Βρέθηκε μωρό γατάκι
+6
Spiros82
LAROGATA
dagger
psipsa
Gatoplikti
Aigypti-cat
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Βρέθηκε μωρό γατάκι
Το βρήκα στην άκρη του δρόμου όταν επέστρεφα σπίτι. Φοβήθηκε, κρύφτηκε κάτω από ένα θάμνο και παιδευόμουν για καμία ώρα να το βγάλω. Τελικά έτρεξα σπίτι και πήρα μια κονσέρβα με τόνο κι ευτυχώς μόλις τη μύρισε έπεσε με τα μούτρα και την τσάκωσα.Είναι μια πανέμορφη φουντωτη τριχρωμη 25-35 ημερών,τη βαφτισαμε Λυδια.Υγειης μου φάνηκε θα την πάμε αύριο στον κτηνίατρο και μόλις πάρει τα πάνω της θα τη δώσουμε για υιοθεσία. Προς το παρόν της κάναμε φωλιτσα στο μπαλκόνι.Οι άλλες δύο πλησιάζουν συνέχεια το παράθυρο και την κοιτάζουν. Η Ρόζα το πήρε πολύ πιο χαλαρά απ'ότι όταν είχαμε φέρει τη Νεφέλη σπίτι.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2,5 + 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2016
Mood :
Απ: Βρέθηκε μωρό γατάκι
Mπραβο σου !!
Περιμένουμε νεα απο το γατουνάκι
Περιμένουμε νεα απο το γατουνάκι
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Η μικρή πήγε στον κτηνίατρο όπου έδειξε τον καλύτερο εαυτό της και χουρχουριζε όσο ο γιατρός την εξεταζε και της έκοβε τα νύχια. Είπε ότι είναι το πολύ ενός μήνα και φαίνεται υγειεστατη. Έκανε εσωτερική και εξωτερική αποπαρασιτωση (ούτε ένα νιάου όσο την ψεκαζαμε),αλλά ο γιατρός είπε να την κρατήσουμε προληπτικά για μια εβδομάδα ξεχωριστά απ'τις δικές μας μήπως και υπαρχει κανένα πρόβλημα που δεν φαίνεται (πχ.εντερικο).Εμβόλιο σε 2 μήνες.
Η Λυδία αποδείχτηκε πολύ παιχνιδιάρα, παίζει μέχρι να πέσει ξερή. Πριν λίγο την ακούγαμε να κλαίει και την βρήκαμε να περιμένει με το λαστιχάκι στο στόμα . Οι δικές μου συνέχεια γυροφερνουν το παράθυρο και όταν είναι ανοιχτά με κλειστή σιτα κολλάνε τις μουσουδες τους και τη μυρίζουν. Παρ'όλο που μεταξύ τους ξεσκιζονται στη μικρή δεν αγριευουν καθόλου. Μπορώ να πω ότι ειδικά από την πλευρά της Ρόζας βλέπω μια μεγάλη συμπάθεια.
Η Λυδία αποδείχτηκε πολύ παιχνιδιάρα, παίζει μέχρι να πέσει ξερή. Πριν λίγο την ακούγαμε να κλαίει και την βρήκαμε να περιμένει με το λαστιχάκι στο στόμα . Οι δικές μου συνέχεια γυροφερνουν το παράθυρο και όταν είναι ανοιχτά με κλειστή σιτα κολλάνε τις μουσουδες τους και τη μυρίζουν. Παρ'όλο που μεταξύ τους ξεσκιζονται στη μικρή δεν αγριευουν καθόλου. Μπορώ να πω ότι ειδικά από την πλευρά της Ρόζας βλέπω μια μεγάλη συμπάθεια.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
Γιατι αισθανομαι οτι θα συμπληρωθει το τρελοδιδυμο?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
...περα από την πλάκα, η μαμά μου έχει ξετρελαθεί. Σήμερα μεταξύ σοβαρού κι αστείου έλεγε πώς θα κανονισουμε τις γάτες αν την κρατήσουμε. Και η μικρή τη βλέπει για μαμά της. Της έμαθε πώς να παίζει (θα παίζανε για 2 -3 ώρες ),να τρωει, να πηγαίνει στην άμμο,χαδακια ανάσκελα και η μικρή όλο αυτήν θέλει. Εμένα μ'έχει ολίγον γραμμένη.
Αλλα καλύτερα όχι, για πολλούς λόγους. Είναι ωραία συντροφιά οι γάτες αρκεί να μην υπερβαινεις το όριο που μπορείς να διαχειριστεις.
Αλλα καλύτερα όχι, για πολλούς λόγους. Είναι ωραία συντροφιά οι γάτες αρκεί να μην υπερβαινεις το όριο που μπορείς να διαχειριστεις.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
εσεις ξερετε... αλλα τρεις γατες ειναι, πως να το πουμε, μαγικος αριθμος!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Μετά από τέσσερις μέρες μαζί μας το μέγεθος της μικρής διπλασιάστηκε, η κοιλίτσα στρογγύλεψε και η γούνα φούντωσε κι άλλο. Βγήκε τρομερά χαδιάρα με μεγάλη αδυναμία στη μαμά μου. Γουργουρίζει ασταμάτητα, θέλει όλο αγκαλιά, κάνει πατουσάκια, δίνει κουτουλιές, και σου χαϊδεύει το πρόσωπο με τα ποδαράκια της (πώς είναι οι γάτες μας-έ, ακριβώς το αντίθετο). Αύριο που θα έχουν περάσει πέντε μέρες από το ψέκασμα για τους ψύλλους θα την κάνουμε μπάνιο και θα μετακομίσει μέσα στο σπίτι.
Οι δικές μου φαίνονται να τα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί της, φαίνονται να τη συμπαθούν πολύ. Την πλησιάζουν πια στα 20 εκατοστά με ανοιχτή σίτα στο παράθυρο, με κλειστή ακουμπάνε μυτούλες. Σήμερα η μικρή πήγε να τριφτεί στη Νεφέλη. Η Ρόζα της έχει μεγάλη αδυναμια κι όλο έρχεται και την κοιτάζει και της κάνει ματάκια. Δεν έχει αγριέψει ούτε μία φορά, ενώ όταν είχαμε φέρει τη Νεφέλη σπίτι για μία εβδομάδα γρύλιζε συνέχεια και μας ορμούσε. Να μην πώ ότι αυτές μεταξύ τους ακόμα σκοτώνονται. Όταν ταΐζουμε τη μικρή η τρέχουν και οι δύο, αλλά μόνο την κοιτάνε όσο τρώει, η Νεφέλη, που είναι παμφάγο τέρας, ούτε που αποπειράθηκε να της πάρει το φαγητό, ακόμα κι αυτό που είχε περισσέψει στο κουτάκι και της το έδωσα να το μυρίσει.
Έκανα μία προσπάθεια να προωθήσω τη Λυδία μέσω facebook, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.
Φώτο του μωρού που έχει πανω του όλο το ουράνιο τόξο των γατιών:
" />
Οι δικές μου φαίνονται να τα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί της, φαίνονται να τη συμπαθούν πολύ. Την πλησιάζουν πια στα 20 εκατοστά με ανοιχτή σίτα στο παράθυρο, με κλειστή ακουμπάνε μυτούλες. Σήμερα η μικρή πήγε να τριφτεί στη Νεφέλη. Η Ρόζα της έχει μεγάλη αδυναμια κι όλο έρχεται και την κοιτάζει και της κάνει ματάκια. Δεν έχει αγριέψει ούτε μία φορά, ενώ όταν είχαμε φέρει τη Νεφέλη σπίτι για μία εβδομάδα γρύλιζε συνέχεια και μας ορμούσε. Να μην πώ ότι αυτές μεταξύ τους ακόμα σκοτώνονται. Όταν ταΐζουμε τη μικρή η τρέχουν και οι δύο, αλλά μόνο την κοιτάνε όσο τρώει, η Νεφέλη, που είναι παμφάγο τέρας, ούτε που αποπειράθηκε να της πάρει το φαγητό, ακόμα κι αυτό που είχε περισσέψει στο κουτάκι και της το έδωσα να το μυρίσει.
Έκανα μία προσπάθεια να προωθήσω τη Λυδία μέσω facebook, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.
Φώτο του μωρού που έχει πανω του όλο το ουράνιο τόξο των γατιών:
" />
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
psipsa έγραψε:εσεις ξερετε... αλλα τρεις γατες ειναι, πως να το πουμε, μαγικος αριθμος!!!
Κι εγώ που νόμιζα ότι μαγικός αριθμός είναι το 7
πανεμορφο γατακι πραγματικα
ευχομαι να γινει οτι καλυτερο για την μικρουλα και ειτε σε εσας ειτε καπου αλλου να ζησει μια υπεροχη ζωουλα
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
μα τι υπεροχο πλασμα!!! ελπιζω οποιο και αν ειναι το σπιτι του τελικα να εχει μια ομορφη ζωη
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Κουκλάκι πραγματικά
Λυδία ε ? όμορφο όνομα , μπράβο να είναι χαδιάρα έτσι όπως τώρα για πάντα εύχομαι
Λυδία ε ? όμορφο όνομα , μπράβο να είναι χαδιάρα έτσι όπως τώρα για πάντα εύχομαι
Spiros82- Junior Cat
-
Τόπος : Αμφιάλη Κερατσινίου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοχείμωνο
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/05/2017
Mood :
Ωχ τριχρωμούλα?Προσέχετε, προσέχετε!
Πανέξυπνα πλάσματα και πώς καταφέρνουν πάντα αυτό που θέλουν.
Υπέροχο μουτράκι!
Πανέξυπνα πλάσματα και πώς καταφέρνουν πάντα αυτό που θέλουν.
Υπέροχο μουτράκι!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
υπεροχη ομορφη και ναζιαρα?δε σας βλεπω καθολου καλα! παντως οπως και να ειναι ευχομαι να βρεθει το καλυτερο για τη μικρουλα
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Η μικρή ευχαριστεί για τη θετική ενέργεια.
Εκτάκτως την κάναμε σήμερα μπάνιο και την πήραμε μέσα λόγω καιρού. Πρώτη φορά συναντώ γάτα που την κάνουν μπάνιο και χουρχουριζει. Απ'ολο το σπίτι τη νοιάζει μόνο το κρεβάτι μου, μόλις το είδε σκαρφάλωσε πάνω και δεν μπορούμε να τη κατεβάσουμε . Οι γάτες μου δεν αντέδρασαν καθόλου, σαν να υπήρχε από πάντα στο σπίτι. Το πιατάκι της είναι μόνιμα γεμάτο και η Νεφέλη δεν της το τρώει (ωστόσο έκλεψε την τροφή της Ρόζας και μετά παίξανε ξύλο).
Τώρα είδα ότι το ένα της μπροστινό πατουσακι είναι ξεφλουδισμενο, και στο πίσω της ίδιας πλευράς έχει ένα μεγάλο σπυρακι που σαν να έχει κάτι μέσα. Τί λέτε να είναι;Θα την πάμε στον κτηνίατρο αύριο. Την πονάνε όταν της τα πιάνουμε.
Εκτάκτως την κάναμε σήμερα μπάνιο και την πήραμε μέσα λόγω καιρού. Πρώτη φορά συναντώ γάτα που την κάνουν μπάνιο και χουρχουριζει. Απ'ολο το σπίτι τη νοιάζει μόνο το κρεβάτι μου, μόλις το είδε σκαρφάλωσε πάνω και δεν μπορούμε να τη κατεβάσουμε . Οι γάτες μου δεν αντέδρασαν καθόλου, σαν να υπήρχε από πάντα στο σπίτι. Το πιατάκι της είναι μόνιμα γεμάτο και η Νεφέλη δεν της το τρώει (ωστόσο έκλεψε την τροφή της Ρόζας και μετά παίξανε ξύλο).
Τώρα είδα ότι το ένα της μπροστινό πατουσακι είναι ξεφλουδισμενο, και στο πίσω της ίδιας πλευράς έχει ένα μεγάλο σπυρακι που σαν να έχει κάτι μέσα. Τί λέτε να είναι;Θα την πάμε στον κτηνίατρο αύριο. Την πονάνε όταν της τα πιάνουμε.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
μηπως ειχε πατησει κατι και μπηκε κανενα ξυλαρακι μεσα?βαλε σε ενα μπαμπακακι λιγο λαδακι.ετσι κι αλλιως κακο δεν κανει και απλωσε το επανω
-
Mood :
Δοκίμασε η μαμά μου και δεν βγήκε τίποτα. Αλλά το γατάκι πονούσε πολύ. Και το μπροστινό πατουσακι είναι όλο ξεφλουδισμενο. Μην έχει καμιά δερματίτιδα.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
αν ειναι ετσι μονο ο γιατρος μπορει νατο πει.υπομονη μεχρι αυριο
-
Mood :
Κατα αρχας μου ερχεται να πω καλως την δεχτηκατε!! Την θελουν μου φαινεται!! Κουκλιτσα ειναι!! Για αποστημα μου κανει αυτο, αυριο θα δειτε.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Είναι επικίνδυνο το αποστημα;
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
Οχι καλε μεγαλο σπυρι ειναι το αποστημα οπως το πες. Μπορει να εχει γινει καποια μολυνση απο κατι, μπορει τσιμπημα μπορει να ειναι και κατι αλλο βεβαια. Πηγαινε την να το δει ο γιατρος.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ωχ, παίζει να κολλήσουν και οι άλλες,;Γιατί τώρα κάθονται και οι τρεις στο σαλόνι.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
Το αποστημα δεν κολλαει . Οι μυκητες κολλανε αλλα θα βλεπες αλλη εικονα πιστευω. Πληγη κατι φσγωμενο. Δεν νομιζω να ειναι κατι φοβερο. Το μπροστα ποδαρακι ποναει? Εχει φυγει τριχωμα?Μην ανησυχεις τοσο Δεν το ειδε πριν ο γιατρος αυτο? Τωρα εγινε?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Όχι, μόνο πάνω στην παλάμη της έχει ξεφλουδιστει το δέρμα. Μπροστά δεν πονάει. Αλλά στο πίσω όταν της το πιάνουμε ναί. Στο περπάτημα δεν δείχνει να την ενοχλεί,αλλα δεν το παταει και με άνεση. Επίσης σήμερα δεν έπαιξε καθόλου, όλη μέρα κοιμάται(κολλημένη σε κάποιον άνθρωπο ). Δεν μου μοιάζει με μύκητα.
Το τελευταίο δίωρο το πέρασε να κοιμάται δίπλα στη Ρόζα. Το γατί μου δείχνει τόση καλοσύνη ξαφνικά που έχω αρχίσει να την φοβάμαι.
Το τελευταίο δίωρο το πέρασε να κοιμάται δίπλα στη Ρόζα. Το γατί μου δείχνει τόση καλοσύνη ξαφνικά που έχω αρχίσει να την φοβάμαι.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
O κτηνίατρος είπε ότι δεν έχουν τίποτα τα πατουσάκια της μικρής, μάλλον πάτησε κάπου ζεστά (πχ.το ζεστό μάρμαρο στο μπαλκόνι). Betadine πρωί-βράδυ και θα φύγουν σε 2-3 μέρες.
Ακολουθούν φωτογραφίες του ζιζανίου:
Mετα το μπανάκι:
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Ακολουθούν φωτογραφίες του ζιζανίου:
Mετα το μπανάκι:
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
τι μπεμπακι ειναι αυτο?φρεσκοπλυμενο και μοσχομυριστο ,φανταζομαι
-
Mood :
Μα τι καμάρι είναι αυτό!Λατρεύει καναπέδες απ'ότι φαίνεται!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Έτσι όπως τη βλέπετε, είναι ιδέα μου ή θα γίνει ημιμακρύτριχη/μακρύτριχη; Οι δικές μου που είναι κοντύτρυχες ήταν πολύ λιγότερο φουντωτές μικρές και με πολύ κοντές τρίχες. Ειδικά η ουρά της Λυδίας ανεμίζει.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
Μπανάκι στο γατάκι ?
Ωχ Αμαν
αυτό θα ήθελα να το δω , καθισε να το πλυνετε η επαθε κρίση ??
Και μαλλιαρή απο ότι βλέπω
Κουκλα είναι
Ωχ Αμαν
αυτό θα ήθελα να το δω , καθισε να το πλυνετε η επαθε κρίση ??
Και μαλλιαρή απο ότι βλέπω
Κουκλα είναι
-
Mood :
Της γεμίσαμε τον νιπτήρα χλιαρό νερό και το καταχάρικε λες και ήταν σε πισίνα. Χουρχούριζε σε όλη τη διάρκεια. Το καλύτερό της ήταν όταν τη βάλαμε κάτω απ'το τρεχούμενο νερό της βρύσης. Τη στεγνώσαμε με την πετσέτα και μετά χτένισμα με την τσατσάρα (και μας είδε η Ρόζα, ζήλεψε και για κανένα 45λεπτο αναγκαστικά τη χτένιζα με την βούρτσα μου, μετά με την στρογγυλή βούρτσα για την φράντζα, ύστερα και την τσατσάρα + μασάζ στο εσωτερικό των αυτιών στο τέλος. Για τα επόμενα δύο χρόνια δεν παίζει να βγάλει τριχόμπαλα).
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
Aigypti-cat έγραψε:Της γεμίσαμε τον νιπτήρα χλιαρό νερό και το καταχάρικε λες και ήταν σε πισίνα. Χουρχούριζε σε όλη τη διάρκεια. Το καλύτερό της ήταν όταν τη βάλαμε κάτω απ'το τρεχούμενο νερό της βρύσης. Τη στεγνώσαμε με την πετσέτα και μετά χτένισμα με την τσατσάρα (και μας είδε η Ρόζα, ζήλεψε και για κανένα 45λεπτο αναγκαστικά τη χτένιζα με την βούρτσα μου, μετά με την στρογγυλή βούρτσα για την φράντζα, ύστερα και την τσατσάρα + μασάζ στο εσωτερικό των αυτιών στο τέλος. Για τα επόμενα δύο χρόνια δεν παίζει να βγάλει τριχόμπαλα).
αβυσος η ψυχη των γατουνίων
αλλα η δικια σου το τερματισε κιόλας με το μπανιο
-
Mood :
Συγχαρητήρια και στις μικρούλα (άκου χάρηκε το μπάνιο!), αλλά και στις δικές σου που την καλοδέχτηκαν!!
Οι δικές μου παθαίνουν, όποτε περιμαζέυουμε γατάκι..δεν περνάμε ωραία.
Δεν ήξερα εξαρχής ότι δεν αρκούσε το γεγονός πως ήταν 3 και μεγάλωναν μαζί για να κοινωνικοποιηθούν σωστά..
Δεν ήξερα εξαρχής ότι δεν αρκούσε το γεγονός πως ήταν 3 και μεγάλωναν μαζί για να κοινωνικοποιηθούν σωστά..
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Παντα ήθελα ένα γατι που να του αρέσει το νερο για να του φτιάξω καλοκαιρινο πισινάκι στο μπαλκονι
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Εγώ πήρα φουσκωτό πισινάκι, για τη Φούσκα μου στο εξοχικό, γιατί μπορεί να μη θέλει μπάνιο, αλλά όπου ακούει νερό τρέχει και το κοιτάει. Στη μπανιέρα δε, κάθεται στο χείλος ακριβώς όταν κάνω μπάνιο το αδιάκριτο γατί! Παρόλα αυτά το πισινάκι δε τη συγκίνησε και πολύ..το θέλει τρεχούμενο και τελικά μόνο να το βλέπει..
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Και η Ρόζα λατρεύει το νερό. Μικρή κολυμπούσε στη μπανιέρα. Το αγαπημένο της είναι να παίζει και να ξαπλώνει πάνω σε παγάκια. Γι' αυτό ίσως να ευθύνεται που από μικρή την κάνουμε μπάνιο και συνήθισε.
Καλά, και τις δικές μου δεν τις λές σωστά κοινωνικοποιημένες. Ειδικά η Ρόζα είναι μισάνθρωπος, δεν θέλει τίποτα ζωντανό γύρω της (μερικές φορές ούτε κι εμάς) και ορμάει. Τη Νεφέλη ώρες-ωρες ακόμα πιστεύω ότι θελει να τη σκοτώσει. Την πιάνει και την τσουρομαδάει. Το άλλο το καημένο είναι αγαθιάρικο και θέλει να παίζουνε.
Δεν έγραψα το πιό περίεργο που συνέβη. Η Νεφέλη (ή αλλιώς η λαίμαργη φάλαινα) άφησε τη μικρή να φάει το φαγητό της! Αυτή που τρώει μέχρι και τις σακούλες! Και παρ' όλο που υπήρχε τροφή στο πιάτο της μικρής δεν πήγε να της το φάει. Έφαγε ομως της Ρόζας και μετά ακολούθησε η μάχη του Μαραθώνα.
Stella M. έγραψε:Συγχαρητήρια και στις μικρούλα (άκου χάρηκε το μπάνιο!), αλλά και στις δικές σου που την καλοδέχτηκαν!!
Καλά, και τις δικές μου δεν τις λές σωστά κοινωνικοποιημένες. Ειδικά η Ρόζα είναι μισάνθρωπος, δεν θέλει τίποτα ζωντανό γύρω της (μερικές φορές ούτε κι εμάς) και ορμάει. Τη Νεφέλη ώρες-ωρες ακόμα πιστεύω ότι θελει να τη σκοτώσει. Την πιάνει και την τσουρομαδάει. Το άλλο το καημένο είναι αγαθιάρικο και θέλει να παίζουνε.
Δεν έγραψα το πιό περίεργο που συνέβη. Η Νεφέλη (ή αλλιώς η λαίμαργη φάλαινα) άφησε τη μικρή να φάει το φαγητό της! Αυτή που τρώει μέχρι και τις σακούλες! Και παρ' όλο που υπήρχε τροφή στο πιάτο της μικρής δεν πήγε να της το φάει. Έφαγε ομως της Ρόζας και μετά ακολούθησε η μάχη του Μαραθώνα.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
Stella M. έγραψε:Εγώ πήρα φουσκωτό πισινάκι, για τη Φούσκα μου στο εξοχικό, γιατί μπορεί να μη θέλει μπάνιο, αλλά όπου ακούει νερό τρέχει και το κοιτάει. Στη μπανιέρα δε, κάθεται στο χείλος ακριβώς όταν κάνω μπάνιο το αδιάκριτο γατί! Παρόλα αυτά το πισινάκι δε τη συγκίνησε και πολύ..το θέλει τρεχούμενο και τελικά μόνο να το βλέπει..
Κι εμενα ο μικρος τα ιδια κανει
Μια δυο φορες εχει γλυστρισει κι εχει πεσει μεσα στην μπανιερα , και στην προσπαθεια μου να τον βγαλω τον εκανα λουτσα τον δολιο
Ε λεω , δεν θα ξαναρθει .. τωρα παει και καθεται πισω απο την κουρτινα κι αν ριξω νερο στην κουρτινα πανω παει να το πιασει
-
Mood :
H Λυδία έκανε το πρώτο της εμβόλιο. Όση ώρα ήμασταν στον κτηνίατρο, ακόμα και τη στιγμή που της έκανε το εμβόλιο χουρχούριζε. Είπε ότι είναι ένα από τα καλύτερα γατάκια που έχει συναντήσει. Θα γίνει ημιμακρύτριχη τελικά.
Υποτίθεται πως δεν θα είχε διάθεση για σήμερα. Υποτίθεται. Τη βρήκα σκαρφαλωμένη στη σίτα σαν τον spiderman. Μετά βούτηξε μέσα στο μπολάκι με το νερό της(ολόκληρη).
Υποτίθεται πως δεν θα είχε διάθεση για σήμερα. Υποτίθεται. Τη βρήκα σκαρφαλωμένη στη σίτα σαν τον spiderman. Μετά βούτηξε μέσα στο μπολάκι με το νερό της(ολόκληρη).
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Μαυράκι μωρό γατάκι βρέθηκε στη δουλειά!
» ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΩΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙ ΣΤΟΥ ΓΚΥΖΗ
» SOS ΜΩΡΟ ΓΑΤΑΚΙ
» Βοηθεια για μωρο γατακι
» Χαριζεται μωρο γατακι
» ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΩΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙ ΣΤΟΥ ΓΚΥΖΗ
» SOS ΜΩΡΟ ΓΑΤΑΚΙ
» Βοηθεια για μωρο γατακι
» Χαριζεται μωρο γατακι
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios