Βοήθεια; SOS
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Βοήθεια; SOS
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑΣΑΊΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΚΙΝΕΊΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΊΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΜΑ ΤΗ ΠΙΕΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ;; ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Ή ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΉΣΩ ;;;
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑΣΑΊΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΚΙΝΕΊΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΊΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΜΑ ΤΗ ΠΙΕΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ;; ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Ή ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΉΣΩ ;;;
margarita..- Kitten
-
Τόπος : Άνδρος
Αριθμός γατουνίων : 1
Motto : Η ευγνωμοσύνη δημιουργεί μαγεία!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/09/2015
Mood :
Απ: Βοήθεια; SOS
αν τρωει κανονικά, αν ενεργείται κανονικά, αν η διάθεσή της ειναι κανονική όπως πάντα, τοτε μαλλον την ενοχλεί η ζέστη.
(μηπως ειναι εγκυος...? υπαρχει τέτοια περίπτωση...? ειναι στειρωμένη...? υπαρχει πιθανότητα να εχει συνεβρεθεί με κανεναν γατούλη της γειτονιάς...?)
(μηπως ειναι εγκυος...? υπαρχει τέτοια περίπτωση...? ειναι στειρωμένη...? υπαρχει πιθανότητα να εχει συνεβρεθεί με κανεναν γατούλη της γειτονιάς...?)
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Δεν ειναι φυσιολογικο και πρεπει να την δει επειγοντως κτηνιατρος γιατι μπορει να οφειλεται σε αναπνευστικο ή καρδιαγγειακο προβλημα.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Και γω ειμαι της γνώμης να την δει γιατρος!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Λαχανιάζει σα σκύλος ή απλώς αναπνέει πιο γρήγορα από εμάς εννοείς; Γιατί αν είναι το πρώτο χρειάζεσαι κατεπειγόντως κτηνίατρο. Αν είναι το δεύτερο ίσως και να είναι απλώς το γεγονός ότι οι γάτες έτσι κι αλλιώς έχουν κάπως πιο γρήγορη συχνότητα στις αναπνοές από τους ανθρώπους. Μέτρα αν μπορείς τις αναπνοές της σε 15 δευτερόλεπτα και πολλαπλασίασε τον αριθμό επί 4, αυτό που θα πάρεις ως αποτέλεσμα είναι οι αναπνοές της σε ένα λεπτο. Συμβουλέψου το βιβλιάριο της ή το ίντερνετ για να βρεις πόσες θα έπρεπε να είναι φυσιολογικά.
μελινάκι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Αγαπώ τα Χριστούγεννα <3
Motto : ο ηλιος λαμπει, το ενυδρειο ειναι καθαρο, κι εμεις θα φυγουμε απο εδω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
μελινάκι έγραψε:Λαχανιάζει σα σκύλος ή απλώς αναπνέει πιο γρήγορα από εμάς εννοείς; Γιατί αν είναι το πρώτο χρειάζεσαι κατεπειγόντως κτηνίατρο. Αν είναι το δεύτερο ίσως και να είναι απλώς το γεγονός ότι οι γάτες έτσι κι αλλιώς έχουν κάπως πιο γρήγορη συχνότητα στις αναπνοές από τους ανθρώπους. Μέτρα αν μπορείς τις αναπνοές της σε 15 δευτερόλεπτα και πολλαπλασίασε τον αριθμό επί 4, αυτό που θα πάρεις ως αποτέλεσμα είναι οι αναπνοές της σε ένα λεπτο. Συμβουλέψου το βιβλιάριο της ή το ίντερνετ για να βρεις πόσες θα έπρεπε να είναι φυσιολογικά.
Τελικα ίσως είναι το αντίθετο απο ταχυκαρδία. Σε 15 δευτερολεπτα είχε 17 και επι 4 ειναι 68. Δε ξέρω τι να κάνω. Τωρα η κτηνιατρος δεν ειναι στο νησι για να τη δει
margarita..- Kitten
-
Mood :
Όλα κανονικά,δε ξέρω αν ενοχλει η ζεστη αλλα και μεσα που τη βάζω παλι ετσι είναι. Δεν ειναι εγκυος ουτε στειρωμενη.kouix έγραψε:αν τρωει κανονικά, αν ενεργείται κανονικά, αν η διάθεσή της ειναι κανονική όπως πάντα, τοτε μαλλον την ενοχλεί η ζέστη.
margarita..- Kitten
-
Mood :
Δεν έχουμε τωρα κτηνιατρο στο νησί και δε ξερω ποτε θα ερθει για να τη δει.Θα κάτσει καιρο στην Αθηνα.koneko έγραψε:Δεν ειναι φυσιολογικο και πρεπει να την δει επειγοντως κτηνιατρος γιατι μπορει να οφειλεται σε αναπνευστικο ή καρδιαγγειακο προβλημα.
margarita..- Kitten
-
Mood :
Nα τον παρεις τηλέφωνο να τον ρωτήσεις τι θα έπρεπε να κάνεις, μπορει να ειναι κατι πολυ απλο μπορει να ειναι και σοβαρο Τι ηλικια έχει το γατάκι?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Το έχει απενεργοποιημένο! Η γατα είναι 8 μηνων.Όταν το χειμώνα είχε αρρωστήσει τις δίναμε αντιβίωση κ έγινε καλα. Και τώρα είναι σε μια τέτοια κατάσταση μονο που έχει όρεξη να φάει Μήπως να τις δώσω και τώρα λιγο;; ή κάποιο δυναμωτικό; Δε μπορώ να μη κάνω τιποτα..Gatoplikti έγραψε:Nα τον παρεις τηλέφωνο να τον ρωτήσεις τι θα έπρεπε να κάνεις, μπορει να ειναι κατι πολυ απλο μπορει να ειναι και σοβαρο Τι ηλικια έχει το γατάκι?
margarita..- Kitten
-
Mood :
margarita.. έγραψε:
Τελικα ίσως είναι το αντίθετο απο ταχυκαρδία. Σε 15 δευτερολεπτα είχε 17 και επι 4 ειναι 68. Δε ξέρω τι να κάνω. Τωρα η κτηνιατρος δεν ειναι στο νησι για να τη δει
Ειναι πολυ υψηλος ο ρυθμος αναπνοης της
Στον δικο μου ειναι 5 στα 15 δευτερολεπτα τωρα που ειναι ξαπλωμενος.
Πρεπει να την δει κτηνιατρος το συντομοτερο δυνατο. Οταν ερθει κτηνιατρος στο νησι να την πας την δει.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
margarita.. έγραψε:Το έχει απενεργοποιημένο! Η γατα είναι 8 μηνων.Όταν το χειμώνα είχε αρρωστήσει τις δίναμε αντιβίωση κ έγινε καλα. Και τώρα είναι σε μια τέτοια κατάσταση μονο που έχει όρεξη να φάει Μήπως να τις δώσω και τώρα λιγο;; ή κάποιο δυναμωτικό; Δε μπορώ να μη κάνω τιποτα..Gatoplikti έγραψε:Nα τον παρεις τηλέφωνο να τον ρωτήσεις τι θα έπρεπε να κάνεις, μπορει να ειναι κατι πολυ απλο μπορει να ειναι και σοβαρο Τι ηλικια έχει το γατάκι?
Η αντιβιωση που έδινες ήταν για την συγκεκριμένη αρρωστεια, τώρα δεν υπάρχει λογος να της δώσεις κατι αν δεν ξέρεις τι έχει. Κακο θα κάνεις παρα καλο!
Απο οτι ειδα εισαι στην άνδρο 2 ώρες απο Ραφήνα. Θα μπορουσες λοιπον να έρθεις Αθήνα σε καποιον γιατρο που θα σου συστήσουν αν δεν ξέρεις καποιον , αφου καλυτερα προηγηθει τηλεφωνικη επικοινωνια.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Η αναπνοές τις το λεπτό θα έπρεπε να είναι σίγουρα κάτω από 30. Δεν ξέρω πως μπορείς να έρθεις σε επαφή με κτηνίατρο αλλά μόνο αυτός θα μπορεί να βοηθήσει. Μέχρι τότε εννοείται μην τη ζουλάτε στη κοιλιά και το στήθος. Φροντίστε να έχει καθαρό αέρα και νερό. Μη τη σκάτε στο φαγητό εαν και εφόσον έχει όρεξη.
(Δεν είμαι κτηνίατρος, το φυσιολογικό ρυθμό των αναπνοών ανα λεπτό το βρήκα στο ίντερνετ γιατί αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά, αλλά υπάρχει για πιο σίγουρα στη πίσω σελίδα του βιβλιάριου υγείας της γάτας)
(Δεν είμαι κτηνίατρος, το φυσιολογικό ρυθμό των αναπνοών ανα λεπτό το βρήκα στο ίντερνετ γιατί αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά, αλλά υπάρχει για πιο σίγουρα στη πίσω σελίδα του βιβλιάριου υγείας της γάτας)
-
Motto : ο ηλιος λαμπει, το ενυδρειο ειναι καθαρο, κι εμεις θα φυγουμε απο εδω!!!
Mood :
Πιστευω οτι πριν ξεκινησει να κανει ταξιδι με την γατα, καλο ειναι να επικοινωνησει τηλεφωνικως με κτηνιατρο πρωτα γιατι αν το γατι εχει καρδιαγγειακο προβλημα και υποβληθει σε πολυωρες μετακινησεις με διαφορα μεσα, μπορει να καταληξει πανω στο ταξιδι απο το στρες που θα υποστει. Εγω θα φοβομουν να ξεκινησω πριν ρωτησω.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
σωστό, δεν το σκέφτηκαkoneko έγραψε:Πιστευω οτι πριν ξεκινησει να κανει ταξιδι με την γατα, καλο ειναι να επικοινωνησει τηλεφωνικως με κτηνιατρο πρωτα γιατι αν το γατι εχει καρδιαγγειακο προβλημα και υποβληθει σε πολυωρες μετακινησεις με διαφορα μεσα, μπορει να καταληξει πανω στο ταξιδι απο το στρες που θα υποστει. Εγω θα φοβομουν να ξεκινησω πριν ρωτησω.
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Βοηθεια βοηθεια!! Πως μπορω να συγκεντρωσω λεφτα για στειρωση αδεσποτων στην μυκονο?
» βοήθεια
» ΒΟΗΘΕΙΑ !!!
» Ανοσοανεπάρκεια της γάτας (FIV)
» Βοήθεια!!!!!!
» βοήθεια
» ΒΟΗΘΕΙΑ !!!
» Ανοσοανεπάρκεια της γάτας (FIV)
» Βοήθεια!!!!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios