Άνιμε & Μάνγκα, σιαμεζοαδερφούλες ψάχνουν σπίτι (μαζί ή και χώρια)! Υιοθετήθηκαν!!!
+8
ZIZIKOS
Lina
Gatoplikti
LAROGATA
marina289
kat-cats
crispyfelinagr
Leviathan
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Άνιμε & Μάνγκα, σιαμεζοαδερφούλες ψάχνουν σπίτι (μαζί ή και χώρια)! Υιοθετήθηκαν!!!
Δεν γίνεται να πάω κάπου και να μην επιστρέψω με γατί..
Επιστρέφουν σήμερα μαζί μου στο Βόλο για να γλυτώσουν από την ζωή του δρόμου, που ήδη ήταν η αιτία να χαθούν δύο αδερφάκια τους, καθώς κι από την επιδημία λοιμώδους περιτονίτιδας που έχει εξολοθρεύσει πάνω από το ένα τρίτο των γατιών στην περιοχή...
Η μαμά -μια φαινομενικά καθαρόαιμη σιαμ- θα μείνει πίσω να στειρωθεί και το τρίτο αδερφάκι δυστυχώς δεν πιανόταν.
Δύο κοριτσάκια λοιπόν, τύπου σιαμ-snowshoe, με καταγάλανα φοβισμένα ματάκια ζητούν μόνιμο σπίτι! Είναι δύσκολο να κρίνω ηλικία γιατί είναι εξαιρετικά καχεκτικά και ταλαιπωρημένα, αλλά τα κόβω κάπου 2-2,5 μηνών.
Θα δοθούν αποπαρασιτωμένα πλήρως, μόνο για εντός σπιτιού, με προυπόθεση τη στείρωση στην κατάλληλη ηλικία.
Το ιδανικό θα ήταν να δοθούν μαζί αλλά ψάχνουν σπιτάκι και χωριστά.
Φωτογραφίες προσεχώς.
Τηλέφωνο - 6980153678
Ηλεκτρονική διεύθυνση - vivliolatrhs@gmail.com
Επιστρέφουν σήμερα μαζί μου στο Βόλο για να γλυτώσουν από την ζωή του δρόμου, που ήδη ήταν η αιτία να χαθούν δύο αδερφάκια τους, καθώς κι από την επιδημία λοιμώδους περιτονίτιδας που έχει εξολοθρεύσει πάνω από το ένα τρίτο των γατιών στην περιοχή...
Η μαμά -μια φαινομενικά καθαρόαιμη σιαμ- θα μείνει πίσω να στειρωθεί και το τρίτο αδερφάκι δυστυχώς δεν πιανόταν.
Δύο κοριτσάκια λοιπόν, τύπου σιαμ-snowshoe, με καταγάλανα φοβισμένα ματάκια ζητούν μόνιμο σπίτι! Είναι δύσκολο να κρίνω ηλικία γιατί είναι εξαιρετικά καχεκτικά και ταλαιπωρημένα, αλλά τα κόβω κάπου 2-2,5 μηνών.
Θα δοθούν αποπαρασιτωμένα πλήρως, μόνο για εντός σπιτιού, με προυπόθεση τη στείρωση στην κατάλληλη ηλικία.
Το ιδανικό θα ήταν να δοθούν μαζί αλλά ψάχνουν σπιτάκι και χωριστά.
Φωτογραφίες προσεχώς.
Τηλέφωνο - 6980153678
Ηλεκτρονική διεύθυνση - vivliolatrhs@gmail.com
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Απ: Άνιμε & Μάνγκα, σιαμεζοαδερφούλες ψάχνουν σπίτι (μαζί ή και χώρια)! Υιοθετήθηκαν!!!
Καλή τους τύχη!
- Σπόιλερ:
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
Απ: Άνιμε & Μάνγκα, σιαμεζοαδερφούλες ψάχνουν σπίτι (μαζί ή και χώρια)! Υιοθετήθηκαν!!!
Αχ βρε Πηνελόπη μου....τι να πούμε για σένα....εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά και γι αυτά τα δύο μωράκια....αναμένουμε με αγωνία τα νέα σας και φωτο!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Τα κορίτσια μου!
Η Άνιμε είναι η πιο σκουρόχρωμη αδερφούλα, η Μάνγκα αυτή με την πιο ανοιχτόχρωμη.
Έχουν αναιμία, είναι φουλ στα παράσιτα και ξεκίνησαμε αγωγή, σύντομα όμως θα πάρουν τα πάνω τους ελπίζω!
Η Άνιμε είναι η πιο σκουρόχρωμη αδερφούλα, η Μάνγκα αυτή με την πιο ανοιχτόχρωμη.
Έχουν αναιμία, είναι φουλ στα παράσιτα και ξεκίνησαμε αγωγή, σύντομα όμως θα πάρουν τα πάνω τους ελπίζω!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Κάτι όμορφες ματάρες! Περαστικά στα κορίτσια, με το καλό να βρουν το σπιτάκι που τους αξίζει!
- Σπόιλερ:
- Η Μάνγκα είναι η μικρότερη δεξιά; Αδυναμία!
-
Mood :
Ευχαριστούμε crispy μου. Ναι, αυτή είναι η Μάνγκα, το πιο αδύνατο/αδύναμο μωρό (και το πιο τρυφερό)...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
σε θαυμάζω!!!!
καλή τύχη να έχουν!
καλή τύχη να έχουν!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μα τι όμορφα πλάσματα υπάρχουν....μπράβο σου Πηνελόπη!!! ότι και να πούμε για σένα είναι λίγο!!! καλή τύχη να χουν τα ομορφούλια....είναι υπέροχα και είμαι βέβαιη πως θα γίνουν ανάρπαστα!! καλή τύχη και σε μανούλα και αδερφάκι....τι φτιάχνει η φύση .... υπέροχα είναι!!!
-
Μα τι φτιαχνει η φυση τι υπεροχα πλασματα ειναι αυτα. Αχ βρε Πηνελοπη που πας και τα βρισκεις αυτα τα μαγευτικα πλασματα και χιλια μπραβο για οτι κανεις. Γρηγορη αναρρωση στα μωρα και να βρεθει το γρηγοροτερο το καλυτερο σπιτικο
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Αχ σιαμάκια με τρελλούτσικο βλέμμα και ορεξη για αποστευτες αγάπες και παρλαπιπα
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Είναι πολύ τρυφερά πλάσματα και τα δύο, και τολμώ να πω, καθόλου σιαμ στο χαρακτήρα..
Ούτε που ακούγονται!!
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, μακάρι να βρεθεί κάτι καλό για τα μικρά. Το ιδανικό θα ήταν να υιοθετηθούν μαζί!
Ούτε που ακούγονται!!
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, μακάρι να βρεθεί κάτι καλό για τα μικρά. Το ιδανικό θα ήταν να υιοθετηθούν μαζί!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Αχ βρε Πηνελόπη μου πού τα βρίσκεις αυτά τα παιδιά?
Πόσο τυχερά που είναι κοντά σου. Μακάρι να βρουν πολύ πολύ σύντομα ένα καλό σπιτάκι
και πολλά
Πόσο τυχερά που είναι κοντά σου. Μακάρι να βρουν πολύ πολύ σύντομα ένα καλό σπιτάκι
και πολλά
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Είναι ΚΟΥΚΛΕΣ και οι δυο αδελφούλες
Υπέροχες !!!!!!!
Μακάρι να υιοθετηθούν και γρήγορα και μαζί
Περαστικά στα μωρούλια
Αχ !! βρε Πηνελόπη ... αχ...
Υπέροχες !!!!!!!
Μακάρι να υιοθετηθούν και γρήγορα και μαζί
Περαστικά στα μωρούλια
Αχ !! βρε Πηνελόπη ... αχ...
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Ψάχνουν σπιτάκι κατά προτίμηση μαζί τα δύο υπέροχα κορίτσια.
Δεν μπορούν να συμβιώσουν με σκύλο, μια που γίνονται επιθετικές, κι επιφυλάσσομαι για τη συμβίωση τους με άλλες γάτες... Είχαν πολύ άσχημες εμπειρίες εκεί που βρέθηκαν, ειδικά με σκυλάκια, οπότε η ιδανική περίπτωση είναι να υιοθετηθούν μαζί τα κοριτσάκια σε σπίτι χωρίς άλλα ζώα.
Με ανθρώπους είναι σκέτα ζυμάρια!
Ευχαριστούν επίσης για τα καλά λόγια!
Δεν μπορούν να συμβιώσουν με σκύλο, μια που γίνονται επιθετικές, κι επιφυλάσσομαι για τη συμβίωση τους με άλλες γάτες... Είχαν πολύ άσχημες εμπειρίες εκεί που βρέθηκαν, ειδικά με σκυλάκια, οπότε η ιδανική περίπτωση είναι να υιοθετηθούν μαζί τα κοριτσάκια σε σπίτι χωρίς άλλα ζώα.
Με ανθρώπους είναι σκέτα ζυμάρια!
Ευχαριστούν επίσης για τα καλά λόγια!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Νομίζω ήδη δείχνουμε καλύτερα..
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πηνελοπη, ημαρτον!!! που πας και τα βρισκεις τα ομορφοτερα γατια του πλανητη;;;;; σε καλλιστεια γατων υποθετω.. δεν υπαρχουν αυτα τα γατια!!! καλη τους τυχη!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Μα πραγματικά έχει γίνει θαύμα....ΚΟΥΚΛΕΣΣΣΣΣ!!!!
-
psipsa έγραψε:Πηνελοπη, ημαρτον!!! που πας και τα βρισκεις τα ομορφοτερα γατια του πλανητη;;;;; σε καλλιστεια γατων υποθετω.. δεν υπαρχουν αυτα τα γατια!!! καλη τους τυχη!!!
++++10000000000000000
Ευτυχως που μενω σε αλλη πολη. Τον τελευταιο καιρο θελω οτι γατι βρισκεις. Θα με ειχαν διωξει απο το σπιτι με πρωτον και καλυτερο τον ασερ, αν του ειχα φερει τοσα γατια
psipsa έγραψε:Πηνελοπη, ημαρτον!!! που πας και τα βρισκεις τα ομορφοτερα γατια του πλανητη;;;;; σε καλλιστεια γατων υποθετω.. δεν υπαρχουν αυτα τα γατια!!! καλη τους τυχη!!!
To έχω ξαναπεί, ο Βόλος έχει καλά γονίδια γατιών..
Όλο μακρύτριχα, λευκά, μπλεδάκια και σιαμοτέτοια, αν και τα συγκεκριμένα προήλθαν από Θεσσαλονίκη..
kat-cats έγραψε:Μα πραγματικά έχει γίνει θαύμα....ΚΟΥΚΛΕΣΣΣΣΣ!!!!
Ευχαριστούμε Κατερίνα μου
nen έγραψε:psipsa έγραψε:Πηνελοπη, ημαρτον!!! που πας και τα βρισκεις τα ομορφοτερα γατια του πλανητη;;;;; σε καλλιστεια γατων υποθετω.. δεν υπαρχουν αυτα τα γατια!!! καλη τους τυχη!!!
++++10000000000000000
Ευτυχως που μενω σε αλλη πολη. Τον τελευταιο καιρο θελω οτι γατι βρισκεις. Θα με ειχαν διωξει απο το σπιτι με πρωτον και καλυτερο τον ασερ, αν του ειχα φερει τοσα γατια
Έχω την εντύπωση πως η Αλάσκα κάνει μαθήματα αυτοσυγκράτησης τόσο καιρό, πρέπει να με αγαπάει πολύ..
Στα νέα μας τώρα, το ένα κοριτσάκι μετακόμισε σε νέο σπίτι πριν λίγο, οπότε η Άνιμε είναι ακόμα διαθέσιμη... κι έχει ρίξει όσο κλάμα δεν έριξε τις προηγούμενες μέρες που ούτε που ακούστηκε η φωνή της...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
προφανως, της λειπει η αδελφουλα της.δεν εγινε να υιοθετηθουν μαζι.
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Έχω κάνει πολλές διπλές υιοθεσίες, αν και αυτή τη φορά δεν ήταν γραφτό μάλλον..
Παρόλαυτα η άλλη μικρούλα υιοθετήθηκε με έναν ακόμα γατούλη που φιλοξενούσα οπότε θα έχει παρέα..
Και το κορίτσι που ακόμα ψάχνει σπίτι
Παρόλαυτα η άλλη μικρούλα υιοθετήθηκε με έναν ακόμα γατούλη που φιλοξενούσα οπότε θα έχει παρέα..
Και το κορίτσι που ακόμα ψάχνει σπίτι
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
αχ η ψυχουλινα και αυτη.μακαρι να της ερθει κατι πολυ καλο.
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Ελα ρε γμτ και πανω που ήθελα να σκασω στα γέλια με τις φωτογραφιες , τι ανθρώπινη συμπεριφορα που έχουν αυτα τα σιαμάκια !! Στεναχωρήθηκα που κλαιει !!
Θα ξεχαστούν ομως μωρε ε ? Καλη τυχη και στο κοριτσάκι που σου στρογύλεψε !!!
Θα ξεχαστούν ομως μωρε ε ? Καλη τυχη και στο κοριτσάκι που σου στρογύλεψε !!!
- Σπόιλερ:
- Να το γυρισουν πισω και να υιοθετηθούν μαζι !! Να το γυρισουν πισω και να υιοθετηθουν μαζι ....
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Εύχομαι να βρει και η Ανιμε ένα υπέροχο σπιτάκι!
Έχει ηρεμήσει τώρα;
Έχει ηρεμήσει τώρα;
-
Mood :
Leviathan έγραψε:psipsa έγραψε:Πηνελοπη, ημαρτον!!! που πας και τα βρισκεις τα ομορφοτερα γατια του πλανητη;;;;; σε καλλιστεια γατων υποθετω.. δεν υπαρχουν αυτα τα γατια!!! καλη τους τυχη!!!
To έχω ξαναπεί, ο Βόλος έχει καλά γονίδια γατιών..
Όλο μακρύτριχα, λευκά, μπλεδάκια και σιαμοτέτοια, αν και τα συγκεκριμένα προήλθαν από Θεσσαλονίκη..kat-cats έγραψε:Μα πραγματικά έχει γίνει θαύμα....ΚΟΥΚΛΕΣΣΣΣΣ!!!!
Ευχαριστούμε Κατερίνα μουnen έγραψε:psipsa έγραψε:Πηνελοπη, ημαρτον!!! που πας και τα βρισκεις τα ομορφοτερα γατια του πλανητη;;;;; σε καλλιστεια γατων υποθετω.. δεν υπαρχουν αυτα τα γατια!!! καλη τους τυχη!!!
++++10000000000000000
Έχω την εντύπωση πως η Αλάσκα κάνει μαθήματα αυτοσυγκράτησης τόσο καιρό, πρέπει να με αγαπάει πολύ..
Στα νέα μας τώρα, το ένα κοριτσάκι μετακόμισε σε νέο σπίτι πριν λίγο, οπότε η Άνιμε είναι ακόμα διαθέσιμη... κι έχει ρίξει όσο κλάμα δεν έριξε τις προηγούμενες μέρες που ούτε που ακούστηκε η φωνή της...
αχ μωρέ το κοριτσουλάκι....
ντάξει, θα συνηθίσει...
καλή τύχη στην τσούπρα!
να έχει μια όμορφη ζωούλα!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
αχ μωρέ τη νινίτσα..... έχει δίκιο αλλά όπως λέει και η Μαρίνα θα συνηθίσει....εεεε;;;
Τουλάχιστον να περάσει όμορφα εκεί τη ζωή της και να πάνε όλα καλά για την αδερφούλα της.... να τολμήσω να ρωτήσω γιατί δεν πήραν μαζί τα κοριτσακια....;;;
.....τώρα είδα το φωτορεπορτάζ και είδα ότι υπάρχει κι άλλος γατούλης....αχ πονώ....κατ' αρχήν η Ανιμε είναι μια κούκλα, ομόρφυνε πολύ....τι σου κάνει η καλοπέραση....τι να πω τουλάχιστον να περνάει καλά η Μάνγκα και να βρει και η Ανιμε τ σπιτάκι της....
Τουλάχιστον να περάσει όμορφα εκεί τη ζωή της και να πάνε όλα καλά για την αδερφούλα της.... να τολμήσω να ρωτήσω γιατί δεν πήραν μαζί τα κοριτσακια....;;;
.....τώρα είδα το φωτορεπορτάζ και είδα ότι υπάρχει κι άλλος γατούλης....αχ πονώ....κατ' αρχήν η Ανιμε είναι μια κούκλα, ομόρφυνε πολύ....τι σου κάνει η καλοπέραση....τι να πω τουλάχιστον να περνάει καλά η Μάνγκα και να βρει και η Ανιμε τ σπιτάκι της....
-
Η όλη υιοθεσία προέκυψε με τον άλλο τον γατούλη, έναν red point σιαμάκο που φιλοξενούσα... Ήρθε η κοπέλα, τον ερωτεύτηκε, και μετά σκέφτηκε να του πάρει παρέα.. Αλλά τρία γατιά δεν γινόταν.
Οπότε αναγκαστικά οι μικρές χώρισαν. Ήταν από τις καλές περιπτώσεις υιοθεσίας, και δεν μπορούσα να πω όχι, με το σκεπτικό να περιμένω για κάτι καλύτερο, για μια διπλή υιοθεσία γιατί δεν υπάρχει χρόνος δυστυχώς. Εγώ μετακομίζω μέσα στο μήνα, και ήδη θα πάω χωριό με τέσσερα γατιά έναντι των δύο που είχα συμφωνήσει με τους δικούς μου.
Η μικρή ζητάει ακόμα την αδερφούλα της ώρες ώρες, πέρασε ένα ανήσυχο βράδυ, αλλά έχει αρχίσει να τα βρίσκει με ένα μωρό που έφερα για προσωρινή φιλοξενία και ψιλοπαίζουν, οπότε θα το ξεπεράσει.
Γατοπληκτούλα μου, όχι, αρκετές επιστροφές είχα τελευταία... να μείνει εκεί που είναι το κορίτσι και να περνάει καλά. Σε λίγο νέες φωτογραφίες μια που δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε.
Οπότε αναγκαστικά οι μικρές χώρισαν. Ήταν από τις καλές περιπτώσεις υιοθεσίας, και δεν μπορούσα να πω όχι, με το σκεπτικό να περιμένω για κάτι καλύτερο, για μια διπλή υιοθεσία γιατί δεν υπάρχει χρόνος δυστυχώς. Εγώ μετακομίζω μέσα στο μήνα, και ήδη θα πάω χωριό με τέσσερα γατιά έναντι των δύο που είχα συμφωνήσει με τους δικούς μου.
Η μικρή ζητάει ακόμα την αδερφούλα της ώρες ώρες, πέρασε ένα ανήσυχο βράδυ, αλλά έχει αρχίσει να τα βρίσκει με ένα μωρό που έφερα για προσωρινή φιλοξενία και ψιλοπαίζουν, οπότε θα το ξεπεράσει.
Γατοπληκτούλα μου, όχι, αρκετές επιστροφές είχα τελευταία... να μείνει εκεί που είναι το κορίτσι και να περνάει καλά. Σε λίγο νέες φωτογραφίες μια που δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Κοριτσούδι σε νέες πόζες!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
To κοριτσάκι ακόμα ψάχνει σπίτι!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Ωραία νέα μπράβο στη κουκλα.
καλή ζωούλα ναχει
Κρίμα μωρέ που χώρισαν οι μικρές, ήταν τόσο ταιριαστές κι αγαπημένες
Άντε να βρεθεί σύντομα ένα καλό σπιτάκι και στην αδελφούλα
Τόσο όμορφες κι οι δύο
Κούκλες ζωγραφιστές
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Ευτυχώς φαίνεται να το έχει ξεπεράσει ήδη το κορίτσι, άλλωστε έχει βρει νέους φίλους τώρα και έχει σταματήσει και το κλάμα.. Λυπάμαι κι εγώ που χώρισαν αλλά σε αυτή τη φάση που είμαστε δεν υπήρχε η δυνατότητα να περιμένω πότε κι αν θα βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος που να θέλει να ανοίξει το σπίτι του και στα δύο μωρά..
Ευχαριστούμε για τις ευχές!
Ειρήνη μου ποιο από όλα να σου στείλω για να μην κλαις;;
Ευχαριστούμε για τις ευχές!
Ειρήνη μου ποιο από όλα να σου στείλω για να μην κλαις;;
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» 2 δεσποινιδες ψαχνουν σπιτι μαζι ή χώρια Υιοθετήθηκαν!!
» Μαυρόασπρες πινελιές, μουρίτσες ζωγραφιστές ψάχνουν σπίτι!Υιοθετήθηκαν μαζί!!
» Δυο γατάκια ζητάνε ένα ζεστό σπίτι να μείνουνε!!!!!!!!!!! (μαζί ή χώρια)
» SOS για μικρούλια που ψάχνουν σπίτι!Υιοθετήθηκαν!!!!!!
» Αγαπάκια από σκουπίδια ψάχνουν καινούργιο σπίτι <3 Υιοθετήθηκαν
» Μαυρόασπρες πινελιές, μουρίτσες ζωγραφιστές ψάχνουν σπίτι!Υιοθετήθηκαν μαζί!!
» Δυο γατάκια ζητάνε ένα ζεστό σπίτι να μείνουνε!!!!!!!!!!! (μαζί ή χώρια)
» SOS για μικρούλια που ψάχνουν σπίτι!Υιοθετήθηκαν!!!!!!
» Αγαπάκια από σκουπίδια ψάχνουν καινούργιο σπίτι <3 Υιοθετήθηκαν
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios