Ένας φουντωτός μαχητής ψάχνει τον Άνθρωπο του.
+8
Gatoplikti
πατουσακια
LAROGATA
Μαριάννα
ZIZIKOS
Lina
crispyfelinagr
Leviathan
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Ένας φουντωτός μαχητής ψάχνει τον Άνθρωπο του.
Leviathan έγραψε:Σ'ευχαριστούμε Χαρά μου
Πολύ θέλω να βρει σπιτάκι ο Βίκτωρ, αλλά είναι ο ''λιγότερο υιοθετήσιμος'' από τα μωρά αυτήν την περίοδο.
Έχει ''συνηθισμένη'' εμφάνιση, του έχει μείνει μια -πολύ χαριτωμένη ομολογουμένως, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια- αστάθεια, είναι φοβικός πολύ, πάρα πολύ με δυνατούς θορύβους, σκυλιά και ξένους.
Γενικά ο Βίκτωρ θέλει έναν Άνθρωπο, κάποιον που θα δει πέρα από αυτά...
Αυτό ακριβώς εύχομαι κι εγώ.
Εμένα δε μου φαίνεται καθόλου συνηθισμένος. Είναι υπέροχος και θα δείξει το πραγματικό του χαρακτήρα σ αυτόν που θα τον αγαπήσει και θα του ανοίξει την καρδιά του
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:
Αγοράκι μου καλό, παιζάκι μου όμορφο .. με τα ματούνια τα έκπληκτα
Τη καλύτερη τύχη να έχεις ζουζουνάκο μου
Θα συμφωνήσω με τη Χαρά...μου βγάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο αυτός ο γατούνος!!! ομόρφυνε πολύ!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Εχει ομορφύνει πολυ !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Ναι..
Και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τον φιλοξενήσω ούτε εγώ οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει....
Και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τον φιλοξενήσω ούτε εγώ οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει....
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Τόσο μα τόσο όμορφος, μακάρι να βρει το γρηγορότερο τον άνθρωπό του.
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Κουκλάκος! Υπέροχος! Γλύκας!
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
Απαππαπα !!!!!!
Πόσο όμορφο έγινε αυτό το μωρό μ' αυτά τα έκπληκτα ματάκια
Βικτωράκο σου στέλνουμε κάθε μέρα θετική ενέργεια να βρείς γρήγορα το παντοτινό σου σπιτάκι
-
Mood :
Koυκλος του σαλονιού!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Μωρούλι μου εσύ, καλή σου τύχη
-
Mood :
Ναι, έχει γίνει πολύ όμορφος κι όταν εξοικειωθεί με κάποιον βγάζει πολλή τρυφερότητα..
Απλά πραγματικά υπάρχει θέμα, στο σπίτι που φιλοξενείται υπάρχουν άλλες τέσσερις γάτες (2 από τις οποίες είναι πάνω από 10 χρονών) που στρεσάρονται πολύ με την παρουσία του..
Ήταν να τον φιλοξενήσω εγώ ξανά αλλά πλέον δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα..
Και μετά από 2 βδομάδες το πολύ δεν θα έχουμε τι να τον κάνουμε. Έξω δεν μπορεί να ξαναβγεί με την αστάθεια, για φιλοξενία δεν υπάρχει τίποτα ούτε καν σε προστατευμενο χώρο.. και φυσικά ενδιαφέρον μηδέν.
Αν έχει κάποιος φβ και μπορεί να τον προωθήσει και εκεί, θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και τις ευχές.
Απλά πραγματικά υπάρχει θέμα, στο σπίτι που φιλοξενείται υπάρχουν άλλες τέσσερις γάτες (2 από τις οποίες είναι πάνω από 10 χρονών) που στρεσάρονται πολύ με την παρουσία του..
Ήταν να τον φιλοξενήσω εγώ ξανά αλλά πλέον δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα..
Και μετά από 2 βδομάδες το πολύ δεν θα έχουμε τι να τον κάνουμε. Έξω δεν μπορεί να ξαναβγεί με την αστάθεια, για φιλοξενία δεν υπάρχει τίποτα ούτε καν σε προστατευμενο χώρο.. και φυσικά ενδιαφέρον μηδέν.
Αν έχει κάποιος φβ και μπορεί να τον προωθήσει και εκεί, θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και τις ευχές.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Eίναι γλύκας ο πιτσιρίκος!!
Καλή τύχη να έχει και μακάρι γρήγορα-γρήγορα να βρεθεί το παντοτεινό του σπιτάκι!!!
Καλή τύχη να έχει και μακάρι γρήγορα-γρήγορα να βρεθεί το παντοτεινό του σπιτάκι!!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
thanoschris1 έγραψε:Eίναι γλύκας ο πιτσιρίκος!!
Ευχαριστούμε πολύ , μακάρι!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Αχ Βικτωράκο μακάρι να σου χαμογελάσει για δεύτερη φορά η τύχη.
Το χρειάζεσαι τόσο
Το χρειάζεσαι τόσο
- Σπόιλερ:
- Συγνώμη για την κατάχρηση του θέματος, Πηνελόπη τι έπαθε η Αλάσκα ?????
-
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:Αχ Βικτωράκο μακάρι να σου χαμογελάσει για δεύτερη φορά η τύχη.
Το χρειάζεσαι τόσο
- Σπόιλερ:
Συγνώμη για την κατάχρηση του θέματος, Πηνελόπη τι έπαθε η Αλάσκα ?????
Χαρά μου
- Σπόιλερ:
- Θα σου στείλω πμ.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Βρε παιδιά
Ειλικρινα τωρα ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ , δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μπορεί να τον πάρει ?
Καλα όλα τα ζουζουνισματα , καλες οι αγαπουλες τα ροζ συννεφάκια . Αλλά μιλάμε για ενα πλασμα που θελει πολύ αγαπη και πολύ υπομονή μέχρι να ερθει στα ίσα του , αν ερθει ποτέ .
αλλά ειλικρινά .... Καποιος απο εδώ μέσα που να μην έχει σκυλιά και που να έχει χωρο για τον βικτωρα δεν υπάρχει ?
Θα τον επαιρνα εγω΄, τι 6 τι 7 ... σιγα , δεν εχω τετοια θεματα , και οι γατες μου ειναι βλαμενες , είναι πολύ δεκτικές με τα γατακια σε σημειο που μου σπανε τα νευρα .... ουτε ενα κχχχχ στα 2 μικρα του σπιτιου .... ....
Επειδή έχω μιλήσει ήδη με την Πηνελόπη και μου ειπε καποια πραγματα για τον Βικτορακο .... δυστυχως δεν εχω την ησυχια που χρειάζεται δεν μπορώ όσο και να θελω να τον πάρω , ούτε καν να τον φιλοξενήσω.
Εχω την Καρμα η οποία είναι 5 μηνων και είναι θεοπάλαβη. Συνεχεια κυνηγαει τις γατες να παιξουν , αυτες αναλογα τα κεφια τους καθονται η όχι ... γαυγιζει (απο το να συνοδευει το καναρινι οταν κελαηδάει , μέχρι στον γειτονα απέναντι που τον βλεπει και της σηκωνεται η τριχα , στους περαστικους , επειδή δεν την αφήνω να φάει ΚΑΙ το φαγητο του Ερμή , ή δεν της δίνω κροκετες των γατιών .... λυσαρα είνα ,,,,, μπορει να εχει την πλακα της όταν μου κανει παραπονα όμως εδώ μιλάμε για ειδική περίπτωση που χρηζει αναλογης συμπεριφορας και συνθηκων διαβιωσης ) ... θα τρελαθει αν τον φέρω εδώ κι αντι να του κανω καλό θα το σακατεψω το ζωντανο.
υγ
Πηνελοπη ... αν σε ξανακουσω να λες ότι έχει συνηθισμένη εμφάνιση , οσο κι αν σ αγαπαω θα σε βρίσω.
Δεν εχω δει ποιο ομορφο γατουλη , ειλικρινά αν δεν είχα την Καρμα θα τον επαιρνα .
Πραγματικα αγωνιω για την τυχη του ... και μεσ απο την καρδια μου ευχομαι να διαβασω ότι βρηκε το σπιτι του αναμεσα μας .
Ειλικρινα τωρα ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ , δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μπορεί να τον πάρει ?
Καλα όλα τα ζουζουνισματα , καλες οι αγαπουλες τα ροζ συννεφάκια . Αλλά μιλάμε για ενα πλασμα που θελει πολύ αγαπη και πολύ υπομονή μέχρι να ερθει στα ίσα του , αν ερθει ποτέ .
αλλά ειλικρινά .... Καποιος απο εδώ μέσα που να μην έχει σκυλιά και που να έχει χωρο για τον βικτωρα δεν υπάρχει ?
Θα τον επαιρνα εγω΄, τι 6 τι 7 ... σιγα , δεν εχω τετοια θεματα , και οι γατες μου ειναι βλαμενες , είναι πολύ δεκτικές με τα γατακια σε σημειο που μου σπανε τα νευρα .... ουτε ενα κχχχχ στα 2 μικρα του σπιτιου .... ....
Επειδή έχω μιλήσει ήδη με την Πηνελόπη και μου ειπε καποια πραγματα για τον Βικτορακο .... δυστυχως δεν εχω την ησυχια που χρειάζεται δεν μπορώ όσο και να θελω να τον πάρω , ούτε καν να τον φιλοξενήσω.
Εχω την Καρμα η οποία είναι 5 μηνων και είναι θεοπάλαβη. Συνεχεια κυνηγαει τις γατες να παιξουν , αυτες αναλογα τα κεφια τους καθονται η όχι ... γαυγιζει (απο το να συνοδευει το καναρινι οταν κελαηδάει , μέχρι στον γειτονα απέναντι που τον βλεπει και της σηκωνεται η τριχα , στους περαστικους , επειδή δεν την αφήνω να φάει ΚΑΙ το φαγητο του Ερμή , ή δεν της δίνω κροκετες των γατιών .... λυσαρα είνα ,,,,, μπορει να εχει την πλακα της όταν μου κανει παραπονα όμως εδώ μιλάμε για ειδική περίπτωση που χρηζει αναλογης συμπεριφορας και συνθηκων διαβιωσης ) ... θα τρελαθει αν τον φέρω εδώ κι αντι να του κανω καλό θα το σακατεψω το ζωντανο.
υγ
Πηνελοπη ... αν σε ξανακουσω να λες ότι έχει συνηθισμένη εμφάνιση , οσο κι αν σ αγαπαω θα σε βρίσω.
Δεν εχω δει ποιο ομορφο γατουλη , ειλικρινά αν δεν είχα την Καρμα θα τον επαιρνα .
Πραγματικα αγωνιω για την τυχη του ... και μεσ απο την καρδια μου ευχομαι να διαβασω ότι βρηκε το σπιτι του αναμεσα μας .
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Ναι βρε Πηνελοπη μου τι εγινε με την Αλασκα?
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Ο Βικτωράκος έχει συνηθισμένη εμφάνιση, με την έννοια πως δεν είναι το γατάκι που το βλέπεις και πέφτεις ξερός (τύπου Κιμωλιοκάρυδα, Αριγκάτο, κτλπ..)
Και πραγματικά τα ασπρόμαυρα, από προσωπική πείρα, φτύνω αίμα κάθε φορά μέχρι να υιοθετηθούν. Πόσο μάλλον όταν έχουν φτάσει σε μια ηλικία που πολλοί τα θεωρούν ''μεγάλα'', πόσο μάλλον όταν είναι και φοβικά με ξένους κι όχι μόνο.
Ο Βικτωράκος είναι ένας γατούλης φοβικός, κι ένας γατούλης που πραγματικά δεν αντέχει τους θορύβους, τα σκυλιά, τις απότομες κινήσεις.
Είναι επίσης ένας γατούλης που του έχει μείνει μια ελαφριά αστάθεια, που του λείπουν νυχάκια, που δεν μπορεί να σκαρφαλώσει καλά και θέλει γενικώς προσοχή.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν 2 συν γάτες, και σε τέτοιες εποχές η τρίτη γάτα είναι μάλλον... 'πολυτέλεια'.
Για να μην αναφέρω ισορροπίες που μπορεί να χαλάσουν, όπως έγινε τουλάχιστον με τις δικές μου.
Παίρνεις μια ζωούλα για τα επόμενα 15 χρόνια, με ότι αυτό συνεπάγεται, και δύσκολα θα ανοίξει κάποιος την πόρτα του σπιτιού του για έναν γατούλη σαν τον Βίκτωρ.
Έχουμε ακόμα 2 βδομάδες όμως, ίσως βρεθεί κάτι... μακάρι δηλαδή.
Αλλά μιλάμε για έναν γατούλη που χρειάζεται πολλή υπομονή.
Λαρογατούλα μου το Αλασκάκι μου αρρώστησε, και έπαιξε το ρόλο του και το στρες. Δεν θα μπορέσω να ξαναφιλοξενήσω πιθανότατα, και σκέφτομαι ακόμα και το ενδεχόμενο να προωθήσω την Τιτάνια για υιοθεσία, μια που αποτελεί πηγή μόνιμου στρες.
Και πραγματικά τα ασπρόμαυρα, από προσωπική πείρα, φτύνω αίμα κάθε φορά μέχρι να υιοθετηθούν. Πόσο μάλλον όταν έχουν φτάσει σε μια ηλικία που πολλοί τα θεωρούν ''μεγάλα'', πόσο μάλλον όταν είναι και φοβικά με ξένους κι όχι μόνο.
Ο Βικτωράκος είναι ένας γατούλης φοβικός, κι ένας γατούλης που πραγματικά δεν αντέχει τους θορύβους, τα σκυλιά, τις απότομες κινήσεις.
Είναι επίσης ένας γατούλης που του έχει μείνει μια ελαφριά αστάθεια, που του λείπουν νυχάκια, που δεν μπορεί να σκαρφαλώσει καλά και θέλει γενικώς προσοχή.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν 2 συν γάτες, και σε τέτοιες εποχές η τρίτη γάτα είναι μάλλον... 'πολυτέλεια'.
Για να μην αναφέρω ισορροπίες που μπορεί να χαλάσουν, όπως έγινε τουλάχιστον με τις δικές μου.
Παίρνεις μια ζωούλα για τα επόμενα 15 χρόνια, με ότι αυτό συνεπάγεται, και δύσκολα θα ανοίξει κάποιος την πόρτα του σπιτιού του για έναν γατούλη σαν τον Βίκτωρ.
Λαρογατούλα μου το Αλασκάκι μου αρρώστησε, και έπαιξε το ρόλο του και το στρες. Δεν θα μπορέσω να ξαναφιλοξενήσω πιθανότατα, και σκέφτομαι ακόμα και το ενδεχόμενο να προωθήσω την Τιτάνια για υιοθεσία, μια που αποτελεί πηγή μόνιμου στρες.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:Ο Βικτωράκος έχει συνηθισμένη εμφάνιση, με την έννοια πως δεν είναι το γατάκι που το βλέπεις και πέφτεις ξερός (τύπου Κιμωλιοκάρυδα, Αριγκάτο, κτλπ..)
Μα κάποιος μπορεί να τον θελήσει, δε μπορεί!
Βέβαια είναι και η πίεση του χρόνου... Ας ελπίσουμε όμως
Κάποιος 'Ανθρωπος θα υπάρχει εκεί έξω για ένα τόσο ταλαιπωρημένο πλάσμα
Για την Αλάσκα μας τώρα...ό,τι σου λέω πάντα, μακάρι να το ξεπεράσει σύντομα
Και για την Τιτάνια... αχ... μακάρι να καταφέρεις να την κρατήσεις χωρίς να στρεσάρεται η Αλάσκα...
Οσες ελπίδες και να υπάρχουν για κάτι τέτοιο, μακάρι να χαμογελάσει η τύχη
-
Mood :
Έχω σταματήσει να έχω ελπίδες...γενικά.
Όταν δεν προσδοκώ τίποτα και διαψέυδομαι, είναι λόγος να χαρώ ακόμα περισσότερο, κι αν από την άλλη, επαληθευτώ δεν το παίρνω τόσο κατάκαρδα.
Αν βγάζει νόημα αυτό.
Εδώ δεν έχει βρεθεί τίποτα ούτε καν για την Αριγκάτο...
Όταν δεν προσδοκώ τίποτα και διαψέυδομαι, είναι λόγος να χαρώ ακόμα περισσότερο, κι αν από την άλλη, επαληθευτώ δεν το παίρνω τόσο κατάκαρδα.
Αν βγάζει νόημα αυτό.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:Έχω σταματήσει να έχω ελπίδες...γενικά.
Αν βγάζει νόημα αυτό.
Βγάζει νόημα, και γω τα ίδια κάνω
Απλά ξέρω ότι έτσι βασανίζομαι και περισσότερο.
Κάτι θα βρεθεί για τα μωράκια σου, μη φοβάσαι
-
Mood :
Σήμερα είδα πάλι το Πλάσμα.
Είναι ένας γατούλης βελούδινος που όλο παίζει και πειράζει τις άλλες γάτες στο σπίτι που φιλοξενείται.. αλλά δυστυχώς δεν θα μπορεί να φιλοξενείται εκεί για πολύ ακόμα.
Οπότε, επειδή πραγματικά επείγει, ψάχνουμε έστω φιλοξενία, ακόμα και σε κάποια περιφραγμένη αυλή.
Με το θέμα της αστάθειας δεν μπορεί να ξαναβγεί στο δρόμο.
Είναι ένας γατούλης βελούδινος που όλο παίζει και πειράζει τις άλλες γάτες στο σπίτι που φιλοξενείται.. αλλά δυστυχώς δεν θα μπορεί να φιλοξενείται εκεί για πολύ ακόμα.
Οπότε, επειδή πραγματικά επείγει, ψάχνουμε έστω φιλοξενία, ακόμα και σε κάποια περιφραγμένη αυλή.
Με το θέμα της αστάθειας δεν μπορεί να ξαναβγεί στο δρόμο.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ωωωω, τι πλάσμα!
-
Mood :
θα με ξεκανεις ... τον λατρευω ....
αχ μακαρι να βρεθει σπιτι ... αν δεν βρεθει βρε Πηνελοπη τι θα γινει ?
Ποια θα ειναι η τυχη του ?
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
dagger έγραψε:
θα με ξεκανεις ... τον λατρευω ....
αχ μακαρι να βρεθει σπιτι ... αν δεν βρεθει βρε Πηνελοπη τι θα γινει ?
Ποια θα ειναι η τυχη του ?
Σου είχα πει στο τηλέφωνο.
Δυστυχώς δεν περνάει από το χέρι μου μόνο...και μιλάμε για έναν γατούλη που δεν μπορεί να επιβιώσει έξω, με τίποτα.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ο Βικτωράκος ακόμα ψάχνει.
Έχει περάσει πλέον προ πολλού τη φάση όπου τα γατάκια είναι γλυκούλικα και ζουμπουρλούδικα, και παραμένει φοβικός, αν και σε όχι τόσο μεγάλο βαθμό όπως στην αρχή αλλά ακόμα ελπίζει...
Είναι αποπαρασιτωμένος πλήρως και υγιέστατος.
Mακρύτριχος, ήσυχος, τα πάει καλά με άλλες γατούλες αλλά όχι με σκυλιά.
Έχει περάσει πλέον προ πολλού τη φάση όπου τα γατάκια είναι γλυκούλικα και ζουμπουρλούδικα, και παραμένει φοβικός, αν και σε όχι τόσο μεγάλο βαθμό όπως στην αρχή αλλά ακόμα ελπίζει...
Είναι αποπαρασιτωμένος πλήρως και υγιέστατος.
Mακρύτριχος, ήσυχος, τα πάει καλά με άλλες γατούλες αλλά όχι με σκυλιά.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καλή τύχη, όμορφε Βικτωράκο...
-
Mood :
Ευχαριστούμε πολύ, τα περιθώρια δυστυχώς στενεύουν..μόνο μέχρι τέλος Σεπτέμβρη έχει φιλοξενία ο μικρός, από κει και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Αχ Βικτωράκο μου
-
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:Αχ Βικτωράκο μου
Χαρά μου
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Κουκλε μου εσυ!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:Κουκλε μου εσυ!!!
Μεγαλωνει, ομορφαίνει και είναι λίιιγο πιο χαλαρός απέναντι σε ξένους πλέον!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Κούκλος έχει γίνει
-
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» "Κανελόνε" ένας γάτος όνειρο ψάχνει τον ανθρωπό του
» Ροντρίγκεζ... φουντωτός γατούλης ψάχνει...
» Σταχτούλης, ένας φουντωτός γατούλης
» Αpollo, ένας μικρός φουντωτός θεός !
» Μαγίστρος, ένας φουντωτός πειρασμός Αιγαίου σε μικρογραφία! (Υιοθετήθηκε)
» Ροντρίγκεζ... φουντωτός γατούλης ψάχνει...
» Σταχτούλης, ένας φουντωτός γατούλης
» Αpollo, ένας μικρός φουντωτός θεός !
» Μαγίστρος, ένας φουντωτός πειρασμός Αιγαίου σε μικρογραφία! (Υιοθετήθηκε)
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios