John Snow, το μωρό με τα ιδιαίτερα μάτια ψάχνει το παλάτι του ! (Υιοθετήθηκε)
+11
belezza
kouix
Lina
πατουσακια
crispyfelinagr
ZIZIKOS
Gatoplikti
dagger
kat-cats
nen
Leviathan
15 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
John Snow, το μωρό με τα ιδιαίτερα μάτια ψάχνει το παλάτι του ! (Υιοθετήθηκε)
Οι φωτογραφίες μας αδικούν πολύ, αλλά μέσα σε μισή ώρα δεν είχαμε περιθώρια για πολλά.
Κουβαλάει μεγάλη ιστορία από πίσω ο μικρούλης, έχει βιώσει αρκετή απόρριψη και καιρός να βρει μόνιμο σπίτι. είναι 3μιση μηνών (περίπου) αποπαρασιτωμένος πλήρως, σύντομα θα κάνει το πρώτο του εμβολιάκι.
Είναι ΠΟΛΥ ανθρωποκεντρικός γατούλης, δεν μπορεί να μένει μόνος του πολλές ώρες, οπότε είναι ιδανικό μωρό για σπίτι με άλλα γατάκια ή πολλά άτομα.
Δείχνει ταλαιπωρημένος λόγω ωτίτιδας, αλλά με λίγο χρόνο θα γίνει θεούλης!
Είναι κωφός κατά 99% αλλά περιμένουμε να περάσει η ωτίτιδα πλήρως για να το εξακριβώσουμε.
Ξέρω πως έχει περάσει την ηλικία που θεωρείται πλέον μωράκι, και πως δεν τον κολακεύουν οι φωτογραφίες, όμως έχει πολλή αγάπη να δώσει.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980153678
Email: vivliolatrhs@gmail.com
Κουβαλάει μεγάλη ιστορία από πίσω ο μικρούλης, έχει βιώσει αρκετή απόρριψη και καιρός να βρει μόνιμο σπίτι. είναι 3μιση μηνών (περίπου) αποπαρασιτωμένος πλήρως, σύντομα θα κάνει το πρώτο του εμβολιάκι.
Είναι ΠΟΛΥ ανθρωποκεντρικός γατούλης, δεν μπορεί να μένει μόνος του πολλές ώρες, οπότε είναι ιδανικό μωρό για σπίτι με άλλα γατάκια ή πολλά άτομα.
Δείχνει ταλαιπωρημένος λόγω ωτίτιδας, αλλά με λίγο χρόνο θα γίνει θεούλης!
Είναι κωφός κατά 99% αλλά περιμένουμε να περάσει η ωτίτιδα πλήρως για να το εξακριβώσουμε.
Ξέρω πως έχει περάσει την ηλικία που θεωρείται πλέον μωράκι, και πως δεν τον κολακεύουν οι φωτογραφίες, όμως έχει πολλή αγάπη να δώσει.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980153678
Email: vivliolatrhs@gmail.com
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Απ: John Snow, το μωρό με τα ιδιαίτερα μάτια ψάχνει το παλάτι του ! (Υιοθετήθηκε)
Ααα ρε Snow. Εγω αν μπορουσα και στο κρεββατι μου θα σε εβαζα μονιμα.
Εχεις και ωραια ματια και ωραιο ονομα και φαινεται οτι θα γινεις και γαταρος.
Καλη τυχη να εχει ο μικρουλης.
Απ: John Snow, το μωρό με τα ιδιαίτερα μάτια ψάχνει το παλάτι του ! (Υιοθετήθηκε)
nen έγραψε:Ααα ρε Snow. Εγω αν μπορουσα και στο κρεββατι μου θα σε εβαζα μονιμα.
Ευχαριστούμε!
Είναι μεγαλόσωμος ο μικρούλης, και αυτιάς, θα γίνει όντως γάταρος. Βοηθάει και το ότι δεν αφήνει ούτε κροκέτα να πάει χαμένη.
Αν καταφέρω να βγάλω καμιά καλύτερη φωτογραφία αύριο θα ανεβάσω.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μα τι όμορφο αγόρι που είναι ο Snow ακόμη και ταλαιπωρημένος...γάταρος πανέμορφος θα γίνει!!! τα καλύτερα για το αγόρι αυτό και περαστικά για τα αυτάκια του!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Ίδιος ο πίξελ είναι αλλά με ανάποδο χρώμα στα ματια
Εμάς είναι το δεξί γαλάζιο και το αριστερό κιτρινάκι.
Καλη τύχη μέσα από την καρδιά μου
Εμάς είναι το δεξί γαλάζιο και το αριστερό κιτρινάκι.
Καλη τύχη μέσα από την καρδιά μου
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Γεια σου μωρε Γιάννη χιονι!! εισαι κουκλαρος και σίγουρα καποια θα ριξεις πολύ συντομα
Καλη τύχη λοιπον Γιαννάκη, να βρεις την καλύτερη !!
Καλη τύχη λοιπον Γιαννάκη, να βρεις την καλύτερη !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Τι όμορφο που είναι αυτό το χιονάτο αγόρι
Καλή ανάρρωση με τ αυτάκια του και την καλύτερη τύχη να βρεί τον άνθρωπό του.
υγ. Δεν τον αδικούν καθολου οι φωτο. Πανέμορφος είναι
Καλή ανάρρωση με τ αυτάκια του και την καλύτερη τύχη να βρεί τον άνθρωπό του.
υγ. Δεν τον αδικούν καθολου οι φωτο. Πανέμορφος είναι
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Ω, κουκλάκος είναι!
Καλή τύχη!
Καλή τύχη!
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
Ευχαριστούμε πολύ! Είναι ένα εξαιρετικό μωρό, χουρχούρικο κι ομιλητικότατο, που το μόνο που θέλει είναι παρέα... Επίσης αν βρεθεί σπιτάκι στην Αθήνα θα μπορεί να μεταφερθεί μέσα στον Ιούλη.
όχι, πραγματικά τον αδικούν οι φώτο γιατί όλο ορμάει στην κάμερα για χαδάκια.
Με την ωτίτιδα πάει πολύ καλύτερα, κάναμε κι επανάληψη της αποπαρασίτωσης γιατί ποτέ δεν ξέρεις (κι ω ναι, ανοίγει μόνος του το στόμα για να καταπιεί το χάπι ).
Είναι απίστευτος πραγματικά κι επειδή κουβαλάει αρκετά "άσχημη" ιστορία, αξίζει ένα μόνιμο σπίτι αυτή τη φορά..
όχι, πραγματικά τον αδικούν οι φώτο γιατί όλο ορμάει στην κάμερα για χαδάκια.
Με την ωτίτιδα πάει πολύ καλύτερα, κάναμε κι επανάληψη της αποπαρασίτωσης γιατί ποτέ δεν ξέρεις (κι ω ναι, ανοίγει μόνος του το στόμα για να καταπιεί το χάπι ).
Είναι απίστευτος πραγματικά κι επειδή κουβαλάει αρκετά "άσχημη" ιστορία, αξίζει ένα μόνιμο σπίτι αυτή τη φορά..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Απο που ηρθε αυτος ο θεουλης; Ελπιζω να βρει σπιτακι αυτη τη φορα...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
πατουσακια έγραψε:Απο που ηρθε αυτος ο θεουλης; Ελπιζω να βρει σπιτακι αυτη τη φορα...
Επιστροφή... τα κλασσικά.
Ευχαριστούμε συμπεθέρα μου! Πήγε σε φιλοξενία προσωρινή το μωρό και βλέπουμε..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
ΜΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!! όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά!!!
-
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μωρέ αυτός ο υπέροχος γατούλης επιστροφή και στα αζήτητα
Καλή τύχη γλυκούλι μου
Είσαι πανέμορφος !!!!!!!
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Σ'ευχαριστούμε Χαρά μου!
Είναι τρυφερούλης και κοινωνικότατος, κι όλα τα καλά έχει, αλλά περάσαμε στη φάση που θεωρείται "μεγάλος", και είναι η εποχή που βρέχει μωρά.. ελπίζω όμως να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον εκτιμήσει!
Είναι τρυφερούλης και κοινωνικότατος, κι όλα τα καλά έχει, αλλά περάσαμε στη φάση που θεωρείται "μεγάλος", και είναι η εποχή που βρέχει μωρά.. ελπίζω όμως να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον εκτιμήσει!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Ο Jon ακόμα ψάχνει το μόνιμο σπίτι του!
Μεγαλώνει κι ομορφαίνει!
Μεγαλώνει κι ομορφαίνει!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Τι ομορφαντρας που ειναι μωρε!!!!!
.......... ΟΜΟΡΦΑΑΑΝΤΡΑΑΑΑ ΜΟΥ!!!
Ειμαι σίγουρη πως αυτο το αγορίνι δεν θα περασει ετσι απαρατηρο.....
Ειναι κουκλίνος.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
ειναι πανεμορφουλης .οσοι τον βλεπουν να σκεφτουν οτι εχει και διαμορφωμενο χαρακτηρα,αρα δεν παιρνουν στα τυφλα.γρηγορα να εχει μια καλη καλη τυχη.
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Ο λόρδος Σνόου ευχαριστεί για τα καλά λόγια!
Έχει πολύ καλό χαρακτήρα, είναι κοινωνικότατος, και το μεγάλο του ατού είναι νομίζω πως τα πάει πολύ καλά και με γατόνια και με σκυλάκια..
Έχει πολύ καλό χαρακτήρα, είναι κοινωνικότατος, και το μεγάλο του ατού είναι νομίζω πως τα πάει πολύ καλά και με γατόνια και με σκυλάκια..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πραγματικά ομορφάντρας και λόρδος τι άλλο να θέλει κανείς αναρωτιέμαι!!! ένα σπιτάκι γρήγορα στο λόρδο Σνόου!!!!
-
Τι υπέροχα μάτια είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!! Δηλώνω ερωτευμένη!
Μήπως θες να τον ανταλλάξουμε με το μικρό τερατίδιό μου;;;
Μήπως θες να τον ανταλλάξουμε με το μικρό τερατίδιό μου;;;
Ευγενία μου πότε θες να τον στείλω;;
Είναι υπέροχος ο άτιμος και έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με αλλαγές σπιτιών, ελπίζω αυτή τη φορά να είναι η τελευταία... Ακόμα κανένα ενδιαφέρον βέβαια.
Κατερίνα μου
Είναι υπέροχος ο άτιμος και έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με αλλαγές σπιτιών, ελπίζω αυτή τη φορά να είναι η τελευταία... Ακόμα κανένα ενδιαφέρον βέβαια.
Κατερίνα μου
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:Ευγενία μου πότε θες να τον στείλω;;
ΤΩΡΑΑ!!!!!!!!!!
Αχ μακάρι να βρει ένα καλό σπιτάκι ο ομορφούλης!
Ευχαριστούμε, μακάρι! Είναι πολύ καλό αγόρι μωρέ...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
O Jon ακόμα ψάχνει σπιτάκι.
Είναι περίπου 4,5 μηνών, με το βιβλιάριο του, αποπαρασιτωμένος πλήρως και από βδομάδα έχει κανονιστεί και η στείρωση του ώστε να μην έχει ο νέος του γατογονιός αυτό το έξοδο.
Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, φιλικό με όλους, δίποδα και γατόσκυλα και πραγματικά όποιος τον πάρει θα είναι τυχερός..
Είναι περίπου 4,5 μηνών, με το βιβλιάριο του, αποπαρασιτωμένος πλήρως και από βδομάδα έχει κανονιστεί και η στείρωση του ώστε να μην έχει ο νέος του γατογονιός αυτό το έξοδο.
Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, φιλικό με όλους, δίποδα και γατόσκυλα και πραγματικά όποιος τον πάρει θα είναι τυχερός..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ματάκια μου πανέμορφο αγόρι που είσαι!!! όλα να πάνε καλά και για σένα Τζονάκο!!!
Πηνελόπη μου λίγο νωρίς δεν θα γίνει η στείρωση;;; 4,5 μηνών είναι πολύ μωρό ακόμη....μήπως να πάει τουλάχιστον 6 μηνών;;; δεν θα ήταν καλύτερα....;
Πηνελόπη μου λίγο νωρίς δεν θα γίνει η στείρωση;;; 4,5 μηνών είναι πολύ μωρό ακόμη....μήπως να πάει τουλάχιστον 6 μηνών;;; δεν θα ήταν καλύτερα....;
-
kat-cats έγραψε:Ματάκια μου πανέμορφο αγόρι που είσαι!!! όλα να πάνε καλά και για σένα Τζονάκο!!!
Κατερίνα μου δυστυχώς μετά την τελευταία απόπειρα υιοθεσίας του (κράτησε περίπου 5 ώρες και μετά τον επέστρεψαν) ο γατούλης έχει αρχίσει να μαρκάρει...
Σίγουρα φταίει το στρες αλλά φταίει και το ότι στο κτηνιατρείο πηγαίνουν αρκετές γατούλες σε οίστρο για στείρωση οπότε ..ξύπνησαν τα ένστικτα.
Δεν υπάρχει κίνδυνος, κοντεύει σχεδόν 4 κιλά ( ) και δυστυχώς αν δεν γίνει η στείρωση δεν μπορεί να φιλοξενηθεί άλλο εκεί (και για ευνόητους λόγους ούτε σε μένα).
Οπότε...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Leviathan έγραψε:
Κατερίνα μου δυστυχώς μετά την τελευταία απόπειρα υιοθεσίας του (κράτησε περίπου 5 ώρες και μετά τον επέστρεψαν) ο γατούλης έχει αρχίσει να μαρκάρει...
Πραγματικα ποιος και γιατι δεν μπορει να αγαπησει εναν τετοιον γατο με το που θα τον δει!!!
Ελπιζω να βρει καποια στιγμη ενα σπιτακι που θα τον λατρευουν ο μικρουλης. Ολα να πανε καλα με την στειρωση!
Εχεις δίκιο Πηνελόπη μου...εγώ μίλησα χωρίς να ξέρω...εσύ έχεις την πλήρη εικόνα και ξέρεις τι να κάνεις!
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε καλά για τον μικρό....είναι κρίμα που κάποιοι άνθρωποι πάνε πέρα δώθε κάποια ζωάκια....έτσι χωρίς να σκέφτονται...κι αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι μπορεί να αλλάξει για κάποιον μέσα σε 5 ώρες....άβυσσος η ψυχή τους! αλλά όπως και να χει ο μικρός είναι πολύ πολύ όμορφος και θα πάνε όλα καλά!!!
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε καλά για τον μικρό....είναι κρίμα που κάποιοι άνθρωποι πάνε πέρα δώθε κάποια ζωάκια....έτσι χωρίς να σκέφτονται...κι αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι μπορεί να αλλάξει για κάποιον μέσα σε 5 ώρες....άβυσσος η ψυχή τους! αλλά όπως και να χει ο μικρός είναι πολύ πολύ όμορφος και θα πάνε όλα καλά!!!
-
καλημερα και απο μενα.μ'εχει και μενα απασχολησει πολλες φορες αυτη η τακτικη ορισμενων ανθρωπων και εχω προβληματιστει ,λυπηθει,αγανακτησει.το αν μπορω να παρω ενα ζωακι το ξερω απο την αρχη,αν δεν μπορω δεν το παιρνω.
αν παλι δεν εχω εμπειρια απο γατα(ειδικα)πρωτα ερχομαι σε επαφη με γατες φιλωνή ρωταω να μαθω.
αν παλι το παρω και μου πεφτε too much το παλευω οσο μπορω και δοκιμαζω και τα δικα μου στοιχεια(του χαρακτηρα).παντως πλην καποιων πολυ ακραιων καταστασεων πισω δεν το παω.
ειναι μια ψυχη ,δεν ειναι βαλιτσα.δεν υπαρχει ουτε υπευθυνοτητα ουτε συναισθηματα σ΄αυτα τα ατομα.το ιδιο προφανως αντιδρουν και στη σχεση τους με τους ανθρωπους
αν παλι δεν εχω εμπειρια απο γατα(ειδικα)πρωτα ερχομαι σε επαφη με γατες φιλωνή ρωταω να μαθω.
αν παλι το παρω και μου πεφτε too much το παλευω οσο μπορω και δοκιμαζω και τα δικα μου στοιχεια(του χαρακτηρα).παντως πλην καποιων πολυ ακραιων καταστασεων πισω δεν το παω.
ειναι μια ψυχη ,δεν ειναι βαλιτσα.δεν υπαρχει ουτε υπευθυνοτητα ουτε συναισθηματα σ΄αυτα τα ατομα.το ιδιο προφανως αντιδρουν και στη σχεση τους με τους ανθρωπους
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Ετσι είναι...εγώ τρανό παράδειγμα...πριν την πρώτη μου γατούλα την Τζίντζερ δεν είχα καν αγγίξει γάτα....τις φοβόμουν γιατί έλεγα ότι μου έλεγαν γάτα = αχάριστη, αγνώμων.... έλα όμως που τα φερε έτσι η ζωή και μου τυχαν 5 μωρά στον κάδο πεταμένα....δεν διστάσαμε στιγμή και μπήκα και στα βαθιά νερά αμέσως...5 μωρά 7 ημερών καταλαβαίνεις....
Τέσπα, γι αυτό δεν καταλαβαίνω την αντίδραση των ανθρώπων...πως δηλαδή σκέφτονται τη ζωή τους με ένα ζώο....ακούνητο, ακίνητο και αμίλητο...;;; ούτε το παιδί δεν κάθεται έτσι...μου είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να καταλάβω ποιοι είναι εκείνοι οι λόγοι που υπερβαίνουν την ανάγκη τους, τη διάθεσή τους μάλλον για να πάρουν αρχικά το ζώο και μετά να το επιστρέψουν....
Εύχομαι πάντως ο μικρός να πάει σε ένα σπιτάκι που θα τον αγκαλιάσουν και θα γοητευθούν από την προσωπικότητά του πρωτίστως και μετά από την πανέμορφη φατσούλα του!!!
Τέσπα, γι αυτό δεν καταλαβαίνω την αντίδραση των ανθρώπων...πως δηλαδή σκέφτονται τη ζωή τους με ένα ζώο....ακούνητο, ακίνητο και αμίλητο...;;; ούτε το παιδί δεν κάθεται έτσι...μου είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να καταλάβω ποιοι είναι εκείνοι οι λόγοι που υπερβαίνουν την ανάγκη τους, τη διάθεσή τους μάλλον για να πάρουν αρχικά το ζώο και μετά να το επιστρέψουν....
Εύχομαι πάντως ο μικρός να πάει σε ένα σπιτάκι που θα τον αγκαλιάσουν και θα γοητευθούν από την προσωπικότητά του πρωτίστως και μετά από την πανέμορφη φατσούλα του!!!
-
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Ζαχαρίας, κρεμ μωρό με μπλε μάτια Υιοθετήθηκε!!
» Αιθέρια ύπαρξη με υπέροχα μάτια ψάχνει αγκαλιά να κουρνιάσει! (Υιοθετήθηκε)
» Χαρίζεται η Μαργαρίτα με τα γλυκά μάτια.. *Υιοθετήθηκε*
» Cheetos, Μωρό για φάγωμα! Υιοθετήθηκε!!
» Σαπφώ, το μπλέ μωρό! Υιοθετήθηκε!!!
» Αιθέρια ύπαρξη με υπέροχα μάτια ψάχνει αγκαλιά να κουρνιάσει! (Υιοθετήθηκε)
» Χαρίζεται η Μαργαρίτα με τα γλυκά μάτια.. *Υιοθετήθηκε*
» Cheetos, Μωρό για φάγωμα! Υιοθετήθηκε!!
» Σαπφώ, το μπλέ μωρό! Υιοθετήθηκε!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios