Αναζητώντας ένα θαύμα... Ζητείται σπίτι για "ιδιαίτερο" πλάσμα. (Υιοθετήθηκε)
+4
belezza
Lina
ZIZIKOS
Leviathan
8 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Αναζητώντας ένα θαύμα... Ζητείται σπίτι για "ιδιαίτερο" πλάσμα. (Υιοθετήθηκε)
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το σεντόνι αλλά σε αυτή την περίπτωση, επιβάλλεται νομίζω.
Ήταν μια γάτα αναλώσιμη, ένα από τα πολλά αδέσποτα στους δρόμους, ένα ακόμα παρ'ολίγον θύμα κάποιου ασυνείδητου οδηγού που τη χτύπησε και την εγκατέλειψε -το αν την χτύπησε κατά λάθος ή επίτηδες δεν έχει σημασία.
Της στοίχησε την όραση της. Δεν θα μπορέσει ποτέ να ξαναδεί.
Ευτυχώς δεν έμειναν άλλες "βλάβες".
Πρέπει να βρει ένα σπίτι. Επείγει να βρεθεί ένα σπίτι. Δεν θα προσπαθήσω να κάνω έκκληση στους φιλόζωους με τη γνωστή "απειλή" της ευθανασίας να κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι της μικρής. Παρόλο που ζητήθηκε, ευθανασία δεν θα γίνει. Ούτε θα ποντάρω στο συναίσθημα. Δεν τρέφω αυταπάτες. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολα υιοθετούνται τα ζωάκια με ειδικές ανάγκες (ειδικά στις περιπτώσεις που δεν είναι μωράκια, λευκούλια, "όμορφα") και πόσο δυσκολότερα θα ανοίξει κάποιος το σπίτι του σε ένα ζωάκι ενήλικο. Όλοι ψάχνουν ένα "μωρό" για να τους μάθει. Μια γατούλα μεγαλύτερης ηλικίας επίσης μπορεί να δεθεί όμως. Συν το ότι έρχεται έχοντας έναν ήδη διαμορφωμένο χαρακτήρα.
Στην περίπτωση μας, μιλάμε για ένα πλάσμα τόσο ήσυχο που σχεδόν δεν καταλαβαίνεις πως υπάρχει μέσα στο χώρο. Που διψάει ταυτόχρονα για αγάπη. Πως να της εξηγήσει κανείς πως οι πιθανότητες της για υιοθεσία είναι ελάχιστες ακριβώς επειδή δεν βλέπει πλέον, δεν είναι πια μωράκι, και η ταλαιπωρημένη γουνίτσα της δεν είναι ολόλευκη;
Είναι δύο ετών περίπου, ημιμακρύτριχη, βλέπει πλέον με τα μάτια της ψυχής της μόνο και ψάχνει εκείνον/εκείνη που θα της χαρίσει ένα σπίτι κι ένα ολόδικο της όνομα. Θα στειρωθεί πριν μετακομίσει στο νέο της σπίτι ώστε να μην επιβαρυνθεί ο νέος της γονιός αυτό το έξοδο.
Το θέμα είναι αν υπάρχει εκεί έξω κάποιος πρόθυμος να της ανοίξει την καρδιά του, έστω κι αν είναι τυφλούλα, και ταλαιπωρημένη, και "μεγάλη". Να τη δει και να την ερωτευτεί, χωρίς λύπηση και οίκτο.
Αν είσαι εσύ αυτός ο άνθρωπος και νιώθεις αρκετά υπεύθυνος, μπορείς να επικοινωνήσεις στο vivliolatrhs@gmail.com
Φιλοξενείται προσωρινά σε κτηνιατρείο, και πολύ θα ήθελε ένα δικό της, ολόδικο της σπίτι. Στους δρόμους δεν μπορεί να επιστρέψει. Βρίσκεται στο Βόλο αλλά αν υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον από κάποια άλλη πόλη, θα βρεθεί μια λύση.
Ήταν μια γάτα αναλώσιμη, ένα από τα πολλά αδέσποτα στους δρόμους, ένα ακόμα παρ'ολίγον θύμα κάποιου ασυνείδητου οδηγού που τη χτύπησε και την εγκατέλειψε -το αν την χτύπησε κατά λάθος ή επίτηδες δεν έχει σημασία.
Της στοίχησε την όραση της. Δεν θα μπορέσει ποτέ να ξαναδεί.
Ευτυχώς δεν έμειναν άλλες "βλάβες".
Πρέπει να βρει ένα σπίτι. Επείγει να βρεθεί ένα σπίτι. Δεν θα προσπαθήσω να κάνω έκκληση στους φιλόζωους με τη γνωστή "απειλή" της ευθανασίας να κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι της μικρής. Παρόλο που ζητήθηκε, ευθανασία δεν θα γίνει. Ούτε θα ποντάρω στο συναίσθημα. Δεν τρέφω αυταπάτες. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολα υιοθετούνται τα ζωάκια με ειδικές ανάγκες (ειδικά στις περιπτώσεις που δεν είναι μωράκια, λευκούλια, "όμορφα") και πόσο δυσκολότερα θα ανοίξει κάποιος το σπίτι του σε ένα ζωάκι ενήλικο. Όλοι ψάχνουν ένα "μωρό" για να τους μάθει. Μια γατούλα μεγαλύτερης ηλικίας επίσης μπορεί να δεθεί όμως. Συν το ότι έρχεται έχοντας έναν ήδη διαμορφωμένο χαρακτήρα.
Στην περίπτωση μας, μιλάμε για ένα πλάσμα τόσο ήσυχο που σχεδόν δεν καταλαβαίνεις πως υπάρχει μέσα στο χώρο. Που διψάει ταυτόχρονα για αγάπη. Πως να της εξηγήσει κανείς πως οι πιθανότητες της για υιοθεσία είναι ελάχιστες ακριβώς επειδή δεν βλέπει πλέον, δεν είναι πια μωράκι, και η ταλαιπωρημένη γουνίτσα της δεν είναι ολόλευκη;
Είναι δύο ετών περίπου, ημιμακρύτριχη, βλέπει πλέον με τα μάτια της ψυχής της μόνο και ψάχνει εκείνον/εκείνη που θα της χαρίσει ένα σπίτι κι ένα ολόδικο της όνομα. Θα στειρωθεί πριν μετακομίσει στο νέο της σπίτι ώστε να μην επιβαρυνθεί ο νέος της γονιός αυτό το έξοδο.
Το θέμα είναι αν υπάρχει εκεί έξω κάποιος πρόθυμος να της ανοίξει την καρδιά του, έστω κι αν είναι τυφλούλα, και ταλαιπωρημένη, και "μεγάλη". Να τη δει και να την ερωτευτεί, χωρίς λύπηση και οίκτο.
Αν είσαι εσύ αυτός ο άνθρωπος και νιώθεις αρκετά υπεύθυνος, μπορείς να επικοινωνήσεις στο vivliolatrhs@gmail.com
Φιλοξενείται προσωρινά σε κτηνιατρείο, και πολύ θα ήθελε ένα δικό της, ολόδικο της σπίτι. Στους δρόμους δεν μπορεί να επιστρέψει. Βρίσκεται στο Βόλο αλλά αν υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον από κάποια άλλη πόλη, θα βρεθεί μια λύση.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Απ: Αναζητώντας ένα θαύμα... Ζητείται σπίτι για "ιδιαίτερο" πλάσμα. (Υιοθετήθηκε)
Αχ αυτό το Πονεμένο μουτράκι.
Μου σπάραξες τη καρδιά βρε Πηνελόπη πρωί πρωί.
Φαίνεται τόσο γλυκειά κι ας είναι "μεγάλη" ή ... ή ...
Και όμορφη είναι και άκρως ερωτεύσιμη.
Μακάρι να συμβεί το θαύμα και να βρεθεί ο άνθρωπος που θα νοιώσει για κείνη όλα όσα περιγράφεις
Μου σπάραξες τη καρδιά βρε Πηνελόπη πρωί πρωί.
Φαίνεται τόσο γλυκειά κι ας είναι "μεγάλη" ή ... ή ...
Και όμορφη είναι και άκρως ερωτεύσιμη.
Μακάρι να συμβεί το θαύμα και να βρεθεί ο άνθρωπος που θα νοιώσει για κείνη όλα όσα περιγράφεις
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Απ: Αναζητώντας ένα θαύμα... Ζητείται σπίτι για "ιδιαίτερο" πλάσμα. (Υιοθετήθηκε)
Αχ μωρέ εγώ να δεις πως σπάραξα που την είδα, για άλλο λόγο είχα πάει στο κτηνιατρείο και...
Ουφ.
Απλά κάθεται σε μια γωνιά και κινείται ελάχιστα.
Και μου φέρνει στο μυαλό τη Μελώνια.
Και τον Αδαμάκο σου.
Και είναι κρίμα αυτό το πλάσμα να μην βρει κάποιον.
Αλλά όπως είπα, ένα θαύμα ψάχνουμε μάλλον...
Στο κτηνιατρείο δεν μπορεί να μείνει για πολύ, χρειάζονται όλα τα κλουβιά. Αυτοί που τη βρήκαν δεν την αναλαμβάνουν απ'ότι κατάλαβα... Μέχρι κι εγώ σκέφτομαι να τη φιλοξενήσω, έστω για λίγο αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε μια δύσκολη κατάσταση στο σπίτι και δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Θα δούμε.
Χάδια πάντως θέλει η γλυκούλα μου.
Και βγάζουμε και γλωσσί
Ουφ.
Απλά κάθεται σε μια γωνιά και κινείται ελάχιστα.
Και μου φέρνει στο μυαλό τη Μελώνια.
Και τον Αδαμάκο σου.
Και είναι κρίμα αυτό το πλάσμα να μην βρει κάποιον.
Αλλά όπως είπα, ένα θαύμα ψάχνουμε μάλλον...
Στο κτηνιατρείο δεν μπορεί να μείνει για πολύ, χρειάζονται όλα τα κλουβιά. Αυτοί που τη βρήκαν δεν την αναλαμβάνουν απ'ότι κατάλαβα... Μέχρι κι εγώ σκέφτομαι να τη φιλοξενήσω, έστω για λίγο αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε μια δύσκολη κατάσταση στο σπίτι και δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Θα δούμε.
Χάδια πάντως θέλει η γλυκούλα μου.
Και βγάζουμε και γλωσσί
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ψυχούλι μου μωρέ, μακάρι να βρεθεί κάτι, πόσο δύσκολο, ειδικά γι'αυτά τα πλάσματα. Φαίνεται τόσο γλυκούλα.
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Μακάρι μωρέ Λίνα μου, έχω σκάσει από όταν την είδα...
Τρώει και πάει στην άμμο της κανονικά αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα απλά κάθεται σε μια γωνίτσα και δεν κάνει τίποτα.
Τρώει και πάει στην άμμο της κανονικά αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα απλά κάθεται σε μια γωνίτσα και δεν κάνει τίποτα.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
καλη μου δεν εχει σημασια που δεν εισαι μωρουλι,γιατι εσυ μπορεις να νοιωσεις πως το σπιτακι που θα σου δοθει θα ειναι μονο για σενα και την ιδιαιτεροτητα σου
δεν εχει σημασια που δεν θεωρεισαι ομορφη ,γιατι εισαι ομορφη απο την ομορφια που πηγαζει απο την ψυχη σου.
δεν εχει σημασια που εχασες τα ματακια σου,γιατι βλεπεις με την καρδια σου κατευθειαν στην καρδια αυτου που θα σε διαλεξει μονο για αυτη την αδυναμια σου που ομως ειναι δυναμη ,καθως φανερωνει το ποσο δυνατος και ευαισθητος ειναι ο ιδιος.
καλη μου για αυτον που θα σε αγαπησει τιποτα απο αυτα δε θα εχει σημασια παρα μονο εσυ. να εισαι τυχερη μωρο μου.
πηνελοπη εγω τη βλεπω υπεροχη
δεν εχει σημασια που δεν θεωρεισαι ομορφη ,γιατι εισαι ομορφη απο την ομορφια που πηγαζει απο την ψυχη σου.
δεν εχει σημασια που εχασες τα ματακια σου,γιατι βλεπεις με την καρδια σου κατευθειαν στην καρδια αυτου που θα σε διαλεξει μονο για αυτη την αδυναμια σου που ομως ειναι δυναμη ,καθως φανερωνει το ποσο δυνατος και ευαισθητος ειναι ο ιδιος.
καλη μου για αυτον που θα σε αγαπησει τιποτα απο αυτα δε θα εχει σημασια παρα μονο εσυ. να εισαι τυχερη μωρο μου.
πηνελοπη εγω τη βλεπω υπεροχη
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Σ'ευχαριστούμε για τα όμορφα λόγια Πέπη μου. Κι εγώ υπέροχη τη βρίσκω κι έχει ένα βλέμμα που πραγματικά με συγκίνησε πολύ ωστόσο βρίσκεται ήδη στο κτηνιατρείο ένα μήνα τώρα και δεν υπήρξε ενδιαφέρον καθόλου. Προς το παρόν φιλοξενείται σε ένα από τα κλουβάκια τους, το οποίο όμως αν το χρειαστούν για χειρουργείο... μετά δεν ξέρω τι θα απογίνει.
Και είναι τόσο ήσυχη κι αθόρυβη.
Θα μου πεις βέβαια τέτοια εποχή ο τόπος είναι γεμάτος γατάκια, ποιος θα γυρίσει να την κοιτάξει;
Τα περισσότερα ενήλικα ζώα που προώθησα δυστυχώς δεν είχαν καλό τέλος, τι να πω, ελπίζω η συγκεκριμένη να κάνει τη διαφορά.
Και είναι τόσο ήσυχη κι αθόρυβη.
Θα μου πεις βέβαια τέτοια εποχή ο τόπος είναι γεμάτος γατάκια, ποιος θα γυρίσει να την κοιτάξει;
Τα περισσότερα ενήλικα ζώα που προώθησα δυστυχώς δεν είχαν καλό τέλος, τι να πω, ελπίζω η συγκεκριμένη να κάνει τη διαφορά.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
Πηνελόπη μη το λές αυτό.
Έκανες ότι καλύτερο μπορουσες και πολύ περισσότερα για όλα τα πλάσματα που βρήκες και προώθησες.
Δε φταίς εσύ.... η ζωή είναι απρόβλεπτη..
Εύχομαι νάχει τη καλύτερη τύχη και να διαψεύσει πανηγυρικά την απαισιοδοξία και τη λύπη σου για όλα
υγ. Κι εγώ τη βρίσκω υπέροχη ...
και μοιάζει τόσο πολύ με το Αδαμάκι μου.
-
Mood :
Μα είναι αλήθεια.
Τα περισσότερα ενήλικα ζώα που προώθησα επανεντάχτηκαν, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Η συγκεκριμένη βέβαια προφανώς δεν μπορεί.
Και είναι τόσο καλό πλάσμα..
Μακάρι να έχει όντως μια καλή τύχη σαν το Αδαμάκι.
Τα περισσότερα ενήλικα ζώα που προώθησα επανεντάχτηκαν, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Η συγκεκριμένη βέβαια προφανώς δεν μπορεί.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
συνεχιζω να λεω οτι οπως εγραψε και η χαρα ,η ζωη ειναι απροβλεπτη.εσυ εχεις κανει δυνατα πραγματα και ολα με καλη προθεση.μην απαισιοδοξεις τωρα.
αρκει να θελει κανεις και ολα ειναι γινονται.ειναι τοσο γλυκεια καποιον θα συγκινησει.δε μπορει.πιστεψε το
αρκει να θελει κανεις και ολα ειναι γινονται.ειναι τοσο γλυκεια καποιον θα συγκινησει.δε μπορει.πιστεψε το
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
Θα την έχει Πηνελόπη μου αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ.
Άσε πίσω την απογοήτευση και τη λύπη που νοιώθεις για όλα όσα έγιναν κι όλα θα πάνε καλά.
Στέλνουμε όλη τη θετική ενέργεια και την αγάπη μας σ' αυτό το υπέροχο πλάσμα και τις καλύτερες ευχές μας να γίνει το καλύτερο.
Υπάρχουν ακόμα Ανθρωποι και γίνονται θαύματα. Πίστεψέ το.
-
Mood :
Το άλμπουμ μας στο φβ για όποιον/α θέλει να μας προωθήσει.
https://www.facebook.com/kristiana.velkal/posts/204148313344769
https://www.facebook.com/kristiana.velkal/posts/204148313344769
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ειναι παρα πολυ γλυκεια και ομορφη !!
Απορώ...
Καθε φορα που βλέπω τοσο ήσυχα και πονεμένα πλάσματα που καποια διποδα ή η τύχη τους στέρησε την ασφάλεια ή την αγάπη πραγματικα με μαγνητιζουν!!
Γινεται να βλέπεις αυτα τα ματάκια και αυτη την φατσούλα και να μην θες να την πνιξεις στην αγάπη?
Θα ειναι ο καλύτερος χαρακτήρας του κοσμου και θα ανταποδώσει με το παραπάνω ολη την αγάπη που θα παρει !
Καλη τύχη γλυκουλα μου !!
Απορώ...
Καθε φορα που βλέπω τοσο ήσυχα και πονεμένα πλάσματα που καποια διποδα ή η τύχη τους στέρησε την ασφάλεια ή την αγάπη πραγματικα με μαγνητιζουν!!
Γινεται να βλέπεις αυτα τα ματάκια και αυτη την φατσούλα και να μην θες να την πνιξεις στην αγάπη?
Θα ειναι ο καλύτερος χαρακτήρας του κοσμου και θα ανταποδώσει με το παραπάνω ολη την αγάπη που θα παρει !
Καλη τύχη γλυκουλα μου !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Σ'ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Γατοπληκτούλα.
Βασικά είναι μια γάτα που το μόνο που θέλει είναι μια ήσυχη γωνίτσα και το φαγάκι της, τίποτα άλλο.
Και είναι όντως γλυκύτατη.
Ας ελπίσουμε και τυχερή.
Βασικά είναι μια γάτα που το μόνο που θέλει είναι μια ήσυχη γωνίτσα και το φαγάκι της, τίποτα άλλο.
Και είναι όντως γλυκύτατη.
Ας ελπίσουμε και τυχερή.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Όλη μας τη θετική σκέψη Πηνελόπη μου γι'αυτό το ιδιαίτερο πλάσμα, να γυρίσεις από το Βόλο με τα καλύτερα νέα!!!!!
-
Mood :
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Μακαρη να την παρει καποιος, μα την ερωτευτη. Θαυματα γυνονται, σπανια μεν αλλα δεν μπορουμε να μην ελπιζουμε...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
Η μικρή ανώνυμη στειρώθηκε.
Το θαύμα ακόμα το αναμένουμε.
Το θαύμα ακόμα το αναμένουμε.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
-
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Kαλη αναρρωση!
Πως ειναι τώρα? ξεθαρρεψε καθολου?
Πως ειναι τώρα? ξεθαρρεψε καθολου?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καλή ανάρρωση στο κοριτσάκι και μακάρι να βρεθεί το παντοτινό της σπίτι.
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Περαστικούλια της και μακάρι πολύ πολύ σύντομα να βρει μια μεγάλη αγκαλιά
-
Mood :
Ευχαριστούμε κορίτσια.
Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται, δεν είναι φοβική και είναι δεκτική σε χάδια, απλά προφανώς και μετά από 2 συν μήνες στο κτηνιατρείο, σε ένα κλουβάκι, έχει στρεσσαριστεί.
Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται, δεν είναι φοβική και είναι δεκτική σε χάδια, απλά προφανώς και μετά από 2 συν μήνες στο κτηνιατρείο, σε ένα κλουβάκι, έχει στρεσσαριστεί.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πηνελόπη μου ακόμα στο κλουβί βρίσκεται?Leviathan έγραψε:Ευχαριστούμε κορίτσια.
-
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
τι κριμα γι αυτη τη μικρουλα.!αχ να βρεθει κατι και γι αυτο το κοριτσακι.να εχει ενα σπιτακι και μια μεγαλη αγκαλια
-
Mood :
Δυστυχώς ναι. Είπαμε, δεν είναι "μωρό", "αρτιμελές", "όμορφο", οπότε...
Ήταν να την πάρω για φιλοξενία εγώ αλλά τελικά δεν μπορώ στην παρούσα φάση...
Ήταν να την πάρω για φιλοξενία εγώ αλλά τελικά δεν μπορώ στην παρούσα φάση...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Θετική ενέργεια θετική ενέργεια θετική ενέργεια για το γλυκο φατσονι!!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Η μόνη εξέλιξη που είχαμε είναι πως απέκτησε παρέα...
- Σπόιλερ:
- Στα προσεχώς... κοριτσάκι νεαρό σε ηλικία, ξεσκισμένο από σκυλιά, αναρρώνει από χειρουργείο που έγινε για να ραφτούν τα έντερα του πάλι στο σώμα του. Φυσικά και αυτή είναι ένα "κοινό" τριχρωμάκι, οπότε πιο πιθανή εκδοχή είναι η επανένταξη της, αλλά θα προωθηθεί και αυτή όταν βγάλουμε λίγο καλύτερες φωτογραφίες.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ψυχούλι μου, ξέφυγε τον κίνδυνο?Όλα να πάνε καλά και για τα δύο τους
-
Mood :
Σχεδόν, Λίνα μου, θα δείξει η επόμενη βδομάδα.
Εμένα μου την έστειλαν για προώθηση άρα υποθέτω όλα θα πάνε καλά.
Το άλλο το κορίτσι δείχνει να εκτιμά την παρέα πάντως, από ότι μου λένε.
Εμένα μου την έστειλαν για προώθηση άρα υποθέτω όλα θα πάνε καλά.
Το άλλο το κορίτσι δείχνει να εκτιμά την παρέα πάντως, από ότι μου λένε.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
ψυχουλα μου.απ'οτι καταλαβαινω το ενα βοηθαει το αλλο.ευχες για ενα σπιτακι και για τα δυο
-
Mood :
και για τα δυο κοριτσάκια
- Σπόιλερ:
- κόμπος έγινε πάλι το στομάχι μου
-
Mood :
καλη τυχη και στα δυο κοριτσακι, ρε γμτ τι σκληρη που ειναι η ζωη για τ΄αδεσποτακια
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios