Μείωση τροφής
+4
Gatoplikti
Ηρακλένια
kouix
gmarg43
8 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Μείωση τροφής
Στο στέλνω σε μήνμα
gmarg43- Junior Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μόλις βούτηξα τον Αλέκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/02/2016
Mood :
gmarg43 έγραψε:Constant1ne έγραψε:gmarg43 έγραψε:2Gatoplikti έγραψε:Παντως 55 λεπτά η μια ειναι παααρα πολυ καλη τιμη !!
Ναι γιατι εκτός που ήταν προσφορά εκαναν κι επιπλέον εκπτωση 3,50 ευρώ δεν ξερω γιατι οπότε βγαίνει τόσο... μόνο που κάνουν γύρω στις 5 μέρες να έρθουν γιατί ερχονται όπως είδα από γερμανία, αν και το site ήταν ελληνικό!
Πάντως η Ρέα το αποφασισε ότι πρέπει να τρωει μόνη της πάει 4-5 φορές τη μέρα και τρωει από λίγο! Και η κλασσική κονσέρβα το βράδυ που περιμένει εναγωνιώς!!!!
Τις carny τις εχουν διαφορα πετ σοπ στη θεσσ και οι τιμη ειναι 1,.30-1.60 η μια. Ριξε μια ματια και στο αντιστοιχο γερμανικο σαιτ οπου ολα εχουν πολυ καλυτερες τιμες σε σχεση με το ελληνικο και πολλες φορες σου βγαινει πιο οικονομικα ακομη κ αν πληρωνεις τα 10? μεταφορικα που εχει.
η λύση είναι το petshop που βρήκα στο ιντερνετ με 55-60 λεπτά η μία... απλά πρέπει να κάνω παραγγελιες 60 ευρώ για να μην πληρώνω μεταφορικά!!!
Ναι απλα σου λεω οτι το αντιστοιχο γερμανικο ειναι ακομα πιο φθηνο και ισως σε συμφερει περισσοτερο. Το ιδιο online καταστημα ειναι απλα σε καθε χωρα εχει διαφορετικες τιμες. Μπορεις να παραγγειλεις και απ το γερμανικο και απ το βουλγαρικο. Γενικα το ελληνικο ειναι το πιο ακριβο απ ολα.
Αθανασια το zooplus ειναι.
Constant1ne- Kill Deal Cats
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/09/2014
Mood :
Constant1ne έγραψε:
Ναι απλα σου λεω οτι το αντιστοιχο γερμανικο ειναι ακομα πιο φθηνο και ισως σε συμφερει περισσοτερο. Το ιδιο online καταστημα ειναι απλα σε καθε χωρα εχει διαφορετικες τιμες. Μπορεις να παραγγειλεις και απ το γερμανικο και απ το βουλγαρικο. Γενικα το ελληνικο ειναι το πιο ακριβο απ ολα.
και κανουν και 2 μηνες να σου στειλουν την παραγγελια!
(εμενα δυο μηνες εκαναν για να μου στειλουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ την παραγγελια ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, και ΔΕΝ ηταν σε ελειψη αυτα που ειχα παραγγειλει, και ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ η εξυπηρετηση, οπου, ΔΕΝ μιλας με καποιο ΑΤΟΜΟ στα μεϊλς, δεν εχουν "ΟΝΟΜΑ" υπογραφουν "η ομαδα εξυπηρετησης". )
ΔΕΝ εχω μεινει πιο δυσαρεστημενη στη ζωη μου απο ιντερνετικη παραγγελια. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
kouix έγραψε:Constant1ne έγραψε:
και κανουν και 2 μηνες να σου στειλουν την παραγγελια!
(εμενα δυο μηνες εκαναν για να μου στειλουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ την παραγγελια ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, και ΔΕΝ ηταν σε ελειψη αυτα που ειχα παραγγειλει, και ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ η εξυπηρετηση, οπου, ΔΕΝ μιλας με καποιο ΑΤΟΜΟ στα μεϊλς, δεν εχουν "ΟΝΟΜΑ" υπογραφουν "η ομαδα εξυπηρετησης". )
ΔΕΝ εχω μεινει πιο δυσαρεστημενη στη ζωη μου απο ιντερνετικη παραγγελια. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.
Εχω παραγγειλει πανω απο 10 φορες απ το γερμανικο κ το βουλγαρικο. Απ το ελληνικο οχι. Οσες φορες μιλησα με αγγλικο, γερμανικο και βουλγαρικο customer service ηταν ολοι αψογοι. Κανα 2-3 φορες που μιλησα και με το ελληνικο, ελαβα κατι απαραδεκτες απαντησεις, γεματες ορθογραφικα λαθη και τρελαθηκα.
Εμενα παντα κανει 12 το πολυ 15 μερες να ερθει. Μπορεις να ελεγχεις καθε στιγμη που βρισκεται η παραγγελια σου απ το site της dhl. Περισσοτερο αργουν να ερθουν απ το αεροδρομιο της Αθηνας σπιτι σου, παρα απο Γερμανια Ελλαδα.
-
Mood :
τωρα θες να στο αναλυσω εδω...?
ασε θα στα πω με πιμι αργοτερα..........
με τους
ασε θα στα πω με πιμι αργοτερα..........
με τους
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Και συ έκανες παραγγελια το μισο μαγαζι και τα παιξανε !!
- Σπόιλερ:
- 100 κιλά άμμο για καβάντζα 40 κιλα τροφη σκύλου και αλλα 30 για γάτες + 50 κιλα για τα αδέσποτα
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Αμα ειναι μεγαλη παραγγελια ισως αργει παραπανω ξερω γω. Παντως τελευταια φορα εγω παρηγγειλα γυρω στα 500? πραγματα για 7 ατομα!
Εκει να δεις κουτες! Ηρθαν ολα με 1 μερα διαφορα αλλα στην ωρα τους. Υποψιν αν πληρωσεις με εμβασμα ειναι +3 μερες να πανε τα λεφτα. Εγω paypal χρησιμοποιω για το γερμανικο. Θελει να κανεις μια πατεντα αν θες να το χρησιμοποιησεις. Οποιος θελει πμ.
Αλλα 2 μηνες ειναι παρα πολυ! Στειλε μου πμ να μου πεις
Εκει να δεις κουτες! Ηρθαν ολα με 1 μερα διαφορα αλλα στην ωρα τους. Υποψιν αν πληρωσεις με εμβασμα ειναι +3 μερες να πανε τα λεφτα. Εγω paypal χρησιμοποιω για το γερμανικο. Θελει να κανεις μια πατεντα αν θες να το χρησιμοποιησεις. Οποιος θελει πμ.
Αλλα 2 μηνες ειναι παρα πολυ! Στειλε μου πμ να μου πεις
-
Mood :
Θα σας ενημερώσω για την εμπειρια μου μόλις τα λάβω... πάντως ακόμα ειμαστε μεσα στις προθασμίες και το μύνημα που μου ρθε λει ότι εχουν σταλεί τα πραγματα κι ότι είναι καθ οδόν γοα Ελλάδα... τώρα αν θα έρθουν στις 4-6 μέρες που λένε θα δείξει!!!
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
gmarg43 έγραψε:Θα σας ενημερώσω για την εμπειρια μου μόλις τα λάβω... πάντως ακόμα ειμαστε μεσα στις προθασμίες και το μύνημα που μου ρθε λει ότι εχουν σταλεί τα πραγματα κι ότι είναι καθ οδόν γοα Ελλάδα... τώρα αν θα έρθουν στις 4-6 μέρες που λένε θα δείξει!!!
Ειναι αδυνατον να ερθει σε 4-6 μερες. Τοσο κανει να φυγει απο Γερμανια και αλλο τοσο κανει για να ερθει απ το αεροδρομιο της Αθηνας στο σπιτι σου. Το ελαχιστο διαστημα ειναι 12 μερες. Σου ειπαν οι ιδιοι οτι θα τα λαβεις σε 4-6 μερες στο σπιτι σου;;
-
Mood :
Δεν ξέρω τι είδους αποστολές στέλνει το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί δεν έχω παραγγείλει ποτέ από αυτό, αλλά τα κανονικά πακέτα φεύγουν για Ελλάδα σε 2 το πολύ 3 μέρες αν πεφτει σ/κ στη μέση. Το πρόβλημα δημιουργείται στην Ελλάδα όπου θα μείνουν το λιγότερο 7 ημέρες. Την τελευταία φορά που είχα στείλει ένα πακέτο στη μαμά μου είχε μείνει στη Θεσσαλονικη 2 εβδομάδες (ολόκληρη τη μεγάλη εβδομάδα και την επόμενη του Πάσχα) και έφτασε τη μεθεπόμενη εβδομάδα του Πάσχα στην Αθήνα και παραδόθηκε 2-3 μέρες μετά, συνολικά δηλαδή έκανε 20 μέρες. Άλλες φορές κάνουν περίπου 10 μέρες.
Επίσης συνηθίζεται στη Γερμανια κάποια πιο μικρά καταστήματα να βάζουν 2-3 μέρες ως χρόνο επεξεργασίας της παραγγελίας. Από τη στιγμή που θα παραδοθούν όμως σε ταχυδρομική υπηρεσία (dhl συνήθως) μέσα σε 2-3 μέρες είναι ήδη στην Ελλάδα.
Επίσης συνηθίζεται στη Γερμανια κάποια πιο μικρά καταστήματα να βάζουν 2-3 μέρες ως χρόνο επεξεργασίας της παραγγελίας. Από τη στιγμή που θα παραδοθούν όμως σε ταχυδρομική υπηρεσία (dhl συνήθως) μέσα σε 2-3 μέρες είναι ήδη στην Ελλάδα.
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Εγώ βλέπω ότι έκανα παραγγελία 26/06 στις 27/06 είχε παραδοθεί στη μεταφορική και 28/06 λέει ότι έφυγε για Ελλαδα... άρα έχουν προθασμία μέχρι τη Δευτέρα τυπικά! Τώρα τους έστειλα μέιλ για να μάθω αν υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση!
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
Πώς παρακολουθείς την παραγγελία; Απευθείας από το σάιτ που το παρήγγειλες ή σου έχουν δώσει και αριθμό αποστολής; Αν έχεις αριθμό αποστολής μπορείς να τον βάλεις στο σάιτ της dhl
και εκεί κάποια στιγμή θα πρέπει να εμφανιστει ένας άλλο κωδικός που μπορείς να βάλεις στο σάιτ των ελτά για να συνεχίσεις να ακολουθείς την αποστολή.
- Σπόιλερ:
- https://www.dhl.de/en/paket/information/sendungsverfolgung.html
και εκεί κάποια στιγμή θα πρέπει να εμφανιστει ένας άλλο κωδικός που μπορείς να βάλεις στο σάιτ των ελτά για να συνεχίσεις να ακολουθείς την αποστολή.
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Δες εδω για να παρεις μια ιδεα. Στη σελιδα του ελτα κουριερ θα βλεπεις που βρισκεται.
-
Mood :
Όπως σας είπα χθες έστειλα μέιλ στο κατάστημα για να δω τι γίνεται αν και εμένα είναι ακόμα μέσα στην προθεσμία των 4-6 εργάσιμων ημερών για την παράδοση, είχα κάνει την παραγγελία 26/06 και εδώ η απ΄ντησή τους σήμερα το πρωί:
"Αγαπητέ κύριε .................,
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.
Σας ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη για την κατάσταση αυτή.
Εμείς στείλαμε την Παραγγελία σας στις 27.06.2016.
Λυπούμαστε για το γεγονός ότι η παράδοση της παραγγελίας δεν σας ικανοποίησε φυσικά, μεταφέραμε τη σχετική καταγγελία στην μεταφορική DHL.
Επικοινωνήσαμε με την μεταφορική εταιρία η οποία ισχυρίζετε πως η καθυστέρηση οφείλετε στο αυξημένο ελέγχο που περνάνε τα φορτία στα σύνορα το τελευταίο καιρό.
Ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας για λίγες ημέρες.
Σας ενημερώνουμε πως έχετε κουπόνι έκπτωσης για την επόμενη σας παραγγελία αξίας 10 % με κωδικό:...................... και ημερομηνία λήξης 30.12.2016.
Ελπίζουμε να απολαύσετε τα αντικείμενα σας. Είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία:
Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Εξυπηρέτησης της ........."
οπότε αναμένω την curier να δούμε πότε θα τα φέρουν...
"Αγαπητέ κύριε .................,
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.
Σας ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη για την κατάσταση αυτή.
Εμείς στείλαμε την Παραγγελία σας στις 27.06.2016.
Λυπούμαστε για το γεγονός ότι η παράδοση της παραγγελίας δεν σας ικανοποίησε φυσικά, μεταφέραμε τη σχετική καταγγελία στην μεταφορική DHL.
Επικοινωνήσαμε με την μεταφορική εταιρία η οποία ισχυρίζετε πως η καθυστέρηση οφείλετε στο αυξημένο ελέγχο που περνάνε τα φορτία στα σύνορα το τελευταίο καιρό.
Ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας για λίγες ημέρες.
Σας ενημερώνουμε πως έχετε κουπόνι έκπτωσης για την επόμενη σας παραγγελία αξίας 10 % με κωδικό:...................... και ημερομηνία λήξης 30.12.2016.
Ελπίζουμε να απολαύσετε τα αντικείμενα σας. Είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία:
Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Εξυπηρέτησης της ........."
οπότε αναμένω την curier να δούμε πότε θα τα φέρουν...
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
Λοιπόν εγώ κατέληξα!!! Και ένα μήνα να κανουν να ερθουν και πάλι συμφέρουν... σήμερα βρήκα τις carny animonda σε κεντρικό petshop στη Θεσσαλονίκη, το φακελάκι exotic των 85γρ. 1,25 και το ocean 80γρ. 2 ευρώ!!! Οπότε όσο και να περιμένεις για τις κονσέρβες των 200γρ στα 55λεπτά αξίζει! Απλά τώρα που ξέρω ότι καθυστερουν θα κάνω νωρίτερα τις παραγγελίες μου... (σε επικοινωνία με τη μεταφορική μου είπαν ότι από Γερμανία κάνουν 10 περίπου μέρες να έρθουν)
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
Καλημέρα σήμερα έφτασαν τα πράγματα! 11μέρες συνολικά!! Πολύ δίκιο είχατε για τις animonda η μίζερη γάτα μου ενθουσιάστηκε και φάνηκε ότι χόρτασε με κάτι λιγότερο από 50γρ.
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
Κι εκεί που έλεγα ότι ησυχασαμε με το φαγητό της Ρέας, αρχίσαμε πάλι τα ίδια!!! Είχα πάρει τις Carny animonda και της έδινα 100 γρ τη μέρα σε δύο δόσεις και κατά τη διάρκεια της μέρας έτρωγε κι ελάχιστη ξηρά τροφή! Πριν λίγο καιρό άρχισε να μην τρώει ούτε όλη την κονσέρβα... κι έτσι σιγά σιγά τη μείωση στα 50 γρ., μην την πετάω και συνέχεια!!! της πηρα και τις applaws Για να τις εναλλασω!!! (Πριν καμία βδομαδα) Παρ ολα αυτά πλέον αφήνει και από τα 50 γρ. Και η ξηρά τροφή ακόμα πιο λίγη ( εχω της applaws )!!! Ως συνήθως μόλις της πάρω καινούρια μάρκα τρώει τον αμπακο Μια δύο φορές και μετά με το ζόρι ελάχιστο!!! Κι όλα αυτά βέβαια μόνο αν την ταΐσω εγώ απ το χέρι μου!!!! Έχω βέβαια το συγκάτοικο που με το παραμικρό της δίνει λιχουδιές, όσο κι αν φωνάζω εγώ , γιατί τη λυπάται που τον κοιτάζει στα μάτια!!!! Από σήμερα απογορεψα ρητά τις λιχουδιές αλλά ως συνήθως παρεξηγειται!!! Δεν ξέρω τι άλλο να κανω!!! Τρέξιμο κάνουμε 2-3 φορές τη μέρα!!! Παιχνίδι συνέχεια!!
Όσο για την υπόλοιπη συμπεριφορά σαν να μην υπάρχουμε μες στο σπίτι!!! Ούτε να την ακουμπήσουμε κι έκοψε πλέον και τον βραδινό ύπνο στο κρεββάτι!!! Θέλει το δικό της δωμάτιο!!!
Το καινούριο σημείο που πάει μόλις δεν της κάνουμε τα χατίρια!!! Πιο ψηλά δεν έχει!!!
Όσο για την υπόλοιπη συμπεριφορά σαν να μην υπάρχουμε μες στο σπίτι!!! Ούτε να την ακουμπήσουμε κι έκοψε πλέον και τον βραδινό ύπνο στο κρεββάτι!!! Θέλει το δικό της δωμάτιο!!!
Το καινούριο σημείο που πάει μόλις δεν της κάνουμε τα χατίρια!!! Πιο ψηλά δεν έχει!!!
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
Η δικη μου το χειμώνα δεν τρώει κονσέρβα ιδιατερη και θέλει ξηρά ενω το καλοκαιρι δεν αγγιζει σχεδον την ξηρά, μηπως και η Ρέα κανει κατι αναλογο? Αγνοήστε την και λιγο να δούμε τι θα κανει ? Μην δειχνετε οτι στεναχωριέστε
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Η δικη μου το χειμώνα δεν τρώει κονσέρβα ιδιατερη και θέλει ξηρά ενω το καλοκαιρι δεν αγγιζει σχεδον την ξηρά, μηπως και η Ρέα κανει κατι αναλογο? Αγνοήστε την και λιγο να8 δούμε τι θα κανει ? Μην δειχνετε οτι στεναχωριέστε
Τι να πω δεν ξέρω!!! Πρώτη φορά βλέπω γατα να την παρακαλάς να φάει και να σε φτύνει!!! Κι αν την αγνοήσω μάλλον θα ναι το καλύτερο της!!!
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
Αααα εγω την παρακαλούσα πααατα πολυ καιρο να φάει κονσέρβα παλια και μάλιστα την ταϊζα στο στομα. Να μην πω οτι ειχα αλλαξει ποσα ειδη κονσέρβας μεχρι να βρώ τι θέλει. Το οποιο φυσικα μπορει να το φάει ένα διάστημα και μετα να μην το θέλει. Τελικα καταλήξαμε στα 100αρια ταψάκια για να ειναι και φρεσκοανοιγμένο και κρυο παρακαλώ, διοτι αλλιώς το τρωγαν τα αδεσποτα. Γάτες παιδι μου! Με την ξηρά οποια grain free δοκιμασα επεφτε με τα μουτρα απλά δεν την θέλει οταν κανει ζέστη. Λογικο το βρισκω αυτο. Αγνοήστε την στο θέμα της αγκαλιας, που θα παει θα έρθει απο μονη της. Στο θέμα της κονσέρβας επισης η δικια μου κανει το εξής πολλες φορες. Δεν τρώει μπας και της βάλουμε καμια καλύτερη, αν την αγνοησουμε 2-3 φορες παει και το τρώει μετα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Το τάισμα στο στόμα δεν το συζητώ είναι καθημερινό... ακόμα και την ξηρά μόνο απ το χέρι μου τη θέλει!!!
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
gmarg43 έγραψε:Το τάισμα στο στόμα δεν το συζητώ είναι καθημερινό... ακόμα και την ξηρά μόνο απ το χέρι μου τη θέλει!!!
Είναι βλαμμένα τελικά τα μαυρόγατα!!!!
Πολύ σπάνια μου το κάνει ο μεγάλος. Παλιά το έκανε πιο συχνά. Τώρα καταπίνει τις κροκέτες αμάσητες κυρίως.
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : δύο πανθηράκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όσες ζουν στους αφιλόξενους δρόμους
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2012
Mood :
Δυστυχώς μόνη της σπάνια θα παει να φάει... χωριά που θέλει ποικιλία στην τροφή! Έχω ταΐσει με πανάκριβες τροφές όλες τις γάτες της γειτονιάς!!! Τρώμε καμία βδομάδα ξηρά τροφή και μετά θέλει άλλη μάρκα!!! Απόγνωση!!!
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
gmarg43 έγραψε:Δυστυχώς μόνη της σπάνια θα παει να φάει... χωριά που θέλει ποικιλία στην τροφή! Έχω ταΐσει με πανάκριβες τροφές όλες τις γάτες της γειτονιάς!!! Τρώμε καμία βδομάδα ξηρά τροφή και μετά θέλει άλλη μάρκα!!! Απόγνωση!!!
Εγώ είμαι αυστηρή!
Άμα θέλει θα φάει αλλιώς ας κατσει να πεθάνει από την πείνα! Απλά πράγματα!
Σιγά μην κάθομαι να κυνηγάω το κακομαθημένο για να φάει!!!!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : δύο πανθηράκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όσες ζουν στους αφιλόξενους δρόμους
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2012
Mood :
Noμιζω πως στην περιπτωση σου αναγκαστικα πρέπει να την αγνοήσετε σε κάποια πράγματα. Ειναι πολυ καλομαθημένη. Τι βάρος έχει?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Γιωργο εγω στη θεση σου θα εκοβα μαχαιρι τις λιχουδιες, το ταισμα στο στομα και τις αλλαγες στην τροφη. Βαλε ενα μπωλ με ξηρα και αγνοησε την. Ή θα φαει, ή θα πεθανει απ την πεινα. Να δεις που θα διαλεξει το πρωτο.
Δε νομιζω να βαριεται στη μια βδομαδα και να θελει αλλη μαρκα μετα. Μαλλον τρωει τις λιχουδιες και γι αυτο αγνοει την ξηρα, γιατι περιμενει ποτε θα ξαναφαει λιχουδιες.
Δε νομιζω να βαριεται στη μια βδομαδα και να θελει αλλη μαρκα μετα. Μαλλον τρωει τις λιχουδιες και γι αυτο αγνοει την ξηρα, γιατι περιμενει ποτε θα ξαναφαει λιχουδιες.
-
Mood :
Εδώ και 2 μέρες έχουν κοπεί μαχαίρι οι λιχουδιές και τουλάχιστον τα 50 γρ. Κονσέρβα τα τρώει (από το χέρι μου βεβαια) ξηρά τροφή οπότε το θυμηθεί ελάχιστο!!! Όσο για το βάρος, τα χουμε περάσει ελαφρώς τα 5 κιλά (14 μηνών ειναι)!!!
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
Ε οκ μια χαρά ειναι το βάρος της και δεν ειναι και λιγο , δεν ειναι μεγαλοσωμη γατα φαντάζομαι! Ποσο τρώει δηλαδη οταν τρώει μονη της ας πουμε για να καταλαβουμε
Κινειται ?
Κινειται ?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ειναι ψηλή γατα! Αν την αφήσω μόνη της το πολύ να φάει 20 γρ. ξηρά τροφή! Την κονσέρβα δεν την τρώει μόνη της, θέλει απ το χέρι! Αν φάει, θα φάει καμία 10αρια γρ. Και μετά περιμένει! Τρέχουμε 2-3 φορές τη μέρα από κανένα 20λεπτο! Πως παχαίνει δεν ξέρω!
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
Αφου ειναι μια χαρά αλλα παιρνει κιολας θα σου έλεγα να μην πολυσκας. Το ρυθμιζει μονη της και οπως σου εχω ξαναπει στο παρελθον, ειναι πιο σπάνιο φαινομενο αυτο. Και η δικια μου έτρωγε αρκετά λιγη ξηρα στην αρχη μεχρι που πάχυνε, οταν ειχαμε το θέμα με τα δοντια βέβαια.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καλημέρα, εγώ αγχωνομουν ότι δεν τρώει κι αυτή η γομαρα έχει γίνει 5,5 κιλά!!! Μόλις έκοψα τις πολλές λιχουδιές η ξηρά τροφή εξαφανίζεται!!! Τη θέλουμε βέβαια φρέσκια, μη κόψουμε κι όλες μας τις καλές συνήθειες!!!
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
Εμ βλέπεις??? Κακομαθημένη παιδι μου αστην εκει πέρα και αμα πεινάσει μια χαρά θα φάει!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Εμ βλέπεις??? Κακομαθημένη παιδι μου αστην εκει πέρα και αμα πεινάσει μια χαρά θα φάει!
7 |
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
καλησπέρα, τελικά βρήκα ξηρά τροφή να της αρεσει!!!!
Royal Canin Exigent 33 - Aromatic Attraction
την χρησιμοποιει κανένας? την ανακατεύω και μ αυτές που ήδη εχω και τρώει μια χαρα, συν την κονσέρβα...
περιμένω τη γνώμη σας για την ξηρά τροφή, λεεί ότι κάνει και για στειρωμένες!!!
Royal Canin Exigent 33 - Aromatic Attraction
την χρησιμοποιει κανένας? την ανακατεύω και μ αυτές που ήδη εχω και τρώει μια χαρα, συν την κονσέρβα...
περιμένω τη γνώμη σας για την ξηρά τροφή, λεεί ότι κάνει και για στειρωμένες!!!
gmarg43- Junior Cat
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Εμ βλέπεις??? Κακομαθημένη παιδι μου αστην εκει πέρα και αμα πεινάσει μια χαρά θα φάει!
μοναχοπαιδι βλεπεις... τι να σου κανει;;;
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» ΜΑΡΚΕΣ ΤΡΟΦΗΣ
» ποσότητα τροφής
» Αλλαγή τροφής
» Προβληματισμός περί ξηράς τροφής
» Ποσότητα anti-hairball τροφής
» ποσότητα τροφής
» Αλλαγή τροφής
» Προβληματισμός περί ξηράς τροφής
» Ποσότητα anti-hairball τροφής
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios