Μες στην ατυχία της ήταν τυχερή η Ριρί!!!
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μες στην ατυχία της ήταν τυχερή η Ριρί!!!
Γειά σας !! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα να σας διηγηθώ σύντομα την ιστορία της γατούλας μου!!
Ποτέ βασικά δεν έχω ξεμείνει απο γατούλες . Πάντα είχα και θα έχω!! Ήταν ένα πολύ βροχερό και κρύο βράδυ του Ιανουαρίου πέρυσι,όταν ήρθε ο αδερφός μου σπίτι και κρατούσε τη Ριρί στην αγκαλιά του και μου είπε "Γρήγορα φέρε ένα κουτάκι και λιγα κουρελάκια για να τη σκουπίσουμε,να στεγνώσει και να ζεσταθεί. Φέρε και λίγο χλιαρό γαλατάκι για να φάει!!" Τον ρώτησα να μου εξηγήσει τί ακριβώς συνέβη,και καθώς την περιποιούμασταν μου είπε οτι έκανε βόλτες με την κοπέλα του και κάποια στιγμή άκουσε μπροστά απο μια εκκλησία του Αγίου Γεωργίου νιαούρισμα που πρόδιδε οτι το γατάκι ήταν φοβισμένο.. Εκείνος σκέφτηκε οτι μάλλον θα παρ'άκουσε,το γατάκι όμως συνέχιζε να νιαουρίζει. Έψαξε ο αδερφός μου και βρήκε ένα μικρό,μαλλιαρό και πολύ ήμερο και χαδιάρικο γατάκι,μέσα σε μία σακούλα κλεισμένο!! Η σακούλα είχε γεμίσει σχεδόν όλη νερό (προφανώς θα έμπαινε απο κάποια τρύπα νερό),το γατάκι ήταν μούσκεμα και ο αδερφός μου χωρίς δεύτερη σκέψη το έφερε στο σπίτι για να ζήσει όπως του αξίζει!!
Κάποιοι "άνθρωποι" την έκλεισαν μέσα στη σακούλα επίτηδες για να πεθάνει η Ριρί..Όμως ο Άγιος Γεώργιος είχε άλλα σχέδια γι'αυτήν . Έτσι την περιποιηθήκαμε και σήμερα είναι έγκυος και περιμένω εγγονάκια . Είναι πολύ χαδιάρα,ήρεμη και πολύ έξυπνη!! Δεν της λείπουν ποτέ οι αγκαλιές,τα χάδια, το φαγητάκι της και κυκλοφορεί μες στο σπίτι σαν άνθρωπος!! Σύντομα θα βάλω και φωτογραφία για να τη δείτε κι εσείς!!
Ποτέ βασικά δεν έχω ξεμείνει απο γατούλες . Πάντα είχα και θα έχω!! Ήταν ένα πολύ βροχερό και κρύο βράδυ του Ιανουαρίου πέρυσι,όταν ήρθε ο αδερφός μου σπίτι και κρατούσε τη Ριρί στην αγκαλιά του και μου είπε "Γρήγορα φέρε ένα κουτάκι και λιγα κουρελάκια για να τη σκουπίσουμε,να στεγνώσει και να ζεσταθεί. Φέρε και λίγο χλιαρό γαλατάκι για να φάει!!" Τον ρώτησα να μου εξηγήσει τί ακριβώς συνέβη,και καθώς την περιποιούμασταν μου είπε οτι έκανε βόλτες με την κοπέλα του και κάποια στιγμή άκουσε μπροστά απο μια εκκλησία του Αγίου Γεωργίου νιαούρισμα που πρόδιδε οτι το γατάκι ήταν φοβισμένο.. Εκείνος σκέφτηκε οτι μάλλον θα παρ'άκουσε,το γατάκι όμως συνέχιζε να νιαουρίζει. Έψαξε ο αδερφός μου και βρήκε ένα μικρό,μαλλιαρό και πολύ ήμερο και χαδιάρικο γατάκι,μέσα σε μία σακούλα κλεισμένο!! Η σακούλα είχε γεμίσει σχεδόν όλη νερό (προφανώς θα έμπαινε απο κάποια τρύπα νερό),το γατάκι ήταν μούσκεμα και ο αδερφός μου χωρίς δεύτερη σκέψη το έφερε στο σπίτι για να ζήσει όπως του αξίζει!!
Κάποιοι "άνθρωποι" την έκλεισαν μέσα στη σακούλα επίτηδες για να πεθάνει η Ριρί..Όμως ο Άγιος Γεώργιος είχε άλλα σχέδια γι'αυτήν . Έτσι την περιποιηθήκαμε και σήμερα είναι έγκυος και περιμένω εγγονάκια . Είναι πολύ χαδιάρα,ήρεμη και πολύ έξυπνη!! Δεν της λείπουν ποτέ οι αγκαλιές,τα χάδια, το φαγητάκι της και κυκλοφορεί μες στο σπίτι σαν άνθρωπος!! Σύντομα θα βάλω και φωτογραφία για να τη δείτε κι εσείς!!
Riritsa- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 9
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/06/2015
Mood :
Απ: Μες στην ατυχία της ήταν τυχερή η Ριρί!!!
Καλωσήρθατε!
Τυχερούλα η Ριρι που έπεσε στην αντίληψη του αδερφού σου!
Αλλα είστε κι εσείς τυχεροί, που σας έτυχε η Ριρί στο δρόμο σας....
Αντε, με το καλό τα εγγονάκια!!
Περιμενουμε φωτογραφίες
ΥΓ: Χωρίς να θέλω να φανώ "υστερική", μία πρόταση κάνω μόνο, μήπως μετα τον απογαλακτισμό των εγγονιών, να στειρώσετε την Ριρί..?
Δεν λέω, είναι ωραίο να βλέπει κανείς την γατούλα του με τα παιδακια της... αλλά... πόσες φορες να μπει στην διαδικασια κι αυτη...? Κρίμα είναι, γιατι όσο και να το κάνεις, είναι κουραστικό ΚΑΙ επικίνδυνο για την γατομανούλα...!
Και ΣΙΓΟΥΡΑ .... δεν ειναι καλό για την υγεία της να έχει επαναλαμβανόμενους ανικανοποίητους οίστρους! .. Να το προσέξετε λίγο το "θέμα" αργότερα....
Τυχερούλα η Ριρι που έπεσε στην αντίληψη του αδερφού σου!
Αλλα είστε κι εσείς τυχεροί, που σας έτυχε η Ριρί στο δρόμο σας....
Αντε, με το καλό τα εγγονάκια!!
Περιμενουμε φωτογραφίες
ΥΓ: Χωρίς να θέλω να φανώ "υστερική", μία πρόταση κάνω μόνο, μήπως μετα τον απογαλακτισμό των εγγονιών, να στειρώσετε την Ριρί..?
Δεν λέω, είναι ωραίο να βλέπει κανείς την γατούλα του με τα παιδακια της... αλλά... πόσες φορες να μπει στην διαδικασια κι αυτη...? Κρίμα είναι, γιατι όσο και να το κάνεις, είναι κουραστικό ΚΑΙ επικίνδυνο για την γατομανούλα...!
Και ΣΙΓΟΥΡΑ .... δεν ειναι καλό για την υγεία της να έχει επαναλαμβανόμενους ανικανοποίητους οίστρους! .. Να το προσέξετε λίγο το "θέμα" αργότερα....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Ναί θα την κάνουμε στείρωση !! Και ηδη έχω ρωτήσει τον κτηνίατρο για το κόστος της στείρωσης στη Ριρί!! Απλώς μου είπαν οτι αν δεν γεννήσει μία φορά και την κάνω στείρωση,μετά θα έχει ψευδοκύηση και τέτοια . Οπότε προτίμησα να γίνει μανούλα και μετά να προχωρήσουμε σε στείρωση
Riritsa- Kitten
-
Mood :
Αν αυτο στο ειπε ο κτηνιατρος ψαξε να βρεις αλλον!Riritsa έγραψε:Ναί θα την κάνουμε στείρωση !! Και ηδη έχω ρωτήσει τον κτηνίατρο για το κόστος της στείρωσης στη Ριρί!! Απλώς μου είπαν οτι αν δεν γεννήσει μία φορά και την κάνω στείρωση,μετά θα έχει ψευδοκύηση και τέτοια . Οπότε προτίμησα να γίνει μανούλα και μετά να προχωρήσουμε σε στείρωση
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Όχι δεν μου το είπε ο κτηνίατρος !
Riritsa- Kitten
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Βlackie, αντίδοτο στην ατυχία!
» Αν το γατί μου ήταν τραγούδι, θα ήταν....
» αδέσποτη - άρρωστη γατούλα αλλά τυχερή!!
» Η ατυχία είναι το δεύτερο μου όνομα..
» Ηταν για να παρω τη λαχταρα.
» Αν το γατί μου ήταν τραγούδι, θα ήταν....
» αδέσποτη - άρρωστη γατούλα αλλά τυχερή!!
» Η ατυχία είναι το δεύτερο μου όνομα..
» Ηταν για να παρω τη λαχταρα.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios