Ούτε 1, ούτε 2....12.. (χαρίζονται μετά τον απογαλακτισμό τους)
+11
ZIZIKOS
Lina
kat-cats
dagger
Gatoplikti
kouix
crispyfelinagr
houlieta
LAROGATA
πατουσακια
Leviathan
15 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Ούτε 1, ούτε 2....12.. (χαρίζονται μετά τον απογαλακτισμό τους)
Πόσα είναι τώρα;
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
Όσα ήταν είναι ακόμα, 9 δηλαδή.
Αν και έχουν απειλήσει πολλές φορές πως θα τα πετάξουν μαζί με τη μάνα και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είναι εκεί..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Ένα γεια κι από μας!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
ΑΑΑΑΑΑΑΑ
- Σπόιλερ:
- Το δικό σου το μαυράκι ποιό είναι;
-
Mood :
Νέα από το μέτωπο.
Το δικό μου το μαυράκι ''έφυγε'' κι αυτό, δυστυχώς. Από τα πρώτα που άρχισαν τις εξορμήσεις εκτός γλάστρας.
Τα υπόλοιπα μωρά είναι καλά, όμως ένας πρίγκηπας έχει χάσει και τα 2 του ματάκια, κι ένα άλλο μικράκι το ένα.
Και μερικές σημερινές φωτογραφίες, κάναμε και την πρώτη μας αποπαρασίτωση!
Α, και τις πρώτες μας απόπειρες στο πατέ.
Αγοράκια
Κοριτσάκι
Κοριτσάκι- αγοράκι
Τυφλούλης
Το δικό μου το μαυράκι ''έφυγε'' κι αυτό, δυστυχώς. Από τα πρώτα που άρχισαν τις εξορμήσεις εκτός γλάστρας.
Τα υπόλοιπα μωρά είναι καλά, όμως ένας πρίγκηπας έχει χάσει και τα 2 του ματάκια, κι ένα άλλο μικράκι το ένα.
Και μερικές σημερινές φωτογραφίες, κάναμε και την πρώτη μας αποπαρασίτωση!
Α, και τις πρώτες μας απόπειρες στο πατέ.
Αγοράκια
Κοριτσάκι
Κοριτσάκι- αγοράκι
Τυφλούλης
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
τι τυφλουλης λες τωρα ?
δεν εχει τα ματακια του ? πως ? γιατι ?
είναι αρρωστα ή κάτι έγινε με τα σκυλιά ?
τι θα απογινει αυτο τωρα ???
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
-
Mood :
-
Mood :
dagger έγραψε:τι τυφλουλης λες τωρα ?
Μαρία μου είτε χλαμύδια είτε καλυκοιός μου είπε η κτηνίατρος. Πάντως ο μικρός δεν έχει βολβούς μέσα, και ήταν από τα μωρά που δεν είχαν θέμα με τα ματάκια τους. Και το δικό μου το μαυράκι όταν άνοιξε ματάκια είδα πως το ένα έλειπε. Χωρίς πύον, χωρίς τπτ.
Κι εδώ είναι το άλλο μωρό που βλέπει μόνο από το ένα ματάκι.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Θα θαθ φάω μωλουλια
Αχ, τα καημένα τα γατάκια, το τυφλούλι δεν θα επιβιώσει έξω
-
Mood :
Πιθανότατα όχι.
- Σπόιλερ:
- Αν και, πχ, στη γατοαποικία είναι κι ένας γάτος περίπου 5 χρονών, που του λείπει ολόκληρο το πίσω δεξί πόδι και μισό αριστερό μπροστινό (κι αυτόν σκυλιά τον άρπαξαν) που κανένας δεν περίμενε να επιβιώσει κι όμως μια χαρά επιβιώνει 4 χρόνια τώρα. Περισσότερο θέμα τύχης είναι.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:Πιθανότατα όχι.Aπό την άλλη θέλω να φιλοξενήσω τα 2 μωρά που έχουν θέμα με τα ματάκια τους αλλά εφόσον τίθεται θέμα χλαμυδίων είτε καλυκοιού κι έχω ανεμβολίαστα γατάκια σπίτι δεν γίνεται..
- Σπόιλερ:
Αν και, πχ, στη γατοαποικία είναι κι ένας γάτος περίπου 5 χρονών, που του λείπει ολόκληρο το πίσω δεξί πόδι και μισό αριστερό μπροστινό (κι αυτόν σκυλιά τον άρπαξαν) που κανένας δεν περίμενε να επιβιώσει κι όμως μια χαρά επιβιώνει 4 χρόνια τώρα. Περισσότερο θέμα τύχης είναι.
Μπράβο στο γάτο
Το λέω επηδή η όραση είναι πάρα πολύ σημαντική, για να δει πχ ένα σκυλί που έρχεται, για να προλάβει να ξεφύγειαπό ένα αυτοκίνητο, για να μπορεί να κυνηγήσει κτλ...
Μακάρι τουλ αυτά τα δυο να υιοθετηθούν
-
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:Πιθανότατα όχι.Aπό την άλλη θέλω να φιλοξενήσω τα 2 μωρά που έχουν θέμα με τα ματάκια τους αλλά εφόσον τίθεται θέμα χλαμυδίων είτε καλυκοιού κι έχω ανεμβολίαστα γατάκια σπίτι δεν γίνεται..
- Σπόιλερ:
Αν και, πχ, στη γατοαποικία είναι κι ένας γάτος περίπου 5 χρονών, που του λείπει ολόκληρο το πίσω δεξί πόδι και μισό αριστερό μπροστινό (κι αυτόν σκυλιά τον άρπαξαν) που κανένας δεν περίμενε να επιβιώσει κι όμως μια χαρά επιβιώνει 4 χρόνια τώρα. Περισσότερο θέμα τύχης είναι.
Μπράβο στο γάτο
Το λέω επηδή η όραση είναι πάρα πολύ σημαντική, για να δει πχ ένα σκυλί που έρχεται, για να προλάβει να ξεφύγειαπό ένα αυτοκίνητο, για να μπορεί να κυνηγήσει κτλ...
Το έχω ξαναπει και στο θέμα του Άτλα, γατάκια με ειδικές ανάγκες δύσκολα υιοθετούνται, όσο κι αν δεν μου αρέσει αυτό. Είναι πραγματικότητα όμως.
Πόσο μάλλον ένα γατάκι που η αναπηρία του είναι και 'οπτική' όπως κατεστραμμένα ματάκια στην προκειμένη. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα υιοθετούσαν και θα αγαπούσαν ένα γατάκι τυφλό, κουφό, τριποδάκι. Αν δεν είχα την Αλάσκα δεν θα το σκεφτόμουν πολύ να προσφέρω σπίτι σε ένα γατάκι 'δύσκολα υιοθετήσιμο'.
- Σπόιλερ:
- Για τη φιλοξενία, τίθεται και το θέμα της Αλάσκας, μια που σκότωσε το προηγούμενο τυφλάκι που φιλοξένησα... από δική μου μακακία βέβαια.
Στη γατοαποικία πάντως έχουμε και 2 λευκές γατούλες κουφές -η μια που πιανόταν στειρώθηκε, η άλλη δυστυχώς όχι κι ακόμα γεμίζουμε κουφά ασπράκια - ενηλικες, και μια τριχρωμούλα που επίσης έχει χάσει τα μάτια της και πίστεψε με αυτές δεν τις φοβάμαι, έχουν μάθει να προστατεύονται τόσα χρόνια.
Φαγάκι έχουν καθημερινά βέβαια, όλο το χρόνο, οπότε σαφώς παίζει και αυτό το ρόλο του.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:crispyfelinagr έγραψε:Leviathan έγραψε:Πιθανότατα όχι.Aπό την άλλη θέλω να φιλοξενήσω τα 2 μωρά που έχουν θέμα με τα ματάκια τους αλλά εφόσον τίθεται θέμα χλαμυδίων είτε καλυκοιού κι έχω ανεμβολίαστα γατάκια σπίτι δεν γίνεται..
- Σπόιλερ:
Μπράβο στο γάτο
Το έχω ξαναπει και στο θέμα του Άτλα, γατάκια με ειδικές ανάγκες δύσκολα υιοθετούνται, όσο κι αν δεν μου αρέσει αυτό. Είναι πραγματικότητα όμως.
Πόσο μάλλον ένα γατάκι που η αναπηρία του είναι και 'οπτική' όπως κατεστραμμένα ματάκια στην προκειμένη. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα υιοθετούσαν και θα αγαπούσαν ένα γατάκι τυφλό, κουφό, τριποδάκι. Αν δεν είχα την Αλάσκα δεν θα το σκεφτόμουν πολύ να προσφέρω σπίτι σε ένα γατάκι 'δύσκολα υιοθετήσιμο'.
- Σπόιλερ:
Για τη φιλοξενία, τίθεται και το θέμα της Αλάσκας, μια που σκότωσε το προηγούμενο τυφλάκι που φιλοξένησα... από δική μου μακακία βέβαια.
Στη γατοαποικία πάντως έχουμε και 2 λευκές γατούλες κουφές -η μια που πιανόταν στειρώθηκε, η άλλη δυστυχώς όχι κι ακόμα γεμίζουμε κουφά ασπράκια - ενηλικες, και μια τριχρωμούλα που επίσης έχει χάσει τα μάτια της και πίστεψε με αυτές δεν τις φοβάμαι, έχουν μάθει να προστατεύονται τόσα χρόνια.
Φαγάκι έχουν καθημερινά βέβαια, όλο το χρόνο, οπότε σαφώς παίζει και αυτό το ρόλο του.
Δυστυχώς έτσι είναι.
Αλλά οι γάτες πότέ δεν έχουν πει "Α, δεν θέλω αυτόν, είναι κοντός/χοντρός/κοκκαλιάρης/κουφός/άσχημος" και πόσα άλλα.
Δυστυχώς πολλοί θέλουν περσάκια, ασπράκια, χωρίς προβλήματα για να τα επιστρέψουν 1 μήνα μετά, καθώς "είναι μεγάλη ευθύνη η γάτα τελικά"
Ομως υπάρχουν και αυτοί που δεν θα το σκέφτονταν δεύτερη φορά να αφήσουν ένα πρόβλημα να σταθεί εμπόδιο σε αυτούς και στο γατάκι. Θα βρεθούν και τέτοιοι στο δρόμο σου
- Σπόιλερ:
- Δεν φταις εσύ για το Ινιμάκι, ούτε η Αλάσκα, απλά συνέβη, μην σκέφτεσαι "αν, μήπως, αν είχα, αν την αφηνα". Οτι συνέβη δυστυχώς δεν αλλάζει πια, προσπάθησες να προσφέρεις αγάπη στην Ινίμι μέχρι τέλους, παίρνοντάς την και χαϊδεύοντας την, όπως επυθυμούσε. Απλά έτυχε να την βρει η Αλάσκα. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου
-
Mood :
Πάντως προσωπικά, ως μάνα τυφλού γατουλιού, έχω να προσθέσω σε όσους σκέφτονται έτσι, ότι τα τυφλά γατάκια δεν έχουν καμία αναπηρία. Ο δικός μου μπορεί να βρει την άλλη μου γάτα μέσα στο απόλυτο σκοτάδι ακόμα και αν στέκεται εντελώς ακίνητη. Γενικά λειτουργεί σαν μια κανονική γάτα, αφού όσοι φίλοι μου έρχονται σπίτι αν δε δουν το πρόσωπο του δε το παίρνουν χαμπάρι ότι είναι τυφλός...
Μαριάννα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα.
Αριθμός γατουνίων : Περισσότερα.
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γάνοιξη, Γατοκαίρι, Γατόπωρο, Γειτώνας...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κάθε γατεργάρης στον γάτο του..
Motto : Το σύμπαν συνουσιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/06/2011
Mood :
Εχω πραγματικα συγκλονιστεί , δεν λεει να φυγει απο το μυαλο μου το ότι το ένα τυφλώθηκε και σκεφτομαι διαφορα .... αλλά πρωτα θελω καποιες πληροφορίες , γιατί απο το ιντερνετ που εψαξα δεν καταλαβα και πολλά , και δεν θελω να ζαλίζω τον κτηνίατρο μου . Θα με βρισει καμια ωρα και θα εχει και δικιο
....Λοιπόν επειδή δεν ξέρω τιποτα για χλαμυδια και το αλλο πως το ειπες .... καλυκοιο ?
Και επειδή ... πρωτον ..... όσο καιρό είμαι στο γατόσπιτο έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτα που διαβάζω - και που δεν τα ηξερα δηλαδή και ενα φοβο τον εχω πια ..... , και έχω γίνει αρκετά υστερική πλέον σε ότι αφορά τις αρρωστειες .... θελω να μου πεις ... αν υποθεσουμε το γατάκι έχει το ένα ή το άλλο ή και τα 2 ... είναι ιασιμα αυτα ?
Δηλαδή δεν θα κινδυνέψουν τα γατάκια μου να κολήσουν κάτι .
Δεν είναι κάτι σαν το aids των γατιών για παράδειγμα ....
δευτερον - εξ ισου σημαντικο , επειδή ξέρω ότι ανησυχεις και νοιάζεσαι για τον πρίγκηπα μου .... δεν υπάρχει φόβος σχετικά με τις άλλες γατες σε θέμα συμπεριφοράς . Φιλοξενώ ήδη ένα γατάκι 2 μηνών για λογαριασμό ενός φίλου της κόρης μου που είναι σε διαδικασία μετακόμισης και τα πάνε μια χαρά . (ελπίζω να μην μου το φορτωσουν κι αυτό , γιατί θέλω το τυφλό , αν δεν υπαρχει κινδυνος για τις δικες μου , και εφ όσον τα καταφέρει και δεν γινει μεζες για τα σκυλιά )
....Λοιπόν επειδή δεν ξέρω τιποτα για χλαμυδια και το αλλο πως το ειπες .... καλυκοιο ?
Και επειδή ... πρωτον ..... όσο καιρό είμαι στο γατόσπιτο έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτα που διαβάζω - και που δεν τα ηξερα δηλαδή και ενα φοβο τον εχω πια ..... , και έχω γίνει αρκετά υστερική πλέον σε ότι αφορά τις αρρωστειες .... θελω να μου πεις ... αν υποθεσουμε το γατάκι έχει το ένα ή το άλλο ή και τα 2 ... είναι ιασιμα αυτα ?
δευτερον - εξ ισου σημαντικο , επειδή ξέρω ότι ανησυχεις και νοιάζεσαι για τον πρίγκηπα μου .... δεν υπάρχει φόβος σχετικά με τις άλλες γατες σε θέμα συμπεριφοράς . Φιλοξενώ ήδη ένα γατάκι 2 μηνών για λογαριασμό ενός φίλου της κόρης μου που είναι σε διαδικασία μετακόμισης και τα πάνε μια χαρά . (ελπίζω να μην μου το φορτωσουν κι αυτό , γιατί θέλω το τυφλό , αν δεν υπαρχει κινδυνος για τις δικες μου , και εφ όσον τα καταφέρει και δεν γινει μεζες για τα σκυλιά )
- Σπόιλερ:
- Φοβομουν τον τζαρβαν μην φρικάρει , αλλά αυτός για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να σταμπάρει καμμια μυγα , κανενα κουνουπι , κλπ κλπ κινουμενο πλασμα (κατσαριδες , χρυσόμυγες , κολητήρια ... ) .... να το πιασει και να μου το φερει .... πωωωωωωωωωωω βρε Πηνελόπη , τον λατρευω τον τζαρβαν αλλα αυτη δεν είναι γάτα .... ουτε αγκαλιες θελει , ουτε χαδια , στην κοσμάρα του τελείως .... μονο οταν θελει να φαει με θυμάται
-
Mood :
Dagger, διαβασε αυτο το αρθρακι που βρηκα, και νομιζω οτι θα καταλαβεις.....
http://ipop.gr/themata/frontizw/xeris-ti-emvolia-chriazete-gata-sou/
Εγω μονο θα σου πω, οτι οταν οι γατες εμβολιαζονται ΣΩΣΤΑ καθε όποτε πρεπει, και να βαλεις στο σπίτι σου ενα άλλο γατακι με καποια απο τις παραπανω ασθενειες (για τις οποιες εχεις εμβολιασει τις γατες σου ΣΩΣΤΑ) τοτε δεν διατρεχουν κινδυνο να κολλησουν, γι' αυτο αλλωστε γινονται και τα εμβολια.....
Εγω μονο θα σου πω, οτι οταν οι γατες εμβολιαζονται ΣΩΣΤΑ καθε όποτε πρεπει, και να βαλεις στο σπίτι σου ενα άλλο γατακι με καποια απο τις παραπανω ασθενειες (για τις οποιες εχεις εμβολιασει τις γατες σου ΣΩΣΤΑ) τοτε δεν διατρεχουν κινδυνο να κολλησουν, γι' αυτο αλλωστε γινονται και τα εμβολια.....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
kouix έγραψε:Dagger, διαβασε αυτο το αρθρακι που βρηκα, και νομιζω οτι θα καταλαβεις.....
Ευχαριστω πολύ.
-
Mood :
Με κάλυψαν οι προλαλήσασες.
Επίσης κατά 99% ένα από τα μαυροτσουκαλάκια βρήκε σπίτι.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μακαρι να βρουν ένα σπιτακι και τα υπολοιπα... Με τα κορίτσια τι γυνεται πως τα πανε μεταξυ τους... Κατι ασχετο το feliway το εχεις δοκημασει λεμε ότι βοηθαει σε προβληματικα γατια...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
πατουσακια έγραψε:Μακαρι να βρουν ένα σπιτακι και τα υπολοιπα... Με τα κορίτσια τι γυνεται πως τα πανε μεταξυ τους... Κατι ασχετο το feliway το εχεις δοκημασει λεμε ότι βοηθαει σε προβληματικα γατια...
Μακάρι!
Τα κορίτσια τα ίδια χάλια τα πάνε μεταξύ τους.
Ντάξει μερικές φορές πλέον βαριούνται να τσακωθούν κι απλά μουρμουρίζουν από απόσταση.. αλλά ειδικά τα βράδια γίνεται χαμός.
To feliway το δοκιμάσαμε προ πολλού, αλλά μάλλον δεν πιάνει στα δικά μου προβληματικά γατιά..
- Σπόιλερ:
- Ο γαμπρούλης μου τι κάνει? Το χιονατάκι? Η άλλη τσούπρα?
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Η Χιονατουλα είναι λιγο στο κοσμο της δεν πολύ ασχολειται με κανεναν παρα μονο στο βραδινο κυνηγητο, ο Συλβεστρακος καλα παει είναι ξανα ένα ξενιαστο παινηδιαρικο γατο (εχει μια εμμονη με το δωματιο της Σταχτουλας που δεν επιτρεπεται να μπει), και η μικρουλα ακομα είναι στο ραφι (αν και εχω αμελησει λιγο το τοπικ της) οποτε μαλλον θα μεινει σε εμας...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
πατουσακια έγραψε:Η Χιονατουλα είναι λιγο στο κοσμο της δεν πολύ ασχολειται με κανεναν παρα μονο στο βραδινο κυνηγητο, ο Συλβεστρακος καλα παει είναι ξανα ένα ξενιαστο παινηδιαρικο γατο (εχει μια εμμονη με το δωματιο της Σταχτουλας που δεν επιτρεπεται να μπει), και η μικρουλα ακομα είναι στο ραφι (αν και εχω αμελησει λιγο το τοπικ της) οποτε μαλλον θα μεινει σε εμας...
Ωχ, να πω, καλώς τη δεχτήκατε λοιπόν?
Πάντως είναι δύσκολη εποχή για υιοθεσίες γενικά, αν όντως έχετε αποφασίσει να την κρατήσετε τότε καλώς, αλλιώς προώθησε την και σε άλλα σάιτ γατί δεν μπαίνουν όλοι Γατόσπιτο..
Δεν θα πω στην Αλάσκα ότι υπάρχει κι άλλη 'αντίζηλος' στο σπίτι σας γιατί μετά...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:Με κάλυψαν οι προλαλήσασες.
Αν υπαρξει κάποιος που να ενδιαφερεται για το τυφλουλι να μου το πεις , και αν εισαι σιγουρη οτι θα περάσει καλά να το δώσεις .
αν οχι , προσεχε το μεχρι να κατέβεις Αθηνα και να το φερεις .
Αυτο ειναι αγορακι ? κοριτσάκι ?
Οχι οτι εχει σημασία , αλλά οκ εχω μια αδυναμία στα αγοράκια .
Αν δεν ενδιαφερθει κανεις να το πάρει ... ενημερωσα ηδη στο σπίτι ότι υπάρχει ένα τυφλό γατάκι και το θέλω .
-
Mood :
dagger έγραψε:Εχω πραγματικα συγκλονιστεί , δεν λεει να φυγει απο το μυαλο μου το ότι το ένα τυφλώθηκε και σκεφτομαι διαφορα .... αλλά πρωτα θελω καποιες πληροφορίες , γιατί απο το ιντερνετ που εψαξα δεν καταλαβα και πολλά , και δεν θελω να ζαλίζω τον κτηνίατρο μου . Θα με βρισει καμια ωρα και θα εχει και δικιο
Ο καλυκοϊος επρητοϊος κλπ ειναι ιοι στους οποιους εκτιθένται ολα σχεδον τα αδέσποτα γατιά διοτι ειναι πολυ εύκολο να μεταδοθει μεσω φταιρνισματος ας πουμε. Αναλογως τον οργανισμο του κάθε γατιου εκδηλώνουν διάφορα συμπτώματα οπως ας πουμε "γριπη" ή θέματα με τα μάτια τα οποια αντιμετωπιζονται με αντιβιωτικα αρκει να μην έχουν φτάσει σε αρκετα προχωρημένα στάδια, πχ πνευμονια ας πουμε οπου το θέμα αρχιζει να γινεται σοβαρο. Το προβλημα θα φανει νωρις. Ο ιος ποτε δεν εξαλειφεται απολυτα απο τον οργανισμο της γάτας και μπορει η γατα να έχει μια χρονια ευαισθησια οπως πχ η δικια μου, αλλα να μην εκδηλώνει συμπτώματα. Αν δεν απατώμαι μπορει μια γάτα να μεταδιδει τον ιο στο περιβάλλον για πολύ καιρο. Αν το γατάκι τρέφεται σωστά και έχει μια καλή ζωή χωρις στρες τοτε μπορει να μην υποτροπιασει και ποτε.
Τα εμβολια δεν προστατεύουν απολυτα απο τους ιους αυτους, αλλα οπωσδήποτε συμβαλλουν στο να έχει το ζώο καλή άμυνα απέναντι τους και να μπορει να τους αντιμετωπισει.
Παντως σε καμια περίπτωση οι ιοι αυτοι δεν έιναι σαν το aids.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
dagger έγραψε:Leviathan έγραψε:Με κάλυψαν οι προλαλήσασες.
Αν υπαρξει κάποιος που να ενδιαφερεται για το τυφλουλι να μου το πεις , και αν εισαι σιγουρη οτι θα περάσει καλά να το δώσεις .
Αν δεν ενδιαφερθει κανεις να το πάρει ... ενημερωσα ηδη στο σπίτι ότι υπάρχει ένα τυφλό γατάκι και το θέλω .
Μαρία μου εγώ παίζει να κατέβω αυτό το Σάββατο ή την παρασκευή για μια επέμβαση που έχω. Αλλά θα έχω κι άλλα μωρά μαζί, οπότε θα πρέπει να ρωτήσω την κτηνίατρο τι πιθανότητες υπάρχει να κολλήσουν γιατί είναι ανεμβολίαστα.
Τα φοβάμαι τα χλαμύδια γμτ..
Τώρα αν είναι σίγουρα σίγουρα αγοράκι, θα σε γελάσω.. είμαστε ακόμα στη φάση που αλλάζουμε φύλο κάθε φορά που τα βλέπω.
Αλλά επειδή το παιδί που θέλει μαυράκι θέλει επίσης αγοράκι και θα πάω να κοιτάξω σήμερα μετά την επίσκεψη στα νεογέννητα, θα σου πω.
Θα θέλει προσοχή όμως με την υπόλοιπη κομπανία ως τυφλάκι.. και είναι και μικρό πολύ..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:dagger έγραψε:Leviathan έγραψε:Με κάλυψαν οι προλαλήσασες.
Μαρία μου εγώ παίζει να κατέβω αυτό το Σάββατο ή την παρασκευή για μια επέμβαση που έχω. Αλλά θα έχω κι άλλα μωρά μαζί, οπότε θα πρέπει να ρωτήσω την κτηνίατρο τι πιθανότητες υπάρχει να κολλήσουν γιατί είναι ανεμβολίαστα.
Τώρα αν είναι σίγουρα σίγουρα αγοράκι, θα σε γελάσω.. είμαστε ακόμα στη φάση που αλλάζουμε φύλο κάθε φορά που τα βλέπω.
Αλλά επειδή το παιδί που θέλει μαυράκι θέλει επίσης αγοράκι και θα πάω να κοιτάξω σήμερα μετά την επίσκεψη στα νεογέννητα, θα σου πω.
Θα θέλει προσοχή όμως με την υπόλοιπη κομπανία ως τυφλάκι.. και είναι και μικρό πολύ..
Ναι βρε καρδια μου , πρωτα θα σιγουρευτεις για το αν μπορει να ταξιδεψει και μετα .
Φυσικά και θέλει προσοχή . Η υπολοιπη κομπανια δεν με φοβίζει , είναι ιδιαίτερα φιλική και προστατευτική με τα μωράκια .
Μην κοιτας που δεν τα παει καλα με τις κουδουνες --- ποιος τα παει καλα εδω που τα λέμε ?
Εχω χώρο να το βάζω όταν δεν θα ασχολουμαι μαζί του . Η τα βραδυα , που μπορεί να ξυπνησει και να εχω ιστορίες , υπάρχει χωρος που κλειδώνει και δεν θα κινδυνευει.
Πηνελοπη μου , μην μεινει αδεσποτο , κριμα ειναι ,,,, αφου και χωρο εχω και χρονο και διαθεση .... και σε λιγο καιρό θα εχουμε μετακομισεις οποτε τα γατάκια μου στο σπιτι θα μειωθουν ....
(ασε που σκεφτομαι να του βαλω σουτιενάκι σαν αυτό που φοράει ο Γιαννης στην Χιονάτη του Κερατσινίου .... )
-
Mood :
dagger έγραψε:Leviathan έγραψε:dagger έγραψε:Leviathan έγραψε:Με κάλυψαν οι προλαλήσασες.
Ναι βρε καρδια μου , πρωτα θα σιγουρευτεις για το αν μπορει να ταξιδεψει και μετα .
Φυσικά και θέλει προσοχή . Η υπολοιπη κομπανια δεν με φοβίζει , είναι ιδιαίτερα φιλική και προστατευτική με τα μωράκια .
Μην κοιτας που δεν τα παει καλα με τις κουδουνες --- ποιος τα παει καλα εδω που τα λέμε ?
Εχω χώρο να το βάζω όταν δεν θα ασχολουμαι μαζί του . Η τα βραδυα , που μπορεί να ξυπνησει και να εχω ιστορίες , υπάρχει χωρος που κλειδώνει και δεν θα κινδυνευει.
Πηνελοπη μου , μην μεινει αδεσποτο , κριμα ειναι ,,,, αφου και χωρο εχω και χρονο και διαθεση .... και σε λιγο καιρό θα εχουμε μετακομισεις οποτε τα γατάκια μου στο σπιτι θα μειωθουν ....
(ασε που σκεφτομαι να του βαλω σουτιενάκι σαν αυτό που φοράει ο Γιαννης στην Χιονάτη του Κερατσινίου .... )
Mωρέ αν μας δώσει το οκ η κτηνίατρος εγώ στο φέρνω και αυτήν την βδομάδα, δεν τίθεται θέμα. Αλλά γενικώς θέλει προσοχή, με μπαλκόνια, με τις πρώτες επαφές..τα ξέρεις αυτά..
Αν δεν είχα τον Καβάφη, θα το είχα φέρει εδώ, μαζί και το άλλο το αδερφάκι με το πρόβλημα, μπας και σώσουμε το ματάκι με πιο εντατική αγωγή. Αλλά αυτός λυσσάει, εδώ για 2 ώρες κράτησα τα νεογέννητα σπίτι και τον άκουσε όλη η πολυκατοικία, μη σου πω κι όλο το τετράγωνο.
Πάντως όπως είπε και η Γατοπληκτούλα, αυτοί οι ιοι δεν είναι σαν το Aids, αλλά και πάλι θέλει προσοχή.
Τα δικά σου ποιο εμβόλιο κάνουν? Το τετραπλό που κάνουμε εμείς καλύπτει και χλαμύδια, γιαυτό ρωτάω.
Γιατί κρίμα είναι να έρθει το μωρό και να κολλήσει τίποτα τα μεγάλα..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Δεν εχω ρωτησει ποτε .
Αυτα που πρεπει ξερω οτι κανουν , δεν το εχω ψαξει ποτέ μου.
-
Mood :
dagger έγραψε:Δεν εχω ρωτησει ποτε .
Συνήθως οι κτηνίατροι κάνουν το τριπλό, που δεν καλύπτει τη χλαμυδίωση.
Μπορείς να δεις στα βιβλιάρια τους, λογικά θα γράφει.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:dagger έγραψε:Δεν εχω ρωτησει ποτε .
Ποια βιβλιαρια βρε συ ?
Τα εμβολια μου τα εκανε ενας φιλος μου κτηνίατρος όποτε έρχεται Αθηνα.
Δεν με ενδιέφερε ποτέ να εχω βιβλιάρια κλπ κλπ .
Αυτα τωρα τα μαθαινω Πηνελόπη .... δεν τα εκανα ποτε μου ,
Οπως και να εχει μίλησα ήδη με τον κτηνίατρο μου , και θα ξαναμιλησω .
-
Mood :
dagger έγραψε:Leviathan έγραψε:dagger έγραψε:Δεν εχω ρωτησει ποτε .
Ποια βιβλιαρια βρε συ ?
Τα εμβολια μου τα εκανε ενας φιλος μου κτηνίατρος όποτε έρχεται Αθηνα.
Δεν με ενδιέφερε ποτέ να εχω βιβλιάρια κλπ κλπ .
Αυτα τωρα τα μαθαινω Πηνελόπη .... δεν τα εκανα ποτε μου ,
Οπως και να εχει μίλησα ήδη με τον κτηνίατρο μου , και θα ξαναμιλησω .
Εγώ αν δεν είχα τα βιβλιάρια θα ξεχνούσα πότε πρέπει να ξανακάνουν εμβόλια, μη σου πω και την ηλικία τους.
Πάντως, αν το μωρό έχει χάσει τα μάτια λόγω χλαμυδίων, και τα δικά σου δεν είναι καλυμμένα από εμβόλιο, να ξέρεις πως παίζει να κολλήσουν... και τότε δεν θα πρέπει να έρθουν σε επαφή..
Θα μιλήσω κι εγώ με την κτηνίατρο βέβαια να το επιβεβαιώσω, και θα σου πω.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Τελικά όλα τα μωρά μας είναι αγοράκια, εκτός από ένα μαυρακι κοριτσάκι.
Επίσης είναι όλα διαθέσιμα εκτός από ένα μαύρο αγοράκι που έχει βρει σπίτι.
Μιας που ήταν ο καιρός να αποκτήσουμε και δικά μας ονόματα, εμπνεύστηκα από ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία "Το Τραγούδι του Κυνηγού" (ή Tailchaser's Song του Tad Williams) που είναι βιβλίο επιστημονικής φαντασίας με γάτες.
Οπότε να σας συστήσω κάποια από τα μωρά μας..
Ο τυφλούλης Φρίτι
Γκριζράζ
Ιντέζ, το μοναδικό απ'ότι φαίνεται κοριτσάκι
Βάιρορ
Ίρα
Χαράρ
Και μερικές ομαδικές:
Επίσης είναι όλα διαθέσιμα εκτός από ένα μαύρο αγοράκι που έχει βρει σπίτι.
Μιας που ήταν ο καιρός να αποκτήσουμε και δικά μας ονόματα, εμπνεύστηκα από ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία "Το Τραγούδι του Κυνηγού" (ή Tailchaser's Song του Tad Williams) που είναι βιβλίο επιστημονικής φαντασίας με γάτες.
Οπότε να σας συστήσω κάποια από τα μωρά μας..
Ο τυφλούλης Φρίτι
Γκριζράζ
Ιντέζ, το μοναδικό απ'ότι φαίνεται κοριτσάκι
Βάιρορ
Ίρα
Χαράρ
Και μερικές ομαδικές:
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζονται ουτε ένα, ουτε δύο, ούτε τρία, αλλά έξι παρακαλώ
» Ούτε ένα, ούτε δύο,έξι κουταβίνια ψάχνουν αγάπη,ζεστασιά(Υιοθετήθηκαν)
» Ουτε ενα,ουτε δυο αλλα εξι γατακια!
» Βοήθεια! Ο γάτος δεν τρώει και ούτε πίνει νερό
» χαριζω γατακι μωρο..ουτε 1 μηνος θεσσαλονικη
» Ούτε ένα, ούτε δύο,έξι κουταβίνια ψάχνουν αγάπη,ζεστασιά(Υιοθετήθηκαν)
» Ουτε ενα,ουτε δυο αλλα εξι γατακια!
» Βοήθεια! Ο γάτος δεν τρώει και ούτε πίνει νερό
» χαριζω γατακι μωρο..ουτε 1 μηνος θεσσαλονικη
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios