Γατάκι με διάρροια
+16
Marcos
life
christiana
ismini
mimika
Tasha
marfot75
Desdemona
XIONIS
efi24
Μπομπογατο
marestros
Milly
Chouzouris
marmanga
brea
20 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Γατάκι με διάρροια
Βρήκα σήμερα το πρωί ένα γατάκι, ενός μηνός πρέπει να είναι... Έχει διάρροια, το πήγα στο γιατρό, μου είπε σήμερα να μη φάει τίποτα και αύριο να του δώσω γάλα, αλλά δεν μου εξήγησε τι πρέπει να κάνω απο κει και πέρα. Καταρχάς, δεν έχω γάλα για γατάκια έχω μόνο για κουτάβια και δεν ξέρω πόσο να το αραιώσω. Και επίσης δεν ξέρω αν αύριο δεν κάνει διάρροια, απο κει και πέρα τι το ταίζω; Αν και βασικά πλέον δεν κάνει διάρροια αλλά το πρωί που το βρήκα, ένα κόκκινο πράγμα προεξείχε απ τον πωππό του... Και μάλλον φοβόμαστε να μην ξαναβγεί... Κοινώς, ο γιατρός μας δεν ήταν ανοιχτός και αναγκαστικά πήγαμε σε έναν παπάτζα... Καταλαβαίνει κανείς τι λέω για να με βοηθήσει?
brea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Τρίκαλα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2=20
Motto : Σας έχω πει ότι το λατρεύω το παιδί μου το μαύρο???
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/04/2008
Mood :
Απ: Γατάκι με διάρροια
Ax, δεν έχω ιδέα... θα σου πουν ελπίζω άλλοι, πιο σχετικοί.
Μόνο μία σκέψη: μήπως να μην το βάλεις κοντά στα υπόλοιπά σου για να μην κολλήσουν τίποτα σε περίπτωση που είναι αρρωστούλι;
Μόνο μία σκέψη: μήπως να μην το βάλεις κοντά στα υπόλοιπά σου για να μην κολλήσουν τίποτα σε περίπτωση που είναι αρρωστούλι;
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Όχι δεν τον αφήνω καν μόνο του, επειδή σηκώνει τα Τρίκαλα στο πόδι. Έχω δέσει γύρω μου μία φλις κουβέρτα και τον έχω μέσα. Είναι ζεστά και πάνω στην καρδιά μου και κοιμάται όλη μέρα το μωρό μου...
-
Mood :
Διάβασε εδώ μήπως βοηθηθείς
https://www.gatospito.com/InoaiU-aaoUeea-eae-ouo-ia-oa-iaaaeoaoa-h17.html
Για την αντιμετώπιση της διάρροιας προτείνω βραστό κοτοπουλάκι στεγνό.
https://www.gatospito.com/InoaiU-aaoUeea-eae-ouo-ia-oa-iaaaeoaoa-h17.html
Για την αντιμετώπιση της διάρροιας προτείνω βραστό κοτοπουλάκι στεγνό.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Αυτό το κόκκινο πράγμα που βγήκε από τον ποπό του μπορεί να είναι το εντεράκι του που ερεθίστηκε από την διάρροια και χαλάρωσε. Βάλε κρύες κομπρέσες σε κείνο το σημείο και μην το τραβήξεις, μην το σπρώξεις. Αν είναι η αρχή του εντέρου με τις κρύες κομπρέσες θα ξαναμπεί μέσα.
Τώρα σχετικά με το γάλα... το γάλα γενικώς φέρνει διάρροια. Το κοτοπουλάκι και το κοτόζουμο είναι τα καλύτερα. Ο γιατρός σου βέβαια ξέρει.
Τώρα σχετικά με το γάλα... το γάλα γενικώς φέρνει διάρροια. Το κοτοπουλάκι και το κοτόζουμο είναι τα καλύτερα. Ο γιατρός σου βέβαια ξέρει.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Ριπήτ έγραψε:Αυτό το κόκκινο πράγμα που βγήκε από τον ποπό του μπορεί να είναι το εντεράκι του που ερεθίστηκε από την διάρροια και χαλάρωσε. Βάλε κρύες κομπρέσες σε κείνο το σημείο και μην το τραβήξεις, μην το σπρώξεις. Αν είναι η αρχή του εντέρου με τις κρύες κομπρέσες θα ξαναμπεί μέσα.
τι θα καναμε χωρις εσας κ. Ριπητ μου!!!!!!!!
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Το γατί, το τάισα εγώ χθες το πρωί και το τάισε και η μην πω η μάνα μου σήμερα. Δεν έκανε διάρροια. Απλά, δεν κάνει κακά... Προσπαθεί και τίποτα. Κρέμονται μόνο και πέφτουν μόνα τους. Αλλά δεν είναι διάρροια... Ούτε και το έντερο ξαναβγήκε από την ώρα που το'βαλε μέσα ο παπατζογιατρός. Προσπαθώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχει και δεν μπορώ... Μήπως το μόνο που φοβόμαστε είναι ότι θα ξαναβγεί προς τα έξω το έντερο και το πάμε μαλακά με το φαΐ? Γιατί όντως άμα κάποιος έχει διάρροια, δεν του λες πιες γάλα. Και την επόμενη μέρα τι? Καθαρτικό? Και με το δικό μου τον κτηνίατρο, δεν μπορώ να επικοινωνήσω, γμτ!
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Του έκανα κοτοπουλάκι να φάει και είδωμεν...
και το άρθρο είναι ΤΕΛΕΙΟ! Μακάρι να το είχα διαβάσει πριν βρω το παιδί μου...
-
Mood :
brea έγραψε:Το γατί, το τάισα εγώ χθες το πρωί και το τάισε και η μην πω η μάνα μου σήμερα. Δεν έκανε διάρροια. Απλά, δεν κάνει κακά... Προσπαθεί και τίποτα. Κρέμονται μόνο και πέφτουν μόνα τους. Αλλά δεν είναι διάρροια... Ούτε και το έντερο ξαναβγήκε από την ώρα που το'βαλε μέσα ο παπατζογιατρός. Προσπαθώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχει και δεν μπορώ... Μήπως το μόνο που φοβόμαστε είναι ότι θα ξαναβγεί προς τα έξω το έντερο και το πάμε μαλακά με το φαΐ? Γιατί όντως άμα κάποιος έχει διάρροια, δεν του λες πιες γάλα. Και την επόμενη μέρα τι? Καθαρτικό? Και με το δικό μου τον κτηνίατρο, δεν μπορώ να επικοινωνήσω, γμτ!
και το κοτοζουμο μην το πεταξεις δωστου το να το πιει..
επισης για τη διαρροια αν ξαναεπιστρεψει, βοηθαει και το ριζονερο(το νερο στο οποιο εχεις βρασει ριζι)
παντως γενικα για να σου λεει να του δωσεις γαλα δεν φαινεται και πολυ σοι ο γιατρος αυτος.. μην περνεις πολυ τις μετριτης αυτα που σου λεει μην την πατησεις οπως την πατησα εγω!
γενικα να προσπαθεις να του δινεις σε υγρη μορφη πραματα για να μην αφυδατωθει μεχρι να το πας στο γιατρο σου..
περαστικα σας!
Το θυμάστε το μικρό μου? Τελικά είναι μικρότερος απ'όσο νόμιζα, τα μάτια του δεν πρασίνισαν ακόμα... Το μαναράκι μου είχε γίνει καλά... Βασικά, το κοτόπουλο τον είχε πειράξει, δεν μπορούσε να κάνει κακά και το γυρίσαμε στο γάλα... Αλλά έγινε καλά. Έπαιζε με τα "αδερφάκια" του, έτρωγε σαν τρελός. Οι γατούλες μου το υιοθέτησαν και οι 2 και δεν τον ξεχώριζαν απ'τα δικά μας... Και μετά από 2-3 μέρες, ανέβασε πυρετό. Έτρεμε συνέχεια και δεν κουνιόταν καθόλου... Πήγαμε ξανά στον ίδιο γιατρό, αφού είχαμε ξεκινήσει εκεί... Τον πλάκωσε στις ενέσεις... Άρχισε να πάει καλύτερα και μετά... Ξαναπήρε την κατηφόρα. Όλο το ΣΚ κοιμόταν. Δεν έτρωγε, έπινε μόνο λίγο νερό και είχε πάλι πρόβλημα με τα κακά... Χθες ήταν παγωμένος, αλλά έπινε γαλατάκι. Σήμερα το πρωί, πέτυχα επιτέλους το δικό μου γιατρό εδώ και πήγαμε εκεί. Ο κόκκινος έχει υποθερμία και το έντερό του είναι γεμάτο κακάκια... Μου είπε να του δίνω γάλα και να του κάνω μασάζ στην κοιλιά και μου είπε να του δώσω και Amoxil... Φοβάμαι για το Amoxil επειδή είναι για ανθρώπους... Μου το'χε ξαναδώσει και για την Τούρκα τη γάτα μου και δεν το έπαιρνε με τίποτα εκείνη... Επίσης κακά πάλι δεν κάνει... Σφίγγεται, σφίγγεται, βγαίνουν λίγο και μετά τα ξανατραβάει μέσα... Πριν λίγο του έβγαλα εγώ λίγα με το ζόρι... Δείχνει καλύτερα ήδη, αλλά... Έχω χεστεί απάνω μου...
Να'τος πριν 2 βδομάδες...
Να'τος πριν 2 βδομάδες...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την brea στις Δευ Μάης 26, 2008 12:18 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Ξέχασα τη φωτο)
-
Mood :
Aχ, μωρέ...ιδέα δεν έχω. Πριν είχες διάρροιες και τώρα δυσκοίλια? Παραέσφιξε δηλαδή, το μωρό????
Γράψε μας και εδώ την "λύση" όταν την βρεις για να ξέρουμε.
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
Γράψε μας και εδώ την "λύση" όταν την βρεις για να ξέρουμε.
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
-
Mood :
νομιζω πως λιγο περιεργα σου τα λεει ο γιατρος...
περαστικα του!!!!
περαστικα του!!!!
-
Mood :
Όχι άλλα άρρωστα γατάκια!!!!!!!!!!
Κοριτσάκι μου,κουράγιο σε σένα και το γατάκι
Κοριτσάκι μου,κουράγιο σε σένα και το γατάκι
efi24- Senior Cat
-
Τόπος : παγκράτι
Αριθμός γατουνίων : 2+2, στη μαμά και στη γιαγιά
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/02/2008
Mood :
Έψαξα στο google και λένε πολλοί ότι σε γάτα με διάρροια κάνει καλό το mineral oil. Στη Wikipedia μου το βγάζει σαν συνώνυμο του baby oil... Το'χει ακούσει κανείς? Δηλαδή, το δίνουν στα γατιά τους και το τρώνε? Του έβαλα λίγο στον πωπό με μια μπατονέτα και έκανε αμέσως κακά πάντως... Αλλά σκούπισα και αίμα απ'τον πωπό του πριν λίγο... Μάλλον μλκία έκανα... Διάβασα και κάτι άλλο που μου φάνηκε κουφό, αλλά παράλληλα βγάζει νόημα ή απλώς τρελαίνομαι: και καλά, οι άμμοι υγιεινής που γίνονται σαν πηλός είναι επικίνδυνες. Με πολύ λίγα λόγια πολλοί λένε ότι οι γάτες τις καταπίνουν όταν πλένονται κι αυτές γίνονται πηλός μέσα τους και εμποδίζουν τα κακά... Μπορεί να ισχύει αυτό? Εγώ χρησιμοποιώ την Everclean η οποία είναι τέτοια άμμος... Δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω να βάλω τα κλάμματα!
-
Mood :
Θα έλεγα να παρεις τηλέφωνο τον κ.Πάνο (Αιλουρος) και να του περιγραψεις το προβλημα του μικρούλη. Πιστευω ότι θα σε βοηθήσει.
Όσο για το Amoxil έχω την εντυπωση ότι δεν κανει να το παιρνουν τα γατάκια μας...
Όσο για το Amoxil έχω την εντυπωση ότι δεν κανει να το παιρνουν τα γατάκια μας...
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
ΑΧ, ΝΑΙ!!! Το τηλέφωνό του όμως, πού μπορώ να το βρω?
Για το amoxil κι εγώ φοβάμαι, αλλά απ'όλους τους γιατρούς στα Τρίκαλα μόνο αυτόν εμπιστεύμαι πλέον... Διδάσκει και στην Καρδίτσα, στη σχολή...
Για το amoxil κι εγώ φοβάμαι, αλλά απ'όλους τους γιατρούς στα Τρίκαλα μόνο αυτόν εμπιστεύμαι πλέον... Διδάσκει και στην Καρδίτσα, στη σχολή...
-
Mood :
www.ailouros.gr τηλ. 210 9854262, 6932 285363brea έγραψε:ΑΧ, ΝΑΙ!!! Το τηλέφωνό του όμως, πού μπορώ να το βρω?
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Εντάξει, μου έκοψε και κοίταξα μόνη μου στο site. Πήγαμε στο γιατρό, μας έβαλε ορό, μας έβαλε και βιταμίνες στον ορό και γυρίσαμε πίσω. Τα περισσότερα κακά έφυγαν, ενυδατωθήκαμε, μόνο η υποθερμία είχε μείνει και το γεγονός ότι ήμασταν ημιλιπόθυμοι... Και πριν λίγο... ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΜΕ!!! Τον έβαλα με τις γάτες στο σαλόνι κι αυτός κατέβηκε απ'τον καναπέ, πήγε στην κουζίνα, γλειφόταν και νιαούριζε. Ήπιε μονορούφι 2 ολόκληρες σύριγγες κοτόζουμο και τώρα κάθεται δίπλα στις γάτες... ΚΑΘΕΤΑΙ! Όρθιος, έτσι? Και έπαιξε και με τα μαλλιά μου!!!!!!!!!! Δεν το πιστεύω!!!! ΤΩΡΑ, έχω γενέθλιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Πώς να ευχαριστήσω τον κο Πάνο????
-
Mood :
Φάε τώρα την τουρτίτσα σου λοιπόν:
και καλωσόρισες στο κλαμπ των 'αιλουρογατονιών' εξ αποστάσεως!
-
Mood :
Νομίζω ότι τον ευχαρίστησες ήδη. Χρόνια σου πολλά!brea έγραψε: Δεν το πιστεύω!!!! ΤΩΡΑ, έχω γενέθλιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Desdemona- Senior Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
Χρόνια πολλά!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Τέλεια νέα!!!! Μπράβο!!!!!!!!!
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Βrea ξανά χρονια πολλά.........
Και πάντα νέα καλά............
Και πάντα νέα καλά............
Tasha- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθηνα κεντρο
Αριθμός γατουνίων : 3 τρελά τρελά γατόνια
Mood :
ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!!!!
mimika- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : Ενας και παίδαρος!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : το γκριζάκι.. της marmangas!!! :p
Motto : "Η ζωή είναι ωραία.. Απλά οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι!"
Mood :
μπραβοοοοοοοοοοοο χαρουμενα γενεθλια!!!
-
Mood :
Αχ,πόλύ χάρηκα τώρα!
Μπράβο κοριτσάκι και γατάκι και κ.Πάνο!
Να σας είχα εδώ να σας αγγάλιαζα όλο το βράδυ
Μπράβο κοριτσάκι και γατάκι και κ.Πάνο!
Να σας είχα εδώ να σας αγγάλιαζα όλο το βράδυ
efi24- Senior Cat
-
Τόπος : παγκράτι
Αριθμός γατουνίων : 2+2, στη μαμά και στη γιαγιά
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/02/2008
Mood :
Ευχαριστούμε!!! Εντωμεταξύ του έβαλε ορό στο πόδι (βρήκε φλέβα με την πρώτη ) και επειδή θα ξαναπάμε σήμερα, του έβαλε ένα σκατουλάκι εκεί για να μην ξαναψάχνει φλέβα και γύρω γύρω βαμβάκι και αυτό που μοιάζει με επίδεσμο, αλλά κολλάει. Κι είναι λες και έχει γύψο ο δόλιος. Και πάει να παίξει με το ένα πόδι και τρώει τα μουτράκια του. Δεν μαζεύεται με τίποτα!
-
Mood :
Έφυγε πριν λίγο... Δεν ξέρω γιατί... Χθες το απόγευμα χειροτέρεψε απότομα... Είχε πάλι υποθερμία και περίπου τη συμπεριφορά που έχουν οι γάτες όταν συυνέρχονται από τη νάρκωση... Πήγαμε στο γιατρό και του έβαλε ορό. Περίμενε να κατουρήσει και τίποτα... Μετά άρχισε να του πιέζει την κύστη καιμε τα χίλια ζόρια τα κατάφερε... Τον έφερα στο σπίτι και έδειχνε πάλι να βελτιώνεται... Ανέβηκε η θερμοκρασία του, σταμάτησε αυτή τη συμπεριφορά, έφαγε... Και σήμερα έφυγε... Χωρίς καν να τον καταλάβουμε... Θα έφτασε στον γατοπαράδεισο? Εκεί θα είναι καλά... Είναι κοινωνικός πολύ! Σε δευτερόλεπτα μέσα θ'αρχίσει να βαράει τις γάτες! Μαλακά όμως! Ούτε μια γρατζουνιά δικιά του δεν έχω! Μόνο όταν τρώνε θα γρυλίζει, αλλά μετά θα χώνεται ολόκληρος μες στο φαΐ και θα ζορίζεται και θα φεύγει... Δε θα είναι συνέχεια τυλιγμένος σ'ένα σεντόνι! Ζωή ήταν αυτή? Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δε με πειράζει που έφυγε... Υπέφερε πολύ ο καημενούλης και ήταν μικρός... Αλλά γιατί να γίνει έτσι? Αφού το παλέψαμε πολύ κι οι 2... Γιατί?
-
Mood :
Λυπάμαι πολυ...Καταλαβαίνω...
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Αντίο γατουλάκι... Κουράγιο brea....
-
Mood :
Λυπάμαι πολύ...
Αλλά έχεις δίκιο...Αν ταλαιπωρούταν και δεν συνερχόταν, καλύτερα έτσι.
Και πάντως γνώρισε πολλή φροντίδα και αγάπη!
Πήγαινε να εξηγήσεις στα άλλα σου ότι πρέπει να σου φέρονται καλά (για μερικές μέρες έστω...)
Αλλά έχεις δίκιο...Αν ταλαιπωρούταν και δεν συνερχόταν, καλύτερα έτσι.
Και πάντως γνώρισε πολλή φροντίδα και αγάπη!
Πήγαινε να εξηγήσεις στα άλλα σου ότι πρέπει να σου φέρονται καλά (για μερικές μέρες έστω...)
-
Mood :
Λυπάμαι πολύ...
christiana- Mature Cat
-
Τόπος : Καλλιθέα
Αριθμός γατουνίων : O Τζόννυ μου και ο Ζίγκυ μου
Motto : Οτι είναι νάρθει θε να 'ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/01/2008
Mood :
Λυπαμαι...
Εκανες οτι μπορουσες ομως.
Εκανες οτι μπορουσες ομως.
life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/12/2007
Mood :
Tasha- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθηνα κεντρο
Αριθμός γατουνίων : 3 τρελά τρελά γατόνια
Mood :
Κρίμα για το γατούλι αλλά έκανες ότι μπορούσες... Τουλάχιστον έπαψε να ταλαιπωρείται...
-
Mood :
Αχ βρε Brea μου, κρίμα...
Κι ό,τι είχες αρχίσει να ελπίζεις για το καλύτερο...
Μπράβο σου όμως για την φροντίδα που του έκανες.
Και σίγουρα έχει φτάσει...
Κι ό,τι είχες αρχίσει να ελπίζεις για το καλύτερο...
Μπράβο σου όμως για την φροντίδα που του έκανες.
Και σίγουρα έχει φτάσει...
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios