στείρωση αδέσποτων
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
στείρωση αδέσποτων
αρχικά εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα!
λοιπόν, έχω στον κήπο της πολυκατοικίας μου 3 γατάκια που τα ταΐζουμε και τα προσέχουμε (όσο μπορούμε βέβαια). έχουν μεγαλώσει λίγο και οι γονείς μου κι εγώ θέλουμε να τα στειρώσουμε για ευνόητους λόγους. εννοείται πως δεν αντέχουμε οικονομικά να πληρώσουμε 3 στειρώσεις και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για να συνεισφέρουν. μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να τα στειρώσω δωρεάν, ας πούμε σε κάποια φιλοζωική?
λοιπόν, έχω στον κήπο της πολυκατοικίας μου 3 γατάκια που τα ταΐζουμε και τα προσέχουμε (όσο μπορούμε βέβαια). έχουν μεγαλώσει λίγο και οι γονείς μου κι εγώ θέλουμε να τα στειρώσουμε για ευνόητους λόγους. εννοείται πως δεν αντέχουμε οικονομικά να πληρώσουμε 3 στειρώσεις και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για να συνεισφέρουν. μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να τα στειρώσω δωρεάν, ας πούμε σε κάποια φιλοζωική?
ginger7- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/12/2015
Mood :
Απ: στείρωση αδέσποτων
Το ίδιο ακριβώς θέμα έχουμε κι εμείς εδώ..
μελινάκι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Αγαπώ τα Χριστούγεννα <3
Motto : ο ηλιος λαμπει, το ενυδρειο ειναι καθαρο, κι εμεις θα φυγουμε απο εδω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
Καλησπέρα και χρονια πολλα !!
Δωρεάν δεν ξέρω να σου πω και δεν νομιζω οτι υπάρχουν γενικοτερα, αλλα η animal action έχει συνεργαζομενους γιατρους που στειρώνουν με 30 ευρώ κάθε ένα αδέσποτο γατάκι.
Πληροφοριες εδω.
http://www.animalactiongreece.gr/1_1/HomePage
Δωρεάν δεν ξέρω να σου πω και δεν νομιζω οτι υπάρχουν γενικοτερα, αλλα η animal action έχει συνεργαζομενους γιατρους που στειρώνουν με 30 ευρώ κάθε ένα αδέσποτο γατάκι.
Πληροφοριες εδω.
http://www.animalactiongreece.gr/1_1/HomePage
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Αυτό είναι καλό εαν είσαι στην Αθήνα..
Στη Θεσσαλονίκη τώρα που είμαι εγώ και έξω από την πόλη κιόλας τα πράγματα είναι σκούρα έως μαύρα..
Στη Θεσσαλονίκη τώρα που είμαι εγώ και έξω από την πόλη κιόλας τα πράγματα είναι σκούρα έως μαύρα..
-
Motto : ο ηλιος λαμπει, το ενυδρειο ειναι καθαρο, κι εμεις θα φυγουμε απο εδω!!!
Mood :
εντάξει, τελικά νομίζω πως βρήκα άκρη!
κάλεσα στην φιλοζωική της περιοχής μου και μου είπαν πως συνεργάζονται με εθελοντές γιατρούς, οπότε πληρώνω μόνο φάρμακα κλπ 15ευρώ.
κάλεσα στην φιλοζωική της περιοχής μου και μου είπαν πως συνεργάζονται με εθελοντές γιατρούς, οπότε πληρώνω μόνο φάρμακα κλπ 15ευρώ.
ginger7- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/12/2015
Mood :
Ωραια !!
Μελινάκι ψάξε για φιλοζωϊκη στην Θεσσαλονικη. Η animal έχει πανελλαδικη δράση νομιζω , γιατι δεν επικοινωνεις μαζι τους μπορει εστω να σε καθοδηγήσουν να απευθυνθεις κάπου συγκεκριμένα.
Μελινάκι ψάξε για φιλοζωϊκη στην Θεσσαλονικη. Η animal έχει πανελλαδικη δράση νομιζω , γιατι δεν επικοινωνεις μαζι τους μπορει εστω να σε καθοδηγήσουν να απευθυνθεις κάπου συγκεκριμένα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Αν δεν κάνω λάθος η animal έρχεται εαν την καλέσει κάποιος επίσημος φορέας για αρκετά ζώα. Δλδ δεν νομίζω να ανταποκριθούν αν τους πάρω για 3 γατιά στην γειτονιά μου. Και το βασικότερο πρόβλημα για μένα είναι ότι οι ενήλικες δεν πιάνονται. Δηλαδή οκ τα μικρά θα τα πιάσω όταν είναι στην κατάλληλη ηλικία θα τα βάλω στη γατοφόρο που έχω και θα τα πάω.Gatoplikti έγραψε:Ωραια !!
Τις ενήλικες? Ουσιαστικά το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε κάποια οργάνωση με εθελοντές που να έχει στη διάθεση του παγίδες να τις πιάσει να τις στειρώσει και να τις φέρει και δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω κάποιο ποσό γι αυτό. Αλλά επειδή είμαστε 3 άνθρωποι που δουλεύουμε πρωί απόγευμα και ο αδερφός μου που δεν πιάνεται γιατί δεν ασχολείται με τα θέματα αυτά, είναι λίγο δύσκολο πρακτικά γιατί πρέπει να κλείσω ένα ραντεβού με κάποιον που θα μου δώσει τις παγίδες (σε ώρες που να μη δουλεύουμε), μετά να τις στήσω και να περιμένω να δω τι θα πιάσω και μετά άντε να ρθω σε συνεννόηση με τον κτηνίατρο που μου πρότειναν στο κέντρο. Δλδ αν δεν μπορεί εκείνος την ώρα που εγώ θα τις πιάσω πχ, θα έχω κλεισμένες τις γάτες στη παγίδα μέχρι να υπάρξει μια ώρα που βολεύει όλους για να τις πάω? είναι κάπως ανέφικτο γενικά σαν σχέδιο
Εδώ στη περιοχή έχω ακούσει για το συπαζαθ άλλα μια φίλη που έχει κάνει κάποιες στειρώνεις εκεί σε αδέσποτα της περιοχής της μου λέει ότι πρώτων πλέον δεν κάνουν στειρώσεις (φυσικά...) και επιπλέον και αυτοί ακόμα πρέπει να πιάσεις εσύ το ζώο να τους το πας, όταν πρόκειται για γάτα.
-
Mood :
Εγω εννοούσα να επικοινωνήσεις με την animal μηπως έχουν κάποια συνεργασια με κτηνιατρους και εκει για οικονομικές στειρώσεις οπως στην Αθήνα. Ουτε στην Αθήνα έρχονται οι ιδιοι να πιάσουν τα ζώα παρα γράφεσαι και τα πιάνεις εσυ ο ιδιος και τα πας στους συνεργαζομενους γιατρούς. Αν χρειαστεις παγιδα σε παραπέμπουν καπου να δανειστεις. Γενικα δεν μπορούμε να τα περιμένουμε ολα απο τις φιλοζωϊκες και δεν μπορούν να βρισκονται και αυτοι παντου και πάντα. Σε πολλές πειριπτώσεις αποτελούνται απο καποιους φιλοζωους σαν και εμας που οργανώθηκαν και πληρώνουν τα έξοδα απο την τσέπη τους. Ισως θα μπορούσες να κάνεις μια επικοινωνια οπως και να χει και να σε παραπέμψουν σε καποια φιλοζωϊκη της περιοχής σου οπου καποιος θα μπορούσε να σε βοηθήσει με το πρακτικό κομμάτι.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μου έχουν ήδη προτείνει κτηνιάτρους που κάνουν καλές τιμές για αδέσποτα ζώα και μου έχει προτείνει και κάποια κυρία με παγίδες εαν τις χρειαστώ να τις δανειστώ, το πρόβλημα είναι ότι δεν μένω στην πόλη μέσα για να μπορώ να πω ότι ''οκ, το έπιασα το ζώο να πάρω τον κτηνίατρο να του πω στο φέρνω'' Στα λόγια δηλαδή έχω σκεφτεί τι πρέπει να κάνω, εαν δεν δουλεύαμε τόσες ώρες θα μπορούσα να το υλοποιήσω κιόλας :/
-
Mood :
Ωραια επικοινώνησε τοτε με καποια φιλοζωϊκή και πες τους χρειάζομαι βοήθεια να πιάσω καποια γατιά να πάνε σε γιατρο για στειρωση, γιατι δουλευω πολλές ωρες έστω και με κάποια αμοιβή ας πουμε.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καλή ιδέα, απορώ πως δεν το στέφτηκα.
Λοιπόν εγώ είμαι διατεθειμένη να πληρώσω ότι χρειαστεί για τα δυο τα μικρά που κάθονται να τα πιάσω και να τα πάω μόνη μου σε κτηνίατρο, έτσι κι αλλιώς προσπάθησα να τα δώσω για υιοθεσία σε σπίτι και δεν έκατσε η κατάσταση γιατί γενικά μόλις μπουν μέσα σε σπίτι κλαίνε σπαρακτικά και γυρνάνε από παράθυρο σε παράθυρο για να βγουν έξω. Και θα ζητήσω μια βοήθεια από τη φιλοζωική της Περαίας μήπως καταφέρουμε να στειρώσουμε και τις άλλες τις θηλυκές.
Λοιπόν εγώ είμαι διατεθειμένη να πληρώσω ότι χρειαστεί για τα δυο τα μικρά που κάθονται να τα πιάσω και να τα πάω μόνη μου σε κτηνίατρο, έτσι κι αλλιώς προσπάθησα να τα δώσω για υιοθεσία σε σπίτι και δεν έκατσε η κατάσταση γιατί γενικά μόλις μπουν μέσα σε σπίτι κλαίνε σπαρακτικά και γυρνάνε από παράθυρο σε παράθυρο για να βγουν έξω. Και θα ζητήσω μια βοήθεια από τη φιλοζωική της Περαίας μήπως καταφέρουμε να στειρώσουμε και τις άλλες τις θηλυκές.
-
Mood :
Επίσης κάποιοι δήμοι αναλαμβάνουν τη δωρεάν στείρωση αδέσποτων. Ψάξτε το γενικώς, ο δικός μας ο δήμος αναλαμβάνει (Άγιος Δημήτριος-Αθήνα).
4&2cats- Junior Cat
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντώς καιρού
Motto : Μην περιμένεις να δείς για να πιστέψεις, πίστεψε και θα δείς...
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/04/2016
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών
» Στείρωση αδέσποτων σε χαμηλή τιμή?
» Στείρωση αδέσποτων-Επείγουσα βοήθεια!
» Καλοκαίρι και τάισμα αδέσποτων
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
» Στείρωση αδέσποτων σε χαμηλή τιμή?
» Στείρωση αδέσποτων-Επείγουσα βοήθεια!
» Καλοκαίρι και τάισμα αδέσποτων
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios