου και κάποιες -γατόφιλες- που ξέρω να προτείνουν ''λύσεις'' σχετικά με την Αλάσκα και να την κακολογούν λες και είναι serial killer που τα κάνει όλα από σαδισμό.Είναι το ένστικτο της, εχω προσπαθήσει να εξαλείψω αυτή τη συμπεριφορά και δεν γίνεται.
- Σπόιλερ:
Οι ''λύσεις'' ποικίλουν από το απλό ''δώστην αλλού'' μέχρι το ''πέτα το έξω το παλιόγατο''' ή και την ευθανασία.
Στην ουσία η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να δοθεί η Τιτάνια αλλού και να σταματήσω να φέρνω γατιά σπίτι αλλά ούτε και αυτό είναι εφικτό.
Θα δείξει...
Κάνω ότι μπορώ πραγματικά να προστατέψω τα μικρά, τα παίρνω μαζί μου και στη σχολή να φανταστείς ώστε να μην είναι στο σπίτι χωρίς επίβλεψη αλλά... αλλά.
Όλοι το ξέρουμε αυτό και προσωπικά σε θαυμάζω και για το κουράγιο σου και την υπομονή σου και για όλα όσα κάνεις και όχι μόνο εγώ
αλλά
αχ ... αχ ...
- Σπόιλερ:
'Οσο για τις λύσεις που σου προτείνουν ... τι να πώ .... προσωπικά διαφωνώ με ΟΛΕΣ ....
δεν είναι αυτή η λύση .... σίγουρα ...
-
Mood :
Απλά έχω κουραστεί να ακούω γενικά τον περίγυρο μου και κάποιες -γατόφιλες- που ξέρω να προτείνουν ''λύσεις'' σχετικά με την Αλάσκα και να την κακολογούν λες και είναι serial killer που τα κάνει όλα από σαδισμό.Είναι το ένστικτο της, εχω προσπαθήσει να εξαλείψω αυτή τη συμπεριφορά και δεν γίνεται.
- Σπόιλερ:
Οι ''λύσεις'' ποικίλουν από το απλό ''δώστην αλλού'' μέχρι το ''πέτα το έξω το παλιόγατο''' ή και την ευθανασία.
Θα δείξει...
Όλοι το ξέρουμε αυτό και προσωπικά σε θαυμάζω και για το κουράγιο σου και την υπομονή σου και για όλα όσα κάνεις και όχι μόνο εγώ
αλλά
αχ ... αχ ...
- Σπόιλερ:
'Οσο για τις λύσεις που σου προτείνουν ... τι να πώ .... προσωπικά διαφωνώ με ΟΛΕΣ ....
δεν είναι αυτή η λύση .... σίγουρα ...
Δεν το κάνω για το θαυμασμό ή τα μπράβο, αλλά μάλλον γιατί έχω μια ροπή προς το μαζοχισμό και γιατί δεν μπορώ να δω νεογέννητα στα σκουπίδια και να τα αφήσω εκεί...
Απλά είναι λάθος με βάση την κατάσταση που είμαι τώρα και το ξέρω γιατί σε κάποιες περιπτώσεις αντί να βοηθήσω τα κάνω χειρότερα.
Και εννοείται πως διαφωνώ επίσης με όλες τις λύσεις τις συγκεκριμένες, που στην ουσία δεν είναι καν λύσεις, είναι προτάσεις να ξεφορτωθώ το ''πρόβλημα''.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
Δεν το κάνω για το θαυμασμό ή τα μπράβο, αλλά μάλλον γιατί έχω μια ροπή προς το μαζοχισμό και γιατί δεν μπορώ να δω νεογέννητα στα σκουπίδια και να τα αφήσω εκεί...
Είναι προφανέστατο και γι αυτό σε θαυμάζω
-
Mood :
Είναι προφανέστατο και γι αυτό σε θαυμάζω
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πω πω εχασα πολλα επισοδια αυτές τις μερες, για αρχη περαστικα στην Λεβαντα. Και καλη τυχη να εχουν τα μωρουλια σαν λυση μια και φερνεις κάθε τοσο μωρα στο σπιτι, για επιπλέον ασφαλεια μηπως θα μπορουσες να τα βαλεις σε ένα κλουβακι, και το κλουβι να είναι στη κουζινα που δεν μπαινει η Αλασκα. Για τα μωρα κατι σαν κλουβι για κουναλια η χαμστερ και για τα μεγαλητερα κατι σαν τα κρατε για τα σκυλια, αν εχεις χωρο βεβαια.
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
πατουσακια έγραψε:Πω πω εχασα πολλα επισοδια αυτές τις μερες, για αρχη περαστικα στην Λεβαντα. Και καλη τυχη να εχουν τα μωρουλια σαν λυση μια και φερνεις κάθε τοσο μωρα στο σπιτι, για επιπλέον ασφαλεια μηπως θα μπορουσες να τα βαλεις σε ένα κλουβακι, και το κλουβι να είναι στη κουζινα που δεν μπαινει η Αλασκα. Για τα μωρα κατι σαν κλουβι για κουναλια η χαμστερ και για τα μεγαλητερα κατι σαν τα κρατε για τα σκυλια, αν εχεις χωρο βεβαια.
Το κλουβάκι θα ήταν λύση αλλά δεν έχω χώρο.. τα μωρά σε γατοφόρο είναι αλλά από ένα σημείο και μετά δεν μπορούν να μένουν κλεισμένα μέσα σε γατοφόρο, δυσανασχετούν και δεν τους φτάνει κι ο χώρος.
Η λεβάντα πχ κυκλοφορούσε ελεύθερη στο κουζινάκι, αδύνατον να την περιορίσω κι άλλο.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:
- Σπόιλερ:
Πολύ κρίμα... λυπάμαι...
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Θα τα γράψω στο θεματάκι τους αργότερα, έχω καλά νέα για τη Μάνγκο, όχι και τόσο για τον Μους..
- Σπόιλερ:
- Τι έγινε;
-
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:
- Σπόιλερ:
Πολύ κρίμα... λυπάμαι...
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Θα τα γράψω στο θεματάκι τους αργότερα, έχω καλά νέα για τη Μάνγκο, όχι και τόσο για τον Μους..
- Σπόιλερ:
Τι έγινε;
- Σπόιλερ:
- Ας πούμε πως δόθηκε αλλά σε καμία περίπτωση σε περιβάλλον που θα έδινα γατάκι..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios