Προτείνετε κτηνίατρο ειδικό σε οφθαλμολογικά θέματα μήπως και σωσουμε το ματάκι σκυλίτσας
+2
LAROGATA
kostas79
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Προτείνετε κτηνίατρο ειδικό σε οφθαλμολογικά θέματα μήπως και σωσουμε το ματάκι σκυλίτσας
Πρόκειται για μικρόσωμη σκυλίτσα γιορκσαιρ περίπου 1,5 χρονών συγγενικου μου προσώπου. (δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο).
Πριν μερικους μηνες την εβγαλαν για την απογευματινης της βόλτα,
και δυστυχώς συναντήθηκε με μια αδέσποτη γάτα που είχε γεννήσει πολύ πρόσφατα:
μόλις είδε την σκυλίτσα, φοβήθηκε προφανως για τα μικρά της,
και την πήρε στο κυνήγι (προκειται για μικροσωμη σκυλιτσα, βλέπετε): όταν την εφθασε δυστυχώς την γραντζούνισε στο μάτι.
Την πήγαν στον κτηνίατρο, με κλειστο το μάτι, και αρχικά της έδωσε ο κτηνιατρος κρέμα και σταγόνες.
Στην επανεξέταση της ο γιατρός είπε ότι η σκυλίτσα το έσωσε το μάτι της, αλλά έχει χάσει κάποιο (μικρό) ποσοστό της ορασης της απο το ματι αυτό.
Μετά ήταν εντάξει για διαστημα περίπου 2 μηνών.
Όμως, προχτές, μέσα σε μια μέρα, το ματάκι της μέσα (ολο το μάτι) ήταν άσπρο (σα να πάει να νεκρωθεί;; -- δεν ξέρω πως να σας το περιγράψω αλλιώς, έτσι μου το μετέφεραν) και την πόναγε πάρα πολύ:
και, για να μην σας τα πολυλογώ,
την ξαναπήγε στον γιατρό, και σε άλλους δυο (το συνολο 3 γιατροί)
και όλοι της είπαν ότι έχει πάθει βλάβη ο αμφιβληστροειδής της,
και θα πρέπει να της γίνει αφαίρεση του οφθαλμου.
Ήθελα λοιπόν σας παρακαλώ, αν γνωρίζετε να προτείνετε κάποιον κτηνίατρο ειδικό σε οφθαλμολογικά θέματα
να την εξέταζε και εκείνος μήπως και σώσουμε το ματάκι της σκυλίτσας:
δηλ. μηπως χρειάζεται απλά κάποιου είδους επέμβαση, και όχι αφαίρεση του οφθαλμού.
Ευχαριστώ πολύ
και την πήρε στο κυνήγι (προκειται για μικροσωμη σκυλιτσα, βλέπετε): όταν την εφθασε δυστυχώς την γραντζούνισε στο μάτι.
Την πήγαν στον κτηνίατρο, με κλειστο το μάτι, και αρχικά της έδωσε ο κτηνιατρος κρέμα και σταγόνες.
Στην επανεξέταση της ο γιατρός είπε ότι η σκυλίτσα το έσωσε το μάτι της, αλλά έχει χάσει κάποιο (μικρό) ποσοστό της ορασης της απο το ματι αυτό.
Όμως, προχτές, μέσα σε μια μέρα, το ματάκι της μέσα (ολο το μάτι) ήταν άσπρο (σα να πάει να νεκρωθεί;; -- δεν ξέρω πως να σας το περιγράψω αλλιώς, έτσι μου το μετέφεραν) και την πόναγε πάρα πολύ:
Ήθελα λοιπόν σας παρακαλώ, αν γνωρίζετε να προτείνετε κάποιον κτηνίατρο ειδικό σε οφθαλμολογικά θέματα
δηλ. μηπως χρειάζεται απλά κάποιου είδους επέμβαση, και όχι αφαίρεση του οφθαλμού.
Ευχαριστώ πολύ
kostas79- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/01/2014
Απ: Προτείνετε κτηνίατρο ειδικό σε οφθαλμολογικά θέματα μήπως και σωσουμε το ματάκι σκυλίτσας
kostas79 έγραψε:Πρόκειται για μικρόσωμη σκυλίτσα γιορκσαιρ περίπου 1,5 χρονών συγγενικου μου προσώπου. (δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο).
Ευχαριστώ πολύ
καλησπερα εχεις μηνυμα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gatoplikti στις Δευ Νοε 07, 2016 9:43 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση παράθεσης)
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Απ: Προτείνετε κτηνίατρο ειδικό σε οφθαλμολογικά θέματα μήπως και σωσουμε το ματάκι σκυλίτσας
καλημέρα, σου έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα με τηλέφωνα.
LIZA_T- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/09/2016
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και τα pm!
Επισκέφθηκαν επίσης μέσα στην εβδομάδα μια ακόμη κτηνίατρο που τους είπετα ίδια (αφαίρεση) να συνεχίσουν την αγωγή (όχι αφαίρεση).
Τελικά την πήγαν και πάλι με τον αρχικό τους κτηνίατρο (που γενικά σ'αυτον την πήγαιναν από την αρχή, και σ'αυτος την πρωτοεξέτασε), και, παρότι δεν είναι εξειδικευμένος σε σχέση με τα οφθαλμικά,
επειδή, άφότου την εξέτασε, παρατήρησε ότι η ασπρίλα έχει φύγει, και επειδή δεν πονάει όπως παλιά (μπορεί και τρώει κανονικά κλπ)
τους είπε να περιμένουν λ.χ. καμια εβδομάδα, συνοχιζοντας την αγωγη που είχε δωσει (2 είδη σταγόνων νομίζω, το ένα με κορτιζόνη) και να δουν μήπως τελικά δεν χρειαστεί η αφαίρεση.
Ο φόβος είναι μήπως υποτροπιάσει, διότι, αυτό που είχε πάθει το μάτακι, ήταν μόλυνση απο τη γρατζουνια απ'τη γάτα.
Μόλις έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω και πάλι
Να είστε πάντα καλά.
Επισκέφθηκαν επίσης μέσα στην εβδομάδα μια ακόμη κτηνίατρο που τους είπε
Τελικά την πήγαν και πάλι με τον αρχικό τους κτηνίατρο (που γενικά σ'αυτον την πήγαιναν από την αρχή, και σ'αυτος την πρωτοεξέτασε), και, παρότι δεν είναι εξειδικευμένος σε σχέση με τα οφθαλμικά,
επειδή, άφότου την εξέτασε, παρατήρησε ότι η ασπρίλα έχει φύγει, και επειδή δεν πονάει όπως παλιά (μπορεί και τρώει κανονικά κλπ)
τους είπε να περιμένουν λ.χ. καμια εβδομάδα, συνοχιζοντας την αγωγη που είχε δωσει (2 είδη σταγόνων νομίζω, το ένα με κορτιζόνη) και να δουν μήπως τελικά δεν χρειαστεί η αφαίρεση.
Ο φόβος είναι μήπως υποτροπιάσει, διότι, αυτό που είχε πάθει το μάτακι, ήταν μόλυνση απο τη γρατζουνια απ'τη γάτα.
Μόλις έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω και πάλι
Να είστε πάντα καλά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostas79 στις Σαβ Νοε 05, 2016 6:04 pm, 1 φορά
kostas79- Kitten
-
Θα σου πω την δικη μας εμπειρια, το ενα μου τα γατια απο νυχια μιας αλληνης επαθε ενα ελκος στο κερατοειδη. Οταν τον γρατζουνησε δεν το πηραμε χαμπαρι παρα μονο μερικες μηνες αργοτερα που εμφανηστηκε μια ασπρη σκια στο ματι (καληπτει περιπου το 1/3 με 1/4 του ματιου), δωσαμε αντιβιωση αλλα η σκια παρεμεινε. Απο τοτε εχει παραμορφωθει και ο βολβος (εγυνε κωνικο εκει που υπαρχει η σκια). Μου πρωτειναν χειρουργικη αφαιρεση της μεμβρανης αλλα επειδη δεν ειναι πολυ μεγαλο το σημειο αποφασησα να μην κανουμε την επεμβαση.
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
Σε ευχαριστώ.πατουσακια έγραψε:Θα σου πω την δικη μας εμπειρια, το ενα μου τα γατια απο νυχια μιας αλληνης επαθε ενα ελκος στο κερατοειδη. Οταν τον γρατζουνησε δεν το πηραμε χαμπαρι παρα μονο μερικες μηνες αργοτερα που εμφανηστηκε μια ασπρη σκια στο ματι (καληπτει περιπου το 1/3 με 1/4 του ματιου), δωσαμε αντιβιωση αλλα η σκια παρεμεινε. Απο τοτε εχει παραμορφωθει και ο βολβος (εγυνε κωνικο εκει που υπαρχει η σκια). Μου πρωτειναν χειρουργικη αφαιρεση της μεμβρανης αλλα επειδη δεν ειναι πολυ μεγαλο το σημειο αποφασησα να μην κανουμε την επεμβαση.
Τώρα πως είναι η γάτα; Βλέπει από το ματάκι αυτό;
Τώρα μιλαγα μαζί τους και μου είπαν ότι ενώ είχε σταματήσει να πρήζεται εδώ κ μία βδομάδα,
από χτες εχει ξεκινήσει να ξαναπρηζεται και να ασπρίζει.... Γαμώτο....
kostas79- Kitten
-
Στο σημειο που εχει την παραμορφωση δεν πρεπει να βλεπει πολλα το πολυ σκιες αλλα μονο ενα τμημα του ματιου ειναι επηρεασμενο οποτε δεν τον εμποδηζει σε τιποτα... Επησης αν θυμαμαι καλα ειπαν οτι δεν κανει να βαζουμε κορτιζονουχες σταγωνες επειδη χρειροτερευει την κατασταση του ματιου....
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Mood :
Τι να πω...πατουσακια έγραψε:Επησης αν θυμαμαι καλα ειπαν οτι δεν κανει να βαζουμε κορτιζονουχες σταγωνες επειδη χρειροτερευει την κατασταση του ματιου....
Οι σταγονες πάντως είναι οι Tobradex και Cosopt.
kostas79- Kitten
-
Θα ρωτησω το γιατρο μας για την κορτιζονη μηπως και δεν θυμαιμαι καλα... Το ματακι του γατουλινου ειναι ετσι αυτη τη στειγμη και δεν θα καλητερευσει αλλο (πριν ενα εξαμηνο ηταν πιο μεγαλο η σκια)
-
Mood :
πατουσακια έγραψε:Θα ρωτησω το γιατρο μας για την κορτιζονη μηπως και δεν θυμαιμαι καλα...
Να'σαι καλά.
Το ματάκι της σκυλίτσας μου λένε είναι σαν αυτό του γατούλη,Το ματακι του γατουλινου ειναι ετσι αυτη τη στειγμη και δεν θα καλητερευσει αλλο (πριν ενα εξαμηνο ηταν πιο μεγαλο η σκια)
αλλά σε όλο σχεδόν το μάτι συν πρήξιμο συν πολύ αυξημένη οφθαλμικη πιεση..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostas79 στις Σαβ Νοε 05, 2016 9:06 pm, 1 φορά
kostas79- Kitten
-
Σε εμας η γρατζουνια εγυνε περιπου 1-1,5 χρονο πριν. Η παραμωρφωση εγυνε σταδιακα. Για ενα διαστημα ηταν στασιμο στο μεγεθως μετα για καποιο λογο μεγαλωσε καπως και τωρα πια ειναι ξανα στο αρχικο του μεγεθως. Πρηξημο δεν ειχε ποτε.
-
Mood :
Δες και αυτο...
http://ktiniatros.blogspot.gr/2011/05/blog-post_20.html
http://ktiniatros.blogspot.gr/2011/05/blog-post_20.html
-
Mood :
Βρηκα ενα κτηνιατρικο κεντρο δεν τους γνωρηζω αλλα αξηζει μια δοκημη αν εισαι βεβαια στην Αθηνα.
...............................................
...............................................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gatoplikti στις Δευ Νοε 07, 2016 9:46 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Αναφορά σε επαγγελματιες)
-
Mood :
Παρακαλω να μην αναφέρεστε σε ιατρους ιατρικα κέντρα και γενικοτερα σε επαγγελματιες δημοσια στο φορουμ. Αν θελετε να δωσετε τέτοιες πληροφοριες να το κάνετε με προσωπικο μήνυμα.
Κωστα κατα την προσωπικη μου άποψη αλλα και απο την προσφατη εμπειρια που έιχα σου προτεινω να πάνε την σκυλιτσα στο εξειδικευμένο Οφθαλμιατρο κτηνιατρο. Ειναι ο μονος που μπορει να τους πει με βεβαιοτητα τι συμβαινει στο μάτι, αν σώζεται και ποια ειναι η σωστη αγωγή.
Κωστα κατα την προσωπικη μου άποψη αλλα και απο την προσφατη εμπειρια που έιχα σου προτεινω να πάνε την σκυλιτσα στο εξειδικευμένο Οφθαλμιατρο κτηνιατρο. Ειναι ο μονος που μπορει να τους πει με βεβαιοτητα τι συμβαινει στο μάτι, αν σώζεται και ποια ειναι η σωστη αγωγή.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Συγνωμη για το συμβαν αλλα ξεχαστηκα....δηστηχως δεν εχω αλλη δηκαιολογια...Gatoplikti έγραψε:Παρακαλω να μην αναφέρεστε σε ιατρους ιατρικα κέντρα και γενικοτερα σε επαγγελματιες δημοσια στο φορουμ. Αν θελετε να δωσετε τέτοιες πληροφοριες να το κάνετε με προσωπικο μήνυμα.
-
Mood :
Τελικα τι εγυνε με το σκυλακο βρηκες γιατρο; Για την κορτιζονη ρωτησα το δικο μας γιατρο και ειπε οτι δεν προτεινεται σε περιπτωση που εχει ελκος του κερατοειδη (αν ωντος αυτο εχει).
-
Mood :
πατουσακια έγραψε:Συγνωμη για το συμβαν αλλα ξεχαστηκα....δηστηχως δεν εχω αλλη δηκαιολογια...Gatoplikti έγραψε:Παρακαλω να μην αναφέρεστε σε ιατρους ιατρικα κέντρα και γενικοτερα σε επαγγελματιες δημοσια στο φορουμ. Αν θελετε να δωσετε τέτοιες πληροφοριες να το κάνετε με προσωπικο μήνυμα.
Εντάξει καλε άνθρωποι ειμαστε, δεν θα σε κρεμάσουμε!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Κωστα κατα την προσωπικη μου άποψη αλλα και απο την προσφατη εμπειρια που έιχα σου προτεινω να πάνε την σκυλιτσα στο εξειδικευμένο Οφθαλμιατρο κτηνιατρο. Ειναι ο μονος που μπορει να τους πει με βεβαιοτητα τι συμβαινει στο μάτι, αν σώζεται και ποια ειναι η σωστη αγωγή.
Σε ευχαριστώ πολύ που ρώτησες.πατουσακια έγραψε:Τελικα τι εγυνε με το σκυλακο βρηκες γιατρο; Για την κορτιζονη ρωτησα το δικο μας γιατρο και ειπε οτι δεν προτεινεται σε περιπτωση που εχει ελκος του κερατοειδη (αν ωντος αυτο εχει).
Τελικά μιλησα μαζι τους και μου είπαν, ότι μάλλον θα ακολουθήσουν την γνωμη του εξειδικευμένου οφθαλμιατρου κτηνιατρου, του 2ου κατα σειρά που επισκέφθηκαν.
Δηλαδή κατα πάσα πιθανοτητα θα καταλήξουν σε αφαίρεση του οφθαλμου.
Μονο που πρέπει πρωτα να ξεπρηστει το μάτι για να μπορέσει να γινει η επέμβαση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostas79 στις Πεμ Νοε 10, 2016 6:32 pm, 1 φορά
kostas79- Kitten
-
Κριμα αλλα αν αυτο χρειαζεται για να μην έχει περαιτέρω θέμα το ζωάκι τοτε πρέπει να γινει... Να πάνε ολα καλα!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
μακαρι να πανε ολα καλα!
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Update: τελικά έγινε αφαίρεση του οφθαλμου στη σκυλίτσα,
διότι δεν έπαιρνε θεραπεία - κάθε τόσο ξεπρήζονταν, και μετά από λίγο πάλι τα ίδια...
Πάντως πλέον είναι ένταξει η σκυλίτσα, όλα καλά με την επέμβαση (η επέμβαση έγινε πριν 2 μηνες περίπου -σορρυ που καθυστέρησα να σας ενημερώσω-).
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον.
διότι δεν έπαιρνε θεραπεία - κάθε τόσο ξεπρήζονταν, και μετά από λίγο πάλι τα ίδια...
Πάντως πλέον είναι ένταξει η σκυλίτσα, όλα καλά με την επέμβαση (η επέμβαση έγινε πριν 2 μηνες περίπου -σορρυ που καθυστέρησα να σας ενημερώσω-).
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον.
kostas79- Kitten
-
Παρόμοια θέματα
» Πρώτη επίσκεψη σε κτηνίατρο
» ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ?
» sos!! γατακι 3 εβδομαδων με θεματα δυσκοιλιοτητας
» Ζητούνται βιογραφικά για τον κτηνίατρο της ζωής της γάτας μο
» Πρόβλημα με το ματάκι μας.
» ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ?
» sos!! γατακι 3 εβδομαδων με θεματα δυσκοιλιοτητας
» Ζητούνται βιογραφικά για τον κτηνίατρο της ζωής της γάτας μο
» Πρόβλημα με το ματάκι μας.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios