τεσσερα ποντικομικρουλακια...
+10
dagger
kouix
tsili
LAROGATA
Gatoplikti
ZIZIKOS
belezza
marina289
Lina
psipsa
14 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: τεσσερα ποντικομικρουλακια...
μαλλον δοθηκε το ενα, το γκριζουλακι. τα αλλα ακομα ψαχνουν.. πριν κατι μηνες μου ζηταγανε εναγωνιως μαυρα (δεν ξερω γιατι ) τωρα εγινε χαμος για το γκρι και για τα αλλα τιποτα.. γενικα εμενα ολο τουτο με ξεπερνα, καταλαβαινω να εχεις μια προτιμηση αλλα το στυλ η γκρι η τιποτα, με τρελλαινει. Λες και θα αγαπησουν ενα χρωμα οχι μια προσωπικοτητα..
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
LAROGATA έγραψε:Aπο ενδιαφερον πως πανε?psipsa έγραψε:τα υπεροχοτατα γατουλινια μεγαλωνουν μαθαινω!!!! και ομορφαινουν επικινδυνα!!!
τίποτα!
είχα 3-4 ενδιαφερόμενους, όλοι για τον μπλεδάκο,
αλλά για τα υπόλοιπα τίποτα...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Ασε μην την ψαχνεις αβυσσος η ψυχη των ενδιαφερομενων.Οταν ειχα βαλει αγγελια ενα μαυρογατακι μου το Σμοκι ειχε γινει χαμος ειχα και 40 τηλεφωνα.Μετα απο λιγο καιρο ειχα ενα καρμπον αγορακι του βαζω αγγελια τιποτα,ειχα εντωμεταξυ μια φωτογραφια του Σμοκυ που ηταν ολα τα λεφτα ,κανω π@@@@ια και βάζω εκεινη τη φωτογραφια για το νεο γατακι.Παλι τιποτα,υιοθετηθηκε τελικα αλλα μετα απο πολλες προσπαθειες.Μετα απο 3 χρονια με παιρνουν τηλεφωνο για την αγγελια του Σμοκυ στη χε,καλα λεω που τη βρηκατε την αγγελια το μικρο εχει υιοθετηθει εδω και 3 χρονια.Πραγματι η αγγελια ειχε μεινει στη χε αν και την ειχα σβησει και ξαναδημοσιευοταν.Τελικα μαλλον ο Σμοκυ ειχε μεγαλο αστρο!!!!psipsa έγραψε:μαλλον δοθηκε το ενα, το γκριζουλακι. τα αλλα ακομα ψαχνουν.. πριν κατι μηνες μου ζηταγανε εναγωνιως μαυρα (δεν ξερω γιατι ) τωρα εγινε χαμος για το γκρι και για τα αλλα τιποτα.. γενικα εμενα ολο τουτο με ξεπερνα, καταλαβαινω να εχεις μια προτιμηση αλλα το στυλ η γκρι η τιποτα, με τρελλαινει. Λες και θα αγαπησουν ενα χρωμα οχι μια προσωπικοτητα..
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:Ασε μην την ψαχνεις αβυσσος η ψυχη των ενδιαφερομενων.Οταν ειχα βαλει αγγελια ενα μαυρογατακι μου το Σμοκι ειχε γινει χαμος ειχα και 40 τηλεφωνα.Μετα απο λιγο καιρο ειχα ενα καρμπον αγορακι του βαζω αγγελια τιποτα,ειχα εντωμεταξυ μια φωτογραφια του Σμοκυ που ηταν ολα τα λεφτα ,κανω π@@@@ια και βάζω εκεινη τη φωτογραφια για το νεο γατακι.Παλι τιποτα,υιοθετηθηκε τελικα αλλα μετα απο πολλες προσπαθειες.Μετα απο 3 χρονια με παιρνουν τηλεφωνο για την αγγελια του Σμοκυ στη χε,καλα λεω που τη βρηκατε την αγγελια το μικρο εχει υιοθετηθει εδω και 3 χρονια.Πραγματι η αγγελια ειχε μεινει στη χε αν και την ειχα σβησει και ξαναδημοσιευοταν.Τελικα μαλλον ο Σμοκυ ειχε μεγαλο αστρο!!!!psipsa έγραψε:μαλλον δοθηκε το ενα, το γκριζουλακι. τα αλλα ακομα ψαχνουν.. πριν κατι μηνες μου ζηταγανε εναγωνιως μαυρα (δεν ξερω γιατι ) τωρα εγινε χαμος για το γκρι και για τα αλλα τιποτα.. γενικα εμενα ολο τουτο με ξεπερνα, καταλαβαινω να εχεις μια προτιμηση αλλα το στυλ η γκρι η τιποτα, με τρελλαινει. Λες και θα αγαπησουν ενα χρωμα οχι μια προσωπικοτητα..
Τελικά η είναι ΑΝΙΚΗΤΗ ....
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Θετικη ενέργεια για τα μικρουλάκια
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
τι να πω?μου φαινεται οτι υπαρχουν περιοδοι που τρελαινονται ολοι για γατακια και μετα παυση.
θετικη ενεργεια να βρουν σπιτακι τα πιτσιρικακια
θετικη ενεργεια να βρουν σπιτακι τα πιτσιρικακια
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Λοιπόν... δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω αγγελία των μωρών στην χε γιατί θέλουν αριθμό τσιπ.
Οσοι βάζατε μέχρι πρότινος αγγελία στην χε, ξέρετε με τι τρόπο βάζατε αγγελία... ¨Όμως μάλλον έχουν βρει τρόπο και κάνουν έλεγχο στα τσιπ. Ποιά υφίστανται και ποιοι όχι.
Χωρίς να μπει αγγελία στην χε δεν βλέπω φως.
Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι; να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο;
Οσοι βάζατε μέχρι πρότινος αγγελία στην χε, ξέρετε με τι τρόπο βάζατε αγγελία... ¨Όμως μάλλον έχουν βρει τρόπο και κάνουν έλεγχο στα τσιπ. Ποιά υφίστανται και ποιοι όχι.
Χωρίς να μπει αγγελία στην χε δεν βλέπω φως.
Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι; να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο;
-
Mood :
προταση για το i pet?
μεχρι ποσο προτινος ισχυε το veritable.
microchip?εγω για τα μακαρόν ,ειδικα για τον περλού τελευταια δημοσιευση εκανα στις 4 μαιου.
αν σταματησει ο γνωριμος τροπος πολυ λιγα αδεσποτακια θα ανακοινωνονται και αυτα μονο των φιλοζωΐκων.παντως και το i pet κανει τη δουλεια του .τη φρου -φρου απο το i pet την εδωσα
μεχρι ποσο προτινος ισχυε το veritable.
microchip?εγω για τα μακαρόν ,ειδικα για τον περλού τελευταια δημοσιευση εκανα στις 4 μαιου.
αν σταματησει ο γνωριμος τροπος πολυ λιγα αδεσποτακια θα ανακοινωνονται και αυτα μονο των φιλοζωΐκων.παντως και το i pet κανει τη δουλεια του .τη φρου -φρου απο το i pet την εδωσα
-
Mood :
https://www.facebook.com/melahemar/media_set?set=a.1874420772813527.1073741915.100007368673664&type=3&pnref=story
μπορείτε να βάλετε τις νεες φωτος;;
μπορείτε να βάλετε τις νεες φωτος;;
-
Mood :
- Σπόιλερ:
crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
καλησπερουδια τουλαχιστον τωρα που μιλαμε δυο γατουνια μας ειναι σε αγγελια στη χ.ε. δε μπορεσα να βαλω και το τριτο γιατι δεν μου το επιτρεπει.. και δεν τολμω να μετακινησω τιποτα και με ξανα διωξουν.. πραγματι αυτο το κακο με τα microchip στα αδεσποτα που παλευουμε να τους βρουμε σπιτακι κανει πολυ μεγαλη ζημια!!! το καταλαβαινω για οταν υιοθετεις ενα ζωακι αλλα οι φιλοζωικες η οι ιδιωτες που βρισκουν συνεχεια παρατημενα αδεσποτακια ειναι αμαρτια να μη μπορουν να προβαλουν τα ζωακια γιατι ταχα δεν εχουν μικροτσιπ. Στους δρομους αν βρισκονταν θα ειχαν;;;; ελεος...
τεσπα καντε καμια ευχη να βρεθουν γατογονεις για τα υπεροχα μωρα!!! και Μαρινα μου και παλι να εισαι καλα που τοσο τα φροντιζεις!! οι φωτογραφιες γι αλλη μια φορα, εργα τεχνης!!!
τεσπα καντε καμια ευχη να βρεθουν γατογονεις για τα υπεροχα μωρα!!! και Μαρινα μου και παλι να εισαι καλα που τοσο τα φροντιζεις!! οι φωτογραφιες γι αλλη μια φορα, εργα τεχνης!!!
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Mood :
Δαφνη μου τις αγγελιες αυτες ποτε τις εβαλες στη χε?ειναι προσφατες .Ρωταω γιατι πρεπει να βαλω αγγελια για το μικρο και αν δεν μπορω την πατησα.Σκεφτομουν μηπως αν υπαρχουν καποιες παλιες αγγελιες στο λογαριασμο μας ν'αλλαξουμε τις φωτο και να τις ξαναβαλουμεpsipsa έγραψε:καλησπερουδια τουλαχιστον τωρα που μιλαμε δυο γατουνια μας ειναι σε αγγελια στη χ.ε. δε μπορεσα να βαλω και το τριτο γιατι δεν μου το επιτρεπει.. και δεν τολμω να μετακινησω τιποτα και με ξανα διωξουν.. πραγματι αυτο το κακο με τα microchip στα αδεσποτα που παλευουμε να τους βρουμε σπιτακι κανει πολυ μεγαλη ζημια!!! το καταλαβαινω για οταν υιοθετεις ενα ζωακι αλλα οι φιλοζωικες η οι ιδιωτες που βρισκουν συνεχεια παρατημενα αδεσποτακια ειναι αμαρτια να μη μπορουν να προβαλουν τα ζωακια γιατι ταχα δεν εχουν μικροτσιπ. Στους δρομους αν βρισκονταν θα ειχαν;;;; ελεος...
-
Mood :
Μαρια μου δεν ξερω τι γινεται με τη χρυση ευκαιρια,αλλοτε μας επιτρεπει να βαλουμε αγγελια και αλλοτε οχι. προτιμουν να ανεβαζουν αγγελιες για πωληση ρατσατων ζωων που στην τελικη ειναι καραπαρανομη αν δεν προερχεται απο νομιμους εκτροφεις και κυνηγανε τον καθε φιλοζωο που παλευει να βρει ενα σπιτικο στα αδεσποτα για το ενα και το αλλο.
-
Mood :
Τα μωρά εξακολουθούν να ψάχνουν σπίτι!
-
Mood :
Απογοητευτηκα τωρα αφου δεν εχουν δοθει αυτα τα μωρα,τι ελπιδες εχει να βρει σπιτι το δικο μου το ασχημοφατσακι?
-
Mood :
Μην απελπίζεστε βρε παιδιά ναι μεν η Χρυσή Ευκαιρία αλλά...πάμε παρακάτω.
Aggeliopolis?Getpet.gr?ipet.gr?Υπάρχει και ένα site δεν το θυμάμαι, θα ψάξω να το βρω,που έχει σχέση με αγορές αυτοκινήτων, τρελό μεν αλλά, έχει μια στήλη με αγγελίες διάφορες, είχα δει και για ζώα είχα βάλει και εκεί γατουλίνια και χτύπησε τηλέφωνο και από εκεί.Για μας δεν υπάρχουν άσχημα γατουλίνια και ίσως κι άλλοι άνθρωποι το πιστεύουν και το ψάχνουν.
Σε όλα όσα περιμένουν
και γρήγορα!
Aggeliopolis?Getpet.gr?ipet.gr?Υπάρχει και ένα site δεν το θυμάμαι, θα ψάξω να το βρω,που έχει σχέση με αγορές αυτοκινήτων, τρελό μεν αλλά, έχει μια στήλη με αγγελίες διάφορες, είχα δει και για ζώα είχα βάλει και εκεί γατουλίνια και χτύπησε τηλέφωνο και από εκεί.Για μας δεν υπάρχουν άσχημα γατουλίνια και ίσως κι άλλοι άνθρωποι το πιστεύουν και το ψάχνουν.
Σε όλα όσα περιμένουν
και γρήγορα!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
car.gr
λέγεται το site με αγγελίες. Υπάρχει η επιλογή "χύμα". Εκεί βάζεις ότι αγγελία δεν έχει σχέση με αυτοκίνητα.
λέγεται το site με αγγελίες. Υπάρχει η επιλογή "χύμα". Εκεί βάζεις ότι αγγελία δεν έχει σχέση με αυτοκίνητα.
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:Απογοητευτηκα τωρα αφου δεν εχουν δοθει αυτα τα μωρα,τι ελπιδες εχει να βρει σπιτι το δικο μου το ασχημοφατσακι?
Το ιδιο ακριβώς μηνυμα ειχες ποστάρει το θυμάμαι καρμπον στο προηγουμενο γατάκι. Να λειπουν οι απαισιοδοξιες
Εάν η χρυση ευκαιρια υιοθετει αυτη την στάση απο δώ και πέρα , κανένας δεν θα βάζει αδεσποτάκια εκει και ολοι θα στραφούν καπου αλλού.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Και εγώ είμαι απαισιόδοξη γενικότερα.
Η χε έχει εντείνει αυτό το κλίμα.
Η χε έχει εντείνει αυτό το κλίμα.
-
Mood :
επειδη μαλλον ειμαι η τελευταια που εδωσε απο χ.ε,θα πω οτι αν το διακοψει ολος ο κοσμος που ψαχνει αδεσποτακι και δε θελει με τιποτα να αγορασει θα στραφει σε αλλα site.απο την αλλη ανθρωποι που εχουν ευαισθητοποιηθει πολυ στο θεμα των ζωων ψαχνουν και το i pet και το get pet και εγω τις πολυ σοβαρες προτασεις τις ειχα απο το
i pet.ο περλου που δοθηκε απο τη χ.ε ,επαιξε ρολο το οτι η κοπελιτσα ειναι στα φαρσαλα και της ηταν πιο γνωστη η χ.ε
η φρου- φρου ομως δοθηκε απο το i pe t.βεβαια εψαχνα 2 μηνες και το casting ηταν αυστηρο
i pet.ο περλου που δοθηκε απο τη χ.ε ,επαιξε ρολο το οτι η κοπελιτσα ειναι στα φαρσαλα και της ηταν πιο γνωστη η χ.ε
η φρου- φρου ομως δοθηκε απο το i pe t.βεβαια εψαχνα 2 μηνες και το casting ηταν αυστηρο
-
Mood :
Iσως να γινει αυτο που λες.Οσο για τη Καλι που ειχα δωσει τελευταια,δοθηκε σε γνωστη κοπελα της Χαρας και οχι απο αγγελια και ετσι δεν μπορω να ξερω τι γινεται αυτη τη στιγμη.Μακαρι να γινει παντως ετσι και να δουλεψουν και τα αλλα σαιτGatoplikti έγραψε:LAROGATA έγραψε:Απογοητευτηκα τωρα αφου δεν εχουν δοθει αυτα τα μωρα,τι ελπιδες εχει να βρει σπιτι το δικο μου το ασχημοφατσακι?
Το ιδιο ακριβώς μηνυμα ειχες ποστάρει το θυμάμαι καρμπον στο προηγουμενο γατάκι. Να λειπουν οι απαισιοδοξιες
Εάν η χρυση ευκαιρια υιοθετει αυτη την στάση απο δώ και πέρα , κανένας δεν θα βάζει αδεσποτάκια εκει και ολοι θα στραφούν καπου αλλού.
-
Mood :
Το ipet είναι μία καλή επιλογή. Εγώ από εκεί βρήκα τη Νεφέλη.
Όσο για το μικροτσίπ, κάνει να βάλουν τόσο μωρά γατάκια; Είναι παράλογο να ζητάνε αριθμό μικροτσίπ από γατάκια δύο μηνών.
- Σπόιλερ:
- Είχε άστρο το γατί...ούτε πέντε λεπτά δεν είχε που ανέβηκε η αγγελεία και τηλεφώνησα. Εγώ φταίω που μόλις άνοιξα τη σελίδα βγήκε ένα καλικαντζαράκι πάνω-πάνω;
Όσο για το μικροτσίπ, κάνει να βάλουν τόσο μωρά γατάκια; Είναι παράλογο να ζητάνε αριθμό μικροτσίπ από γατάκια δύο μηνών.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2,5 + 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2016
Mood :
ειναι παραλογο ετσι κι αλλιως για γατακια που θα βρισκονταν στο δρομο και καποιοι προσπαθουν να τους βρουν ενα σπιτικο.. με τοσα που βρισκονται αλιμονο να πρεπει οι φιλοζωοι να πληρωνουν ΚΑΙ το μικροτσιπ, εδω οριακα ανταπεξερχονται με τα αλλα εξοδα..
-
Mood :
Αν είναι μεγάλες γάτες πάει στο καλό. Σε μικρά γατάκια που ακόμα αναπτύσσονται δεν θα έβαζα μικροτσιπ μήπως κάπως τα επιρρεάζει μετά.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2,5 + 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2016
Mood :
Τα νεοτερα απο τα ποντικομικρουλια μας, υιοθετηθηκε και το τιγρακι και απεμεινε μονο η τσουπρα η ταρταρουγο-τσαπερδονα η ναζιαρα, μαλλον για καλο στην παρουσα κατασταση αφου μετακομισε μαζι της ο μικρος νταλικερης που εχει αναγκη απο την παρειτσα και τη γατοσυντροφιτσα της για να ηρεμησει , να λησμονησει τη ζωη στην ασφαλτο με τα φωτα νυσταγμενα και βαρια , να λησμονησει την περιπλανωμενη ζωη και να εκπαιδευτει στο σαβουαρ βιβρ των σαλονιων και των κοσμικων κυκλων που προκειται να εισελθει..
Ολα για καλο λοιπον, ευχομαι και στα δυο μικρουλακια να εχουν μια ομορφη και ηρεμη ζωη!!! και για τα υιοθετηθεντα, πολλα πολλα γουγουριστα χρονια με τις νεες τους οικογενειες!!!
Ολα για καλο λοιπον, ευχομαι και στα δυο μικρουλακια να εχουν μια ομορφη και ηρεμη ζωη!!! και για τα υιοθετηθεντα, πολλα πολλα γουγουριστα χρονια με τις νεες τους οικογενειες!!!
-
Mood :
μπραβο στο τιγρομπεμπακι .ευχομαι στο ταρταρουγακι να κανει καλη παρεουλα με το αγορακι και αν ειναι δυνατο να υιοθετηθουν και μαζι
-
Mood :
Τέλεια τα νέα σας, άντε και στα άλλα δύο μικράκια σύντομα!!!!
Καλή ζωούλα να έχουν.
-
Mood :
Η αληθεια ειναι πως δυο μικρα ειναι ο τελειος συνδυασμος για καποιον που δεν εχει αλλα ζωακια στο σπιτι. Ενα μωρο οσο ναναι ζητα περισσοτερο απο το χρονο σου και μπορει να κλαιει οταν ολοι φευγουν απ το σπιτι και μενει μονο του. Ενω τα δυο που εχουν συνηθισει το ενα το αλλο κανουν μεταξυ τους παρεα, εκτονονωνται μεταξυ τους και ελαχιστοποιουν τον κινδυνο να δαγκωνουν και να παιζουν αγρια με τους αλλους..
-
Mood :
Τελεια !!!
Καλή ζωούλα στα μικρά και καλή τύχη στη τελευταία αδελφούλα τη τσαχπινογαργαλιάρα
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζονται τέσσερα γατάκια!
» Τέσσερα γατοαγγελουδάκια ψάχνουν γονείς
» Χαρίζονται τέσσερα νιουριστά μωράκια
» γατα θηλαζει τεσσερα γατια
» ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!
» Τέσσερα γατοαγγελουδάκια ψάχνουν γονείς
» Χαρίζονται τέσσερα νιουριστά μωράκια
» γατα θηλαζει τεσσερα γατια
» ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios