Βρήκα γατί! :-(
+6
dagger
Lina
florans
Gatoplikti
kouix
nosyparker
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Βρήκα γατί! :-(
Πριν μισή ώρα καθάριζα το αυτοκίνητο στην αυλή. Ο μικρός έπαιζε με τον αντρα μου μπουγέλο με νεροπιστολα. Ξαφνικά μέσα από την πρασιά ξεπροβάλει ένα μικροσκοπικό ασπρόμαυρο γατί. Κι εκεί που πήγαμε να χαρούμε, βλέπουμε τα ματια του είναι χάλια! Βασικά ολόκληρο χάλια ειναι, αλλά τα ματια είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Το πήραμε πάνω και προσπαθώ να τα καθαρίσω με τομπρέξ και γάζα. Το κακό είναι ότι τη Δευτέρα φεύγουμε διακοπές για 2 βδομάδες . Θα σας βάλω φωτό να μου πείτε οι πιο έμπειρες αν παλεύεται η κατάσταση. Ελπιζω μέχρι Δευτερα να έχει τόση βελτίωση, όσο να μπορέσω να το ξαναφήσω στην αυλή.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Απ: Βρήκα γατί! :-(
[img][/img]
-
Mood :
Δυσκολο το βλεπω να γινει "καλα" μεχρι την δευτερα....
κατ' αρχην δεν ξερω ΚΑΝ αν "σκετο" τομπρεξ θα κανει δουλεια.
(απο ολοτελα , κατι θα κανει, παρολα αυτα, νομιζω οτι θελει το άλλο το πιο "ενισχημένο" και ισως να θελει και αντιβιωση......!!!)
Πυρεττο εχει...? Του εβαλες θερμομετρο ή δεν καθεται...?
(χαλια ειναι το καημενακι.... )
κατ' αρχην δεν ξερω ΚΑΝ αν "σκετο" τομπρεξ θα κανει δουλεια.
(απο ολοτελα , κατι θα κανει, παρολα αυτα, νομιζω οτι θελει το άλλο το πιο "ενισχημένο" και ισως να θελει και αντιβιωση......!!!)
Πυρεττο εχει...? Του εβαλες θερμομετρο ή δεν καθεται...?
(χαλια ειναι το καημενακι.... )
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Δεν έχω ξαναβάλει θερμόμετρο σε γατί. Δεν ξέρω πώς. Καλά φαίνεται πάντως από υγεία, τρώει, πίνει, εξερευνά το χώρο όσο μπορεί, δεν κάθεται μαραμενο μέσα στο κουτί του. Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να το αφήσω σπίτι και να το κοιτάζει μια γειτόνισσα που θα έρχεται να κάνεις τις ενέσεις στον Ράμσυ, αλλά θα πρέπει να το περιορίσω σε κάποιο μπαλκόνι. Ευτυχώς έχω περιφραγμένο του σαλονιού.
-
Mood :
ε ενταξ τοτε, αμα δεν ειναι μαραμενο, τοτε δεν εχει πυρεττο....
Θα τον πας στον γιατρο αυριο...?
τα ματακια του δεν ξερω αν θα γινουν καλα μονο με το τομπρεξ ετσι που τα βλεπω τοσο χαλια.....
Θα τον πας στον γιατρο αυριο...?
τα ματακια του δεν ξερω αν θα γινουν καλα μονο με το τομπρεξ ετσι που τα βλεπω τοσο χαλια.....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Λες να το πάω ε;
-
Mood :
λεω ρε συ.
τα ματακια του δειχνουν πολυ χάλια... ειδικα το ενα, το βλεπω σαν να ειναι στο όριο να το χάσει ή οχι......
τα ματακια του δειχνουν πολυ χάλια... ειδικα το ενα, το βλεπω σαν να ειναι στο όριο να το χάσει ή οχι......
-
Mood :
Αχ μη μου λες τέτοια! Ελπίζω να το προλάβω.
-
Mood :
Nozy τα μάτια ειναι χάλια να το πας οπωσδήποτε στο γιατρο. Δοκιμασες να τα καθαρισεις καθολου με ορο ή με οτιδήποτε μπας βλέπουμε και τιποτα βλέννες μαζι? Μπας και έχει καλύτερη εικονα το ματάκι το ένα.
Τομπρεξ βάλε ομως μέχρι αυριο και 3 και 4 φορες και καθαρισε το.
Αμα εχες αλοιφη καλύτερα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
κι εγω το ελπιζω.
Κι ελπίζω η γειτονισσα να εχει την καλοσύνη να του βαζει στα ματακια οτι σου δωσει ο γιατρος, οσο θα λειπετε....
ΥΓ: το αριστερο ματακι, το βλεπω παααρα πολυ χάλια. Το δεξί, ισως και να σωνετε, με μια πρωτη ματια (και δεδομενης και της ασχετοσύνης μου....)
Κι ελπίζω η γειτονισσα να εχει την καλοσύνη να του βαζει στα ματακια οτι σου δωσει ο γιατρος, οσο θα λειπετε....
ΥΓ: το αριστερο ματακι, το βλεπω παααρα πολυ χάλια. Το δεξί, ισως και να σωνετε, με μια πρωτη ματια (και δεδομενης και της ασχετοσύνης μου....)
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Nozy τα μάτια ειναι χάλια να το πας οπωσδήποτε στο γιατρο. Δοκιμασες να τα καθαρισεις καθολου με ορο ή με οτιδήποτε μπας βλέπουμε και τιποτα βλέννες μαζι? Μπας και έχει καλύτερη εικονα το ματάκι το ένα.
Οι τσίμπλες ήταν πολύ άσχημα κολλημένες και ξεραμένες και φοβόμουν να τρίψω το ματάκι μην του κάνω χειρότερη ζημιά. 'Εριχνα τομπρέξ και καθάριζα με γάζα όσο μπορούσα. Ό,τι έκανα, έκανα, αύριο πάλι. Κοιμάται τώρα το γιαβρί. Έχω φυσικό ορό για μάτια, αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου, θα το κάνω το πρωί.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nosyparker στις Σαβ Ιουλ 18, 2015 2:57 pm, 1 φορά
-
Mood :
Ναι καλά έκανες δεν γινεται να ξεκολλήσουν ολα αυτά τα πράγματα άμεσα ουτε μπορεις να το τριψεις ετσι οπως ειναι. Το ζητούμενο ειναι να παει το φάρμακο μέσα στο μάτι καλά και απλά αναρωτιέμαι μηπως μπροστα έχει γεμισει και βλέννες. Το τομπρεξ το κολλύριο δρά εκείνη την στιγμή που το βάζεις. Μεχρι να το πάς βάλτου καλο θα του κανει.
Ας ελπισουμε να σωθει το ένα το ματάκι !!
Ας ελπισουμε να σωθει το ένα το ματάκι !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ε γμ την ατυχία μου!!! Ολα μαζί με βρήκαν. Χθες βράδυ ο μικρός ανέβασε 40 πυρετό. Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Όπως καταλαβαίνετε το να πάω στον κτηνίατρο σήμερα είναι αδύνατον. Αλλά δεν σας τα ειπα όλα. Ξυπναω το πρωί, πάω στο μπαλκόνι, πουθενά το γατί! Κοιτάω μέσα στο σπίτι, μήπως άνοιξε ο άντρας μου τη μπσλκονόπορτα και μπήκε μέσα στο σπίτι χωρίς να το καταλάβει, πάλι άφαντο το γατί! Τρώω μια φρίκη. Να μην τα πολυλογώ, έπεσε. Δεν είχα υπολογισει ότι χωρούσε από τα κενά της πέργκολας στο πλάι, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό οτι μπορεί να πέσει. Το καλό είναι ότι το βρήκα κι είναι μια χαρά. Βγήκα στη γειτονιά και φώναζα ψιψιψι κι αυτό έσκουζε και το άκουσα. Το πήρα πάλι πάνω, του καθάρισα τα μάτια με ορό και δεν έχει καμία σχέση με το πώς ήταν χθες. Το ψέκασα κιόλας γιατι είναι γεμάτο τσιμπούρια, έφαγε, έχεσε, όλα καλά. Θα μου φέρει και τομπρέξ αλοιφή η γειτόνισσα το απόγευμα.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν μπορώ να το έχω στο μπαλκόνι, προφανώς. Άρα δεν μπορεί να απομονωθεί από τα άλλα δυο γατιά όσο θα λείπουμε. Ο λύσεις είναι δύο. Ή να το πάρει η γειτόνισσα να το φροντίζει ή να το πάρω μαζί μου στο κάμπινκ στη λούφα.
Στον κτηνίατρο έστειλα φωτό πριν λίγο με μέηλ και περιμένω να μου απαντήσει.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν μπορώ να το έχω στο μπαλκόνι, προφανώς. Άρα δεν μπορεί να απομονωθεί από τα άλλα δυο γατιά όσο θα λείπουμε. Ο λύσεις είναι δύο. Ή να το πάρει η γειτόνισσα να το φροντίζει ή να το πάρω μαζί μου στο κάμπινκ στη λούφα.
Στον κτηνίατρο έστειλα φωτό πριν λίγο με μέηλ και περιμένω να μου απαντήσει.
-
Mood :
Το φαντάστηκα οτι δεν θα έχει σχέση αμα καθαριστει !! Ο βολβος φαινεται καθαρα τωρα?
Βάλε καμια φωτο.
Αμα παρεις αλοιφη βαζε 2 φορές την ημέρα γιατι μένει για ώρα πάνω στο μάτι, εκτος εάν ο γιατρος σου πει διαφορετικα. Δες αν μπορει το κρατήσει η γειτονισσα και βλέπεις.
Τυχερο μες στην ατυχια του το μικράκι
edit
Περαστικα στον μικρο !!
Βάλε καμια φωτο.
Αμα παρεις αλοιφη βαζε 2 φορές την ημέρα γιατι μένει για ώρα πάνω στο μάτι, εκτος εάν ο γιατρος σου πει διαφορετικα. Δες αν μπορει το κρατήσει η γειτονισσα και βλέπεις.
Τυχερο μες στην ατυχια του το μικράκι
edit
Περαστικα στον μικρο !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:
Περαστικα στον μικρο !!
Eυχαριστώ. Μας έχει ταράξει στις αμυγδαλίτιδες.
[img][/img]
[img][/img]
-
Mood :
Aχ μωρε το κακομοιρο!!!
Νομιζω ομως οτι κατι φαινεται απο κατω και κάπως έχει ξεπρηστει...
Βλέπει καθολου άραγε?
Βλέπει καθολου άραγε?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
εχουν στρωσει αρκετά τα ματάκια του απο χθες. Αυτο που δεν μπορώ να διακρίνω στις νέες φωτός, ειναι αν το αριστερό του ματακι εχει αιμάτωμα ή όχι (χθες ετσι εδειχνε παντως)
Δεν ξερω αν το αιμάτωμα ειναι κατι το "απλο" και μπορει να αντιμετωπιστεί μόνο με το τομπρεξ....
ΥΓ: Περαστικά στον πιτσιρικά...! κι εγω μικρή, ενα "ΘΕΜΑ" με τις αμυγδαλες μου, το είχα..... (οχι πως ακόμη και τώρα δεν εχω δηλαδη....)
Δεν ξερω αν το αιμάτωμα ειναι κατι το "απλο" και μπορει να αντιμετωπιστεί μόνο με το τομπρεξ....
ΥΓ: Περαστικά στον πιτσιρικά...! κι εγω μικρή, ενα "ΘΕΜΑ" με τις αμυγδαλες μου, το είχα..... (οχι πως ακόμη και τώρα δεν εχω δηλαδη....)
-
Mood :
Το γατακι μπορει να εχει ρινοτραχειτιδα και να θελει αντιβιωση καλυτερα να το πας στο κτηνιατρο να το εξετασει! Ειναι τοσο γλυκο γατακι!
florans- Mature Cat
-
Τόπος : Βυρωνας
Αριθμός γατουνίων : 7 Μινι,Γκεραλτ,Μικυ,Σίρι,Λούνα (Τερεζα και Νταιζη μας κοιταζουν απο ψηλα!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας γιατι χουρχουριζουμε πιο πολυ!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολα ειναι πολυ γλυκουτσικα! τα θελω ολα!!
Motto : Αγαπη και ανθρωπια!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/02/2012
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Aχ μωρε το κακομοιρο!!!
Βλέπει καθολου άραγε?
Βλέπει, απλά δεν ξέρουμε πόσο βλέπει. Του κουνούσε ο άντρας μου τα δάχτυλα μπροστά στο μύτη του κι αυτό γυρνούσε το κεφάλι ακολουθώντας τις κινήσεις του. Και όταν πάει κοντά στη τζαμαρία, σηκώνει το κεφάλι προς το φως και κλείνει τα μάτια.
-
Mood :
Ωραια!!!
Δοκιμάστε να δειτε αν βλέπει μονο απο το αριστερο. Εγω βασικα το αριστερο φοβάμαι αν και η βελτίωση ειναι πολυ ενθαρρυντικη.
Απάντησε ο γιατρος?
Δεν έχει πυρετο μύξες και φταιρνισματα απο οτι φαινεται ετσι ?
Αλοιφη οταν βάζεις προσπάθησε να μπαινει καποια αρκετή ποσοτητα μέσα στο μάτι και οχι να μένει τριγύρω. Βασικα αυτο το ειδα να το κάνει η γιατρος μου και μου έκανε εντύπωση ετσι που το έβαζε πλούσιο.
Και πριν βάλεις το φάρμακο να το καθαριζεις οσο γινεται με ορο.
Κατα τα άλλα νομιζω πως το γατάκι φαινεται δυνατό !!
Δοκιμάστε να δειτε αν βλέπει μονο απο το αριστερο. Εγω βασικα το αριστερο φοβάμαι αν και η βελτίωση ειναι πολυ ενθαρρυντικη.
Απάντησε ο γιατρος?
Δεν έχει πυρετο μύξες και φταιρνισματα απο οτι φαινεται ετσι ?
Αλοιφη οταν βάζεις προσπάθησε να μπαινει καποια αρκετή ποσοτητα μέσα στο μάτι και οχι να μένει τριγύρω. Βασικα αυτο το ειδα να το κάνει η γιατρος μου και μου έκανε εντύπωση ετσι που το έβαζε πλούσιο.
Και πριν βάλεις το φάρμακο να το καθαριζεις οσο γινεται με ορο.
Κατα τα άλλα νομιζω πως το γατάκι φαινεται δυνατό !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Ωραια!!!
Το κουλο είναι ότι μάλλον βλέπει μόνο από ο αριστερό. Τράβηξα και βιντεάκι να σας δειξω, θα το ανεβάσω αργότερα.
Του δίνω vibramycin και tobrex αλοιφούλα. Μια χαρά είναι το γατί, άρχισε να παίζει κιόλας. Κι ευτυχώς ανακάλυψα έγκαιρα ότι δεν είχε πέσει από το κενό στην πέργκολα (το οποία καλύψαμε με χαρτόνι) αλλά σκαρφαλώνει στο πλαστικό πλέγμα. Ίσα που το προλάβαμε σήμερα να μη φουντάρει. Θα το κρατήσω μέσα στο μπάνιο και θα του συνεχίσει τη θεραπεία η γειτόνισσα τις μέρες που θα λείπουμε.
Το γατί μάλλον είναι γέννα κάποιας από τις γάτες στη διπλανή μονοκατοικία, έχουν πολλές και δεν τις στειρώνουν. Μόλις γίνει καλά, θα τους το πάω πίσω πεσκέσι.
-
Mood :
Υπάρχει περίπτωση να μην ακούει. Ό,τι θόρυβο κι αν κάνω, τα αυτιά του δεν τα κινεί καθόλου, δεν είναι περίεργο;
-
Mood :
Πραγματι φαινεται απο τις κινησεις του οτι μάλλον δεν βλέπει το δεξι του μάτι,ελπιζω προσωρινα, το οποιο άνοιξε μεν για τα καλα αλλα μου μοιάζει σαν έχει και αυτο ένα πρήξιμο? Εκτος αν δεν φαινεται καθαρά στο βιντεο. Νομιζω καλα θα ήταν να το πας μια βολτα να το δει ο γιατρος απο κοντά. Δεν ξέρω αν χρειάζεται κορτιζόνη το ματι, στην δικια μου μας έδωσε μονο οταν ειχαμε ερεθισμο χοντρο και κνησμο αλλα αυτο πρέπει να το πει ο γιατρος και φυσικα δεν δινουμε ποτε αν δεν το πει, γιατι μπορει να κάνουμε κακο.
Οσο για τα αυτια ναι περιεργο οντως.
Οσο για τα αυτια ναι περιεργο οντως.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Έχω φύγει διακοπές. Το γατί το ανέλαβε η γειτόνισσα. Λέει ότι πάει όλο και καλύτερα.
-
Mood :
Μακάρι , μακάρι όλα να πάνε καλά με το γατουλίνι.nosyparker έγραψε:Έχω φύγει διακοπές. Το γατί το ανέλαβε η γειτόνισσα. Λέει ότι πάει όλο και καλύτερα.
Να περάσετε υπέροχα!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Καλη ανάρρωση στο γατουλίνι και καλές διακοπές!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καλές διακοπές να έχετε και με το καλό να γυρίσετε
Από καρδιάς ευχομαι να βρεις το γατακι εντελως καλά
Από καρδιάς ευχομαι να βρεις το γατακι εντελως καλά
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Ευχαριστώ. Τελικά εδώ δέχονται και ζώα, οπότε θα μπορούσα να το είχα πάρει μαζί μου σε μια γατοφόρο.
-
Mood :
Καλή ξεκούραση να έχετε και καλά να περάσετε!!
και όταν γυρίσετε με το καλό να είναι και το γατουλίνι μια χαρά!!
και όταν γυρίσετε με το καλό να είναι και το γατουλίνι μια χαρά!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
nosyparker έγραψε:Ευχαριστώ. Τελικά εδώ δέχονται και ζώα, οπότε θα μπορούσα να το είχα πάρει μαζί μου σε μια γατοφόρο.
Δεν πειράζει ισως ειναι καλύτερα ετσι για να μην στρεσαριστει...
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Xθες μας κατατρόμαξε το γατί!!! Το ψάχναμε σε όλο το σπίτι. Νομίσαμε ότι πάλι έπεσε από το μπαλκονι. Τελικά το βρήκαμε.
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Έχω βάλει αγγελία στο facebook, αν θέλετε, προωθήστε.
https://www.facebook.com/profile.php?id=724637694&sk=photos&collection_token=724637694%3A2305272732%3A69&set=a.10153133550697695.1073741846.724637694&type=3
https://www.facebook.com/profile.php?id=724637694&sk=photos&collection_token=724637694%3A2305272732%3A69&set=a.10153133550697695.1073741846.724637694&type=3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nosyparker στις Πεμ Ιουλ 30, 2015 10:11 pm, 1 φορά
-
Mood :
Δεν ανοιγει η σελιδα που εχεις βαλει ,δεν δειχνει τιποτα,λεει το περιεχομενο δεν ειναι διαθεσιμο .Μηπως μπορεις να το διορθωσεις λιγακι;
florans- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 7 Μινι,Γκεραλτ,Μικυ,Σίρι,Λούνα (Τερεζα και Νταιζη μας κοιταζουν απο ψηλα!)
Mood :
florans έγραψε:Δεν ανοιγει η σελιδα που εχεις βαλει ,δεν δειχνει τιποτα,λεει το περιεχομενο δεν ειναι διαθεσιμο .Μηπως μπορεις να το διορθωσεις λιγακι;
Σωστό είναι το λινκ και το άλμπουμ το έχω δημόσιο. Δεν ξέρω γιατί δεν σου το εμφανίζει.
-
Mood :
Εχει βελτιωθει η κατασταση του απο τη μερα που το βρηκες,αλλα φαινεται να εχει σοβαρο προβλημα με τα ματακια του,σε γιατρο το πηγες;
florans- Mature Cat
-
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Βρήκα μικρό γατί. Είμαι άσχετος. Και τώρα???
» χαριζεται γατι!
» Ψάχνουμε γατί
» Φοβισμένο γατί
» Ζητάω μαύρο μικρό γατάκι!!!!
» χαριζεται γατι!
» Ψάχνουμε γατί
» Φοβισμένο γατί
» Ζητάω μαύρο μικρό γατάκι!!!!
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios